Ξαναματαγύρισε στο ίδρυμα των Ελλήνων το λαμόγιο ο μπολσεβίκος απατεώνας Στέλλαν Μαφρέδας και απειλεί!!!

Με την ιδιότητα του θησαυροφύλακα του ιδρύματος των Ελλήνων επιστρέφει και πάλι ο μπολσεβίκος και μέλος της σπείρας απατεώνων του ξεφτιλισμένου προφέσορα σταλινοσυμμορίτη Αποστόλη Παπακώστα, Στυλιανός Μαφρέδας και απειλεί τους εκλεκτούς συμπατριώτες που αναστήλωσαν το ίδρυμα των Ελλήνων με Inkasso και Kronofogden.

Η απειλητική επιστολή του μπολσεβίκου λαμόγιου Μαφρέδα (INFODUCTION AB & FACILITIES) έχει ημερομηνία 29 Δεκεμβρίου 2014!!! Αυτός ο κερατάς όμως, ήδη έχει παραιτηθεί και επίσημα στη Νομαρχία ήδη από τις 24 Απριλίου 2014!

Με την απειλητική επιστολή του ζητά ούτε λίγο ούτε πολύ άλλες 395.151 κορόνες!

Υποθέτουμε ότι η ομάδα της εγκληματικής συμμορίας του ΚΚΕ που απαρτίζει το παράνομο ΔΣ του ιδρύματος των Ελλήνων, υπό τον αλητοσυμμορίτη, απατεώνα προφεσόρο Τόλη Παπακώστα τον έχει ξαναψηφίσει για τα ταμία του ιδρύματος σε κάποια μαϊμού per capsulam συνεδρίαση του απατεώνα τσάμη Παπακώστα.

Φαίνεται ότι οι κάτωθι απατεώνες της συμμορίας του ΚΚΕ έχουν βάλει στόχο να φτάσουν όλο το ποσό των 8.000.000 κορ. που δανείστηκαν οι εκλεκτοί συμπατριώτες μας γαι την αναστήλωση του ιδρύματος.
Μέχρι στιγμής οι κάτωθι αλήτες συνένοχοι του αλητοσυμμορίτη Παπακώστα, του ανθέλληνα προφεσόρου στο πανεπιστήμιο Södertörn ζητούν 3,5 εκατομμύρια + 1,4 εκατομμύρια + 400.000, όπου μαζί με τους τόκους και τα δικαστικά έξοδα φτάνουμε αισίως στα 6,5 εκατομμύρια!!!

1. Σπύρος Γκόγκος
2. Γεώργιος Κάλαρης
3. Έλλη Χρηστάκη
4. Αποστόλης Παπακώστας (Ληγμένος «πρόεδρος»)
5. Λάζαρος Τσανταρίδης
6. Στυλιανός Μαφρέδας
7. Γιάννης Κωνστάντης
8. Χουλιάρα Μαρία (Φρεσκοδιορισμένη ΑΝΑΝΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ από τον παπάρα «πρόεδρο» την ψωνάρα Τόλη Παπακώστα κατόπιν εντολής του αρχικλέφτη Καριόλη Χατζόπουλου)
9. Παναγιώτα Χριστοφή

Έχουμε βάσιμες υποψίες ότι την ιδέα για τη νέα αξίωση των κλεφτών του ΚΚΕ προς τους εκλεκτούς συμπατριώτες μας την έριξε η παράνομα τοποθετημένη αλητοσυμμορίτισσα η μπολσεβίκα η γκιόσα η Μαρία Χουλιάρα.

Η απειλητική επιστολή του μπολσεβίκου λαμόγιου και ξανά ταμία του ιδρύματος (δύστυχο ίδρυμα στα χέρια του χοντρομπαλά λογιστάκου) εδώ! (κλικ!).

Κατ’ αρχάς ο αλητοσυμμορίτης κλέφτης μπολσεβίκος το λαμόγιο ο Μαφρέδας ο… auktoriserad λογιστής ξέρει από πρόσθεση; Πού την έμαθε; Στα κουρς πρακτικής αριθμητικής που έκανε η ομοσπονδία της σκατοσακούλας με δάσκαλο τον πανίβλακα μπολσεβίκο Κώστα Σαββίδη;

Αλήθεια ρε κερατά Μαφρέδα; Τόσο: 395.151 μας κάνει η άθροιση, κύριε λογιστά, ή έβαλες μέσα και το expeditionsavgift των INFODUCTION FACILITIES ή INFODUCTION REDOVISNINGAR χωρίς να το αναφέρεις;

Πάμε τώρα στην απάτη των ανωτέρω απατεώνων της συμμορίας ληστών της εγκληματικής συμμορίας του ΚΚΕ.

Τι μας λέει πραγματικός auktoriserad revisor Per-Åke Öberg;

Synpunkter för bokföringen
Styrelsen hävdar att man då den nya styrelsen tillträdde lämnade allt räkenskapsmaterial samt protokoll till Parameter AB som sedan lämnade materialet till Mafredas. Man menar att alla fakturor och andra underlag fanns i materialet.

Jag har i min PM noterat att vid vår granskning saknades fakturor från Springmeadow AB samt en del andra underlag. Fakturor har sedan successivt skickats till mig. Jag noterade också att protokoll saknades och har senare erhållit kopior. Jag kan ej uttala mig hur bokföringsmaterialet såg ut när det lämnades över från den gamla till den nya styrelsen. Jag kan bara uttala mig om det räkenskapsmaterial som vi erhållit för granskning.

Κάντε κλικ εδώ για το πλήρες κείμενο του ορκωτού λογιστή.

 

Ακόμα το λαμόγιο ο Μαφρέδας ισχυρίζεται ότι του λείπουν χαρτιά!!! Βρε τον απατεώνα!!! Βρε τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ τον Μαφρέδα!!!

Τι έκαναν οι απατεώνες μπολσεβίκοι κυρίως οι Αποστόλης Παπακώστας, Σπείρος Γκόγκος, Στυλιανός Στέλλαν Μαδρέδας και Λάζαρος Τσανταρίδης; Πήγαν οι αλήτες, τα λαμόγια του ΚΚΕ και πήραν όλα τα χαρτιά από το λογιστικό γραφείο πριν καν ολοκληρώσουν τη δουλειά τους οι άνθρωποι, εξαφάνισαν τα μισά, τα υπόλοιπα τα μαγείρεψαν στα λογιστήρια απάτης INFODUCTION και μετά ζητούσαν τα σταλινολαμόγια τα ρέστα από τους εκλεκτούς μας συμπατριώτες, εξαπατώντας μάλιστα και τη Νομαρχία την οποία μάλιστα επισκέφτηκαν αυτοπροσώπως οι απατεώνες μπολσεβίκοι Αποστόλης Παπακώστας, Σπείρος Γκόγος και Στέλλαν Μαφρέδας.

Τούτο το ντοκουμέντο του ορκωτού λογιστή ο Αλητοσυμμορίτης και ξεφτιλισμένος προφέσορ Αποστόλης Παπακώστας το… έπνιξε! Το έχει αποκρύψει ο αλήτης και από τη Νομαρχία, και από τους συν-τρόφους του τα κομούνια, και από το ειρηνοδικείο που αυτή τη στιγμή η «υπόθεση» βρίσκεται σε εξέλιξη… συμβιβασμού!!!

Πολύ σοβαρές όλες αυτές οι αποκαλύψεις και πολύ φοβούμαστε ότι μετά ή παράλληλα με το ειρηνιδικείο θα ενοχληθεί και το κακουργοδικείο με κατηγορούμενους αυτή τη φορά τα κλεφτολαμόγια της εγκληματικής σέκτας του ΚΚΕ και του προσωρινού αρχηγού τους στο ίδρυμα, Αποστόλη Παπακώστα, του κομπλεξικού!

40 Responses

 1. Ass trologe pare kai auto to dokoumento gia ton kwlo sou miasma. Alhtes kleftes ptyela oti kai na sas poume ligo tha einai

  Eksoria ta stalinokoumounia. Den ta vlepoune oi douloparikoi pou grafoune edo Xouliaras – Paggalias

  Mougka sth strouga stalinokoumounia. Ti na peis re ass-trologos?
  Ftou sas

 2. Όταν ο άνθρωπος τραβά πολύ μαλακία κοιτάξτε πως καταντά πολύ γέλιο

 3. χαχα χοχο χεχε

  Αυτός ο μαλάκας, το νούμερο ο προφέσορας δούλευε ψιλό γαζί και το αφεντικό του, την σκατοσακούλα τον απατεώνα Κομνηνό Χαϊδευτό, όταν ήταν πρόεδρος στην ομοσπονδία βόθρο του ΚΚΕ.

  Οι απαίτηση του Ιδρύματος, έλεγε, ανέρχεται στο ποσό των 3.545.090 κορωνών σύν τυχόν δικαστικά έξοδα. Το Iδρυμα θα καταθέσει ταυτόχρονα και μήνυση στις διωκτικές αρχές.

  Είχε στείλει κιόλας ανακοίνωση Τύπου για την ιστοσελίδα του βόθρου

  Ο λογιστής με όρκο στον Καριόλη Χατζόπουλο, ο σκατόχοντρος βλαξ Μαφρέδας είχε υπολογίσει ακριβώς την… απαίτηση του ιδρύματος στα τρία εκατομμύρια πεντακόσιες σαράντα πέντε χιλιάδες και 90 κορόνες.

  Τώρα ζητάει 6,5 εκατομμύρια!!!!
  Έχει βαρέσει μπιραλάχ τελικά ο τσάμης προφεσόρος.

  Πόσο νούμερα είναι τα ψώνια;

  http://grekiskariksforbundet.se/dok/aktuellt/nyheter/nov-13/dt_stegi_20131115.pdf

 4. ΟΙ ” ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ” ΤΟΥ ΖΟΡΡΟ

  Στην Στοκχολμη υπηρχε απο την εποχη του 60 μια ελληνικη ενορια με εδρα ενα παρεκκλησι στον περιβολλο της Maria Kyrka – Södermalm. Η ως ανω ενορια πηρε αργοτερα για μια περιοδο στην ιδιοκτησια της 2 συνδεομενα κτηρια στην Idungatan 4 .οπου το εμπροσθεν κτηριο ηταν πρωην εκκλησια με τον εξης τροπο.

  Τα κτηρια αυτα ηταν ιδιοκτησια μιας χριστιανικης αιρεσης εβραιων της
  Στοκχολμης η οποια ελειψει ενοριτων αποφασισε να αυτοδιαλυθει
  και επιθυμια τους ηταν να διατεθουν καπου για ενα θεαρεστο
  κοινωνικο εργο. Ενας ενδιαφερομενος ηταν η Amnesty International.

  Ο ενας απο τους τρεις μετεπειτα ιδρυτες της Πολιτιστικης Στεγης ο Αλεξανδρος Φραγκος ηρθε στην Στοκχολμη στο τελος του 2ου παγκοσμιου πολεμου με τα λευκα λεωφορεια του σουηδικου ερυθρου σταυρου και εργαστηκε ενα μακρυ διαστημα σαν δασκαλος.
  Ηταν απο την Θεσαλονικη φοιτητης και ειχε πειαστει στην περιοδο της κατοχης απο τους γερμανους. Για να μην εκτελεσθει διαλεξε οταν του εγινε προταση να σταλει στην Γερμανια σαν εργατης της πολεμικης τους βιομηχανιας.
  Με την αντεπιθεση και προελαση του κοκκινου στρατου της Σοβιετικης Ενωσης στην Γερμανια σταθηκε τυχερος . Ενα καραβι με 8000 εργατες που οι γερμανοι μετεφεραν στα οπισθεν να μην χωραει αλλους και να την γλυτωσει.
  Το καραβι βουλιαξε μετα απο αεροπορικη επιθεση
  αγγλικων αεροπλανων και ολοι οι επιβαινοντες πνιγηκαν μεταξυ αυτων και πολλοι ελληνες.
  Ο Αλεξανδρος Φραγκος πηγαινε καθε χρονο στην παραλιακη πολη
  της Γερμανιας οπου στο μνημειο των πνιγμενων γινοταν μνημοσυνο και κατεθετε στεφανο.
  Ο ιδιος λοιπον ετυχε να ειναι μελος της Amnesty International εμαθε
  για τα κτηρια και την προλαβε. Μαζυ με δυο αλλους συμπατριωτες μας τον πνευμονολογο αρχιατρο στο νοσοκομειο Karolinska Δημητρη Νταλιανη αντιστασιακο και πρωην γιατρο στην 2η ταξιαρχια του ΕΛΑΣ συν τον Δημητρη Μερακο εστιατορα και πρωην ανθρακωρυχο στο Βελγιο αποφασησαν να εκφρασουν το ενδιαφερον των ελληνων για τα ως ανω κτηρια.

  Οι εβραιοι ιδιοκτητες εδεχθηκαν μονο εαν επροκειτο για ΟΛΗ την ελληνικη παροικια της Στοκχολμης . Οι ιδρυτες τους διαβεβαιωσαν οτι ετσι ηταν οποτε αντις ενος συμβολικου ποσου εγινε η μεταβιβαση.
  Πιθανες προκαταβολες επιστραφησαν σε δανειστες αργοτερα αφου
  εγγυηση ησαν τα κτιρια

  Η μεταβιβαση εγινε στο ονομα της ενοριας Αγιος Ιωαννης ο Θεολογος
  και κρατησε μερικα χρονια οποτε εγινε η διαπιστωση οτι ειναι βαρυα η
  καλογερικη.

  Οι ιδρυτες ειδαν τον μεγαλο φορτο εργασιας τα προβληματα και τα ελαχιστα αποτελεσματα δεν πηγαινε αλλο. Καθησαν λοιπον και φιλοσοφησαν την κατωθι λυση. Να κρατησουν αυτοι τον ελεγχο και να κανουν αλλοι την δουλεια.Η ιδεα ηταν φαεινη !

  Εν τω μεταξυ η ενορια ειχε ηδη ερθει σε ριξη με το Πατριαρχειο Κωνσταντινουπολεως το οποιο ζητησε την ενσωματωση της στην νεα Μητροπολη Σκανδιναυιας με εδρα Στοκχολμη και επισημη ενορια τον μητροπολιτικο Ναο του Αγιου Γεωργιου.
  Η ενορια του Αγιου Ιωαννη του Θεολογου δεν δεχτηκ εγινε αιρεση και επεσε πλεον σε μαρασμο με μερικους τεως ενοριτες χωρις εκκλησια.

  Τωρα στην φαεινη ιδεα . Την ιδρυση ενος Ιδρυματος με την ονομασια
  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ

  Οι ιδρυτες καλεσαν τους τοτε 7 υπαρχοντες μαζικους φορεις των ελληνων Στοκχολμης και εκαναν ενα ιδρυτικο καταστατικο στα μετρα τους.
  Εδωσαν στον εαυτο τους και στην πρωην ενορια τον ελεγχο με 10
  συμβουλους εκλεγομενους ανα τριετια και 10 συμβουλους στους υπολοιπους 7 φορεις οι οποιοι στην συνεχεια μειναν 6 με 9 συμβουλους. Οι ιδρυτες ηταν ισοβιοι.

  Τα χρονια περνουσαν και η δραστηριοτητα της Στεγης πηγαινε συμφωνα με την συνθεση του εκαστοτε Δ.Σ.
  Οι αντιθεσεις ειχαν και πολιτικη μορφη και οσο ζουσαν οι ιδρυτες
  ο ρολος τους ειχε σημασια. Μεσα σε μια τριετια ομως απεβιωσαν και οι τρεις ( 2009 -2011 ). Ο τελευταιος Δ.Δαλιανης πικραμενος οταν οι Αη Γιαννιωτες του αλλαξαν κλειδαριες να μη μπορει να μπει μεσα για συγκεντρωση ενοτητας που ειχε προγραμματησει ο ιδιος την εκανε στα σκαλοπατια !

  Η τελευταια θητεια των ως ανω Αη Γιαννηδων στην διοικηση της Πολιτιστικης Στεγης 15 01 2008 – 15.01.2012 ελαμψε με πληθος κατορθωματων ως κατωθι:

  1. Με επεμβασεις στα εσωτερικα αλλων φορεων που στην
  περιπτωση του ιστορικου ελληνικου σχολειου ÅSE οδηγησε
  σε δραματικα γεγονοτα και διωξημο με καταψηφισμα 107-3 των
  Αη Γιαννηδων Η.Νικολαιδη και Β.Νικολοπουλου οι οποιοι μη
  εκλεγμενοι απο κανεναν διωριστηκαν γραμματεας και ταμιας της
  Στεγης πηραν 75 000 για το διασπαστικο σχολειο που ξεκινησαν
  kai απο το οποιο επισης διχτηκαν προσφατως

  2. Με μαζικες διαγραφες ολων των εκλεγμενων συμβουλων στο
  συνολο των φορεων κατι που καταδικαστηκε με γραμμα προς την
  Νομαρχια απο τον τελευταιο εν ζωη τοτε ιδρυτη Δημητρη Δαλιανη.

  3. Την παντελη αρνηση οικονομικου ελεγχου. Ο τοτε κυπριος ταμιας
  παραιτηθηκε αποκαλωντας τους Αη Γιαννιωτες απατεωνες

  4. Την αντικαταστατικη παραταση θητειας του τοτε Δ.Σ.επι ενα
  ολοκληρο χρονο.

  5. Την αστυνομευση με βακταρια συνεδριασεων και την δια της βιας
  απομακρυνση εκλεγμενων συμβουλων .`

  6. Την συναψη 3 μηνες πριν την ληξη της θητειας τεραστιου δανειου
  8 εκατομμυριων και την κατασπαταληση με ανεξελεγκτους
  εργολαβους που εισεπραξαν προκαταβολικα και τα 8 εκατομμυρια
  κανοντας πτωχευση και μη πληρωνοντας ουτε το MOMS 1,5 εκατ.

  7. Εξαφανηση του εργολαβου με αποτελεσμα μη εγγυηση εργων.

  8. Υπερπληρωμενη εργασια υψους 3,5 εκατομμυριων και κακη
  εργασια με διαρροες σε ταβανια και καλοριφερ, πεσιμο σοβαδων
  ξεφλουδισμα χρωματων κ.α.

  9. Σπαταλη σε ταξιδι αναψυχης στο Δουβλινο υψους 30 ΟΟΟ απο
  τον τοποθετημενο και μη εκλεγμενο ταμια Βαγγελη Νικολοπουλο.

  10. Την μη παραδοση ταμειων και γραμματειας ως ειθισται.

  11.Την μη απαλλαγη απο τον ορκωτο λογιστη.

  Και το σοβαροτερο απο ολα την μυστικη ενεργεια με δικηγορο προς την Νομαρχια να αλλαχτει το καταστατικο αντικαταστατικα και να πεταχτουν εξω οι υπολοιποι φορεις μεταξυ αυτων η Ηπειρωτικη Αδελφοτητα , ο Σουηδο-Κυπριακος Συλλογος , η Κοινοτητα Στοκχολμης κ.λ.π. Η ενεργεια αυτη απετυχε παταγωδως.

  Το παρον Δ.Σ. ως εχει υποχρεωση απο τον νομο περι ιδρυματων
  εκανε εξωδικο μυνηση για οικονομικες ατασθαλειες υψους 3,5 – 4 εκατομμυριων κορονων προς ολα τα μελη του προηγουμενου Δ.Σ
  του Αη Γιαννη.
  Και βρισκομαστε εν αναμονη.
  Θα επανελθουμε

  ΠΛΑΝΗΤΟΛΟΓΟΣ

 5. Κύριε πλανητολόγε,

  Αρκετά κατατοπιστικά για το ίδρυμα είναι τα 3 βιβλιαράκια που εξέδωσε ο αείμνηστος Αλέξανδρος Φράγκος. Μέσα σ’ αυτά περιγράφονται και τα καμώματα, ήτοι οι απάτες των συν-τρόφων σου, της εγκληματικής σέκτας του ΚΚΕ.
  Μελέτησέ τα! Τα ντοκουμέντα αυτά δεν έχουν αμφισβητηθεί ή διαψευσθεί από ΚΑΝΕΝΑ μέχρι σήμερα!

  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2010/02/stiftelsensblackbook-frangos2001.pdf
  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2006/11/frangos2003.pdf
  https://ellinessouidias.wordpress.com/files/2007/11/frangos_grekiska_kulturhuset_okt2007.pdf

  Οι ιδρυτές δεν ήταν άλλοι από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ και στη σουηδική γλώσσα GREKISK-ORTHODOXA FÖRSAMLINGEN I STOCKHOLM S:T JOHANNES, η οποία εξουσιοδότησε τον Α. Φράγκο, Δ. Νταλιάνη και Δ. Μεράκο να ιδρύσουν το ίδρυμα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ σουηδ. GREKISKA KULTURHUSET S:T JOHANNES THEOLOGEN (Stiftelseurkund).

  Ενστάσεις της SVENSKA KYRKANS MISSION ως προς την αγορά των κτιρίων και την εγκυρότητα της Κοινότητας του Αγ. Ιωάννη ελύθησαν άπαξ δια παντός ύστερα από απόφαση της KUNGLIG MAJESTÄTS OCH RIKETS SVEA HOVRÄTT (DOM: 1978-12-12, Målets nr T 722/76).

  Προσπαθείς να υπερασπιστείς τους απατεώνες συν-τρόφους σου αναφέροντας πράγματα του παρελθόντος τα οποία έχουν απαντηθεί όλα σε προηγούμενες αναρτήσεις και σχόλια. Στόχος σου είναι να πείσεις τυχόν νέους αναγνώστες με τις παπαριές που αναφέρεις. ΖΠΟΥΤΣΑΜ, οι παλιοί αναγνώστες γνωρίζουν… Ας κοιτάξουν, αν θέλουν, και οι καινούργιοι παλαιότερες αναρτήσεις να ενημερωθούν σωστά! Γιατί εμείς πάντα μιλάμε με ντοκουμέντα.

  Κραυγαλέο δείγμα της παπαριάς σου είναι αυτό που λες «την μυστικη ενεργεια με δικηγορο προς την Νομαρχια»! Πόσο μυστικό μπορεί να είναι το… μυστικό, το οποίο απευθύνεται στη Νομαρχία;
  Μυστικό είναι ότι ο αλητοσυμμορίτης μπολσεβίκος Παπακώστας και ο σταλινοσυμμορίτης μπολσεβίκος Τσανταρίδης εκπρόσωποι των μπολσεβίκων του διασπασμένου σχολείου του εγκληματικού ΚΚΕ, το ÅSÖ, δεν έχουν ενημερώσει τη Νομαρχία ότι εδώ και πάνω από ένα χρόνο διοικούν το Ίδρυμα ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ παράνομα. Μυστικό είναι ότι ΟΛΟΙ οι μπολσεβίκοι και μπολσεβίκες που είναι στο ίδρυμα αυτή τη στιγμή είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ!

  Το ερώτημα που δεν απαντάς είναι: Πότε το ίδρυμα διοικήθηκε με το αυθεντικό του καταστατικό (αυτό που επικαλείσαι) και ποιος το εφάρμοσε για πρώτη φορά στην ιστορία του ιδρύματος;
  Πότε το διασπασμένο σχολείο του ΚΚΕ, ÅSÖ, είχε εκπροσώπους στο ίδρυμα, σύμφωνα με το καταστατικό του; Ποιος τους άνοιξε τα μάτια; Γιατί δεν αναφέρεις ότι τα ίδια τα συντρόφια τους οι αλήτες του ΚΚΕ τους είχαν τόσα χρόνια απ’ έξω;

  Να σου πω και κάτι γιατί κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, παμπόνηρο κλεφτοκομούνι!
  Τα ιδρύματα δεν είναι σύλλογοι και κοινότητες για να επικαλείσαι δήθεν τη Δημοκρατία. Τα ιδρύματα έχουν τέτοια καταστατικά ώστε να μην μπορεί το κάθε κομούνι-απατεώνας να το καπελώσει και να το κάνει φύλλο και φτερό. Και φυσικά ο ίδρυτής φτιάχνει το καταστατικό όπως θέλει. Αυτός δωρίζει, αυτός θέτει και τους όρους. Σιγά να μη ρωτήσει τα κομούνια να του πουν τι είναι… Δημοκρατία.

  Θυμάσαι βεβαίως με τι πουστιές πήγε να πουλήσει στη ζούλα το ίδρυμα το αφεντικό σου, η σκατοσακούλα!
  Και ποιος τον σταμάτησε; Ο ιδρυτής!

  Φαντάσου δηλαδή το ίδρυμα να ήταν όπως ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ όπου σε μια γενική συνέλευση επιστρατεύθηκαν όλα τα κομούνια και «δημοκρατικά» άρπαξαν το σύλλογο και τον παρέδωασαν στον σταλινισμένο γλειφοκώλη, τον φουκαριάρη Ξενοφώντα Παγκαλιά, και όπου έκτοτε αγνοείται η τύχη του. Κάπου κάπου μαθαίνουμε ότι ο φουκαριάρης γλειφοκώλης καταφέρνει να τσιμπήσει κανένα ταληράκι από το κράτος για τον Καζαντζάκη, ρε γαμώτο, που είπε και το σοφό: «Ο κομμουνισμός είναι πνευματική ψώρα»!

  Σε ένα πράγμα όμως θα συμφωνήσω μαζί σου. Εκείνο το MOMS βρε παιδί μου…
  Χρόνια με απασχολεί αυτό το θέμα όπως κι εσένα. Έχω χάσει τον… ύπνο μου. Δεν θυμάμαι πόσες δεκαετίες έχω να κοιμηθώ. Κάθε μέρα που πάω να ψωνίσω στο μπακάλικο, πληρώνω και φεύγω με καρδιοχτύπι. Κρύος ιδρώτας με πιάνει και τρέμω ολόκληρος. Ούτε να φάω δεν μπορώ. Ούτε να κοιμηθώ όπως είπα. Μένω ξάγρυπνος και σκέφτομαι θα το πληρώσει άραγε ο μπακάλης το MOMS ή όχι; Ορίστε, πάνω που ξεχάστηκα λίγο, μου το θύμισες τώρα…
  Θα σου πω και την αμαρτία μου… Πριν 3 ή 4 χρόνια είχα πάρει μια κατσαρόλα από το ONOFF και μετά έμαθα ότι το ONOFF βάρεσε φαλημέντο. Η αμαρτία μου είναι ότι δεν πήγα ποτέ να ρωτήσω, αν πλήρωσε το MOMS που του έδωσα για την κατσαρόλα. Τι μπορώ να κάνω για να εξιλεωθώ; Ποιον να ρωτήσω;

  Κύριε πλανητολόγε,
  Ποίοι πλανήται βαρούσαν μαλακία την ώρα που εγεννάτο ο μαλακοπί-τυρας προφέσορ ο ανθέλληνας τσάμης απατεώνας Αποστόλης Παπακώστας, το ψώνιο;

 6. ΠΡΟΣΕΧΩΣ

  Μια φορα και ενα καιρο αποφασισε ενας ραδιουργος πρωην ψευδοαριστερος τυπου Παγκαλος να γινει αφεντης σε ολη την ελληνικη παροικια της Στοκχολμης. Ο ως ανω ειχε μεγαλεπηβουλα σχεδια. Ας τον ονομασουμε Γιαννη.

  Ο Γιαννης διεισδυσε κατ αρχην σαν επιδεξιος ταρτουφος μεταξυ πιστων στην πρωην ενορια Αγιος Γιαννης οπου ταζοντας λαγους με πετραχηλια μαζεψε τριγυρω του μια ομαδα μυημενων μα και παραπλανημενων οπαδων.
  Εν συνεχεια εβαλλε σε εφαρμογη ενα καταχθονιο σχεδιο .
  Την κατακτηση της ελληνικης παροικιας με βαση την Πολιτιστικη Στεγη
  με προεκταση σε ολους τους μαζικους φορεις της Στοκχολμης.
  Τα μεσα ηταν θεμιτα και αθεμιτα.

  Το σχεδιο αυτο απετυχε χαρη στον μαζικο αγωνα ολων των προοδευτικων ελληνων .Στοιχησε αφ ενος πολλα στην ελληνικη παροικια αφ εταιρου ομως αποκαλυψε τα φασιστοιειδη μορια και εδωσε την ευκαιρια της συντριβης τους.
  Η παροικια ενωθηκε, εδωσε δικαιους αγωνες που κερδισε, απεκτησε πειρα σφυριλατηθηκε.
  Με ενδιαφερουσα συνεχεια

  ΠΛΑΝΗΤΟΛΟΓΟΣ

 7. ass-trologe@ Βάλε και λίγη βαζελίνη στο τηλεσκόπιο όταν το χώνεις στο πισινό σου γιατί μας φλόμωσες στις μαλακίες. Έκανες αντιγραφή από το βιβλίο του Φράγκου όλο αυτό το κατεβατό για να μας πεις τι; Για να μας πείς ακόμα μια φορά τις ασυναρτησίες σου που δεν έχουν και καμία σχέση με τις απάτες του Παπακώστα και Μαφρέδα. Καμία εξήγηση από μέρους σου γιατί ο Μαφρέδας εξαφάνισε τα μισά χαρτιά από τον οικονομικό απολογισμό του 2011, καμία εξήγηση για τον απατεώνα εμπειρογνώμονα Lars Aberlind, καμία εξήγηση για το ποιος θα πληρώσει την νύφη και τα δικαστικά έξοδα της δίκής; Ο μήνας του μέλιτος τελείωσε ass-trologe και το τηλεσκόποιο κάθε μέρα μπαίνει και ποιο βαθιά στο τέλος θα φτάσει μέχρι το λαρύγγι.
  Α και που είσαι ass-trologe ποιος πήγε να πουλήσει το Ίδρυμα στους Ρώσσους;

 8. ΠΛΑΝΗ-τολόγε!

  ΠΛΑΝΑΣΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ!

  Πολύ ωραία η αποτίμηση της ιστορίας λες και είναι βγαλμένη από τη σκατοπατσαβούρα την Παπάρω, τον Κουτσούμπακούμπα και τους ιεχωβάδες της ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΑΕ.
  Όμως δεν πείθει ούτε αρκεί για την τόνωση του ηθικού των απομειναρίων ληστών του εγκληματικού ΚΚΕ ούτε και για την ενδιαφέρουσα συνέχεια.
  Ο αλητοσυμμορίτης προφέσορας του κώλου, το γλοιώδες τρωκτικό, ο ξεφτιλισμένος Τόλης Ππακώστας πρέπει να φέρει και άλλους απατεώνες πραγματογνώμονες εκτός από αυτούς τους 2 που λάδωσε και να εξαφανίσει ακόμα περισσότερα ντοκουμέντα!
  Το τελικό αποτέλεσμα θα το δούμε όχι στο ειρηνοδικείο, αλλά στο κακουργοδικείο και πόσα χρόνια θα τον στείλει στον γεντικουλέ τον αλητοσυμορίτη μπολσεβίκο Τόλη Παπακώστα και τα τσιράκια του τα κομούνια.
  Συν του ότι το χρέος αυτού του αλητοσυμμορίτη μπολσεβίκου Παπακώστα στο ίδρυμα μέρα με τη μέρα αυξάνεται!
  Εκτός από τις 250 χιλιάδες που χάρισε από τα λεφτά του ιδρύματος στο χαμαιτυπείο, τη γιάφκα του ΚΚΕ προστίθενται σήμερα και άλλες, το λιγότερο, 360 χιλιάδες που χάρισε στην κυρία του διαμερίσματος των 200 τετραγωνικών μέτρων!

  Σου θυμίζω ότι ο νέος «πρόεδρος» της ομοσπονδίας-βόθρος του ΚΚΕ (ό,τι έχει μείνει απ’ αυτήν), ο επαγγελματίας κομουνιστής, Γιάννης Κωνστάντης, μεγάλο λαμόγιο, επιβεβαίωσε και παραδέχτηκε όλες τις απάτες τού… προηγούμενου συν-τρόφου του, της σκατοσακούλας, αποσύροντας την μήνυση που έκανε η σκατοσακούλα στο UNGDOMSSTYRELSEN επειδή η υπηρεσία δεν του έδινε λεφτά του ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

  Επίσης η μεγάλη ομοσπονδία νέων του ΚΚΕ, η διαβόητη κομσομόλ, διαλύθηκε εν μια νυκτί. Ακριβώς όπως ο υπαρκτός! Απομένει η επιστροφή του 1,3 εκατομμυρίου που υπεξαιρεί η μπολσεβίκα της ΚΟΒ Στοκχόλμης Φραντζέσκα Παπαδοπούλου (από Δευτέρα νεότερα).

  Δυστυχώς για σένα όμως την περίφημη αποτίμηση της ΚΟΒ Στοκχόλμης των εγκληματιών του ΚΚΕ το όργανο του κώματος στη μητρόπολη δεν την δημοσίευσε. Ούτε η Παπάρω δεν σε πιστεύει.

  Συνέχισε όμως να μας διαβάζεις! Έρχονται κι άλλα για το 2 χρόνια ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΣ του ιδρύματος ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ και τον ξεφτιλισμένο, μαϊμού πρόεδρό του τον αλητοσυμμορίτη Αποστόλη Παπακώστα, το νούμερο.

 9. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑ !

  1. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ………………………………………3
  2. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ……………………………..2
  3. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ…………………..1
  4. ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ…………………..1
  5. ΣΟΥΗΔΟ-ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ………….1
  6. ΤΜΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ……………………………..1
  —————–

  ΣΥΝΟΛΟΝ 3+2+1+1+1+1 = 9

  OBS ! ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΕΡΟΣΤΑΤΩΝ
  ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ
  ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩΘΕΝ

  ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΣΚΑΤΩΘΕΝ
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΝΟΜΩΝ .

 10. Αυτά είναι μαθηματικά για λογιστάρες όπως ο μπολσεβίκος απατεώνας Στέλλαν Μαφρέδας.

  Δε λέω…. και για απατεώνες προφεσόρους… της Κενολογίας.

  9 χρονάκια γεντικουλέ συνολικά για τα κομούνια της εγκληματικής συμμορίας του ΚΚΕ; Δεν είναι και άσκημα!

  Κάνε όμως και τα άλλα μαθηματικά διότι ο νόμος δεν λέει μόνο για μπουζούριασμα, λέει και για κάτι χιλιάρικα για πρόστιμα. Μαζί πάνε αυτά τα δύο μη μας λες τα μισά, κομμουνιστοληστοσυμμορίτη;

 11. Απευθύνομαι στον αναγνώστη σας ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ σχετικά με την ανακαίνιση του Ιδρύματος. Στις 6 Οκτωβρίου 2010 το ΔΣ του Ιδρύματος κάλεσε όλους τους εκπροσώπους των φορέων με γράμμα(Kallelse till styrelsesammanträde) να ενημερωθούν για το δάνειο και να προσκομισθούν όλες οι προσφορές για την επιλογή εργολάβου που θα πραγματοποιούσε την ανακαίνιση. Από ότι γνωρίζω ο Ιωάννης Κωστάντης , Γιώργος Γιωτίτσας και Παναγιώτα Χριστοφή που εκπροσωπούν και το λήξαντες σημερινό ΔΣ ήταν στην λίστα των καλεσμένων αλλά τελικά δεν πήγαν. Επομένως το υπόλοιπο ΔΣ αποφάσισε την ανακαίνιση σύμφωνα με το καταστατικό 9 τακτικοί μπορούν να πάρουν αποφάσεις όσο αφορά την διαχείριση του Ιδρύματος. Η Νομαρχία παρευρέθηκε και ενέκρινε αλλά και επιβεβαίωσε ότι το έργο έγινε και επιδότησε το έργο αυτό με κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες κορώνες. Επομένως αφού το έργο τελείωσε δεν πρέπει ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ τις ζημιές του πίσω κτηρίου που είναι υπο κατάρρευσης να τις χρεώνει για το μπροστινό κτήριο. Και εν πάση περιπτώσεις 3 χρόνια τι έκανε το ληγμένο ΔΣ για το υπόλοιπο κομμάτι της ανακαίνισης; Από ότι γνωρίζω ΤΙΠΟΤΑ.
  ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ

  ΤΟ ΘΑΥΜΑ

 12. ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ .ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ !

  1. Το δανειο των 8 εκατομμυριων εγινε 3 μηνες πριν ληξει η 3ετις
  θητεια του Αη Γιαννιωτικου συμβουλιου. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ?

  2. Την ανακαινηση αποφασησαν μονο 3 εκλεγμενοι συμβουλοι,
  οι υπολοιποι 4 ηταν ” ΚΟΙΝΗς ΑΠΟΔΟΧΗς ” εκλεγμενοι μ0νο
  απο τους 3 Αη Γιαννιωτες. οι 2 τελευταιοι μαζεμενοι απο τον
  δρομο διωγμενοι απο το ελληνικο σχολειο και μη εκλεγμενοι
  απο κανεναν.

  3. Την συνεδριαση για εκλογη νεου Δ.Σ. επεβαλλε 1 χρονο μετα
  η Νομαρχι8α / Αυτο ειναι Δημοκρατια και σεβασμος στο καταστατικο.

 13. @ astrologos

  ΠΡΟΦΕΣΟΡΟΙ ΠΑΠΑΡΑΚΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΑΛΑΦΡΕΔΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ !

  Ωχ ρε λοβοτομημένο κομούνι, μου την έπεσες πάλι να μου κάνεις κεφάλι σε βαρέθηκα.
  Πριν ρωτήσεις, ήδη σου έχει απαντήσει Το Θαύμα πιο πάνω!
  Αν πήγαιναν οι απατεώνες και κλέφτες του εγκληματικού ΚΚΕ στις συναντήσεις που τους καλούσαν θα σας είχαν λυθεί πολλές «απορίες».
  Σε παραπέμπω στη γιάφκα του ΚΚΕ (Κοινότητα Στοκχόλμης) όπου εσείς τα μπολσεβίκια κάνατε τότε παράπονα ότι πέφτουν αγκωνάρια και φοβόσασταν για τα κεφάλια σας.
  Επίσης σας έχει απαντήσει και η τράπεζα, όταν ο αλητοσυμμορίτης ρουφιάνος Αποστόλης Παπακώστας, ο κερατάς ο Μαφρέδας, η σκατοσακούλα ο απατεώνας Κομνηνός Χαϊδευτός και άλλα σιχαμερά τρωκτικά του ΚΚΕ και προσπαθούσαν να πείσουν την τράπεζα να μην δώσει το δάνειο. Ακόμα και στην αστυνομία μπορείς να πας να ρωτήσεις, gatukontoret κλπ.

  Οι 2 τελευταίοι μαζεμένοι από τον δρόμο διορίστηκαν από τη Νομαρχία και σύμφωνα με το γράμμα του Νόμου. Ένα τηλεφωνηματάκι στη Νομαρχία θα σου λύσει και αυτή την απορία.
  Αντίθετα μαζεμένες από το… πεζοδρόμιο είναι οι μπολσεβίκες Κερεκλίδου και η γκιόσα η Χουλιάρα που τις διόρισε ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ αλητοσυμμορίτης Τόλης Παπακώστας. Τσεκάρισέ το και αυτό με τη Νομαρχία!

  Η συνεδρίαση για εκλογή νέου ΔΣ ορίστηκε σε συνεννόηση με τη Νομαρχία. Τσεκάρισέ το και αυτό με τη Νομαρχία και επί τη ευκαιρία ρώτα γιατί τώρα ο ΛΗΓΜΕΝΟΣ αλητοσυμμορίτης προφεσόρος Τόλης Παπακώστας και η συμμορία του δεν σέβονται την Δημοκρατία και το καταστατικό. Όπως γνωρίζεις ο μπουλούκος ο Κουκουτσούμπας και η ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΑΕ δεν έχουν καμία πέραση στη Σουηδία!

  Το ποσό που χρωστάει ο αλητοσυμμορίτης κούκουες Τόλης Παπακώστας έχει ανέβει σήμερα στα 970 χιλιάρικα. Άλλα 360 που έχασε το ίδρυμα από επιδότηση της Νομαρχίας. Ο Νόμος you know λέει ότι δεν είσαι μόνο υπεύθυνος για αποφάσεις που πήρες, αλλά και για αποφάσεις που ΔΕΝ πήρες!

 14. Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ

  Βάλε και τους τόκους υπερημερίας συν τα δικαστικά έξοδα του Ιδρύματος όταν θα προσφύγει στα δικαστήρια περίπου στο 2,000.000 κορώνες θα πρέπει να πληρώσει ο Μαλακοπροφέσορας μαζί με την συμμορία του για την ζημιά που έχει υποστεί το Ίδρυμα εδώ και 3 χρόνια από τα χαρισμένα ενοίκια στην κοινότητα Στοκχόλμης. Το ρεύμα δεν συμπεριλαμβάνεται γιατί το ύψος της ζημιάς στο Ίδρυμα επέρχεται στα 2,500,000 κορώνες.

  ΑΙΣΙΟΔΟΧΟΣ

 15. O PNIGOMENOS APO TA MALIA TOY PIANETAI !

  TO TOTE PSEYDOSYMBOYLIO TOY AI GIANNH SYRTHKE STHN
  SYNEDRIASH APO THN NOMARXIA H OPOIA KAI KALESE TOYS EKPROSOPOYS TON FOREON STHN SYNE3DRIASH.
  EKEI EGINE KAI O ENTAFIASMOS TOY AI GIANNH.

  H EKDOXH OTI OI EKPOSOPOI TON FOREON KALESTHKAN APO
  TON AI GIANNH EINAI EXOPRAGMATIKH AFOY O IDFIOS AI GIANNHS EIXE DIAGRAPSEI OLOYS TOYS SYMBOYLOYS TON FOREON.

  FYSIKA LOIPON O FILOS MAS ” MPOLSEVIKOS ” KAI MALLON SOCIALDHMOKRATHS PROFESSOR KAI PROEDROS THS POLITISTIKHS STEGHS
  DIEGRPAPSE LOGO ATASTHALEION KAI DIKASTIKON EKREMOTHTON SYN SOBARON ASAFHNION SXETIKA ME THN DIADIKASIA EKLOGONEK TOYS AI GIANNIOTES.

  HDH DIEXAGETAI ERANOS DIA TOYS ASTEGOYS PROS AGORAN TULESKOPION APO THN LAIKH DHMOKRATIA THS BOREIOY KOREAS.

  ME SYNTROFIKOYS XERETISMOYS

  BAKOYNIN

 16. Μπακούριν
  ΣΟΚ ΚΑΙ ΠΕΟΣ ΣΤΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ!

  Ρε μπάκουρε, πάλι στη γιάφκα της εγκληματικής συμμορίας του ΚΚΕ ήσουνα;
  Ξέμεινες από μπάφο και πήγες να μαστουριάσεις απ’ τις αναθυμιάσεις της κομουνίλας εκεί κάτω στην υπόγα με το λουμπεναριό της παγκαρογλείφτρας της Χουλιάρως και είδες τον κομουνιστοληστοσυμμορίτη τον εξαμάλακα τον προφεσόρο Τόλη Παπακώστα, τον… ληγμένο, σοσιαλδημοκράτη και ευρωμονοδρομιστή;

  Πες ρε κακομοίρογλου Μπακούριν στον σοσιαληστή προλεφτάριο προφεσόρο, τον ληγμένο Τόλη, να βγάλει κανα ψήφισμα και να… καταδικάσει τον Άη Γιάννη το Θεολόγο… απ’ όπου κι αν προέρχεται γιατί ο πέοντας που έρχεται βλέπω να είναι ασάλιωτος!

  Πάντως ο έρανος (κλικ) σίγουρα για την τσέπη του είναι του επαγγελματία κομουνιστή και διαδηλωτή Γιάννη Κωνστάντη, αφεντικό του μπολσεβικοειδούς Τόλη.

 17. ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ ΠΡΟΦΕΣΟΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ.

 18. ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ ! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ

  Εχθες 8 Φεβρουαριου εγινε η καθιερωμενη ανα τριετια συμφωνα με το καταστατικο συνεδριαση των εκλεγμενων εκπροσωπων των ελληνικων φορεων Στοκχολμης.για εκλογη νεου Διοικητικου Συμβουλιου.

  Η συνεδριαση εγινε στον χωρο της Στεγης Idungatan 4 και ηταν ανοικτη για ολους και χωρις χωροφυλακες ” BAKTARIA ” οπως γινοταν
  επι εποχης Αη Γιαννη.

  Η συνεδριαση ειχε συμφωνα με τους κανονισμους περι ιδρυματων απαρτια και εξελεξε. Προεδρο, Αντιπροεδρο, Γραμματεα, Ταμια και
  υπευθυνους επιτροπων. Η θητεια της ειναι μεχρι 15 Ιανουαριου 2018.

  ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ

 19. @ astrologos
  ΜΠΡΑΒΟ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ – Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ !!!

  ΧΩΡΙΣ ΒΑΚΤΑΡΙΑ;;;;;
  Είσαι σίγουρος, αστρολόγε, ότι δεν σκότωσαν κανέναν τα σταλίνια;
  Ούτε καν… μπογιές δεν έπεσαν; Ούτε μαρκαδόρος;
  Μάλλον τους είχαν κοιμήσει όλους με την μπόχα της κομουνίλας και της βοθρίλας του ΚΚΕ και δεν χρειάστηκε να σφάξουν κανένα φαίνεται.
  Δεν πιστεύω να έχουμε πάλι μαλακοπίτουρα προφεσόρο τα επόμενα 3 χρόνια ή να μας έβαλαν κανένα αντίχριστο επαγγελματία κομουνιστή Κωνστάντη για πρόεδρο;

  Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ!!!

  …αν δεν έχουν κάνει προεδρίνα την παγκαρογλείφτρα, την μπολσεβίκα, τη γκιόσα τη Χουλάρω την κουτάλω! Θα γίνει τση που… Τση που… θα γίνει! Της πουτάνας δηλαδή.
  Όχι μόνο στον ΟΗΕ θα την καταγγείλουμε τη συνεδρίαση αλλά και πιο πάνω ακόμα και στον ΠΟΒ (Παγκόσμιο Οργανισμό Βοοειδών) θα διαμαρτυρηθούμε!!

  Ανοιχτή για όλους η συνεδρίαση;
  Με sms μόνο στα κομούνια έγινε η ενημέρωση για τη συνεδρίαση; Καλά μόνο κομούνια κλέφτες καλέσατε ρε κομούνια;
  Εμάς, τα μέσα ενημέρωσης δηλαδή, γιατί δεν μας καλέσατε ρε κομούνια να καλύψουμε το… γεγονός;
  Αφού σας το έχουμε πει και το γνωρίζετε ότι διαθέτουμε μάσκες για τα τοξικά αέρια της κομουνίλας.

  Πάντως μπράβο στα κομούνια, αν δεν σακάτεψαν ή σκότωσαν κανέναν άνθρωπο χτες!
  Φαίνεται ότι εν έτι 2015 επιτέλους βαδίζουμε σε σωστό δρόμο.

  Σπεύδω να ενημερώσω το δερβέναγλα τον βόιδαγλα Κουτσούμπακούμπα στη φάμπρικα της μητρόπολης να αναταράξει λίγο τα νερά του Ποδονίφτη για την σεισμική νίκη της αντοπροσωπείας του κώματος στη Στοκχόλμη γιατί πολύ γκαντεμόνιο έχει πέσει εκεί χάμου στην ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΑΕ τώρα τελευταία.

  Περιμένουμε εναγωνίως και το ψήφισμα του νέου Δ.Σ. ενάντια σε κάτι απ’ όπου κι αν προέρχεται!

 20. ΣΤΟΝ ΖΟΡΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ !

  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΗΕ ? ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ?

  ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ
  ΠΕΤΡΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΗ ( ΚΟΛΑΣΗ )
  ΟΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΤΕ ΜΟΝΙΜΑ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ !

  Κανε υπομονη κι ο ουρανος θα γινει ποιο γαλανος, κανε υπομονη !

  ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΤΟ 2018

 21. @ astrologos
  GIOSA CHOULIARA FOR PRESIDENT !
  Αλλιώς απ’ τ’ αυτί και στον Κουκουτσουκουκούμπα!!!

 22. ΑSS- TROLOGE@ Χα χα ρε λαμόγιο για ποιο καινούργιο συμβούλιο μιλάς αυτή την στιγμή το μόνο συμβούλιο που διοικεί την Στέγη είναι μαϊμούδες και όχι ανθρώποι

 23. Κύριε πλανητοκώλε.
  Όλα αυτά που λέτε είναι παραμυθάκι για παιδάκια..Σημασία έχει το οτι τα κτήρια πάρθηκαν.Οτι αξίζει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που βοήθησαν να παρθούν τα κτήρια.Και ότι έπρεπε τα συντρόφια, να είναι φυλακή, γιατί δεν διαχειρίστηκαν όπως έπρεπε και με τον καλύτερο τρόπο την περιουσία των ελλήνων.Με πλειοψηφία την Ομοσπονδία όμως στο Ιδρυμα τα έκαναν σκατά.Χρέωσαν το Ιδρυμα με διψήφιο αριθμό εκατομμύρίων κορονών και εκατομμύρια δραχμές στάλθηκαν από την Ελλάδα΅που πήγαν αυτά τα λεφτά σύντροφε, αφού δεν έγινε καμμιά ολική ανακαίνηση: Και μετά 40 χρόνια πιό ειίναι το αποτέλεσμα κύριε πλανητοκώλε:Έπεφταν οι σοβάδες στο μπροστινό το κτήριο με αποτέλεσμα μα τραυματισθούν η και να σκοτωθούν περαστικοί:Επρεπε η δεν έπρεπε να ανακαινισθεί το κτήριο:Δεν είναι αλήθεια οτι η πλειοψηφία του Δ.Σ. στο Ίδρυμα με πλειοψηφία τα συντρόφια δεν μπόρεσε να πάρει δάνειο:Έχετε διαβάσει τα γράματα του κυρίου Φράγγου για την Στέγη: Έχετε κύριε πλανητοκώλη διαβάσει την έκθεση του ταμία, του χοντρόμπαλου, του λογιστάκου που έπρεπε πάλι να τον είχαν κλείσει μέσα και μαζί το κλείσιμο της εταιρίας του: 2 μέτρα και 2 σταθμά:Στην έκθεση του , για το Ιδρυμα όπου ούτε λίγο ούτε πολύ, ΈΒΓΑΛΕ ΑΝΊΚΑΝΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ στο οποίο συμμετείχε και αυτός::Πιό ήταν το έργο του Δ.Σ. :Δεν λένε οτι πρέπει, να ανακαινισθεί και το κτήριο που είναι στο πίσω μέρος:Γιατί δεν το έκαναν:Πέρασαν 2 χρόνια.Γιατί τα συντρόφια είναι ΑΝΙΚΑΝΑ:Ο σύντροφος σου ο Κομνηνός Χαιδευτός δεν είναι αυτός που πήγε να πουλήσει το Ιδρυμα: Την περιουσία των ελλήνων:Στο Ιδρυμα Βέρα ρωσικών συμφερόντων:Έχεις διαβάσει το γράμμα του σουηδού δικηγόρου πως λεγότανε Στεργρίν:
  Για το πώς λειτούργησε η Ομοσπονδία 10 ετίες:Πέρισυ η Ομοσπονδία μας, δηλαδή τα συντρόφια σου δήλωσαν ότι έχουν ,περίπου 3400 μέλη.Ενώ πρόπερσυ είχε περίπου 4500 μέλη.Η Ομοσπονδία μας Νέων πέρε πέρισυ 1.300.000 κορώνες περίπου, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΩΝ.Οι γυναίκες δήλωναν 1650 μέλη και πήραν και αυτές πέρυσι περίπου 270.000 κορώνες.Για αυτές ΟΛΕς τις απατεωνιές γιατι δεν γράφεις κύριε πλανητοκώλε: Τα εκατομμύρια που είσπρατταν οι σύντροφοι σου:
  Και γιατί η Ομοσπονδία Νέων δεν κατέθεσε αίτηση πέρισυ να πάρει και εφέτος επίδομα:Όπως και οι γυναίκες δεν έκαναν το ίδιο:
  Γιατί πλανητοκώλε έχουν λερωμένη την φωλειά τους. Όπως μια ζωή.Γι αυτό έγιναν όλοι λαγοί.Η λυπητερή έρχεται όμως σε λίγο και να δούμε ποιοί θα πάνε φυλακή.

 24. ZHTO OI NEES LAIKES DHMOKRATIES TOY DONETS – LUSHANK

  OI KOKKINES SHMAIES KYMATIZOYN STIS NEES LAIKES DHMOKRATIES !

  OI NATOAMERIKANOI PHRAN TO MATHIMA TOYS APO TON
  LAO THS ANATOLIKHS OYKRANIAS.
  EKEI STO PEDIO THS MAXHS OI NAZI EGKATHETOI TO BALLAN STA PODIA KAI AKOMA TREXOYNE.
  PROS GNOSH KAI SYMORFOSH !

 25. Ζήτω konstantinoupolitis
  Χαίρομαι που άνοιξαν δυο νέες λαϊκές κοντά στη γειτονιά σου.
  Η λαϊκή της Κορέας σου έπεφτε λίγο μακρυά, βλέπεις.

  Τώρα που θα πας στις λαϊκές πάρε μαζί σου και την Κατιούσα για τις… απαγορευμένες πορείες

  Χαιρετισμούς στην συντρόφισσα Ιρίνα

 26. SYNTOMA MYPIZEI KATABOLH XPHMATOS APO AI GIANNHDES !

  AKOYMPISTETA LOIPON NA TELEIONOYME ORISTIKA !

  ALEIOS PAME GIA DIKASTHRIA ME DESMA KAI PAEI LEONTAS

  BÖRSEVIKOS

 27. @ borsevikos

  Τι έγινε ρε κομούνι της σέκτας του αλητοσυμμορίτη Κουκουτσούμπα;
  Κάθε χρόνο τέτοια εποχή εσείς οι κλέφτες του ΚΚΕ ζητάτε φράγκα!
  Πάλι σε απόγνωση βρίσκεται η αλητοσυμμορία, οι ζήτουλες της ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΑΕ;

  Τα λεφτά που κλέβει το ΚΚΕ από το πτωχευμένο προτεκτοράτο και από τους εργαζομένους δεν του φτάνουν;
  Διαδίδεται ότι το ένα εκατομμύριο τρακόσια που βούτηξε η Φρανσέκα το μοιράστηκε με τον αλητοσυμμορίτη μαλακοπροφέσορα Αποστόλη Παπακώστα. Αληθεύει δεν αληθεύει, καλό είναι το UNGDOMSSTYRELSEN να το ελέγξει!

  Ο αλητοσυμμορίτης, ο ξεφτιλισμένος Τόλης Παπακώστας, αυτό το σίχαμα, διαδίδει ότι είναι ακόμα πρόεδρος του ιδρύματος των Ελλήνων με… μαϊμού πρακτικά!!!
  Οπότε πες του αλήτη του μπουλούκου του Κουτσούμπα ότι ούτε τα δικαστήρια ούτε τα δεσμά θα γλιτώσουν τα σταλινοπιθήκια της σέκτας του. Όσο για τον… λέοντα 3 χρόνια τώρα τίποτα δεν έκανε ο μαλακοπροφέσορας να φτιασιδώσει τη μουσούδα του παρόλο που του πρόσφερε λεφτά η Νομαρχία.

  Τι börsevikos και παπαριές μας λες ρε σταλινιάρη; Αν και ανώνυμες εταιρείες η ΠΕΡΙΣΣΟΣ και η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ των κλεφτών του ΚΚΕ, μετοχές όπως και επανάσταση από το ΚΚΕ δεν πρόκειται να δεις ούτε στον ύπνο σου.

 28. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ

  ΣΤΙΣ 3 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΙ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
  ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ 8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ , ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ !

  Τελικα οριστηκε η τακτικη δικασιμος για την κομπινα των 8 εκατομμυριων κορονων του δανειου που εκανε το πρωην Δ.Σ. της Στεγης αποτελουμενο μονο απο Αη Γιαννηδες.
  Το ως ανω δανειο με υποθηκη τα κτηρια της Στεγης εγινε 3 μηνες πριν ληξει η καταστατικη θητεια του τοτε Δ.Σ. τα δε 8 εκατομμυρια καναν φτερα !
  Ο εργολαβος ( μεσα στο κολπο) δεν πληρωσε ουτε το moms 1,5 ek.
  εισεπραξε προκαταβολικα ολο το ποσον , βαρεσε φαλιμεντο και εγινε
  αφαντος στις Μπαχαμας νησους.
  Η δουλεια που εκανε (πουδραρισμα ) αρχισε ηδη να πεφτει, ειναι
  χωρις ασφαλεια και χωρις εγγυησεις.
  Οι δε εμπειρογνομωνες την εκτιμησαν 3,5 εκατομμυρια υπερτιμημενη, εξ ου και η δικη.
  Υποδικοι, το τοτε Δ.Σ. αποτελουμενο απο τους Θ. Τσαππο, Ηλια Νικολαιδη, Βαγγελη Νικολοπουλο, Ν. Δεμπονερα και Κωταιδη αρχισαν ηδη τις αψιμαχιες στον καταλογισμο ευθυνων μεταξυ τους οποτε
  συνεχεια επι της οθονης.

 29. Rihnontas mia matia stin istoselida tou vothrou tis omospondias , mporei kaneis na diavasei oti stin Elliniki Politistiki Stegi Stokholmis,egine o eortasmos tis ethnikis mas giortis, tis 25 hs Martiou.Auto pou o kathe anagnwstis diavazei, einai oti metaxi allwn anaferonte kai ta katwthi.
  O proedros tis omospondias ston logo pou evgale, prosexte anaferthike leei stous pragmatikous prwtergates tis epanastasis.
  Auto to kathiki to kommouni o anthelinas o m@l@k@as me perikefalaia, mas leei oute ligo oute polu,oti oi irwes tou 21 pou xeroume oloi den itan oi pragmatikoi prwtergates.Auto to wraio thiliko agori tou katevazeis ola ta kosmitika epitheta tis glwssas mas?
  Autoi pou itan ekei den vrethike enas na tou pei ti les re malaka kommouni?Den vrethike enas na tou katevasei tin vitrina?
  ma kala itan ola ma ola kommounia stin giorti?

 30. Προς την αγγουρορουφήχτρα του ισλαμοΚούκου-ε της σταλινοπατσαβούρας της Παπάρως και του πανίβλακα καλοταϊσμένου κρατικοδίαιτου μπουλούκου του Κουτσούμπα.

  Η φράση σου «Οι δε εμπειρογνομωνες την εκτιμησαν 3,5 εκατομμυρια υπερτιμημενη, εξ ου και η δικη.» είναι όλα τα λεφτά!
  Ο αλητοσυμμορίτης κλέφτης και απατεώνας, ο τσάμης ανθέλληνας ο Τόλης, το μουνί καπέλο ο Παπακώστας πάει στα δικαστήρια με μάρτυρες «εμπειρογνώμονες» αποδεδειγμένα ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και κραγμένους και από τη σουηδική τηλεόραση.
  Άντε να τον χώσουνε μέσα τον απατεώνα τον προφέσορα του κώλου που με μαϊμού προτόκολλα της αλητοσυμμορίας του Καριόλη Χατζόπουλου του φυλακισμένου τουρκαλβανού το παίζει πρόεδρος (ρε το ψώνιο) στο ίδρυμα των Ελλήνων.
  Οι κλοπές του αηδιαστικού εμετικού συμμορίτη και τρωκτικού Παπακώστα και των συν-τρωκτικών του του μπαφούσκα απατεώνα Μαφρέδα, του λαμόγιου Γκόγκου, Τσανταρίδη και λοιπών ισλαμοσταλινοφασιστών είναι ήδη καταγεγραμμένες.

  Καλλιέργησε λοιπόν τα αγγούρια σου διότι τα τρωκτικά του ΚΚΕ τα συμπαθούν ιδιαίτερα…

  Τα 6,6 εκατομμύρια που απέσπασε από το Vetenskapsrådet για μελέτες του κώλου δεν του φτάνουν του αλήτη μαλακοπροφέσορα μουνί-καπέλο Παπακώστα;

 31. A re vlaka agourokaliergiti afta sou eipe o malakoprofoseras na grapseis? Mathe loipon oti o profesor tou kolou pigaini xevrakotos sta agouria horis apovihtika stoihia.

 32. @ ellinas
  Μη δίνεις σημασία στις μαλακίες του επαγγελματία κομουνιστή και κλέφτη Κωνστάντη.
  Αυτά που λέει αυτός ο μακρυχέρης ουραγκοτάγκος του βόθρου του ΚΚΕ του τα επιβάλει να τα λέει ο μέγας ιστορικός της ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΑΕ ο βλαμμένος υποτακτικός του Μητσοτάκη ο Μάκης Μαΐλης με το κοκοράκι. Σε μερικά χρόνια θα λέει το ΚΚΕ ότι οι πραγματικοί επαναστάτες του 21 δεν ήταν αυτοί που είπε τώρα αλλά οι άλλοι. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι δεν αναφέρει ποιοι είναι τέλος πάντων οι πραγματικοί πρωτεργάτες. Θυμήσου και τι έλεγε το ΚΚΕ για πριν μερικά χρόνια για τον Ζαχαριάδη, τη σουλτάνα τον μιζέρια τον Κλάρα κ.ά. και τι λέει τώρα.
  Πάντως το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του βόθρου τίποτα δεν λέει για τις κλοπές αυτού του απατεώνα του επαγγελματία διαδηλωτή και της συμμορίας του. Ούτε μία λέξη για τον φυλακισμένο Καριόλη τον μπολσεβίκο τουρκαλβανό, τη σκατοσακούλα τον απατεώνα Κομνηνό Χαϊδευτό, αλλά ούτε και για τη μαϊμού νεολαία του ΚΚΕ, την περίφημη κομσομόλ όπου η επαναστάτρια συντρόφισσα Φρανσέσκα βούτηξε απ’ τα συντρόφια της τα κομούνια 1,5 εκατομμύριο και εξαφανίστηκε. Αυτή είναι η πραγματική επαναστάτρια στο βόθρο του ΚΚΕ.
  Και γενικώς κάθε μαλακία απ’ τα λαμόγια του ΚΚΕ την ακούς. Μη δίνεις σημασία μεταξύ τους τα λένε, μόνοι τους τ’ ακούνε. Τρεις κι ο κούκος μαζεμένοι σ’ ένα βόθρο να επαναλαμβάνουν τις μαλακίες του βλαμμένου απατεώνα Μαΐλη και κάτι τρέχει στα γύφτικα.

  Να εδώ είναι ο βλαμμένος ο Μαΐλης των ισλαμοσταλινιστών του ΚΚΕ που το παίζει ιστορικός και ζει από τα λεφτά του χειμαζόμενου ελληνικού λαού και τα εμβάσματα που του στέλνει η σέκτα του αλητοσυμμορίτη Κωνστάντη από τη Σουηδία η οποία διανοείται να διατηρεί βασιλιά χωρίς να ρωτήσει τον επαγγελματία επαναστάτη Κωνστάντη. Κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα!

 33. ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ?

  Πως επιτρεπεται οι καθ ολα αξιοτιμοι εκλεκτοι συμπολιτες μας και ιδρυτες του Hellenic Shool κυριοι Ηλιας Νικολοπουλος και Ευαγγελος
  Νικολαιδης να προπηλακιζονται και να εκδιωκονται σκαιως απο τους
  καταληψιες του σχολειου Hellenic που οι ως ανω εκλεκτοι συμπολιτες μας εμπειρα ξεκινησαν παρ ολη την αχαριστια που εζησαν προτερα στο σχολειο των Μπολσεβικων απο οπου επισης εκδιωχθησαν σκαιως.
  Μοιρα ομως των εκλεκτων ειναι η αχαριστια και ακομα η καταδιωξη
  σαν ευχαριστω για τις θυσιες και υπηρεσιες στα εθνικα καλεσματα.

  Απο οτι διαβαζω στην στηλη αυτη νεος διωγμος εγκυμονει και αυτη
  την φορα υλικης μορφης σαν ευχαριστω στις μεγαλες υπηρεσιες
  πολιτιστικης μορφης που οι εκλεκτοι συμπολιτες μας προσφεραν στην ελληνικη παροικια Στοκχολμης οπου σαν γραμματευς και ταμιας
  της Πολιτιστικης Στεγης μεγαλουργησαν στην μοναδικη στα χρονικα ανακαινηση του κτιριου που στεγαζεται.

  Προσκαλω λοιπον ολους τους εθνικα σκεπτομενους ελληνες της
  Στοκχολμης εν οψη της δικης σε μια κινηση αλληλεγγυης για τα θυματα της αχαριστιας ωστε και απο το υστερημα τους συμβαλλουν σε ερανο υπερ των παθοντων.
  Ο κυριος Ζορρο μπορει καλιστα να ειναι ο συλλεκτης των απαιτουμενων χρηματων για την επικειμενη δικη.

  Σας παρακαλω λοιπον κυριε Ζορρο εν οψη της εβδομαδος των παθων να ανοιξετε ενα Postgiro δια τους παθοντας εκλεκτους μας συμπολιτες ανθρωποι ειναι και αυτοι και θα ειμαι ο πρωτος μετα απο σας που θα συμβαλλω δεοντως.

  Ευχαριστω ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΣ

 34. Malakovioli stalinokoumouni. Ti klapoutsa efage o malakoprofesoras apo tin Nomarxia kai prepei na apanthsei mexri tis 25? Mou eipe ena poulaki oti ta stalinia tha paroun dromo apo thn stegh. O astologos mipos kserei na mas pei ti tou esteile h nomarxia n apanthsei? Ti leei o malakoprofesoras tha ton vgalei ton Maio? Den to vlepo. Opou fygei fygei kai meta….. tha sas to po allh fora koumounakia

 35. @ pasxalinos

  Χα Χα Χα
  Ευκαιρία δεν χάνετε εσείς τα κλεφτρόνια μπολσεβίκια του εθνοπροδοτικού ΚΚΕ.

  Για ό,τι γίνεται, με την πρώτη ευκαιρία το πρώτο που σκέφτεστε εσείς τα κομούνια της σέκτας του ΚΚΕ είναι να βγείτε για έρανο τάχα μου υπέρ των… θυμάτων.

  Τι τον πέρασες τον Ζορρό ρε κλεφτοκοτά; Για κομούνι; Για απατεώνα Κωνστάντη ρε τον πέρασες τον Ζόρρο;
  Αυτός ο επαγγελματίας ο ζήτουλας ο Κωνστάντης έχει πατέντα σ’ αυτά, με τους εράνους. Αυτός πουλες ο αλήτης και κλέφτης μπολσεβίκος μάζευε από τους σουηδούς λεφτά με τη σέσουλα για να τα δώσει λέει στους άνεργους στην Ελλάδα. Αφού λοιπόν κράτησε τα χοντρά για την πάρτη του, τα υπόλοιπα κάτι φραγκοδίφραγκα πού λες ότι τα έστειλε; Στο ΠΑΜΕ!!! Ναι στην τρομοκρατική, εγκληματική συμμορία του ΚΚΕ τα έστειλε, το ΠΑΜΕ!
  Να ανοίξει και Postgiro; Βλέπω όλα τα έχεις σκεφτεί! Έτοιμη την έχεις τη συνταγή! Σ’ τά ’χει μάθει καλά τα κόλπα ο αλήτης ο Κωνστάντης.

  Εγώ προτείνω μιας και μόλις τελείωσε η οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ όπου και πάλι υπερκαλύφθηκε ο στόχος του Κουτσούμπα-ακούμπα και μιας και το ΚΚΕ που είναι και κόμμα του λαού να διαθέσει αυτό το ποσόν σε μια κίνηση αλληλεγγύης υπέρ των θυμάτων της αχαριστίας.

  Εσείς τα σκατοκομούνια δεν έχετε καθόλου καρδιά; Πάλι ζητάτε να πληρώσει ο λαός; Από το υστέρημά του κιόλας;

  Εγώ λέω να δώκει το ΚΚΕ!
  Εξάλλου πάνω από 40 χρόνια στη Σουηδία για πες μου πόσα εκατομμύρια έχει κλέψει από ομοσπονδίες, κοινότητες, συλλόγους, ιδρύματα και πορτοφόλια το ΚΚΕ; Καλό είναι να κάνει μια δωρεά στα θύματα και από τα κλεμμένα το ΚΚΕ.

  Να απευθυνθείς λοιπόν στον σύντροφο Χρυσόστομο Κοτσίνα να μεριμνήσει για την σωτηρία της ψυχής του Ζαχαριάδη, της Σουλτάνας του μιζέρια, του καπετάν Γιώτη και του πατερούλη Στάλιν.
  Γιατί αν απευθυνθείς στους Καριόληδες, τις σκατοσακούλες, τους επαγγελματίες διαδηλωτές τους χουλιαραίους και τους κανακάρηδες θα… τις φας!

  Ο Ζορρό δεν θα σου κάνει τη χάρη. Ο Ζορρό έχει άλλα κατά νου. Ήδη ο Ζορρό έχει έρθει σε συμφωνία με τον αγγουροκαλλιεργητή που γράφει εδώ μέσα να τον βοηθήσει με μια καλή ντόπα για τα αγγούρια του για να γίνουν βαρβάτα να φιλέψει (λίαν συντόμως) τα ισλαμοσταλίνια του ΚΚΕ που τόσο πολύ τα γουστάρουν τα… βαρβάτα.
  Να! Σαν αυτό!

  Αγγούρι για τους κλέφτες του ΚΚΕ

 36. ΜΑ ΚΥΡΙΕ ΖΟΡΡΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ !

  ΕΓΩ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΑ ΣΑΣ ΕΒΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ
  ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΡΟΧΝΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ .

 37. ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ

  Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΛΑΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΔΗΣ !

  ——————————————–

  Ο Καρακιοζης ποτε δεν πεθαινει , δεν τον σκιαζει φοβερα καμια
  μονο λιγο καιρο ξαποσταινει και ξανα τις σφαλιαρες βαρα.

  Ο Καραγκιοζης ποτε δεν πεθαινει , εχει μπαρμπα με γκλιτσα βαρεια
  Μπαρμπα Γιωργο τον λενε, λεβεντη με τσαρουχι που λεει πολλα !

  Ο Καραγκιοζης ποτε δεν πεθαινει, ο Νοεμβρης καλπαζει γοργα .
  Ο Καδης εκει αναμενει , μες τον καδο να πεσουν ρευστα !

  ( Στς 3 Νοεμβρη η δικη των Αη Γιαννηδων για τα 3,5 εκατομμυρια )

 38. To voulosame gia tis 25 pou prepei na apanthsei o malakoprofessoras Apostolis Papakostas gia tis paranomies pou exei kanei. Ti tha pei rättsliga grunder stalini Pasxaline . Na pas na rotiseis ton Toli

 39. @ pasxalinos

  Τι λες μωρή ταλιρομαζώχτρα ανώμαλη, τραβέλι με φουστάνι και φακεμένη απ’ άραπες και βουτυροαγκωνάρι;! Γυφτομαφιόζε κουκουέ, κακαδοφάγε λιγδοκώλη και μυτζηθρογκοφρέτα, κορνούτε με φουστάνι που τα αγγούρια ίσιωνες σαν ήσουν στο μποστάνι!

  Σου συνιστώ επίσκεψη στον Ομαλό να κάμεις,
  μπορεί για σένα να βρεθεί κανένας γιδογάμης.

  Στις 3, 4 και 5 του Νοέμβρη οι απατεώνες κουκουέδες Μαφρέδας, Γκόγκος, Τσανταρίδης και ο τρεμουλοτικιτάκας μουνικαπέλος Παπακώστας θα δώσουν λόγο στους δικαστές:
  α) Για ποιο λόγο πήγαν και πήραν τα χαρτιά του ιδρύματος από τον φοροτεχνικό, πέταξαν τα μισά και μετά έλεγαν ότι λείπουν. (βλ. Έκθεση ορκωτού λογιστή του ιδρύματος)
  β) Για ποιο λόγο έφεραν απατεώνες ξεφτιλισμένους besiktningsmän στο ίδρυμα και όχι έντιμους και αναγνωρισμένους από το κράτος.
  γ) Γιατί όταν το δικαστήριο εκλιπαρεί τους απατεώνες του κούκουε να καταθέσουν fullstänig bevisning αυτοί πληρώνουν δικηγόρο από το ταμείο του ιδρύματος για να τους γράψει yttrande!!!;

  Και πλήθος άλλων ερωτήσεων-αγγούρια στον κώλο των απατεώνων.

  Κάτσε εκεί στο κούκουε κολοκυθοκαριόλη και συνέχισε να σπρώχνεις τον σωβρακοκιτρινιάρη τρανσέξουαλ νάνο υπαρχηγό του τακτικολεχρίτη …ακούμπα!

Comments are closed.