Η Νομαρχία Στοκχόλμης ξεφτιλίζει τον μπολσεβίκο προφέσορα του ΚΚΕ, Αποστόλη Παπακώστα

Τάμπουλα ράζα για τον απατεώνα της σέκτας του ΚΚΕ Αποστόλη Παπακώστα, προφέσορα στο ΑΕΙ Södertörn.

Η Νομαρχία Στοκχόλμης τον στέλνει ξανά στο… σχολείο!

apostolis_papakostas_w210_foto_eleonor_bjorkmanΎστερα από τρία και πλέον έτη θητείας του προφέσορα ως προέδρου του ιδρύματος των Ελλήνων του στέλνει το δωρητήριο έγγραφο, την ιδρυτική πράξη και το καταστατικό του ιδρύματος και τον καλεί να τα διαβάσει αποστηθίσει.

Γνωρίζοντας μάλιστα η νομική υπηρεσία τον δείκτη νοημοσύνης του βραδύνοος προφεσόρου, του δίνει και την ανάλογη άνεση χρόνου, ελπίζοντας ότι ο προφέσορ θα κατανοήσει ολόκληρο ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου των τριών εγγράφων.

Και ο λόγος;

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την βλακώδη ενέργεια του αβδηρίτη προφεσόρου να προβεί στις 8 Φεβρουαρίου 2015 σε αντικαταστατική σύσταση νέου διοικητικού συμβουλίου στο ίδρυμα.

Η νομική υπηρεσία της Νομαρχίας με το αίτημά της προς το παράνομο ΔΣ του ιδρύματος ζητά μέσω του «προέδρου» του, Αποστόλη Παπακώστα, τα… προφεσορικά φώτα του όσον αφορά το νομικό κώλυμα που επικαλείται ο προικισμένος προφεσόρος για τον αποκλεισμό των αντιπροσώπων της Ελληνικής Ορθoδόξου Κοινότητος του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου από το Δ.Σ. του ιδρύματος.

Με λίγα λόγια η Νομαρχία Στοκχόλμης για πολλοστή φορά κάθησε και αντέγραψε αποσπάσματα του καταστατικού, του ιδρυτικού εγγράφου και του δωρητηρίου επισύναψε και φωτοτυπίες των εγγράφων αυτών στην ολότητά τους και τα έστειλε στον «ευφυή» προφεσόρο με την παρότρυνση όχι μόνο να τα διαβάσει, αλλά και να απαντήσει, εκθέτοντας τη νομική βάση των ισχυρισμών του.

Και φυσικά, η Νομαρχία τονίζει στον πεοτύραννο προφεσόρο Παπακώστα να εκθέσει τη νομική βάση των ισχυρισμών του, το μέρος δηλαδή που έχει με την αρμοδιότητα της Νομαρχίας να κάνει, διότι γνωρίζει εκ του παρελθόντος ότι πάλι θα λάβει μία ή δύο κόλες αναφοράς με διάφορες διδακτορικές και μη παπαριές όπως της Φρανσέσκας, του Αντωνιάδη, της Χουλιάρως και πλείστων άλλων, που θα είναι υποχρεωμένοι οι δύστυχοι υπάλληλοι να πρωτοκολλήσουν και το χειρότερο να διαβάσουν και να απαντήσουν… με διαταγή αυτή τη φορά.

Όλα καλά μέχρι εδώ.

Η Νομαρχία Στοκχόλμης γιατί κάνει την πάπια;

Γνωρίζει ότι στις 8 Φεβρουαρίου 2015 ο προφέσορας έκανε νέο ΔΣ και όπως είναι φυσικό στη συνεδρίαση αυτή θα πρέπει να έχει κατατεθεί και συζητηθεί το νομικό πλαίσιο για τον αποκλεισμό της Κοινότητας του Αγίου Ιωάννη. Δεν είναι δυνατόν να μην έχει συζητηθεί η νομική βάση του θέματος αποκλεισμού του Αγίου Ιωάννη στις 8 Φεβρουαρίου! Όλοι γνωρίζουν και πόσο μάλλον ένας προφέσορ ότι χωρίς αυτή τη συζήτηση και την αδιάσειστη νομική τεκμηρίωση το συμβούλιό τους είναι παράνομο!

Γιατί δεν ζητάει λοιπόν η Νομαρχία απλώς ένα φωτοαντίγραφο της νομικής σκέψης του εγκεφάλου του προφεσόρου Αποστόλη Παπακώστα μέσα σε μία εβδομάδα ως είθισται, αλλά τον παροτρύνει να γράψει καινούργιο προφεσορικό εγκεφαλογράφημα για απόφαση του παρελθόντος;

Βέβαια, μία εξήγηση είναι ότι ύστερα από τόσα χρόνια ξεφτίλας του ελληνισμού στη Νομαρχία από το ΚΚΕ (όχι μόνο από τσάμηδες) η Νομαρχία γνωρίζει ότι έτσι κι αλλιώς η σπείρα των μπολσεβίκων του ΚΚΕ, στην οποία ανήκει και ο προφέσορ Αποστόλης Παπακώστας, εκ των υστέρων γράφουν αυτά που έπρεπε να ήταν γραμμένα πριν…

Αυτό είναι μία πιθανή εξήγηση! Το καλύτερο είναι να δώσει η ίδια η Νομαρχία την απάντηση.

Παρεμπιπτόντως η Νομαρχία Στοκχόλμης μέχρι προχθές δεν είχε περάσει τα ονόματα στο registreringsbevis του νέου νόμιμου όπως ισχυρίζεται ο μπολσεβίκος προφέσορας Αποστόλης Παπακώστας, παράνομου όπως ισχυριζόμαστε εμείς και πλήθος άλλων με τη Νομαρχία να περιμένει τη νομική τεκμηρίωση του προφεσόρου δηλαδή κάποιο τέταρτο κρυφό ντοκουμέντο που εδώ και 35 χρόνια λείπει και από τα αρχεία της Νομαρχίας και του Kammarkollegiet.

Προφανώς η πληθώρα επιστολών από δυνητικά μέλη της Κοινότητας του Αγίου Ιωάννη που ισχυρίζεται ότι έλαβε (διάβαζε: κατασκεύασαν τα χαλκεία του ΚΚΕ) ο μπολσεβίκος προφέσορ Αποστόλης Παπακώστας δεν έχουν καμιά νομική στήριξη! Κοινώς κωλόχαρτα!

 

56 Responses

 1. Teliose o malakoprofesor. Den exei kanena oute o Stelan tou emeine oute to gnosto kleftroni apo to Akropol o Gkogkos. Nai autos pou evgaze 25000 mistho gia thn parti tou apo thn omada . Einai autos pou dinei thn aithousa tou idrymatos me to azimioto fysika kai ta vazei sthn tsepi tou. Tha doune ta miasmata otan tha mpei mesa o Aigiannhs kai tha tous kseskonisei oles tis apates. Kai mhn nomizei oti me tis paraitiseis o malakoprofessor tha thn glitosei. Oute h tourkospori h Xristofi opos kai o pontikomouris o tsantaridhs. Oi Aigiannhdes exoun polla ramata gia thn gouna tous ta miasmata. Astrologe pes aleuri h Nomarxia se gyreuei

  Mauro Pasxa o malakoprofesor. Ekei sto Södertorn tous enhmerosane gia to lamogio pou troei lefta sto idryma. Mipos prepei na tous steiloume kamia epistolh? Mhpos

  Kalo Pasxa miasmata an kai esas den sas pianoun tetoia

 2. parte kai to link apo ton toxoti na deite kai allous pou ton ftynoun ton tsamh ton malakoprofessor

  http://www.toxotis.se

 3. αστρολόγος είπε@astrologos, on February 6, 2015 at 8:57 pm said:
  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑ !
  1. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ………………………………………3
  2. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ……………………………..2
  3. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ…………………..1
  4. ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ…………………..1
  5. ΣΟΥΗΔΟ-ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ………….1
  6. ΤΜΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ……………………………..1
  7. ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ…………………..7
  —————–
  ΣΥΝΟΛΟΝ 3+2+1+1+1+1+7 = 9
  OBS ! ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΕΡΟΣΤΑΤΩΝ
  ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ
  ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩΘΕΝ
  ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΣΚΑΤΩΘΕΝ
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΝΟΜΩΝ .

  ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΚΟΜΟΥΝΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ. ΒΟΥΡΡΡΡΡΡ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΦΕΣΟΡΑ.
  ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΕ……..ΑΧ ΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ……

 4. TAΒΕΡΝΙΑΡΗ
  Δεν κάνεις και την πρόσθεση στα έξτρα ποσά που ζητάει ο αλητοσυμμορίτης απατεώνας του ΚΚΕ από τα INFODUCTION να δούμε αν τα μέτρησε σωστά το σταλινολαμόγιο, ο σκατόχοντρος ο φαταούλας ο Μαφρέδας;
  Να σκεφτείς ότι αυτός ο πανίβλακας, που το παίζει λογιστής και δεν δεν έχει μάθει πρόσθεση ακόμα ήταν μέχρι πρότινος ταμίας στο ίδρυμα.
  Πρέπει να ψαχτούν και να μετρηθούν ξανά όλα τα οικονομικά του ιδρύματος για όλη την περίοδο που βούταγε αυτό το παχύδερμο τις χερούκλες του στα ταμεία ο σταλινοαλήτης γνωστός απατεώνας ο Μαφρέδας που θέλει να τον λένε και Στέλλαν το στυλιάρι.

 5. @ xaxaxaaxaxaxaxax
  Ευχαριστούμε για το λινκ.
  Μη τσιμπάς! Ο τύπος (ο Καλογιάννης) είναι άπαιχτος. Μυημένος από νεαράς ηλικίας στην τέχνη της προπαγάνδας και του γκεμπελισμού μέσα στο ΚΚΕ, ο Καλογιάννης περιγράφει ένα πραγματικό γεγονός για να περάσει στον ανυποψίαστο αναγνώστη το σατανικό μήνυμά του.
  Το πόνημα το έγραψε μόνο και μόνο για να μας πει αυτό!

  «Κρητική βεντέτα –ανάμεσα σε πρώην μέλος της κομματικής οργάνωσης του ΚΚΕ Στοκχόλμης– και, τον προηγούμενο πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων Κοινοτήτων Σουηδίας, εκμεταλλευόμενη τις αλλοπρόσαλλες θέσεις του ΚΚΕ (σε προέκταση της Ομοσπονδίας) για το Ίδρυμα, οδήγησε στο σημερινό τέλμα.»

  Σε όλα του τα κείμενα ο Καλογιάννης αυτή τη δουλειά κάνει. Άγαρμπα βέβαια, αλλά το κάνει.

  ΠΡΟΣΟΧΗ!

  Μην ξεχνάς ότι τα πιο επικίνδυνα ψέματα είναι οι ελαφρώς παραποιημένες αλήθειες.

 6. Tora ton kopanane kai oi aristeroi kai oi Aigianniotes. Alla den exei mialo o blakakostas. Epimeno den prepei na stalei epistolh sto södertorn den mporoun na exoun karagkiozides sto panephsthmio. Tora yparxei kai h voula ths Nomarxias oti den akolouthei to katastatiko.
  Oso poio grigora fygei toso to kalytero. Alla kai na fygei tou tin exoun stimenh oi syntrofoi tou ta miasmata
  Xaxaxaxaxxaxa Paggalia kai Xouliara ti exete na peite gia ola auta. O ass trologos?

 7. astrologos@ αστρολόγος που βλέπει τα άστρα με τον κώλο είπε:
  astrologos, on February 2, 2015 at 12:21 am said:

  ΠΕΡΙ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΥΛΑΒΩΝ ΕΝΟΡΙΤΩΝ ΑΥΤΗΣ

  ΣΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΑΞΙΟΧΕΣΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΝΟΡΙΤΟΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ
  ΚΑΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο
  ΣΚΑΤΟΔΗΓΗΤΗ ΣΑΣ ΖΟΡΡΟ ΕΙΣΤΕ ΧΕΖΟΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ
  ΚΛΑΝΟΒΙΟΙ.
  ( ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΤΙ ΛΕΤΕ ?)

  ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΕΧΕΣ Δ.Σ. ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ 6 ΦΟΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ .

  ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ,
  ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΤΗΣ SVEAVÄGEN ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΕ ΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
  ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ . ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ.

  ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ.

  @Ρε αστρολόγε πόσα τελικά κιλά μαλάκας είσαι. Αφού μόνο σου τα λές ότι υπάρχει και ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ. Τι περίμενες δηλαδή ότι η NOMARXIA θα έκανε τα στραβά μάτια στο μαλακοπίτουρ προφέσορ;
  ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΟΠΟΤΟΥΡΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ. Ερχεται προσεχώς ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και πρώτα πρώτα θα καλέσει τον μητροπολίτη για ένα εξορκισμό έπειτα ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ πόσα έφαγε ο ΜΑΦΡΕΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΗΛΙΑ. ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΠΕΤΑ.

 8. astrologos, on January 30, 2015 at 4:58 pm said:
  Αστρολόγος του κώλου είπε

  ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ!

  ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΟΙ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ
  ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ .
  ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ , ΕΙΝΑΙ ΟΡΦΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ .

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ , ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΛΩΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ .ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ “ΕΚΛΕΚΤΟ ” ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ !

  astrologos

  Χα χα αστρολόγε είπαμε με μέτρο την μαλακία είπαμε να είσαι πεογλύφτης του αυνανία μαλακοπροφέσορ αλλά όχι και έτσι όποιο γιατρό και να ρωτήσεις η ΄πολύ μαλακία μικραίνει τον εγκέφαλο όχι ότι εσύ είχες και πολύ μυαλό αλλά ότι είχες πάει και αυτό. Πληροφορίες που άκουσα στην ταβέρνα μου ότι το μαιμού και παράνομο συμβούλιο του μαλακοπροφέσορ από τρίτη μετά το πάσχα ξεκινά απεργία πείνας έξω από την νομαρχία Στοκχόλμης περαστικά σας και σας προτείνω ομαδική μαλακία έξω από την Νομαρχία ξέρεις εσύ όπως λές και παραπάνω στα κομούνια κάνει καλό όταν την χτυπάς αλύπητα
  Α και που είσαι αστρολόγε οι αι Γιάννηδες προσεχώς θα κάνουν και ένα έλεγχο στην τράπεζα γιατί έμαθα ότι εδώ και 10 μήνες η κοινότητα δεν πληρώνει τα ενοίκια. Ρώτα τον Μαφρέδα ξέρει καλύτερα αυτός.

  Το καβλί του ταβερνιάρη

 9. Xathike o ass trologos opos kai ta ypoloipa skatokoumounia loufaksane . H poutanitsa o Konstantinou pou opos ematha htan kai sthn ekklhsia ti proales ti exei na pei. Apo oti ematha yparxei kai plousio fotografiko yliko gia to mellon kathikia

  Pare ena megalo aggouri gia thn Maria Xouliara kai meta ella na ta poume. Oso gia ton elegxo tote tha doume ta skandala Mafreda- Gkogkou , Blakakosta. Ti sas perimenei miasmata ti sas perimenei…..

  Gia thn ora eksigise Malakopitoura Blakakosta ston ntavatzh sou ton Komnhno Xaideuto giati prepei na akolouthiseis to katastatiko kai na mpei o Ai Giannhs sto idryma. Otan sou legane na ertheis me thn nomimothta ton Aigiannh ti eipes malakopitoura?
  Ean ta vro me ton Aigiannh tha me fane oi goneis, to thimasai malakopitoura?
  Sta tsakidia apo to idryma miasmata
  Tik tok tik tok ……..

 10. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!

  Η Ντορής Χλιάρας εκ της «Χουλιαροσανίδος», κατόπιν αποφάσεως της ΚΕ του ΚΚΕ λόγω των τελευταίων εξελίξεων με τη Νομαρχία Στοκχόλμης, ανακοινώνει, ότι από σήμερα και μέχρι νεωτέρας η αχλάδω τ’, η Μαρίκα τ’ θα την έχει πίσω την… ουρά.

  Τα μπανανόβυζα τς’ Μαρίκας με παρέμβαση Κουτσούμπα παραμένουν στη θέση τους.
  Παρακαλούμε να ενημερώσετε τα αρχί…α σας!

 11. Τα κρυφά μηνύματα τρομάρα τους τους μαράνανε μετά από το μακρύ κοτσάνι από το αχλάδι της νομαρχίας που τους χώθηκε για τα καλά στην κολάρα. Από ότι βλέπω λίγο βαρύ το αχλάδι Χουλιάρα και το κοτσάνι από το καρολίνσκα μακρύ μέχρι την Idungatan. Ο αι Γιάννης σύντομα θα είναι μέσα στο συμβούλιο και η νομαρχία θα πάρει όλα τα αποδειχτικά στοιχεία για την δράση του Μαφρέδα και του Πάνου Ηλία με το μεγάλο φαγοπότι που έστρωσαν τραπέζι.

 12. Ο αξέχαστος καραγκιοζοπαίχτης Συνοδινός μαζί με τον βλαμμένο Καρανίκα μάλιστα είναι και η επιλογή των ηπειρωτών στο παράνομο ΔΣ ΤΟΥ Μαλακοπροφέσορ Βλακοκώστα για το 2015-2018.

 13. Και το Part 3

 14. Έπεσα από τη καρέκλα απο τα γέλια στο part 3 την ώρα που πετάνε τα βάκτ έξω τον Καρανίκα. Μιλάμε για το ΓΕΛΙΟ ΧΑ ΧΑ

 15. ¨ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ ¨
  Εισαι σε αλλο κοσμο.

  ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ !

  Στις 19 Μαιου 2009 ο δικηγορος INGEMAR MÅRTENSSON του τοτε Δ.Σ. της Στεγης αποτελουμενο μονο απο Αη Γιαννηδες κατεθεσε στην Νομαρχια Στοκχολμης αιτηση αλλαγης του καταστατικου της Στεγης.

  Συνφωνα με το ιδρυτικο για αλλαγη καταστατικου απαιτειται να
  υπογραφει απο 13 καταχωρημενους στην Νομαρχια τακτικους συμβουλους.
  Ομως η εξουσοδοτηση ηταν ελιπης. ουτε οι υπογραφες εφταναν ουτε
  ο κυπριος ταμιας υπεγραφε οποτε η Νομαρχια τον εστειλε στο σπιτι του. Ο δικηγορος εισεπραξε την γεναια αμοιβη του και οι Αη Γιαννηδες μειναν με τον πουλο στο χερι.
  Ο κυπριος ταμιας υπεβαλλε την παραιτηση του δηλωνοντας για τους
  Αη Γιαννηδες οτι προκειται για απατεωνες.

  Αυτο ομως δεν ειναι το σημαντικο. Το σημαντικο ειναι η βλακωδης νοημοσυνη των εντολοδοχων Αη Γιαννηδων.
  Η αντικαταστατικη τους αιτηση να αλλαξουν την ιδρυτικη συνθεση του Δ.Σ.εχει πλακα και ειναι η κατωθι !

  St Johannes Theologen………………………………..7 led.
  Efter förslag av St Johannes Theologen……………. 4 led
  Grekiska Riksförbundet…………………………………1 led
  Föräldrar Föreningen……………………………………1 led
  Akropol Idrottsföreningen………………………………1 led
  Panellinios Idrottsföreningen…………………………..1 led
  Grekiska Föreningen i Solna…………………………..1 led
  Grekiska Föreningen i Rinkeby………………………..1 led
  —–
  Συνολον 17

  Και λεω εχει πλακα οχι επιδει εχουν εξαφανισει απο την μεση τον
  Κυπριακο Συλλογο, την Ηπειρωτικη Αδελφοτητα, την Κοινοτητα
  Στοκχολμης και τον Γυναικειο Ομιλο.
  Ουτε γιατι αφησαν 1 συμβουλο στους γονεις και 1 στην Ομοσπονδια.
  Ακομη ουτε γιατι εδωσαν απο 1 συμβουλο σε 4 επι πλεον ελληνικους
  φορεις, κατι αυτονοητο σε μια πιθανη αλλαγη καταστατικου.

  Εχει το ξαναλεω πλακα διοτι εδιναν στους εαυτους τους 7 συν 4 = 11
  συμβουλους.
  Δηλαδη οι 7 ειναι πληοψηφια, διοριζουν οποιους θελουν κοινης
  αποδοχης και κανουν στο εξης οτι θελουν.
  ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ !

  Θελουν και ρεστα , ρεστα , πεστα και χεστα !

  ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ

 16. Αστροχάφτη,

  Ωραίο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΟ! Προϊόν του μεταμεσονύκτιου αυνανισμού σου!
  Πες στον αλητοσυμμορίτη απατεώνα Κουτσούμπα, τον άλλο τον τρανσέξουαλ νάνο, τον απατεώνα και κλέφτη Αποστόλη Παπακώστα, προφεσόρο του… Χάρβαρντ ότι ντοκουμέντο δεν είναι οι μαλακίες που γράφεις εσύ και οποιοδήποτε άλλος κοπρίτης απατεώνας κλέφτης της εγκληματικής σέκτας τις ΚΚΕ.
  Πάλι καλά που μέσα στη βλακεία σου αναφέρεις δικηγόρο και το όνομα αυτού!

  Άρα λοιπόν πρόκειται για καταστατικό που κατατέθηκε στη Νομαρχία Στοκχόλμης προς έγκριση!!!! Και ΟΧΙ για καταστατικό που τέθηκε ποτέ σε εφαρμογή!

  Δεν αναφέρει επίσης ο μπουλούκος ο Κουτσούμπας στο… ντοκουμέντο υου ποιο καταστατικό του ιδρύματος αντικαθιστά! Μήπως το παράνομο των αλητών του ΚΚΕ με το οποίο οι αλήτες του ΚΚΕ διοικούσαν και καταλήστευαν το Ίδρυμα για πάνω από 15 χρόνια ή κάποιο άλλο;
  Ζούσαν οι Νταλιάνης, Φράγκος, Μεράκος τότε;

  Πού υπάρχει αυτή η παραίτηση/δήλωση του κύπριου ταμία; Στείλε τη να τη δημοσιεύσουμε!

  Και πάλι ενημέρωσε τον βλάκα τον Κουτσούμπα του εγκληματικού μορφώματος ΚΚΕ ότι τα καταστατικά ιδρυμάτων δεν συντάσσονται κατά τα πρότυπα των καταστατικών των μαϊμού συλλόγων και ομοσπονδιών που κάνει ο ίδιος με μόνο σκοπό την υφαρπαγή κρατικών κονδυλίων!

  Πλάκα φυσικά έχει που «εξαφάνισαν» τον κυπριακό σύλλογο!
  Μία εξήγηση μπορεί να είναι ότι οι Νταλιάνης και Φράγκος έπαθαν εγκεφαλικό, όταν ωρυόμενη η εκπρόσωπος του κυπριακού συλλόγου, η κυρία Τούλα Χριστοφή, σταλμένη από τον κλέφτη και απατεώνα και στέλεχος του ΚΚΕ Κομνηνό Χαϊδευτό, τη γνωστή σκατοσακούλα, μπήκε μέσα στο ίδρυμα και παρουσία πάνω από μιας ντουζίνας ΕΛΛΗΝΩΝ, ούρλιαζε ότι μισεί τους Έλληνες και οτιδήποτε ελληνικό! Άσε που μόλις είδε μέσα στο ίδρυμα αναρτημένο το πορτρέτο του αείμνηστου προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσου Παπαδόπουλου ούρλιαζε να το κατεβάσουν. Δεν είπε όμως ποιο προτιμούσε στη θέση του! Ίσως του Ντενκτάς, πού να ξέρω.

  Εν κατακλείδι, άλλο μία πρόταση 17 συμβούλων που ποτέ δεν τέθηκε σε εφαρμογή και η απάτη του αλητοσυμμορίτη κλέφτη μπολσεβίκου μουνικαπέλου Τόλη Παπακώστα των 9 που έθεσε αμέσως σε εφαρμογή.

  «Ξεχνάει» ο πανίβλαξ απατεώνας, ο μπουλούκος ο Κουτσούμπας ότι βάσει του μαϊμού καταστατικού η εγκληματική οργάνωσή του το ΚΚΕ όχι προσπάθησε, αλλά είχε έτοιμο το πωλητήριο του ιδρύματος.
  Και χάρη στην Κοινότητα του Αγίου Ιωάννη και πρωτίστως τις ενέργειες του αηγιαννιώτη και ιδρυτή Γιώργου Παπαϊωάννου χάλασε τα σχέδια των αλητών ΚΚΕ που ήθελαν να ξεπουλήσουν όσο-όσο την περιουσία του ελληνισμού της Σουηδίας που και να τσεπώσουν τα γρόσια.

  Βεβαίως η πραγματοποίηση του ονείρου του ΚΚΕ για την ΠΩΛΗΣΗ της περιουσίας των ΕΛΛΗΝΩΝ ανατέθηκε στον ΤΣΑΜΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ αλητοσυμμορίτη Παπακώστα καμουφλαρισμένο πίσω από τον τίτλο του προφεσόρου, πράγμα που δεν το κρύβει άλλωστε! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του σχεδίου πώλησης της περιουσίας του ελληνισμού έχει κατατεθεί στη Νομαρχία όχι από τον Παπακώστα, αλλά από το άλλο λαμόγιο του επιτελείου του, τον Μαφρέδα, ο οποίος αποχώρησε γιατί καθυστερούσε η πώληση με τις μαλακίες του Παπακώστα! Πολύ πιο πριν βέβαια είχε κατατεθεί αυτό το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ προς γνώση της Νομαρχίας για τα σχέδια των αλητών, κλεφτών και απατεώνων του Κουτσούμπα από κάποιος άλλους ΕΛΛΗΝΕΣ πατριώτες!

  Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ οργάνωση στη Σουηδία που έχει δηλώσει ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ την εναντίωσή της στο ξεπούλημα της περιουσίας του ελληνισμού και αγωνίζεται αυτή η περιουσία να παραμείνει στον ελληνισμό είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – Ο ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ, η οποία και ΠΡΟΣΦΕΡΕ αυτή την περιουσία στον ελληνισμό της Σουηδίας στις αρχές του 1980!

  Γι’ αυτό και ο πόλεμος της αλητοσυμμορίας του Κουτσούμπα εναντίον του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ μέσω του βόθρου του στη Σουηδία, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΣΟΥΗΔΙΑΣ, της οποίας ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΘΕΣΗ είναι το ξεπούλημα της περιουσίας του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ το συντομότερο και όσο-όσο!

  Αυτή είναι η πραγματικότητα και όχι κρητικές βεντέτες και άλλες μαλακίες που ακούγονται τελευταία!
  Πριν ήταν οι κομματικές διενέξεις και τώρα που δεν υπάρχουν πλέον κόμματα πλην ΚΚΕ επινοήσαμε τις… κρητικές βεντέτες. Να δούμε τι άλλη ΜΑΛΑΚΙΑ θα ακούσουμε από τους μπολσεβίκους!

 17. Miasma astronauth mouroxavle poutanas paidi. Gia thn tampakiera tha mas peis tipota re vlamene. Gia thn klapoutsa tou Blakakosta titpota? Oti oi Aigiannhdes anakalypsane thn apath ksana me thn Xouliara poy evaze thn idia sto symvoulio kai psifise gialantzh isologismous oute ekei tipota? Pou dosane ta erga sto lamogio ton Pano Ilia tipota kai ekei?

  Malakovioli mazi me ton ass trologo kai ton Xouliara -Paggalia parte thn klapoutsa tou Ai Giannh na thn exeis na thn kathesai kala

  Apo oti ematha etoimo to gramma gia ton kseftila ton Blakakosta . Ekei tha eksigisoume oi AI Gainnhdes ti apateonas einai o malakoprofessor kai me thn voula ths Nomarxias. O vlakakostas ti tha pei?

  Exei h axlada oura alla exei kai ena kalamatiano kotsani olo gia parti sas miasmata

 18. Αστρολόγε μεταμφιεσμένο ερπετό σε αστροναύτη και τα δύο στον ίδιο κώλο τον δικό σου ανήκουν τα ονόματα γιατί δεν πας να πείς τον πόνο σου στην χουλιαροσανίδα που μάλιστα αρέσκεια τους είναι τα μεγάλα αχλαδοκοτσάνια. Το αχλαδοκότσανο της νομαρχίας Στοκχόλμης το έλαβες δεν μας είπες. Όλοι γνωρίζουν ότι η Σεκτα του ΚΚΕ στην Σουηδία είχε στείλει πλαστό καταστατικό στην νομαρχία και ο Άγιος Ιωάννης μέσω του δικηγόρου κατέθεσε το γνήσιο. Με μόνο 3 σειρές τάπα

  El Zorro @ Θα μας πούν ποτέ ποιος πήγε να πουλήσει το Ιδρυμα στους Ρώσους. Μα τόσο δύσκολο είναι ποια<

 19. Parte kai ton apateona ton Blakakosta miasmata , pos entelos ksediantropa koiroideyei tous filous ths steghs . Kai fysika meta tous petakse apo to spiti tous o alhths to ptyelo

  Apo thn mia leei oti den yparxoun apodikseis gia thn anakainish tou ktiriou. Apo thn allh otan ton ksemprostiazoun leeei oti yparxoun. Opos kai leei kai gia ton apateona ton Åberlind (besiktningsman)

  Kai pou eiste skatokoumounia . Entos loligou kai alla video na ta tous xereste tous alhtes sas. Ass trologe kai astronafth pos sas fanike to kotsani tis axladas? einai makri? einai kalamatiano?. Apo to Karolinska mipos erxetai?

  Se ligo kai h synexeia miasmata

 20. ΡΕ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ !

  Αρχισε λοιπον ξανα απο την πρωτη δημοτικου και θα βρεις ακρη. Στο να μετρας , να σκεπτεσαι , και να γραφεις. Αυτο θα σε βοηθησει πολυ .

  Απο χρονι-α μαλακυνση εγκεφαλου πασχει κυριως ο Μεντορας σου .

 21. Trompa ass tronauth. Exei o Aigiannhs kai giatrous . Na sou steilo to tilefono tous na sou allaksoun to vlameno to kefali sou . Mhn stenaxoriesai tha sou valei mia gourounokefali . Poio poly tha kalataveneis auta pou sou lene re miasma. Den akous ti sou leei o malakoprofessor poio pano? Sou valame kai to video vre malaka oxi me tis paparies pou mas fernete edo. Dystyxos den to exoume sta rosika stalinokomouni isos auto na fteei kai den katalaveneis.

  Piso tora sthn trypa sou ksereis ekei sthis kyra Marias Xouliaras . Einai magalh ematha xora pollous syntrofous Ekei eiste mazemenoi oloi.

  Ma toso malakas re ptyelo, toso malakas

 22. Α ρε αστροναύτη σε λυπάμαι γιατί ξέμεινες από ψευτοεπιχειρήματα κοίτα το δεύτερο αυτό βιντεάκι που η κυρία Κούλα από τον κυπριακό σύλλογο πως του τα χώνει του βλάκα του προφέσορα που μόνος του ξεφτιλίζεται με τα ψέματα που αραδιάζει στον κοσμάκη. Τον έκανε με τα κρεμμυδάκια τον μαλακοβιόλη σας.

 23. ΣΤΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΖΟΡΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ !

  Αυτα τα παρακατω τα ξεχασαμε ?

  LÄNSSTYRELSEN I STOCKHOLMS LÄN 2011-03-23
  FÖRELÄGGANDE

  Till Theofil Tsappos i egenskap av ordföranden för Stiftelsen
  Grekiska Kulturhuset S.t Johannes Theologen
  S.t Johannes Theologen.

  Beslut
  Länsstyrelsen förelägger Theofil Tsappos att kalla till konstituerade
  styrelsemöte i Stiftelsen.

  I nuläget saknar Stiftelsen behörig styrelsen.
  Mandatperioden har löpt ut

  Om detta föreläggande inte hörsammas kommer Länsstyrelsen med
  yterligare föreläggande med vite. se 9 kp. 5 § tretio stycket stiftelselagen.

  ( Μπορω να στειλω και ολο το εγγραφο )

  Ωσ ειναι πασιγνωστο Ο Τσαππος, Νικολαιδης, Νικολοπουλος,
  Κοταιδης, Σανδαλης και cia δεν καταλαβαιναν τιποτα μεχρι που η Νομαρχια η ιδια καλεσε την ενα ολοκληρο χρονο εκπροθεσμη
  συνεδριαση στα γραφεια της Νομαρχιας οπου εγινε και η
  επισημη εκπαραθυρωση των Αη Γιαννηδων . ΑΜΗΝ

 24. Τα συγκεκριμένα βίντεο είναι από την τελευταία γενική συνέλευση των φίλων της στέγης όπου ο Παπακώστας πήγε να τους απειλήσει ότι εάν δεν επιλέξουν το ΔΣ που αυτός θα πρότεινε θα έπρεπε να αποχωρήσουν από το κτίριο δια παντός. Η τακτική της τρομοκρατίας και του έτσι θέλω θυμίζουν μπανανία και δικτατορία. Αυτός είναι ο προφέσορας ένας ΑΝΘΕΛΗΝΑΣ πανεπιστημιακός που με εκβιασμούς οτιδήποτε ελληνικό και χριστιανικό προσπαθεί να το ξεριζώσει. Ένας επικίνδυνος θα έλεγα με σκοτεινούς σκοπούς που πρέπει να απομακρυνθεί από το Ίδρυμα. Το τελευταίο χαρτί του Κομνηνού Χαιδευτού καθώς εκτελεί τις εντολές του με κύριο σκοπό την πώληση του κτιρίου.

  Ταβερνιάρης

 25. Καλά σου λέει ρε μπουμπούνα Ταβερνιάρη ο Αστροχάφτης!
  Το κομούνι γράφεται και με 2 μ (κομμούνι) και λέγεται και κουμούνι (κουμμούνι) και κλίνεται ως εξής:
  ΕΝΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ
  Ονοναστική: το κομούνι
  Γενική: του κομουνιού
  Αιτιατική: το κομούνι
  Απωθητική: ουστ κομούνι
  ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ
  Ονοναστική: τα κομούνια
  Γενική: των κομουνιών
  Αιτιατική: τα κομούνια
  Απωθητική: ουστ κομούνια

  Είναι γένους ουδετέρου λόγω της τρανσέξουαλ Παπαρήγας!
  Προσπαθούμε πάντα να συντάσσουμε το λόγο μας, όταν αυτό είναι εφικτό, πάντα στη γενική πτώση, η οποία ακούγεται πιο ευχάριστα στα αυτιά των κομουνιών. Στο γραπτό λόγο καλό είναι να μπαίνει ενωτικό μετακύ του κο και του μουνί. Π.χ. κο-μουνί, μμμ συγνώμη το κο-μούνι, του κο-μουνιού.

  Το μέντορας είναι λόγια λέξη και χρησιμοποιείται μόνο στα σαλόνια των κατιπαλιστών, όταν πηγαίνουν τα κο-μουνιά να πάρουν τα τσιμπούκια τους απ’ τους αφέντες τους για να πέσει κάνα τάλαρο ή ως σεξουαλικό υπονοούμενο, όταν θέλουν να δηλώσουν στον συνομιλητή τους ότι την τρίζουν την όπισθεν ή την τρίβουν τη λαμπάδα ή την κουνάνε την αχλαδιά όπως πρόσφατα που πέσανε με τα μούτρα και την γυαλίζουν τη σανίδα. Μεταξύ τους, όταν συνευρίσκονται, χρησιμοποιούν το λαϊκότερο ινστρούχτορας.

  Η συνήθεια αυτή των κο-μουνιών να την πέφτουν σε άλλους με τέτοια υπονοούμενα όπως μπουμπούνας κ.ά εκδηλώνεται μόλις φάνε την ψωλή το Ζορρό για να δείξουν ότι ήρθαν στα ίσια τους. Ακριβώς όπως κάνει και το τραβέλι ο Κουτσούμπας που το σηκώνει το σακάκι.

 26. Αστροχάφτη
  Στείλε το έγγραφο να το δούμε, αν είναι πλαστό.
  Γιατί πολύ μοιάζει με την πούτσα των 50 χιλιάδων που είχε χώσει η Νομαρχία στη Χουλιάρα την γκιόσα και τα πουτσάκια των 10 χιλιάδων στα υπόλοιπα κο-μουνιά, σκατοσακούλες κλπ..
  Μου φαίνεται ότι άλλαξες τα ονόματα και τις ημερομηνίες.
  Για στείλε να το αξιολογήσει ο ιστρούχτορας εδώ πέρα.

 27. ΤΑΕΒΕΡΝΙΑΡΗ , ΑΚΟΥ !

  Εναι πλεον τεκμηριωμενο οτι οι Αη Γιαννηδες προσπαθησαν να
  βγαλουν αντικαταστατικα και υπουλα τον Κυπριακο Συλλογο και την
  Ηπειρωτικη Αδελφοτητα εξω απο την Πολιτιστικη Στεγη.
  ( Οσο για την κυρια Κουλα ειναι πασιγνωστη γλωσσοκοπανα
  και αστην να κραυγαζει , ειναι διασκεδαστικη )

 28. Ρε, αστροχάφτη
  κλασική περίπτωση κνίτη είσαι!
  Την Κούλα κάθεσαι και ακούς;
  Άκου και λίγο τον… προφέσορ!

  Οι αηγιάννηδες έφεραν τους συλλόγους αυτούς στο ίδρυμα σύμφωνα με το αυθεντικό καταστατικό.
  Για πες μας εσύ που τα λες αυτά πότε πήγαν για πρώτη φορά στο ίδρυμα ο κυπριακός και οι ηπειρώτες;

 29. ΦΑΝΤΗΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΣ !

  ΤΡΕΙΣ , ΤΕΣΣΕΡΙΣ Η ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ?

  Ο Μεντορας και πολυξερος Ζορρο μας παρουσιασε και εναν τεταρτο
  ιδρυτη της Πολιτιστικης Στεγης.τον Γεωργιο Παπαιωαννου !

  Απ οτι ειναι γνωστο και ντοκουμενταρισμενο οι εβραιοι χριστιανοι εδωρησαν η πουλησαν τα κτιρια της idungatan σε ολη την ελληνικη παροικια της Στοκχολμης . Εκπροσωποι της συναλλαγης ηταν τρεις (συμφωνα με γραπτα του Α. Φραγκου ενος εκ των τριων αγοραστων }. Οι αλλοι δυο ηταν οι Δ. Δαλιανης και ο Δ.Μερακος.
  Οι ως ανω διαλεξαν την επωνυμια θεμελιωτες !

  Για εναν τεταρτο δεν υπαρχουν αλλες πληροφοριες πλην αυτες του μεντορα Ζορρο.
  Ετσι μπορουμε να κανουμε ορισμενες υποθεσεις επι του θεματος.

  1. Οτι υπηρχε και τεταρτος μυστικος, ο Γεωργιος Παπαιωαννου.
  2. Οτι δεν υπηρχε τεταρτος αλλα κατασκευαστηκε απο τον Ζορρο
  για ευνοητους λογους με η χωρις την συγκαταθεση του Γ.Π.
  3. Οτι ο Ζορρο ζαλισμενος απο τις αυπνιες ουσιες η κατι αλλο εκανε
  συγχυση μεταξυ θεμελιωτων – ιδρυτων και των συνυπογραψαντας
  το πρωτο καταστατικο που ηταν περισσοτεροι απο 14.

  Προφανως ο Γεωργιος Παπαιωαννου ειναι ενας εκ των ανωτερω.

  ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

  ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ

 30. Sto thema mas malakovioli miasma sto thema mas. Ti tha kanei o vlakakostas tora? Tha poulisei ton ntavatzh tou ton Komnhno xaideuto h tha akolouthisei to katastatiko , h tha thn kanei me elafra pidimatakia opos ekane kai 2 fores prin autos kai to kleftroni o Mafredas. Tou emeine pleon enas kleftokotas (Gkogkos) mia vlamenh tourkosporh (Xristofh) kai o pontikomouris o Tsantaridhs. Me autous tha antimetopisei tous Ai Giannhdes pou erxontai me polles apodikseis gia tis apates sto idryma.

  Trompa yparxoun kai email tis paraitishs tou sta eggrafa pou exei valei o toxoths kai esteile i nomarxia ston malakoprofessor gia na apanthsei.
  To kotsani apo thnn kalamata sas exei mpei kala kai erxontai kai alla

  Mhn mou peis oti den sou to eipane stalini. Ti lene ta astra ass trologe? Tha ton vgalei ton Mai o malakoprofesor?

 31. Προς Αστροχάφτη!!!

  Η Νομαρχία Στοκχόλμης απεφάνθη στις 30 Μαρτίου 2015 με την επιστολή-παλούκι προς τους κλέφτες και απατεώνες του ΚΚΕ.
  Η Νομαρχία Στοκχόλμης νίπτει τας χείρας της!!! Τα 3 ντοκουμέντα που αφορούν το ίδρυμα σας τα έχει στείλει εκεί στη σέκτα κλεφτών και απατεώνων του ΚΚΕ και σας προτρέπει να τα διαβάσετε και να στηρίξετε την απάντησή σας, απατεώνες και κλέφτες, ΝΟΜΙΚΑ!!!!
  Δική σας επιλογή, αρχικλέφτες του ΚΚΕ, είναι να απαντήσετε όπως γουστάρετε!
  Εμείς απλώς σας επισημαίνουμε ότι οι ΜΑΛΑΚΙΕΣ του Κουτσούμπα δεν έχουν καμία απολύτως πέραση στη Σουηδία!
  Υπάρχει και πέμπτος ιδρυτής (θεμελιωτής, αν θέλεις, ποια η διαφορά;) ο Σόλων Μαντζίλας!
  Γνωρίζοντας η Νομαρχία Στοκχόλμης τη μαλακία που σας δέρνει εσάς τους κλέφτες και απατεώνες της σέκτας του ΚΚΕ και θεωρώντας σας υποκείμενα κατώτερης πνευματικής στάθμης σας δίνει 2 ολόκληρους μήνες να τεκμηριώσετε εκ των υστέρων νομικά την απόφαση που πήρατε στη γιάφκα σας στις 8 Ιανουαρίου 2015 να αποκλείσετε τον ιδρυτή και θεμελιωτή του ιδρύματος! Τεκμηρίωση η οποία ήδη υπάρχει γραμμένη από τις 8 Ιανουαρίου 2015 βάσει της οποίας πάρθηκε η απόφαση εκδίωξης του ΙΔΡΥΤΗ!!!!
  Σας δίνει λοιπόν η Νομαρχία σ’ εσάς τους κλέφτες της αλητοσυμμορίας του ΚΚΕ την ευκαιρία 5,5 μήνες μετά μετά την ΑΠΑΤΗ της 8ης Ιανουαρίου να ξανακατασκευάσετε την «τεκμηρίωση» και να την στείλετε στη Νομαρχία για περεταίρω εξεφτελισμό του ΚΚΕ και κυρίως του αλητοσυμμορίτη, ξεφτιλισμένου, γλοιώδους, σιχαμερού προφεσόρου μουνί-καπέλου Αποστόλη Τόλη Παπακώστα.

  Τεκμηρίωση λοιπόν στη Νομαρχία και ΟΧΙ ραβασάκια του τύπου «Γεια σου Μίκαελ. Θέλω να σε ενημερώσω ότι έκανα 9μελές συμβούλιο και εγώ (σ.σ. ο μαλάκας απατεώνας Παπακώστας) συνεχίζω ως πρόεδρος». Και να ήταν κανένας άλλος πάει στο διάολο. Αυτός ο κλέφτης το νούμερο ο Παπακώστας έχει τίτλο προφεσόρου!!!!!! Πού τη βρήκε αυτή την οικειότητα με τον Μίκαελ αυτό το ψώνιο ο μαλακοπροφέσορ; Κολλητός του είναι;
  Πράγματι όπως προκύπτει και από το παρακάτω 14 (!!!!!) είναι! Ε, αφού το λέει ο Κουτσούμπα-κούμπα….

  Και να μην με ξανααποκαλέσεις μέντορα, βλαμμένε, που πας να το παίξεις κουλτουροσυριζέ.
  Ινστρούχτορα θα με λες, αλλιώς θα σε πάρει και θα σε σηκώσει σκατοκομούνι!

  ΚΑΛΗ ΠΟΥΤΣΑ!
  EL ZORRO

  Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ οργάνωση στη Σουηδία που έχει δηλώσει ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ την εναντίωσή της στο ξεπούλημα της περιουσίας του ελληνισμού και αγωνίζεται αυτή η περιουσία να παραμείνει στον ελληνισμό είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – Ο ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ, η οποία και ΠΡΟΣΦΕΡΕ αυτή την περιουσία στον ελληνισμό της Σουηδίας στις αρχές του 1980!

 32. ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΖΟΡΡΟ

  ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ !

  Τωρα μας παρουσιαζεις εκτος του Γ.Παπαιωαννου και πεμτο
  ιδρυτη τον Σ.Μαντζιλα. Επομενως παμε για εκτο και ουτω καθ εξης
  ωσπου να γινει και ο Σανταλης συνιδρυτης.
  Στο εγγραφο που μας σερβιρεις υπαρχει και ενα δεξιο κομματι με
  υπογραφες , πηγε περιπατο ?
  Υπαρχει μια διαφορα σε ιδρυτες , δωρητες και παραληπτες .

  Υ/Γ. Τον πουτσο σου βαλτον στον Σανταλη γυριστο και τραβηχτο
  για να φτασει αν υπαρχει ! Self service

  ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ

 33. Καὶ οἱ ἑπτὰ ἄγγελοι οἱ ἔχοντες τὰς ἑπτὰ σάλπιγγας ἡτοίμασαν ἑαυτοὺς ἵνα σαλπίσωσι.

  Λοιπόν κλέφτη κουμούνι, πορτοφολά αστροχάφτη!

  Εγώ δεν σου παρουσιάζω κανένα έγγραφο. Το κομμάτι αυτό είναι μέρος των εγγράφων που σου έστειλε η Νομαρχία. Τελεία και παύλα σκατοκλέφτη του αλήτη Κουτσούμπα!
  Υπάρχει και νομική υπηρεσία στη Νομαρχία που ασχολείται αυτή τη στιγμή με την υπογραφή της πατσαβούρας της γκιόσας της Χουλιάρως στον οικονομικό απολογισμό του κλέφτη Παπακώστα και με κάτι άλλες πλαστογραφημένες υπογραφές από τον αλητοσυμμορίτη κλέφτη προφεσόρο.
  Τράβα στη Νομαρχία να ρωτήσεις τι γίνεται και με αυτές τις υποθέσεις ΑΠΑΤΗΣ της σέκτας του ΚΚΕ!
  Κοίτα το καπέλο του ΜΑΛΑΚΑ και άντε γαμήσου κι εσύ και ο Κουτσούπας σου παλιοκλέφτη.

  Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ οργάνωση στη Σουηδία που έχει δηλώσει ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ την εναντίωσή της στο ξεπούλημα της περιουσίας του ελληνισμού και αγωνίζεται αυτή η περιουσία να παραμείνει στον ελληνισμό είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – Ο ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ, η οποία και ΠΡΟΣΦΕΡΕ αυτή την περιουσία στον ελληνισμό της Σουηδίας στις αρχές του 1980!

 34. Ο ΣΤΑΛΙΝ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ ! ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ

  ΑΠΟ 52% ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ
  ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ 58%.

 35. Καὶ ἔλαβον ἐγώ ὁ epikeros κουκουές τήν ψωλῆν τήν βαρβάτην ἐκ τῆς χειρὸς τοῦ Ζορρό καὶ κατέφαγον αὐτήν, καὶ ἦν ἐν τῷ στόματί μου ὡς μέλι γλυκεῖα· καὶ ὅτε ἔφαγον αὐτήν, ἐπικράνθη ἡ κοιλία μου.

 36. ZORRO

  Μυριζει Σιβηρια Ζορρο χαθηκαμε. Μας παρεσυρες στον γκρεμο με
  τον αντισταλινισμο σου και μετα τα παθη μονο η ανασταση μας σωζει.

  Ελληνικη Παροικια Στοκχολμης

 37. Χα χα ήρθαν και οι ενισχύσεις από την πιάτσα των τραβεστί λεωφόρος Συγγρού μεριά. Ακούσανε για ΚΟΤΣΑΝΙΑ μακριά και χοντρά και αμέσως πέσανε στα τέσσερα ποιος θα προλάβει τον μακρύτερο ΕΠΙΚΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΣΤΡΟΨΩΛΟΧΑΦΤΗΣ. parler Français?

 38. @ megaloevdomaditis

  Μπαααα, εμένα μου μυρίζει μπάφος…
  Άιντε α λα φουμέντο και μαστουριόρε…
  Στον τεκέ της γιάφκας του ΚΚΕ είσαι πάλι;

 39. megaloevdomaditi@Εκεί στην Γιάφκα τώρα που σπιτώσατε και την χρεωκοπημένη Ομοσπονδία των αποτυχημένων (ΟΕΚΣ) φωνάζετε και τον Αποστόλη όταν χτυπάτε την ομαδική μαλακία;

 40. Αγαπητοί φίλοι .. κατά τύχη βρήκα ποιός γραφει τις παρλαπιπες ,του Μπογιοπουλου στον καπιταλιστικό Ενικος.γρ . ο Κνωστάντης !! ! Γιαυτο τονε διώξανε απ το ριζοσπαστη το μπογιόπουλο
  Δείται εδώ http://stockholm.skp.se/2014/11/11/tank-en-san-fin-bild-den-borgerliga-och-vanstermedian-sprider-om-berlinmuren-som-revs-25-ar-sedan/#comments

  και εδώ πού το το έγραψε και στά , ελληνικα http://www.enikos.gr/mpogiopoulos/276340,To-Teixos-toy-Berolinoy.html

 41. @ andreas
  Φίλε, με μπέρδεψες!
  Δεν κατάλαβα, αν κάνεις πλάκα ή όχι, αλλά εγώ θα το εκλάβω ως πλάκα. Ο Κωνστάντης είναι ένας επαγγελματίας κομουνιστής, διαδηλωτής, συνδικα-ληστής και ό,τι άλλο βάλει ο νους σου για να αποσπάσει φράγκα. Παίρνει διάφορες παπαριές από τις κωλοφυλλάδες του εγκληματικής σέκτας του ΚΚΕ και τις σερβίρει στους σουηδούς πιτσιρικάδες που στέκονται με το στόμα ανοιχτό μπροστά στη … «σοφία» του και του δίνουν και κανα φραγκάκι για τον… αγώνα εναντίον των κακών καπιταλιστών…

  Κάνει και κάτι άλλο όμως αυτός ο παπάρας ο… Κωνστάντης. Διαλέγει ένα συμβάν στη Σουηδία, το διαστρεβλώνει, το στέλνει στο 902.gr, αυτοί το δημοσιεύουν και μετά το παίρνει και το δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του «Δραστήριοι Απατεώνες» και γράφει από κάτω «πηγή 902.gr». Π΄ρωτον για να κάνει διαφήμιση της 902 και δεύτερον να δείξει ότι τα λαμογιοκομούνια του 902 είναι ενημερωμένα και παρακολουθούν ανελλιπώς την παγκόσμια επικαιρότητα.

  Μη δίνεις σημασία! Αλλαξοκωλιές κάνει αυτός ο γελοίος αλλαξοκώλης! Τον πήραν χαμπάρι ακόμα και τα λοβοτομημένα αφεντικά του στο κώμα και τον καθαίρεσαν από γραμματέα της γιάφκας Στοκχόλμης.

 42. MOSKVA . Ryska Federationen 9 April 2015
  Κατεπειγοντες ειδησεις

  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ
  ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ !

  Κατα την διαρκεια της συνεχιζομενης επισημης επισκεψης του ελληνα
  πρωθυπουργου στην Μοσχα επηλθε συμφωνια στο μειζον θεμα της αγορας απο ρωσικους μεγαλοοικονομικους κυκλους ελληνικης ιδιοκτησιας ακινητων στην Στοκχολμη ως ανταλλαγμα της προμηθειας φυσικου αεριου στην Ελλαδα.

  Την συμφωνια υπεγραψαν εκτος του ελληνα πρωθυπουργου Α.Τσιπρα και του ρωσου προεδρου Β.Πουτιν οι εκπροσωποι της
  εταιριας Gαsprom για λογαριασμο των ρωσων κεφαλαιουχων
  καθως και οι επι τουτου αφιχθεντες εκπροσωποι της ελληνικης παροικιας – ιδιοκτητες της ακινητης περιουσιας στην Στοκχολμη.
  Στην τελετη παρευρεθει ο Πατριαρχης Μοσχας και πασων των ρωσιων Κυριλος ο οποιος και ευλογησε την συμφωνια . Αμην

 43. @ antapokritis
  Ευχαριστούμε για την επιβεβαίωση των δικών μας ειδήσεων ότι δηλαδή ο αλητοσυμμορίτης σταλινοσυμμορίτης, λεχρίτης κομπλεξικός και απατεώνας μπουκαδόρος Αποστόλης Παπακώστας που στον ελεύθερο χρόνο του το παίζει και προφέσορ στο Πανεπιστήμιο του… Χάρβαρντ (Μπλάτεχάρβαρντ κατά τους φοιτητές) και βουτάει και εκατομμύρια για επιστημονικές έρευνες του κώλου, παρουσιάζεται από τριετίας και πλέον ιδοκτήτης ξένης περιουσίας στη Στοκχόλμη την οποία απεγνωσμένα προσπαθεί ξεπουλήσει όσο όσο για να τσεπώσει κανένα φραγκάκι ο φουκαριάρης.

  Αναμένεται το βράδυ η αντίδραση του ρώσου τσάρου και των ρώσων μεγιστάνων κεφαλαιούχων, μόλις πληροφορηθεί για την απάτη που του έστησε ο βλάκας Κουτσούμπας με την σπείρα των απατεώνων σταλινοσυμμοριτών Σουηδίας του ΚΚΕ Γκόγκου, Τσανταρίδη, Μαφρέδα και του γλοιώδους συκοφάντη βρωμύλου Παπακώστα υπό την αρχηγία του γνωστού αρχικλέφτη , φυλακισμένου για απάτες σε βαθμό κακουργήματος, τουρκαλβανού Καριόλη Χατζόπουλου.
  Υπάρχει και το προηγούμενο της προσπάθειας εξαπάτησης και πάλι των Ρώσων από την γνωστή σκατοσακούλα, τον απατεώνα Κομνηνό Χαϊδευτό, επαγγελματικό στέλεχος της αλητοσυμμορίας του ΚΚΕ και ιστρούχτορα του αλητοσυμμορίτη Παπακώστα με την ίδια ακίνητη περιουσία.

 44. El Zorro@ Ένα πουλάκι μου σφύρισέ ότι ο Προφέσορ ληγμένος και μαϊμού πρόεδρος του Ιδρύματος βρίσκεται σε απόγνωση. Μάλιστα στα πρόθυρα ψυχολογικής κατάρρευσης. Ψάχνει τον αστρολόγο αλλά δεν τον βρίσκει. Επίσης ψάχνει τον Μπε μπε βις βις περπατά και παραμιλά και κάτι ακαταλαβίστικα λέει αυτός ο προφέσοραρας. ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ;

 45. @ Αισιόδοξος

  Ναι, έτσι είναι! Σe απόγνωση βρίσκεται ο ρεμπεσκές ξεφτιλισμένος προφέσορας, ο ανθέλληνας τσάμης μπολσεβίκος Αποστόλης Παπακώστας. Ως αλλαζών και υπερόπτης αυτό το κομπλεξικό ανθρωπάκι ο απατεώνας Παπακώστας νόμιζε ότι θα του ήταν πανεύκολο να διώξει όλους τους Έλληνες, τους οποίους ο αλήτης τσάμης θεωρεί αμόρφωτους κάφρους, από το Ίδρυμα των Ελλήνων ώστε να μείνει μόνος του και να ξεπουλήσει τα ακίνητα του ιδρύματος για να βουτήξει το μπαχτσίσι του από τον εντολέα του.

  Βρίσκεται λοιπόν στα πρόθυρα ψυχολογικής κατάρρευσης διότι ύστερα από τρία και πλέον χρόνια που αλωνίζει μέσα στο ίδρυμα ζει μόνο με τα κλεψιμέικα από το ταμείο του ιδρύματος.

  Σοβαρότερος λόγος της νευρικής κατάπτωσης του αντίχριστου μπολσεβίκου τσάμη μπουκαδόρου Αποστόλη Παπακώστα είναι ο ίδιος ο κομπλεξισμός του, το σύνδρομο κατωτερότητας από το οποίο πάσχει και τον έχει τσακίσει. Ανάμεσα στους πολέμιους των παρανομιών και του πλιάτσικου του αλήτη τσάμη μπολσεβίκου Παπακώστα βρίσκεται και ένας πραγματικός επιστήμων ο Έλλην Δόκτωρ Ηλίας Νικολαΐδης, ο οποίος μάλιστα όχι μόνον αναστύλωσε το καταρρέον από τις επιδρομές και λεηλασίες των ανθελλήνων του ΚΚΕ κτίριο του ιδρύματος, αλλά και παρουσίασε πλήρες σχέδιο διάσωσης ολόκληρης της ακίνητης περιουσίας του ιδρύματος. Ενώ ο λεχρίτης μπολσεβίκος Παπακώστας στην τριετή παράνομη θητεία του δεν έπραξε το παραμικρό για το ίδρυμα.
  Όλοι έχουν αντιληφθεί την κακεντρέχεια αυτού του τσάμη τρωκτικού αεριτζή προφεσόρου Αποστόλη Παπακώστα λόγω του κομπλεξισμού του όπου και μόνο στην ιδέα ότι θα κάθεται στο ίδιο τραπέζι με έναν πραγματικό επιστήμονα Δόκτορα, τον Ηλία Νικολαΐδη πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – Ο ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ο οποίος μάλιστα καθημερινά ασκεί λειτούργημα στην κοινωνία σώζοντας ζωές συνανθρώπων μας και δεν είναι ένας ρεμπεσκές σαν τα μούτρα του ανθέλληνα τσάμη αεριτζή προφεσόρου που όλη μέρα ξύνει τα σακουλάκια του και παίζει το πουλάκι του, πουλώντας κοπανιστό αέρα με τις μαλακίες που κατεβάζει η κούτρα του στην περιφερειακή βοϊδοσχολή του Södertörn και αλλαχού.

  Εκεί εστιάζεται κυρίως το μεγάλο πρόβλημα του κακόμοιρου ανθρωπαρίου του ΤΣΑΜΗ αντίχριστου μπολσεβίκου μπουκαδόρου Αποστόλη Παπακώστα. Απέναντί του βρίσκονται ΕΛΛΗΝΕΣ χριστιανοί και ανάμεσά τους ο ΕΛΛΗΝ Δόκτωρ Ηλίας Νικολαΐδης, διαπρεπής νευροχειργός, ενώ ο Παπακώστας είναι ένας ΤΣΑΜΗΣ προφέσορ αφηρημένης αεριτζήδικης επιστήμης της Κενονιολογίας σε μια βοϊδοσχολή και συνάμα κοντός, μικροτσούτσουνος, με φάτσα μουνί και… φοράει και καπέλο.

 46. xaxaxaxxaxaxaxaxaxaxxa. Elpizoume oti o neuroxeirourgos tha ton egxirisei lian syntomos kai tha tou valei mia gourounokefali opos tou aksizei

  Meta exoun seira kai ta alla miasmata kai loipoi tourkosporoi

 47. ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ !

  ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΕΡΑΙΤΩΣ ΟΙ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ ΓΙΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΨΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ (100 000 000 000 ) ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5ετια.

  ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
  ΓΙΑΤΙ ?
  ΔΙΟΤΙ
  ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ !

  ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΑΙ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗ , ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

 48. Λοιπόν Αστροκώλε, σταλίνι κλεφτρόνι και τσιράκι του αρχισυμμορίτη ληστή Καριόλη Χατζόπουλου του τουρκαλβανού γραμματέα του ΚΚΕ Σκανδιναβίας, μας τα έχεις πρήξει.

  Η αλητοσυμμορία του ΚΚΕ όπως γνωρίζεις λειτουργεί εντελώς διαφορετικά όσον αφορά τις διακινήσεις κεφαλαίων κλοπιμαίων και «μη» από οποιαδήποτε άλλη συμμορία. Χώρια που η συμμορία του ΚΚΕ χαίρει (ακόμα) ασυλίας λόγω των συμβολαίων που έχει υπογράψει με την δεξιά με τη συμβολή του ιδιοκτήτη του ΚΚΕ του γνωστού αποστάτη-εφιάλτη Μητσοτάκη. Όλως «τυχαίως» ο Δρακουμέλ γιορτάζει τα γενέθλιά του μαζί με το ΚΚΕ!

  Ψάξε, ρώτα να μάθεις, αν και είμαι σίγουρος ότι τα γνωρίζεις, για Μαμιδάκηδες, Γιαννίκους κλπ. αλλά και νεότερους Κοκκαλαίους, Μπομπολαίους μέχρι Σόρους.

  Τι έγινε ρε σταλίνι; Ο Αλέξης Μητρόπουλος που λέει ότι δεν υπάρχουν ονόματα ΚΚΕ στη λίστα έγινε τώρα το αγαπημένο παιδί των συμμοριτών του ΚΚΕ;
  Να βγάλει τη λίστα στον αέρα, αν τολμάει, και θα σου πούμε εμείς, αν περιέχει ονόματα του ΚΚΕ ή όχι!

  Για κάνε μία έρευνα να δεις και να μας πεις όλοι αυτοί οι απατεώνες πολιτικοί, υπουργοί και δεν συμμαζεύεται στην συντριπτική τους πλειοψηφία από ποια σχολή κλεφτών έχουν έχουν αποφοιτήσει;
  Μήπως του ΚΚΕ; Της ανώνυμης εταιρείας χωρίς μερίσματα του ΚΚΕ;
  Και επειδή ο Μητρόπουλος φωτογραφίζει Στουρνάρα, πάρτα λαμόγιο σταλίνι!

  Γιάννης Στουρνάρας
  Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10 Δεκεμβρίου 1956. Τελείωσε το Δημόσιο Γυμνάσιο Φιλοθέης το 1974 και αποφοίτησε από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1978, όπου ήταν ενεργό μέλος της ΚΝΕ Νομικής.

  Δεν είναι γνωστόν τοις πάσι ότι τα λαμόγια του ΚΚΕ κάνουν τις βρωμοδουλειές τους μέσω άλλων;
  Θες να μας πεις δηλαδή ότι η GOA AB του τουρκαλβανού απατεώνα Καριόλη Χατζόπουλου, που μετά την καταδίκη του και φυλάκισή του για τις απάτες του έγινε CIGELL AB της Αλουτζανίδου, δεν ανήκει πλέον στο ΚΚΕ;

  Όσο για τον πατριωτισμό του ΚΚΕ δεν έχουμε καμία απολύτως αμφιβολία. Ποτέ δεν έχουμε αμφισβητήσει τον πατριωτισμό των «σωστών» διεθνιστών κουκουέδων!
  Ποιας πατρίδας όμως; Δεν έχει όνομα αυτή η πατρίδα; Ούτε εσύ τολμάς να αναφέρεις το όνομά της! Μήπως της μαμάς Ρωσίας του πατερούλη κτήνους Στάλιν; Της Βουλγαρίας; Της καταπιεσμένης Μακεδονίας;

  Λοιπόν απατεώνα κομούνι, ξεκίνα να δίνεις ονόματα από την περίφημη λίστα να το γλεντίσουμε μαζί…

  Λες να τη δούμε ποτέ αυτή τη λίστα;
  Ήδη ο Κουτσούμπας έστειλε προχτές την τρομοκρατική του οργάνωση το ΠΑΜΕ να μπουκάρει στο υπουργείο εργασίας και να διαλύσει μία συνάντηση ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ και ο Σκουρλέτης να στέκει προσοχή μπροστά σ’ αυτή την εγκληματική οργάνωση του ΚΚΕ… και ο νοών νοείτω!

 49. ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑΞΕΣ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΜΗ ΖΟΡΡΟ ? ΚΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟ

 50. @ εργάτη astrologo
  Τι άλλο να πω για το καθήκι που λες τον αλητοσυμμορίτη μπολσεβίκο τσάμη προφεσόρο;
  Μόλις έχω νεότερα θα σου τα πω. Δεν σε βοηθάνε πλέον τα άστρα;
  Όπως καταλαβαίνεις το παιχνίδι χοντραίνει όλο και ΠΕΡΙΣΣΟτερο με την αλητοσυμμορία του ΚΚΕ.
  Όπως βλέπεις ξεφύγαμε πλέον από τις σουηδικές υπηρεσίες και τα διοικητικά δικαστήρια, μπήκαμε στα πρωτοδικεία και βαδίζουμε ολοταχώς για τα κακουργοδικεία. Τα νεότερα λένε ότι είναι ήδη σχεδόν έτοιμο το κατηγορητήριο για το κακουργοδικείο για τον αλητοτοσυμμορίτες Γκόγκο, Μαφρέδα, Τσανταρίδη, Παπακώστα και κάτι άλλα σιχάματα σταλίνια κλεφτρόνια του Κουτσούμπα. Λείπει μόνο ο οικονομικός έλεγχος της τριετίας των απατεώνων του ΚΚΕ με τις αλχημείες του σταλινολαμογιομπαφούσκα Μαφρέδα, του… αναγνωρισμένου βεβαίως βεβαίως λογιστάκου.
  Τα γεγονότα τρέχουν και πολύ φοβάμαι ότι τα σουδικά μέσα ενημέρωσης θα μας κλέψουν πάλι την παράσταση.

  Παίζει βεβαίως και η άλλη απάτη της σπείρας κλεφτών του ΚΚΕ με την κλοπή του 1,5 εκατομμυρίου της διαβόητης «νεολαίας» ΕΟΝΣ μαζί με τις σουφραζέτες του αλητοσυμμορίτη Κουτσούμπα, η οποία είναι και αυτή σε εξέλιξη.
  Τι να σου πω, ήθελα να ήξερα τι μελετάει τόσους μήνες ο εισαγγελέας! Το πράγμα είναι πολύ απλό. Κλοπή είναι και ΕΟΝΣ… πάπαλα. Αυτή η περιβόητη νεολαία ΑΠΑΤΗ του ΚΚΕ και της σκατοσακούλας Κομνηνού Χαϊδευτού των 3.500 νέων ΕΝΑ μόνο άτομο ήταν.

 51. ΖΟΡΡΟ ΧΑΝΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ !

  ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΗ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΩΝ 8 ΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ

  Τους προσφατα διωγμενους απο το Hellenic scool , κλεφτες και διασπαστες στο σχολειο Åse και κομπιναδορους των 8 εκατομμυριων της Στεγης Ηλια Νικολοπουλο και Βαγγελη Νικολαιδη τι εχεις να πεις ?

  ΜΟΥΓΓΑΜΑΡΑ VA ? VA ? VA ? VA ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΒΑΣΚΑΘΕΙΣ.

 52. astrologo
  Πες το κι έτσι λαμόγιο της εγκληματικής σέκτας του ΚΚΕ!
  Βεβαίως και χάνω εγκεφαλικά που κάθομαι και συζητάω με έναν κλέφτη βοθρατζή κούκουε της ανώνυμης εταιρείας κλεφτών ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΑΕ.
  Τι ακριβώς ρωτάς για τους «υπόδικους» αηγιαννιώτες; Δεν τα έχουμε πει; Δεν τα έχουμε γράψει; Τα ξέχασες;
  Εσύ να μας πεις τι λέτε εκεί μέσα στο βόθρο του ΚΚΕ, όταν αυνανίζεστε με την Παπάρω και τον προφεσορίσκο τσάμη αρχιλαμόγιο!
  Λοιπόν ξαναάκου τα!
  Οι αλητοσυμμορίτες κλέφτες του ΚΚΕ με μπροστάρηδες τους απατεώνες Μαφρέδα, Τσανταρίδη Γκόγκο και αλητομαλακοπροφέσορα Τόλη Παπακώστα πήγαν και βούτηξαν όλα τα χαρτιά και τις αποδείξεις από τον φοροτεχνικό, εξαφάνισαν τα μισά, πήγαν στη Νομαρχία είπαν ότι λείπουν χαρτιά και η Νομαρχία όπως θα έκανε ο καθένας μας τους είπε κάντε μήνυση, αλλά σας προειδοποιώ για τα έξοδα, κοστίζουν αρκετά αυτά τα πράγματα.
  Στη συνέχεια έβαλαν τον γνωστό απατεώνα Μαφρέδα, ο οποίος εξαπατά όλο τον κόσμο ότι είναι ορκωτός λογιστής (του κώλου τα εννιάμερα είναι όπως ξέρεις) και έκανε τάχα μου τον οικονομικό απολογισμό που έπρεπε να είχαν κάνει οι άλλοι. Και πράγματι ήταν σε εξέλιξη ο οικονομικός απολογισμός πριν πάνε οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ του ΚΚΕ και βουτήξουν τα έγγραφα από τον φοροτεχνικό.
  Μόλις τελείωσε ο αλητοσυμμορίτης Μαφρέδας, ο οποίος παλαιότερα είχε μηνύσει τον άλλο αλητοσυμμορίτη, τη σκατοσακούλα τον απατεώνα Κομνηνό Χαϊδευτό για τις απάτες του με το ABF, τις αλχημείες του παρέδωσε τα «ευρήματά» του στον πραγματικό ορκωτό λογιστή του ιδρύματος.
  Ο πραγματικός ορκωτός λογιστής φυσικά επιβεβαίωσε ότι πράγματι λείπουν χαρτιά! Και φυσικό είναι αφού τα είχαν κλέψει οι ανωτέρω απατεώνες σκατοσταλίνες του ΚΚΕ. Μάλιστα έγραψε και την έκθεσή του την οποία υπογράφουν όχι οι πραγματικοί διαχειριστές των οικονομικών της χρονικής περιόδου που τους αναλογούσε, αλλά οι απατεώνες και κλέφτες τραμπούκοι του ΚΚΕ.
  Παράλληλα οι αλήτες απατεώνες Γκόγκος, Μαφρέδας, Τσανταρίδης και Παπακώστας πλήρωσαν και έναν απατεώνα besiktningsman να τους γράψει ένα χαρτί ότι η δουλειά που έκαναν οι εκλεκτοί συμπατριώτες μας στο ίδρυμα δεν είναι καλή! Μπράβο του λένε του απατεώνα besiktningsman οι παραπάνω αλήτες απατεώνες του ΚΚΕ, σαν καλός απατεώνας που είσαι θα γνωρίζεις και άλλον απατεώνα να μας φέρεις με το αζημείωτο βεβαίως (το ίδρυμα έχει λεφτά) να εκτιμήσει σε παράδες την δουλειά που έγινε. Πράγματι ο απατεώνας besiktningsman τους συνέστησε έναν απατεώνα byggkonsult, ο οποίος σύμφωνα με το μπαχτσίσι που του έδωκαν οι αλητοσυμμορίτες Τσανταρίδης, Παπακώστας, Γκόγκος και Μαφρέδας έγραψε τις παπαριές που χρειάζονταν.

  Στη συνέχεια οι παραπάνω ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ του ΚΚΕ πήραν όλα τα χαρτιά των απατεώνων, τους οποίους τα λαμόγια του ΚΚΕ αποκαλούν εμπειρογνώμονες και την έκθεση του πραγματικού ορκωτού λογιστή βρήκαν μεγαλοδικηγόρο και κατέθεσαν αγωγή αντί για μήνυση όπως τους είχε συστήσει η Νομαρχία.

  Βεβαίως όπως γνωρίζεις οι εκλεκτοί συμπατριώτες μας, οι αηγιαννιώτες, που αναστήλωσαν το λεηλατημένο από το ΚΚΕ κτίριο του ιδρύματος των Ελλήνων, δε κάθησαν με σταυρωμένα χέρια. Βρήκαν όλα, ΟΛΑ, τα απαιτούμενα έγγραφα και αποδείξεις από αντίγραφα και την τράπεζα τα κατέθεσαν στον πραγματικό ορκωτό λογιστή, ο οποίος αμέσως εξέδωσε συμπληρωματική έκθεση ότι δηλαδή τα έχει όλα τα χαρτιά και δεν λείπει τίποτα.

  Αυτό το τελευταίο χαρτί του πραγματικού ορκωτού λογιστή μέχρι και σήμερα οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ του ΚΚΕ Μφρέδας, Γκόγκος, Παπακώστας και Τσανταρίδης αποκρύπτουν άκουσον άκουσον από το δικαστήριο.

  Αυτά μέχρι εδώ μπορώ να αποκαλύψω, τα οποία είναι γνωστά τόσο σε σένα όσο και όλο τον κόσμο.
  Η συνέχεια στο δικαστήριο το οποίο σε πληροφορώ ότι δεν είναι μόνο στις 3 Νοεμβρίου, αλλά στις 3, στις 4 και στις 5 Νοεμβρίου. Εμείς έχουμε ήδη κλείσει… στασίδι. Κάντο κι εσύ!
  Δηλαδή τριήμερο (προς το παρόν) και όχι μονομελές, αλλά τριμελές παρακαλώ. Αν αυτό σου λέει κάτι.

  Φυσικά όσο κομούνι και να είσαι δεν θέλω να πιστέψω ότι είσαι τόσο αφελής που να πιστεύεις ότι η υπόθεση με τους απατεώνες του ΚΚΕ σταματάει στις 5 Νοεμβρίου.
  Μετά τις 5 Νοεμβρίου είναι που αρχίζει το πανηγύρι με τα κομούνια. Ζωή νάχουμε τα επόμενα χρόνια να τα λέμε…

  Το «κακό» της υπόθεσης είναι ότι ο αλητοσυμμορίτης αθέλληνας τσάμης Παπακώστας τυγχάνει να είναι προφέσορας σε διεθνούς φήμης πανεπιστήμιο και οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι που δεν τα αφήνουν αυτά θα μας κλέψουν την αποκλειτικότητα της… παράστασης.

  Εκκρεμούν βεβαίως βεβαίως και οι υποθέσεις με τις κλοπές του άλλου βόθρου του ΚΚΕ, ΟΕΣΚΣ και ΕΟΝΣ. Αυτά σε… άλλο πανηγύρι….

 53. ΣΤΟΝ ΖΟΡΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ” ΤΖΙΜΑΝΙΑ ” ΤΟΥΣ ΑΗ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ

  ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ !

  Σε ολες τις αλλαγες Διοικητικων Συμβουλιων οχι μονο στν Ελλαδα
  μα και παγκοσμια ειδικοτερα δε οταν προειται περι Ιδρυματων γινεται
  παραδοση απο τους υπευθυνους του Δ.Σ που απερχεται στο επομενο που αναλαμβανει επισημως με καταγραφη, ελεγχο και υπογραφες και
  απο τα δυο μερη.
  Λοιπον μη αξιοπιστε κυριε Ζορρο της δεκαρας . Οι τεως απο το παραθυρο γραμματεας της Στεγης ” εκλεκτος δοκτορας ” Ηλιας Νικολοπουλος καθως και ο επισης απο το παραθυρο τσογλανος τεως ταμιας Βαγγελης Νικολαιδης, οχι μονο δεν παρεδωσαν τιποτα αλλα
  και οταν τους το ζητηθηκε εβριζαν χυδαιοτατα απο τηλεφωνου και γραπτα το απο 6 φορεις νομιμα και καταστατικα εκλεγμενο νεο Δ.Σ.
  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ . ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ÅSE ΑΠ ΟΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΦΥΓΑΝ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΗ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΣΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΙ
  ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Τ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟ BLOG ΠΟΥ ΣΦΕΤΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ.
  ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !

  ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ
  ΣΤΙΣ 3 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ
  8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΑΣ ΚΟΒΕΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ Η ΜΙΛΙΑ.
  ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΓΚΕΛΑ.

  ( Την παραπομπη σε δικη προωθησε Δικαστης )

 54. Ρε σκατοπαπάρα Κουτσούμπα, Παπάρω, Παφίλη ή όποιο άλλο σταλινοβρωμόσκυλο είσαι. Σε πονάει η αλήθεια και το δείχνεις.
  Δεν τα λέω εγώ αυτά ρε παπάρα. Αυτά τα λένε τα ντοκουμέντα και οι περγαμηνές αλήτη και 40 χρόνια κλέφτη στις ομοσπονδίες και τα χαμαιτυπεία συλλόγους του ΚΚΕ.
  Δεν καθαρίζει η συμμορία του ΚΚΕ στις 3 Νοεμβρίου!
  Έχει και συνέχεια για πολλά πολλά χρόνια ακόμα, τόσα όσα και η ζωή του ΚΚΕ στη Σουηδία, το οποίο πνέει τα λοίσθια από φυσικής απόψεως όπως πάρα πολύ καλά γνωρίζεις.
  Τελείωσε ο πάγκος της αλητοσυμμορίας του ΚΚΕ!
  Εδώ εσείς οι ίδιοι οι απατεώνες τα κατακάθια, τα σκατά κι απόσκατα της κοινωνίας, οι κλέφτες του ΚΚΕ στείλατε SOS κάτω στη Ζαχάρω και φέρατε άρον άρον, επιβάλοντάς του κομματικό καθήκον, το λαμόγιο τον Κανακάρη, πρώην ταμία υδραυλικό του βόθρου του ΚΚΕ και τον βάλατε πρόεδρο στην Κοινότητα Στοκχόλμης, την ΚΟΒ ΚΚΕ δηλαδή, λόγω ελείψεως νέων αλητοσυμμοριτών κουκουέδων.

  Σαφέστατα και μυρίζουν ΚΑΓΚΕΛΑ, αλλά για ποιον χτυπά η καμπάνα ρε αλήτη Κουτσούμπα;
  Ήδη το τσιράκι σου, αλητοσυμμορίτη κοπρίτη Κουτσούμπα, τον αρναουτότουρκο, αυτόν τον σεσημασμένο ΑΠΑΤΕΩΝΑ τον έχωσαν μέσα τον αλήτη!
  Έπονται και άλλοι σκατοσταλίνι αρχισυμμορίτη Κουτσούμπα!

  Εσύ ένας σεσημασμένος κλέφτης θα μιλήσεις για νόμους;
  Αν οι εκλεκτοί συμπατριώτες μας ρε σταλινοσυμμορίτη και κλέφτη Κουτσούμπα μπήκαν απ’ το παράθρο όπως λες γιατί ο πεφωτισμένος προφέσορας ο αλητοσυμμορίτης ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ προφεσόρος του ΚΩΛΟΥ Παπακώστας δεν τολμάει να πάει στα δικαστήρια και τη Νομαρχία; Η Νομαρχία διόρισε τους εκλεκτούς συμπατριώτες μας στο ΔΣ του Ιδρύματος των Ελλήνων ρε σταλινομούρη Παπαροκουτσούμπα, ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το γράμμα του ΝΟΜΟΥ ορίζει.
  Αν τολμάει λοιπόν αυτός ο αλήτης προφεσόρος ας πάει στα δικαστήρια και τη Νομαρχία!

  ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΠΥΣΣΣΣΣΣΣΣΤ βρωμόσκυλο κλέφτη αλήτη τραμπούκε της σταλινοσυμμορίας του ΚΚΕ!!

  Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ οργάνωση στη Σουηδία που έχει δηλώσει ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ την εναντίωσή της στο ξεπούλημα της περιουσίας του ελληνισμού και αγωνίζεται αυτή η περιουσία να παραμείνει στον ελληνισμό είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – Ο ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ, η οποία και ΠΡΟΣΦΕΡΕ αυτή την περιουσία στον ελληνισμό της Σουηδίας στις αρχές του 1980!

 55. @”αστρολόγε τα ίδια έλεγες πριν λίγο καιρό και για το παράνομο ΔΣ της Στέγης πριν στείλει η νομαρχία το πρώτο καβλί στον προφέσορα ότι θα τα ξαναπούμε το 2018 αλλά πάλι εδώ είσαι και τον παίζεις με τα χέρια και με τα πόδια μαζί και γράφεις τις μαλακίες που το κκε σε έβαλε να κάνεις την προπαγάνδα σου. Ε λοιπόν τις απαντήσεις στα ερωτήματα σου απαντά η ίδια η Νομαρχία που όπως βλέπεις ο προφέσορας πρέπει να βάλει κατά πρώτον τον ιδρυτή Αη Γιάννη μέσα στο Ίδρυμα. Είναι γνωστό ότι Ο Μαφρέδας μαζί με τον Πάνο Ηλία φάγανε καλά από το ταμείο του Ιδρύματος και φυσικά θα γίνει έλεγχος για πολλές πληρωμές σε επισκευές που έγιναν στο κτήριο από αυτούς τους δύο. Τώρα τι θέλεις τα πράγματα μιλάνε μόνα τους όταν θα γίνει ο οικονομικός έλεγχος θα υπάρχουν ευθύνες.Σου προτείνω να μην ακούς τις θεωρίες του μουνί καπέλου αλλά κάνε μια έρευνα μόνος σου και μην σε πιάνει πανικό και ο Αη Γιάννης θα κάνει το θαύμα του και θα σας αγιάσει όλους.

  ταβερνιάρης

Comments are closed.