Συμμορίτες του εγκληματικού ΚΚΕ σε κρίση «ειλικρίνειας» για την ελληνορθόδοξη χριστιανική πίστη τους!

Μία ιδιαζόντως παράξενη πρόσκληση για σύναξη απηύθυναν τις προάλλες στα μέλη ελληνικών κοινοτήτων της Στοκχόλμης οι… εφεδρείες της ληστοσυμμορίας του ΚΚΕ που δρα στην Σουηδία από τα μουχλιασμένα, σαρακοφαγωμένα μπαούλα της ιστορίας.

Την «πρωτοβουλία» για το θεάρεστο αυτό εγχείρημα είχε ο γνωστός μεταναστοπατήρ στη Σουηδία σταλινολάτρης-κομουνιστής Γεώργιος Τσοκάνης, επίτιμος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας (ΟΕΣΚΣ), γνωστής και ως «Βόθρος του ΚΚΕ» και πιστό σκυλάκι της επίσης πασίγνωστης σκατοσακούλας, του απατεώνα Κομνηνού Χαϊδευτού.

Συμπαραστάτες του μπολσεβίκου Τσοκάνη για τη σύγκληση της σύναξης είναι οι εξής ελληνορθόδοξοι σταλινολάτρες χριστιανοί: Ελένη Κανδήλα, Σπύρος Γκόγκος, Καίτη Baydag, κάποια Βασιλική Ξυραφίδου και το ζεύγος Ματαράγκα (Κωνσταντίνος και Καλλιόπη Τσάππου).

Κομιστής της πρόσκλησης (σε άφθονα αντίγραφα) στις κοινότητες ήταν, πoιος άλλος, το πρόθυμο «παιδί» για όλες τις βρωμο-δουλειές του ΚΚΕ, ο γνωστός καταδικασμένος τραμπούκος του ΚΚΕ, ο υπερήλιξ σταλινοτσολιάς Κώστας Συνοδινός. SinodinosSourgelo  Λεζάντα: Ο κομιστής τραμπούκος του ΚΚΕ, ο μπατίρης Κώστας Συνοδινός

Στην πρόσκληση, την οποία παρεθέτουμε αυτούσια όπως αυτή αναρτήθηκε στις κοινότητες γραμμένη και στις δύο γλώσσες πρώτα στη σουηδική και μετά στην ελληνική τα ανωτέρω ορθόδοξα σταλινοκομούνια, ως ιστορικά μέλη του φορέα και των οργάνων της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας του Αγίου Ιωάννη εκφράζουν την μεγάλη ανησυχία τους για τα δρώμενα και αναλαμβάνουν, λένε, την πρωτοβουλία για την επαναφορά του στο δρόμο του… Θεού!!!

Ως γνωστόν, ο αλητοσυμμορίτης απατεώνας μπολσεβίκος Αποστόλης Παπακώστας, προφέσορ στο Södertörn και διπλά ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ πρόεδρος του ιδρύματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ-ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ που ίδρυσε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – Ο ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ είχε αναφέρει σε συνεδρίαση του μαϊμού ΔΣ που γράφτηκε στα πρακτικά και στάλθηκε στη Νομαρχία Στοκχόλμης ότι τάχα μου είχε λάβει πληθώρα επιστολών από Χριστιανούς που θέλουν να γραφτούν μέλη στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – Ο ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ, αλλά δεν μπορούν, όπως υποστηρίζουν στις επιστολές τους, λόγω του ότι το ΔΣ της κοινότητας δεν τηρεί την § 3 του καταστατικού της.

Τώρα μάθαμε όλοι ποιοι είναι αυτοί οι… χριστιανοί μπολσεβίκοι που έστειλαν (διάβαζε θα στείλουν) στον Αρχιμανδρίτη και αρχιμαλάκα Τόλη Παπακώστα τα… παράπονά τους. Απ’ όλες αυτές τις ενέργειες συμπεραίνουμε ότι οι αρχικλέφτες της σπείρας του ΚΚΕ στη Σουηδία βρίσκονται όχι μόνο σε απόγνωση, αλλά και σε πλήρη αποσύνθεση. Τους τελείωσαν τα κουκιά! Ύστερα από την επαναφορά άρον άρον από την Ελλάδα του λαμόγιου μπολσεβίκου Πάνου Κανακάρη, γνωστός από τη ρήση του, όντας ταμίας της ομοσπονδίας, σε συνέδριο της ομοσπονδίας «πάνω από το πτώμα μου εσείς οι σύνεδροι θα δείτε τους κρυφούς τραπεζικούς λογαριασμούς που έχει η ομοσπονδία στην Ελλάδα», τώρα άνοιξαν το μπαούλο και έβγαλαν τους φανατικά σταλινοραμολιμέντα απολειφάδια του ΚΚΕ Τσοκάνη και Ματαράγκα! Ναι ακόμα και τον Ματαράγκα! Οι οποίοι βεβαίως μετά χαράς δέχονται να ξεφτιλιστούν και οι ίδιοι για χάρη και συμπαράσταση στο ξεφτιλισμένο και γλοιώδες υποκείμενο τον μαλακοπροφεσόρο, τον απατεώνα και διπλά Παράνομο πρόεδρο του ιδρύματος των Ελλήνων, Τόλη Παπακώστα και το κώμα.

Και ποιος είναι ο δρόμος του… Θεού που τα σταλινολαμόγια του ΚΚΕ Τσοκάνης, Κανδήλα, Γκόγκος, ζεύγος Ματαράγκα, Baydag (τουρκάλα;), Ξυραφίδου και σταλινοτσολιάς Συνοδινός επικαλούνται; Να επιτρέψει ο Άγιος Ιωάννης στα λαμόγια του ΚΚΕ να ληστέψουν τα ταμεία του ιδρύματος! Ακριβώς όπως τον παλιό καλό καιρό με τους αλητοσυμμορίτες επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ Χρυσόστομο Κοτσίνα και Καριόλη Χατζόπουλο!

Γιατί διπλά ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ο αλητοσυμμορίτης απατεώνας μπολσεβίκος Τόλης Παπακώστας; Γιατί πρώτον έκανε νέο ΔΣ του ιδρύματος χωρίς να καλέσει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΟΙΝΟΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – Ο ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ πράγμα παράνομο και πρέπει μέχρι τις 25 Μαΐου ο Απατεώνας Παπακώστας να δώσει εξηγήσεις στη Νομαρχία για την παρανομία και δεύτερον γιατί το γκαγκάου ο Καρανίκας παραιτήθηκε από τη σπείρα του Παπακώστα και έτσι έχει ο αλητοσυμμορίτης ο απατεώνας Παπακώστας μόνο 8 λαμόγια ενώ το νόμιμο είναι 9… λαμόγια του ΚΚΕ. Η κυρία Νούτσου φυσικά ως αναπληρωματική δεν μπορεί να πάρει τη θέση του Καρανίκα.

Πληροφορούμε ότι ο αλητοσταλινοσυμμορίτης Παπακώστας δεν έχει ενημερώσει τη Νομαρχία για την παραίτηση Καρανίκα! Επομένως ο Καρανίκας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του παπάρα του Παπακώστα από τις 8 Φεβρουαρίου και εντεύθεν. Άρα όχι μόνο τη Νομαρχία εξαπάτησε ο αλητοσυμμορίτης Παπακώστας, αλλά και τον σύντροφό του Καρανίκα!

Τέλος ενημερώνουμε τα παραπάνω ξεφτιλισμένα ραμολιμέντα κομούνια Τσοκάνη, Ματαράγκα κλπ., αν τώρα στα στερνά του βίου τους, στο παρά πέντε, θέλουν να σώσουν την ψυχή τους, υπάρχει ελληνορθόδοξη εκκλησία στην ενορία του Αγίου Γεωργίου Birger Jarlsgatan και Odengatan γωνία! Δεν μπορεί να μην το γνωρίζουν! Κάτι θα έχουν ακούσει όλα αυτά τα χρόνια!

Το διασπασμένο σχολείο της σπείρας των κλεφτών του ΚΚΕ στο Åsö Gymnasium ούτε έχει εκκλησία, αλλά ούτε και του επιτρέπουν οι αντίχριστοι απατεώνες του ΚΚΕ να έχει!

Κλικ για να δείτε και να κατεβάσετε την πρόσκληση των μπολσεβίκων!

13 Responses

 1. ΣΤΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΙΒΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ !

  ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΝΑΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΙΔΙΩΝ ΔΙΑΛΕΞΕ Η ΑΝΓΓΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ 27 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

  ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ.

  ΟΙ ΘΥΡΙΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ, ΦΑΣΙΣΤΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ , ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΘΥΡΙΩΔΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Η ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

  ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΘΗΚΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΗΝ ΝΥΦΗ.

  ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ

 2. @ anendotos

  Τώρα πού κολλάει αυτό που έγραψες με τις απάτες του αλητοσυμμορίτη μπολσεβίκου τσάμη Τόλη Παπακώστα, τραμπούκου Συνοδινού, το σκυλάκι του Κομνηνού Τσοκάνη, τον τρισάθλιο Ματαράγκα και τα λοιπά λαμόγια, μόνο εσύ και το εγκληματικό ΚΚΕ ξέρετε!

  Τώρα, το αν η Μέρκελ προσκύνησε τη Μόσχα, όπως λες, και το θεωρείς αυτό ειλικρινές εκ μέρους της, τι να σου πω! Αμερικανάκι είσαι; Μη μου πεις ότι έκλαψε κιόλας; Δεν ξέρεις πώς παίζεται το διπλωματικό παιχνίδι; «Λυκοσυμμαχίες», που λέει και το …μένο ΚΚΕ!

  Τι θες να μας πεις; Ότι οι ναζιστές μόνο αριστερούς, σοσιαλιστές, κομμουνιστές και αντιφρονούντες σκότωσαν; Δηλαδή δεν σκότωσαν Έλληνες; Ούτε Εβραίους;
  Έχω δει στον κινηματογράφο ότι μετά τις εκτελέσεις σκότωναν και τους δοσίλογους! Αλλά τι περίμενες; Έτσι δεν είναι τα ολοκληρωτικά καθεστώτα και οι ιδεολογίες; Εγκληματίες είναι! Τι περίμενες να ρίχνουν… τριαντάφυλλα; Έχουν καταδικαστεί τα εγκλήματα του κομουνισμού και του ναζισμού και έχει ήδη ψηφιστεί η εξίσωση κομουνισμού-ναζισμού! Δες μόνο τα εγκλήματα του κομουνισμού εναντίον των Ελλήνων κατά τον κομουνιστοσυμμοριτοπόλεμο ύστερα από τη ναζιστική κατοχή να φρίξεις!

  Ελπίζω να απαιτήσει ο τσόγλανος και κουραμπιές, σύμφωνα με το ΚΚΕ, Πρωθυπουργός Τσίπρας από τη Μέρκελ τις γερμανικές αποζημιώσεις.

 3. ΖΟΡΡΟ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
  ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΣΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ
  ΣΙΝΕΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ “ΘΥΜΑΤΑ “.

  Ε, ΟΧΙ ΡΕ ΤΣΑΚΑΛΙ ΖΟΡΡΟ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΞΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΜΙΛΑΜΕ.

  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΤΣΟΓΛΑΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΙΛΑΜΕ
  ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΙΔΑΝ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΙΛΑΜΕ.

  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΑΛΟΥΧΗΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.

  ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΣΙΑΝΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΛΕΟΝ
  ΒΡΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ.

 4. @ anendotos

  Μέντορές μου, φυσικά, δεν είναι οι πρώην δοσίλογοι όπως λέει το σκυλολόι των κρατικοδίαιτων αλητοσυμμοριτών της ΠΕΡΙΣΟΣ ΑΕ, αλλά οι ίδιοι οι μαζικοί δολοφόνοι Μάο, Στάλιν, Χίτλερ, Πολ Ποτ, Κιμ Ιλ Σουνγκ, Σαντάμ, Τίτο, Σουκάρνο, Ίντι Αμίν κλπ.
  Σπεύδεις να αναπαράξεις τις μαλακίες της σκατοπατσαβούρας της Παπαρήγας, του μπουλούκου βλάκα Κουτσούμπα και των υπόλοιπων σκύλων της αλητοσυμμορίας του ΚΚΕ, ειδικά σήμερα που έγινε γνωστό ότι ο λαϊκός ηγέτης κομουνιστής (αγαπημένος της Παπάρως) και γραμματέας του εργατικού κόμματος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Β. Κορέας εκτέλεσε τον κομουνιστή υπουργό Άμυνας της χώρας του γιατί τον ψιλοπήρε ο ύπνος την ώρα που ο παρανοϊκός κομουνιστής δικτάτορας εκφωνούσε τις μαλακίες του.
  Δεν θα με παραξένευε, αν μάθαινα ότι ο δικός σου εργατοπατέρας, ο Κουτσούμπας, έστειλε και συγχαρητήριο τηλεγράφημα στο κομουνιστή σύντροφό του για την εκτέλεση του κομουνιστή υπουργού.

  Εσύ δεν έχεις καταλάβει ότι το τροπάριο που σου έμαθαν στον Περισσό δεν περνάει πλέον!
  Όποιος δεν υμνεί τα εγκλήματα του ΚΚΕ είναι φασίστας, δοσίλογος, μπουραντάς, ναζιστής και ό,τι άλλη μαλακία εκδοθεί από τα λαμόγια της ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΑΕ.
  Το «Ούτε ψωμί, ούτε νερό στον μιζέρια Άρη» ούτε εγώ το είπα, αλλά ούτε και κάποιος δοσίλογος, φασίστας, μπουραντάς, ναζιστής! Ποιος το είπε; Μα ποιος αντικομουνιστής να το είπε άραγε;

  «Τους διέταζα να γδυθούν κι ύστερα τους έβαζα να γονατίσουν στο χώμα και να σκύψουν το κεφάλι πάνω σε μεγάλες πέτρες, που είχα αραδιάσει έξω από τα Διυλιστήρια της Ούλεν. Τότε έπαιρνα ένα τσεκούρι και τους έδινα μια τσεκουριά πίσω στο κεφάλι και αν δεν τους αποτελείωνα με την πρώτη, τους έδινα και δεύτερη και τρίτη, ώσπου “να τα βροντήξουν”… Άλλα παλικάρια, όπως ο Τζογανάκος και ο Μακαρόνας, τους έδιναν κάμποσες μαχαιριές στην καρδιά και κατόπιν ερχόταν αλλουνού η σειρά. Όταν κουραζόμουν, έπαιρνε άλλος τη θέση μου…».
  (Στέφανος Λιόλιος, δήμιος του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ)

  Εν πάση περιπτώσει τα συντρόφια της συμμορίας σου Τσοκάνης, Συνοδινός, Ματαράγκας (κουμπάροι, μπατζανάκια, κουνιάδοι, τι είναι;) συν γυναιξί και άνευ τέκνοις προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν εκκλησία να εκκλησιαστούν, να εξομολογηθούν να συγχωρεθούν οι αμαρτίες τους, να βαπτιστούν (ομαδικά για λιγότερα έξοδα) χριστιανοί ορθόδοξοι και να μεταλάβουν. Μπορείς να τους βοηθήσεις και να τους δείξεις πού είναι η εκκλησία;

 5. xaaxaxaxax O gkousgkounhs ksanaxtypa

 6. Syntoma kai h tsonta tou Vlakakosta erxetai erxetai proth fora aristera Tolh

 7. Ρε καραφλομαλάκα Συνοδινέ από πότε έγινες και Χριστιανός τραμπούκε της κακιάς ώρας; To καταντήσατε μπουρδέλο το σχολείο σε γιάφκα των κομουνιστών ρε λεχρίτη

 8. ΡΕ ΖΟΡΡΟ η ΣΑΝΤΑΛΗ και Τουρκαλβανε

  Τι γινεται παλι μπλοκαρισμα στον εγκεφαλο επαθες, κολλησε η βελονα
  στα ιδια και τα ιδια?
  Πες κατι και για τις ατομικες βομβες στα γυναικοπαιδα στην Χιροσιμα και Ναγκασακι, το ολοκαυτωμα της Δρεσθηςκαι τους πραγματικους εγκληματιες της ανθρωποτητας Τρουμαν, Τσωρτσιλ και αυτον με τον θεο του τον μεγαλοεγκληματια Μπους και το συναφι του.

  Πες μας κατι για το αιματοκυλισμα του εγκληματικου ΝΑΤΟ και των γιανγκηδων φιλων και χορηγων σου στο Ιρακ, Λιβυη, Συρια, Παλαιστινη, Αφγανισταν, Σομαλια, Υεμενη, Σερβια, Πακισταν και τοσες
  αλλες χωρες και λαους.
  Αναφερες ποτε κατι για τον αρχιδολοφονο βασιλια του Βελγιου Λεοπολδο που εσφαξε 10 εκατομμυρια κογκολεζους κοβοντας τα χερια τους η για τους χασαπηδες στρατηγους στην Ινδονησια που
  εξαφανισαν πανω απο 10 εκατομμυρια αριστερους. Τσιμουδια !

  Μαθε λοιπον οτι ο αρωστος μακαρθισμος σου ειναι ανιατος ψυχοσωματικη ασθενεια εχει να κανει η με την παιδικη σου ηλικια
  η με σεξουαλικη διαστροφη πιθανως με ανεπαρκεια η και πριαπισμο.

  Εαν και ο φροιντ δεν βοηθα στο προβλημα σου εχω να σου κανω μια προταση, ΔΙΑΚΟΠΕΣ στην ΣΙΒΗΡΙΑ, θα σου κανουν σιγουρα καλο.
  Δεν εχουν μεγαλη διαφορα απο διακοπες στο Γκουανταναμο της φιλης σου Ομπαμα αυτης με τους δροναρε και το βραβειο Νομπελ ειρηνης
  που θα θα θα θα καταργουσε το κολαστηριο.

 9. @ antinatoikos
  Κατ’ αρχάς μάθε να διαβάζεις!
  Τουρκαλβανός δεν είναι ούτε ο ΖΟΡΡΟ ούτε ο ΣΑΝΤΑΛΗΣ, αλλά ο καταδικασμένος και φυλακισμένος για απάτες γραμματέας του σταλινοφασιστικού, εγκληματικού ΚΚΕ, Καριόλης Χατζόπουλος! Αυτός είναι ο τουρκαλβανός, σταλινοπαπάρα!

  Από την άλλη, ομολογώ ειλικρινά ότι δεν ήξερα ότι στους ελληνικούς φορείς έχουν διεισδύσει και τους κατακλέβουν τα κόμματα των εγκληματιών που αναφέρεις. Πες μας εσύ ποιοι είναι αυτοί που εκπροσωπούν π.χ. τον εγκληματία βασιλιά Λεοπόλδο στο βόθρο του ΚΚΕ (ομοσπονδία) και κατακλέβουν τις κρατικές επιδοτήσεις. Πες τα ονόματά τους να τους περιποιηθούμε δεόντος! Και πώς οι κλέφτες του ΚΚΕ μπορούν και συνεργάζονται στις κλοπές με τους λεοπολδικούς;

  Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ότι εμείς καταφερόμαστε εναντίον των μεγαλύτερων εγκληματιών αντικομουνιστών όπως είναι ο Στάλιν, που τα τέκνα του, καθότι πατερούλης όπως λες και εσύ, λεηλατούν εδώ και 40 χρόνια τους ελληνικούς φορείς της Σουηδίας! Κομουνιστές δεν έσφαζε ο Στάλιν; Έσφαξε μήπως κανέναν φασίστα ή δημοκράτη; Μόνο κομουνιστές και κληρικούς της ορθοδοξίας!

  Εδώ στα αριστερά υπάρχει αναρτημένη μια ερώτηση! Ποιος βούτηξε το ενάμισι εκατομμύριο της περίφημης ΕΟΝΣ και την έκανε λαμόγιο; Το κόμμα του Λεοπόλδου; Αν τα βούτηξε το κόμμα του Λεοπόλδου, τότε γιατί δεν το καταγγέλουν τα λαμόγια του ΚΚΕ;

  Επίσης πώς γίνεται η μεγαλύτερη δευτεροβάθμια οργάνωση νεολαίας της Ευρώπης, η περιβόητη ΕΟΝΣ, όπου ο κομουνιστής αντικομουνιστής Κομνηνός Χαϊδευτός, η σκατοσακούλα, καυχιόταν ότι τον καλούσαν στην Ευρώπη να οργανώσει τις νεολαίες λόγω της μεγάλης πείρας του στον τομέα αυτό, να εξαφανιστεί εν μια νυκτί χωρίς κανείς, μα ΚΑΝΕΙΣ, ούτε και εσύ να αναρωτηθείτε πώς κάτι τέτοιο είναι δυνατόν να γίνει;

  Πες μας λοιπόν τι απέγινε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΕΩΝ ΣΟΥΗΔΙΑΣ!
  Τολμάς λαμόγιο;
  Ο αλητοσυμμορίτης κομουνιστής αντικομουνιστής ο Μητσάρας ο Κουτσούμπας δεν τολμάει!!!
  Για να δούμε θα τολμήσεις εσύ λαμόγιο της εγκληματικής σέκτας του ΚΚΕ;

  Αντί λοιπόν να με στείλεις στις Σιβηρίες, που κάθε κομούνι της εγκληματικής σέκτας του ΚΚΕ λαχταρά να στείλει όποιον θεωρεί εχθρό της εγκληματικής ιδεολογίας του κατά το δόγμα Στάλιν, και αν πράγματι θέλεις το καλό μου, τότε απάντησε στις απορίες μου!

  Χαίρομαι πάντως που συμφώνησες μαζί μου, αλλά και με όλη την ανθρωπότητα, για τις απάνθρωπες ΔΙΑΚΟΠΕΣ στα σφαγεία των ΓΚΟΥΛΑΓΚ της Σιβηρίας του πατερούλη σου αιμοβόρου κτήνους Στάλιν!

  Για το Γκουαντάναμο ρώτα τον εγκληματία Κάστρο! Τι σόι επανάσταση έκανε και άφησε άθικτο το Γκουαντάναμο στα χέρια των φίλων του Αμερικανών «ειρηνιστών»; Μάλλον κάτι καλό θα είναι αυτό το Γκουαντάναμο, αφού το λέει και ο Φιδέλ!

  Όσο και να χτυπάς τον κώλο σου σιχαμερό κομούνι με την «λογική» της εγκληματικής εθνοπροδοτικής σέκτας της ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΑΕ, που λέει ότι όποιος δεν είναι οπαδός και λάτρης του αιμοσταγούς εγκληματία Στάλιν είναι οπαδός άλλου εγκληματία, δεν περνάει εδώ πέρα!!!

  Βρες άλλο τρόπο να υπερασπιστείς τους κλέφτες της σέκτας του ΚΚΕ και τον αλλητοσυμμορίτη τσάμη μαλακοπίτουρα και προφέσορα του κώλου, το ψώνιο Αποστόλη Παπακώστα, τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ πρόεδρο του ιδρύματος των Ελλήνων!

  Λοιπόν πες μας ποιοι είναι οι λεοπολδιστές να τους πούμε για τα 10 εκατομμύρια που έσφαξε ο… πατερούλης τους ο Λεοπόλδο!

 10. Akou na deis kseftyla myasma skatokoumouni antinatoikos. Na mas peis kai gia thn omosponida neon re vromopousta pou sas psaxnoun gia ta klemena tou Komninou kai ths fardokolas ths Frantzeskas. Erxontai oi voidopoutses kai se esena kai sta stalinia typou malakoprofessor Papakostas , Gkogkos kai ta resta

 11. ΝΑΤΟ και CIA ειναι μια εταιρεια

  Οι αλλες εταιρειες ειναι απο πισω και δινουν εντολες για πολεμους.
  Οι πολεμικες βιομηχανιες των ΗΠΑ πρεπει να πωλουν τα εγκληματικα
  τους προιοντα με καθε τροπο , για δικτατοριες δεν τρεχει τιποτα, ειναι
  καλοδεχουμενες οπως του Παπαδοπουλου πρακτορα της CIA .

  Παραδειγματα
  1. Η Ελλαδα και η Τουρκια ειναι μελη του ΝΑΤΟ
  2. Οι ελληνες και τουρκοι αξιωματικοι ειναι πρωτα ξαδελφια, πινουν
  καφε μαζυ και δεν τους ενδιαφερει τιποτα αλλο απο να ταχουν
  καλα με τ αφεντικα τους και ναχουν μεγαλυτερο προυπολογισμο.
  3. Τ αφεντικα του ΝΑΤΟ πιεζουν για εξωπλισμους που οι λαοι θελουν
  να τους περιορισουν.
  4. Οι τουρκοι και ελληνες αξιωματικοι λυνουν το προβλημα σε ενα
  βραχο , τα Ιμια. Το προβλημα τελειωσε. Και οι δυο στρατιωτικες
  δυναμεις ζητουν εξωπλισμους γιατι ο ενας ξαδελφος κινδυνευει
  απ τον αλλο.
  Η Γερμανια πουλαει υποβρυχια και τανκς, η Γαλλια μιραζ αεροπλανα
  η ΗΠΑ οτι θελεις και δεν θελεις και την νυφη την πληρωνει ο
  ελληνικος και τουρκικος λαος.
  Επειδη δεν φτανουν τα λεφτα για τις αγορες και δωροδοκιες οι
  τραπεζες των πωλητων δινουν δανεια με υψηλους τοκους και
  περνουν σιγουρα τα λεφτα τους πισω. Η Ελλαδα βαραει φαλιμεντο.

  Παραδειγμα 2
  Οι λαοι θελουν ειρηνη . Οι βιομηχανιες εξοπλισμων πολεμους.
  Η CIA και το ΝΑΤΟ ξεκινανε οσους θελεις και τα εξοδα τα
  πληρωνουν οι λαοι ! Προχτες το Ιρακ, εχτες η Λιβυη σημερα η Συρια
  αυριο η Αιγυπτος. Φτανει να πωλουν οπλα να περνουν τα πετρελαια
  και να τοποθετουν κυβερνησεις.
  Αληθεια ! Το Αφγανισταν ειναι η χωρα με 90% της παγκοσμιου
  παραγωγης οποιου. Αυτο σταματησαν τελειως οι ταλιμπανοι οταν
  κατελαβαν την εξουσια γιατι ηταν αντιθετο με το Κορανι.
  Παρ οτι εξοπλιστηκαν αρχικα απο τους αμερικανους ο Ομπαμα
  ξεκινησε τον πολεμο του οποιου στο πι και φι. Οι Γκακστερς ειχαν
  παθει πανικο γιατι χαθηκε η ηρωινη απο την αγορα, υποθεση τρις
  εκατομμυριων . Σημερα η παραγωγη σπαει ρεκορ
  Η προπαγανδα τηςCIA τα ριχνει στους ταλιμπαν.

  Αυτα για σημερα
  ΑΝΤΙΝΑΤΟΙΚΟΣ

 12. @ antinatoikos
  χμμμμ, πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις! Υποθέτω πως κανείς δεν τα ήξερε όλα αυτά μέχρι τώρα που τα έβγαλες… στη φόρα!
  Ώστε πράκτορας της CIA ο δικτάτωρ Παπαδόπουλος! Γι’ αυτό λοιπόν η Σοβιετική Ένωση ήταν η πρώτη που αναγνώρισε την Επανάσταση της 21ης Απριλίου! Είδες που όλα έχουν την εξήγησή τους τελικά!

  Εφόσον ΝΑΤΟ, CIA, ΗΠΑ, Γερμανία, Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι ασχολούνται με όλα αυτά που μας… φανέρωσες, να υποθέσω ότι οι φτηνιάρηδες της Μοσάντ και το Ισραήλ βρίσκονται πίσω από την ξαφνική εξαφάνιση της περιβόητης ΕΟΝΣ, της νεολαίας, κομσομόλ και ελ ντοράντο του εγκληματικού ΚΚΕ;

  Γι’ αυτό λοιπόν ο μπουλούκος σκύλος ο Μητσάρας ο Κουτσούμπασης και σύσσωμη η σέκτα του ΚΚΕ κάνουν τον κινέζο και δεν το καταγγέλλουν! Γι’ αυτό έχει πέσει μούγκα στα… κωματικά όργανα και τις κόβες στις υπόγες;

  Γιατί, αν ήταν η CIA υπεύθυνη για την εξαφάνιση της ΕΟΝΣ, ο αντίχριστος επαγγελματίας απατεώνας και κουκουές Γιάννης Κωνστάντης, δεν μπορεί, θα είχε στήσει μια, τρεις κι ο κούκος, διαδηλωσούλα για να διεκδικήσει τα… κεκτημένα του ΚΚΕ. Και η γιάφκα της Μαργέτη, το χαμαιτυπείο που λέγεται Κοινότητα Στοκχόλμης, σίγουρα θα είχε βγάλει ψήφισμα καταδίκης εναντίον των ιμπεριαλιστών. Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη, που έχασε το ΚΚΕ από την εξαφάνιση της κομσομόλ. Ένα τρακό το χρόνο! Πέντε, έξι χρόνια σκληρής δουλειάς για έναν προλετάριο εργάτη!

  Θα περιμένουμε με αγωνία και το παράδειγμα 3 και 4!

 13. Syntrofoi
  Ta gegonota milane mona tous.Ta xerete. Omws eiste toso poromenoi,toso adistaktoi pou ston vwmo tou kwlokomatos ,patate epi ptwmawn.Ginesthe rentikolo.Kai tin psihi sas ston diavlo dwsate kai dinete.Omws xerete oti h pleiopsifia twn ellinwn den endiaferonte etsi, eseis 3 kai o koukos ,kanate kai kanete ,ta ekatommiria epidotisewn,kai me ntriples na pigainoun allou.
  Ti na prwtothimoume.Omospondia-Stegh-Neolaia- gynaikes.Poioi anevasan ta hreei sto idryma?Me tis ypotipodeis anakainiseis kathe xrono? Poioi eihan tin pleiopsifia?Den itan proedros tis omospondias o komninos pou pige na poulisei to idrima kai malista o dikigoros tin timi tin anevase polla ekatomiria apo auta pou tou proteine o komninos.?Se poianou tsepi tha pigene i diafora?O Antwniadhs o kalogeros, den itan tote proedros tou idrumatos kai exousiodotise ton komnino na poulisei to idryma.?Me melh koinotitwn pou itan kai einai oute to ena trito den tsepwne i omada mahis tou komninou ta ekatomiria twn epidomatwn?
  Eutihws vrethikan merikoi patriwtes kai apedoixan tis paranomes atasthalies ths omospondias ths neolaias twv gynaikw kai etsi h men omospondia pernei ligotero epidoma ,enw den pire prin, twra kai anagkastike na metakomisei sto idrymai.Arage plirwnei enoikio?Tha to mathoume argotera. I de triandria komninos-oulis- terzakis pro tou kindinou na pane filaki ta paratisan.To frouto H frantzeska stin neolaia pou tsepwse panw apo ena 1.000.000 kai yposhethike etisia geniki syneleusi twn koinothtwn newn pou apartizoun tin neolaia sto Ungdomsstyrelse gia perisi ton Maio den ekane.Alla kai den katethese kai perisy aitisi gia epidoma pou den pire fetos.ta paratise kai auti kai elpizei oti me to na kanei tin papia then tha logodotisei gia ta epidomata pou pire ston eisaggelea..Loipoumetha gia ta alla meloi toy symvouliou tis Neolaias pou tha klithoun na logodotisoun ston eisaggelia.Kai i neolai prin den pire epidoma gia mia hronia.Oi gynaikes tis omospondias kai autes den katathesan aitisi gia epidoma perisi kai etsi kai autes den piran epidoma fetos.fovoumenes kai autes ton elegho perimenoun na xehastoun gia na min paroun kai autes ton dromo tou eisaggelia.Otan to oufo i fratzeska dilwne peripou 200 gynaikes sto Rinkeby kai 300 gynaikes stin koinotita tis stokholmis,enw agapitoi sympatriwtes ola ta meli tou rinkeby einai peripou 200 kai tis stokholmis ta meli den xepernoun ta 300.Ton Septemvrio kommounistika eripia tis anthropotitas tha doume poios tha gelaei.To idio kai ton Dekemvri.
  Ntrepomaste gia tin sintriptiki pleiopsifia twn ellinwn ,pou den symmetexoun sta koina kai afinoun ta kapitalistika miasmata tis pepaliwmenis kommounistikis thewrias ,na gavgizoun ,na apeiloun,enw eprepe na tous vgaloume eisitiria gia tin voreia korea.
  Posoi apo esas gnwrizate auta pou periegrapsa?Kai an ta gnwrizete ti kanete?

Comments are closed.