ΚΚΕ: εεεε, μήτσ, μήτσ, μήτσου μ’… όρμα! «attack!!!»

Το γαβ, γαβ, τσομπανόσκυλο, η Μήτσους, από τη στάνη του ΚΚΕ στον Περισσό γαβγίζει με μπόλικα «νννννυ» και «λλλλλυ», που σημαίνουν αγανάκτηση στα κουκουέδικα*, σε ναζιστή μυτζηθροπαραγωγό να άρει την απαγόρευση των μπρελόκ με τα σφυροδρέπανα και τη μούρη του Λένιν made in Podoniftis & Rentis που πουλάνε γύφτοι κουκουέδες στα πανηγύρια του Αγίου Ουλιάνωφ στην Ουκρανία.

Koutsoumpas Perissos Dog Club

Ολόκληρο το γάβγισμα του σκύλου Μήτσου παρακάτω:

«Προς τον Πρόεδρο της Ουκρανννννίας

Πιοτρ Ποροσένκο

Κύριε Πρόεδρε,

Στις 9 Απριλλλλλίου 2015, ένα μήνα πριν την 70ή επέτειο της Αντιφασιστικής Νννννίκης, το κοινοβούλλλλλιο της χώρας σας ενέκρινε ένα νόμο “για την καταδίκη του κομμουνννννιστικού και ναζιστικού ολοκλλλλληρωτικού καθεστώτος στην Ουκρανία και την απαγόρευση της προπαγάνδας και των συμβόλων τους” (Νο 2558). Επίσης, την ίδια μέρα το κοινοβούλλλλλιο της χώρας ενέκρινε άλλο νόμο που ηρωοποιεί τους ντόπιους συνεργάτες των ναζί.

Οι αποφάσεις αυτές αποτελούν πρόκλλλλληση για όσους αγωνννννίστηκαν με το τέρας του φασισμού. Είναι βλασφημία στα εκατομμύρια των ανθρώπων που έδωσαν τη ζωή τους στη μάχη με το φασισμό, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Ιμπεριαλλλλλιστικού Πολέμου. Αποσκοπούν στην απαράδεκτη εξίσωση της Σοβιετικής Ένωσης με τη ναζιστική Γερμανννννία, την ώρα που είναι πασίγνωστη η συνννννεισφορά της ΕΣΣΔ, που, με μπροστάρηδες τους κομμουνννννιστές, σήκωσε το κύριο βάρος του πολέμου κατά του φασισμού. Είναι προσβολλλλλή στους κομμουνννννιστές των άλλων χωρών, όπως της Ελλάδας, που στάθηκαν στην πρωτοπορία του αγώνα ενάντια στο φασισμό και τον ιμπεριαλλλλλισμό, για τα λαϊκά δικαιώματα και ελευθερίες.

Κύριε Πρόεδρε,

Η επιδίωξη απαγόρευσης της διάδοσης των κομμουνννννιστικών ιδανννννικών, η απαγόρευση του ΚΚ, οι ποινννννικές διώξεις σε βάρος των κομμουνννννιστών είναι ένας ολλλλλισθηρός αντιδημοκρατικός δρόμος. Η επικίνδυνννννη αυτή απόφαση καταδικάζεται από το ΚΚΕ και τους Έλλλλλληνες κομμουνννννιστές, από τα κομμουνννννιστικά κόμματα σε όλο τον κόσμο και θα βρει απέναντί της χιλιάδες κοινωνικές και πολλλλλιτικές οργανώσεις, εκατομμύρια ανθρώπους από κάθε γωνιά του πλανννννήτη. Πρώτα απ’ όλα, όμως, θα βρείτε απέναντί σας το λαό της Ουκρανίας, που βίωσε τις μεγάλες κοινωνννννικές κατακτήσεις του σοσιαλλλλλισμού στη χώρα σας, δίνοντας για πρώτη φορά κρατική υπόσταση στην Ουκρανννννία, με τη Σοβιετική Σοσιαλλλλλιστική Δημοκρατία της Ουκραννννννίας, αλλά και τις ιστορικές κατακτήσεις που γνώρισε η ανθρωπότητα στα χρόνια του σοσιαλλλλλισμού.

Κύριε Πρόεδρε,

Η υπογραφή από μέρους σας των παραπάνω απαράδεκτων νομοθετημάτων θα σημαίνννννει την προώθηση μιας καταδικασμένννννης από τους λαούς ανννννιστόρητης επιλογής που σας φέρνννννει σε αντιπαράθεση με το δικαίωμα στην πολλλλλιτική δράση, με τα λαϊκά δικαιώματα, αναλαμβάνοντας μεγάλες ευθύνες.

Μήτσος Κουτσούμπας ο ακούμπας

ΓαβΓαβ της Κεντρικής Στάνννννης του ΚΚΕ

Μαντρόσκυλο του Κυνοβολευτικού Κοπαδιού του Κώματος».

Άμεση, λιτή και αποστομωτική ήταν η απάντηση του μεγιστάνα μητζηθροπαραγωγού στον Μήτσο τον μαντρόσκυλο!

«Λάσκαααα, κοπρόσκυλο!!» ήταν η απάντηση του Петро́.

Μετά την αρνητική απάντηση του ναζιστή μυτζηθροποιού εφαρμόστηκε το πλαν Μπι του πονηρού νάνου του Οζ και εφοδιάστηκαν οι γύφτοι κουκουέδες με το Σι Ντι από τα Rentis Studios με κιθάρα μαντρακοδρέπανο. Ο πονηρός νάνος του Οζ είχε την φαεινή ιδέα να αλλάξει το σφυρί με μαντρακά ώστε να ξεγελάσει τον ναζιστή Πιοτρ και να περάσει και το μήνυμα.

63585_361970653921565_1010766471_n

κουκουέδικα*= συνθηματική γλώσσα κουκουέδων

2 Responses

 1. ΝΑΙ ! ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

  Τους ουκρανούς ναζί νεκρανάστησαν οι “φίλοι ” μας ευρωπαίοι με τους γιάνκηδες αμερικανους ιμπεριαλιστές και το ΝΑΤΟ, αυτο το έκτρωμα που έχει αιματοκυλίσει την μισή υδρόγειο. Σε εκατομμυρια μετριούνται οι νεκροι, το ιδιο και οι πρόσφυγες. Χιλιαδες πνίγονται από το μπαράζ που εχει ξαπολύσει λυσσασμένα στην ανθρωπότητα ο νεοιμπεριαλισμος η κεφαλαιοκρατια και το εκτελεστικο τους οργανο το δολοφονικό ΝΑΤΟ.
  Νεκροταφείο έγινε η Μεσόγειος για άνδρες, γυναίκες και άμοιρα παιδιά απο τις αρπαχτικές αδίστακτες επεμβάσεις που αιματοκυλούν χρόνια τώρα τους λαους της Συρίας, Λιβύης, Ιρακ, Αφγανισταν,Υεμένης Σομαλίας, Παλαιστινης και αλλων λαων της Ασιας και Αφρικης.
  Οι βιομηχανίες όπλων παράγουν σε 24ωρη βάση. Ο πλούτος των λαών κουρσέβεται και οι λαοί δολοφονούνται με την συνεργασία εμίρηδων σαουδαράυων βασιλειάδων και αιγυπτίων δικτατόρων.

  Στην Ουκρανία τα απομεινάρια των χτεσινών συνεργατών του Χίτλερ (Μπαντερα και cia ) οι καθαρα Ναζι ξεκινησαν το αιματοκυλισμα με το να ρίξουν εκλεγμένο πρόεδρο . Και με το σιγοντάρισμα του ΝΑΤΟ νόμιζαν οτι πανε περίπατο, την πατήσανε ομως.
  Ειχε ομως προηγηθεί η Ελλάδα .Οι συνεργάτες των γερμανών οι ταγματασφαλίτες, μπουραντάδες, γερμανοτσολιάδες, χίτες και όσοι εδεσίτες γιατι υπήρχαν και τέτοιοι συνεργάστηκαν με τον κατακτητή αγκαλιάστηκαν άμεσα από τους “”συμμάχους ” και οι προδότες έγιναν δήμιοι του ελληνικού λαού . Σήμερα να τα αποτελέσματα.
  Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΔΕΣΜΙΟΣ .
  Οι επιτήδειοι εχουν καταθέσεις δισεκατομμυρίων σε ξένες τράπεζες και
  την ζημιά “πρεπει” να την πληρώσει με το αιμα του ο ελληνικός λαός.

  Ο ουκρανικός λαός γρήγορα θα καταλάβει την πλεκτάνη που του στήθηκε οπως άρχισε να την καταλαβαίνει και ο ρώσικος λαός που σε μερικές ημέρες θά γιορτάσει τα 70 χρόνια απο την συντριβή των Ναζί και του Χίτλερ απο τον ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ με τον τοτε μεγάλο ηγέτη ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ .

 2. @ diethnistis
  Βεβαίως, αυτά είναι γνωστά αναντάμ μπαμπαντάμ!
  Μας τα έλεγε και ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου που ήταν πράκτορας των ΗΠΑ και τα γνώριζε καλά αυτά τα πράγματα. «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο».
  Βεβαίως υπήρχε και υπάρχει και το «Ανήκομεν εις την Δύσιν».
  Το ΚΚΕ τώρα στη μέση για να μπορεί να τρώει και από τους δύο φωνάζει «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» και στηρίζει και συνεργάζεται με τους «Ανήκομεν εις την Δύσιν», προσπαθώντας με νύχια και με δόντια να διατηρήσει τον δικομματισμό για να μπορεί να τους δουλεύει όλους και να καταβροχθίζει μαζί με τους άλλους τα χρήματα από τον ιδρώτα του κοσμάκη.

  Το άλλο όμως δεν το ήξερα. Είσαι σίγουρος ότι οι καθαρά Ναζί ανέτρεψαν εκλεγμένο πρόεδρο και έβαλαν τον Πιοτρ; Καλά ο σκύλος ο Μητσάρας απ’ τη στάνη του ΚΚΕ την επιστολή την έγραψε πριν ή μετα την μπριτζόλα του; Σίγουρα μετά την μπριτζόλα του την έγραψε γιατί δεν είναι δυνατόν να τον αποκαλεί κύριε πρόεδρε και κύριε πρόεδρε συνέχεια. Ρε μαϊμού-πρόεδρε έπρεπε να του γράφει του χιτλεριστή. Προτείνω τον σκύλο τον Μητσάρα να τον αφήσετε καμιά βδομάδα νηστικό και μετά να ξαναγαβγίσει στον Πιοτρ. Ρε μαϊμού-πρόεδρε ναζισταρά πάρε πίσω το νόμο για τα σφυροδρέπανα γιατί αλλιώς τα κάπα κάπα και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις θα σου γαμήσουμε τα πρέκια, άμα λάχει να πούμε. Έτσι έπρεπε να του γράψει!

  Όσο για τον εγκληματία τον Χίτλερ και τους ναζί, καλά του έκανε ο εγκληματίας φίλος του ο Στάλιν και οι μπολσεβίκοι του. Αυτός ο αχάριστος Χίτλερ πρόδωσε την πιο όμορφη, θερμή και αγνή φιλία που είχαν αυτοί οι δύο. Μάλιστα ο Αδόλφος αποκαλούσε τον φίλο του και αδελφό του Σήφη «Φύρερ της Ανατολής» και ξαφνικά τον πρόδωσε και πήγε να του τα φάει ο φαταούλας. Αυτό δεν ήταν φιλία, αυτό ήταν λυκοφιλία που λέει και ο σκύλος Μητσάρας! Καλά του έκανε ο Σήφης! Βρε, πολύ καλά του έκανε ο Σήφης!

Comments are closed.