Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστοριούλα…

… και τι σχέση μπορεί να έχει αυτή η ιστοριούλα με το Ίδρυμα των Ελλήνων, τον ληγμένο «πρόεδρό» του, το ξεφτιλισμένο υποκείμενο, τον ανθέλληνα μπολσεβίκο, Αποστόλη Παπακώστα (παραιτούμαι-ξεπαραιτούμαι), τον προφέσορα και τα λοιπά ληγμένα λαμόγια της αλητοσυμμορίας του ΚΚΕ, τους μπολσεβίκους Σπύρο Γκόγκο, τον θησαυροφύλακα του ιδρύματος τον λαμο-γιστάκο Στυλιανό Μαφρέδα (παραιτούμαι—καταγγέλλω—ξεπαραιτούμαι—δεν είμαι ταμίας—νά’ μαι πάλι-ποιος είμαι;—παραιτούμαι—τώρα είμαι ταμίας—παραμένω—άντε γεια—ξαναήρθα ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΛΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!—επισκευάζω με Infoduction facilities—πουλάω στέγη—φεύγω), Λάζαρο Τσανταρίδη, Γιάννη Κωνστάντη, Έλλη Χρηστάκη κ.ά.;

 

Agnetha och Linus har ett äldre hus på Vendelsö och 2010 upptäckte de att det var dags att renovera taket.

Via en granne fick de tips om en hantverkare som bodde i omårdet. Sommaren 2011 träffade paret hantverkaren och hans kollega, en plåtslagare, för att diskutera takomläggningen. De fick en offert på att arbete och material skulle kosta 185 000 kronor och arbetet skulle ta fyra veckor.

Plåtslagarens arbete skulle sätta igång efter att hantverkaren var klar och kosta cirka 225 000 kronor. Hantverkaren lovade att han hade alla nödvändiga försäkringar.

Paret bestämde sig för att anlita honom och skrev ut två kontrakt från nätet men hantverkaren hävdade att kontrakt inte var nödvändigt och att offerten räckte som underlag vilket paret accepterade.

I slutet av september satte takarbetet igång och redan efter ett par dagar upptäckte paret att den nya isoleringen låg oskyddad i regnet. Någon dag senare drabbades de av takläckage och allt i huset blev blött. De kontaktade hantverkaren som täckte taket med en presenning.

Bygget drog ut på tiden och när det i december uppstod flera vattenläckor bestämde sig Agnetha och Linus för att göra en besiktning av taket. Samtidigt fick de fyra fakturor som de vägrade betala.

Besiktningsmannen underkände taket men fem dagar senare dök han och hantverkaren upp och en ny slutbesiktning gjordes. Trots att det inte hänt något med taket sedan den förra besiktningen blev nu taket godkänt.

När paret ifrågasatte detta hävdade besiktningsmannen att de tidigare noterade felen var åtgärdade.

När de drabbades av nya läckor kontaktade de en advokat som uppmanade dem att göra en ny besiktning och fuktutredning. Det visade sig att taket hade en rad allvarlig fel.

I dag står Agnetha och Linus med ett läckande felgjort tak som bedöms att kosta minst 275 000 kronor att åtgärda. De är oroade över alla läckor och fuktskador och vet inte hur de ska ha råd att lösa situationen.

 

Ασφαλώς ιστορία αυτή καθ’ αυτή δεν έχει καμία σχέση με τους ανωτέρω απατεώνες του ΚΚΕ!

Σίγουρα όμως έχει να κάνει με την επιλογή του ανθέλληνα μπολσεβίκου, Αποστόλη Παπακώστα, του προφέσορα του πανεπιστημίου Södertörn όσον αφορά τον «εμπειρογνώμονα» (besiktningsmannen), τον οποίο «βρήκε» αυτό το γλοιώδες υποκείμενο ο Παπακώστας και τον χρησιμοποίησε για να συκοφαντήσει και να σύρει στα δικαστήρια τους εκλεκτούς συμπατριώτες μας του προηγούμενου ΔΣ του ιδρύματος που αφιέρωσαν τον ελεύθερο χρόνο τους στην αναστήλωση του ιδρύματος των Ελλήνων, ζητώντας, άκουσον άκουσον, 6 εκατομμύρια (μαζί με τους τόκους υπερημερίας).

Τι μας λέει λοιπόν ο «εμπειρογνώμων» του προφέσορα Παπακώστα;

Ότι μία επισκευή που απορρίπτω, μετά την πάροδο 5 ημερών και χωρίς να έχει γίνει καμία εργασία για επιδιόρθωση των λαθών, εγώ την βρίσκω… τέλεια!

Και ιδού το μεγάλο ερώτημα!

ΜΠΑΞΙΣΙ ή ΘΑΥΜΑ;

Η ανωτέρω ιστορία παρουσιάστηκε λεπτομερέστερα σε ένα επεισόδιο μιας τηλεοπτικής σειράς της σουηδικής τηλεόρασης, TV4, με τον τίτλο FUSKBYGGARNA.

Στο επεισόδιο λοιπόν αυτό κλήθηκε να ερμηνεύσει το… θαύμα ο εν λόγω «εμπειρογνώμονας» του προφέσορα από τους παράγοντες της τηλεοπτικής σειράς. Ήδη από την αρχή της συνδιάλεξης αποκαλύπτεται το ξεδιάντροπο, αναιδέστατο, μαχαλομαγκίτικο στιλάκι του… εμπειρογνώμονα. Ώσπου στο τέλος της συνομλίας ο αναιδέστατος, μαχαλόμαγκας «εμπειρογνώμων» του Παπακώστα, αδυνατών να ερμηνεύσει το… θαύμα, κλείνοντας το τηλέφωνο λέει στον συνομιλητή του: «Vad vill du? Du kan inte komma åt mig och Billy!».

(σ.σ. ο Billy είναι ο hantverkare που αναφέρεται στο κείμενο).

Πίστευε μήπως κανείς ότι ο κομπλεξικός προφέσορας Αποστόλης Παπακώστας, όντας μπολσεβίκος και προσωρινός συμμοριάρχης σε ένα απόκομμα της σταλινοσυμμορίας του  ΚΚΕ, θα έβρισκε κάποιον έγκυρο εμπειρογνώμονα-besiktningsman για να του κάνει τη βρώμικη δουλειά του;

 

 

Η μισή συμμορία της σέκτας των κλεφτών του ΚΚΕ (μαγαζάκι Σουηδίας).
misi_symmoria–kke

Η άλλη μισή, στο Βόθρο του ΚΚΕ (ομοσπονδία) βρίσκεται!

Advertisements

33 Responses

 1. Χα χα έτσι εξηγούνται όλα μα τον Προφέσορα. στήσανε μια απάτη για εξαπατήσουν την Νομαρχία και τις δικαστικές αρχές με ένα απατεώνα Besiktningsman και ούτε γάτα ούτε ζημιά γιατί γνωστό στο κόμμα του χαφιέ ΚΚΕ οι απατεώνες για το καλό του κόμματος είναι ευεργέτες. Αστρολόγε συμφωνώ απόλυτα ότι η Νομαρχία είναι απυρόβλητη με κάτι βλήματα σαν έσένα και τον μαλακοπροφέσορα. Περίμενε και σε λίγο καιρό τα αγγούρια πάλι έρχονται.

 2. H ΑΠΑΤΗ είναι συνώνυμο του ΚΚΕ!
  Όπως είναι και το ΕΓΚΛΗΜΑ!
  Όπως είναι και η ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
  κ.ά.

  Σε δυο τρεις μέρες έρχονται κι άλλες απάτες του κομπλεξικού προφέσορα.
  Θα περιμένουμε λίγες μέρες να περάσει η ημερομηνία που έχει βάλει μη τυχόν και ακυρώσει τη δρομολόγηση της νέας υπόθεσης-απάτης προς νέα δικαστήρια!
  Είναι μεγάλο νούμερο αυτός ο νεάντερταλ μουνί-καπέλο!

 3. “Har du läst boken?”

  http://www.expressen.se/kultur/har-du-last-boken/

  Φυσικά και το διάβασε!
  Ούτε λέξη δεν κατάλαβε όμως, το νούμερο!

 4. Θα πρέπει να ενημερωθεί η Νομαρχία για το συγκεκριμένο άρθρο. Εδώ μιλάμε για απατεώνα που καταχρέωσε την οικογένεια αυτή με εκατοντάδες χιλιάδες κορώνες. σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες απάτες από τον συγκεκριμένο πραγματογνώμονα. Εδώ μιλάμε για δύο πρωτόκολλά ελέγχου. Το πρώτο έγινε μετά από εντολή του ζεύγους και στο δεύτερο έπεσε το λάδωμα και χωρίς καμία εργασία στην οροφή δια μαγείας όλες οι επισκευές έγιναν χωρίς να πατήσει καν το πόδι του ο εργολάβος(Bily).

 5. @ Το Θαύμα
  Ναι και όχι μόνο η Νομαρχία. Στη συμμορία του ΚΚΕ, τη χολέρα αυτή που δεκαετίες μαστίζει την παροικία, υπάρχουν αλητοσυμμορίτες που συμμετέχουν και σε άλλες οργανώσεις.
  Π.χ. ο ταραχοποιός επαγγελματίας διαδηλωτής, γνωστός από την απάτη του ΚΑΠΗ, Γιάννης Κωνστάντης είναι τώρα πρόεδρος στην ομοσπονδία, την οποία ο άλλος απατεώνας του ΚΚΕ, η σκατοσακούλα ο Κομνηνός Χαϊδευτός, την κατάντησε βόθρο.
  Να ενημερωθεί λοιπόν και η Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (πρώην Ungdomsstyrelsen). Πρέπει οι σουηδικές υπηρεσίες να καταλάβουν ότι είναι τα ίδια πρόσωπα που χρηματοδοτεί δεκαετίες τώρα ότι ανήκουν στο ΚΚΕ, πολιτικό κόμμα ξένου κράτους και όχι κάποια οργάνωση ελλήνων που ζουν στη Σουηδία.
  Επίσης και τα δικαστήρια!
  Αδίστακτος απατεώνας αυτός ο εμπειρογνώμονας! Θρασύτατο υποκείμενο. Πρέπει να το έχει κάνει εκατοντάδες φορές και δεν φοβάται ποινικές διώξεις.
  Πού να τον βρήκε άραγε ο απατεώνας ο μαλακοπροφεσόρος ο Τόλης; Γνωρίζονταν από παλιά άραγε; ή κάποιος κτηματομεσίτης του τον σύστησε;

 6. @ El Zorro. Πιστεύω ότι κάτι ξέρεις και δεν μας το έχεις πεί ακόμα. Εχεις κάποια πληροφορία για κάνενα κτηματομεσίτη σε σχέση με το Ιδρυμα που θα μπορούσε να έσει εμπλακεί στην υπόθεση του απατεώνα πραγματογνώμονα. Εδώ μιλάμε για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο Επίσης δεν έχουμε και κανένα νεότερο από την εξέλιξη της δίκης. Πότε θα γίνει η δίκη και εάν όλα αυτά τα στοιχεία με την δράση του απατεώνα τα γνωρίζει ο εισαγγελέας που εχει αναλάβει την υπόθεση.

 7. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕ ΦΤΕ

  Μια φορα κι ενα καιρο μια ομαδα κομπιναδορων που τελειωνε για
  παντα η θητεια τους στην διοικηση της Πολιτιστικης Στεγης και θα
  μεναν αστεγοι αποφασισαν να τα οικονομισουν.

  Μη εκλεγμενοι απο κανεναν φορεα αλλα βαλμενοι απο το παραθυρο βρεθηκαν στα κυρια ποστα του γραμματεα και ταμια και με ενεχυρο τα κτηρια της Στεγης εκαναν ενα δανειο 8 εκατομμυριων.

  Η τραπεζα ειδοποιηθηκε οτι το δανειο αυτο γινεται απο ενα Δ.Σ. που η θητεια του τελειωνει μετα τριμηνο αλλα περιεργως η τραπεζα εκανε
  την δουλεια της με ενεχυρο τα κτηρια και τα οικονομησε με πολυ
  υπερογκους τοκους.

  Σκοπος του δανειου ηταν επισκευες . βρεθηκε λοιπον δικος τους εργολαβος του κολου , πηρε προκαταβολη και τα 8 εκατομμυρια και εκανε φτερα μη πληρωνοντας ουτε το 1,5 εκατομμυριο
  του ΜΟΜΣ στο σουηδικο κρατος. Η εταιρια του φυσικα εκανε πτωχευση και ο ιδιος εξαφανιστηκε στις BAHAMAS νησους αφου
  πρωτα πληρωσε τους συνεργατες τοιυ που του δωσαν την δουλεια.

  Κανενας εργολαβος δεν ξοφλειται αν δεν γινει ελεγχος του τι εκανε .
  Επισης ενας σωστος τετοιος αφηνει και τραπεζιτικες εγγυησεις ωστε
  λαθος δουλεια να εχει ασφαλεια. ΤΙΠΟΤΑ
  Εκανε πουδραρισμα και εξαφανηστηκε. Σε λιγο αρχησαν να πεφτουν
  σοβαδες και χρωματα, να σταζουν τα ταβανια, να σπανε τα καλοριφερ
  και οι υπευθυνοι του πρωην συμβουλειου να ειναι υποδικοι για την
  ζημια και το μπουκωμα του πουδραρισματος σε εκατομμυρια αφου
  auktorisserade ελεγχτες μετα απο ελεγχο εβγαλαν πορισμα για
  υπερεξοδα εκαυομμυριων.
  Εξ ου και οι πρωην γραμματεας της Στεγης και ταμιας συν οι υπολοιποι
  στο σκαμνι. Δηλαδη στον εισαγγελεα και τα δικαστηρια για πολλα
  εκατομμυρια ευθυνη η απατη.

  Ο εργολαβος που εισεπραξε το δικο του μεριδιο για δουλεια που για πρωτη φορα εκανε συν το 1,5 εκ. του ΜΟΜΣ κανει ηλιοθεραπεια
  στις BAHAMAS νησους .
  Οι ” ΕΚΛΕΚΤΟΙ ” συμπατριωτες Η.Ν και Β.Ν. που το 2009
  κυνηγηθηκαν απο το ιστορικο ελληνικο σχολειο του Åse που επι ενα ετος ειχαν Δικτατορια εκλεψαν φευγοντας την .σφραγιδα και μερος της περιουσιας του σχολειου .

  Προσφατα διωχτηκαν οι ως ανω και απο το Hellenic School μενοντας
  αστεγοι.

  ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ

 8. Gia thn tampakera mpouxesa astrologe tha mas peis? Gia psakse na deis kai kanena länk gia ton apateona o malakoprofessoras me ton allo ton apateona logistako Manfreda ta peirane tha mas peis?

  https://grekiskaskolan.wordpress.com/2015/01/29/%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%b5%ce%be%ce%b1%cf%80%ce%ac%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%ba%cf%87%cf%8c%ce%bb%ce%bc/

  karagiozides tolamte kai olas miasmata

 9. Αμέν, αμάν, αστρολόγε, αμάν, αμάν, αμέν, αλαχακμπάρ!
  Συγκλονιστική η μαρτυρία σου!
  Πω, πω, πωπωπώπωπο!!!!!
  Μόνο που αυτά μας τα έχεις ξαναπεί, ρε κακόμοιρο σταλίνι!
  Αυτό το κούκουε σου έχει κάνει κουρκούτα το μυαλό σου.
  Εδώ όμως δεν είναι δικαστήριο!
  Τρέχα λοιπόν γρήγορα να καταθέσεις στο δικαστήριο αυτή την εμπεριστατωμένη μαρτυρία σου μπας και σώσεις τον αλητοσυμμορίτη απατεώνα σύντροφό σου τον Τόλη!
  Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις!
  Τα συντρόφια σου οι απατεώνες Παπακώστας, Μαφρέδας, Γκόγκος, Τσανταρίδης σε χρειάζονται τώρα όσο ποτέ!
  Θα πάρεις και μπαχτίσι!
  Τι; Μόνο απατεώνες μπεσίκτνινγκσμέν θα λαδώνουν τα σταλίνια;
  Τρέχα, τρέέέέέχα!!!!!

  Βεβαίως, οφείλω να σε συγχαρώ για την ευαισθησία σου όσον αφορά την κλοπή του ΜΟΜΣ, λεφτά του κράτους από τον…. μακιγιέρ… πουδραριστή.
  Σίγουρα εσύ κάρφωσες τον αλητοσυμμορίτη αρχηγό σου στην σέκτα του ΚΚΕ, το αρχικλέφτη τουρκαλβανό, Καριόλη Χατζόπουλο, αποκάλυψες κλοπές και απάτες 40 και βάλε ετών και τον έχωσες φυλακή!
  Α, όλα κι όλα! Το κράτος δεν το κλέβουμε! Αυτή είναι η βασική αρχή του ΚΚΕ και δεν παραβιάζεται! Και πάλι εύγε!
  Αντιγράφω από την απόφαση του δικαστηρίου για να τα θυμηθούμε.

  DOMSLUT
  Kariofilis Chatzopoulos

  BEGÅGNA BROTT

  1. Bokföringsbrott
  2. Medhjälp till bokföringsbrott
  3. Grovt skattebrott
  4. Medhjälp till grov skattebrott
  5. Försvårande av skattekontroll (και νταής ο αρχικλέφτης τουρκαλβανός)
  6. Medhjälp till försvårande av skattekontroll

  PÅFÖLJ M M

  Fängelse tre (3) år

  Kariofilis Chatzopoulos meddelas näringsförbud för en tid av åtta (8) år.

  Και πάλι μπράβο σου, αστρολόγε αμάν αμέν!!!!
  Πολύ σωστά έπραξες!
  Ο τουρκαλβανός έπρεπε να σου δώσει κι εσένα το κατιτίς για να γλιτώσει, ο σπαγγοραμμένος!
  Καλά του έκανες! Καλά να πάθει ο αρχικλέφτης

  Και τώρα τρέχα! Ο αλητοσυμμορίτης, μαλακοπίτουρας προφεσόρος, το γλοιώδες ξεφτιλισμένο υποκείμενο, ο Τόλης Παπακώστας σε περιμένει και… μην ξεχνάς, πληρώνει όπως είδες!
  Αυτός δεν είναι σπαγγοραμμένος!

 10. ΖΟΡΡΟ ΤΟ ΠΑΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΛΛΟΥ !

  ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΙΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙΣ.

  ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΠΕΛΛΟ,
  ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΑ ΔΙΚΑΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΣΑΚΙ ΣΟΥ .

  ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ” ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ” ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ
  ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ.

  ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΗ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΠ ΕΞΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ !

  ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ( ΣΥΜΜΟΡΙΑ )

  ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

 11. Αστρολογος@ Ενδιαφέρον η περίπτωση σου και απορώ αυτοί οι 5 γιατί δεν έχουν δικαστεί μετά από 4 χρόνια. Που έχει κολλήσει αυτή η υπόθεση και δεν δικάστηκε ακόμα. Μήπως μπορείς να μας πληροφορήσεις γιατί έχει καθυστερήσει τόσο πολύ; Πότε είναι η δίκη ρε παιδιά θα μας πει κανένας η μήπως ο καλά πληροφορημένος αστρολόγος ξέρει την ημερομηνία και δεν μας την λέει; Εδώ τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά έτσι όπως μας τα περιγράφεις και από ότι γνωρίζω ο προφέσορας πρόεδρος στο Ίδρυμα είναι ληγμένος και αρνείτε να καλέσει για την εκλογή νέου Δ.Σ.
  Επίσης μήπως αστρολόγε είσαι ένας από αυτούς που πήρε τηλέφωνο στην τράπεζα τότε και προσπαθούσε να πείσει την τράπεζα να μην δοθεί το δάνειο εεε για πέσμας

 12. Μιλάμε για μεγάλο απατεώνα ο Besiktningsman. Δείτε το βίντεο

 13. Astrologe malakokoumouni me tis fotografies apo to google maps tha paei o malakoprofessoras sto dikasthrio? Ti tha pei re trompa chouliara fullständig bevis material?Ti tha pei re miasma chouliara begäran om komplettering pou zitithike apo ton malakoproffesora ton Papakosta?
  https://grekiskaskolan.wordpress.com/2015/01/20/angaende-begaran-om-komplettering/

  Tolmas re miasma na exeis kai gnomi otan oi agianniotes opos htan xreos tous anakainisane to kthrio kai eseis pernousate apo ekso?

  Gia pane kai des thn xrish epoxh tis steghs eki epano aristera tis fotografies na deis re prodoth
  https://grekiskaskolan.wordpress.com/

 14. @ astrologos
  Αστρολόγε, άσε τις μαλακίες γιατί τους απατεώνες του ΚΚΕ του σκύλου Κουτσούμπα, μαλακοπίτουρες, μπουχέσες και λοιπούς δεν τους σώζει τίποτα!!!
  Σου είπα ότι εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ από τη συγκλονιστική και εμπεριστατωμένη και ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΗ μαρτυρία σου και να τρέξεις εθύς αμέσως στο δικαστήριο να καταθέσεις μπας και τους σώσεις εσύ!
  Τώρα τι θέλεις; Εφόσον έχει κλειθεί το δικαστήριο να αποφασίσει για την υπόθεση της Στέγης, εμείς την κολοκυθιά θα παίξουμε τώρα; Πού είδες ότι το πάω σκόπιμα αλλού;
  Στο δικαστήριο και γρήγορα μάλιστα!

  Για το σχολείο τώρα!
  Ποιο σχολείο;
  Προφανώς εννοείς το διασπαμένο σχολείο στο ÅSÖ των αλητοσυμμοριτών του ΚΚΕ.
  Άκου λοιπόν!
  Το Χουλιαροσταλιναριό του σχολείου του ΚΚΕ έχει λυσσάξει γιατί τη διάσπαση την έχει κάνει άνθρωπος και όχι τα βρομόσκυλα οι κλεφτοαπατεώνες του ΚΚΕ!
  Ως γνωστόν, τις διασπάσεις τις κάνει το ίδιο το κώμα!
  Δεν επιτρέπεται άλλος εκτός κώματος να κάνει διασπάσεις σε οργανώσεις του …μένου ΚΚΕ!
  Είναι μεγάλη προσβολή για το κώμα, το …μένο ΚΚΕ να διασπά τις οργανώσεις του άτομο που δεν είναι μέλος του κώματος! Πολύ δε περισσότερο, αν το άτομο αυτό είναι και φασίστας, Ντούτσε, όπως τον αποκαλούσαν μέχρι πρόσφατα από την ιστοσελίδατους οι ΑΛΗΤΕΣ και ΚΛΕΦΤΕΣ του χαμαιτυπείου ΚΟΒ ΚΚΕ Στοκχόλμης (για τις χρηματοδοτούσες σουηδικές υπηρεσίες ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ). Είχαν μάλιστα βάλει και μια φωτογραφία του Ντούτσε τα σούργελα και άφριζαν απ’ το κακό που τους βρήκε!
  Το φυσάνε και δεν κρυώνει εκεί κάτω στη σφηκοφωλιά, το χαμαιτυπείο των κλεφτών και ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ του ΚΚΕ. Αυτή η βρωμιάρα η γκιόσα η Χουλιάρω η κουτάλω τον έχει ταράξει στις κωλιές και τις καρεκλιές τον δύσμοιρο τσάμη τον Ντορή της!

  Απ’ ό,τι ξέρω ο Αϊ Γιάννης ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει! Η μαϊμού ομοσπονδία βόθρος του ΚΚΕ είναι αυτή που έχει πεθάνει, χώρια που το σουηδικό κράτος την έχει ανακηρύξει σταλινική και οργάνωση ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ. Δεν σας πιστεύουμε λέει η σουηδική υπηρεσία όσο και χτυπάει μαλακία ο προφέσορ!

  Γράφεις:
  «ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΠΕΛΛΟ,
  ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΑ ΔΙΚΑΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΣΑΚΙ ΣΟΥ .»

  Συμφωνώ (εν μέρει, κατά περίπτωση).
  Ο μαλάκας ο προφέσορας ο Τόλης μπορεί να βαράει μαλακία όσο και όποτε γουστάρει… ιδιωτικά! Με καπέλο ή χωρίς καπέλο.
  Αν το κάνει όμως δημόσια ο καθένας έχει δικαίωμα να τον κράξει!
  Εγώ π.χ. ιδιωτικά μαλακίζομαι. Αν το κάνω δημόσια, πολύ ευχαρίστως να με κράξεις!

  Κι εγώ έχω σταθερή υποψία ότι αυτή η ιστοσελίδα θα αποκαλύψει και άλλες απάτες του αλητοσυμμοριτοπροφέσορα και της σπείρας του!
  Η καθιερωμένη γύρα που κάναμε σήμερα στις σουηδικές υπηρεσίες έφερε κι άλλους νέους καρπούς! Εκτός απ’ αυτούς που ήδη έχουμε και επεξεργαζόμαστε.

 15. Paliokoumouni miasma Xouliara giati den rotas ton malakoprofessora posa peire o åberlind gia na grapsei malakies? Ego ematha posa peire o åberlind kai posa kato apo to trapezi. Otan oi alloi exou 5 besiktningsprotokoll kai o papakostas exei ton apateona ton åberlind tote tha pesei to gelio sto dikasthrio. Re kseftiles peigate olo ton ai giannh sta dikasthria me lefta apo to idryma kai besiktningsprotokoll apo enan apateona?

  Den tha pesei mono to gelio. Otan tha zitithoun piso ta lefta gia ta dikasthria poios tha ta plhrosei?

  Tha sas to po kai auto. Osoi htan stin synedriash stis 11/12. Ematha oti htan kati tsantaridides, h chouliaro , o konstanths , h gerontomouna tou kypriakou afth h tourkosporh h Xristofh kai merikoi alloi. Oloi autoi tha ta plirosoun ta 150.000 pou xalase to idryma opos kai ta eksoda toy Ag Ioannh. Kai tote otan tha pezoun oi apofaseis sta blog me sfragides tote tha se doyme malakoviolh xouliara. Na peis thn gynaika sou apo tora na mazei lefta giati ta 50000 poy ths erikse kapote h nomarxia tha einai liga empros se auta pou tha plhrosei

 16. A kai pou eisai malakopitoura Xouliara otan tha ginei to dikasthrio na fereis kai thn poutanitsa ton Konstantinou apo to ÅSÖ to tsoutseki tou malakoprofessora pou ematha oti eirthe san tin poutanitsa sto dikasthrio tou synodinou. Kserete ekeinh thn istoria pou o malakoprofessoras eirthe martiras yperaspishs ston Gousgouni ton Synodino na min ksexiomaste diladi ton aprilio tou 2010

 17. ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ!

  ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΟΙ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ
  ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ .
  ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ , ΕΙΝΑΙ ΟΡΦΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ .

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ , ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΛΩΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ .ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ “ΕΚΛΕΚΤΟ ” ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ !

  astrologos

 18. @ astrologos
  Αστρολόγε,
  Αυτή η πρόβλεψη των άστρων για τον Αϊ Γιάννη είναι για σήμερα ή για αύριο; Μήπως για την επόμενη εβδομάδα; Μήπως για το μήνα που δεν έχει Σάββατο;

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ, ναι, όλοι οι γιατροί το ίδιο λένε!
  Ελπίζω να το διαβάσει αυτό ο μαλάκας ο προφέσορας ο Τόλης….
  Πολύ φοβάμαι, όμως, ότι ήδη είναι πολύ αργά….

  Για τον Άει Γαμήσου λένε τίποτα τα άστρα σου, ρε παπάρα;

 19. Eeee trompa astrologe to vlepeis to videaki gia ton åberlind ponaei e? Ta episima xartia apo thn nomarxia ta vlepeis gia xrisimopoihse to kiali sou vre alhth alla prota vgalto apo ton pato sou. Na sou po oti exoun kai alla oi Aigianides gia ton pato sou Xouliara. Toumpeki gia ta ola alla afta sas mathenoun stis giafkes pou pate.

  Parakalo na mpoun oi fotografies se ena kollaz tou Xouliara , Konstanth , ths Xouliaras , konstantinou , tsantaridi , Komninou, Gkogkou kai olon ton ypoloipvn miasmatwn gia na tous vlepoun oi ellhnes sta kafenia pou syxnazoun kai na tous ftinoun. Sto apospasma oi prodotes tou Ellhnismou pou me apateones besiktningmän kai me ta lefta tou idrymatos prospathoun na ksekanoun ton Ai Giannh

  Posa xiliarika peire o apateonas o åberlind re miasma astologe gia to besiktningprotokoll? Ta evale apo thn tsepi tou o malakoprofessoras? O dikhgoros poso kostise mipos afto to ksereis? Den sou to eipe o malakoprofessoras? Gia rotise ton Stelan Mafreda?

  Kai pou eisai trompa xrisimopoihse merika voithimata mpas kai anoiksoun ta matia sou alla prosexe oxi afta pou ta kathese ta alla ksereis esy…..

 20. @ xaxaxaaxaxaxaxax
  Posa xiliarika peire o apateonas o åberlind
  Δεν είναι μόνο αυτός που λαδώθηκε με χιλιάρικα.
  Σίγουρα ο απατεώνας, ο ξεφτιλισμένος μπολσεβίκος Τόλης Παπακώστας λάδωσε και τον άλλον που έβγαλε το κόστος των εργασιών.
  Πρέπει ο απατεώνας να αποδείξει στα δικαστήρια ότι δεν λάδωσε και τον άλλον.
  Επίσης όλοι γνωρίζουν ότι στο σκατόχοντρο κομούνι το γουρουνοειδές σταλίνι Στυλιανό (που το έκανε στέλαν για να μοιάζει με το στάλιν) Μαφρέδα έκαναν husrannsakan, beslagtog hans datorer, häkte για κάποιες απάτες με τα INFODUCTION.

 21. Και κάτι ακόμα Αστρολόγε ο ίδιος besiktningsman είναι που έχει κάνει έλεγχο με επίσης πλαστά πρωτόκολλά κάτι akut reparation με κάποια εταιρεία IPK Fastighetsservice AB μήπως γνωρίζεις ποιος έχει την εταιρεία αυτή; Ερχεταί και συνέχεια από το νεοσύστατο Δ.Σ που και ο Άγιος Ιωάννης θα είναι μέσα σίγουρα.

 22. @ Αισιόδοξος
  Δεν είναι μόνο η IPK Fastighetsservice AB, σχεδόν όλες οι εταιρείες που έβαλε ο μπαφούσκας Μαφρέδας είναι πελάτες της INFODUCTION.

  Ερχεταί και συνέχεια από το νεοσύστατο Δ.Σ που και ο Άγιος Ιωάννης θα είναι μέσα σίγουρα.

  Αυτό μου είπαν κι εμένα από τη Νομαρχία που επισκέφθηκα σήμερα για να ρωτήσω για τον μπολσεβίκο Παπακώστα, χωρίς να κοιτάζουν… άστρα!!!

 23. Ola ta skandala tis skatosakoulas tou pseutoprofessora Papakosta tha vgoune edo koumounia. Otan tha erthei o Ai giannis sthn eksousia oloi tha pate sto dikasthrio kai meta miasmata eksoria . Posa offert efere o Stelan re koumouni kai eperne tis doulies kapoios Panagiotidis mipos sou fenetai gnosto to onoma ?

  http://www.allabolag.se/5565444139/IPK_Fastighetsservice_AB

  Apanthse re astrologe ti lene ta astra gia ta skandala tou Manfreda? To voulosame? Sou eipa oxi to thleskopio sto stoma re vlaka

 24. Τελικά πόσα κιλά ΜΑΛΑΚΑΣ είναι αυτός ο Προφέσορας ρε παιδιά πλήρωσε τον σεσημασμένο besiktningsman ένα κάρο λεφτά και τώρα που θα τον καλέσουνε στο δικαστήριο θα τα ξεράσει όλα πόσα τσέπωσε κάτω από το τραπέζι για το μαϊμού πρωτοκόλλο από το μουνόπανο προφέσορα της ΜΑΛΑΚΙΑΣ Παπακώστα και Μαφρέδα. Θα τα ξεράσει όλα αστρολόγε γιατί όταν τον καλέσει ο δικαστής δεν μπορεί να κάνει αλλιώς και τότε θα δούμε τι θα πει και η Νομαρχία Στοκχόλμης για τους απατεώνες Προφέσορα και Μαφρέδα. Περίμενε και θα έχει και συνέχεια. Μόνο πσσσσ αστρολόγε την ΜΑΛΑΚΙΑ θα την τραβάτε όλοι παρεα στην γιάφκα έκσί από κάτω στην κοινότητα Στοκχόλμης μόνο γι αυτό είσαστε

 25. Μην ξεχνάτε και το νοίκι της «κοινότητας» δηλ. το χαμαιτυπείο του ΚΚΕ από κάτω στις επαφές σας με τη Νομαρχία.
  Στο δικαστήριο που είχε γίνει τότε, να σας θυμίσω ότι ο Wiman ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του ιδρύματος των Ελλήνων εναντίον των κλεφτών του ΚΚΕ.
  Είχε λοιπόν αποφασιστεί να ανέβει το νοίκι της γιάφκας της μπαμπούσκας Μαργέτη πάνω από 10 χιλιάρικα.
  Πόσα δίνει τώρα η Γιάφκα; 7.200!!! Με τις πλατες του αλητοσυμμορίτη μπολσεβίκου Τόλη Παπακώστα.
  Αυτό είναι ζημία για το ίδρυμα! Πάνω στη βλακεία του το λέει και ο γουρουνόμορφος χοντρομπαλάς Μαφρέδας στις επιστολές του.
  Πόσους μήνες το παίζει πρόεδρος ο ξεφτιλισμέςνος μαλακοπίτουρας; 36!!!
  36 μήνες επί 3.000 πόσο μας κάνει;
  108.000 κορόνες θα πληρώσει το κομπλεξικό κομούνι από την τσέπη του.

  Επίσης στο δικαστήριο είχε αποφασιστεί να μπει και ρολόι για να πληρώνουν ηλεκτρικό ρεύμα τα κομούνια.
  Άλλα 100 χιλιάρικα το λιγότερο για τις ψησταριές που έχει ανοίξει εκεί ο απατεώνας Κωνστάντης μαζί με κάτι τόκους.

  Το λιγότερο 250.000 κορόνες πρέπει να επιστρέψει στο ίδρυμα ο αλητοσυμμορίτης προφέσορας Αποστόλης Παπακώστας.

  Δυστυχώς εγώ ξέχασα να το αναφέρω σήμερα στη Νομαρχία. Δεν πειράζει όμως θα πάρω τηλέφωνο τη Δευτέρα.

 26. Και λίγα είπες Ελ Ζορό βάλε και κάτι τσιμπούσια του Κωνσταντή με το ΚΚΕ στην μεγάλη αίθουσα του Ιδρύματος και την διάρρηξη της αίθουσας του Άγου Ιωάννη με όλα τα υπάρχοντα που εξαφανίστηκαν. Θα τρέχει και δεν θα φτάνει ο βρωμιάρης ο μαλακοπροφέσορ και ο Μαφρέδας.

 27. ΕΚΤΟΣ ΓΗΙΝΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ !

  ΡΕ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΔΩ, ΕΧΕΤΑΙ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ
  ΠΑΣΧΑΛΙΑ .
  ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΛΥΣΣΑ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ
  ΞΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ, ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΧΑΜΕΝΑ.

  ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ,ΕΙΣΤΕ ΑΣΤΕΓΟΙ
  ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΡΕΜΕΤΕ .ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ .ΒΟΗΘΕΙΑ.

  ΣΥΜΦΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ ΣΑΣ ΖΟΡΡΟ ΝΑ
  ΣΤΡΑΦΗΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΗΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ !

  ΜΕ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ

 28. ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ !

  Το φιλμ για το besiktning ειναι πληρως αντιπροσωπευτικο για το τι εγινε με το πουδραρισμα της Στεγης και την εξαφανιση των 8 εκατομμυριων . Σας προτρεπω να το δητε με προσοχη.

  1. Ο εργολαβος που εκανε το πουδραρισμα ηταν ασχετος , απατεωνες
  και τυχοδιωκτης ακριβως οπως ο εργολαβος του φιλμ.
  Η διαφορα ειναι οτι οι Αι Γιαννιωτες του δωσαν ολα τα λεφτα
  προκαταβολικα πριν τελειωσει η δουλεια.
  Αντιθετα οι ιδιοκτητες της βιλλας του φιλμ του ειχαν δωσει λιγα.

  2. Η τσαπατσουλικη δουλεια που εγινε και ελεγχτηκε απο εναν
  auktoriserad besiktningsman μπορει να ξαναελεγχθει και
  απο αλλον που μπορει να ορισει το δικαστηριο .

  3. ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ . Οι σοβαδες και τα χρωματα πεφτουν ,
  η σκεπη σταζει οπως και στην βιλλα του φιλμ και τα καλοριφερ
  σκανε και πλημμυριζουν διαμερισματα μετα απο ανεξελεγχτα
  εξοδα 8 εκατομμυριων κορονων ντουκου προκαταβολη.

  4. Ο εργολαβος του κολπου χωρις προηγουμενη πειρα χαθηκε
  βαρωντας φαλιμεντο και μη πληρωνοντας ουτε το 1,5 εκατομμυριο
  του Μομς στο κρατος.

  Ποσα πηραν οι συνεργατες του το ξερουν μονο αυτοι και ο ιδιος.
  Ο Αστρονομος με το τηλεσκοπιο τον εντοπισε στις BAHAMAS.
  Κατα τ αλλα λογο του Μομς ειναι γρηγορα θεμα της INTERPOL
  με συνεχεια επι της οθονης.

  ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ

 29. @ astrologos
  Χτυπιέσαι, ρε κομούνι. Αν ήμουν η παπαρήγα θα σου έλεγα ότι «είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία».
  Εγώ λέω να φέρουνε τον βλακομουτρίδη τον Κουτσούμπα από τη συμμορία της ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΑΕ να κάνει το besiktning! Ή τα INFODUCTION FACILITIES AB!!!!!

  Είναι πράγματι πολύ περίεργο κάθε φορά που πατάνε το πόδι τους οι κλέφτες του ΚΚΕ στο ίδρυμα των Ελλήνων να σπάνε καλοριφέρ, σωλήνες, καζανάκια και ό,τι έχει με… νερό να κάνει.
  Χρόόόνια και ζαμάνια με το ίδιο κόλπο κλέβουν οι αλήτες του ΚΚΕ!!!!

  Μόνο υδραυλικούς διαθέτει η συμμορία του Καριόλη Χατζόπουλου CIGGELL AB: αχυράνθρωπος μπολσεβίκα Λένα Αλουτζανίδου (πρώην GOA, Garanterat Ordentigt Arbete) και τα INFODUCTION FACILITIES AB;

  Τα ηλεκτρικά δουλεύουν καλά;
  Πώς και δεν σκεφτήκανε να βάλουν ΚΑΙ φωτιά στο ίδρυμα οι κλέφτες τα κομούνια;;;;

  Βέβαια, όλα τα καλώδια και τις πρίζες τα άλλαξε λέει το λαμόγιο ο καλόγερος ο Αντωνιάδης για 500 χιλιάρικα!!!!!!
  Α, βέβαια, στα ηλεκτρικά έγινε GARANTERAT ORDENTLIGT ARBETE από τους αρμπέταρε του ΚΚΕ, μαύρα, χωρίς φακτούρα!

  Μύλος της αντίδρασης η Στέγη!!!!

  Τα δικαστήρια ψάξουν και για… νεροκουβαλητές στο μύλο της αντίδρασης!!!!
  Γι αυτό στάζει η στέγη!

  Οι χυσοσυλλέκτες δουλεύουν καλά, τι λέει ο ακτορισέραντ μπεσίκτνινγσμάν, ή ο μαλάκας ο προφέσορας πισιλάει στους τοίχους;
  Αλλά για να πέφτουν και τα χρώματα όπως λες…

 30. Sto ksanaleo malakopitoura koumouni miasma xouliara astrologe. Posa lefta peire o aktoriserad besiktningsman re kolopaidi? Ego ksero poso peire gia ena besiktning kai einai pentapsifio to noumero , noumero kleftroni miasma. Ponaei to videaki eee

  Tha mas trelanoune ta miasmata edo pera. Sou vgalame video re malakovioli. Ti tha pei sto dikasthrio re xouliara o malakoprofessor oti einai stis Bahames o ergolavos kai oti ftaiei o Ai Giannhs oti to moms den plhrothike re malaka? Alla ti na peis h gnosth kokkinh propaganda pantou apo ta apovrasmata typou Xouliara

  Erxetai o Aigiannhs miasma xouliara kai kanate kaka sas . Kai mhn etoimazesai na valeis ton vothro sto idryma giati ksereis ti sas perimenei otan tha allaksoun ta pragmata. Opos kai h mpouxesa h gynaika sou pou tin valane apo thn piso porta o pisoglenths o kalarhs kai h gerontomouna h tourkosporh h xristofini kai o pontikomouris o tsantaridhs

 31. Καλά ρε αστρολόγε χαζοκουμούνι εκτός από χαζομαλάκας μπέρδεψες και τα μπούτια σου με την υπόθεση του Ιδρύματος ποιο μομς και μαλακίες κάθεσαι και μας λες εδώ πέρα δεν υπάρχει κανένα θέμα με το μομς στην υπόθεση μόνο οι μαου μαου στον Περισσο ΑΕ χορεύουν και τραγουδάνε τον τραγουδάκι του ΚΚΕ. Θα σου συστήσω αστρολόγε ένα γιατρό που θεραπεύει την μαλακία αμμα θές βλάκα χαφιέ.

 32. @ Αισιόδοχος

  Ο αστρολόγος λέει για τα μομς που παντελώνιασε ο Καριόλης Χατζόπουλος, ο τουρκαλβανός κλέφτης που τον έχουνε ινστρούχτορα εκεί χάμου στη γιάφκα της Μαργέτη και που τον είχε το λαμόγιο ο καλόγερος Αντωνιάδης στο ίδρυμα στο πόστο του βοηθού κλέφτη.

Comments are closed.