Απάτης προφεσόρου Södertörn, μπολσεβίκου Αποστόλη Παπακώστα συνέχεια

Σημαντικό το γεγονός, που αναφέρεται στην προηγούμενη ανάρτηση, της απάτης του μπλοσεβίκου Παπακώστα να βάλει τις μπολσεβίκες Χουλιάρα και Κερεκλίδου με παράνομο τρόπο στο ΔΣ του ιδρύματος για να κρατηθεί ο ίδιος στην «εξουσία».

Σημαντικό, αν όχι σημαντικότερο, είναι και αυτό:

140218, 9:50:49

“Καλημέρα,

Υστέρα από τις εξελίξεις στο Ίδρυμα
τον τελευταίο καιρό και κυρίως την μη
ύπαρξη διαδοχικής εξέλιξης και την μη
πληρότητα του συμβουλίου (υπάρχουν
μόνο 8 τακτικοί σύμβουλοι) , υπάρχει
ορατός κίνδυνος να δημιουργηθεί στο
Ίδρυμα διοικητικό κενό σε μια για το
Ίδρυμα σημαντική περίοδο.

Ανασκοπώντας την κατάσταση στο
Ίδρυμα το προηγούμενο σαββατοκύριακο
κατέληξα στην απόφαση να ανακαλέσω
την παραίτησή μου. Παρακάλεσα και τον
Στυλιανό να παραμείνει στο πόστο του,
το οποίο το αποδέχτηκε.

Σκοπεύω να καλέσω συνεδρίαση του ΔΣ
στις αρχές Μαρτίου.

Αποστόλης”

Παραιτήθηκε πρόωρα ο πρόεδρος (Αποστόλης), παραιτήθηκε πρόωρα και ο ταμίας (Στυλιανός)! Και οι δύο είναι firmatecknare!

Μία παραίτηση είναι μία παραίτηση!
Αποστόλης και Στυλιανός δεν ανήκουν πλέον στο ΔΣ!

Για να επανέλθουν αυτοί οι δύο στο ΔΣ, επειδή το μετάνιωσαν, πρέπει πρώτα να γίνουν δεκτοί από ένα 9μελές ΔΣ και ύστερα να επανεκλεγούν στα ίδια (εάν το επιθυμούν) πόστα που είχαν πριν από την παραίτησή τους (πρόεδρος, ταμίας, firmatecknare).

Αυτό πρέπει να είναι γραμμένο στα πρακτικά από τις αρχές Μαρτίου, μιας συνεδρίασης που συγκάλεσε ο παραιτημένος(!)… πρόεδρος.
Ένας εξωτερικός παράγοντας (παραιτήθηκε) συγκαλεί σε συνεδρίαση το ΔΣ. Πώς;
Με ποιο δικαίωμα; Και πώς το επέτρεψαν αυτό τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ; Το γεγονός ότι όλοι του ΔΣ ανήκουν στο ίδιο κόμμα, το ΚΚΕ, δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τέτοιου είδους αυθαιρεσίες.

Αφού παραιτήθηκε ο Αποστόλης, πώς εξακολουθούσε να είναι πρόεδρος και να διατάζει; Και να λέει ότι φέρνει και τον Στυλιανό μαζί του.

Πόσο καιρό πριν την ανάκλησή του δεν είχε πρόεδρο και ταμία ούτε καν firmatecknare το ίδρυμα;

Χώρια τις πάμπολες παραιτήσεις και επιστροφές του Στυλιανού, οι οποίες και αυτές πρέπει να είναι καταγραμμένες σε πρακτικά συνεδριάσεων για να αποδειχθεί η εκλογή του.

Σύμφωνα με τα ντοκουμέντα που έχουμε δει μέχρι σήμερα, το ΔΣ των μπολσεβίκων στο ίδρυμα δεν είναι 9, αλλά 12 μήνες παράνομο!

Είναι φανερό ότι αυτό το ΔΣ του ιδρύματος ποτέ δεν λειτούργησε νόμιμα.

Είναι όπως φαίνεται άλλο ένα one man show, κάτι ανάλογο με εκείνο του Κομνηνού Χαϊδευτού στην ομοσπονδία, αλλά σε πολύ χειρότερη έκδοση!

Κάτι που χρήζει ιδιαίτερου προβληματισμού είναι τούτο: «υπάρχει ορατός κίνδυνος να δημιουργηθεί στο Ίδρυμα διοικητικό κενό».
Ποια είναι ακριβώς η λογική του προφέσορος Αποστόλη Παπακώστα;
Διώχνουμε την Κοινότητα του Αγίου Ιωάννη για να μπορεί ο Παπακώστας και ο Μαφρέδας να παραιτούνται και να επανέρχονται κατά το δοκούν και να μπορούν να εκβιάζουν τους υπόλοιπους στο ΔΣ για κίνδυνο δημιουργίας κενού για να τους θεωρούν απαραίτητους;

One Response

  1. Otan ta kommounia ginoun antrwpoi , pragma apithano,h ola ta kommounia ta steiloume stin voreia Korea, tote i anthrwpotita tha ginei kaliteri kai isws swthei to Idryma.Oso pernaei o kairos einai eis varos tou Idrymatos pou einai periousia twn ellinwn kai pou ta kommounia me ton ena i ton allo tropo prospathoun na to poulisoun.Einai anikanoi, me parwpides kai to allo pou tous endiaferei einai na ehoun ypo tin exousia tous oti kineitai stin Souidia.

Comments are closed.