Και ο μαλακοπίτουρας σταλινοπροφέσορας στο πανεπιστήμιο του Södertörn, Αποστόλης Παπακώστας, κατόπιν εντολής της ληστρικής σέκτας του ΚΚΕ, delivered!

First thing in the morning!

Την επομένη της σύναξης της ληστρικής συμμορίας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ) στο ίδρυμα των Ελλήνων ο αλητοσυμμορίτης ανθέλληνας τσάμης, ο μαλακοπίτουρας, πιστός σκύλος του ΚΚΕ, Αποστόλης Παπακώστας, προφεσόρος, τρομάρα του, μεταβίβασε το φιρμάνι που εξέδωσε η σέκτα του ΚΚΕ του Κουτσούμπα από τον Ποδονίφτη στην Ελληνική Ορθόδοξο Κοινότητα – ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος.

Ακριβώς όπως προβλέψαμε στην προηγούμενη ανάρτησή μας!

Η ληστρική και τραμπούκικη αλητοσυμμορία του ΚΚΕ δεν αναγνωρίζει την Ελληνική Ορθόδοξο Κοινότητα – ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος!

Το θέμα είναι και πρέπει να απαντήσει αυτό το ξεφτιλισμένο ανθελληνικό γλοιώδες υποκείμενο ο πανίβλαξ σταλινοπροφέσορας, ο Τόλης ο Παπακώστας, με τ’ όνομα, ποιον ενδιαφέρει για το τι αναγνωρίζει και τι όχι μια επιχείρηση της ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΑΕ, το ΚΚΕ, που βρίσκεται μίλια μακριά και σε άλλη χώρα;

Η απάντηση του ΚΚΕ σε ερώτηση της Ελληνικής Ορθόδοξου Κοινότητος – ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος για την ημερομηνία της συγκλήσεως του νέου ΔΣ του ιδρύματος των Ελλήνων για την κατανομή των νέων υπευθυνοτήτων είναι η ακόλουθη, σταλμένη από το ξεφτιλισμένο κομπλεξικό νεάντερταλ , τον προφέσορα Αποστόλη Παπακώστα, γνωστό και ως μαλακοπίτουρα ή μαλακοπροφέσορα:

Från: “Apostolis Papakostas” <apostolis.papakostas@sh.se>
Till: “Församlingen St Johannes Theologen Grekiskakulturhuset” <st.johannes.theologen@hotmail.com>
Kopia: “stiftelsen@grekiskakulturhuset.se” <stiftelsen@grekiskakulturhuset.se>
Rubrik: Konstituerande Styrelsemöte för Stiftelsen
Datum: mån, jan 12, 2015 09:39

Hej Ilias,

Tack för nytt brev.
Stiftelsen hänvisar till tidigare korrespondens i Ditt ärende (som delvis bifogas nedan). Stiftelsen kommer även denna gång att, utan åtgärd, lägga korrespondensen till handlingarna eftersom Du inte har kunnat verifiera att Du representerar församlingen.

I Din/Er korrespondens med myndigheter använder Du/Ni adressen Idungatan 4 som är stiftelsens adress. Av stiftelsens lista med hyresgäster framgår inte att Du/Ni är hyresgäster hos stiftelsen. Du/Ni ombeds därför att inte använda denna adress.
Mvh
Apostolis Papakostas
Stiftelsens ordförande

_____________________________________________
From: Apostolis Papakostas
Sent: den 4 mars 2014 22:56
To: Församlingen St Johannes Theologen Grekiskakulturhuset
Subject: Re: S:t Johannes Theologen nytt Styrelsen

Hej,

Stiftelsen har begärt att Du verifierar Dina anspråk att representera församlingen. Du har inte verifierat Dina påståenden med erforderlig dokumentation. Styrelsen kommer därför inte att betrakta denna brevväxling som ett ärende.
mvh
Apostolis Papakostas
Styrelsens ordförande

Η επιστολή που έλαβε ο αλητοσυμμορίτης προφέσορας του Södertörn, Αποστόλης Παπακώστας, λόγω της ιδιότητάς ως υπηρεσιακού πλέον προέδρου του ιδρύματος των Ελλήνων, υπεύθυνου για την άμεσο σύγκλιση του νέου ΔΣ του ιδρύματος και την συγκρότησή του σε σώμα.

Konstituerande styrelsemöte för stiftelsen

Styrelsens mandatperiod för Stiftelsen Grekiska Kulturhuset S:t Johannes Theologen löper ut 12 Januari 2015 och till dags dato representanterna för stiftaren Grekisk-Ortodoxa församlingen i Stockholm – S:t Johannes Theologen inte har fått någon kallelse av nuvarande ordförande Apostolis Papakostas till konstituerade sammanträde så som bestäms i 3 § stiftelsens stadgar.

Vi uppmanar därför Apostolis Papakostas att snarast via kallelse informera stiftarens Grekisk-Ortodoxa församlingen- S:t Johannes Theologen representanter om tid och plats där det konstituerade sammanträdet för stiftelsens styrelse kommer att äga rum

Namn och kontaktuppgifter för stiftarens representanter har inskickats till Apostolis Papakostas tillsammans med Begäran om komplettering (beteckning 2062-43773-2014) av Länsstyrelsen i Stockholms Län den 16 december 2014.

Κλικ για το PDF

Όπως φαίνεται και από το παραπάνω PDF έγγραφο η επιστολή της Ελληνικής Ορθόδοξου Κοινότητος – ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος είναι υπογεγραμμένη από τον πρόεδρο και γραμματέα της και σφραγισμένη με την σφραγίδα της.

Αυτό που υπονοεί βεβαίως ο εν λόγω «προφέσορας» (σε εισαγωγικά γιατί με τα λεγόμενα και γραφόμενά του έχει αποδείξει τι σόι προφέσορας είναι, δηλαδή του κώλου) ότι οι εκλεκτοί συμπατριώτες μας που υπογράφουν έχουν κλέψει την σφραγίδα της Ελληνικής Ορθόδοξου Κοινότητος – ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος.

Καθότι βεβαίως η Νομαρχία του Νομού Στοκχόλμης σαφώς και αναγνωρίζει την Ελληνική Ορθόδοξο Κοινότητα – ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος, πράγμα άλλωστε που έχει ήδη κριθεί και από τα δικαστήρια της Σουηδίας προβλέπουμε ότι σύντομα η Νομαρχία του Νομού Στοκχόλμης θα εμπλακεί και πάλι σε νέο δικαστικό αγώνα με τους αλήτες, κλέφτες, τραμπούκους και απατεώνες του ΚΚΕ με μπροστάρη αυτή τη φορά τον ξεφτιλισμένο, κομπλεξικό μαλακοπίτουρα προφεσόρο, τον μπολσεβίκο Αποστόλη Παπακώστα και δικηγόρους πληρωμένους από τα ταμεία του ιδρύματος των Ελλήνων φυσικά και όχι της ληστρικής σέκτας του ΚΚΕ.

Βεβαίως έντονη κριτική πρέπει να ασκήσουμε και στην Ελληνική Ορθόδοξο Κοινότητα – ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος!
Συζητήσεις και επιστολές απευθείας με τα βρομερά σταλινοκομούνια του ΚΚΕ δεν πρέπει να γίνονται.
Εφόσον οι πάντες γνωρίζουν πλέον τι σόι απατεώνες είναι τα σταλίνια του ΚΚΕ, που όχι μόνο χρήματα εξαφανίζουν αλλά και έγγραφα εξαφανίζουν και άλλα τα χαλκεύουν, οι χουντίνι του ΚΚΕ, του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας.
Κάθε επαφή με τα κομούνια επιβάλλεται να γίνεται μέσω σουηδικών υπηρεσιών.
Μην ξεχνάτε ότι ο ανθέλληνας μαλακοπροφέσορας, ο μπολσεβίκος υποτακτικός και μαθητευόμενος του ινστρούχτορα Καριοφίλλη Χατζόπουλου, του φυλακισμένου αρχικλέφτη και αρχιαπατεώνα γραμματέα του ΚΚΕ, τρέμει τις σουηδικές υπηρεσίες και μάλιστα έχει απαγορεύσει στα μέλη του ΔΣ του ιδρύματος να ενοχλούν, όπως λέει, τη Νομαρχία με ερωτήσεις για το ίδρυμα γιατί οι υπάλληλοι της Νομαρχίας… θυμώνουν!!!
Όπως καταλαβαίνετε, εφόσον λέει τις σταλινοπαπαριές που λέει, πρόκειται για αρχιδάτο προφέσορα με πτυχίο βοϊδοσχολής της Βόρειας Κορέας!

Δεν θα πρέπει κανείς να ασχολείται μ’ αυτό το νούμερο τον κομπλεξικό και ξεφτιλισμένο υποκείμενο τον Αποστόλη Παπακώστα ιδίως τώρα που έλειξε η θητεία του! Δεν υπάρχει λόγος! Ως γνωστόν, ο τσάμης ο Παπακώστας, ούτως ή άλλως, μαλακία βαράει νυχθημερόν! Αντί να καταλώνεται πολύτιμος χρόνος σ’ αυτόν τον μαλάκα, τον ληγμένο, κατ’ ευθείαν στη Νομαρχία να συγκαλέσει αυτή τους αντιπροσώπους ώστε να συγκροτηθεί το επόμενο ΔΣ του ιδρύματος! 

Papakostas2

ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ!

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΚΤΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΤΟΥ ΟΜΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ  “Bolsjevik” ή “Stalinist”. Π.χ. Bolsjeviken Apostolis Papakostas ή Stalinisten Apostolis Papakostas!

Για ομάδες π.χ. Stalinistiska sekten Grekiska föreningen i Stockholm κ.ο.κ.

Αυτά προς το παρόν!

Έρχονται κι άλλα σε λίγο!
Παραιτούμαι-ξεπαραιτούμαι δεν είναι μόνο ο απατεώνας Αποστόλης Παπακώστας, αλλά και ο σύντροφός του, συνένοχος στις απάτες, ο βλάκας λογιστάκος και βλοσυρό και μοχθηρό σταλίνι, ο μπαφούσκας Στέλλαν Μαφρέδας της INFODUCTION AB και SMM FACILITY SERVICES AB.
Αυτός ο λαμόγιος ο Μαφρέδας σπούδασε λογιστικά στις σχολές του απατεώνα φυλακισμένου κλέφτη κουκουέ Καριοφίλλη Χατζόπουλου GOA AB (Garanterat Ordentligt Arbete) που λόγω καταδίκης και φυλακίσεώς του την μετονόμασε σε CIGGEL AB με αχυράνθρωπο (bulvan που λένε και οι σουηδοί) την μπολσεβίκα Ελένη Αλουτζανίδου, η οποία δραστηριοποιείται σε αρκετές επιχειρήσεις απάτης του ΚΚΕ όπως Κοινότητα Στοκχόλμης ή ΚΟΒ ΚΚΕ Στοκχόλμης, Κοινότητα Νότιας Στοκχόλμης η γνωστή χαρτοπαιχτική λέσχη, Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας ή Βόθρος του ΚΚΕ, στην ως δια μαγείας εξαφανισμένης οργάνωσης του ΚΚΕ, ΕΝΩΣΙΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ αμέσως μετά την καταβολή κονδυλίου 260.000 κορονών στην εν λόγω οργάνωση ως χορήγηση από το σουηδικό κράτος.

Επίσης θα μιλήσουμε και για το κύμα μηνύσεων συμπατριωτών μας για τις απάτες του ΚΚΕ καληώρα για την εξαφανισμένη ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ οργάνωση-επινόηση έμπνευσης της σκατοσακούλας, του επαγγελματικού στελέχους του ΚΚΕ του απατεώνα Κομνηνού Χαϊδευτού και του μπεκρούλιακα χουντοσυριζοκουκουέ, τον σιχαμερό αλβανό Πάνο Ουλή.

Και φυσικά για τη μεγάλη απάτη του κοινωνικού κεφαλαίου του βλακοπροφέσορα Αποστόλη Παπακώστα του ερευνητού, την περίφημη ΕΟΝΣ (κομσομόλ ΚΚΕ), την Ελληνική Ομοσπονδία Νέων Σουηδίας και τι απέγινε η επιχορήγηση του 1,3 εκατομμυρίου από το σουηδικό κράτος.

Advertisements

15 Responses

 1. ΜΗ ΜΟΥ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΒΑΡΑΤΕ
  Αγαπητοί φίλοι
  Φυσικά και δεν πιστεύω ότι παίρνετε στα σοβαρά αυτές τις φαιδρότητες που μέλη του ΔΣ και κύκλοι της
  Πολιτιστικής Στέγης γράφουν για το άτομό μου σε ιστοσελίδες. Σας ευχαριστώ ξανά για τη εμπιστοσύνη
  που έχετε δείξει στο πρόσωπό μου.

  Θα ήθελα όμως να σας ομολογήσω ότι το αστυνομικό τους δαιμόνιο αποκάλυψε ισως μία για πολλούς
  γονείς άγνωστή μου ιδιότητα. Σας ομολογώ ότι πράγματι είμαι Καθηγητής στη ΜΑΛΑΚΙΑ. Υπάρχουν μάλιστα
  και αδιάσηστα στοιχεία εναντίον μου καθώς στα νεανικά μου χρόνια στο Πανεμιστήμιο της Στοκχόλμης
  αναδείχτηκα αρκετές φορές πρωταθλητής σε αγώνες μεταξύ των φοιτητών. Ορισμένοι ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ που
  συμμετείχαν στα πρωταθήματα θα σας δώσουν πιθανώς άλλη εκδοχή αλλά υπάρχουν γιαυτό ισχυρά τεκμήρια
  που αποδεικνύουν την μου.

  Την προηγούμενη εβδομάδα, ακολουθώντας τις επιταγές του ΔΣ να αφήσουμε την πολιτική εξω απο το
  σύλλογο αποφάσισα να ασχοληθώ με την ΜΑΛΑΚΙΑ. Τώρα όμως μαντεύω από τα γραφόμενα σε ιστοσελιδες ότι
  ότι μάλλον υπάρχει σκέψη διαγραφής απο το σύλλογό μας καθώς η ΜΑΛΑΚΙΑ θεωρείται ανατολίτικη συνήθεια
  που δεν έχει σχέση με τον ελληνικό πολιτισμό. Ο ίδιος εχω χαρακτηρισθεί σαν ανθέλληνας γιαυτή μου
  τη συνήθεια και κατηγορούμαι ότι εχω διαπράξει το αδίκημα να παίζω ΜΑΛΑΚΙΑ ανάμεσα στα παιδιά.

  Βέβαια για μένα από ότι έχετε καταλάβει έχουν κάνει ειδική έρευνα με τα γνωστά ερωτηματολόγια και
  μάλλον σκέφτονται να με διαγράψουν έτσι η αλλιώς. Δυστυχώς υπάρχει κίνδυνος διαγραφής και του αθώου
  κατά τα άλλα αντιπάλου μου ως guilt by association και πρέπει να τον υπερασπίσω. Οπως φυσικά
  γνωρίζετε η ΜΑΛΑΚΙΑ παίζετε και με δύο άτομα, είναι όπως κάτι άλλο που ενώ συνήθως γινεται απο δύο,
  δυστυχώς όμως διαπιστώνω, και συμφωνώ με τον Στιχογράφοντα Νεανία της Βρεγμένης Σανίδας, ότι
  ορισμένοι του διοικητικού συμβουλίου
  επιδίδονται σε αυτό ατομικά και μάλιστα δημόσια.
  Αναρτήθηκε στις Εργα και ημέρες του περίφημου πρώην ΔΣ του Σχολείου μας, Πρωτάθλημα
  Διαπιστώνω όμως ξανά ότι τα αξιαγάπητα μέλη του ΔΣ ξανά αντιστρέφουν τα πράγματα και θα
  σας το αποδείξω.

  Οπως γνωρίζετε η ΜΑΛΑΚΙΑ στη λαϊκή μας παράδοση ονομάζεται σαν το Εθνικό σπόρ των Ελλήνων. Και όχι
  αδικα.

  Η ΜΑΛΑΚΙΑ ήταν από τα παιχνίδια αυτά που εξασκούν τη σκέψη και την κονωνικότητα, ιδιότητες που ορισμένα μέλη του
  ΔΣ και ορισμένων Κύκλων δεν φαίνεται να διαθέτουν. Και φυσικά έχετε καταλάβει ότι υπάρχουν άλλοι
  πιο χειροπιαστοί κίνδυνοι για τα παιδιά μας κατα τη διάρκεια των διαλειμάτων.

  Αποστόλης Παπακώστας

  ΥΓ: Οσο για τη συμμετοχή μου σε ελληνικές οργανώσεις στη Σουηδία σας δηλώνω ότι εγώ δεν γίνομαι
  μέλος του Κυκλου. Καταρχάς συμμετέχω μόνο σε ανοιχτές δημοκρατικές οργανώσεις με διαφανείς
  διαδικασίες που όποιος επιθυμεί μπορεί να γίνει μέλος και όχι σε οργανωσεις βασισμένες στις μορφές
  οργάνωσης ιστορικά γνωστών ως Στοές . Κατά δεύτερον, δεν νομίζω ότι τρία μέλη του ηδη υπάρχοντος
  Κύκλου θα με προτείνουν για μέλος όπως απαιτείται απο τον σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες μου ως
  τώρα κρυφό εσωτερικό κανονισμό. Και για να αποδείξω το δεύτερο σας δηλώνω ότι δεν με έχουν καλέσει
  στις προσεχείς συναντήσεις όπου θα γίνει ο καταμερισμός των αρμοδιοτήτων των κρυφών μελών. Και
  ειλικρινά σας δηλώνω ότι έχω χαρεί πάρα πολύ βλέποντας τη δημοκρατική συσπείρωση απο τα μέλη μας
  καθώς και τη αίσθηση του χιούμορ στο τρόπο με τον οποίο σχολιάζουν τα γεγονότα.

 2. Είναι πράγματι λυπηρό, αυτά τα υπολείματα του κομμουνισμού να συνεχίζουν στα αχνάρια παλαιοτέρων τους, που έπρεπε να είναι στην φυλακή, τώρα τραβάνε σε περιπέτειες την Στέγη, με το να πηγαίνουν, το προηγούμενο συμβούλιο στα δικαστήρια. Γιατί:Γιατί πήραν δάνειο και έσωσαν το κτίριο, από κατάρευση και από πιθανή, επιτήρηση της Νομαρχίας, που νομίζω ότι δεν θα την γλιτώσουμε.Αυτά τα καθήκια με τους τίτλους, τα παράσιτα του πλανήτη,οι συνιστώσες των κομμουνιστών και οι λίγοι εναπομείνοντες, που έπρεπε να ζουν στην Βόρεια Κορέα και όχι σε πολιτισμένες δυτικές χώρες, ξοδεύουν χιλιάδες κορώνες και ίσως γίνουν εκατοντάδες χιλιάδες στους δικηγόρους,αυτοί οι ανθέλληνες για αυτό τον σκοπό.Τώρα σοφίζοντε διάφορους τρόπους, για να μην συμμετέχει στο συμβούλιο του Ιδρύματος , ο μοναδικός αντιπρόσωπος που έπρεπε να είναι. Δηλαδή ο ιδρυτής αυτού Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος.Αυτά τα καθάρματα που λέγοντε κομμουνιστές και που έχουν μείνει λίγοι επάνω στο πλανήτη, μεταξύ αυτών και κάποιοι που δήθεν λένς ότι είναι έλληνες, ταλαιπορούν τον κόσμο και εμάς.Όπως διαβάσατε πιό πάνω, αρνούντε να καλέσουν τους εκπροσώπους του Ιδρύματος στο νέο Δ.Σ.Τι έκαναν τα γαιδούρια στην θητεία τους που πέρασε:Τα τρία -δύο.Αρχές Δεκεμβρίου κάλεσαν τις αδελφές – ύενες, το προεδρείο της Ομοσπονδίας, για να τις ενημερώσουν για τα φλέγοντα θέματα.Πια:Πέρασαν σχεδόν 2 χρόνια Παπατρέχα.Τώρα που έληξε η θητεία σου,κατάλαβες ότι χρειάζεται το πίσω κτήριο ανακαίνιση:Τέλος πάντων πόσο μ@λ@κ@ς είσαι:Σε τι θα μετρήσουμε την μ@λ@κί@ σου:Πως γίνεται πάντα τα υποκείμενα να κατέχουν τις θέσεις κλειδιά στην παροικία:Πως είναι δυνατόν να αγοραστεί το Ίδρυμα το 1975 περίπου ένα 1.000.000 κορώνες, από τον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο και οι μπολσεβίκοι, σε πλειοψηφία, να ανεβάσουν το χρέος του δανείου μετά 20 χρόνια περίπου στα 14.000.000 εκατομμύρια κορώνες:Και πήραν μέσα σε 6 χρόνια 25.000.000 δραχμές τότε από διάφορα υπουργεία:Τι έκανε και τι κάνει ο ελληνισμός τις παροικίας:Θα σας πω.Κάνει ότι κάνει και ο πρόεδρος του Ιδρύματος ο Παπατρέχας.Μ@λ@κί@ Τρομερό δίδυμο ο λογιστάκος με τον πρόεδρο ταμτάκο (Παπατρέχα)Πάντως στον λογιστάκο, δεν θα έδινα άδεια λειτουργίας επιχείρησης.Ούτε τα τέσσερα νουμερα και να πουλάει στην γωνία τσατσάρες.Αναμείνατε νέα.Όσο για τον ταμτάκο ούτε η Βόρεια Κορέα δεν θα τον δεχότανε να διδάξει.Αλλά είπαμε, όλα εδώ γίνοντε.Ξέχασα τον επαγγελματία διαδηλωτή.Τα κομμούνια για μην χάσουν την εξουσία στην Ομοσπονδία, τον έβαλαν εκεί με κάποια πρόβατα να την φυλάνε, μέχρι να κλείσει.


 3. ΚΑΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ

  Συγχαρητήρια ημιμάστουρα! Τέρμα οι μέρες που ξέμενες απο χόρτο!
  Τώρα θα είσαι νόμιμος μαστούρης και θα έχεις πάντα δωρεάν φρέσκο μαύρο!
  Θα πίνεις σαν μουρλός από τη γλάστρα σου (τη οποία μάλλον για ζαρντινιέρα την κόβω)
  και δεν θα σε ενδιαφέρει πλέον τίιιιιιιιιιποτα! Ούτε γκόμενες , ούτε επαναστάσεις , ούτε δικαιώματα ούτε τίποτα.

  Εξάλλου τι δικαίωμα να θέλεις περισσότερο από αυτό? Αυτοσκοπός ήταν μια να πίνεις και να χάνεσαι από το θεατράκι που ζούσες!
  Relax man, πίες μια ψιλή και στ’αρχίδια σου!

  ΝΑ ΒΛΑΚΑ!! ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Φάε τη μούτζα σου όργιο, τσίρκο της φύσης. Επαγγελματία ΑΚΑΜΑΤΗ!

  Ρε κακομοίρη αντί να ξεστραβωθείς , να ανοίξεις τα κατατσιμπλιασμένα μάτια σου τώρα στο σημείο 0 επιλέγεις να τα κλείσεις οριστικά ?

 4. Χα χα να και ο Στέλαν η χοντρομπαλού όταν κάνει τον μπιντέ του.

 5. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ !

  ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΣΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ.
  ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ

  ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ ΣΑΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣΑ ΑΡΧΗ
  ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ
  ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 2011 ΜΕ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ Δ.Σ

  ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ
  ΘΕΣΜΩΝ Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ
  ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ Η ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ
  ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ .
  ΑΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΔΕΚΑΣΤΗ ..

 6. @ astrologos

  Φυσικά και το πράγμα είναι απλό για έναν φυσιολογικό άνθρωπο!
  Η Νομαρχία Στοκχόλμης θα επέμβει και θα δώσει λύση σε οποιοδήποτε θέμα προκύψει σχετικά με τη ληστοσυμμορία του ΚΚΕ. Και φυσικά δεν υπάρχει καμία βιασύνη, αν αντιλαμβάνεσαι το γιατί!
  Δυστυχώς όμως υπάρχουν και κομπλεξικοί, νεάντερταλ μαλακοπίτουρες προφεσόροι, όπως ο εν λόγω ληγμένος αλητοσυμμορίτης Αποστόλης Παπακώστας, ο οποίος πιστεύει στο δόγμα σκατοπαπαπάρως και Κουτσούμπα που λέει ότι: «Νόμος είναι το δίκιο του κλέφτη και απατεώνα κουκουέ».
  Το γλοιώδες λοιπόν σταλινοϋποκείμενο, ο Αποστόλης Παπακώστας πρωτίστως είναι σταλίνι μέλος της σπείρας κακοποιών του ΚΚΕ και εκτελεί εντολές της σκατοσακούλας και του φυλακισμένου απατεώνα γραμματέα του ΚΚΕ, μετά είναι μαλάκας και στο τέλος προφέσορ!

  Το προγούμενο ΔΣ της Ελληνικής Ορθοδόξου Κοινότητος του Αγίου Ιωάννη σύμφωνα με υπάρχουσα αλληλογραφία και την οποία θα δημοσιεύσουμε προσεχώς φυσικά και καλούσε τους φορείς του ληστοσυμμοριτικού ΚΚΕ ακόμα και την Ομοσπονδία, το γνωστό βόθρο του ΚΚΕ παρά τις απάτες της σκατοσακούλας που ήταν τότε πρόεδρος πριν δώσει το δαχτυλίδι στον άλλο απατεώνα και επαγγελματία κομουνιστή, τον αλητοσυμμορίτη ταραχοποιό Γιάννη Κωνστάντη.
  Βεβαίως ο εν λόγω προφέσορ ο μαλακοπίτουρας αντί να πάει στα ραντεβού του στο Ίδρυμα, πήγαινε στο βόθρο της σκατοσακούλας του απατεώνα Κομνηνού Χαϊδευτού αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το ίδρυμα. Δηλαδή το κομπλεξικό αυτό άτομο όχι μόνο δεν ήξερε ούτε τι είναι το ίδρυμα, αλλά ούτε καν που βρισκόταν.

  Πρέπει να γνωρίζεις ότι τα μέλη του συμβουλίου προέρχονται από διάφορους φορείς (δες καταστατικό). Άρα λοιπόν κάθε φορέας είναι ανεξάρτητος από τον άλλο. Αυτό που έκανε ο μαλακοπίτουρας, επειδή ήταν πύρκαυλος να γίνει πρόεδρος κάπου, μάζεψε όλους τους φορείς οι οποίοι ήταν καπελωμένοι από το ΚΚΕ, το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας, καπέλωσε τους εκπροσώπους τους, τους έψησε να καθίσει στο σβέρκο τους και να γίνει ο αρχηγός τους, προφέσορ ντεμέκ, και κατέβηκε πλέον με αιτήματα ως μία συμπαγής μάζα κάφρων του ΚΚΕ και όχι ως ανεξάρτητοι φορείς που είναι το σωστό και που λέει το καταστατικό.

  Βέβαια παρά τις ενστάσεις των Ελλήνων του Αγίου Ιωάννη εναντίον των Ανθελλήνων κλεφτών του ΚΚΕ η Νομαρχία που δεν ξέρει από ΚΚΕ και τέτοιες μαλακίες έκανε πρόεδρο τελικά τον ανθέλληνα κομπλεξικό προφεσόρο και τη συμμορία του.
  Τώρα με τα καμώματα του ληγμένου αλητοπροφέσορα και τις απάτες του καταλαβαίνει η Νομαρχία πώς ο προφέσορ τους εξαπάτησε (πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις).
  Τον οικονομικό απολογισμό π.χ. τον υπογράφει και μία Χουλιάρα, η γνωστή γκιόσα, η οποία δεν είναι καν στο ΔΣ του ιδρύματος! Ένα άλλο παράδειγμα απάτης του ξεφτιλισμένου προφέσορα Αποστόλη Παπακώστα είναι η πλαστογραφία υπογραφών. Και σωρεία άλλων που θα δημοσιεύουμε κατά διαστήματα γι αυτόν και την υπόλοιπη σταλινοσυμμορία του ανθελληνικού ΚΚΕ.

 7. ΑΞΙΟΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ !

  ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ ΕΙΝΑΙ
  ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΠΕΛΛΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ,. ΔΗΛΑΔΗ :

  1. ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ÅSE ΜΕ 400 ΜΑΘΗΤΕΣ
  ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΓΟΝΕΙΣ.
  2. ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ
  3. ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ – ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ
  4. ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ
  5. ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
  6. ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΟΥΗΔΙΑΣ

  ΝΑ ΚΑΤΑΛΛΑΒΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ME ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ
  FÖRVALTNINGSRÄTTEN ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΑΙ-ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ (ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΤΤΕ ΤΟ ΠΑΛΕ ΠΟΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΧΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙ-ΓΙΑΝΝΗ )

  ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΩΤΑΤΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, ΥΠΕΡΑΝΩ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ! ΟΙ ΔΕ ΑΙ-ΓΙΑΝΙΩΤΕΣ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ !

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΕΩΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΙΞΑΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΣΑΡΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ.

  ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΚΑΡΤΕΡΙΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΜΟΝΗ .

 8. Πουστη Σανδαλη. Οταν εισουν χασισομενος σε γαμουσε ο Κομνηνος και η Φρανσεσκα σουβανε κολοδαχτυλα και συ τραβαγες μαλακια και τα κονομαγες. Οταν ομως ο Κομνηνος ταφτιαξε με τη Φρανσεσκα δεν σε θελανε ουτε για κολοδαχτυλο γιατι βρωμαςς σκατα. Τωρα που τα κονομησε ο Κομνηνος και η Φρανσεσκα και συ εμεινες γεροπουστης λοιμαρης ψευτοσυνταξιουχος ουτε ο Αποστολης δε σε γαμαεισε πια. Εμαθα οτι ταφτιαξες με τον ουλη που παιρνει βιαγκρες.

 9. @ astrologos
  ΑΞΙΟΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ !
  Αυτό είναι! Τα είπες όλα με μια φράση! Τα υπόλοιπα περιττεύουν!
  Δικαίωμά σου να επιλέγεις να τους θαυμάζεις τους μπολσεβίκους, ενώ όλοι οι άλλοι τους φτύνουν!
  Αλλά ας δούμε λίγο τα πράγματα από πιο κοντά.
  Εξυπνάδα το λες εσύ αυτό; Δεν σου πέρασε ποτέ η ιδέα απ’ το μυαλό ότι οι απατεώνες μπολσεβίκοι καπελώνουν κάποιους συλλόγους επειδή οι άλλοι είναι βλάκες; Είναι όμως βλάκες οι άλλοι; Εγώ δεν νομίζω! Μήπως είναι αδιάφοροι; Εγώ λέω ότι είναι αδιάφοροι, άρα αυτό δεν κάνει αυτομάτως τους απατεώνες και κλέφτες μπολσεβίκους… έξυπνους!

  Πάμε τώρα στους αριθμούς!
  1. Το ιστορικό ελληνικό διασπασμένο σχολείο του ΚΚΕ στο Åsö έχει 400 μαθητές, όπως λες. Με γεια τους με χαρά τους και τους εύχομαι να τους… χιλιάσουν τους μαθητές! Κάτι λείπει όμως. Δεν νομίζεις;
  400 μαθητές Χ 1.300 κορ. μας κάνουν 520.000 σουηδικές κορόνες. Σωστά; Δείξε λοιπόν και τον οικονομικό απολογισμό στο σημείο των εσόδων με τις 520.000 κορ. και τότε είμαστε εντάξει.
  Επίσης πες μας από τους 500 γονείς πόσοι πήγαν να «ψηφίσουν» τα σοβιέτ του σχολείου των μπολσεβίκων;
  Για την ιστορία: Πρόσφατα η Κοινότητα Βόρειας Στοκχόλμης είχε δηλώσει στην ομοσπονδία για να πάρει (η ομοσπονδία) περισσότερα κονδύλια περίπου 1.000 μέλη. Πολύ ωραία! 1.000 μέλη επί 300 κορ. συνδρομή πρέπει το ταμείο να έχει 300.000 κορ. από έσοδα συνδρομής. Σωστά; Σωστά!
  Πώς λοιπόν κύριε ταμία μας λες ότι έχεις έσοδα από συνδρομές μόνο 50.000 κορ.; Σκάσε αμέσως εδώ και τώρα τα 250 χιλιάρικα στο ταμείο της κοινότητας!
  Πριν μερικά χρόνια που κοίταζα την αίτηση της Κοινότητας Στοκχόλμης (ΚΟΒ ΚΚΕ) για επιχορήγηση από τον Δήμο Στοκχόλμης έγραφαν τα σταλινοκλεφτρόνια: Μέλη 650 και έσοδα από συνδρομές… 14.500 κορ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Κλέφτης και εδώ λοιπόν ο ταμίας.
  Κοιτάζοντας λίγο παρακάτω είδα ότι τα λογιστικά αυτής της κοινότητας τα κάνει η CIGELL AB! Δηλαδή ο αρχικλέφτης φυλακισμένος για απάτες γραμματέας του ΚΚΕ, ο τουρκαλβανός Καριοφίλλης Χατζόπουλος! Κι αυτός ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ όπως λένε οι μπολσεβίκοι!

  2. Η Πανηπειρωτική αδελφότητα. Χιλιάδες μέλη! Γνωρίζεις να μας πεις πόσες φορές έχουν προσπαθήσει να εκλέξουν ΔΣ και δεν τα κατάφεραν (ακόμη και σήμερα) λόγω… έλλειψης ενδιαφέροντος; Κανείς δεν θέλει να μπει στο ΔΣ παρά τα παρακάλια, Άρα λοιπόν και αυτή η κοινότητα έρμαιο των τρωκτικών του ΚΚΕ.

  3. Σουηδο-κυπριακός σύλλογος Στοκχόλμης. Δεν έχω στοιχεία!

  4. Ελληνική Κοινότητα Στοκχόλμης. Είπα παραπάνω και να προσθέσω ότι αυτός είναι καθαρά σύλλογος του ΚΚΕ, δηλαδή η ΚΟΒ του ΚΚΕ στη Στοκχόλμη. Έτσι έχει αποφασιστεί ύστερα από την διάσπαση της πάλαι ποτέ Ελληνικής Κοινότητας Στοκχόλμης και ύστερα από την αποχώρηση από κάποια απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ, το οποίο δεν υπάρχει πλέον ως οργάνωση στη Σουηδία.

  5. Τμήμα ελληνίδων της ως άνω κοινότητας. Πολύ σωστά το λες τμήμα είναι!!!! Τμήμα αποτελούμενο από τις συντρόφισσες, τις συνυφάδες, τις ξαδέρφες, τις ερωμένες κ.ο.κ. των πιο σκληροπηρυνικών μπολσεβίκων της ΚΟΒ Στοκχόλμης.

  6. Ομοσπονδία συλλόγων Σουηδίας. Το Βόθρο του ΚΚΕ δηλαδή! Ασ’ το καλύτερα. Διάβασε παλαιότερα και επόμενα δημοσιεύματα εδώ μέσα και αλλού!
  Ποιος φυσιολογικός άνθρωπος πάει στις 6 το πρωί σε κάποιο βενζινάδικο χιλιόμετρα μακριά από την κοινότητα και μέσα σε 10 λεπτά να ψηφίσει, αν δεν είναι κομούνι; εεεε; ποιος;

  ΝΑ ΚΑΤΑΛΛΑΒΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ! Σωστά το λες! Κατάληψη έγινε! Χαλαρονόμιμα!
  (ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΤΤΕ ΤΟ ΠΑΛΕ ΠΟΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΧΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙ-ΓΙΑΝΝΗ ) Γράψε τι εννοείς να σου απαντήσουμε συγκεκριμένα!

  ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΩΤΑΤΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, ΥΠΕΡΑΝΩ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ! ΟΙ ΔΕ ΑΙ-ΓΙΑΝΙΩΤΕΣ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ !

  Κατάληξε όπου θέλεις! Σε τέτοιους σαν κι εσένα ελπίζει το ΚΚΕ για να μην πέσει κάτω από το 4%. Δεν θα σου χαλάσουμε τον ειρμό των σκέψεων και τη λογική που ακολουθείς!
  Οι δε Αϊ-Γιαννιώτες για σένα μπορεί να είναι μπουνταλάδες, αλλά μήπως αυτοί οι «μπουνταλάδες» είναι οι μόνοι που έχουν χαλάσει τη σούπα των κλεφτών του ΚΚΕ; Γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι τα κομούνια το μόνο που καίγονται είναι πως πουλήσουν τη Στέγη και να τσεπώσουν τα γρόσια! Προσπάθησαν στο παρελθόν και προσπαθούν απεγνωσμένα και σήμερα με τον ξεφτιλισμένο προφέσορα του Södertörn, τον μαλακοπίτουρα Αποστόλη Παπακώστα! Τηλεφώνησε στη Νομαρχία Στοκχόλμης να σε ενημερώσουν και για το τότε, αλλά και για το τώρα!
  Μπουνταλάδες ξεμπουνταλάδες, οι Αϊ-Γιαννιώτες είναι pain in the ass για τους αλητοσυμμορίτες κλέφτες της σέκτας του ΚΚΕ! Και σίγουρα θα είναι και για αρκετά χρόνια ακόμα!

  ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ
  Φυσικά και έχουμε και το διασκεδάζουμε αφάνταστα!
  Μακάρι να μην τελειώσει ποτέ αυτή η ιστορία!
  ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΚΕ!
  ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ!
  ΖΗΤΩ Ο… ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ο κρυφονεροκουβαλητής στον μύλο της αντίδρασης!
  ΟΥΣΤ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ!

  Υ.Γ. Τα βλέπεις ποια είναι τα κομούνια (βλ. Κολομπαρας).
  Οι έλληνες δεν ασχολούνται πλέον με τέτοιους συλλόγους-χαμαιτυπεία όχι μόνο από αδιαφορία, αλλά και από αηδία!
  Ή αδιαφορία, λόγω αηδίας. Αυτά είνα τα λαμόγια του Κουτσούμπα!

  Ο Άϊ-Γιάννης πάντα θα είναι αγγούρι στο κώλο τους και στον κώλο του μπουλούκου, της σουλτάνας Κουτσούμπα! Γι αυτό τον γουστάρουμε!

  Ξέχασες όμως (τυχαίο;) την πιο κορυφαία οργάνωση του ΚΚΕ στη Σουηδία, αυτήν που μαζεύει όλο το χαρτί και κανένα κομούνι δεν τολμά έστω και το όνομά της να αναφέρει. Ποια είναι αυτή η οργάνωση; Πώς εξαφανίστηκε έτσι ξαφνικά μαζί με το 1,3 εκατομμύριο; Γιατί είναι τόσο σιωπηλός ο αλητοσυμμορίτης, τσάμης, ο μαλακοπίτουρας Αποστόλης Παπακώστας, ο παγκοσμίου φήμης προφέσορας στο Södertörn; Εντολές Κουτσούμπα εκ του Περισσού;

 10. @ Κολομπαρας

  Βρε καλώς τον νταμιτζάνα, τον γλειφοκώλη!
  Μας έλλειψες!
  Εξελίξεις;
  Άνετα βλέπω το χειρίζεσαι το τάμπλετ μαζί με τη γλειφοκωλάδα…
  Βρε, μπας κι έγινες χυσοκαταπίνοβα του Κωνστάντη; Δεν το πιστεύω! Δεν το πιστεύω!

 11. ε όχι και 500 παιδία το σχολέιο των μπολσεβήκων !!!!!
  Απολκειετε !!!
  Που τα ειδε ο αστρολόγος τα 500 μαθηταί ?

  αστρα κυτάει αυτός ? η ονειρέβεται ? ?
  Εγώ έχω ακούσει από πολλους πως δεν είνε κάτω από 1800
  Να ελεχτούνε τα ταμία
  Κλεβουνε λεφτά τα μπολσεβήκια !!!!!!!!

 12. Βλακα αστρολογε. Εαν δεν ξερεις να πας να μαθεις. Το προηγούμενο ΔΣ καλεσε τον μαιο του 2011 συνεδριαση μετα απο συμφωνια με την Νομαρχια γιατι γινοταν η ανακαινηση του κτηριου. Εγω επειδη τα εψαξα εχω και τα χαρτια και τα μαιλ που εστελνε το ΔΣ στον Παπακωστα , στην ομοσπονδια , στην γιαφκα οπως και στην αδελφοτητα ηδη απο τον Δεκεμβριο του 2010 οταν αρχισε η ανακαινιση . Εχω και τα μαιλ που του στελνανε για τα εγκαινεια τομ μαιο του 2011. Τι απαντουσε ο προφεσορας αραγε. Οτι δεν εχει ωρα και αλλα φαιδρα. Η συνεδριαση οριστικε στις 28 Οκτωβριου του 2011 γιατι μεσολαβησε καλοκαιρι και κανενας δεν ηταν εδω. Σε εκεινη την συνεδριασε απο οτι εμαθα εφυγε ολο το κουκουε με αρχηγο το κλεφτρονι τον Κομνηνο. Υπαρχουν και φωτογραφιες σε αλλα βλογκ για να δεις τα τραγικα κουμουνια. Η συνεδριαση εγινε στις 12 Ιανουαριου του 2012 στην Νομαρχια οπου το μπουλουκι του ΚΚΕ παρεβρεθηκε με αρχηγο τον ψευτοπροφεσορ. Αυτα που σας ταιζουν στις γιαφκες του Κακαε να μην τα φερνεις εδω. Μαθε πρωτα και μετα να μιλας. Το πραγμα ειναι απλο

 13. Την ίδια τακτική χρησιμοποιούν το κουμουνι ο Παπακώστας και οι υπόλοιποι άλλα δεν ξέρει τι τον περιμένει.

  Στάσιμη η κατάσταση στο ίδρυμα ΕΠΣ

  Posted on June 8, 2006 by ellinessouidias

  Στάσιμη παραμένει η κατάσταση στο ίδρυμα Ελληνική Πολιτιστική Στέγη – Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος, τουλάχιστον όσον αφορά τη συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα. Όπως και προηγουμένως σας έχουμε ενημερώσει οι παρακάτω φορείς, οι οποίοι σύμφωνα με το καταστατικό του ιδρύματος έχουν δικαίωμα αντιπροσώπων στη διοίκηση του ιδρύματος, αρνούνται πεισματικά και κατ’ επανάληψη την ενσωμάτωση των αντιπροσώπων της κοινότητας του Αγ. Ιωάννη στο Δ.Σ. παραβιάζοντας νόμους, καταστατικό, αποφάσεις δικαστηρίων και εντάλματα της Νομαρχίας. Ο λόγος είναι ότι η κοινότητα του Αγ. Ιωάννη αγωνίζεται για την τήρηση των νόμων, του καταστατικού και είναι εναντίον της πώλησης του ιδρύματος. Στην ουσία οι φορείς αυτοί θα έπρεπε να είναι εναντίον της «ομοσπονδίας» και του Χαϊδευτού. Ο τελευταίος προσπάθησε να πουλήσει παράνομα τα κτίρια και ο Αγ. Ιωάννης το απέτρεψε.

  Στην τελευταία τους επιστολή προς τη Νομαρχία Στοκχόλμης φαίνεται καθαρά ότι η «ομοσπονδία» , γνωστή στο παρελθόν ως Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας (ΟΕΣΚΣ), η κοινότητα Στοκχόλμης, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και η Πανηπειρωτική Αδελφότητα εμπαίζουν τον Ελληνισμό της Σουηδίας και το σουηδικό κράτος. Καλλιεργούν την εντύπωση στους ανυποψίαστους Έλληνες ότι το ίδρυμα είναι ιδιοκτησία τους.

  Οι ανωτέρω φορείς στην επιστολή τους προς τη Νομαρχία αφήνουν να εννοηθεί ότι θα ζητήσουν αναψηλάφηση της δίκης και νομίζουν ότι η αίτηση αναψηλάφησης θα γίνει αποδεκτή με μόνο «αποδεικτικό» στοιχείο τις δηλώσεις κάποιων κομμουνιστών σε κάποια σύναξη του ΚΚΕ στην κοινότητα Στοκχόλμης όπου οι καθοδηγητές τους «αποφάνθηκαν» ότι η κοινότητα του Αγ. Ιωάννη δεν υπάρχει.

  Οι υπό την καθοδήγηση του ΚΚΕ ανωτέρω φορείς αναφέρουν στην επιστολή τους ότι δεν δέχονται και τα 4 πρόσωπα που προτείνει η κοινότητα του Αγ. Ιωάννη αναφερόμενοι σε ψεύδη (γνωστή τακτική του ΚΚΕ) και κατηγορούν τα 4 αυτά άτομα, ούτε λίγο ούτε πολύ, για χρήση των θεμελιωδών και συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων τους. Με άλλα λόγια, όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, το ΚΚΕ Σουηδίας καταφέρεται εναντίον του συντάγματος της Σουηδίας. Οι φορείς αυτοί καθοδηγούμενοι από τους κομμουνιστές δεν έχουν ακούσει ποτέ για ελευθερία έκφρασης και γνώμης, λήψη και μετάδοση πληροφοριών, ιδεών κλπ. Αυτά οι κομμουνιστές τα μισούν και τα καταγγέλλουν σε ποιους; Στα μέλη τους; Στους Έλληνες; Δεν ντρέπονται να τα γράφουν και στις υπηρεσίες! Ύστερα διαμαρτύρονται που το Σουηδικό κράτος αποφάνθηκε ότι η πάλαι ποτέ ΟΕΣΚΣ υπό τη διοίκηση του ΚΚΕ είναι αντιδημοκρατική.

  Με αυτά τα καμώματά τους οι ανωτέρω φορείς νομίζουν ότι κατάφεραν μέχρι σήμερα να κρατήσουν την κοινότητα του Αγ. Ιωάννη έξω από το ίδρυμα. Κάνουν μεγάλο λάθος γιατί αυτή τη στιγμή οι αντιπρόσωποι της κοινότητας του Αγ. Ιωάννη είναι στο ΔΣ του ιδρύματος. Απλώς αυτοί τώρα εμποδίζουν τη συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα.

  Τα τελευταία νέα είναι τα εξής:
  Μετά την «αποτυχημένη» προσπάθεια του Αντωνιάδη για συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 15/5 όπου οι αντιπρόσωποι των ανωτέρω φορέων δεν εμφανίστηκαν, η κοινότητα του Αγ. Ιωάννη έστειλε επιστολή στη Νομαρχία όπου μεταξύ άλλων ζητεί από τη Νομαρχία να καλέσει αυτή το Δ.Σ. (Η επιστολή σε pdf Till LST 20060519).

  Η Νομαρχία με επιστολή της ζητεί από τον Αντωνιάδη να σχολιάσει την επιστολή της κοινότητας του Αγ. Ιωάννη. (Η επιστολή της Νομαρχίας σε pdf 4663-2006 Begäran om yttrande).

  Μόλις λαβαίνει ο Αντωνιάδης την επιστολή της Νομαρχίας, παραιτείται από πρόεδρος του ιδρύματος. Η Χουλιάρα ως αντιπρόεδρος αρνείται να παρευρεθεί και να προεδρεύσει στην προγραμματισμένη για τις 25/5 συνεδρίαση και οι αντιπρόσωποι των φορέων που αναφέρουμε πιο πάνω δεν εμφανίζονται στη συνεδρίαση. Στη συνέχεια η Χουλιάρα τηλεφωνεί στη Νομαρχία και αναγγέλλει την παραίτηση του Αντωνιάδη και ζητεί η συνεδρίαση να γίνει τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου επικαλούμενη τις θερινές διακοπές. Η Νομαρχία αναγκάζεται να στείλει νέα επιστολή. (Η επιστολή της Νομαρχίας σε pdf 4735-2006 Tjänsteanteckning 20060526).

  Η κοινότητα του Αγ. Ιωάννη στέλνει στη Νομαρχία νέα επιστολή. (Η επιστολή σε pdf 009-2006 Om att lst ska kalla till sammanträde).

  Βγάλτε τώρα συμπέρασμα! Παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν επί δεκαετίες. Σας πληροφορούμε ότι τα έσοδα του ιδρύματος από την ενοικίαση των διαμερισμάτων, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αντωνιάδη, ανέρχεται στα 1,6 εκατομμύρια κορόνες το χρόνο.

 14. ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΛΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΚΛΕΒΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΑΣΙΤΑΙ

  …….παλιά μου τέχνη κόσκινο………..!!!!!!!!!

  ΓΕΝΙΚΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΝ
  Δ/ΝΣΙΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΙΑΣ
  Εξαιρ. Επείγουσα
  Αριθ. 2476
  Προς
  Το 1/38 Σύνταγμα Ευζώνων

  Ο Ιταλός Στρατηγός Ινφάντε μας εγνώρισεν ότι κατά τον ενεργηθέντα υφ’ υμών αφοπλισμόν του Ιταλικού Συν/τος Ιππικού αφηρέθησαν τα κάτωθι:
  1) Λίραι Αγγλίας 600.
  2) Δραχμαί 20.000.000.
  3) Τροφαί συντετηρημέναι 5 ημερών διά δύναμιν Συν/τος Ιππικού.

  Εκ των ανωτέρω απεστράφησαν (;)
  1) Λίραι Αγγλίας 92.
  2) Δραχμαί 3.000.000.

  Ενεργήσατε ανάκρισιν προς εξεύρεσιν και κατάσχεσιν μη επιστραφέντων το ταχύτερον, και προβείτε άμεσον απόδοσιν τούτων, αναφέροντες αποτέλεσμα.

  Σ.Δ. Γενικού Στρατηγείου 19-10-43
  Στέφανος Σαράφης

 15. Ο λογιστάκος, με τις δηλώσεις του και τις κωλοτούμπες του,που έκανε για το ίδρυμα, την περιουσία όλων των ελλήνων, μαζί με τα άλλα κομμουνιστικά στοιχεία , πήγαν στα δικαστήρια και κυνηγούσαν τον ιδρυτή κατα την διάρκεια της θητείας τους σε μια άχαρη και πολυδάπανη διένεξη,αντί να κοιτάξουν, την λειτουργία του Ιδρύματος και τα θέματα που το αφορούν. Το τίμημα είναι μεγάλο.Τα δικαστικά, να δούμε ποιοί θα τα πληρώσουν.Όχι πάντως το ίδρυμα αυτή την φορά.Και απ οτι φαίνεται είναι ανίκανοι να πάρουν δάνειο και να ξεκινήσουν την ανακαίνιση.Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι, πως θα φύγουν αξιοπρεπώς,τα ατέρια, για να μην γίνουν ρεζίλι.Απ οτι φαίνεται,πάλι η ενορία του Άγιου Ιωάννη του Θεολόγου θα έλθει να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά και να ανακαινίσει το πίσω κτήριο, αφου οι συνιστώσες των κομμουνιστών αδυνατούν να λειτουργήσουν. Ο λογιστάκος έκανε κωλοτούμπες και σε σωματείο στα βόρεια προάστια της Στοκχόλμης.Εκει ο τυφλός-λογιστάκος,παρέα με τον μονάρχη-δικτάτορα και τον δουλοπάροικο-υποτακτικό του,έφτιαξαν μια τρόικα όπου έπερναν τις αποφάσεις κατά Sundbyberg μεριά ερήμην των άλλων συμβούλων.Και έλεγαν και λένε διάφορα τρελλά έξω.Ενώ για τα δικά τους. Τι λέμε στην Ελλάδα:Που είναι ο Εισαγγελέας να επέμβη αυτόκλητος.Ο λογιστάκος όπως μας είπανε εκτελούσε και χρέη χωροφύλακα.Ο δε δικτάτορας με τον υποτακτικό του εγραφαν στα…….. τις υπογραφές τους ,το δε καταστατικό το είχαν για να σκουπίζουν τα οπίσθια τους.Έδιωξαν όλους και όλες που είχαν λόγο κατά διαστήματα και έμειναν και μένουν, τα αμίλητα νερά η ερχόμενα νέα..Ο δικτάτορας όμως παραμένει στην εξουσία από την ίδρυση του.Τώρα βρήκε στήριγμα στον υποτακτικό του, ναι ναι ναι σε όλα.Υπήρχαν και άνθρωποι που είπαν ότι ο γάδαροςδεν πετάει. Τα προνόμια μένουν μόνο στους προνομιούχους.Έχουμε πολλά στοιχεία αλλά δεν είναι τώρα ώρα για να τα δημοσιεύσουμε, σκεπτόμενοι το μέλλον του σωματείου.

Comments are closed.