ΕΚΤΑΚΤΟ: Σοκ στην παροικία! Σκοτώσανε τον Καραγκιόζη!!!

Δυναμιτίζει το κλίμα ο θάνατος του Καραγκιόζη δημοσιογράφου του ειδησεογραφικού πρακτορείου του ΚΚΕ στη Σουηδία «ΧΟΥΛΙΑΡΟΣΑΝΙΔΑ» από πυρά όλμου εν μέσω συγκρούσεων ανάμεσα στους διασπαστές του ένδοξου ισλαμοσταλινικού σχολείου του Åsö.

karagiozis

Ο άτυχος Καραγκιόζης δημοσιογράφος δέχτηκε πυρά νωρίς το πρωί σήμερα 1η Απριλίου ενώ κάλυπτε για λογαριασμό της συντακτικής επιτροπής τ’ Χλιάρα και τσ Χλιάρως τις σφοδρές μάχες που εδώ και μερικούς μήνες έχουν ξεσπάσει στο σχολείο των διασπαστών του διασπασμένου σταλινοϊσλαμοσχολείου Åsö.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ίντουνγκάταν 4Α για το γεγονός του θανάτου του Καραγκιόζη με την εξής ανακοίνωση:

«Το ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του σταχανοβίτη λαϊκού αγωνιστή δημοσιογράφου Καραγκιόζη που σήμερα 1η Απρίλη έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή λίγες μόνο ώρες μετά το θάνατο του σ. Σήφη του γνήσιου λαϊκού αγωνιστή των σαυροειδών. Ο θάνατός του είναι αποτέλεσμα της αστικοτσιφλικάδικης εξέγερσης της λυκοσυμμαχίας των αστικορεβιζιονιστών διασπαστών του σχολείου μας και της βάναυσης αντιλαϊκής επίθεσης στα κομματικά μας όργανα από τα φερέφωνα της εξουσίας και τους νεροκουβαλητές του ΣΥΡΙΖΑ στο μύλο της αντίδρασης που τρέφουν το αυγό του φιδιού.

Η εξέλιξη αυτή αναδεικνύει για άλλη μια φορά τον εγκληματικό ρόλο και τις ευθύνες των ΗΠΑ και της ΕΕ, που στηρίζουν την αντιδραστική επιθετικότητα των μονοπωλίων και του ευρωμονόδρομου.

Οι γονείς του αντιδραστικού διασπαστικού σχολείου δεν έχουν δικαίωμα να προχωρήσουν στο δρόμο ανάπτυξης που έχουν επιλέξει ενάντια στις κάθε λογής ιμπεριαλιστικές παρεμβάσεις στο εσωτερικό του σχολείου. Η υπεράσπιση του δικαιώματος αυτού δεν έχει ιδιαίτερη σημασία σήμερα που καιροφυλακτούν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, εντείνουν την επιθετικότητα και πληθαίνουν τους τυχοδιωκτισμούς. Το ΚΚΕ δεν αντιτάσσεται στα σχέδια αυτά. Στέκεται αλληλέγγυο με τον ιμπεριαλιστικό αγώνα απ’ όπου κι αν προέρχεται!».

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη της συντακτικής επιτροπής του ειδησεογραφικού πρακτορείου των μπολσεβίκων «ΧΟΥΛΙΑΡΟΣΑΝΙΣ» για την διαδοχή του δημοσιογράφου Καραγκιόζη. Στη σύσκεψη συμμετέχουν επίσης και ο μπολσεβίκος προφεσόρος ο οποίος αναγκάστηκε να διακόψει απότομα το καθιερωμένο αχαλίνωτο ψωλοβρόντι του καθώς και ο πανεπιστήμων σκουπιδολόγος γλειφοκώλης.