Απόστολε ζεις! Εσύ τους οδηγείς!

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι αλητοσυμμορίτες κατσαπλιάδες απατεώνες του ΚΚ€ (τι εσ, τι εξ), αυτοί που λένε ότι αποτελούν την ηγεσία του λεγόμενου «οργανωμένου» ελληνισμού, εξαπολύουν πογκρόμ εναντίον της Κοινότητας του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.

Ιδού μερικές!

Το 2004 ο με πλούσια δράση στη Σουηδία απατεώνας μεταναστοπατέρας Γεώργιος Τσοκανής έσκιζε εκστασιασμένος τα ιμάτιά του σε σύναξη-ιεροτελεστία του ΚΚ€ στη γιάφκα της ανηψούδας του, της μπολσεβίκας μπαμπούσκας, Ο. Μαργέτη, (Κοινότητα Στοκχόλμης) ότι η Κοινότητα του Αγίου Ιωάννη έχει πάψει να υπάρχει εδώ και δεκαετίες.

Μάλιστα οι ρουφιάνοι, αλητοσυμμορίτες και απατεώνες-ληστές του ΚΚ€ εξέδωσαν και ψήφισμα κατά τη σύναξή τους για την μη ύπαρξη του Αγ. Ιωάννη, βάζοντας κιόλας φαρδιά πλατιά τις υπογραφές τους, και το έστειλαν σε διάφορους οργανισμούς και αρχές στη Σουηδία και Ελλάδα για να διαλαλήσουν την απάτη τους τα σταλίνια!

Το 2006 ο αλητοσυμμορίτης μπολσεβίκος, παράνομος πρόεδρος του ιδρύματος, Γιάννης Αντωνιάδης, περισσότερο γνωστός και ως «καλόγερος» επικαλείται το ψήφισμα των ρουφιάνων κοτσινοπαγκαλοτσοκαναραίων για να καταγγείλει εκ νέου στην Νομαρχία Στοκχόλμης ότι ο Άγιος Ιωάννης δεν υπάρχει. Δείτε το δημόσιο έγγραφο και δώστε προσοχή στα ονόματα των μπολσεβίκων της γιάφκας του ΚΚ€!

Αφού οι αλήτες και «οργανωμένοι» ρουφιάνοι του ΚΚ€ έφαγαν τα μούτρα τους, σε όποια υπηρεσία και αν απευθύνθηκαν, αποφάσισαν, μέσα στην απόγνωσή τους, να ζητήσουν τη βοήθεια επιφανούς προφεσόρου, του μαλακοπίτουρα απατεώνα τσάμη μπολσεβίκου Αποστόλη Παπακώστα. Λόγω του ότι εκτός από φανατικός μπολσεβίκος και απατεώνας που είναι ο Παπακώστας, έχει και όνομα που ταιριάζει για το σκοπό του κώματος. Έχει το «παπά» ως πρώτο συνθετικό, όπως… Παπάρας!

Το 2015, λοιπόν, επανέρχεται, σύμφωνα με το σχέδιο του παπάρα μπολσεβίκου απατεώνα Α. Παπακώστα, ο απατεώνας μεταναστοπατέρας Γιώργος Τσοκανής με καινούργιες ματσαραγκιές, συνεπικουρούμενος και από τον σύντροφό του, Κωνσταντίνο Ματσαράγκα και άλλα λαμόγια του ΚΚ€, και δηλώνει στη Νομαρχία Στοκχόλμης ότι βεβαίως και υπάρχει ο  Άγιος Ιωάννης, είναι ενορία που υπάγεται στην Ιερά Μητρόπολη Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας και κατ’ επέκταση στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και ότι ο ίδιος είναι ένα ευσεβές, έντιμο ιστορικό μέλος της Ενορίας του Αγίου Ιωάννη. Και για του λόγου το αληθές καταθέτει ο απατεώνας, αντίχριστος μπολσεβίκος, Γεώργιος Τσοκανής, και καταστατικό του Οικουμενικού Πατριαρχείου της δεκαετίας του ’60! (Δείτε το εδώ!).

Βάσει αυτού του καταστατικού, του οποίου η εφαρμογή έχει καταργηθεί ήδη το έτος 1976, ο απατεώνας αντίχριστος μπολσεβίκος Τσοκανής προσπαθεί, σύμφωνα πάντα με την φαεινή ιδέα του απατεώνα προφεσόρου του Södertörn, Αποστόλη Παπακώστα, να πείσει τις σουηδικές Αρχές ότι η παρούσα Κοινότητα (πλέον) του Αγ. Ιωάννη δεν εφαρμόζει το άρθρο 3 (§ 1). Με αυτόν τον βλακώδη ισχυρισμό ο αντίχριστος Τσοκανής, λέγοντας ότι ως ορθόδοξος χριστιανός που είναι δεν εκλήθη στη γενική συνέλευση της Κοινότητας και άρα η γενική συνέλευση της Κοινότητας και οι αρχαιρεσίες που ακολούθησαν πρέπει να ακυρωθούν.

Φυσικά με τέτοιο βλακώδη ισχυρισμό δεν του ήταν καθόλου δύσκολο να πείσει 89 αγροίκους μπολσεβίκους, γονείς και κηδεμόνες, του σχολείου των μπολσεβίκων εκεί χάμου στο Åsö, όπως λέει στα πρακτικά που κατέθεσε, να εκλέξουν μπολσεβίκικο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ορθόδοξης Ενορίας του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου που επανίδρυσαν το 2015 τα «ιστορικά» μέλη της, όπως ισχυρίζονται, οι κάτωθι αντίχριστοι κλεφτοκοτάδες μπολσεβίκοι:

Γεώργιος Τσοκανής

Ελένη Κανδήλα

Σπύρος Γκόγκος

Καίτη Baydag

Κωνσταντίνος Ματ(σ)αράγκας

Βασιλική Ξυραφίδου (από την πατρίδα, όπου διαμένει την τελευταία 20ετία)

Καλλιόπη Τσάππου

(Λεπτομέρειες και ντοκουμέντα με ονόματα και άλλων ρουφιάνων μπολσεβίκων απατεώνων του ΚΚ€ κλπ. στο επόμενο άρθρο μας).

Σύμφωνα με το καταργηθέν προ τεσσαρακονταετίας καταστατικό της Ιεράς Μητροπόλεως που κατέθεσε ο απατεώνας Γ. Τσοκανής και η συμμορία των μπολσεβίκων το άρθρο που έχει ενδιαφέρον δεν είναι το άρθρο 3 (§ 1), αλλά το άρθρο 2 §1, § 4.

Το «πρόβλημα» των μπολσεβίκων θα μπορούσε να έχει λυθεί από την Ιερά Μητρόπολη σύμφωνα με το άρθρο 2 §4. Καθότι η Ιερά Μητρόπολις έχει την εποπτεία της Ενορίας και όχι βεβαίως ένας αντίχριστος απατεώνας τσάμης, ο αλητοπροφέσορ Παπακώστας.

Η Ιερά Μητρόπολις Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας δηλώνει παντελή άγνοια για το θέμα των ανωτέρω απατεώνων μπολσεβίκων της συμμορίας του KK€. Φυσικά, τα σκατοκομούνια οι ρουφιάνοι του ΚΚ€, δεν τόλμησαν να ενοχλήσουν την Ιερά Μητρόπολη διότι γνωρίζουν ότι Ενορία Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος ΔΕΝ υπάρχει στη Στοκχόλμη ούτε και σε άλλη πόλη της Σκανδιναυΐας!

Και τώρα, ύστερα απ’ αυτά αρχίζουν τα… πολύ ευτράπελα!

Ενορία Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος όπως την εννοούν τα κομούνια, οι αλητοσυμμορίτες απατεώνες του ΚΚ€ πιθανότατα να υπάρχει!

Σας μπερδέψαμε;

Σίγουρα όσοι είστε νέοι μπερδευτήκατε!

Οι παλιοί όμως, όπως είναι οι ανωτέρω μπολσεβίκοι και περισσότερο ο Παναγιώτης Καλογιάννης, κατάλαβαν αμέσως τι εννοούμε!

Να εξηγήσουμε λοιπόν για τους νέους.

Μέχρι πριν έξι, εφτά χρόνια, μέχρι τον θάνατό του δηλαδή, υπήρχε ένας απατεώνας στη Στοκχόλμη, τον οποίο γνωρίζουν πάρα πολύ καλά οι παλιοί στη Στοκχόλμη.

Ήταν ο πατήρ Απόστολος! Ο «πάτερ» Απόστολος όπως τον έλεγαν «επίσημα» ή απλώς παπαδιά (γιατί το γυάλιζε λιγουλάκι το πόμολο).

Η παπαδιά, που λέτε, συν τοις άλλοις, είχε και δική του εκκλησία όπου ασκούσε λατρεία, τελούσε μυστήρια, ευχέλαια, τρισάγια και οτιδήποτε άλλο για να τ αρπάξει.

Βίος και πολιτεία στη Σουηδία η παπαδιά, ο Απόστολος, και οι ιστορίες για τις πράξεις του ατέλειωτες και ευχάριστες να τις ακούς γιατί προκαλούν πολύ γέλιο με τα παθήματα των θυμάτων του αλλά και τα δικά του. Πότε Επίσκοπος, πότε υπασπιστής του Χαϊλέ Σελασιέ, απεσταλμένος στη Στέγη από τον Δον Χουάν Κάρλος με κάτι πλαστές φυσικά επιταγές εκατομμυρίων για να αγοράσει τη Στέγη και έσπαγες πλάκα με τα σταλινοφασιστοκομούνια να λιγουρεύονται τον παρά που θα μοιράζονταν  και άλλα πολλά.

Κολλητή, πολύ κολλητή της παπαδιάς, ιδίως στα τελευταία της ήταν η γνωστή απατεώνισσα μπολσεβίκα Ελένη Κανδήλα, αυτή που γράφουμε παραπάνω της συμμορίας του Τσοκανή.

Νομίζοντας η μπολσεβίκα Κανδήλα ότι η παπαδιά με τις τόσες απατεωνιές που είχε κάνει σε όλον του το βίο, δεν μπορεί, κάτι θα είχε στην άκρη να αφήσει και για την φουκαριάρα μπολσεβίκα την Ελένη, η οποία έτρεχε να τον φροντίζει και να τον ταΐζει πινάκια φακής, την περιβόητη στην παροικία φακή και φασολάδα της Κανδήλας.

Βέβαια η παπαδιά, ο Απόστολος, πέθανε τελικά και μόνος κληρονόμος του ήταν ο αδελφός του, που κανείς από όσους έτρεχαν να τον φροντίζουν για να τον κληρονομήσουν δεν είχε την παραμικρή υποψία ότι υπήρχε αδελφός κληρονόμος. Η παμπόνηρη παπαδιά τα δούλευε και τα όλα τα χαϊβάνια τα σταλίνια κανονικά έως ότου ξεψυχήσει.

Απόστολος δεν υπάρχει πλέον για να κάνει μαϊμού Ενορία! Τότε;

Μήπως, όμως, υπάρχει Αποστόλης;

Ο μαλακοπίτουρας Αποστόλης Παπακώστας, προφεσόρος τρομάρα του, δήλωσε στη Νομαρχία Στοκχόλμης ότι 50 ενορίτες του Αγίου Ιωάννη τού έστειλαν επιστολές με τις οποίες παραπονούνταν στον Αποστόλη Παπα-Κώστα για τους άλλους της κοινότητας που τους νόμιζαν ενορίτες και οι οποίοι δεν κάλεσαν τους μπολσεβίκους απατεώνες ενορίτες, που οι άλλοι μπολσεβίκοι απατεώνες της γιάφκας της Μαργέτη και της γιάφκας του Åsö δεν έχουν πού να τους βάλουν, να τους βάλει αυτός στο Ίδρυμα να μπορέσουν επιτέλους να τσεπώσουν και αυτοί κατιτίς.  Άρα ο μαλακοπίτουρας έχει διαδώσει ότι αυτός είναι ο νέος Απόστολος, η… παπαδιά! Που κι αυτός φαίνεται ότι… το σηκώνει το σακάκι.

Το κόλπο αυτό, να δημιουργούν νέους μαϊμού συλλόγους με το ίδιο όνομα όπως των γνήσιων, το μαθαίνουν ήδη τα κλεφτοκομούνια ως πρωτοετείς κνίτες στις γιάφκες του σταλινοφασιστικού ΚΚ€. Δείτε στο ντοκουμέντο τι έκανε στο παρελθόν η σιχαμερή και βρωμερή σκατοσακούλα, ο απατεώνας Κομνηνός Χαϊδευτός μαζί με τον αλβανό ανθέλληνα χατζατζάρη Ουλή, όντας πρόεδρος της ΟΕΣΚΣ, περισσότερο γνωστής ως Βόθρος του ΚΚ€ της σταλινοΠαπάρως. Το ντοκουμέντο εδώ! Ως μέλη για την κοινότητα μαϊμού των μπολσεβίκων στο Κάλμαρ τα κομούνια πήραν ελληνικά ονόματα από τον τηλεφωνικό κατάλογο της περιοχής και περιχώρων.

Αυτά είναι ένα μικρό δείγμα από τις απάτες του ΚΚ€ στη Σουηδία. Όλα τα κομούνια με πρόσχημα κάποιον δήθεν αντιδικτατορικό αγώνα έκαναν μεγάλη καριέρα καταλαμβάνοντας θέσεις σε σουηδικά δημοτικά συμβούλια, σουηδικά σχολεία, ακόμα και σε σουηδικές αρχές, χαφιεδίζοντας και ρουφιανεύοντας φιλήσυχους και έντιμους συμπατριώτες μας ως πράκτορες της Χούντας στις σουηδικές αρχές.

Δείτε και το ντοκουμέντο όπου οι αλητοσυμμορίτες απατεώνες κατσικοκλέφτες του ΚΚ€, Τσοκανήδες, Κοτσιναραίοι, Καριόληδες και λοιποί είχαν βάλει το 1973 πέντε συντρόφια τους, βουλευτές του Αριστερού Κόμματος (VP), VPK  λεγόταν τότε αυτό το κόμμα επειδή ήταν κομουνιστές, όταν μίαν ωραίαν πρωίαν ξύπνησαν ως σκέτοι αριστεροί, να καταγγείλουν στις σουηδικές αρχές τον Άγιο Ιωάννη, τον ιερέα ακόμα και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη ως πράκτορες της Χούντας. Δείτε και φρίξτε εδώ!

 

Διαβάστε σε επόμενο:

Πώς στήθηκε η απάτη από τον μαλακοπίτουρα, την παπαδιά Αποστόλη.
Ο ρόλος της απατεώνισσας μπολσεβίκας του Riksgälden, Γιώργου, που και αυτός την γαργαλάει την μπάμια.
Έγγραφα ντοκουμέντα με περισσότερα ονόματα αλητοσυμμοριτών μπολσεβίκων του ΚΚ€.

One Response

  1. Πες τα Χρυσόστομε.
    Τα αιματηρά κομμούνια ,που αιματοκύλησαν την Ελλάδα στον συμμοριτοπόλεμο ήλθαν και βρήκαν την υγειά τους εδώ με τον καπιταλισμό.Επιχειρήσεις, βίλλες τσιπάκια, μαγαζιά ,σπίτια και εξοχικά στην Ελλάδα..
    Το έπεζαν εργατοπατέρες εδώ στην Σουηδία ,ρήμαξαν και έφαγαν καλά και εξακολουθούν και προσπαθούν να φάνε και αυτό που έχει απομείνει.Το ίδρυμα.Και τα πρόβατα, στο Δ.Σ. του Ιδρύματος, καθώς και τα άλλα πρόβατα στο Åsö τρώγουν τον σανό που τους σερβίρουν και τους λιβανίζουν.
    Σε μερικά χρόνια δεν θα υπάρχει σχεδόν τίποτα,εδώ στην Σουηδία.Ούτε κοινότητες,ούτε ομοσπονδία, ούτε ίδρυμα ούτε σχολείο.Αυτή είναι η πραγματικότητα.
    Τα εναπομείναντα κομμούνια ,συνεχίζουν δικτατορικά το έργο τους,μέχρι τελικής πτώσεως.Να μην μείνει τίποτα.Ο χρόνος θα δείξει.

Comments are closed.