Διδακτορικό στην Επιστήμη της Απάτης διεκδικεί ο Προφέσορας της Κενολογίας από τις βοϊδοσχολές του Södertörn, Αποστόλης Παπακώστας

Με τη βοήθεια της Μαθηματικής Επιστήμης και παραβιάζοντας βασικές αρχές και αξιώματα αυτής της επιστήμης πηγαίνει σε δικαστήριο για να ανατρέψει ορισμούς της Λεξικολογίας.

Βασικό βοήθημα για τον Απατεώνα προφέσορα Αποστόλη Παπακώστα είναι η χρήση της παγκοσμίου φήμης Λογικής του ΚΚΕ ή λογικής Κουτσούμπα όπως κατά καιρούς μετονομάζεται από το όνομα του εκάστοτε γάμα γάμα της εγκληματικής σέκτας του ΚΚΕ μαζί με κάποια φυσική δραστηριότητα στην οποία ο ευφυής προφέσορας επιδίδεται μανιωδώς.

Έτσι λοιπόν ο απατεώνας μπολσεβίκος και ξεφτιλισμένος προφέσορ του Södertörn, από πολιτικός αναλυτής των διαύλων επανέρχεται ως σκέτος αναλυτής (πρώην Αυνανίας, Σιμόν κ.ά) στην Πηγάδα της Χουλιάρως, την Χουλιαροσανίδα, και μετονομάζοντας την λογική Κουτσούμπα σε απίθανη λογική των ΑηΓιάννηδων μας λέει ότι 3=4 (=, αυτό επεξηγεί ο προφέσορ είναι το γνωστό μας ίσον, όχι… άισον, στερητ. α+ίσον).

Βεβαίως σε έκτακτη συνεδρίαση που είχε η συντακτική επιτροπή της έγκυρης και έγκριτης από τον σκύλο Κουτσούμπα ιστοσελίδας των κλεφτών του ΚΚΕ αποφασίστηκε ομόφωνα να δημοσιευθεί η ανάλυση του αναλυτή διότι όπως διαπίστωσαν τα σοβιέτ περιέχει δύο σκέλη και όχι τρία! (Έκαναν τα κομούνια τα τρία, δύο!).

Ο συλλογισμός του μαλακοπροφεσόρου απατεώνα μπολσεβίκου Αποστόλη Παπακώστα είναι ιδιοφυής και πάρα πολύ απλός ώστε και το πιο βλαμμένο κομούνι μπορεί να τον καταλάβει και να τον καταπιεί με άνεση.

Ομολογούμε ότι στην αρχή και εμείς δυσκολευτήκαμε να καταλάβουμε για ποιο πράγμα μιλάει ο προφέσορας και συγκλήθηκε επειγόντως και… ολομέλεια της συντακτικής επιτροπής του… οργάνου. Το μυαλό μας πήγε μήπως το νούμερο ο προφέσορας, ο τσάμης Αποστόλης Παπακώστας του Södertörn, μπερδεύτηκε και ξέχασε πόσες μαλακίες τράβηξε, 3 ή 4, και στο τέλος λέει «δε γαμιέται λέμε 3=4 και καθαρίσαμε, τα κομούνια θα καταλάβουν».

Λοιπόν το θέμα έχει ως εξής:

3=4 => 8.000.000 στους κλέφτες του ΚΚΕ!

Το κώμα, οι κλέφτες της σέκτας του ΚΚΕ λέει 3=4 και αυτό εφόσον το είπε το κώμα δεν χωράει αμφισβήτηση!

Επειδή 3=4 και όχι 4=3 (ευρώ)μονόδρομος δηλαδή, αυτό συνεπάγεται σύμφωνα με το θεώρημα του μεγάλου μαθηματικού κεφάλα Κουτσούμπα ότι informera=besluta. (=, αυτό είναι ίσον, όχι άισον), άρα δώστε μου 8.000.000 κορονικά.

Σε απλά ελληνικά

Αυτός ο αλήτης, απατεώνας, μπολσεβίκος, τσάμης, νούμερο, μαλάκας, σαλταδόρος και τραμπούκος της σπείρας κακοποιών του ΚΚΕ, ο Αποστόλης Παπακώστας την φέρνει για ακόμα μία φορά στα κομούνια της σπείρας του ΚΚΕ με τις μαλακίες και προφεσοροπαπαρολογίες του και τις απατεωνιές του και τα βάζει να ζητωκραυγάζουν για κάτι που είναι… εναντίον τους!

avnan_papakostas

Το επίμαχο σημείο από τα πρακτικά που επικαλούνται τα κομούνια του αλητοσυμμορίτη κοπρόσκυλου Κουτσούμπα είναι αυτό:

«Ilias informerar att renoveringskontraktet har skrivits på till ett pris på 6.039.000 kr exkl. moms. Renoveringsarbetet har kommit igång och beräknas vara färdigt 20110329.».

Κανένα πρόβλημα, λέει στα κομούνια ο αλητοσυμμορίτης τσάμης μπολσεβίκος Αποστόλης Παπακώστας, το κώμα βαφτίζει το informerar (ελληνιστί πληροφορώ) σε beslutar (αποφασίζω), σύμφωνα με την μαθηματική μου απόδειξη παραπάνω, και κολλάμε τους σουηδούς δικαστές του σουηδικού δικαστηρίου στον τοίχο και παίρνομε για το κώμα μας 8.000.000 κορόνες και αφού κλέψουμε και από το κώμα τα 3 εκατομμύρια, δίνουμε τα 5!

Μπράάάάάβοοοοοοο, ζήήήήήτωωωωωω Αποστόλης, αντηχούν ιαχές θριάμβου από τον πάτο της Πηγάδας της γκιόσας της Χουλιάρως, με μπόλικη δόση μπόχας σκατίλας αναδυόμενη απ΄τα ξεραμένα πηγαδόχειλα της Χουλιάρως της κουτάλως της παπάρως.

Πολλά γνωρίζαμε για το ΚΚΕ και τις απάτες, τις κλοπές και τα εγκλήματά του. Το ότι πρέπει να γίνει ψηφοφορία και να ψηφίσεις για να πληροφορηθείς για κάτι, ομολογούμε ότι δεν το γνωρίζαμε! Ευχαριστούμε τον εφταμαλάκα προφεσόρο, τον απατεώνα Αποστόλη Παπακώστα που μας αποκάλυψε και αυτή την κρυφή πτυχή της λειτουργίας της κλεφτοληστοσυμμορίας του ΚΚΕ στην οποία διεκδικεί να γίνει ο απατεώνας, Αποστόλης Παπακώστας, αρχιαπατεώνας στη θέση του αρχιαπατεώνα.

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον τον Νοέμβριο όπου ο απατεώνας Αποστόλης Παπακώστας θα υπερασπιστεί την διδακτορική διατριβή του στην ΑΠΑΤΗ ενώπιον του σουηδικού δικαστηρίου!

Εμείς του ευχόμαστε του απατεώνα Αποστόλη Παπακώστα, καλή επιτυχία και με το καλό να προσθέσει δίπλα στο διδακτορικό της ΜΑΛΑΚΙΑΣ και το διδακτορικό της ΑΠΑΤΗΣ!

Ραντεβού στα… ακροατήρια!

Ο σιωπών δοκεί συναινείν…

Το κακό δεν είναι ότι αυτός ο αλλητοσυμμορίτης απατεώνας προφεσόρος του Södertörn γράφει τις μαλακίες του σε ιστοσελίδες του εγκληματικού ΚΚΕ. Το κακό είναι ότι δίνει τις μαλακίες του σε μεγαλοδικηγόρους, οι οποίοι καθαρογράφουν τις μαλακίες του μαλάκα ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ τις στέλνουν στα δικαστήρια και πληρώνονται ΟΧΙ από την τσέπη του σκατοκλέφτη παπάρα προφεσόρου, αλλά από το ταμείο του ιδρύματος των Ελλήνων. Και ΚΑΝΕΙΣ δεν αντιδρά! Ούτε τα βρομόσκυλα οι αλήτες συνένοχοί του στο ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΣ του ιδρύματος οι οποίοι μάλιστα του έχουν δώσει του ΑΛΗΤΗ προφεσόρου πλήρη και εν λευκώ εξουσιοδότηση να βαράει όση ΜΑΛΑΚΙΑ γουστάρει, βουτώντας χρήματα από το ταμείο του ιδρύματος! ΜΑΛΑΚΙΕΣ που ούτως ή άλλως με την κατάθεση των πρακτικών από τους κατηγορούμενους, πράγμα που ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ θα έπρεπε να είχε κάνει, το δικαστήριο θα τις διαγράψει (τις Μαλακίες του προφεσόρου). Τσάμπα λεφτά πληρώνει το ίδρυμα με υπαίτιους ΟΛΑ τα κομούνια που είναι συνένοχοι του ΜΑΛΑΚΑ για να διασκεδάζουν, συκοφαντώντας εκλεκτούς συμπατριώτες μας, τα κομούνια οι κλέφτες του αλητοσυμμορίτη Κουτσούμπα και οι τσούλες τους στη Σουηδία! 

Κατά τα άλλα, ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ βρομόσκυλα αλήτες αρχικλέφτες κωλοτραμπούκοι και σκατά κι απόσκατα, ξετσίπωτοι σκατοσταλινοκουκουέδες του ΚΚΕ!

Υ.Γ. Δεν δημοσιεύουμε ολόκληρο το πρακτικό της συνεδρίασης επίτηδες, και προκαλούμε τον αλητοσυμμορίτη ΑΠΑΤΕΩΝΑ μπολσεβίκο, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, προφέσορα στο ΑΕΙ SÖDERTÖRN να το κάνει ο ίδιος! Το ίδιο και τον αλήτη ΝΤΟΡΗ ΧΟΥΛΙΑΡΑ, γνωστό τσάμη σκατοκλεφτοκομούνι και την αλητοσυμμορίτισσα γκιόσα του ΜΑΡΙΑ ΧΟΥΛΙΑΡΑ και πριν τυλίξει τον Ντορή, ΤΟΥΝΤΑ ()!

Για να δούμε, θα τολμήσετε αλητοσυμμορίτες και κλέφτες σταλινοφασιστόσκυλα του ΚΚΕ.

Το περιμένουμε κάτω από την «ανάλυση» του ΑΝΑΛΥΤΗ εδώ: https://vregmenisanida.wordpress.com/2015/04/21/η-απίθανη-λογική-των-αηγιάννηδων-34-το-3-ε/

έχει και συνέχεια…

6 Responses

 1. Na mas poun ta miasmata typou Vlakakosta, Xouliara , Paggalia, poutanitsas Giorgou Konstantinou ktl exklusive moms re miasmatata ti tha pei?

  Poso kanei vlakakosta 6039000 + moms? eeeeee malakes zoa

  Auto einai to fullständig bevis material?

  Otan tha erthei to fesi pou tha ta vreis na ta plhroseis re Vlakakosta?

 2. Δεν υπάρχει πλέον καμιά αμφιβολία ότι αυτό το εμετικό και γλοιώδες σταλινοϋποκείμενο, ο αλητοσυμμορίτης τσάμης μαλακοπροφέσορας του Södertörn αγόρασε το προφεσορικό από κάποιο γύφτο απ αυτά που πουλάνε στους πάγκους στο δρόμο 3 στο δεκάρικο. Ή μάλλον του έκλεψε ένα όταν ο γύφτος εξυπηρετούσε κάποιον άλλον. Ρε το ΜΑΛΑΚΑ!!!!! Ήταν που ήταν βλάκας, έρεψε κι απ τη μαλακία..

 3. «Οσον αφορά το σκέλος που αφορά το Ιδρυμα η σύνταξη της Βρεγμένης Σανίδας έχοντας υποχρέωση να ελέγξει τα γεγονότα πρίν την δημοσίευση έκανε έλεγχο των εγγράφων και διαπίστωσε ότι πράγματι το πρωτόκολλο της ανάθεσης του έργου των 8 εκατομμυρίων έχει υπογραφεί μόνο από οκτώ συμβούλους με δικαίωμα ψήφου και κατά συνέπεια θεωρείται ως μη υπάρχον.»

  ΧΑΧΑΧΑΧ το ΚΚΕ έλεγξε τα έγγραφα…..
  Παλιά μας τέχνη κόσκινο !!!
  Πίσα και πούπουλα !!!!!!!!

 4. @ αιώνιο ΚΚΕ
  Γελοία υποκείμενα αυτά τα κομματόσκυλα και σταλινοκλεφτρόνια τα Χουλιαροσανίδια!!! …η σύνταξη της Βρεγμένης Σανίδας έχοντας υποχρέωση να ελέγξει…
  Μα τι λες μωρή σκατοσταλινογκιόσα, βρωμιάρα Χουλιάρα; Οι New York Times είσαστε ρε νούμερα κλέφτες μπολσεβίκοι; Ακούς εκεί η… σύνταξη!!
  ΟΥΣΤ, ψωνάρες!!!

 5. ΖΟΡΡΟ S.O.S , Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘ-ΗΤΤΩΝ

  ΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ .

  ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΜΗ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ
  ΖΟΡΡΟ ΧΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟ ΤΟΥ ΜΑΛΛΙ .

  ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΟΥΝ ΠΟΛΥ. ( ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ )

 6. Αγχωμένα τα βρεγμενοσανιδάκια. Γιατί άραγε;Πλησιάζει η 25η Μαΐου και η Νομαρχία περιμένει τις μαλακισμένες απαντήσεις του Παπακώστα. Τόσο πολύ τον φοβούνται τον Αη Γιαννη; Μη φοβάστε ρε σαπιοσανίδες όταν θα μπει ο Αη Γιάννης όλα θα μπούνε σε μια σειρά. Προς το παρόν περιμένουμε την προφεσορική απάντηση για το πως οι 8 γίνανε 9 και η Χουλιάρα υπέγραψε τον οικονομικό απολογισμό. Εδώ είμαστε και θα τα ξαναπούμε. Μέχρι τότε ο αχλαδοκότσανος έρχεται σύντομα κορίτσια της βρεγμένης σανίδας ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ(ΑΧΛΑΔΟΚΟΤΣΑΝΟ)

Comments are closed.