Όταν οι κομμουνιστές σταύρωναν ιερείς


bolshevik_atrocities

Μια ωδή στην μνήμη, που γίνεται ολοένα και πιο κοντή.

Συλλογή άρθρων και φωτογραφιών μιας εποχής που κάποιοι – επιλεκτικά – θέλουν να σβήσουν από τη μνήμη του ελληνικού λαού, περιφέροντας ταυτόχρονα τον μπαμπούλα του “νεοναζισμού”. Επικαλούμενοι μάλιστα, τις χριστιανικές τους ευαισθησίες…

Διατηρήθηκε το ύφος των συγγραφέων.

76-da02bd8f38

«…Τους διέταζα να γδυθούν κι ύστερα τους έβαζα να γονατίζουν στο χώμα και να σκύψουν το κεφάλι πάνω σε μεγάλες πέτρες, που είχα αραδιάσει έξω από τα διυλιστήρια της Ούλεν. Τότε έπαιρνα ένα τσεκούρι και τους έδινα μια τσεκουριά πίσω στο κεφάλι και αν δεν τους αποτελείωνα με την πρώτη, τους έδινα και δεύτερη και τρίτη ώσπου «να τα βροντήξουν». Άλλα παλικάρια, όπως ο Τζογανάκος και ο Μακαρονάς, τους έδιναν μερικές μαχαιριές στην καρδιά και κατόπιν ερχόταν αλλουνού η σειρά. Όταν κουραζόμουν, έπαιρνε άλλος τη θέση μου…». – Στέφανος Λιόλιος.

Απόσπασμα καταθέσεως ενός δημίου του ΕΛΑΣ και της «εθνικής αντίστασης».

ekklhsia

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία (Ταμείο Ασφαλίσεως Κλήρου Ελλάδος), ιδού ποιος έσφαζε τους ιερείς κατά την Κατοχή: 26 ιερείς δολοφονήθηκαν από τους Βούλγαρους επιδρομείς, 20 ιερείς δολοφονήθηκαν από τους Ιταλούς φασίστες, 75 ιερείς από τους Γερμανούς ναζιστές και… 224 (!!!) από το ΚΚΕ, το ΕΑΜΕΛΑΣ και την ΟΠΛΑ. Φυσικά και μετά το τέλος της Κατοχής οι κομμουνιστές συνέχισαν με την ίδια και μεγαλύτερη αγριότητα το “έργο” τους.

xristoszisoulis

Ιερεύς Χρήστος Ζησούλης.
Εδολοφονήθη από τους συµµορίτας µε κτυπήµατα στην κεφαλή.
Ο Θεός ας αναπαύση την ψυχήν του!

nikolaoskarapas

Ο ιερεύς και διδάσκαλος Νικόλαος  Καράπας εξ Αλλάλης Ευβοίας.
Την 1ην Ιουνίου 1944 οι κοµµουνισταί τον εδολοφόνησαν κτυπώντας τον µε ρόπαλο.
Ο Θεός ας αναπαύση την ψυχήν του!

athanasiosgerasis

Ιερεύς Αθανάσιος Γεράσης εξ Αξάρακος Κονίτσης.
Την 1Οην Φεβρουαρίου 1948, µετά από βασανιστήρια κατεκρεουργήθη από τους κοµµουνιστάς, διότι διέσωσε 25 παιδιά από το παιδοµάζωµα.Οι κοµµουνισταί θα σφάξουν, θα ακρωτηριάσουν και θα σταυρώσουν (!) 450 ιερείς.
Ο Θεός ας αναπαύση την ψυχήν τους!

nikolasmpertsekas

Ο ιερεύς της Στιµάγκας Νικόλας  Μπερτσεκάς συνελήφθη από το ΚΚΕ την 25  Μαρτίου 1944.
Αφού του ξερίζωσαν τα νύχια και του τσάκισαν τα κόκκαλα µε καδρόνια, τον έπνιξαν στα λασπόνερα ενός  λάκκου.
Ο Θεός ας αναπαύση την ψυχήν του!

vasilioslympritis

Ο Αρχιμανδρίτης Βασίλειος Λυμπρίτης.
Σφαγιάσθηκε από το ΚΚΕ τον Δεκέμβριο του 1944.
Ο Θεός ας αναπαύση την ψυχήν του!

sokratiskarapas

Σωκράτης Καράπας, 18 ετών, μαθητής.
Την 8η Ιουνίου 1944, οι κομμουνιστές τον κατακομμάτιασαν με μαχαίρια. Το έγκλημά του; Ήταν γιός ιερέα!
Ο Θεός ας αναπαύση την ψυχήν του!

papades_1948

Εδώ και μια ιστορική φωτογραφία με οπλισμένους παπάδες. Σκεφτείτε σε τι σημείο έφεραν οι κομμουνιστές τους ιερείς ώστε αυτοί να αναγκαστούν να πάρουν τα όπλα για να προστατευθούν.

Η σταύρωση του παπα-Σκρέκα από τους κομμουνιστές

papaskrekasΌταν στη χώρα μας ξέσπασε η ξενοκίνητη κομμουνιστική ανταρσία, ως βασικοί στόχοι εξολόθρευσης των άθεων συμμοριτών, επιλέχθηκαν οι ιερείς. Αρκετοί από αυτούς, αντιλαμβανόμενοι τον θανάσιμο κίνδυνο έφυγαν από τα χωριά τους και κατέβηκαν στις πόλεις, όπου υπήρχε περισσότερη ασφάλεια. Πολλοί όμως, μη πιστεύοντας ότι κάποιος Έλληνας (όπως νόμιζαν) θα μπορούσε να τους βλάψει, και αφού κανέναν δεν πείραζαν παρά μόνον επιτελούσαν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, έμειναν. Από αυτούς, εκατοντάδες δολοφονήθηκαν με φρικτό τρόπο, όπως επί Νέρωνα και Διοκλητιανού. Μάλιστα αρκετοί σταυρώθηκαν. Όμως κανενός το μαρτύριο δεν μοιάζει τόσο με το Θείο Δράμα, όσο του ιερέα Γιώργου Σκρέκα.
Ο Γεώργιος Σκρέκας ήταν εφημέριος του χωριού Μεγάρχη Τρικάλων, πολύτεκνος, πατέρας 6 παιδιών (το μεγαλύτερο ήταν 12 ετών και το μικρότερο αβάπτιστο). Την 27η Μαρτίου 1947, ο ιερέας πληροφορήθηκε ότι οι εαμοκομμουνιστές Μεγάρχης έκαμαν συμβούλιο στο οποίο αποφασίστηκε να τον απογυμνώσουν από κάθε περιουσιακό στοιχείο. Όντως, τη νύχτα της 27ης προς 28η Μαρτίου μετέβηκαν οι λησταντάρτες στο σπίτι του και του αφαίρεσαν τα πάντα.
skrekas_efhmerida
Μη αρκούμενοι όμως σε αυτά, αφού άδειασαν τους στάβλους από τα ζώα και ανάγκασαν τον πατέρα και τον θείο του ιερέα να πάνε τα ζώα στο χωριό Πρόδρομος μαζί με δύο λησταντάρτες, έκλεισαν τον ιερέα μέσα στον στάβλο και άρχισαν να τον δέρνουν άγρια, ζητώντας του κι άλλα χρήματα. Η γυναίκα του, ακούγοντας τις φωνές και τις κραυγές του άνδρα της, έτρεξε στον ιούδα Αθανάσιο Ίτσιο, κομμουνιστή από τα σπουδαιότερα στελέχη του ΚΚΕ, καθώς και σε άλλα μέλη της “αυτοάμυνας” Μεγάρχης. Με δάκρυα τους εκλιπαρούσε να ελευθερώσουν τον σύζυγο της και να πάψουν να τον χτυπούν. Δυστυχώς, ο εν λόγω ιούδας και οι άλλοι δεν θέλησαν να ακούσουν τα παρακάλια της και δεν έκαναν τίποτα για τον συλληφθέντα.
Την ίδια νύχτα παρέλαβαν τον ιερέα Γιώργο Σκρέκα αιμόφυρτο, ημίγυμνο και ξυπόλητο και τον οδήγησαν στο χωριό Γοργογύριο. Ο μελλοθάνατος ζήτησε να δει τον εκεί ιερέα. Με δάκρυα στα μάτια είπε στον ιερέα που ήρθε να τον παρηγορήσει: “Ο Θεός γνωρίζει τι θ’ απογίνω. Αν με το μαρτύριο με καλεί δίπλα Του, ας είναι ευλογημένο το όνομα Του, ας γίνει το θέλημα Του”.
Κατόπιν τον παρέλαβαν έφιπποι λησταντάρτες και τον έσυραν πεζό μέχρι το χωριό Τύρνα. Δεν σταμάτησαν εκεί, αλλά τον μετέφεραν σε άθλια κατάσταση πρώτα στο Ξυλοπάροικο και μετά στο Νεραϊδοχώρι. Εκεί τον βασάνιζαν από το Σάββατο του Λαζάρου, μέχρι την Μ.Παρασκευή (11 Απριλίου 1947). Γυναίκες συμμορίτισες, που η δυσοσμία τους φτάνει μέχρι το Νότι ο Πόλο του έλεγαν “γιατί δεν προσεύχεσαι στο Χριστό να έρθει να σε σώσει;”, οι δε δήμιοι πιο ωμά “Εσύ που πιστεύεις στο Χριστό, θα σε σταυρώσουμε σαν Εκείνον την ίδια μέρα”.
Αυτό που έγινε πριν 2 χιλιετηρίδες στον Γολγοθά, επαναλήφθηκε στην Πίνδο. Μεγάλη Παρασκευή, και οι συμμορίτες έσυραν τον βασανισμένο ιερέα στον Σταυρικό θάνατο. Τον σταύρωσαν επάνω σε ένα έλατο που είχε το σχήμα σταυρού. Του τρύπησαν τη δεξιά πλευρά με ξιφολόγχη και άνοιξαν πληγές στο μέτωπο του με περόνια. Όταν ξεψύχησε, έρριξαν το γυμνό σώμα του σε μια χαράδρα και το σκέπασαν με πέτρες και κλαδιά, για να κρύψουν το έγκλημα τους.
Όταν απελευθερώθηκε το Νεραϊδοχώρι από τον Ελληνικό στρατό, ο αξιωματικός Νικόλαος Χόνδρος αναζήτησε και βρήκε το λείψανο του Μάρτυρα. Το μετέφερε στα Τρίκαλα, όπου έγινε πάνδημη κηδεία. Το φέρετρο του συνόδευαν 60 ιερείς, ψάλλοντας “Εγώ γαρ τα στίγματα του Κυρίου εν τω σώματι μου βαστάζω”.
Ο ιερέας Γεώργιος Σκρέκας, στα πλαίσια της “συμφιλίωσης” δεν ανακηρύχθηκε Άγιος από την Εκκλησία μέχρι σήμερα. Μακάρι από εκεί ψηλά που βρίσκεται να μας βοηθάει και να μας προστατεύει από τον Σατανά και τους οπαδούς του.
osteofylakio
-Τα παραπάνω συγκλονιστικά γεγονότα επιβεβαιώνει και ο Μακαριστός Μητροπολίτης Φλώρινας Αυγουστίνος Καντιώτης:
“Όταν ήμουν ιεροκήρυκας – σας ομιλώ με παραδείγματα που αντλώ από μία ιστορία πενήντα ετών, μισού αιώνος – έφθασα σ’ ένα χωριό των Γρεβενών. Βρίσκω τον ιερέα θλιμμένο, πονεμένο, κλαμένο. – Τι έχεις; – Το χωριό μου δεν πιστεύει πια στο Χριστό. – Μην απογοητεύεσαι, λέω, έχε θάρρος· κάτω από τη στάχτη υπάρχει η σπίθα κρυμμένη. — Θέλεις να δεις μου λέει· έλα. Με πάει στο νεκροταφείο. Εκεί τα παιδιά του Μάρξ και του Λένιν, που κυριαρχούσαν τότε, είχαν ξερριζώσει όλους τους σταυρούς από τους τάφους και στη θέση τους είχαν βάλει σφυροδρέπανα και γροθιές! Μισούσαν το σταυρό. Και μόνο σε μια περίπτωση τον «θυμήθηκαν». Ενώ η σταύρωσις ως τρόπος θανατικής καταδίκης έχει προπολλού καταργηθεί επί των ημερών μας την ξαναχρησιμοποίησαν· σταύρωσαν άνθρωπο! Ήταν ένας ιερεύς του Υψίστου ευλαβής, πιστός καὶ πολύτεκνος, ο π. Γεώργιος Σκρέκας εφημέριος του χωριού Μεγάρχη Τρικάλων. Άθεοι και άπιστοι τον άρπαξαν από την αγία τράπεζα που ιερουργούσε, τον οδήγησαν σαν άκακο αρνίο έξω απο το χωριό, κ’ εκεί τον σταύρωσαν πάνω σ’ ένα δέντρο· και ήταν Μεγάλη Παρασκευή, του έτους 1947″!

Σφαγές κληρικών

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ (συνέχεια)

Α/Α
Ονοματεπώνυμον
Τόπος
γεννήσεως
Έτος
γεννήσεως
Τόπος
και τρόπος μαρτυρίου
16.
Ιερεύς
Σπυρίδων Ξαρχάς
Παλαμάς Δομοκού
1913
Δια να εκδικηθούν το σαμποτάζ που έγινε εις τον σταθμόν Ξυνάδος, οι Ναζί, μαζί με άλλους Έλληνες συνέλαβον και τον Ιερέα Σπ. Ξαρχά. Και ενώ απελευθέρωσαν τους υπολοίπους, εξετέλεσαν μόνο τον Ιερέα, εις ηλικίαν 31 ετών, την 28 Ιουλίου 1944
17.
Ιερεύς
Δημήτριος Κουτσούμπας
Χαλαμβρέζι
1893
Ο Ιερεύς Δημήτριος τελούσε εις τον Ναόν το μνημόσυνο του σκοτωμένου από τους Γερμανούς γιου του, όταν μπήκαν οι ναζί και τον έπιασαν. Τον εφόνευσαν δι’ αντίποινα, μαζί με άλλους Έλληνες, την 10 Απριλίου 1944.
18.
Ιερεύς
Γεώργιος Καλώτσος
Καστανιά Φθιώτιδος
1893
Συνελήφθη την 11-4-47 υπό των συμμοριτών του καπετάν Γιώτη και μετεφέρθη εις θέσιν «Πλατανάκια». Υπεβλήθη εις φοβερά και πολυήμερα βασανιστήρια. Του έκοψαν το ένα μετά το άλλο και τα δύο μάγουλα. Ύστερα του τρύπησαν με λόγχη το λαιμό. Από τους φρικτούς πόνους κυλιόταν κατά γής αποσπώντας όλα τα χαμόκλαδα. Τέλος, μία σφαίρα έδωσε τέλος στο μαρτύριο του ιερέως.
19.
Ιερεύς
Αλέξανδρος Λόγιος
Δάφνη Υπάτης
1892
Οι Βουλγαροκομμουνισταί του καπετάν Γιώτη συνέλαβαν τον ιερέα Αλέξανδρο τον Ιούνιο του 1947, μαζί με τον Ιερέα Κ. Μπούστρα, εφημέριο των χωρίων Ανατολή, Άνω Χωμίριανη και Κολοκυθιά. Μετέφεραν και τους δυο στο χωριό Μουσουνίτσα, όπου μετά από φοβερά, και ανήκουστα βασανιστήρια, κατέσφαξαν και τους δύο μαζί. Τα πτώματα τους κατακερματισμένα, ευρέθησαν σε μία χαράδρα.
20.
Ιερεύς
Κωνσταντίνος Μπούστρας
Δάφνη Υπάτης
1909
Βλέπε ανωτέρω.
21.
Ιερεύς
Βασίλειος Δανέλης
Μαρτίνο Λοκρίδος
1898
Εφημέριος εις το χωρίον Λούτσιο Λοκρίδος. Συνελήφθη μαζί με άλλους συγχωριανούς του υπό των κομμουνιστοσυμμοριτών του
καπετάν Γιώτη και μετά από φρικτά και ανήκουστα βασανιστήρια, κατεσφάγη την 13-1-1948.
22.
Ιερεύς
Μιχαήλ Ενωτιάδης
Καισαρεία Μ. Ασίας
1886
Υπηρετούσε εις τον Πύργον Λαρίμνης όταν στις 12-1-1948 επετέθησαν οι κομμουνιστοσυμμορίτες του καπετάν Γιώτη. Ο Ιερεύς ήταν βαρειά άρρωστος και δεν μπόρεσε να μετακινηθή. Συνελήφθη επί της κλίνης του και ωδηγήθη έξω από το χωριό όπου εξετελέσθη δια πολυβόλου.
23.
Ιερεύς
Σπυρίδων Καραΐνδρος
Δρυμαία Λοκρίδος
1877
Συνελήφθη υπό των συμμοριτών του Ε.Α.Μ.-Ε.Λ.Α.Σ. την 19.1.44 λόγω της εθνικής του δράσεως. Ο ιερεύς ήτο γέρων 67 χρόνων και είχε 13 παιδία. Τον έσυραν μέσα στα χιόνια του Καλλιδρόμου και καθ’ οδόν τον βασάνιζαν απάνθρωπα. Έχωναν στα νύχια του μυτερά καλάμια. Του έκοψαν τα δάκτυλα των ποδιών του. Τελικά τον κατέσφαξαν.

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

24.
Ιερεύς
Χρίστος Γ. Κακαβάς
Δομιανοί Ευρυτανίας
1876
Οι κομμουνιστοσυμμορίτες του καπετάν Γιώτη συνέλαβαν τον ιερέα στις 27-9-47 εντός της οικίας του. Σιδηροδέσμιο τον
οδηγούν στο χωριό Βράχα. Εβδομήντα τριών χρόνων γέροντα τον δέρνουν συνεχώς ενώ το αίμα τρέχει από τις πληγές του. Με ένα μαστίγιο και ένα σιδερένιο ραβδί του ανοίγουν το κεφάλι. Την 1 Οκτωβρίου τον μεταφέρουν σε μία απόκρημνη χαράδρα, στη θέση «Μοναστήρι Βράχας». Τον ανέβασαν επάνω σε ένα σταυρό και του κάρφωσαν, χέρια και πόδια. Τον κτυπούν και τον λογχίζουν. Και έτσι όπως είναι τον γκρέμισαν στη χαράδρα.
25.
Ιερεύς
Αθανάσιος Πιάς
Ελατόβρυοη Ναυπακτίας
Στις 11 Μαΐου 1947 οι κομμουνιστοσυμμορίτες του Καπετάν Γιώτη συνέλαβαν τον ιερέα και πολλούς κατοίκους του χωριού.
Οδηγήθηκαν όλοι στο δάσος των Κρυονεριών. στη θέση «Λάλκα» Εκεί άρχισε το μαρτύριο. Έδεσαν τον ιερέα σ’ ένα έλατο. Ο δήμιος του Γιώτη άρχισε να λογχίζη τον ιερέα. Πρώτα στην αριστερή ωμοπλάτη. Ύστερα στη δεξιά. Μετά στην κοιλιά. Ο τελευταίος λογχισμός ήταν στο κεφάλι. Το μαρτύριο της πρεσβυτέρας αρχίζει από τη στιγμή αυτή. Μετά από πολυήμερες έρευνες, βρήκε το νεκρό του παπά. Κάτω από κλαδιά και πέτρες, όπου οι δήμιοι του τον είχαν πετάξει μ’ ένα σχοινί στο λαιμό.
26.
Ιερεύς
Αργύριος Βούρβας
Βίνιανη Καρπενησίου
1905
Χειροτονήθηκε ιερεύς το 1942 και έγινε εφημέριος του χωριού του. Το 1948, αυτός και πολλοί κάτοικοι του χωριού του, φοβούμενοι τους συμμορίτες κατέφυγαν στο Καρπενήσι. Τον Ιανουάριο του 1949, οι δολοφόνοι του καπετάν Γιώτη κατέλαβαν το Καρπενήσι και άρχισαν γενική σφαγή μεγάλων, μικρών, νηπίων, ανδρών και γυναικών. Ο ιερεύς Βούρβας. αφού υπέστη φρικτά βασανιστήρια κατεσφάγη και μαζί με άλλους πενήντα, ερρίφθη σ’ ένα κοινό λάκκο.
27.
Ιερεύς
Δημήτριος Κ. Βαστάκης
Δομιανούς Ευρυτανίας
1900
Στις 18-12-1942 συνελήφθη από τους Ιταλούς και υπεβλήθη σε φρικτά βασανιστήρια πού μόνον οι δολοφόνοι του Κ Κ.Ε.
υποβάλλουν τα θύματα τους. Τελείως παραμορφωμένο, με τα χέρια βγαλμένα από τις αρθρώσεις, στις 24-12-42 οι Ιταλοί τον έρριξαν σ’ ένα καιόμενο σπίτι και τον έκαψαν ζωντανό.
28.
Ιερομόναχος
Νικόδημος Ραφτογιάννης
Προυσσό Ευρυτανίας
1909
Ιερομόναχος στη μονή Προυσσού. Στις 6-8-1944 συνελήφθη υπό των Γερμανών στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας κοί μετεφέρθη στό
Καρπενήσι. Τον κρέμασαν μπροστά στο Γυμνάσιο χωρίς πολλές διαδικασίες για εκφοβισμό των κατοίκων.
29.
Ιερεύς
Κωνσταντίνος Σπανός
Νεράιδα Αγράφων
1893
Συνελήφθη από τους κομμουνιστοσυμμορίτες του καπετάν Γιώτη στο χωριό του, στις 18-4-47, δευτέρα ήμερα του Πάσχα. Τον
ωδήγησαν μαζι με άλλους κατοίκους στο βουνό Βουλγάρα Κλειτσού. Υπεβλήθη σε φρικτά και ακατονόμαστα βασανιστήρια και εξευτελισμούς. Στο τέλος, οι δολοφόνοι του Κ.Κ.Ε. του συνέτριψαν με ρόπαλο το κεφάλι
30.
Ιερεύς
Ηλίας Αλέξιος
Κτημένια Ευρυτανίας
1907
Εφονεύθη υπό των σφαγέων κομμουνιστοσυμμοριτών του καπετάν Γιώτη. στις 9 Ιουνίου 1947 κατά την επίθεσι
των προδοτών εναντίον του χωρίου του και ενώ προσπαθούσε να προφυλάξη τις γυναίκες και τα παιδιά από τα πυρά των συμμοριτών του «Δημοκρατικού Στρατού».
31.
Ιερεύς
Θεοφάνης Μπίκας
Δυτ. Φραγκίστα Ευρυτανίας
1907
Στις 25 Ιουλίου 1947 οι δολοφόνοι κομμουνιστοσυμμορίτες του καπετάν Γιώτη συνέλαβαν τον ιερέα την ώρα που
έψαλλε τον εσπερινό στην εκκλησία. Τον μετέφεραν στη θέσι «Κληματσίδα» έξω από το χωριό. Χόρτασαν τη μανία τους βασανίζοντας τον φοβερά και τέλος τον σκότωσαν φυτεύοντας του μια σφαίρα στο κεφάλι.
Advertisements

167 Responses

 1. Στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης εξολόθρευσε 5.000 Εβραίους!

  Οι ίδιοι οι Εβραίοι ομολογούν ότι ήσαν πιστοί σύμμαχοι των Οθωμανών και δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι της εξέγερση των Ελλήνων, οι οποίοι φανερά τους μισούσαν.

  Όπως γράφει ο Πιερόν, από το 1821 μέχρι το 1831 που ιδρύθηκε το Ελληνικό Κράτος, ο Εβραϊκός Πληθυσμός της Ελλάδος συρρικνώθηκε δραματικά εξ αιτίας των σφαγών και της μετανάστευσεως. Οι Εβραίοι έφευγαν από την Ελλάδα για να μην τους σφάξουν οι Έλληνες! Οι Εβραϊκές Κοινότητες της Θήβας, της Ναυπάκτου και της Πάτρας εξαλείφθηκαν παντελώς από τους επαναστατημένους Έλληνες.

  Όταν τον Σεπτέμβριο του 1821 οι Έλληνες κατέλαβαν την Τριπολιτσά, ο Κολοκοτρώνης και τα παλληκάρια του έσφαξαν 5.000 Εβραίους! Ο Πιερόν καταφεύγει στον μεγάλο Γάλλο περιηγητή Πουκεβίλ για να μας δώσει μια εικόνα της σφαγής: Οι χριστιανοί σφάζανε μέχρι και τα ζώα των Εβραίων! Γράφει ο αυτόπτης μάρτυς Μαξίμ Ρεμπό: “Συχνά ένας Έλληνας που πάει να μαχαιρώσει έναν Μουσουλμάνο, τον παρατάει για να σκοτώσει έναν Εβραίο. Οι Ισραηλίτες της Τριπολιτσάς θανατώθηκαν όλοι, οι περισσότεροι από αυτούς στην πυρά, εξαιτίας του μεγάλου μίσους που έτρεφαν γι’ αυτούς οι Έλληνες, μετά τις φρικαλεότητες που είχαν διαπράξει οι Εβραίοι της Κωνσταντινούπολης εναντίον των Χριστιανών της Πόλης και πάνω στο σώμα του Πατριάρχη Γρηγορίου”!

  Φάτε Ελληνες το κρέας των δεσποτάδων σας…

  Έχει σημασία πώς εξηγούν οι ίδιοι οι Εβραίοι τον φοβερό Αντισημιτισμό που έδιεξαν οι Έλληνες το 1821. Κατ’αρχάς υπήρχε το παραδοσιακό Χριστιανικό μίσος απέναντι στον “θεοκτόνο” Λαό των Εβραίων που σταύρωσε τον Χριστό. Το μίσος αυτό ενισχύθηκε από μια σειρά ανθελληνικών ενεργειών του περιουσίου Λαού: Στην Κορώνη οι Εβραίοι βασάνισαν μέχρι θανάτου τον επίσκοπο Γρηγόριο, που είχαν πιάσει όμηρο, πετούσαν τα κομμάτια και φώναζαν στους Έλληνες να φάνε κρέας! Λίγο μετά οι Εβραίοι έκαναν το ίδιο με τον διάκονο του δεσπότη και έναν παπά: Τους πέταξαν κι αυτούς από το κάστρο.

  Όταν οι Έλληνες επιτέθηκαν εναντίον του Ναυπλίου, οι Εβραίοι βασάνισαν έναν Έλληνα μαχητή που μια οβίδα κανονιού του είχε σπάσει το πόδι. Οι Έλληνες έτρεφαν μίσος προς τους Εβραίους, διότι ενώ αυτοί πολεμούσαν για την Λευτεριά τους, οι Εβραίοι πολεμούσαν για να προωθήσουν τα οικονομικά τους συμφέροντα.

  Υπενθυμίζω ότι όλα τα παραπάνω τα γράφουν στα βιβλία τους που μνημονεύσαμε στην αρχή, οι δύο κορυφαίοι Εβραίοι ιστορικοί Μερνάρ Πιερόν και Μαρκ Μαζάουερ. Βεβαίως, επιχειρούν να δικαιολογήσουν την συνεργασία των Εβραίων με τους Τούρκους μέσω του Ταλμούδ, που τους πρόσταζε ότι ο Νόμος του Κράτους είναι και ο δικός σας Νόμος!

  Λόγω των Εβραίων απέτυχε η επανάσταση στην Μακεδονία!

  Ωστόσο, το πιο συγκλονιστικό στοιχείο που ομολογούν οι ίδοι οι Εβραίοι αλλά ουδέποτε θα καταγράψει στο βιβλίο Ιστορίας της Έκτης Δημοτικού η Μαρία Ρεπούση είναι άλλο: Τόσο ο Μαζάουερ όσο και ο Πιερόν (σελ 32-34) αποδέχονται ότι η ελληνική Επανάσταση στην Μακεδονία απέτυχε εξ αιτίας των Εβραίων! Οι τούρκοι, οι Εβραίοι και οι Λεβαντίνοι της Θεσσαλονίκης συμμάχησαν και κατέστειλαν την εξέγερση των Χριστιανών σε όλη την Βόρειο Ελλάδα. Σαρανταδύο ελληνικά χωριά κάηκαν, όλοι σχεδόν οι άνδρες εσφάγησαν και τα γυναικόπεδα φυλακίστηκαν. Ακόμη και ο Εβραιόφιλος Γάλλος περιηγητής Πουκεβίλ παραδέχεται ότι “στα γεγονότα αυτά συνέδραμαν εξαιρετικώς οι Εβραίοι”

  Μετά από όλα αυτά ήταν φυσικό οι Έλληνες της Μακεδονίας να στραφούν με μίσος εναντίον των Εβραίων, τους οποίους σε λίγο έπαψαν να προστατεύουν και οι Οθωμανικές Αρχές. Σύμφωνα με την λαϊκή δοξασία, οι Εβραίοι εθεωρούντο πλούσιοι και οι Έλληνες τους συνελάμβαναν για να ζητήσουν λύτρα. Όταν αυτά δεν καταβάλλονται, τους ξυλοκοπούν και τουςλιθοβολούν μέχρι θανάτου. Όταν το 1825 ο Ιμπραήμ ήλθε στην Ελλάδα και άρχισε να σπέρνει τον τρόμο, οι Εβραίοι ανάσαναν. Όταν έπεσε το 1826 το Μεσολόγγι, οι Εβραίοι πανηγύριζαν!

  Δεν μας παίρνει ο χώρος να καταγράψουμε όλη την κόντρα Ελλήνων και Εβραίων κατά την Επανάσταση του 1821. Θα αναφέρουμε μόνο τον ύπουλο ρόλο των Εβραίων χρηματιστών του Λονδίνου στα δάνεια που συνήψε το 1824 με την Αγγλία το υπο σύστασιν ελληνικό Κράτος (σελ. 34 του βιβλίου του Πιερόν)

  Κοντολογίς: Ό,τι και να λένε η Ρεπούση, ο Λιάκος, Γιαννουλόπουλος και ο Αλαβάνος, έλληνες και εβραίοι μισούνται θανάσιμα εδώ και 22 αιώνες τουλάχιστον. Ο ρόλος των Εβραίων κατά την Επανάσταση του 1821 ήταν βαθύτατα ανθελληνικός και δικαίως ο Κολοκοτρώνης τους κατέσφαξε τον Σεπτέμβρη του 1821 στην Τριπολιτσά. Αυτό το παραδέχονται οι ίδιοι οι Εβραίοι ιστορικοί, αλλά το αρνούνται οι Έλληνες που γράφουν τα σημερινά σχολικά βιβλία Ιστορίας.

  Γι αυτό και το 1821 έχει περιοριστεί σε δύο-τρεις σελίδες στα σχολικά βιβλία Ιστορίας. Τα παιδιά δεν πρέπει ούτε να υποψιαστούν το προαιώνιο μίσος μεταξύ Εβραίων και Ελλήνων, για να μην γίνουν Εθνικιστές και ενοχληθεί το Διεθνές Εβραϊκό Λόμπυ που χρηματοδοτεί την έκδοση των σχολικών μας βιβλίων εδώ και λίγα χρόνια.

 2. Kwnstantis Atheos Stalinikos !, on March 19, 2013 at 7:42 pm said:
  Na giati vrizoun tin pisti mas oi KKEdes.O jannis Kwnstantis o en dynamei arhigos tou KKE Souidias.Kovei kai ravei sti koinotita Stockholmis opou petaxe kai ti Kyra-Marika Xouliara apo proedro gia na valei sti thesi tis ena diko tou neofermeno sti Souidia grafei ta parakatw sto Blogg twn anarxokomounistwn kai twn koukouloforwn :
  Γίνεται να γίνεις άθεος
  από Γιάννης από Σουηδία 23:53, Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009
  Και βέβαια γίνεται. Εγώ είμαι από τον δήμο Ιλίου και πηγα στο Ληξιαρχεί της Αθήνας στην Μητροπόλως. Ηθελα να δηλωθώ άθρησκος αλλά δεν γίνονταν. Τελικά, δέχθηκα το αθεος. Μετά πρέπει να κάνεις και δήλωση στην Νομαρχία που ανήκεις. Αυτότο έκανα ηδη το 1992 και στην ταυτότητα μου (την παλιά) έγραφε άθεος.

  https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1116290

 3. RADIO PONTOS STOCKHOLM
  Καλώς ήρθατε Τεμετέρ

  Κάντε κλικ στην διεύθυνση για ζωντανή εκπομπή ράδιο
  http://www.pontosstockholm.com

 4. Θυμάστε το βίντεο του υποψήφιου για την προεδρία της Κύπρου Γ.Λιλλήκα, που απαγορεύτηκε;
  Αν είχες μια στιγμή, μόνο μια στιγμή, να δεις το μέλλον, να ζήσεις αυτά που πολύ πιθανόν θα συμβούν στην Κύπρο, ένα μήνα μετά τις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές, τότε ίσως να σκεφτόσουν ξανά την απόφασή σου. Αν πήρες τη σωστή απόφαση, τότε να την κρατήσεις. Αν πήρες μια λανθασμένη απόφαση ή σκέφτεσαι να πάρεις μια τέτοια απόφαση, τότε υπάρχει ακόμα χρόνος να αναθεωρήσεις και να κάνεις τη σωστή επιλογή. Πριν να είναι πολύ αργά.

  Ξαναδείτε το:

  Το βίντεο που κόπηκε από τον Πρ. Αρχ. Ραδιοτηλεόρασης

 5. “Καί βγῆκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνῆτες, Ἕλληνες, σπορά τῆς ἐβραιουργιᾶς, πού εἶπαν νά μᾶς σβήσουν τήν Ἁγία Πίστη, τήν Ὀρθοδοξία, διότι ἡ Φραγκιά δέν μᾶς θέλει μέ τέτοιο ντύμα Ὀρθόδοξον. Καί ἐκάθησα καί ἔκλαιγα διά τά νέα παθήματα.

  Καί ἐπῆγα πάλιν εἰς τούς φίλους μου τούς Ἁγίους. Ἄναψα τά καντήλια καί ἐλιβάνισα λιβάνιν καλόν ἁγιορείτικον.Καί σκουπίζοντας τά δάκρυά μου τούς εἶπα: “Δέν βλέπετε ποῦ θέλουν νά κάνουν τήν Ἑλλάδα παλιοψάθα; Βοηθεῖστε, διότι μᾶς παίρνουν, αὐτοί οἱ μισοέλληνες καί ἄθρησκοι, ὅ,τι πολύτιμον τζιβαϊρικόν ἔχομεν.

  Φραγκεμένους μᾶς θέλουν τά τσογλάνια τοῦ τρισκατάρατού του Πάπα… Μην ἀφήσετε, Ἅγιοί μου αὐτά τά γκιντί πουλημένα κριγιάτατης τυραγνίας νά μασκαρέψουν καί νά ἀφανίσουν τούς Ἕλληνες, κάνοντας περισσότερο κακό ἀπό αὐτά πού καταδέχθηκεν ὁ Τοῦρκος ὡς τίμιος ἐχθρός μας”.

  Καί εἶπαν οἱ ἄθρησκοι πού ἐβάλαμεν εἰς τόν σβέρκο μας νά μή μανθάνουν τά παιδιά μᾶς Χριστόν καί Παναγίαν, διότι θά μᾶς παρεξηγήσουν οἱ ἰσχυροί.

  Καί βγῆκαν ἀκόμη νά ‘ποτάξουν τήν Ἐκκλησίαν, διότι ἔχει πολλήν δύναμη και την φοβοῦνται. Καί εἶπαν λόγια ἄπρεπα διά τούς παπάδες. Ἐμεῖς, μέ σκιάν μας τόν Τίμιον Σταυρόν, ἐπολεμήσαμεν ὁλοῦθε, σέ κάστρα, σέ ντερβένια, σέ μπογάζια καί σέ ταμπούργια. Καί αὐτός ὁ Σταυρός μᾶς ἔσωσε.

  Μᾶς ἔδωσε τήν νίκη καίἔχασε (ὁδήγησε σέ ἥττα) τόν ἄπιστον Τοῦρκον. Τόση μικρότητα στόν Σταυρό, τόν σωτήρα μας!

  Καί βρίζουν οἱ πουλημένοι εἰς τούς ξένους καί τούς παπάδες μας, τούς ζυγίζουν ἀναντρους καί ἀπόλεμους. Ἐμεῖς τούς παπάδες τούς εἴχαμε μαζί εἰς κάθε μετερίζι, εἰς κάθε πόνον καί δυστυχίαν. Ὄχι μόνον διά νά βλογᾶνε τά ὄπλα τά ἱερά, ἀλλά καί αὐτοί μέ ντουφέκι καί γιαταγάνι, πολεμώντας σάν λεοντάρια. Ντροπή Ἕλληνες”!

  ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ (του Αντιπαρακμή) σχετικά με το κείμενο του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών:

  1) Δεν πρέπει να τεθεί θέμα, πως επιτρέπεται να διδάσκουν στα σχολεία, εκπαιδευτικοί που προσπαθούν να περάσουν τέτοιες απόψεις; Και μάλιστα με γραπτό κείμενο που απευθύνετε στους ίδιους τους μαθητές (δείτε το στην επίσημη ιστοσελίδα τους εδώ);

  2) Σίγουρα είναι ένα ακόμη ανθελληνικό “αμάρτημα” του ΚΚΕ. Φυσικά ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο είναι.

  3) Ας κάνουν τον κόπο οι εκπαιδευτικοί του ΠΑΜΕ (ΚΚΕ), να αφήσουν για λίγο την προπαγάνδα του Κέντρου Μαρξιστικών Ερευνών και να διαβάσουν τα απομνημονεύματα των αγωνιστών του 21. Δεν είναι τόσο κακό να βγάζεις για λίγο τις παρωπίδες.

 6. Ο σύντροφος Χριστόφιας παρέλαβε απο τον Τάσο Παπαδόπουλο μια Κυπριακή οικονομία ακμάζουσα, με απειροελάχιστη ανεργία, ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ και πολύ μικρό δημόσιο χρέος και έκανε ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ από το χέρι του για να τα διαλύσει!
  Ο σύντροφος Χριστόφιας παρέλαβε ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ προϋπολογισμού ίσο με 6% του ΑΕΠ!
  Παρέλαβε ένα χρέος γύρω στο 35% του ΑΕΠ και ανεργία στο 3,5% με 4%.
  ΠΡΙΝ γίνει οποιοδήποτε PSI τα είχε διαλύσει όλα, είχε υπερδιπλασιάσει το δημόσιο χρέος και είχε τριπλασιάσει την ανεργία δίνοντας ταυτόχρονα τεράστιες αυξήσεις στους Κυπρίους κοπροδημόσιους και προσλαμβάνοντας ακόμα περισσότερους συντρόφους στο δημόσιο αέρα πάτερα.
  Και επειδή οι Κύπριοι ένιωσαν στο πετσί τους τι σημαίνει αριστερή διακυβέρνηση το ΑΚΕΛ θα ξαναδεί εξουσία μετά από 30 χρόνια…

 7. 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. 192 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΕΛΛΝΗΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΗΡΟΩΝ ΜΑΣ!!!!

  Ταινεία γιά τούς Σουλιώτες – παραγωγής 1972.

 8. Ena poly wraio ergo me kalou ithopoious.Panw se ena kalo vivlio.
  Mou arese poly.Axizei na to deite .

  Μια όμορφη κοπέλα δραπετεύει από την αυλή του Αλή πασά και φανερώνει στους Σουλιώτες ότι οι Τούρκοι ετοιμάζουν στρατό για να κυριέψουν τον τόπο τους. Όταν εκδηλώνεται η επίθεση, οι Σουλιώτες, καλά προετοιμασμένοι, την αποκρούουν…

  Στο πλευρό τους πολεμά και η κοπέλα, που θα ζήσει ένα μεγάλο προσωπικό δράμα…

  Το δράμα κορυφώνεται βρίσκοντας τις Σουλιώτισσες στο Ζάλογγο, να τραγουδούν Στη στεριά δεν ζει το ψάρι και να θυσιάζονται χορεύοντας και πέφτοντας στον γκρεμό με τα μωρά τους στην αγκαλιά και τους άνδρες να αποφασίζουν να πεθάνουν ανατινάζοντας το μοναστήρι στο βουνό Κούγκι.

  Σε σκηνοθεσία Δημήτρη Παπακωνσταντή, παραγωγή Τζέιμς Πάρις και σενάριο Πάνου Κοντέλη βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Μιχάλη Περάνθη.
  Παίζουν: Χρήστος Πολίτης, Κάτια Δανδουλάκη, Γιάννης Κατράνης, Αλέκα Κατσέλη, Στέφανος Στρατηγός, Ελένη Ανουσάκη, Ανδρέας Φιλιππίδης, Λαυρέντης Διανέλλος, Μαλαίνα Ανουσάκη, Χρήστος Καλαβρούζος, Fernando Sancho (Αλή Πασάς), Νίκος Περέλης

 9. Εvας ιερωμέvoς, o Παπαφλέσσας, πoυ κρύβει μέσα τoυ τη φλόγα της αvεξαρτησίας τoυ Γέvoυς, περιoδεύει στov Μοριά και στις Παραδoυvάβιες Ηγεμovίες και με τα λόγια τoυ ξεσηκώvει τoυς Φιλικoύς και τoυς Δημoγέρovτες vα κηρύξoυv τηv Επαvάσταση τoυ 1821…
  Παίζουν: Χρήστος Πολίτης, Χρήστος Νάτσιος, Χρήστος Καλαβρούζος, Στέφανος Στρατηγός, Σταύρος Φαρμάκης, Σταύρος Ξενίδης, Μάνος Κατράκης, Μάκης Ρευματάς, Λαυρέντης Διανέλλος, Λάκης Γκέκας, Λάζος Τερζάς, Κάτια Δανδουλάκη, Θόδωρος Μορίδης, Ηλίας Λογοθέτης, Έλενα Τσαλδάρη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Δημήτρης Μπισλάνης, Γρηγόρης Βάφιας, Γιώργος Οικονόμου, Γιώργος Μοσχίδης, Γιώργος Κυρίτσης, Γιώργος Κυριακίδης, Γιάννης Χειμωνίδης, Γιάννης Κοντούλης, Γιάννης Κατράνης, Αλέκος Αλεξανδράκης, Άγγελος Αντωνόπουλος, Fernando Sancho

  ΣΚΕΤΗ ΠΟΡΩΣΗ-ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!!!!!!!!

  Μία από τις επιφανέστερες προσωπικότητες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, ο Παπαφλέσσας παρουσιάζεται σε αυτή την ταινία. Η κήρυξη της Επανάστασης στο Μοριά, η νίκη επί του Δράμαλη στα Δερβενάκια και ο θάνατός του στο Μανιάκι το 1825 πολεμώντας τις ορδές του Αιγύπτιου Ιμπραήμ. Η ταινία απέσπασε τις καλύτερες κριτικές στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης 1971, και απέσπασε τα βραβεία Καλύτερης Σκηνοθεσίας, Αρτιότερης Παραγωγής και δόθηκε Τιμητική διάκριση στον σκηνογράφο και ενδυματολόγο Διονύση Φωτόπουλο. Η ταινία κόστισε 12.000.000 δραχμές και θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες υπερπαραγωγές του ελληνικού κινηματογράφου προσεγγίζοντας αντίστοιχες αμερικανικές.

  Σκηνοθεσία: Ερρίκος Ανδρέου

  Σενάριο: Πάνος Κοντέλης

  Παραγωγή: Φίνος Φιλμ/ Τζέιμς Πάρις -Aρτ Φιλμ /Γενική Κινηματογραφική Επιχειρήσεων Α.Ε.

  Μουσική: Κώστας Καπνίσσης

  Έτος: 1971

  Διάρκεια: 122 λεπτά Πρωταγωνιστούν Δημήτρης Παπαμιχαήλ Αλέκος Αλεξανδράκης Άγγελος Αντωνόπουλος Κάτια Δανδουλάκη Χρήστος Πολίτης Φερνάντο Σάντσ

 10. Παρακαλούνται Συριζαίοι, Πασόκοι, Δημαραίοι, εβραίοι, άπλυτοι, μασόνοι και λοιπές ανθελληνικές δυνάμεις να κινητοποιηθούν άμεσα για την απαγόρευση προβολής των εν λόγω κινουμένων σχεδίων. Δεν είναι δυνατόν στην δημοκρατική μας Ellada οι νοσταλγοί του φασισμού να δηλητηριάζουν τις ψυχές των μικρών παιδιών με την βοήθεια του κρυφοφασίστα Τομ…

  http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articles/epikairotita/politiki/apokaluptiki_fotografia_o_tom_einai_fasistas_na_stamatisei_amesa_i_proboli_tis_seiras_kinoumenon_sxedion_tom_kai_tzeru.html

 11. Όταν το 2012 οι κυπριακές τράπεζες δεν άντεξαν άλλο και προσέφυγαν στον ELA (στον μηχανισμό έκτακτης ρευστότητας) προκειμένου να μην καταρρεύσουν, οι ευρωπαίοι και κυρίως οι Γερμανοί έθεσαν θέμα ανταλλαγμάτων, δηλαδή αποικιακής κατοχής του νησιού διαμέσου της τρόικας.

  Η κυβέρνηση Χριστόφια, προκειμένου να καλύψει την ληστεία των κυπριακών τραπεζών από τους ολιγάρχες της οικονομίας και της πολιτικής, δέχτηκε με ιταμό τρόπο να πουληθεί το νησί σε τιμή ευκαιρίας. Κι έτσι υπέγραψε μαζί με τις υπόλοιπες δυνάμεις τη σύμβαση εκχώρησης του νησιού στην τρόικα.

  Η προδοσία του Χριστόφια είναι τέτοια που θέλησε ο ίδιος να υπογράψει την θανατική καταδίκη του νησιού, χωρίς καν να πάρει την πρωτοβουλία ενός δημοψηφίσματος προκειμένου έστω να έχει το άλλοθι της ετυμηγορίας ενός «ναι».

  Η οργανική διαπλοκή στην Κύπρο των μεγάλων κομμάτων και των επικεφαλής τους με τις τράπεζες και τους ολιγάρχες του χρήματος είναι τέτοια, που και μόνο η σκέψη ότι ένα πιθανό δημοψήφισμα θα έφερνε στην επιφάνεια το αληθινό πρόβλημα, δηλαδή εκείνο της διαπλοκής πολιτικής και χρήματος, απέτρεψε τον Χριστόφια ακόμη κι από το να το σκεφτεί.

  Επιδόθηκε απλά ο Χριστόφιας σε κροκοδείλια δάκρυα μπροστά στην τηλεόραση καθώς ανακοίνωνε την θανατική καταδίκη του νησιού. Οι δικαιολογίες είναι πολύ γνωστές και από την δική μας περίπτωση.

 12. Nomizw oti xefevgei i istoselida -blok (Ellines tis Souidias) apo ta metanasteutika themata pou aforoun tous Ellines tis Souidias kai asholite me to KKE pou ehei molis to 5% stin Ellada

  Stohos mas prepei na einai i kritiki gia to ti ginete stin Elliniki Omospondia, stin Elliniki Politistiki stegi, kai sta Ellinoglosa Sholeia eleutherou hronou (Savatiatika) gia tin kalutereusi auton ton foreon
  mesa se politismena plaisia

  EUHARISTO

 13. @ ELLINAS STIN SOUIDIA

  Φίλε μου, δεν έχεις δίκιο.

  Όλες αυτές οι οργανώσεις που αναφέρεις Ελληνική Ομοσπονδία, Ελληνική Πολιτιστική Στέγη, Σχολείο μπολσεβίκων, εδώ και πολλά χρόνια έχουν καταληφθεί από τη σέκτα του εγκληματικού ΚΚΕ και είναι πλέον κομματικές οργανώσεις του εθνοπροδοτικού ΚΚΕ με σκοπό την απορρόφηση κυρίως κρατικών επιδοτήσεων για την τσέπη τους.

  Επομένως χρέος μας είναι να αναδείξουμε και την ιδεολογία και το ποιόν των ανθρώπων αυτής της ληστρικής ανθελληνικής σέκτας.

 14. Αμβρόσιος Καλαβρύτων: ΦΤΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΜΕ! Μη τους αφήνετε να κακοποιούν τόσο πολύ την ιστορική αλήθεια!

  Ραγηάδες του 2013, εγερθήτε, σηκώστε κεφάλι!

  “Απατεώνα αποκαλούν τον Παλαιών Πατρών Γερμανό. Εξ’ απόψεως Εθνικής συνειδήσεως “Δυστυχώς… επτωχεύσαμεν”

  Δανείζομαι, αγαπητοί μου φίλοι, αυτή την περιώνυμη φράση του Χαριλάου Τρικούπη για να αναφερθώ όχι βέβαια στην οικονομική κρίση, η οποία μαστίζει σήμερα τη Χώρα μας και της οποίας τα καταστροφικά αποτελέσματα λιγότερο ή περισσότερο όλοι μας τα βιώνουμε, αλλά για να θίξω μια άλλη -πιο σημαντική κατά την ταπεινή μου άποψη- κρίση, η οποία ταλανίζει επίσης την Ελλάδα μας, αυτή τη Χώρα της σοφίας, της ανδρείας και γενικώτερα της αρετής, την κρίση της εθνικής μας ταυτότητος και αυτοσυνειδησίας!

  Αυτή η κρίση, την οποίαν εκφράζουν και υπηρετούν τα αριστερόστροφα πολιτικά Κόμματα και πρόσωπα, συνιστά μια πιο σοβαρή και πιο μεγάλη απειλή και από αυτήν την οικονομική κρίση! Διότι η Ελλάδα και άλλοτε “επτώχευσε”, αλλ’ όμως δεν χάθηκε! Δεν έσβησε και δεν εξαφανίσθηκε από τον παγκόσμιο Χάρτη!

  Τα αριστερόστροφα Κόμματα ή πρόσωπα και άλλοτε επούλησαν την Ελλάδα μας. Κατά την περίοδο του Συμμοριτοπολέμου πεπλανημμένοι Αδελφοί μας είχαν ταυτισθεί με ξένα Κέντρα Αποφάσεων του Ανατολικού τότε μπλοκ και ήθελαν να μας εντάξουν στο σύστημα του ξεχασμένου πια “Σιδηρού Παραπετάσματος”! Χάρις όμως στην παλληκαριά των Ελλήνων η Ελλάδα μας σώθηκε! Σήμερα οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι, δηλαδή οι οπαδοί της Αριστεράς, στρέφουν τα βέλη τους κατά της Θρησκείας και κατά της Πατρίδος. Τα περί Θρησκείας ας τα αφήσουμε προς το παρόν.

  Ας δούμε όμως τι ενεργούν κατά της φιλτάτης Πατρίδος μας. Προσπαθούν με αλλοίωση των ιστορικών δεδομένων, τα οποία χωρίς ντροπή προβάλλουν, να μας αλλάξουν τα εθνικά μας “πιστεύω”! Ο κίνδυνος βέβαια δεν είναι για μας τους μεγαλυτέρους στην ηλικία. Κίνδυνο διατρέχουν τα παιδιά μας, το αύριο της φυλής μας και της Χώρας μας.

  Έτσι λοιπόν από τη μια μεριά έχουμε την περιώνυνη κυρία Ρεπούση, η οποία εντελώς ξαφνικά ανακάλυψε, ότι στη Σμύρνη της Μικράς Ασίας ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του Ελληνικού στοιχείου της πόλεως, αλλά “ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ”! Και όμως η κυρία Ρεπούση πληρώνεται από το Ελληνικό Δημόσιο ως Βουλευτής, ώστε ανενόχλητη να συσκοτίζει την ιστορία και να δολοφονεί την ιστορική αλήθεια!

  Το νέο φρούτο μας έρχεται τώρα πια απο το ΠΑΜΕ! “Το ΠΑΜΕ αποκαλεί τον Παλαιών Πατρών Γερμανό απατεώνα”, διαβάσαμε στην τοπική εφημερίδα “Το ΒΗΜΑ της Αιγιάλειας” και… ανατριχιάσαμε. “Η επιστολή, που έφτασε στα σχολεία, απευθύνεται σε μαθητές, εν όψει της Εθνικής Επετείου”(φ. της 16ης Μαρτίου ε.έ.). “Φτύστε τους ωρέ”, θα σας έλεγα, για να καταλάβουν, ότι πρέπει να λογικευθούν! Μη τους αφήνετε να κακοποιούν τόσο πολύ την ιστορική αλήθεια.

  Εμείς, λοιπόν, από το μικρό αυτό μετερίζι μας, χαράζουμε αυτές τις γραμμές, μόνο και μόνο για να αποδείξουμε, ότι δεν τους φοβούμεθα -μεταφορικά βέβαια- τους φτύνουμε κατάμουτρα με το να παρουσιάζουμε εδώ για δεύτερη (πέρυσι την παρουσιάσαμε από την ίδια αυτή θέση) την περίφημη Διακήρυξη του Παλαιών Πατρών Γερμανού, που έγινε στο ιστορικό Μοναστήρι της Αγίας Λαύρας, μετά την οποία άρχισε η Ελληνική Επανάστασις και της οποίας πρώτος καρπός ήταν η απελευθέρωσις των Καλαβρύτων, γεγονός, το οποίον πανδήμως εορτάζεται σήμερα στην πόλη αυτή της ποιμαντικής μας δικαιοδοσίας.

  Έλληνες, Χριστιανοί, Πατριώτες, Αδελφοί, Πατέρες ήλθεν η ώρα να σηκώσουμε κεφάλι! Αντισταθήτε, λογομαχήστε, ακυρώσετε τυχόν φιλίες με πρόσωπα, τα οποία προσβάλλουν είτε την Πατρίδα μας, είτε την Πίστη μας! Σηκώστε κεφάλι! Στην θρασύτητα, απαντήστε με θρασύτητα! “Οργίζεσθε και μη αμαρτάνετε” μας συμβουλεύει ο Απόστολος Παύλος( Εφεσ. 4, 26). Ραγηάδες του 2013, εγερθήτε, σηκώστε κεφάλι!

  Αν, βέβαια, αγαπάτε την Ελλάδα μας. Από τη μια μεριά οι της τρόικα, ο κ. Σόϋμπλε της Γερμανίας και μερικοί κλέφτες και λωποδύτες θεράποντες του Κρατικού Μηχανισμού (πρώην Υπουργοί και μεγαλόσχημοι), και από την άλλη το ΠΑΜΕ, η κα Ρεπούση, η κα Δραγώνα και όποιοι άλλοι έχουν βάλει στόχο να διαλύσουν την Ελλάδα μας! Θα τους αφήσουμε άραγε;”.

 15. Synexiste na parousiazetai to pragmatiko proswpo twn eglimatiwn anthellinwn tou vrwmoprodotikou KKE.Epitelous na mathoume oloi tin istoria pou mas kryvoun gia na xehasoume ti katharmata einai oi Satanomasonoi tou antethnikou KKE. Prosfata kanan eipihesi enantia stin Ethniki epanastasi tou 1821 me tin anakoinwsi tou PAME sta Ellinopoula. Kai o filarakos pou thelei “politismena plaisia” gia tous trampoukismous twn alitokomounistwn stis koinotites sti stegi sto sxoleio gia den mas leei tipote.Alla etsi einai ta kryfokomounia politismos otan strimoxnonte trampoukismous kai diagrafes kai plasta katastatika opou tous pairnei.
  OYST YPOKRITES GRAIKYLOI.

 16. Οι σιωνιστικές φιέστες του Μπουτάρη με τα χρήματα βεβαίως των Θεσσαλονικέων, πέρασαν στην ιστορία. Σε αυτές τις εκδηλώσεις υποταγής της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας στον διεθνή σιωνισμό, επισημάνθηκε η αναγκαιότητα της καταπολέμησης των φαινομένων του ρατσισμού και του αντισημιτισμού,

  Τα διαπιστευτήριά τους προς τον πρόεδρο του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου, κατέθεσαν τόσο ο πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς, όσο και ο πρόεδρος των πρώην πασοκοδίαιτων και νυν προλετάριων του δημοσίου, Αλέκος Τσίπρας. Με τις θέσεις τους απολογήθηκαν στην ουσία στο παγκόσμιο σιωνιστικό αφεντικό τους για το δημοκρατικό δικαίωμα του Ελληνικού Λαού, να εκφράζει ελεύθερα και άφοβα τις πολιτικές και ιδεολογικές του πεποιθήσεις.

  Είναι γνωστή από αιώνες πίσω η τακτική των σιωνιστών. Παραμένει ατόφια μέχρι την εποχή μας. Οι εβραίοι είναι εκείνοι οι οποίοι με το ένα χέρι βάλλουν ύπουλα κατά των μη εβραίων και με το άλλο, καλούν περίλυποι και «αδικημένοι» σε βοήθεια. Τούτη η εικόνα μας έρχεται στο νου, διαβάζοντας την είδηση της αισχρής λεκτικής, ρατσιστικής επίθεσης, την οποία υπέστησαν Πολωνίδες σε τουρνουά τένις στην πόλη Ελάτ του Ισραήλ.
  Το τουρνουά έλαβε χώρα στα πλαίσια του Fed Cup – Europe Africa Zone Group 1 τον Φεβρουάριο, οπότε και η πολωνική ομάδα αντιμετώπιζε την αντίστοιχη του Ισραήλ. Η πολωνική ομάδα αποτελούμενη από τις αδερφές Radwanska, έγινε δέκτης της άγριας ρατσιστικής επίθεσης του ισραηλινού πλήθους, το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνος, δεν έπαψε να κραυγάζει με ταλμουδικό μίσος: «καθολικές σκύλες»!
  Η μία εκ των αδερφών, η Agnieszka Radwanska, υπήρξε έξαλλη από τη χυδαία επίθεση των εβραίων θεατών, αρνούμενη να κάνει δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, παρά μόνο εξέφρασε την έντονη απογοήτευσή της από τη στάση του διαιτητή και την ανοχή του απέναντι στις προσβλητικές κραυγές του εβραϊκού πλήθους. Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση βέβαια, προκαλεί το γεγονός της αποσιωποίησης του γεγονότος από τα πολωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ενώ το πολωνικό υπουργείο των Εξωτερικών, επέλεξε να τηρήσει σιγήν ιχθύος, αρνούμενο να προβεί στην οποιαδήποτε διαμαρτυρία!
  Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η Πολωνίδα αθλήτρια είναι χριστιανή και περήφανη γι’ αυτό. Είχε μάλιστα λάβει μέρος στην καμπάνια υπό τον τίτλο «δε ντρέπομαι για τον Ιησού», η οποία στόχευε στην ενθάρρυνση των νέων κυρίως Πολωνών, να διακηρύσσουν με περηφάνια την θρησκευτική τους πίστη. Προφανώς αυτό το «βεβαρυμμένο» της παρελθόν, δε συγχώρησαν οι «κριτές των πάντων» εβραίοι, οι οποίοι φρόντισαν να δείξουν το μίσος τους απέναντί της, σε όλο του το βάθος.
  Δε χρειάζεται να αναφέρουμε τι θα είχε συμβεί στην περίπτωση κατά την οποία το ίδιο αυτό γεγονός, είχε συμβεί από την αντίστροφη πλευρά. Εάν δηλαδή, θύματα της ρατσιστικής επίθεσης ήταν εβραίες αθλήτριες. Άπαντες σήμερα θα μιλούσαν για ακραίο και επικίνδυνο αντισημιτισμό, ενώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα υπήρξαν οι ενορχηστρωτές μιας ευρείας καμπάνιας κατά του ευρωπαϊκού αντισημιτισμού και ρατσισμού. Το θέατρο του παραλόγου δηλαδή, σε μια παράσταση πιστή αντιγραφή αυτής η οποία εξελίχθηκε μόλις πριν λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Και το ερώτημα το οποίο εγείρεται είναι: πότε θα απολογηθούν οι εβραίοι για το απύθμενο μίσος τους ενάντια στα υπόλοιπα έθνη; Διότι η υποκρισία έχει και τα όριά της, τα οποία οι σιωνιστές και τα κατά τόπους ανδρείκελά τους, έχουν προ πολλού ξεπεράσει.

 17. O Kasidiaris einai enantion ton Metanaston to fantazese na mas vgei kai kanenas kasidiaris Souidos edw stin souidia pou zoume emeis oi Ellines?

  Tote ti tha leme file mou esu pou mas parousiazeis to videaki tou kasidiari?

 18. Tarpaxe pali o glifokoli Pangalias.Eglipse kala ton popo tis Mellberg kai afti tha ton valei na milisei stin ekdilwsi gia ton Kavafi kai etsi tha tsimpisei kana xiliarikaki.Fysika koinotites kai Sxoleia einai akalestoi na min vrwmisoume tous aaristokrates tis presveias.
  Etsi tis goustarei tis Evraias Mellberg etsi kanei.Emeis oi ypoloipoi na koitame na stelnoume tis oikonomies mas stin Ellada na agorazoume kai kana ladaki ,elitsa,fetoula kai krasaki gia na exoun lefta oi volemenoi tou kratikou mixanismou na kalopairnane kai o kosmakis sta sysitia.

  KAVAFIS 150 ÅR!

  Vi hyllar den grekiska poeten Konstantinos Kavafis (1863-1933). Under kvällen inviger vi en utställning med hans verk, men också om hans person. Poeten Magnus William-Olsson läser dikter av Kavafis. På Stadsbiblioteket 10 april klockan 18.00.

  Greklands ambassad i Sverige välkomnar dig, i samarbete med Stockholms stadsbibliotek, till utställningen ”Ithaka bedrar dig aldrig”.

  Hedersgäst: Gottfried Grünewald, översättare av Konstantinos Kavafis dikter.

  • Introduktion, Patrik Schylström, Stadsbiblioteket
  • Välkomstord, Aliki Hadji, Greklands ambassadör
  • Kavafis, Jesper Svenbro, Poet, ledamot av Svenska Akademien
  • Presentation av Grünewald, Xenofon Pagalias, Ordförande för den svenska sektionen av The International Association of the Friends of Kazantzakis
  • Deklamation, Magnus William-Olsson, Poet
  • Konferencier, Dr. Ann-Margaret Mellberg, Kulturråd vid Greklands ambassad
  • Musik , Maria Zotelle, sång, och Johan Sandback, piano

  Invigningen kommer avslutas med förfriskningar.

  Språk: Svenska och engelska.

  Utställningen pågår till den 3 maj.

  I samarbete med Grekiska ambassaden i Sverige, Internationella biblioteket, Föreningen Svenska Atheninstitutets vänner, The International Association of the Friends of Kazantzakis Swedish Section samt The Nordic Library at Athens.

  Med ekonomiskt stöd från Nämnden för kulturellt utbyte mellan Sverige och Grekland.

  https://biblioteket.stockholm.se/kalender/kavafis-150-%C3%A5r

 19. El Zorro σε φάγανε λάχανο οι Σταλίνες του ΚΚΕ είτε το θέλεις η οχι. Τελικά φωνάζεις σα το γουρουνι στο σακι. Πιοί αντιπροσωπευουν τους έλληνες σουηδίας θα τους βρεις στη προσκληση για δεξίωση στη Στεγη στις 24 Μαρτιου:

  Ολοι οι επισημοι φορεις του ελληνισμου (αναγνωρισμένοι επισημα απο τη πρεσβεία) διοικουνται απο σταλινικους του ΚΚΕ που εκλέχθησαν δημοκρατικα :
  Στεγη
  Κοινοτητα Στοκχολμης
  Σχολείο
  Κυπριακός συλλογος
  Ηπ. αδελφοτητα
  Ομοσπ. νέων
  Ελλ. Χορωδια
  Ελλ. Θεατρο
  Χορευτιτικό
  Οι ελληνες της Σουηδιας εινα Σταλινια του ΚΚΕ

 20. @ Καπρος
  Πράγματι, κάφρε μου, η καφρίλα του εγληματικού ΚΚΕ και πάνω απ όλα η σκατοσακούλα ο απατεώνας Κομνηνός Χαϊδευτός νίκησε!
  Ξέχασες όμως να αναφέρεις τον κορυφαίο διοργανωτή της δεξίωσης, την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΣΟΥΗΔΙΑΣ, γιατί;

  Μήπως γιατί το σουηδικό κράτος την έχει κρίνει αντιδημοκρατική και ντρέπεσαι να την αναφέρεις;

  Γι αυτά και τις απάτες έχουμε γράψει πολλές φορές.

  Ας πάμε κατευθείαν στην αριθμητική!

  Ομοσπονδία: Να μην πάνε από το ΔΣ της καμιά δεκαριά μολσεβίκοι;
  Στέγη: 10 τρολλ απ το παράνομο ΔΣ.
  Κοινότητα Στοκχόλμης (ΚΟΒ ΚΚΕ): 5 μπολσεβίκοι του ΔΣ.
  Ηπειρωτική αδελφότητα: 2
  Σχολείο Μπολσεβίκων: 4
  Κυπριακός Σύλλογος: 2
  Ομοσπονδία Νέων: 1. μόνο η Φραντζέσκα, οι υπόλοιποι είναι μαϊμού. (βλ. προηγούμενο άρθρο με σήμα το αγγούρι).
  Χορωδία μπολσεβίκων: 20 αηδοί και αηδίες.
  Θέατρο μπολσεβίκων: 5 ηθοποιοί.
  Χορευτικό μπολσεβίκων: 25 μπαλαρίνες.
  Σύνολον: περίπου 84 μπολσεβίκοι.

  Από τις πρεσβείες δεν θα πάει κανένας φέτος;

  Επομένως ποιον ελληνισμό προσκαλούν οι θεομπαίχτες οι μπολσεβίκοι τα λαμόγια του ΚΚΕ, για δεξίωση, σε μια αίθουσα που μόλις και μετά βίας χωράει 50 άτομα; Μια ζωή στην απάτη τα λαμόγια του ΚΚΕ!

  Ούτε τις Εθνικές μας επετείους (έτσι για τα μάτια) δεν σέβονται οι κατσικοκλέφτες της σέκτας του ΚΚΕ!!!!

  Επίσης βλέπω ότι από τη συνδιοργάνωση λείπουν οι μεγαλύτερες σε μέλη κοινότητες, ίσως οι μεγαλύτερες της Ευρώπης!
  Οι 2 κρητικοί σύλλογοι του γιούφτου του αλητοσυμμορίτη κρυπτομπολσεβίκου Μανουέλ Τερζάκη.
  Και η κοινότητα της Nacka.
  Έτσι και κάνουν πως πάνε στην μεγαλιώδη αυτή δεξίωση της σκατοσακούλας και του μαλακοπίτουρα τσάμη ανθέλληνα Παπακώστα, πάει την κάτσανε τη… Στέγη.

  Από την άλλη όμως ποιος Έλληνας έχει όρεξη να πάει να ακούσει τις μαλακίες του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ που θέλει να καπελώσει τώρα και την επανάσταση του 1821!

  Το ότι οι αλητοσυμμορίτες του εθνοπροδοτικού ΚΚΕ δεν έχουν τσίπα επάνω τους είναι γνωστό σε όλους!

 21. Α, ξέχασα!
  Μαζί με το γλειφοκώλη τον Παγκαλιά γίνονται 85 οι μπολσεβίκοι.

  Ζήτω η 25η Μαρτίου!
  Ζήτω η Ελλάς!
  Ζήτωσαν αι ένοπλαι δυνάμεις!

  Ουστ στο ΠΑΜΕ!
  Έξω το εγληματικό ΚΚΕ!

 22. @El Zorro
  Egw tha anafwnisw
  ZHTW O AGRAMMATOS KARAGIOZIS O LATRIS TIS TROMOKRATIAS FTWXOMPINEDOLAMOGIO PROPAGANDISTHS TWN KLEFTOAPATEWNWN KAI GLIFOKOLIS KATHE KOLOU POU
  TOU PETAEI KANA TALARO! ZHTW O PAROIKIAKOS MAS GLIFIKOLIS !

 23. http://www.erosellas.blogspot.gr — Οι “ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ” διασκευάζουν το περήφανο Ελληνικό Εμβατήριο που περιγράφει το Αθάνατο Μεγαλείο της Ελλάδας και εκπέμπει το μήνυμα της Εθνικής Αναγέννησης.
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
  Των εχθρών τα φουσάτα περάσαν
  σαν το Λίβα που καίει τα σπαρτά
  με κανόνια τις πόλεις χαλάσαν
  μας ανάψαν φωτιές στα χωριά..
  Μα οι εχθροί μας πια τώρα σκορπίσαν
  και ξανάρθε για μας λευτεριά,
  για να φτιάξουμε τα όσα γκρεμίσαν
  ας κοιτάξουμε τώρα μπροστά

  Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει
  δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά
  μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει
  και ξανά προς τη δόξα τραβά..!

  Νέα δύναμη το Εθνος θα πάρει
  σαν και πριν να βαδίσουμε εμπρός
  κι ο καινούργιος στρατός με καμάρι
  θα σταθεί των συνόρων φρουρός..
  Όλη ορθή μες στον ήλιο προβάλει
  και ψηλά το κεφάλι κρατεί
  μια Πατρίδα πολύ πιο μεγάλη,
  μια Πατρίδα πολύ πιο τρανή..!
  Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει
  δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά
  μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει
  και ξανά προς τη δόξα τραβά..!

  http://erosellas.blogspot.

 24. Απο το δελτειο ενημερωσης της ομοσπονδιας 22 Μαρτιου 2013:
  Κατα τη διαρκεια συναντησης αντιπροσωπων της ομοσπονδιας με τη Νομαρχια η Φρανσεσκα επαθε οξεια κριση ακρατιας και ετσι ματαιωθηκε η συναντηση. Κριμα για το κοριτσι και ελπιζουμε καλη αναρωση. Αλλα τη περιμενεις. Βογκουσε τοσα χρονια η κακομοιρα με τους σταλινες στα υπογεια της Σολνας.

 25. Se kathe ekdilwsi tis politistikias Evraias tsoup maintanos kai o glyfokolias Pamgalias.Opws twra me ton Kavafi. Xathikan oi anthrwpoi me akadimaiki morfwsi i oi kathigites sygritikis logotexnias san ton Papageorgiou ?Giati loipon aftos o axestos stalinaras apofoitos nyxterinis texnikis sxolis loipon ? Ma opws katalavainoume ton exoune gia pliroforiodoti na xafiedizei ton Ellinismo kai na dinei stoixeia gia diaforous sympatriwtes mas.
  Min xexname ton kosmo pou fwnazei stis diadilwseis
  KKE TO KOMMA SOY XAFIE !

 26. @Ellinasstisouidia
  To videaki fysika de to eides gia to ti eipe o Kasidiaris gia tin Kypro.
  Mallon de se endiaferei i listeia twn trapezitwn sta aderfia mas.O Kasidiaris apoti xerw einai enantia sis ekatontades xiliades lathrometanastes pou eglimatoun dolofonoun listevoun kai emporevonte narkotika kai oxi stous nomimous san emas edw sti Souidia.
  Edw sti Souidia loipon ama sou vgei kanas Kasidiaris opws les den vlepw naxeis kana provlima giati i astynomia kai to kratos kanoun kathimerina ti douleia tous kai mazevoun osous einai lathrometanastes xwris xartia !
  De mou fainesai gia lathrometanastis pou klevei viazei dolofonei anymporous gerous i poulaei irwini mera mesimeri stous kentrikous dromous tis Athinas.
  Ektos an den symfwneis me ton tropo pou antimetwpizoun oi Souidoi
  to provlima kai wneirevesai na katantisei i Stockxolmi san tin Athina tin Thessaloniki tin Patra kai tin ypoloipi Ellada sto eleos twn lathrometanastwn.
  Koita kai to videaki na deis ti leei gia tin Kypro na deis ama symfwneis.

 27. Apo vremeni Stalina

  trelos
  ELLINAS STIN SOUIDIA, on March 22, 2013 at 10:35 am said:
  Nomizw oti xefevgei i istoselida -blok (Ellines tis Souidias) apo ta metanasteutika themata pou aforoun tous Ellines tis Souidias kai asholite me to KKE pou ehei molis to 5% stin Ellada

  Stohos mas prepei na einai i kritiki gia to ti ginete stin Elliniki Omospondia, stin Elliniki Politistiki stegi, kai sta Ellinoglosa Sholeia eleutherou hronou (Savatiatika) gia tin kalutereusi auton ton foreon
  mesa se politismena plaisia

  EUHARISTO

  —————————————————————————————————-
  An anazitas politismena plaisia stin istoselida tou Sandali mallon trelos eisai anthrope mou.
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Na diavazeis mono tis komounistikes malakies tis Xouliaromarikas tin selida tou Vothrou kai ti stalinopropaganda tou klefti tou Kwnstanti.
  Mi xexnas vevaia kai ton Rizoxafti ! gia na eisai logikos sta plaisia tis sektas twn Satanokoumounistwn kleftoapatewnwn.

 28. Sto Blogg tou KKE Vregmenisanida.wordpress.com tou anthellina
  pou propagandize tin anexartopoiisi tis Makedonias apo tin Ellada,mas egrafe oti ti Smyrni tin ekapsan oi kakoi Ellines gia na min tin vroun oi kaloi Mongoloktinotourkoi kai proetrepe tous komounistes anagnwstes tou na mpoikataroun ta Ellinika proionta dimosievontai i parapanw apeiles.

  UFO!!!
  Του την πέσανε πάλι του Σαντάλη και των υπόλοιπων UFO της Παροικίας, αυτή την φορά με έρευνα! Μάλλον ο Παγκαλιάς πρέπει να είναι πίσω απο την συνομωσία, πρόσεχε γαλαζοαίματε Σανδάλη γιατί αμα πέσεις πάνω του την έβαψες κορόιδο!

  To anthelliniko afto Blogg to exei o prodotis anthellinas komounistis pou wrganwnei trampoukikes epitheseis se sympatriwtes mas o
  Theodoros Chouliaras me tin gynaika tou Marika Chouliaras.
  Ektoxevei apeiles kata gnwstou sympatriwti tis paroikias mas me organo ton alkooliko trampouko Stalinofasista Xenofwnta Pangalia.Ymniti tis tromokratias tis ALKaida(To tefxos gia tin epithesi stous didymous pyrgous yparxei)
  Fysika den einai prwtognwro oi synexistes twn dolofonwn tou prodotikou xenokinitou KKE na wneirevonte na epanalavoun ta eglimata tou symmoritopolemou opoiadipote stigmi tous dwthei efkairia.
  Vevaia eina poly ligoi kai stin Ellada kai edw kai oi patrwtes perissoteroi kai diarkws afxanomenoi stin Ellada kai propantws sti Stockxolmi pou zoume. Fysika yparxei kai astynomia opws kai metanasteftikes ypiresies pou eina enimerwmenes me to Ni kai me to Sigma gia tis paranomies tous kai tis apeiles tous( onomata ,organwsi,istologia )
  Kai gia ton Chouliaras yparxei backup gia to oti dimosievei.Opote tsampa kopos na pigainei meta kai na ta svinei opws ta Bulgmac kai ta mpoikotaz sta Ellinika trofima.
  Aporias axio pws i presveira Xatzi synergazetai me ton trampouko Stalinikomounisti
  Pangalia pou apeilei sympatriwtes mas se ekdilwseis tis presveias pou emesws malista apokleiei tin pleiopsifia twn Ellinwn kai ta sxoleia tous.

 29. Ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου, Χρυσόστομος, δήλωσε ότι πρέπει να πληρώσουν όσοι ευθύνονται για τα τραγικά αδιέξοδα της κυπριακής οικονομίας, πολιτικοί και τραπεζίτες, να κάτσουν στο σκαμνί, όπως είπε χαρακτηριστικά και κάποιοι να πάνε και φυλακή.
  Παράλληλα, σε συνέντευξή του στη Real News, ο κ. Χρυσόστομος υποστήριξε ακόμη ότι η Κύπρος πρέπει να βγει από τη ζώνη του ευρώ.
  Εξάλλου, σε άλλη συνέντευξή του στον Sky, ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου αποκάλυψε ότι ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης αισθάνεται προδομένος από τους συνεργάτες του γιατί πήγαν «αδιάβαστοι και απροετοίμαστοι» στο Eurogroup.

  http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/arxiepiskopos_kuproy_na_katsoyn_sto_skamni_oi_ypeuthynoi_ths_katastrofhs.2180686.html

 30. 3η επέτειος για την αναγνώριση της Γενοκτονίας

  Συναπάντημα αρχαίων πολιτισμών στην Στοκχόλμη

  Ο σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του στο ανεπανάληπτο γλέντι μας όπου συνδυάσαμε τέλεια την Ποντιακή και την Κριτική λύρα. Επίσης θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Ματθαίο Τσαχουρίδη, Μπάμπη Ιορδανίδη και τον Νίκο Ζωϊδάκη και την ορχήστρα του, που μας έκαναν την τιμή να παραβρεθούν στον χορό μας και να μας μαγέψουν με τις μελωδίες τους. Φυσικά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Radio Pontos Stockholm και τον Άγγελο Αθαναηλίδη με το συνεργείο του ήταν παρόν και έπαιζε ζωντανά όλη την νύχτα!

 31. Στόχος η αρπαγή του πλούτου της νότιας Ευρώπης, για να σωθεί ο Βορράς, δηλώνει ο Π. Καμμένος με αφορμή τις εξελίξεις στην Κύπρο

  Για «οργανωμένο ρήμαγμα των καταθέσεων από την Κύπρο με στόχο την αρπαγή του πλούτου της Νότιας Ευρώπης για να σωθεί ο Βορράς», κάνει ο λόγο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε δήλωσή του για τις εξελίξεις στην Κύπρο.
  «Στις ΗΠΑ, το 2008 στην κορύφωση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης χρεοκόπησαν τράπεζες, όπως η Citigroup, των οποίων το μέγεθος ήταν παραπλήσιο με το μέγεθος του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος, όμως κανένας καταθέτης δεν έχασε ούτε ένα δολάριο κατάθεσης.
  Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει σήμερα στην Ευρωζώνη των ακραίων νεοφιλελεύθερων, άρχισε το οργανωμένο ρήμαγμα των καταθέσεων από την Κύπρο με πρόσχημα ένα αμελητέο μέγεθος, όπως είναι το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο κυπριακό τραπεζικό σύστημα με στόχο την αρπαγή του πλούτου της Νότιας Ευρώπης για να σωθεί ο Βορράς», τόνισε ο κ. Καμμένος.

  http://news247.gr/eidiseis/politiki/kammenos_organwmeno_rhmagma_katathesewn.2180180.html

 32. Ανακοινώσεις εξέδωσαν τα κόμματα της αριστεράς με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου, με προκλητικότερη εκείνη του ΚΚΕ, που είναι στο πνεύμα της ανιστόρητης παρεμβάσεως των σταλινικών υπολειμμάτων του ΠΑΜΕ («η Επανάσταση ήταν κοινωνική κι όχι εθνική», «με βασιλικό διάταγμα του 1838 ορίστηκε εθνική γιορτή η μέρα του Ευαγγελισμού για να ντύσουν την Επανάσταση με θρησκευτικό μανδύα», «η επίσημη Εκκλησία δεν ήταν υπέρ της Επανάστασης», «είναι ψέμα ότι ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ύψωσε πρώτος τη σημαία της Επανάστασης του 1821», «στο πλήρωμα του Μιαούλη όλοι μιλούσαν αρβανίτικα» κ.τ.λ.).
  Φαίνεται, πως οι… μοσχαναθρεμμένοι κουκουέδες, ενώ παπαγαλίζουν 2-3 τσιτάτα τους («προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε» κ.τ.λ.) δεν έχουν ποτέ μπει στον κόπο ν’ ανοίξουν ένα βιβλίο και να μελετήσουν τις απόψεις των δημιουργών της ιδεολογίας των, Μαρξ και Ένγκελς, γι’ αυτό και λένε τέτοιες κουταμάρες. Ή μήπως, γνωρίζουν τις θέσεις των Μαρξ και Ένγκελς και τις αποκρύπτουν από τον ελληνικό λαό, γιατί αν τις πληροφορηθεί θα πάρει τους κουκουέδες με τις… πέτρες; Είναι, λοιπόν, γεγονός ότι οι δύο πατέρες του μαρξισμού έχουν αναφερθεί πολλές φορές σε κείμενα και άρθρα τους στην Επανάσταση του 1821! Παρακάτω, θα δούμε πως.
  Οι Μαρξ και Ένγκελς, λοιπόν, μισούσαν θανάσιμα την τσαρική Ρωσσία, την οποία θεωρούσαν «ιμπεριαλιστική», αλλά και τους Ρώσσους και γενικότερα τους Σλάβους, τους οποίους θεωρούσαν «καθυστερημένους», «αντιδραστικούς» και «μέγιστο κίνδυνο για την Ευρώπη». Επειδή δε πίστευαν ότι ο διαμελισμός της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας θα ήταν προς το συμφέρον της τσαρικής Ρωσσίας, ήσαν φανατικοί υπέρμαχοι της συνοχής της και πολέμιοι των εθνικών επαναστάσεων –μεταξύ αυτών και της ελληνικής, στις οποίες έβλεπαν ρωσσικό δάκτυλο!
  Αλλά, ας αφήσουμε τους Μαρξ και Ένγκελς να μιλήσουν και να χύσουν όλο το ανθελληνικό τους δηλητήριο. Τα αποσπάσματα που παραθέτουμε παρακάτω τα πήραμε από το βιβλίο “Κ. Μάρξ – Φρ. Ένγκελς, Η Ελλάδα, η Τουρκία και το Ανατολικό Ζήτημα”, εκδόσεις Γνώση, Αθήνα, 1985, η εισαγωγή και η μετάφραση του οποίου είναι του Παναγιώτη Κονδύλη).

  Μαρξ:
  «Υποστηρίζουμε με τον πιο αποφασιστικό τρόπο τους Τούρκους».
  Ένγκελς:
  «Οι Έλληνες της Τουρκίας είναι σλαβικής καταγωγής, οι οποίοι υιοθέτησαν την σύγχρονη ελληνική γλώσσα».
  Ένγκελς:
  «Η Ρωσία είναι πέρα από κάθε αμφιβολία κατακτητικό έθνος, και ήταν τέτοιο έναν αιώνα ολόκληρο πριν το μεγάλο κίνημα του 1789 ξυπνήσει την έντονη ενεργητικότητα ενός τρομερού ανταγωνιστή. Εννοούμε την ευρωπαϊκή Επανάσταση, την εκρηκτική δύναμη των δημοκρατικών ιδεών και τη φυσική δίψα του ανθρώπου για ελευθερία. Από την εποχή αυτή και μετά, στην πραγματικότητα δεν υπήρξαν παρά δύο μόνο δυνάμεις στην ευρωπαϊκή ήπειρο – η Ρωσία με την απολυταρχία κι η Επανάσταση με τη δημοκρατία. Προς το παρόν η Επανάσταση φαίνεται καταπνιγμένη, όμως ζει και τη φοβούνται εξίσου όσο και πάντα. Αν όμως η Ρωσία κατακτήσει την Τουρκία, τότε θ’ αυξήσει τη δύναμη της σχεδόν κατά το ήμισυ και θα γίνει υπέρτερη απ’ όλη μαζί την Ευρώπη. Κάτι τέτοιο θ’ αποτελούσε ανείπωτη συμφορά για την υπόθεση της Επανάστασης. Η διατήρηση της τούρκικης ανεξαρτησίας ή, σε περίπτωση πιθανής διάλυσης της οθωμανικής αυτοκρατορίας, η ματαίωση του ρώσικου σχεδίου προσάρτησης είναι ζήτημα ύψιστης σημασίας. Στο σημείο αυτό συμβαδίζουν τα συμφέροντα της επαναστατικής Δημοκρατίας και της Αγγλίας.»
  Ένγκελς:
  «Ο Χριστιανός αγρότης κάτω από την τουρκική κυριαρχία ζούσε, από υλική άποψη, καλύτερα από αλλού. Είχε διατηρήσει τους προτουρκικούς του θεσμούς και όλη του την αυτοκυβέρνηση όσο πλήρωνε τους φόρους του, ο Τούρκος κατά κανόνα δεν νοιαζόταν γι’ αυτόν . σπάνια μόνο ήταν εκτεθειμένος σε βιαιοπραγίες σαν κι αυτές που ήταν αναγκασμένος να υπομένει ο δυτικοευρωπαίος αγρότης από τους ευγενείς. Ήταν ζωή αναξιοπρεπής, που μόλις γινόταν ανεκτή (από μέρους του κατακτητή), δεν ήταν όμως και υλικά πιεσμένη, πάντως δεν ήταν αταίριαστη με την τοπική πολιτισμική κατάσταση των λαών εκείνων, και γι’ αυτό χρειάστηκε πολύς καιρός ώσπου ν’ ανακαλύψει ο Σλάβος ραγιάς ότι η ζωή αυτή είναι αφόρητη».
  Μαρξ:
  «Η Κωνσταντινούπολη είναι η αιώνια πόλη, η Ρώμη της Ανατολής… Ο αγώνας δυτικής Ευρώπης και Ρωσσίας για την κατοχή της Κωνσταντινούπολης περικλείει ένα ερώτημα, αν ο βυζαντινισμός θα υποκύψει μπροστά στον Δυτικό πολιτισμό, ή αν ο ανταγωνισμός τους θα αναβιώσει με μορφή περισσότερο τρομερή και κατακτητική παρά ποτέ. Η Κωνσταντινούπολη είναι η χρυσή γέφυρα ανάμεσα σ’ Ανατολή και Δύση κι ο Δυτικός πολιτισμός, όπως κι ο ήλιος, δεν μπορεί να κάνει τον κύκλο του γύρω απ’ τον κόσμο δίχως να περάσει τούτη την γέφυρα. Και δεν μπορεί να την περάσει δίχως αγώνα με την Ρωσσία. Ο Σουλτάνος κρατά την Κωνσταντινούπολη προς φύλαξη για λογαριασμό της επανάστασης».
  Μαρξ:
  “Ο σύνδεσμος της Φιλικής Εταιρείας. Απελευθέρωση με κοινή δράση του σλαβικού και του ελληνικού πληθυσμού. Η Ρωσία έχει μέσα το χεράκι της. Οι ηγέτες ονόμαζαν την καθοδηγήτρια δύναμη αρχή. Οι ηγέτες μυστικοί. Οι προσήλυτοι όλων των χωρών ασυνείδητοι πράκτορες της αυλής της Πετρούπολης. Η Ρωσία μετά την άνδρωση του συνδέσμου- κρατούσε όλα τα νήματα και κινούσε όλα του τα ελατήρια, τοποθετημένη στο κέντρο των ενεργειών, πίσω από διακριτικούς πράκτορες, αρκετά κρυμμένη για ν’ αποκηρύξει σε περίπτωση αποτυχίας κι αρκετά στρατευμένη για να κερδίσει από την επιτυχία».
  Μαρξ:
  «Ο Αλέξανδρος Α΄ δεν ήταν ο μυστικός ηγέτης της Φιλικής Εταιρείας; Αυτός δεν έστειλε τον Υψηλάντη στη Βλαχία ως “Αρχηγό του Ιερού Λόχου” κι αυτός δεν πρόδωσε τον ίδιο αυτό λόχο διαμέσου του Υψηλάντη και δεν έβαλε να δολοφονήσουν το Βλαδιμηρέσκου, το Βλάχο επαναστάτη ηγέτη; (…) Ο Νικόλαος δεν έδωσε με πατρική πρόνοια στους Έλληνες για κυβερνήτη ένα Ρώσο στρατηγό, τον κόμη Καποδίστρια;».
  Μαρξ:
  «Πορεία της Ελληνικής εξέγερσης. Οι Έλληνες έτοιμοι να ηττηθούν. Οι μακροχρόνιες μηχανορραφίες της Ρωσίας κόντευαν να πάνε χαμένες. Τώρα επικαλείται τη γενναιοψυχία της Γαλλίας και της Αγγλίας».
  Ένγκελς:
  «Ποιος έκρινε τον αγώνα όταν εξεγέρθηκαν οι Έλληνες; Όχι βέβαια οι συνωμοσίες και οι ξεσηκωμοί του Αλή Πασά στα Γιάννενα, όχι βέβαια η ναυμαχία του Ναβαρίνου, όχι βέβαια η παρουσία γαλλικού στρατού στο Μοριά ούτε οι συνδιασκέψεις και τα πρωτόκολλα του Λονδίνου, παρά ο Ντίμπιτς, που προέλασε με το ρωσικό στρατό ίσα με την κοιλάδα της Μαρίτσας (Έβρου), περνώντας τον Αίμο. Κι ενώ η Ρωσία άρχιζε, άφοβα το διαμελισμό της Τουρκίας, οι Δυτικοί διπλωμάτες συνέχιζαν να εγγυούνται και να θεωρούν ιερό το status quo και το απαραβίαστο του οθωμανικού εδάφους. Η δημιουργία του ελληνικού κράτους δεν ήταν προϊόν μιας νικηφόρας, σ’ όλη της την έκταση κι ίσαμε το τέλος, ντόπιας επανάστασης, παρά συντελέστηκε τη στιγμή ακριβώς που η επανάσταση αυτή είχε ηττηθεί σχεδόν ολοκληρωτικά –και συντελέστηκε ως αποτέλεσμα της επέμβασης των Μεγάλων Δυνάμεων».
  Μαρξ:
  «Το συνταγματικό βασίλειο της Ελλάδας είναι ένα πολιτικό φάντασμα, που μπορεί να παραβληθεί μονάχα με τον homunculus(ανθρωπάριο) του Βάγκνερ στον Φάουστ”.
  Ένγκελς:
  «Εκατοντάδες Ρώσσοι πράχτορες περιέρχονταν την Τουρκία, παρουσιάζοντας στους Ελληνορθόδοξους τον ορθόδοξο αυτοκράτορα ως την κεφαλή, τον φυσικό προστάτη και τον τελικό ελευθερωτή της καταπιεσμένης Ανατολικής Εκκλησίας. Ο κλήρος της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας πολύ γρήγορα οργανώθηκε σε μια μεγάλη συνομωσία με σκοπό την διάδοση των ιδεών αυτών. Η σερβική εξέγερση του 1804 κι ο ελληνικός ξεσηκωμός του 1821 υποκινήθηκαν άμεσα από ρωσσικό χρυσάφι και ρωσσική επιρροή».
  Ένγκελς:
  «Ο ευρωπαϊκός πόλεμος αρχίζει να μας απειλεί σοβαρά. Αυτά τα άθλια συντρίμμια πρώην εθνών, Σέρβοι, Βούλγαροι, Έλληνες και ο υπόλοιπος λαοσυρφετός, που εμπνέει ενθουσιασμό στον φιλελεύθερο Φιλισταίο, για να ωφελούνται οι Ρώσσοι, δεν χαρίζουν ο ένας στον άλλον ούτε τον αέρα που αναπνέουν και θέλουν σώνει και καλά να κόψουν τους λαίμαργους λαιμούς τους. Αυτό θα ήταν πολύ ωραίο. Αν κάθε μια από αυτές τις νανοφυλές δεν αποφάσιζε για ειρήνη ή για πόλεμο στην Ευρώπη».
  Ένγκελς:
  «Οι Ρώσοι παραμένουν πάντα γεροί στις απάτες. … Οι ταραχές στην Κρήτη κατά παράδοξο τρόπο άρχισαν από το ότι οι χριστιανοί της Κρήτης σκοτώνονταν μεταξύ τους, ώσπου ο Ρώσσος πρόξενος κατάφερε να τους ενώσει για να σφαχτούν όλοι μαζί από τους Τούρκους. … Όλη αυτή η ιστορία στην Κρήτη ανάμεσα στα άλλα αποσκοπεί στο να εμποδίσει τους Άγγλους να συνάψουν συμμαχία με την Πρωσσία… Για να μπορέσει ο Γλάδστων να επιδείξει πάλι τον φιλελληνισμό του και οι φιλελεύθεροι να ενθουσιαστούν για τους Κρητικούς προβατοκλέφτες».
  Τέλος, ιδού πως συμπυκνώνει την μαρξιστική θέση ο Κονδύλης: «Στη ρώσικη δραστηριότητα οφείλεται όχι μόνο η έναρξη, αλλά και η αποπεράτωση της Ελληνικής εξέγερσης, χάρη στην επέμβαση των Δυνάμεων τη στιγμή που οι Έλληνες βρίσκονταν στα πρόθυρα της τελειωτικής ήττας. Χρησιμοποιώντας για τους σκοπούς της το φιλελεύθερο φιλελληνικό κίνημα και τη συναισθηματική ατμόσφαιρα που αυτό δημιούργησε, όχι δίχως και τη δική της βοήθεια, η Ρωσία παρέσυρε τις Δυτικές Δυνάμεις να συμπαρασταθούν στους Έλληνες. Το αποτέλεσμα ήταν η καταστροφή του τουρκικού στόλου στο Ναβαρίνο, ενέργεια “δόλια” και παράνομη, γιατί έγινε σε καιρό ειρήνης, χωρίς δηλαδή να έχει προηγηθεί κήρυξη πολέμου εναντίον της Τουρκίας. Τέλος, η ελληνική ελευθερία και η ίδρυση του ελληνικού κράτους επισφραγίστηκε από τη ρώσικη προέλαση του 1829, η οποία συνδυάστηκε με την ταυτόχρονη φιλελληνική παρέμβαση ενός Πάλμερστον καθοδηγούμενου στις ενέργειες του από τις ρώσικες επιθυμίες».
  Αυτά και περαστικά στους κουκουέδες και σε κάθε λογής μαρξιστές!
  Γ. Δημητρακόπουλος
  Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
  Π. Φάληρο – Αθήναι

 33. Tο National Geographic παρουσιάζει σε ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ, όλα εκείνα τα συγκλονιστικά γεγονότα και τις ιστορικές εξελίξεις που οδήγησαν στην Επανάσταση του 1821 και στη δημιουργία του Ελληνικού Κράτους.

 34. Στην σημερινή ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας Αμβρόσιος, εκτοξεύει βέλη κατά στελεχών του ΚΚΕ, σχολιάζοντας το πρόσφατο κείμενο εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ σε μαθητές.

  Αναλυτικά, αναφέρει:

  25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

  Σήμερα οι Έλληνες γιορτάζουν! Αλλά μόνον οι “γνήσιοι” Έλληνες! Επειδή, βλέπετε, υπάρχουν και οι άλλοι! Αυτοί που δεν αγαπούν την Πατρίδα! Βλέπετε, σ’ αυτόν εδώ τον τόπο πάντοτε “υπήρχαν και οι Εφιάλτες”, δηλ. οι αρνησιπάτριδες, οι πουλημένοι, οι εντός των τειχών προδότες! Όλοι αυτοί σήμερα δεν χαίρονται! Το μόνο που σκέπτονται είναι το πως και με τρόπο θα διαγραφή η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 από την ιστορική μνήμη των νεωτέρων Ελλήνων. Γράφουν, λοιπόν, και προβάλλουν με θρασύτητα τις βλακείες των, αλλοιώνοντας τα ιστορικά δεδομένα! Είναι΄γνωστή πιά η θεωρία της κας Ρεπούση περί “συνωστισμού στη Σμύρνη” εξ αιτίας του οποίου χάθηκαν τόσοι και τόσοι Έλληνες κατά την Μικρασιατική Καταστροφή!!!! Προχθές ακόμη οπαδοί του ΠΑΜΕ υποστήριζαν ότι ο Παλαιών Πατρών Γερμανός είναι απατεώνας!

  Συμβάλλοντες, λοιπόν, κι εμείς όχι μόνο στην ισχυροποίηση της εθνικής συνειδήσεως, αλλά και στην κατοχύρωση της ιστορικής αλήθειας, σήμερα έχουμε τη ιδιαίτερη χαρά να σας προσφέρουμε το κείμενο μιάς εξαιρετικής ομιλίας του Ελλογιμωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου καί συγχρόνως Καθηγητού του Πανεπιστημίου Αθηνών π. Γεωργίου Μεταλληνού με θέμα “Η «ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ» ΤΗΣ ΒΟΣΤΙΤΣΑΣ”, η οποία πραγματοποιήθηκε εδώ στο Αίγιο από 26 έως 29 Ιανουαρίου 1821 με σκοπό την προετοιμασία των σκλάβων Ελλήνων εναντίον του Τούρκου κατακτητού των. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

  + Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

  Αίγιον, 25 Μαρτίου 2013

  http://mkka.blogspot.se/

 35. Afta grafoun sto blok tous vregmenisanida oi koukouedes tis omospondias .

  SOS
  l Zorro, on March 25, 2013 at 1:48 pm said:

  Ρε ΠΑΓΚΑΛΙΑ-EREYNHTHS!

  Σου έχουμε πει επανηλειμμένως, ρε γλειφοκώλη, ότι αυτά τα ξεπερασμένα μπολσεβίκικα αλητοσυμμορίτικα κολπάκια δεν πιάνουν εδώ μέσα!

  El Zorro είναι το όνομα! Τις διάφορες ουρές που προσθέτεις μπορείς κάλλιστα να τις βάλεις στον… κώλο σου, γλειφοκώλη!

  Πάμε παρακάτω!

  Όλες αυτές οι μαλακίες που λες δεν προκύπτουν από ΠΟΥΘΕΝΑ και είναι αυτά που σε βάζει ο αφέντης σου, η σκατοσακούλα, ο απατεώνας Κομνηνός Χαϊδευτός του εγκληματικού ΚΚΕ μέσα από το βόθρο του ΚΚΕ που λέγεται ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΣΟΥΗΔΙΑΣ με τις πλείστες όσες κλοπές και ΑΠΑΤΕΣ!

  Η τακτική των κλεφτών της σέκτας του ληστρικού εγκληματικού ΚΚΕ είναι να λασπολογήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους εκλεκτούς συμπατριώτες μας ώστε να μετριάσουν, νομίζουν, την γενική κατακραυγή του Ελληνισμού της Σουηδίας εναντίον της αλητοσυμμορίας του ΚΚΕ, που δεν δίστασαν, οι αλήτες, να προσπαθήσουν να πουλήσουν τα κτίρια του Ιδρύματος των Ελλήνων μπιρ παρά και με συνοπτικές διαδικασίες, να πάρει το μερτικό της η συμμορία του ΚΚΕ εκεί κάτω στο αυθαίρετο του ΠΕΡΙΣΣΟΥ και τα υπόλοιπα να τα τσεπώσει η σκατοσακούλα και να πάρεις κι εσύ, παθιασμένε γλειφοκώλη, κάνα γρόσι.

  Τα 8 εκατομμύρια κορόνες που λες δεν είναι μια χούφτα στραγάλια, είναι πάρα πολλά λεφτά!

  Η αλητοσυμμορία του ΚΚΕ, πήρε και πάλι παράνομα της «εξουσία» στο ίδρυμα πριν από ένα χρόνο και 2 μήνες! Σωστά;

  Λοιπόν, αν έχουν γίνει όλα αυτά που λες, τότε θα πρέπει να ζητήσεις ευθύνες από τον μαλακοπίτουρα τον προφεσόρο τον Αποστόλη Παπακώστα «καθηγητή πανεπιστημίου» και τη συμμορία του μαζί με τον αγροίκο μπολσεβίκο λαμόγιο Στέλαν Μαφρέδα και τα λοιπά σταλινοβρομόσκυλα υποτακτικούς της σκατοσακούλας.

  Λοιπόν τι περιμένει ο αλητοσυμμορίτης ο μπολσεβίκος ο ανθέλληνας Παπακώστας; Κάθεται και βαράει μαλακία ακόμα; Να τον πιέσεις να κάνει ένα μικρό διάλειμμα και να φροντίσει ώστε τα εκατομμύρια του ιδρύματος να επιστρέψουν στο ίδρυμα!

  Ο ίδιος ο μαλακοπίτουρας όμως, την περασμένη εβδομάδα, ομολόγησε δημόσια, ότι δεν υπάρχει θέμα ατασθαλίας από το προηγούμενο ΔΣ, αυτό το αποτελούμενο από Έλληνες και όχι μπολσεβίκους!

  Μήπως το πρόβλημα της σέκτας εθνοπροδοτικού ΚΚΕ, και δικό σου απ’ ό,τι καταλαβαίνω, είναι ότι τώρα με το δάνειο δεν μπορείτε να κλέβετε το ίδρυμα τόσο όσο το κλέβατε παλαιότερα με τις μαϊμού φακτούρες, τις μαϊμού εκδηλώσεις και τα μαϊμού καταστατικά;

  Λοιπόν, γλειφοκώλη, σου έχουμε ξαναπεί ότι για τέτοιου είδους συζητήσεις να απευθύνεσαι στην ιστοσελίδα του ανθελληνικού ΚΚΕ, στη βρεγμένη του ανθέλληνα Τσάμη Χουλιάρα και της γκιόσας του της μπολσεβίκας της κυρά-Μαρίκας, της πατσαβούρας της κουτάλως.

  Τρέχα τώρα να γλείψεις τον κώλο του αφέντη σου, της σκατοσακούλας, γιατί σήμερα, γλειφοκώλη, είναι η γιορτή σου! ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ!

  —————————————————————————————————-
  —————————————————————————————————-
  TO EPANO SXOLIO PARTHIKE APO TIN SKATOSELIDA TOU
  EL ZOURLO-SANDALI

  RE SY ZOYRLE SANDALI,
  OTAN SE ROTISANE GIA TA 8 EKATOMYRIA KSAFNIKA TA MASAS,

  KSEREIS POLY KALA OTI AUTA TA LEUTA TA PIRE O ILIAS NIKOLAIDIS O TRELLOGIATROS MAZI ME TON EVAGELO NIKOLOPOULO KOINOS VAGGOULA , TSAPPOS, KAI PETROS GOUGOULAKIS ANAGOGOL .
  EDO EIMASTE , TA PSEMATA EXOUN KONTA PODARIA.
  OLA THA APODEIXTOUN ,
  OLO AUTO TO KAIRO MHLATE GIA TO POSO KLEVEI MIA O ENAS KAI MIA O ALLOS
  I ALITHEIA EINAI OTI I MEGALYTEROI KLEFTES EISASTE ESEIS
  KAI O MEGALYTEROS PSEFTIS KAI TEMBELIS EISAI ESY
  S.O.S. O ZOURLOS KONSTANTINOS SANDALIS THEN EXEID DOULEPSEI OUTE MIA ORA SE OLOI TOU TIN ZOI
  ZEI APO TIN PRONOIA KOINOS SOCIALBIDRAG
  KAI FYSIKA OTAN EIXE TIN STEGI MAZI ME TOUS EPANO ANAFEROMENOI EKLEPSE TOU AGLEORA
  OPOS LEEI O EL ZOURLOS , KATAGELLEI TOUS PANTES KAI TA PANTA
  OI GNOMI MOU EINAI , OLOI APO MIA KATAGELLIA GIA TON
  KONSTANTINO SANDALI EL ZOURLO , OTIS SKYLODOYLEVEI MERA NYXTA ME DIAFORES KATAGELIES STIS ARXES TIS SOUIDIAS GIA PATRIOTES MAS
  MIPOS IRTHE I ORA KAI EMEIS NA KANOUME TO IDIO
  PARTE TILEFONO STIN FOROLOGIA TORA KAI DIADOSTE OTI O EL ZOYRLO EXEI ISTOSELIDA ME TIN OPOIA VGAZEI MBOLIKA LEFTA ,
  KATAGELIA EDO KAI TORA

 36. Ααααααχχχχχ, Ελίζαμπεθ με τα S.O.S σου, μην είσαι τόόόσο μπατσόκαρδη, κούκλα μου!
  Εγώ θα σε πάρω στα μέρη μου στην… Καζαμπλάνκα μια βραδιά να ζήσουμε το… πάθος σου και να φάμε τον αγλέουρα ανάμεσα σε… κατασκόπους. Κι ας τον κόσμο να λέει ό, τι θέλει. Είσαι πολύ… juicy παρότι μπολσεβίκα. Me Bogart, you Bergman!

  I want to tell you κούκλα μου το ηδονοτριβείο 

  που κρύβεις μεσ’ τα σκέλια σου, είν’ άπαιχτο εργαλείο.  ΟΜΠΙ ΟΜΠΙ ΜΠΙ, OΜΠI OΜΠI ΜΠI στη μηχανή θα μπει.

  

Ματώνει περιοδικά, λιπαίνεται είναι juicy

  του κώλου τα εννιάμερα δεν αφορούν το pussy.  Τι να μας πουν οι βουλευτές, οι σκύλοι των κομμάτων 

  εδώ μιλάμε για σουξέ, το άσμα των ασμάτων.  ΟΜΠΙ ΟΜΠΙ ΜΠΙ, OΜΠI OΜΠI ΜΠI στη μηχανή θα μπει.   Πράμα που σου ‘δωσε ο θεός, δεν έκαμες τον κόπο

  μην το λυπάσαι κοπελιά, δίνε το των ανθρώπω

 37. APANTISEI SE AUTON POU UPERASPIZETE TON KASIDIARI

  Ektos an den symfwneis me ton tropo pou antimetwpizoun oi Souidoi
  to provlima kai wneirevesai na katantisei i Stockxolmi san tin Athina tin Thessaloniki tin Patra kai tin ypoloipi Ellada sto eleos twn lathrometanastwn.

  SUMFONO ME AUTO MONON POU GRAFEIS EDW
  ETSI KAI STIN ELLADA EHOUME KIVERNISI NA LINEI TA PROVLIMATA.

  DEN THA PERIMENOUME NA MAS LISEI TA PROVLIMATA O KASIDIARIS APO TIN HRISI AVGEI

 38. Megali epitihia eihe i ekdilosi ton organoseon tis omospondias
  gia tin 25 martiou MESA STO ELLINIKO IDRYMA STOCKHOLMIS
  PANO APO 80 ATOMA MAZEUTIKAN STIN EKDILOSI
  ALOI MILOUN GIA 85

 39. @APANTISEI SE AUTON POU
  Swpa re megale pou exoume kyvernisi pou tha mas lysei ta provlimata.Kai pou einai tosa xronia giati den talynei ?
  O Kasidiaris yparxei giati kaneis alitis politikos den elyse to provlima me tous eglimaties metanastes.Gia afto ton psifisan 500000 Ellines giati
  oi alloi tosa xronia einai axristoi .Aftoi pou ypostirizeis dimiourgisan to provlima me to Dublin pou psifisan kai pou den tous mazepsan na tous apelasoun kai tous afisane na sfazoun nalistevoun kai na viazoun ton
  kosmo.
  Oi Souidoi xwrizoun tous metanastes apo tous dikous tous kai
  sta lewforeia akomi.Gia fantasou oi metanastes na xan kanei ta misa eglimata apo afta pou kanoun oi lathrometanastes stin Ellada.Tha mas epitethontousan kai sta spitia mas. Poly kala exoun antidrasei oi Ellines mexri twra kai den tous exoun lyncharei.
  Kai to provlima sou einai o Kasidiaris kai den einai i alitia tou PASOK kai tis ND pou mas tous efere kai i alitoaristera pou tous stirizei.

 40. Megali epityxia eixe i ekdilwsi tou KKE kai twn organwsewn tou .,
  Omospondia KKE,Savatiatiko sxoleio KKE, Xorwdia Orfeas tou KKE.,
  Xoreftiko KKE “Ellines”, Ipirwtiki Adelfotita tou KKE,koinotita Stockxolmis tou KKE,Omospondia newn tou KKE.
  Parevrethisan oi proedroi tou KKE Papakwstas ( Idryma) Xaideftos (Omospondia) Giwtitsas (Ipirwtiki )meli twn symvouliwn kai merikoi sympatriwtes mas mi meli twn symvouliwn tis xwrodias kai tou xoreftikou.
  Fysika tin ekdilwsi twn prganwsewn tou KKE tise kai i kyria presvis Xatzi.

  Deite fwtografies apo tin ekdilwsi tou KKE sto parakatw link :
  http://staffan.rahm.dinstudio.se/empty_261.html

 41. Χιλιάδες Έλληνες συγκεντρώθηκαν έξω από τα κεντρικά του MEGA και διαμαρτυρήθηκαν για το αίσχος της προβολής τουρκοσήριαλ κατά την ιερή επέτειο της 25ης Μαρτίου. Διμοιρίες ΜΑΤ και δέκα κλούβες της αστυνομίας είχαν αποκλείσει από νωρίς το κανάλι του μνημονίου και της τουρκολαγνείας. Αυτή τη φορά, για να προβληθούν τα τουρκοσήριαλ και να κάνει μετά δελτίο ο Πρετεντέρης, ο Τσίμας και η Τρέμη κινητοποιήθηκαν εκατοντάδες αστυνομικοί. Πέρασε έτσι ένα σαφές μήνυμα προς όλους αυτούς που ξεφτιλίζουν την ιστορική μας μνήμη, αλλά και προωθούν τα μνημονιακά σχέδια εξόντωσης του ελληνικού λαού.

 42. Ανακοίνωση για την 25η Μαρτίου έβγαλαν ακόμα και τα ορφανά του χασάπη Τσαουσέσκου (στη… ζούλα και του Στάλιν), με την οποία λένε τα γνωστά και τετριμμένα, βάζοντας ως «κερασάκι» στην «τούρτα» την κατάσταση στη μνημονιακή Ελλάδα και τις δραματικές εξελίξεις στην Κύπρο μας. Αποφεύγουν προκλητικές αναφορές για τον χαρακτήρα της Επανάστασης κι ότι άλλο έχουν κρυμμένο στα εσώψυχά τους και γενικά είναι πολύ προσεκτικοί. Τώρα βέβαια βρίσκονται μια ανάσα από την εξουσία, και σ’ αυτό οφείλεται η τακτική των μη προκλήσεων.

  Τι πιστεύει όμως πραγματικά ο ΣΥΡΙΖΑ για την Επανάσταση του 1821; Όχι, δε θα γυρίσουμε πίσω 30 και 40 χρόνια. Θα πάμε μόλις τρία χρόνια πριν. Τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ ήτανε στο 4,5% και τα στελέχη του εκφράζονταν ελεύθερα και ομολογούσαν αυτά που πίστευαν πραγματικά, χωρίς τις τωρινές σκοπιμότητες της διεκδίκησης της εξουσίας. Θα σας παραθέσουμε, λοιπόν, ολόκληρο το προδοτικό παραλήρημα του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Θεοδωρίδη για το 1821, υπό τον τίτλο «Η ανάγνωση του ’21 δίχως εθνικιστικούς παραμορφωτικούς φακούς», όπως δημοσιεύθηκε στην επίσημη κομματική φυλλάδα τους («Αυγή») και να είστε σίγουροι πως δεν άλλαξαν, πως αυτά ακριβώς πιστεύουν και σήμερα, αλλά διστάζουν να τα ομολογήσουν! Ιδού, λοιπόν, τα χάλια τους:

  «Δεν χωράει αμφιβολία ότι φέτος η 25η Μαρτίου δίνει πολλές αφορμές για εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων. Σε αντίθεση με τον κυρίαρχο εθνικιστικό μύθο, που θέλει γενικώς τους “Έλληνες” να ξεσηκώνονται κατά των «Τούρκων» συλλήβδην, και που δυστυχώς διαιωνίζεται στα σχολεία αναπαράγοντας μια δηλητηριώδη κουλτούρα για τη συνύπαρξη των δύο λαών, χρέος κάθε ανθρώπου που επιθυμεί τη χειραφέτηση και την ελευθερία είναι να ερμηνεύει ορθά τα γεγονότα, δηλαδή ενταγμένα μέσα στο σωστό ιστορικό και κοινωνικό πλαίσιο.

  Έτσι, αν αποτινάξουμε από το μυαλό μας τη σκουριά της εθνικιστικής ανάγνωσης της Ιστορίας, που μάλιστα φτάνει μέχρι το σημείο να αποκρύπτει ακόμη και σήμερα το όνειδος ενός επονείδιστου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας που διέπραξαν οι ορδές του Κολοκοτρώνη, δηλ. τη «σφαγή της Τριπολιτσάς», θα διαπιστώσουμε ότι οι εξεγερμένοι βαλκανικοί λαοί αναζητούσαν την πραγμάτωση ενός .DIAVASTE PARAKATW:

  http://ethnikismos.net/2013/03/25/%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%83-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CE%BF-%CE%BA%CE%BF/

 43. Θεσσαλονίκη: Τα τιμώμενα πρόσωπα είναι οι νεκροί και οι αγωνιστές του 1821 και όχι οι “επίσημοι” της εξέδρας.

  ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (Λ.ΕΦ.ΕΔ.)

 44. TO LINK ME TIS FOTOGRAFIES

  OI FOTOGRAFIES EINAI PARMENES TA 10 TELEUTEA HRONIA DEN EINAI MONON APO TIN 25 MARTIOU TOU 2013

  STIN EKDILOSI ITAN MONON 80 ATOMA
  Megali epityxia eixe i ekdilwsi tou KKE kai twn organwsewn tou .,
  Omospondia KKE,Savatiatiko sxoleio KKE, Xorwdia Orfeas tou KKE.,
  Xoreftiko KKE “Ellines”, Ipirwtiki Adelfotita tou KKE,koinotita Stockxolmis tou KKE,Omospondia newn tou KKE.
  Parevrethisan oi proedroi tou KKE Papakwstas ( Idryma) Xaideftos (Omospondia) Giwtitsas (Ipirwtiki )meli twn symvouliwn kai merikoi sympatriwtes mas mi meli twn symvouliwn tis xwrodias kai tou xoreftikou.
  Fysika tin ekdilwsi twn prganwsewn tou KKE tise kai i kyria presvis Xatzi.

  Deite fwtografies apo tin ekdilwsi tou KKE sto parakatw link :

  http://staffan.rahm.dinstudio.se/empty_261.html

 45. Video gia Kypro, on March 26, 2013 at 11:58 am said:

  @APANTISEI SE AUTON POU
  Swpa re megale pou exoume kyvernisi pou tha mas lysei ta provlimata.Kai pou einai tosa xronia giati den talynei ?
  O Kasidiaris yparxei giati kaneis alitis politikos den elyse to provlima me tous eglimaties metanastes.Gia afto ton psifisan 500000 Ellines giati
  oi alloi tosa xronia einai axristoi .Aftoi pou ypostirizeis dimiourgisan to provlima me to Dublin pou psifisan kai pou den tous mazepsan na tous apelasoun kai tous afisane na sfazoun nalistevoun kai na viazoun ton
  kosmo.
  Oi Souidoi xwrizoun tous metanastes apo tous dikous tous kai
  sta lewforeia akomi.Gia fantasou oi metanastes na xan kanei ta misa eglimata apo afta pou kanoun oi lathrometanastes stin Ellada.Tha mas epitethontousan kai sta spitia mas. Poly kala exoun antidrasei oi Ellines mexri twra kai den tous exoun lyncharei.
  Kai to provlima sou einai o Kasidiaris kai den einai i alitia tou PASOK kai tis ND pou mas tous efere kai i alitoaristera pou tous stirizei.

  FILE DEN THA SOU APANTISW
  TO MONON POU EHW NA SOU PW EINAI OTI I HRISI AUGI EINAI FASISTIKO KOMA

  OI 500 000 POU TOUS PSIFISAN TOUS PSIFISAN APO AGANAKTISI KAI THIMO GIA TA MNIMONIA
  EINAI KATI PROSORINO

 46. Ακούστε κύριοι αμφισβητίες. Το θέμα είναι να μας ψηφίσει ο κόσμος και να βγούμε κυβέρνηση. Δεν είναι να κάνουμε “ανατροπές” και “επαναστάσεις”. Κάθε άνθρωπος περνάει μια περίοδο εφηβείας όπου ονειρεύεται να γίνει Τσε και μετά ωριμάζει και προσγειώνεται στην σκληρή πραγματικότητα. Έχετε λοιπόν υπόψη σας ότι θα κάνω τα πάντα για να μας ψηφίσει ο Ελληνικός λαός. Αυτή είναι η δουλειά μου. Και με Καμένους θα συνεργαστώ και με Καραμανλήδες και τους Αμερικάνους θα γλύψω και κατουρημένες ποδιές θα φιλήσω. Όταν όμως βγούμε και βολευτείτε κύριε Λαφαζάνη και σια δε θα παραπονιέστε. Ησυχάστε λοιπόν.

 47. @Dimokratis
  I xaneis ladia agori mou i theleis na to paixeis xypnios.To link pou vazeis einai to idio pou pires apo mena.To link mpike gia na dei kapoios tis teleftaies fwto kai ti pirazei an exei proigoumenes ? .An exeis kati kainourgio na synisfereis me ta coments kalws aloiws min kleveis tous allous ypotimontas kai afto pou grafoun kai meta to antigrafeis .
  I vlakeia kai i koutoponiria exei ta oria tis.Otan kapoios ta xepernaei ginetai noumero.Ai kapito Bell

 48. @Dimokratis -ANAGNOSTIS +Anagnostis tou blok elli

  Mperdepses ta avga me ta pasxalia.Apantas ston eafto sou sto nicname pou xes parei.Grafeis :

  FILE DEN THA SOU APANTISW
  TO MONON POU EHW NA SOU PW EINAI OTI I HRISI AUGI EINAI FASISTIKO KOMA
  OI 500 000 POU TOUS PSIFISAN TOUS PSIFISAN APO AGANAKTISI KAI THIMO GIA TA MNIMONIA
  EINAI KATI PROSORINO

  Fyska kai den mporeis na apantiseis.I syzitisi xekinise me to an eides to video gia tin Kypro.Pou fysika den to eides giati den les tipote gia to thema. Meta mas tragoudouses oti i kyvernisi tha lysei to provlima twn anexelegtwn lathrometanastwn pou eglimatoun. Kai twra mas les oti o laos pou psifise tin Xrysi Avgi to kane apo aganaktisi kai oxi gia to programma tis.An ithele o laos na rixei psifo diamartyrias gia ta mnimonia tha psifize to KKE to katexoxin komma diamartyrias i ante ton Kammeno.Alla opws vlepeis dialexan 2 fores to programma tis Xrisis Avgis gia tous lathrometanastes kai tous dosilogous tou mnimoniou.
  Kai oi dimoskopiseis milane gia 1000000 kosmo pou sxeftetai na tin psifisisi.
  Perastika sas Pasokonoudoulides ! ka psst min mou apantiseis giati apo dialogo eisai asteri !

 49. Γαλαζιος
  Ο Σανταλης στο ονομα “Παγκαλιας” τρεμει ολοκληρος κι ας καβαλαει αρσενικο αλογο οπως γραφει ο ιδιος. Οταν τον πιασει ο Παγκαλιας στα χερια του θα τον κανει αρσενικο μουλαρι. Οσο και να κρυβεσαι Σανταλη καποτε θα πεσεις στα χερια του και τοτε να δουμε τι χρωμα θα σε κανει ο Παγκαλιας. Ενα σου λεω, το Μαροκανικο καφε σου χρωμα θα αλλαξει σε πιο εντονη αποχρωση.
  Τρεχα να γλιτωσεις Σανταληηηηηη!!!! Τρεχααααααααααααααααα!!!

  I mpolsevika tou Riksgälden i proedrina tou Mpatirosxoleiou o Kwnstantinou megalopianetai sta aniliaga ypogeia tou thisavrofylakioou tou Monarxi kai Oneirevetai oti einai aristokratisa Galazio-aimati kai oxi mia ftwxoproleta kompunistria ! Oneirevetai kai pringipes apo oti fainetai !
  Den asxoleitai me tin provlepsi tou kairou pou xei talento na doume ti tha vrexei sto vothro tou afentikou tis tou apatewna Stalinikou Komninou Xaideftou

 50. I kyra -Marika ntimeni Pasxou logw apokrewn toxei rixei stin poiisi me metro san tou Z:Papantwniou sto sxoliko poiima :
  Ti mas thwreis akinitos
  pou trexei o logismos sou ?
  Opws leei ki o sofos laos mas.
  “Ela mni stoun topou sou !”

 51. Re paidia pws egine etsi o apatewnas i skatosakoula o Xaideftos !
  Ta kaka tou ta xalia me to trampakoulotsopaniko moustaki kai tsalakwmeno koustoumaki apo to Kahpahl xepoulima.
  Prepei na travaei poly zori me to agouraki tou UNgdomsstyrelsen !
  Gia osous den ton gnwrisate me ta xalia pou exei einai i triti fwtografia me seira apo panw pros katw.
  Pigaine re Xristiane mou tipote diakopes ti tha ta kaneis ta klemena
  telws pantwn.Kai se kana gymnastirio kammia fora ti vdomada.
  Sxet dystixia katantises

  http://www.grekbana.n.nu/fotogalleri

 52. Prosklisi gia syzitisi se kafene makria symfwna me ton syntaxti tou arthrou apo :

  Είναι ο πλέον αρμονικός και ιδανικός χώρος (και θα παραμείνει έως ότου απελευθερωθούν οι άλλοι από τους κάθε λογής καταληψίες και αργόσχολους) και όλοι όσοι έχουμε σχέση με αυτόν τον χώρο είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι. Επειδή έχουμε καταφέρει ό, τι δεν κατάφεραν επί 30 χρόνια περίπου στην εδώ Ελληνορθόδοξο παροικία τόσο τα διάφορα λαμόγια της απολίτικης πολιτικής και των κομματικών αρένων όσο και διάφοροι άλλοι… Ελληνορθόδοξοι πολιτιστικο-οικομεσίτες και μεταφορείς πολιτιστικο-οικοσυσκευών προς… αγνώστους κατευθύνσεις.

  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΤΕ ΓΑΣΤΡΟ – ΜΑΡΤΙΝΣ ΚΑΦΕ
  ΕΛ.ΠΟ.ΣΤΕ.ΜΑ.ΚΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΥΓΕΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ
  ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

  NYN APOLYEIN TON DOULON SOY DESPOTA!

 53. PROS KAFENOVIO

  ELLINA Pou vriskete to kafenio na to episkeutoume?

  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΤΕ ΓΑΣΤΡΟ – ΜΑΡΤΙΝΣ ΚΑΦΕ
  ΕΛ.ΠΟ.ΣΤΕ.ΜΑ.ΚΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΥΓΕΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ
  ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

  NYN APOLYEIN TON DOULON SOY DESPOTA!

 54. ZORRO. EISAI APATEONAS TAXYDAKTYLOYRGOS. !

  KANEIS APAISIA DIALOGH KAI LOGOKRISIA KAI MAS POYLAS
  FYKIA GIA METAXOTES KORDELLES.

  1 GIATI DEN DHMOSIEYEIS AFTA POY DEN SE SYMFEROYN

  2 GIATI EXAFANIZEIS AMESOS AYTA POY DEN SE SYMFEROYN

  OYST EXOGHINE APATEONA POY KANEIS TON AMEROLHPTO

  OYST !

 55. RE ZORRO, ESEI POY TA XEREIS OLA, GIA PES MAS.

  ENA KTIRIO AXIAS EKATOMMYRION POY EIXE IDIOKTHSIA H
  TOTE ENORIA AGIOS GIANNHS STHN HÖGBERGSGATAN ,
  TI EGINA ? KAI AN TO POYLHSAN SE KANENAN ROSSO POY PHGAN TA EKATOMMYRIA. ? ,

 56. @Ellinosouidos
  Sti Solna centrum!
  http://www.kosmopolitis.se/

 57. Ο εορτασμός άνοιξε με το χαιρετισμό του προέδρου της Στέγης Αποστόλη Παπακώστα που καλωσόρισε τους πολυπληθείς καλεσμένους που είχαν γεμίσει ασφυκτικά τις αίθουσες της Στέγης.

  Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί της Αλ. Χατζή, του προέδρου του Σουηδοκυπριακού Συλλόγου Σάββα Βαρνάβα και του προέδρου της Ομοσπονδίας Κομνηνού Χαΐδευτού, ο οποίος αναφέρθηκε στους πραγματικούς πρωτεργάτες της Επανάστασης.

  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  Στο πανηγυρακι του ΚΚΕ για την 25 Μαρτiου 1821 ο απαταιωνας Κομνηνος Χαϊδευτος μας μετεφερε την καταπτυστη αντεθνικη προπαγανδα του ΠΑΜΕ για την επανασταση του Γενους διαστρεβλωνοντας την ιστορια. Η Αλ-Χατζη η πρεσβειρα της Ελλαδος πως ανεχθηκε την αλλοιωση της επισημης ιστοριας απο τον σταλινοαπαταιωνα; Τις απατες του που εγιναν γνωστες σ ολη την Σουηδία δεν τις εχει ακουσει; πως παει διπλα του εκπροσωπωντας την Ελληνικη πολιτεια ;

  http://www.grekiskaungdomsforbundet.nu/enimerosi/entry/ethniki-epeteios-tis-25is-martiou.html

 58. @ MASONOS

  Μασόνε μας ή μας όνε, κάνεις μεγάλο λάθος!
  Κατ’ αρχάς, απλά για να ξέρεις, πρέπει να σου πω ότι δεν είμαι ο μόνος που ελέγχει τα σχόλιά σας. Αν κάποιος admin θεωρεί ότι κάποια σχόλια δεν είναι δημοσιεύσιμα (κοινώς μαλακίες) και δεν βγαίνει νόημα, τότε δεν τα δημοσιεύει.

  Δείγματα όμως από τέτοια σχόλια έχουμε δημοσιεύσει και δημοσιεύουμε πάμπολλα, έτσι για το χαβαλέ.

  1. Δεν υπάρχουν δημοσιεύματα που δεν μας συμφέρουν! Ο καθένας μπορεί να γράψει κάτι είτε είναι αριστερός, δεξιός, κομούνι, χρυσαυγίτης, τσιπρικός, λαφαζανικός, σπίθας, παπαδοπουλικός, βενιζελικός, αδελφή, ψιλοαδελφή, τροϊκανός, Μοϊκανός, μασόνος (όπως εσύ), ιαχωβάς, άθρησκος, δημαρίτης, ομοσπονδιακός, χουλιαρίτης, γάβροι, χανούμισσες, βαζέλες κ.ά. Μέχρι και του ΠΑΜΕ τα μανιφέστα δημοσιεύουμε.

  2. Δεν εξαφανίζουμε τίποτα! Ό,τι έχει δημοσιευθεί παραμένει! Ψάξε καλύτερα και πρόσεξε πού τα στέλνεις! Ίσως έχεις στείλει σε προηγούμενη ανάρτηση και ψάχνεις να βρεις το σπουδαίο σχόλιό σου στην τελευταία ανάρτηση.
  Κανονικά όμως, και είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσεις, τα περισσότερα από τα σχόλιά σας θα πρέπει να αφαιρεθούν, γιατί δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης.

  Μήπως εννοείς την… ξεβράκωτη;
  Μεγάλε, επειδή βγάλαμε την ξεβράκωτη θύμωσες; Μην ανησυχείς κάτι θα γίνει…

  Δεν δημοσιεύουμε:
  Επώνυμα σχόλια έχουμε πάψει προ πολλού να δημοσιεύουμε! Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τη γνησιότητα, την ταυτότητα του ονόματος οπότε αν θέλεις να δημοσιευθεί το σχόλιό σου να χρησιμοποιείς πάντα ψευδώνυμο εκτός και αν έχεις επικοινωνήσει προηγουμένως μαζί μας μέσω email.

  Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται. Με υβριστικά εννούμε τα βλάσφημα, αυτά που βρίζουν τα θεία.

  Όσο για το κτίριο που λες στην Högbergsgatan, δεν ξέρω τίποτα να σου πω εγώ. Πότε έγινε αυτό;
  Δεν είπα ποτέ ότι εγώ τα ξέρω όλα.
  Στην παροικία μας ένας και μοναδικός είναι ο ξερόλας: ο γλειφοκώλης!
  Πού μπορεί να πήγαν τα εκατομμύρια; Σε ορφανά; Σε άστεγους, στην Αφρική;
  Στείλε στο email μας τα έγγραφά σου να τα μελετήσουμε!

 59. ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
  Χρυσαυγίτικο «οπλοστάσιο» έφερε στο φως η επίθεση στον Βόλο

  Οπαδοί της Χρυσής Αυγής φέρεται ότι είναι οι τρεις νεαροί που συνελήφθησαν στο Βόλο για εμπρησμό με βόμβες μολότοφ, σήμερα τα ξημερώματα, του μηχανήματος αυτομάτων συναλλαγών υποκαταστήματος της τράπεζας Κύπρου. Πριν πετάξουν τις μολότοφ, είχαν επιχειρήσει να σπάσουν το τζάμι και να τις ρίξουν στο εσωτερικό. Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 21, 23 και 17 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εμπρησμό, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, έκρηξη, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και εκρηκτικών υλών.
  Χρυσαυγίτικο «οπλοστάσιο» έφερε στο φως η επίθεση στον Βόλο

  Επίσης, συνελήφθησαν οι γονείς ενός εκ των δραστών για συνέργεια σε παράνομη οπλοκατοχή, ενώ
  κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα τυφέκιο, δύο εξάσφαιρα περίστροφα και δύο απομιμήσεις πιστολιών (replica ).

  Οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους (με κουκούλες τύπου full face , σκούφους και κασκόλ) πήγαν πεζοί στο υποκατάστημα της τράπεζας Κύπρου.

  Εκεί, ο 21χρονος αρχικά επιχείρησε ανεπιτυχώς να σπάσει με πέτρα το ζάμι της πόρτας ασφαλείας, με σκοπό να ρίξουν στο εσωτερικό της τράπεζας βόμβες μολότοφ.

  Στη συνέχεια, ο ίδιος δράστης έσπασε με πέτρα την οθόνη του ΑΤΜ, ενώ οι άλλοι δύο έριξαν δύο βόμβες μολότοφ, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά και να καταστραφεί ολοσχερώς το ΑΤΜ.

  Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν αμέσως και λίγη ώρα αργότερα εντόπισαν τους δράστες να επιβαίνουν σε μοτοποδήλατο και μοτοσικλέτα, που είχαν κρύψει κοντά στο υποκατάστημα.
  Χρυσαυγίτικο «οπλοστάσιο» έφερε στο φως η επίθεση στον Βόλο

  Προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, όπου κατά τη διάρκεια της εξέτασής τους αποδέχτηκαν τις πράξεις τους.

  Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  δύο (2) σκούφοι,
  μία (1) κουκούλα τύπου full face ,
  δύο (2) κασκόλ,
  δύο (2) κινητά τηλέφωνα,
  ένα (1) αδιάβροχο παντελόνι και
  ένα (1) ζευγάρι γάντια
  τα προαναφερόμενα δίκυκλα οχήματα (μοτοσικλέτα και μοτοποδήλατο)

 60. APO TIN ISTOSELIDA TIS ELLINIKIS OMOSPONDIAS SOUIDIAS
  EHOUN KAPELOSI KAI TO ELLINIKO IDRYMA STOCKHOLMIS

  Προς τα Δ.Σ. των ελληνικών φορέων και κοινοτήτων του Νομού Στοκχόλμης.

  Ελληνικής Κοινότητας Στοκχόλμης
  Ελληνικής Κοινότητας βόρειας Στοκχόλμης
  Ελληνικής Κοινότητας νότιας Στοκχόλμης
  Κρητικής Κοινότητας
  Πανηπειρωτικής Αδελφότητας
  Ελληνικής Πολιτιστικής Στέγης

  Αγαπητοί φίλοι!

  Η κατάσταση στην πατρίδα μας μέρα με τη μέρα γίνεται και χειρότερη η ανεργία μεγαλώνει η φτώχεια εξαπλώνεται και πολλοί συμπατριώτες μας παίρνουν το δρόμο της ξενιτειάς.
  Αρκετοί συμπατριώτες μας έρχονται και εδώ στη Σουηδία.
  Η ανεργία και εδώ είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα της τάξης του 8%.
  Η Ομοσπονδία μαζί με τις κοινότητες κ΄ άλλους φορείς έχει δημιουργήσει επιτροπή για τους νέους μετανάστες.
  Στη συνέχεια της δραστηριότητας και της επιτροπής των νέων συμβουλίων που εκλέχτηκαν από τις γενικές συνελεύσεις, η

  Ομοσπονδία για την καλύτερη ενημέρωση και συντονισμό των δραστηριοτήτων μας σας καλεί να συναντηθούμε, να συζητήσουμε την Πέμπτη 28/3-2013 στα γραφεία της Ομοσπονδίας.
  Η επιτροπή θα κάνει ένα σύντομο απολογισμό δραστηριοτήτων και μία εισήγηση τι πρέπει να γίνει.
  Επιθυμία είναι να ενημερώσουν και οι κοινότητες για τις ενέργειές τους.

  Θα επιθυμούσαμε να μας απαντήσετε το αργότερο την Τετάρτη 27/3-2013

  Με φιλικούς χαιρετισμούς
  Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας
  Στοκχόλμη 22/3/2013

 61. Διαβάστε τη..να λυθείτε στα γέλια..
  http://www.eglimatikotita.gr/2013/03/1966.html

 62. @ Dimokratis
  “Ksexases” na valeis to link gia na diabasoume olokliri tin eidisj opos dimosieftike .
  Leei parakatw.

  Χρυσή Αυγή: Δεν έχουμε καμία σχέση με τους συλληφθέντες
  Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Χρυσή Αυγή αναφέρει ότι οι συλληφθέντες του Βόλου δεν έχουν καμία σχέση με το κόμμα.
  «Ουδεμία σχέση έχει η Χρυσή Αυγή με τους συλληφθέντες του Βόλου. Τα είδη ρουχισμού που… “ανακάλυψε” η αστυνομία στην οικία του ενός ανηλίκου εκ των τριών, μπορεί πλέον να τα προμηθευτεί ο οποιοσδήποτε από οπουδήποτε,ακόμη και από λαϊκές αγορές. Αν ανακάλυπταν κασκόλ ποδοσφαιρικής ομάδος ή… μπρελόκ άλλης πολιτικής παράταξης θα τα δημοσίευαν οι υπάλληλοι της ασφάλειας;

  Όσες φορές δράστες στυγνών εγκλημάτων (όπως ο δολοφόνος του οδηγού ταξί στην Πάρο) έχουν εκφραστεί δημόσια υπέρ συγκεκριμένου κόμματος και έχουν διαδικτυακές φιλίες με στελέχη του, δεν έβγαλε άχνα η αστυνομία. Η Χρυσή Αυγή επαναλαμβάνει ότι καταδικάζει κάθε πράξη βίας και διενεργεί τον πολιτικό της αγώνα στα πλαίσια του Νόμου και του Συντάγματος.
  Υπενθυμίζουμε ότι είναι η τρίτη αποτυχημένη απόπειρα συκοφάντησης και στοχοποίησης της Χρυσής Αυγής από την Ασφάλεια. Προ μηνών, πάλι στο Βόλο, με τη σύλληψη τριών εντελώς αγνώστων σε εμάς προσώπων, που αστυνομικοί διέρρεαν παράνομα και χωρίς κανένα στοιχείο ότι: “σκόπευαν να κάψουν ένα τέμενος και έχουν σχέσεις με την Χρυσή Αυγή”. Τότε γέλασαν και οι πέτρες και φυσικά ο Εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση.

  Δεν ξεχνάμε φυσικά και την υπόθεση δολοφονίας πακιστανού στα Πετράλωνα, όπου την υπεράσπιση των κατηγορουμένων ανέλαβε πρώην βουλευτής της ΝΔ, η ΕΛ.ΑΣ. όμως διέρρεε και πάλι ότι… ανακάλυψε φυλλάδια της Χρυσής Αυγής στην οικία ενός δράστη. Τα “φυλλάδια” αυτά τελικά δεν τα είδε ποτέ κανείς! Ντροπή και αίσχος που κάποιοι επίορκοι προσπαθούν με αυτές τις άθλιες μεθόδους να στοχοποιήσουν ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα».

  Olokliri i eidisi sto parakatw link xwris logokrisia apo ton “Dimokrati”

  http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63803904

 63. POLY PTOMAILA MYRIZEI AYTH H SELIDA,
  OYTE NEKROTOMIO NA HTAN !

  PTOMATA, PTOMATA , PTOMATA

  ELLHNON TOY EMFYLIOY POLEMOY DEXION KAI ARISTERON

  ELLHNON THS KATOXHS APO MPOYRANTADES, TSOLIADES

  KAI GERMANOnN, ITALON KAI FASISTON BOYLGARON

  ELLHNON KAI ARMENION TOY PONTOY

  BYZANTINON THS KONSTANTINOYPOLIS

  TOYRKON THS TRIPOLITSAS

  GALLON STHN GALLIKH EPANASTASH

  AFRIKANON APO AGGLOYS, GALLOYS, PORTOGALLOYS K.L.P.

  INDIANON APO YANKIDES KAI ISPANOYS

  EBRAION , TSIGGANON KAI ALLON STO AUSVITS KAI ALLOY.

  EKATOMMYRIA VIETNAMEZON APO GALLO AMERIKANOYS

  IAPONEZIKON GYNAIKOPAIDON STO NAGASAKI, XIROSIMA

  IRAKINON KAI AFGANON APO AMERIKANOYS KAI SIA

  KINEZON APO IAPONES STHN KINA KAI MANTZOYRIA

  MAORI APO AGGLOYS THN NEA ZHLANDIA

  ABORIGINER APO AGGLOYS STHN AYSTRALIA

  ROSSOYS APO DEXIOYS KAI MPOLSEVIKOYS TO 17

  POLONOYS APO ROSSOYS STO KATYN

  PALAISTINIOYS APO EBRAIOYS STHN GASA

  KONGOLEZOYS APO BELGOYS STO KONGO

  TOYTSI APO HUTSI STHN RUANDA

  ARGENTINOYS KAI XILIANOYS APO DIKTATORES AMERIKANON

  EKATOMYRIA NEON STON IMPERIALISTIKO A PAGKOSMIO

  EKATOMYRIA STON IMPERIALO FASISTIKO B PAGOSMIO

  AYTO ME TOYS PAPADES EINAI TO TROMEROTERO GI AYTO
  EPESE KAI H SOBIETIKH AYTOKRATORIA, UA PANE OMOS
  STON PARADEISO ENO OLOI OI POIO PANO DOLOFONOI STHN KOLASH,

  PST ! KAI PAPADES ME TA TOYFEKIA STHN FOTOGRAFIA , KAI
  AYTOI STHN KOLASH, STIS 10 ENTOLES LEEI OY FONEYSEIS !

 64. @ MASONOS

  Φιλάρα πολλά θέματα άνοιξες μονομιάς.
  Προς το παρόν θα σταθούμε στο πρώτο και το τελευταίο.

  Το τελευταίο
  Στη φωτογραφία βλέπουμε παπάδες με τουφέκια και όχι γιαχωβάδες που δεν πιάνουν όπλα.

  Για το πρώτο
  να σου συστήσουμε ένα φθηνό άρωμα να ψεκάσεις το πισί σου για να μην σου μυρίζει η πτώμαΐλα

 65. KYRIE ZORRO, PERI. KOYVA-TSOY

  TI EGINE O PERIFHMOS ARTHOGRAFOS AYTHS THS SELIDAS ?

  ENAS ONOMATI , DIA XEIROS, GAMÁ KOYVATSOS ?

  AYTOS POY MONO ME TON KAPITALISMO THA EBLEPAN OI

  ELLHNES ASPRH MERA ?

  O TOTE , ISOS KAI NYN PASOKTZHS KAI THIASOTHS TOY

  ( TA FAGAME OLOI MAZY ) PAGGALOY AYTOY POY EKANE

  PASSA TON HROA ÖCALAN STOYS TOYRKOYS .

  GIATI EXAFANISTHKE AYTOS O ” EKLEKTOS ” SYMPATRIOTHS

  KAI KOMOYNISTOFAGOS MAS APO TIS PROTES SELIDES TON

  ellinessouidias,wordpress ?

  PES MAS POY TON EXOSES OTAN TON ZHTAME GIA NA

  MAS SOSEI ?

  ESENA THELOYME KOYVATSE EDO KAI TORA

  SOSE THN ELLADA PANKAKA KAI MALAKA !

 66. Πουστη σταλινι μασονε με τα πολλα μολυβια
  Παρε φορα νε το Κομνηνο και κλαστε μας τα αρχιδια
  Και τη Φρανσεσκα τη χοντρη στο κωλο σου να βαλεις

 67. Σκληροί χαρακτηρισμοί του Γιώργου Τράγκα για τον Ότο Ρεχάγκελ στη σημερινή του εκπομπή, με τον δημοσιογράφο να χαρακτηρίζει τον πρώην προπονητή της εθνικής αλήτη και ηλίθιο!

  Η απόφαση του Ότο Ρεχάγκελ να λειτουργήσει ως πρεσβευτής της Μέρκελ στην Ελλάδα έχει δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις από πολλούς.
  Ο Γιώργος Τράγκας βγήκε στον αέρα του Real FM και μίλησε με σκληρές εκφράσεις για τον πρώην τεχνικό της Εθνικής ομάδας!

  Στο πρώτο μέρος από αυτά που θα βρείτε μέσα στο λινκ, στο 21:48, λεει «Ουστ αλήτη» για τον Ρεχάγκελ και στη συνέχεια τον αποκαλεί και ηλίθιο!

  Ακούστε την εκπομπή.

  http://www.enikos.gr/media/131956,Akoyste_thn_ekpomph_toy_Giwrgoy_Tragka.html

 68. RE ZORRO , PHGAINE STHN 1 H DHMOTIKOY GIA ARITHMHTIKH

  TI TSAMPOYNAS OTI PHRAN THN STEGH PARANOMA ?

  OMOSPONDIA…………………………………………3

  ELLHNIKO SXOLEIO ÅSE…………………………2

  KYPRIAKOS SYLLOGOS…………………………..1

  HPEIROTIKH ADELFOTHTA……………………..1

  KOINOTHTA STOKXOLMHS………………………1

  GYNAIKEIO TMHMA KOINOTHTAS…………….1
  ——-
  SYNOLLON……………….9

  AGIOS GIANNHS ……………………………………..3

  DHLADH 9 – 3 OLA SYMFONA ME TO ISXYON KATASTATIKO

  TOY IDRYMATOS KAI OXI ME AYTO POY PARANOMA

  PROSPATHEISATE NA ALLAXETE MOYLOXTA. KAI FAGATE TA

  MOYTRA SAS.

  ANTE STOYS 3 TOY MPAKALH NA BALOYME KAI TOYS

  4 KOINHS APODOXHS POY SYMAINEI NA TOYS THELOYN OLOI.

  TOTE GINESTE 7 XARHSTIKA THS EN ANYPARXIA ENORIAS. !

  POY THN BRHKES THN PARANOMIA ? AGRAMMATE MALAKA !

  PHGAINE STO NHPIAGOGEIO NA MATHEIS NA METRAS SOSTA

  KOPROSKYLO KAI KRYPTOFASISTA XRYSAYGHTH , OYST !

 69. AI GIANIOTES, on March 29, 2013 at 6:15 pm said: Your comment is awaiting moderation.

  I ISTORIA TOU ELLINIKOY IDRYMATOS STOCKHOLMIS
  ETSI OPWS GRAFTIKE APO TON GERONTA DORITI TOU IDRYMATOS ALEXANDROY FRAGOY PROS TOUS ELLINES TIS SOUYDIAS (OXI VEVEA STO KKE STOCKHOLMIS)

  https://ellinessouidias.wordpress.com/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%B3%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%BC/

 70. Απίστευτα προκλητική αρθρογραφία από τον τουρκολάγνο και γενικώς λάγνο σε ότι είναι ανθελληνικό Νάσσο Θεοδωρίδη.

  Ο Νάσσος Θεοδωρίδης, κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σε άλλη μια ανορθογραφία του για την επανάσταση του 1821: • υποστηρίζει ότι ο Κολοκοτρώνης είναι ένας «επονείδιστος εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας», • χαρακτηρίζει «γελοίες ερμηνείες τα περί εθνεγερσίας» και… • αναφέρει την Ελληνική επανάσταση ως «κυρίαρχο εθνικιστικό μύθο, που θέλει γενικώς τους “Έλληνες” να ξεσηκώνονται κατά των “Τούρκων”» .

  Η παραμονή Θεοδωρίδη στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελούσε ντροπή για οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα. Τι περιμένει ο κ. Τσίπρας και τον κρατάει ακόμα κοντά του;

  Ολόκληρο το άρθρο:

  http://www.eglimatikotita.gr/2013/03/blog-post_7208.html

 71. Sunehizete to parti stin “Elliniki Omospondia” me tin Gerasmenei igesia pou edw kai 30 hronia den lenai na afisoun tis karekles tous.
  Poios alos to kke stin Souidia me ton komnino kai ta exapterigatou Terzaki kai Papadopoulo
  kamaroste tin istoselida tous

  http://www.grekiskariksforbundet.se/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=103&Itemid=490

 72. H εταιρεία Donskoy Tabak JSC του Ιβάν Σαββίδη, ιδιοκτήτη μεταξύ άλλων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, απέκτησε το 50,36% της ΣΕΚΑΠ, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η υπό εκκαθάριση Αγροτική Τράπεζα.

  Η ρωσική εταιρεία ανακηρύχθηκε προτιμητέος υποψήφιος στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας. Δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος της εταιρείας θα είναι η Συνεταιριστική Ενωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (ΣΕΚΕ) με το 34,18% των μετοχών της ΣΕΚΑΠ.

  Η ΣΕΚΕ είχε πει «ναι» στη μεταβίβαση καθώς ο Ιβάν Σαββίδης είχε εγγυηθεί στο σύνολό τους τις θέσεις εργασίας της ΣΕΚΑΠ (περίπου 250 άτομα) και είχε συμφωνήσει να αγοράζει για τα επόμενα τρία χρόνια ελληνικά καπνά τα οποία θα εξάγονται στη Ρωσία στην Donskoy Tabak JSC.

  http://www.tanea.gr/news/economy/article/5008991/idiokthths-ths-sekap-o-iban-sabbidhs/

 73. @ PYTHAGORAS

  Γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι η σέκτα των μπολσεβίκων κλεφτών του ΚΚΕ μπήκαν στο Ίδρυμα των Ελλήνων ύστερα από μια συνεδρίαση παρωδία στη Νομαρχία Στοκχόλμης.
  Ο υπάλληλος της Νομαρχίας που έμπασε από την πίσω πόρτα τα λαμόγια του ΚΚΕ και έβαλε τα κομούνια στη διοίκηση του Ιδρύματος τέθηκε στο περιθώριο από τη Νομαρχία και την υπόθεση του Ιδρύματος η διεύθυνση της Νομαρχίας την ανέθεσε σε άλλον και η υπόθεση πήγε στα δικαστήρια, τα οποία ακόμα δεν έχουν πάρει απόφαση.
  Επίσης εκκρεμούν και άλλα δικαστήρια και από τις δύο πλευρές.

  Βεβαίως και η αριθμητική βοηθάει να κατανοήσουμε καλύτερα ορισμένα πράγματα.
  Σ’ αυτή την περίπτωση όμως πρέπει να αντιστοιχίσεις τους αριθμούς με ονόματα.

  Π,χ. λες ELLHNIKO SXOLEIO ÅSE…………………………2
  Πες μας λοιπόν ποιοι είναι αυτοί οι 2 απ΄ το φαλιρημένο σχολείο των μπολσεβίκων;

  Γράψε τους όλους να τους μετρήσουμε και να δούμε ποιοι είναι οι μπολσεβίκοι και οι μπολσεβίκες του ΚΚΕ.

  Εμείς σιχαμερό κομούνι και κλέφτη αλήτη δεν προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κανένα καταστατικό. Τι δουλειά έχουμε εμείς ρε παπάρα ημίβλακα;

  Το τότε ΔΣ του Ιδρύματος των Ελλήνων κάλεσε φανερότατα τα μέλη του ΔΣ και κατέθεσε φανερότατα το νέο καταστατικό προς έγκριση στη Νομαρχία, όπως ο Νόμος ορίζει.

  Γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ρε αλητοσυμμορίτη της σταλινοσυμμορίας των κλεφτών και των απατεώνων του ΚΚΕ ποιος πλαστογραφούσε το καταστατικό.
  Οι αλητοσυμμορίτες του κόμματός σου του εγκληματικού ΚΚΕ ήταν αυτοί που άλλαζαν κρυφά το καταστατικό όπως τους βόλευε για να κλέβουν το Ίδρυμα των Ελλήνων όπως π.χ.ο βρομερός κωλόβλαχος, η σκατοσακούλα, ο κεφτές, ο απατεώνας Κομνηνός Χαϊδευτός, ο αλητοσυμμορίτης ο φυλακισμένος για απάτες γραμματέας του ΚΚΕ ο Τουρκαλβανός ανθέλληνας Καριοφύλλης Χατζόπουλος, Κοτσίνες, Αντωνιάδηδες, Mellberg και όλο το κακό συναπάντημα.

  Βέβαια όπως γνωρίζεις σταλινοκομούνι σίχαμα του ελληνισμού και της κοινωνίας η Νομαρχία με διαταγή της σας το κατήργησε το μαϊμού καταστατικό με οποίο καταληστεύατε το ίδρυμα ύστερα από παρέμβαση εκλεκτών συμπατριωτών μας της Κοινότητας του Αγίου Ιωάννη.

  Τώρα για το αν θα πρέπει να πάω στο δημοτικό ή νηπιαγωγείο για να μάθω να μετράω, άσε θα πάω στα μαϊμού κουρς ABF εκεί στο βόθρο του ΚΚΕ να μου μάθει ο κλέφτης ο σιχαμερός μπολσεβίκος ο Κώστας Σαββίδης, αυτός που τον έπιασαν να κλέβει παρκόμετρα, να μου μάθει πρακτική αριθμητική.

  ΟΥΣΤ, ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΚΕ, ΒΡΩΜΙΑΡΗ!

  Ρε βρομερέ ανθέλληνα μπολσεβίκε, χαθήκανε τα μπολσεβίκικα ονόματα να διαλέξεις ένα για να μη βρομίζεις ρε λωποδύτη τους ένδοξους αρχαίους ημών προγόνους;

 74. @ Καλαματας
  Τι έγινε ρε γλειφοκώλη Παγκαλιά;
  Πάλι μπεκρουλιάζεις και βλέπεις Καλαμάτες στην Τουρκία, ρε κεμαλικέ τουρκόσπορε;
  Με τη σκατοσακούλα τα έβαλες; Δε σε πλερώνει τα… δεδουλεμένα σου;
  Ξαναπροσπάθησε με άλλο ένα ξεγυρισμένο γλειφοκώλι στον κουραδόμαγκα και θα τα πάρεις τα λεφτά σου, μην ανησυχείς.
  Όσο για τη Φρανσέσκα μη χάνεις το χρόνο σου τσάμπα, είναι πολύ πιο έξυπνη από σένα, εμετό κάνει όταν σε βλέπει.

 75. @ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
  Τελιωσαν τα ψεμματα με το πασοκ του 5%. Απο σοσιασλιστης ο Κουβατσος εγινε σταλινι χαντουμης στο ΚΚΕ και κανει προπαγανδα για τη Παπαρηγα στη Σολνα. Περιμενει τωρα να ανεβει το ΚΚ να παρει οφιτσια. Παντιερα Κουβατσε νασε καλα.

 76. Vet ni som ansvarar för bloggen att att nazismen och bloggar som propagerar för denna ideologi är förbjudet i Sverige?

 77. @ Moodesty

  Πού τον είδες το ναζισμό ρε μαλάκα μαδαφάκα, κομούνι. We are antitotalitarians!

  What you see is communist atrocities, you sonofabitch!
  Communism is the bloodiest murder machine of the 20th century!

  Det uppmuntras av myndigheter i Sverige att sprida kunskap om kommunismens brott! You know!

  So, you can suck ma dick, if you don’t like ma shit!

  Däremot sägs det att ruska tupp offentligt kommer snart att förbjudas i Sverige. Stämmer det?

 78. Vad snackar du om? Prata svenska ,,, du bor for fan i Sverige

 79. @ Moodesty

  Vad har du för problem, pucko?
  Har vi fått en fnurra på tråden?
  Är du helt fuckad eller?
  Ställ din fråga eller gå och läs aftonhoran istället!

 80. Mitt problem är att vi bor i sverige och och svenska är det språk som bör snackas ,, annars får man flytta till sitt eget land om det inte passar
  Jag är trött på alla blatte-bloggar som är så jävla nationalistiska på bekostnad av Sverige

 81. för det andra,, Jag gillar inte att fasister har bilder på en internationell hjälte som Che
  Du vet väl vad Che gjorde med fasisterna? bom -bom pang -pang
  Det finns säkert i bilder så du förstår.

  Förresten så läser jag inte aftonhoran,,, Jag har varit i grekland och det räcker för att få nog av horor som denna blogg

 82. Ahaaa!
  Nu fattar jag! Du har hamnat på fel blogg helt enkelt!
  Läs noga igenom instruktionerna på länken nedan (Obs! svensk sida) och stick ner till Grekland igen och gör det rätt den här gången!
  Lycka till, mothafucka kommunistjävel!

  http://www.rfsl.se/halsa/?p=5084

 83. Du “Hitler lelle ” (på rrrrren göteborgska) ,, jag såg en sida där det stod Eam Elas Meligalas ,, vad betyder det? Det står nåt om alla grekiska nazister som hoppade in i en brunn

  Vilket jävla land hörrudu Inte fan konstigt att ni både är lata skattefuskare och Sverige får betala för att ni har “fucked up”

  Åk ner och betala några skatter och förpesta inte vårt land

 84. Det var allt fån mig 🙂 mina fingrar blir smutsiga efter att ha skrivit i denna blogg
  Ciao
  Bella ciao ciao ciao

 85. Mwri Stalina Modesty pou de mou thes kai Ellinika palio tsimpoukoroufihtra stisou ki erhomai palio genitsare .Elpizw na maskarevesai kala paliostalinotravestw kai na moiazeis stin irwida twn oneirwn sou!

  http://pixhost.me/pictures/739211

 86. Και βεβαια μεσα στα πολλα θυματα των κομουνιστων μη ξεχναμε και την μεγαλη ηθοποιο Ελενη Παπαδακη.

 87. En till nazist hora
  För fan ,, ta ert pick o pack och stick tillbaka till Grekland

 88. Τι λες ρε βλαχαδερομυτζηθροτυροβρομήκουλη Μούντεστη;
  Αυτό το μούντεστη απ’ του μουστουκούλουρου βγιαιν’;
  Έπειδή έχεις αρπάξει όλες τις αλκοολικές ψωλές της νότιας Σουηδίας, νομίζεις ότι έγινες και σουηδέζα, ρε σούργελο;
  Για κοίτα θράσος οι ναζιστοσταλίνες οι δασύτριχες ψωλούδες της παπάρως!
  Απ’ ο σπίτι σου μας διώχνεις μωρή σταλινοκαραπουτανάρα και κόρη συμμορίτη δηλωσία;
  Σουηδός ευρωβουλευτής πρότεινε την εξίσωση ναζισμού και κομμουνισμού και σύσσωμη η Ευρώπη την ψήφισε, αν θες να ξέρεις.
  Καιρός να πάρεις ditt pick och pack και να πας στη βόρειο Κορέα για κανένα βορειοκορεάτικο σταλινικό ψωλάκι!
  Και μην ξεχνάς! Άλλο τουπαμάρος κι άλλο το μουνί της Μάρως!

 89. Hey Svartskalle prata svenska så man förstår vad du säger
  Jag är framför allt svensk,, vem fan är du? Kom inte till Sverige och förpesta vår nation med dina nazist skitsnack, Nazismen är förbjjuden i Sverige,, Stick till ditt spaggeland där ni har dom i riksda´n och prata där

 90. Det jag sade och du låtsas inte förstå är att eftersom du har blivit knullad av berusade storkukade svenskar, mot ersättning förstås, i Malmö med omnejd du tror att du har blivit svensk. Som du uttrycker dig, bevisar detta att du är en äcklig hårig grekisk kommunisthora och du kommer aldrig att bli svensk även om du suger av resten av svenska män i hela Sverige.

  För att du ska fördjupa dig i kommunismens brott mot mänskligheten rekommenderar jag att du läser alla inlägg på den här nazistiska sajten http://www.levandehistoria.se upprättad av svenska regeringen.

  Ett tips: Börja med att läsa det här http://www.levandehistoria.se/fakta-fordjupning/kommunistiska-regimers-brott-mot-manskligheten/kirunasvenskarna

 91. @ Modesty
  Βάλε το μουνο σου μιά πίκλα
  σταλινι Καριόλα και χασίκλα
  και έλα να σε γαμησουμαι
  στο κολο σου να ξεροχυσουμαι

 92. lille lille vän Jag ska tala om en sak för dig. Jag har bott i Grekland i två år
  Jag träffade båd kommunister och fasister Same skit. Men kommunisterna var i alla fall inte rasister . Det bästa jag har gjort är att flytta tillbaka från dessa parasiternas land,
  Cheers

 93. @modesty
  Vre sourgelo mathe na profereis swsta to modesty prwta gia xekinima.Parakatw vre komplexikia epeidi stin peftan oi komplexikoi vlaxosouidoi otan pigaines sxoleio me tous ratsismous tous kataloipa tis rasbiologias katelixes genitsaraki kai na mas les na milame souidika se ena elliniko blogg.
  Vre komplexikia amorfoti stalinopatsavoura milame kai grafoume tin arxaioteri glwssa tis Evrwpis ,tin prwti pou xrisimopoiise grafi kai tin glwssa pou graftikan ta aristourgimata tis filosofias tis poiisis kai tis epistimis otan oi varvaroi tis Evrwpis epikoinwnousan me larygismous kai
  tha mas apagorefseis na milame Ellinika Stalinonazistokomplexogenitsari ?
  Se poio nomo to eides oti sti Souidia apagorevetai i xrisi allwn glwsswn pera tis Souidikis ?Pou eimaste re noumero sti Germania tou Xitler,stin Sovietiki Enwsi tou Stalin i stin Tourkia tou Kemal ?

 94. @modesty
  Mwri gamiolopatsavoura poia xwra kai poio lao apokaleis parasita ?
  Tin Ellada mwri vrwma pou agonistike enantia sto mavrous kai tous kokkinous fasismous kai edwse ta fwta tou politismou se olous tous varvarous tous kleftes kai dolofonous tis Dysis kai tis Anatolis.Aei xasou vrwmoratsistostalina kai pigaine na se tsimpoukwsei kanas methystakas opws sou grapse o Zorro mpas kai nomiseis oti egines Souideza.Na gamisw tin anatrofi pou sou dwsan i mana kai o pateras sou.Alla oloi tetoioi eisaste sto prodotiko Siwnomaswniko KKE

 95. Na giati i Modesty tou KKE kanei ratsistiki epithesi stous ellines kai tin Ellada : Patiste ti Link kai tha katalavete :

 96. Exei dikio i syntrofisa modesty.Na papsoun oi Ellines na miloun Ellinika.
  Eina i grammi tou komatos !Na mathoume Tourkika !

  Πετάει σιγά-σιγά τις ψευτοπατριωτικές του μάσκες το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας (μιλάμε όπως καταλαβαίνετε για το ΚΚΕ) και επιστρέφει ολοταχώς στην εποχή της μικρασιατικής προδοσίας.

  Έτσι, τον τελευταίο καιρό λειτουργεί «με συχνή ανανέωση και ροή ειδήσεων και τοποθετήσεων του ΚΚΕ» ιστοσελίδα του… Yunanistan Komunist Partisi (ΚΚΕ) στα… τούρκικα!!! Η ιστοσελίδα είναι στην εξής διεύθυνση: tr.kke.gr. Κι αν νομίζετε ότι σας κοροϊδεύουμε, δεν έχετε παρά να την επισκεφθείτε, για να δείτε τα χάλια τους…

  Προφανώς, το… YKP (KKE), βρήκε κάποια άκρη με τους Τουρκαλάδες μετά τα γνωστά γεγονότα της πλατείας Ταξίμ και ετέθη και πάλι στην υπηρεσία του βαθέως κεμαλικού κράτους. Δεν είναι η πρώτη φορά, το ίδιο συνέβη και το 1922, τότε που οι κομμουνιστές διακήρυτταν ότι «όχι μόνο δε λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, ΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ»!

  http://tr.kke.gr/

 97. Τον Απρίλη, 2013, η Πολιτιστική Στέγη1, Ίδρυμα – αυτόνομο -με δικό του καταστατικό και εποπτεύουσα αρχή τη Νομαρχία Στοκχόλμης, εξέδωσε πληροφοριακό δελτίο, που παραδόξως δόθηκε και δημοσιεύθηκε -μόνο – στην ιστοσελίδα της ΟΕΣΚΣ. Δεν αναρτήθηκε ούτε έγινε αναφορά στην ιστοσελίδα της Πολιτιστικής Στέγης. Συνεχίζει και σήμερα να υποκαθιστά η ΟΕΣΚΣ το Ίδρυμα;
  Η ΟΕΣΚΣ που πολλές φορές έχει κατηγορηθεί για αδιαφάνεια στα οικονομικά της, αναφερόμενη σε αυτό το δελτίο τύπου, ανάρτησε μια ανυπόγραφη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της και,…………..

  ΔΣ ΟΕΣΚΣ και Πολιτιστική Στέγη.
  Ισχυρίζονται οι ανώνυμοι συντάκτες της ανακοίνωσης της ΟΕΣΚΣ ότι ποτέ δεν αναμείχθηκαν στη διαχείριση της Πολιτιστικής Στέγης.
  Γνωρίζουν όμως πως η πραγματικότητα είναι τελείως αντίθετη. ξέρουν ότι ο Τοξότης παραθέτει πάντα ντοκουμέντα όταν ασκεί κριτική. Μερικά παραδείγματα.
  Ο πρόεδρος της ΟΕΣΚΣ το 2001 παραβιάζοντας το καταστατικό της Στέγης και το σουηδικό νόμο για τα ιδρύματα, κατάργησε το ΔΣ, της Στέγης και όρισε δικό του, από ανθρώπους που αγνοούσαν παντελώς τόσο το σουηδικό νόμο για τα ιδρύματα όσο και τους σκοπούς της………

  http://www.toxotis.se/parikia/omospondia/diafora/kommatokratia.html

 98. Αιτία της παρακμής της ΟΕΣΚΣ είναι η ταύτιση των μαζικών χώρων με τις κομματικές οργανώσεις. Δεν στοχεύουν στη μαζικοποίηση των κοινοτήτων χωρίς διακρίσεις ιδεολογικές. Δεν δέχονται το αντίθετο. Αγνοούν ότι “Η ενότητα, η ωραιότερη αρμονία γεννιέται από τα αντίθετα”.”Δεν χρησιμοποιούν την ακτινοβολία και την πειθώ των ιδεών τους, αλλά με άλλες μεθόδους εμποδίζουν τον ελεύθερο διάλογο και επιβάλλουν με την οργανωμένη στενοκέφαλη παρουσία σε ένα ανοργάνωτο σύνολο, αποφάσεις που έχουν παρθεί έξω από μαζικές οργανώσεις και υπεύθυνα συμβούλια. Προσπαθούν να επιβάλλουν απόψεις, αντιλήψεις που αντί να ενώνουν διασπούν, οδηγούν στην απομαζικοποίηση και απαξίωση των κοινοτήτων. Προσωρινά, ίσως ..
  ..Ο εναγκαλισμός των ΔΣ της Στέγης με την παρακμασμένη ΟΕΣΚΣ την οδήγησε στο σημερινό τέλμα. Κομματικές και προσωπικές επιδιώξεις έκαναν τον ορίζοντα αθέατο. Προχωρούν βλέποντας πίσω τους, έχοντας μπροστά τους “γκρεμό”! Όχι μόνο δεν κατανοούν τα προβλήματα που διχάζουν την παροικία αλλά, συμπεριφέρονται σαν να μην έχουν εμπειρία, ενώ έχουν άμεση, αφού οι ίδιοι τα δημιουργούν και …..

  Η επιδίωξη της εξουσίας, για τους χρόνιους συμβούλους της ΟΕΣΚΣ ( οι καρέκλες έχουν κόλλα), έγινε αυτοσκοπός. η πολιτική εκφυλίσθηκε και παρήκμασε. Ότι απόμεινε από τις μαζικές κομματικές οργανώσεις του παρελθόντος, μετατράπηκε σε μηχανές εξουσίας που δεν υπηρετούν το κοινό καλό -της παροικίας-, αλλά ιδιοτελείς βλέψεις και προσωπικά συμφέροντα. Έχουν ξεχάσει, μερικοί, ότι αποτελούν μέρος της παροικίας, και το λησμονούν γιατί μένουν αιχμάλωτοι σε “απολαύσεις” που απολαμβάνουν από θέσεις τους σε συμβούλια ή δίνουν υπερβολικά

  Ότι δεν ελέγχουν (σύμφωνα με κομματικό σχεδιασμό) το καταστρέφουν και αν δεν μπορούν το συκοφαντούν. οι πιο ευγενείς το αγνοούν. Όλα πρέπει να είναι ελεγχόμενα σε ‘’καλούπια’’, ‘’φάσεις’’, ‘’στάδια’’. Τη νοοτροπία αυτή γνώρισε και πληρώνει ακριβά το Ίδρυμα Ελληνικής Πολιτιστικής Στέγης. Είναι, νομίζω, πρόδηλο ότι αυτό που εμποδίζει τη συνεννόηση γύρω από τα αυτονόητα είναι η τύφλα της κομματικής ιδιοτέλειας και προσωπικής εμπάθειας.

  http://www.toxotis.se/parikia/omospondia/diafora/kommatokratia_2.html

 99. Ντροπη σας. Τι σας έπιασε όλους και βρίζεται αισχρά σαν καροτσέρηδες με τη κακομοιρα τη modesty. Τη γνώμη της λέει. Οτι η ελλάδα ειναι χώρα απο κατσαπλιάδες και παράσιτα ειναι αλήθεια. Γεμάτη απο τυφλούς ανάπηρους αγωνιστες της αντιστασεις μαιμου, αρπακολες διεφθαρμένους γιατρους εκπαιδευτικους, πολιτικους κλπ. κλπ. κλπ. Τελευταια στη καλυμνο απο 150 συνταξιουχους τυφλους το 70 τις εκατο βλεπανε σαν αστρίτες.

 100. @aspritis
  Giati i paliovrwmiara i Stalina grafei sta souidika pou malon den katexeis na sikwthoun oi Ellines pou kritikaroun ta eglimata tou Stalin na fygoun apo ti Souidia. Kai to xeirotero i palio vrwma i Stalina leei na min milame kai na mi grafoume Ellinika epeidi zoume sti Souidia.
  Epixeirimata twn ratsistwn souidwn pou arketes fores epitithonte se anthrwpous se dimosious xwrous (trena,dromous) epeidi milane ti glwssa tous.Mou exei symvei kai mena otan milaga ellinika me ena filo mou.
  Na sikwthei na fygei afti i paliovrwma kai na paei stin Kouba i ti Korea
  oxi oi Ellines apo ti Evrwpaiki enwsi file mou.

 101. Ειμαστε αναγκασμένοι να προβούμε στην ενέργεια μας αυτήν,ώστε να μάθουμε επιτέλους,
  και εμεις που ζούμε στην Σουηδία, αλλά και όλοι οι έλληνες το γιατί.Γιατί η Ελληνική Ομοσπονδία Σουηδίας, με ύπαρξη 40 χρόνων, αρνείτε να καταδικάσει την γενοκτονία των Ποντίων αδελφών μας.
  Και είναι λυπηρό και ακατανόητο για μας που ζούμε εδώ. Αισθανόμαστε ντροπή και αγανάκτηση διότι ,ενώ το Σαββατοκύριακο στις 18 και 19 Μαίου, σε όλο τον κόσμο τιμούσαμε την μνήμη της γενοκτονομίας των Ποντίων αδελφών μας,οι κομμουνιστές που έχουν την πλειοψηφία στην Ομοσπονδία μας και την προεδρία, έκαναν εκδήλωση προς τιμή του 19 ου συνεδρίου του ΚΚΕ, στης 18 Μαίου στην Στοκχόλμη.
  Αξιοσημείωτο οτι, η Σουηδική Βουλή καταδίκασε την γενοκτονία των Ποντίων αδελφών μας.

  Η σιωπή είναι ενοχή, απ όλους.

  το Δ.Σ. της Τένστας

  ο πρόεδρος
  Παναγιώτης Χατζηπαυλής.

  ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
  Η ελληνική κοινότητα Τένστας καταγγέλει σε όλους τους συμπατριώτες μας της παροικίας την ομοσπονδία,για την στάση της αφ ενός μεν, να μην τιμά την γενοκτονία των ποντίων αδελφών μας,αφ ετέρου δε, δεν έχει ψηφίσει κανένα ψήφισμα και να την καταδικάσουν.
  Καμμιά ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της.

  Για το Δ.Σ.

  ο πρόεδρος
  Παναγιώτης Χατζηπαυλής

  ΙΣΤΟΡΙΚΟ
  Η Ομοσπονδία μας, είχε ένα λειτουργικό χαρακτήρα όταν ιδρύθηκε το 1972.Με την πάροδο 10 ετιών και με την είσοδο της ……
  http://www.grekeritensta.se/

 102. Ti fwnazeis re Xatzipavli?Poios noiazetai gia tous Ellines kai tis genoktonies twn pontiwn kai twn Nazi? I omospondia twn apatewnwn kai kleftwn tou KKE agwnizetai gia tin Kouba !
  Na ti mas pasarei to lamogio o grammateas tou KKE epagelmatias diadilwtis Iwannis Kwnstantis gia provlima :
  Eipame to KKE apo tin idrysi tou einai antethniko kai prodotiko komma.Prodidoun ta panta ,patrida,ethnos,ergates,agrotes,ergazomenous mexri kai tin mana tous gia ton ovolo tou diethnous Siwnismou.Opws fwnazei kai o kosmos stis diadilwseis stin Ellada

  KAPA KAPA E TO KOMMA SOY XAFIE !

  http://ellinesstinssouidia.wordpress.com/2013/07/26/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%B2%CE%B1/

 103. Δεν μπορώ μανα δεν μπορώ
  συρε να φέρεις το γιατρό
  ο Κομνηνός με χάλασε
  Και πουστη με κατάντησε

 104. O alitis apatewnas kai kleftis grammateas tou KKE to lamogio o Giannis Kwnstantis stin istoselida pou ftiaxan oi komounistes mipws kai exapatisoun kanena kainourgio Ellina kai ton kanoun melos tou KKE
  stous Ellinikous sylogous den anaferei ton syllogo tis Tenstas.
  Vrwmiarides aqlites kleftes komounistes mono dixasmo exete ferei vrwmoanthellines skoulikia ston Ellinismo ta teleftaia 40 xronia !

  http://neosmetanastis.wordpress.com/%CF%83%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AF%CE%B1/

 105. Να πώς έπρηξαν τα συκώτια στα παιδάκια. Με συλλογικότητες, αντιιμπεριαλισμούς και τρέχα γύρευε. Να θέλουν τώρα να λυσσάξουν και να ακούν τους μουντούς κομισάριους να μπουρδολογούν για τις ταξικές πάλες.

  Η μοναδική περίπτωση να διασκέδασαν αυτά τα παιδιά ήταν να έχουν αντιμετωπίσει όσα τους εξηγούσαν οι πεπειραμένοι κομμουνιστές ως παραμύθια με φαντεζί δράκοντες. Αλλιώς, δεν θα την «πάλευαν» με τίποτα και ως αντίδραση στους γονείς τους, που τα υποχρεώνουν σε ανούσιες δραστηριότητες, σίγουρα θα σκέφτηκαν να γίνουν δεξιοί…

  http://www.dimokratianews.gr/content/18066/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CF%8C%CF%82-%C2%AB%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BE%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82%C2%BB

 106. Ενα φάντασμα πλανάται πάνω από τον Περισσό. Και αυτό δεν είναι του Μαρξ, αλλά το κεφάλαιο της οικονομικής και ιδεολογικής χρεοκοπίας της Περισσός Α.Ε., αφού στον καιρό του Μνημονίου το ΚΚΕ αποδεικνύεται τελικά χειρότερος εργοδότης από ό,τι αυτοί που καταγγέλλει και στοχοποιεί μέσω του σκληρού βραχίονα του ΠΑΜΕ. Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και έχουν προκαλέσει μια σειρά από ειρωνικά σχόλια, χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων και επιθέσεις, δείχνουν ότι το ΚΚΕ συμπεριφέρεται σαν να λειτουργεί ακόμη στην παρανομία, κρύβοντας τόσο το όνομα του αγοραστή του 902 όσο και το ακριβές τίμημα. Το «οχυρό» του Περισσού παραμένει άβατο που επαναλαμβάνει μονότονα τα περί αντικομμουνιστικής υστερίας, χωρίς ποτέ να μιλά για την ταμπακιέρα. Τα ηθικά όμως πλεονεκτήματα του ΚΚΕ έχουν πλέον εξανεμηθεί, καθώς η συμπεριφορά της ηγεσίας του απέναντι στους εργαζομένους είναι τα όπλα που κατέχουν πλέον οι πολιτικοί του αντίπαλοι.

  Το «κόμμα της εργατιάς» πλέον χρεώνεται ότι σκέπτεται και δουλεύει ως στυγνός εργοδότης που έχει το μυαλό του στον ισολογισμό και όχι στους ανθρώπους.

  Κάτι περίπου σαν και αυτούς που καταγγέλλει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο Περισσός.
  Το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν μπορεί το ΚΚΕ να αποκρούει κάθε κριτική που του γίνεται, με το επιχείρημα (διά πάσα νόσον) της αντικομμουνιστικής προπαγάνδας και να μη συναισθάνεται την αρνητική εικόνα που σχηματίζεται από τέτοιες ενέργειες σε χιλιάδες εργαζομένους που βασανίζονται αυτή την περίοδο από τις συνέπειες της κρίσης.

  Ολα ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο χρόνια με την πτώχευση της ναυαρχίδας των κομματικών επιχειρήσεων, της Τυποεκδοτικής Α.Ε., μετά ακολούθησε το λουκέτο στον τηλεοπτικό 902, οι απολύσεις διαφωνούντων από τον «Ριζοσπάστη», για να φτάσουμε την περασμένη Δευτέρα στην ανακοίνωση για την πώληση του 902 (της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου σε «άγνωστο» αγοραστή).

  Ο νέος ιδιοκτήτης (;) έθεσε όρους να παραδοθεί η Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε. «καθαρή», δηλαδή χωρίς εργαζομένους. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι απασχολούμενοι του 902, που ανέρχονται σε 48, θα απολυθούν. Και επειδή αυτό είναι παράνομο, όπως επισημαίνει και η ΕΣΗΕΑ, αφού η εταιρία μεταβιβάζεται εν λειτουργία, η ηγεσία του ΚΚΕ επέλεξε να εφαρμόσει το κλασικό σχέδιο: Οι εργαζόμενοι θα χωρισθούν σε ομάδες και θα περάσουν σε άλλες κομματικές επιχειρήσεις, από τις οποίες και θα απολυθούν χωρίς, όπως τους είπαν, να χάσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα.

  Τέλος, υπάρχει και μία μικρή ομάδα που εργαζόταν για την ιστοσελίδα του κόμματος (902.gr), οι οποίοι θα υποβάλουν τις παραιτήσεις τους και θα επαναπροσληφθούν με αμοιβή τον μέσο εργατικό μισθό που προβλέπει το νέο καταστατικό του ΚΚΕ, δηλαδή 600-800 ευρώ.

  Η μέθοδος αυτή θα εφαρμοστεί και για τους εργαζομένους του «Ριζοσπάστη» όταν ολοκληρωθούν οι απολύσεις.

  Εν τω μεταξύ, ήδη η διεύθυνση του 902 άρχισε συζητήσεις με τους εργαζομένους που θα απολυθούν, από τους οποίους ζητείται να αποδεχθούν «κούρεμα» των οφειλομένων τουλάχιστον κατά 40%.

  Να σημειώσουμε ότι το ΚΚΕ στο καταστατικό του έχει μία ακόμη ευρεσιτεχνία: Τα επαγγελματικά στελέχη του κόμματος στηρίζονται οικονομικά με ποσό που δεν πρέπει να υπερβαίνει τον μέσο μισθό των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα. «Το ίδιο ισχύει για τα μέλη του κόμματος που εργάζονται στον τεχνικό ή βοηθητικό μηχανισμό του κόμματος, στον “Ριζοσπάστη”, στην ΚΟΜΕΠ, σε άλλα κομματικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, στο εκδοτικό του κόμματος».

  Τα ερωτήματα είναι πολλά και παραμένουν. Αργά ή γρήγορα η ηγεσία του ΚΚΕ αλλά και του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου θα κληθούν να τα απαντήσουν. Οπως πώς μπορεί κάποιο κόμμα να πουλάει μια προσωρινή άδεια (με αυτές λειτουργούν όλα τα κανάλια ακόμη!) που πήρε δωρεάν από το κράτος και να κρύβει τις λεπτομέρειες του τιμήματος και τον αγοραστή; Σύμφωνα με τον Νόμο, μέσα σε 10 ημέρες από τη συμβολαιογραφική πράξη πρέπει ο φάκελος να κατατεθεί στο ΕΣΡ για να κριθεί η νομιμότητα της πράξης.

  Εμφύλια σύρραξη στην Αριστερά

  Οι εξελίξεις προδιαγράφουν ένα μαύρο μέλλον για το ΚΚΕ, που φαίνεται ότι θα συνεχίσει την ίδια πολιτική, συρρικνώνοντας τον κομματικό του «στρατό» σε μια προσπάθεια να κλείσει τη μαύρη τρύπα που απειλεί να το καταπιεί.

  Ο επαγγελματικός κομματικός «στρατός» που διαθέτει το ΚΚΕ (όπως και τα άλλα αστικά κόμματα), σύμφωνα με στελέχη που δεν συγχωρούν εύκολα τη συντρόφισσα Αλέκα (στην οποία χρεώνουν την ανεξέλεγκτη γιγάντωσή του), είναι αρκετές εκατοντάδες (κάποιοι πιστεύουν ότι ο αριθμός τους μπορεί να κινείται μεταξύ 1.800 και 2.000).

  Οι εκκαθαρίσεις που ξεκίνησαν για σειρά εργαζομένων στα κομματικά ΜΜΕ με απολύσεις και περικοπές μισθών μετά την κατάρρευση της επιχειρηματικής «ναυαρχίδας» του ΚΚΕ, της Τυποεκδοτικής Α.Ε., δεν φαίνεται να έχουν τέλος.

  Ο πόλεμος στα «κομμουνιστικά» FM και στον αέρα του 902 (που για την ιστορία χρησιμοποιήθηκε όταν έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ) είναι μόνο στην αρχή. Η εμφύλια σύρραξη στην Αριστερά είναι πάντα αιματηρή. Οι σκληροί τόνοι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜ.ΑΡ. είναι απλώς προάγγελος των όσων θα ακολουθήσουν.

  Νίκος Ελευθερόγλου

 107. ΚΚΕ: Η κυπριακή εταιρία «Α-ORIZON MEDIΑ LTD» αγόρασε τον 902
  Με ένα ανυπόγραφο κείμενο που αναρτήθηκε στο 902.gr, την ενημερωτική ιστοσελίδα του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδας, απαντάται το ερώτημα σε ποιον πουλήθηκε ο τηλεοπτικός σταθμός «902». «Η αγοράστρια εταιρία είναι η εταιρία «Α-ORIZON MEDIΑ LTD», η οποία είναι κυπριακή εταιρία που έχει συσταθεί όπως ορίζει η κυπριακή νομοθεσία, αναφέρεται στο κείμενο που αναρτήθηκε έπειτα από έγκριση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.
  Λεπτομέρειες για το ποια είναι αυτή η κυπριακή εταιρία, ή ποιος είναι ο βασικός της μέτοχος δεν αποκαλύπτονται από το ΚΚΕ. Ωστόσο, στο κείμενο που δημοσιεύθηκε στο 902.gr αναφέρεται ξεκάθαρα ότι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) που έχει ενημερωθεί για την αγοραπωλησία έχει λάβει τα έγγραφα στα οποία αναφέρεται ποιοι είναι «οι εταίροι και οι εκπρόσωποι της αγοράστριας εταιρείας». Στο ερώτημα «πού πηγαίνει ο σταθμός του ΚΚΕ», δεν δίνεται απάντηση από αυτό το κείμενο με το οποίο γνωστοποιείται ποια είναι η κυπριακή εταιρεία που απέκτησε τον σταθμό.
  Έτσι λοιπόν μια κρατική συχνότητα αγοράζεται μέσω των… κομμουνιστών από μια κυπριακή εταιρία. Αν αυτό το είχε κάνει οποιοσδήποτε άλλος το ΠΑΜΕ θα είχε ξηλώσει τα πεζοδρόμια και τα μέσα θα μιλούσαν για πρωτοφανές σκάνδαλο. Και δύο ερωτήσεις προς την ηγεσία του ΚΚΕ: Συχνότητα παραχωρηθείσα από το κράτος σε κόμμα πως πουλιέται σε ιδιωτική εταιρεία; Πως μπορείς να πουλήσεις κάτι που δεν σου ανήκει;

 108. Till alla er SPAGGE NAZISTER

 109. Σιγήν ιχθύος εξακολουθεί να τηρεί το ΚΚΕ για το ποιός είναι ο αγοραστής του 902, ενώ την ίδια ώρα φουντώνει η αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Περισσός επιμένει να μην αποκαλύπτει το όνομα του νέου ιδιοκτήτη, στον οποίο περνούν το ραδιόφωνο «902 Αριστερά στα FM», ο τηλεοπτικός σταθμός «902».

  Εδώ όμως μιλάμε για δημόσιες συχνότητες, οι οποίες δεν είναι ιδιοκτησία του ΚΚΕ και ως εκ τούτου δεν μπορούν να πωληθούν.Κανονικά από την στιγμή που σταματά η εκμετάλλευση τους, πρέπει να επιστραφούν στο κρατος. Και το ερώτημα είναι: γιατί το κράτος δεν τις απαιτεί πίσω; Ίσως γιατί θα έπρεπε να πληρώσουν και τα άλλα κανάλια που εκπέμπουν πανελλαδικά με ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ενω γνωρίΖΕΙΣ όσων αφορά την ΓΛΥΦΑΔΑ και τον Νότο οτι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, μας πρόδωσαν ΟΛΟΥΣ .

  Μέχρι και το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη ακούστηκε ως αγοραστή, και για τον λόγο αυτό ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο λέγοντας μάλιστα ότι θεωρεί «σκάνδαλο να μην ξέρουμε σε αυτή τη χώρα ποιος είναι ο ιδιοκτήτης ενός καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας».

  Τα ονόματα που έχουν επίσης ακουστεί είναι του Φίλιππου Βρυώνη του «Extra channel» του Nίκου Χατζηνικολάου, ακόμα και της Γιάννας Αγγελοπούλου.

  Κουβέντα για τις απολύσεις – Παραδοχή της ήττας από τον καπιταλισμό…

  http://www.glyfadaweb.gr/2013/08/902_8.html

 110. Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013
  Απίστευτο σκάνδαλο με το ΚΚΕ: Η εταιρεία φάντασμα που αγόρασε το 902 «στήθηκε» πριν από λίγες ημέρες

  Συνεχίζεται το μυστήριο γύρω από την πώληση του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού 902, παρά την ανακοίνωση του ΚΚΕ, ύστερα από πολιτικές αντιδράσεις μιας εβδομάδας, ότι αγοραστής είναι η κυπριακή εταιρεία «A-ORIZON MEDIA LTD»…

  Σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr, πάντως, η εταιρεία A-Orizon Media δεν υπάρχει στο αρχείο του γενικού μητρώου εταιρειών της Κύπρου, αλλά έχει κάνει αίτηση υπαγωγής μόλις πριν από λίγες ημέρες.

  Η πληροφορία αυτή ρίχνει ακόμα μεγαλύτερο σκοτάδι στις συνθήκες διαφάνειας που θα όφειλε να έχει μια τέτοια αγοραπωλησία και τροφοδοτεί ακόμα περισσότερα σενάρια και εικασίες τόσο για το ποιοι επιχειρηματίες βρίσκονται πίσω από το εγχείρημα, όσο και για το ύψος της συναλλαγής.

  Πιο συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η εταιρεία Α-Οrizon Media LTD που αγόρασε την τηλεόραση και το ραδιόφωνο “902” που ανήκει στο ΚΚΕ, έχει κάνει αίτηση εγγραφής ονόματος στο Γραφείο του Εφόρου Εταιρειών Κύπρου, αλλά δεν υπάρχει φάκελος με οποιοδήποτε στοιχείο.

  Ουσιαστικά δεν υπάρχει εγγεγραμμένη εταιρεία, αλλά εταιρεία υπό εγγραφή. Ως εκ τούτου στη συγκεκριμένη στιγμή δεν μπορεί κάποιος να γνωρίζει ποιοι είναι οι μέτοχοι και οι ιδιοκτήτες, όπως και το μετοχικό κεφάλαιο.

  http://planet-greece.blogspot.com/2013/08/902_2157.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/xuRAz+(Planet-Greece:+%CF%84%CE%BF+%CE%88%CE%B3%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%BF+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%88%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF+Blog)

 111. Τη στήριξη της στους εργαζόμενους της ΕΡΤ που «εργάζονται πραγματικά για το μεροκάματο» εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή, ενώ παράλληλα επιτέθηκε στο ΚΚΕ με αφορμή την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και συνεπώς την κατάργηση της απόφασης για το κλείσμο της ΕΡΤ.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής:
  «Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων εργαζομένων της ΕΡΤ – αυτών που εργάζονται πραγματικά για το μεροκάματο – και ταυτόχρονα καταδικάζει τα χρυσοπληρωμένα κομματόσκυλα που δεν έχουν πατήσει ούτε μία φορά το πόδι τους στο ραδιομέγαρο.
  Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει επίσης τους εργαζομένους στις κομματικές επιχειρήσεις του ΚΚΕ που απολύθηκαν και αντιμετώπισαν μία άθλια εργοδοσία, χειρότερη ακόμα και από το μνημονιακό καθεστώς του Σαμαρά. Να πάψει επιτέλους το πολιτικό θέατρο από την αριστερά, που εισπράττει αφειδώς τις κρατικές χορηγίες και δεν έχει προσφέρει ούτε μισό ευρώ στον ελληνικό λαό που πένεται.
  ΥΓ. Αν το ΚΚΕ είναι τόσο ευαίσθητο για τους εργαζομένους που έχασαν τις δουλειές τους, ας προσλάβει ξανά τους απολυμένους του 902 και του Ριζοσπάστη».

  Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/318400/xa-to-kke-na-proslavei-xana-toys-apolymenoys-apo-902-kai-rizospasti#ixzz2brw3LQIl

 112. Επιτέλους, μετά από μία βδομάδα από την πώληση του 902, το ΚΚΕ ανακοίνωσε το όνομα του νέου ιδιοκτήτη της ραδιοτηλεοπτικής του συχνότητας: είναι ο… κανένας! Μάλιστα κύριοι! Δεν υπάρχει κανένα όνομα αγοραστού, αλλά μόνο το όνομα μιας κυπριακής εταιρείας, το οποίο είναι το «A – Orizon Media LTD». Δηλαδή, «κάτσε βρες το κι έλα πες μου». Και βέβαια, πρόκειται για εταιρεία off shore. Η… συνταρακτική αποκάλυψη του νέου ιδιοκτήτη έγινε με ανυπόγραφο (!!!) άρθρο, με τίτλο «Τους πήρε ο πόνος για τον ”902”», στον κουκουέδικο διαδικτυακό βόθρο (ο οποίος είναι το μόνο πράγμα που δεν πουλάει το ΚΚΕ, γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται να τον αγοράσει). Δηλαδή εδώ μιλάμε καθαρά για μεθόδους Madison Avenue!
  Το επίμαχο άρθρο –που δε βρήκε κανένας κουκουές το θάρρος να υπογράψει- καταλήγει ως εξής: «Κατά συνέπεια, στην περίπτωση του «902» ακολουθήθηκε όλη η διαδικασία που προβλέπει η νομοθεσία για τέτοιου είδους μεταβιβάσεις. Εξάλλου αγοραπωλησίες, αλλαγές σε μετοχικές συνθέσεις εταιριών έχουν γίνει και είναι αρκετές και σε άλλους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, πανελλαδικούς και περιφερειακούς. Ας ψάξουν αλλού λοιπόν, για τα περί «τήρησης των νόμων». Εξάλλου είναι οι ίδιοι που φτιάχνουν τους νόμους και οι πρώτοι, πολλάκις, που τους παραβιάζουν. Να κοιτάνε ορισμένοι καλύτερα τα του οίκου τους».
  Τουτέστιν, γιατί φωνάζετε αφού όλα έγιναν με τους νόμους της ελεύθερης (καπιταλιστικής) αγοράς; Εξάλλου, και οι άλλοι τα ίδια κάνουν! Ένα κόμμα σαν τα άλλα είναι, λοιπόν, το ΚΚΕ… Ασφαλώς, αυτή η ομολογία, το «όλοι ίδιοι είμαστε, όλοι τα ίδια κάνουμε» (εκτός της Χρυσής Αυγής, που δεν ανήκει στο… συνταγματικό τόξο) που αμολάει ξεδιάντροπα το ΚΚΕ, δε μας προκαλεί καμιά έκπληξη. Ας τα βλέπουν όμως μερικοί καλοπροαίρετοι Έλληνες που –παρασυρόμενοι από την αγιογραφία του ΚΚΕ από τα ΜΜΕ- νόμιζαν ότι το ΚΚΕ είναι «επαναστατικό», «αντισυστημικό» κόμμα, ένα κόμμα αλλιώτικο από τ’ άλλα! Όχι, είναι σαρξ εκ της σαρκός του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου! Είναι γέννημα-θρέμμα του καπιταλιστικού συστήματος, γι’ αυτό έχει μάθει να κινείται τόσο… επιδέξια όπου μυρίζει χρήμα! Είναι το μακρύ χέρι του συστήματος, που χρησιμοποιείται για ψάρεμα των απελπισμένων!
  Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των κουκουέδων -και γενικότερα των αριστερών- είναι το θράσος! Το απύθμενο θράσος! Λίγες ημέρες, λοιπόν, μετά την παράνομη αγοραπωλησία της δημόσια συχνότητας του 902 σε εταιρεία off shore, με άγνωστο ιδιοκτήτη (δηλαδή σε κάποιον μεγάλο κεφαλαιοκράτη…), γράφτηκε άρθρο στον ιντερνετικό 902 (που δεν πουλήθηκε γιατί δεν έχει καμία αξία και κανείς δεν ενδιαφέρεται να τον αγοράσει…) κατά του… κεφαλαίου, με τίτλο: «Οι εργαζόμενοι του «902» απαντούν: Το κεφάλαιο δεν ανέχεται ότι το ΚΚΕ στέκεται όρθιο». Ιδού: «Δεν είναι τυχαίο ότι οι άλλοι, οι εχθροί του Κόμματος συγκέντρωναν πάντα τα κύρια πυρά τους για να πλήξουν το αγωνιστικό ήθος, το ηθικό κύρος του Κόμματος και των μελών του με όλα τα άθλια μέσα, με τη συκοφαντία, με το ψέμα και τη διαστρέβλωση των θέσεών του. Όπως και σήμερα με την πώληση του «902» (ράδιο – τηλεόραση). Δεν μπορούν ανοιχτά και καθαρά να αντιμετωπίσουν τις ιδέες, την πολιτική του και καταφεύγουν σε αυτά τα μέσα, με στόχο να παρουσιάσουν το ΚΚΕ ως ένα κόμμα που δε διαφέρει σε τίποτα από τα αστικά και μικροαστικά κόμματα. Οι δυνάμεις του κεφαλαίου δεν ανέχονται ότι το ΚΚΕ στάθηκε όρθιο. Δεν ανέχονται ότι το ΚΚΕ δεν κάνει δήλωση μετανοίας. Οι επιθέσεις δε θα σταματήσουν. Οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες το γνωρίζουμε καλά και είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε. Γνωρίζουμε καλά ότι το ΚΚΕ κανένας δε θα το βάλει στο χέρι. Αυτή είναι η δύναμή του, αυτή είναι η υποχρέωσή του, που προκύπτει από την ηρωική πορεία 90 χρόνων. Ο «902» όλα αυτά τα χρόνια λειτούργησε με την προσφορά, τη θυσία, την ανιδιοτέλεια, αυταπάρνηση των κομματικών μελών και των άλλων εργαζομένων και φίλων του Κόμματος. Παρόλο που η φωνή του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού «902» σε λίγες μέρες θα σιγήσει, εμείς θα συνεχίσουμε με την ίδια αυταπάρνηση, θυσία, αφοσίωση από όπου κι αν μας χρεώσει το Κόμμα σε κάθε τόπο δουλειάς και γειτονιά, μέχρι την κοινωνική απελευθέρωση της εργατικής τάξης αλλά και όλης της κοινωνίας από την καπιταλιστική σκλαβιά».
  (ΥΓ) 1: Οι επιθέσεις από ΣΥΡΙΖΑ μεριά για την σκανδαλώδη αγοραπωλησία κόπηκαν μαχαίρι! Τυχαίο; Δε νομίζω! Προφανώς έπιασαν τόπο οι απειλές για την αποκάλυψη του μεγαλοστελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που έφαγε από το ΚΚΕ το 1991 ολόκληρο εργοστάσιο χαλυβουργίας στην Ουκρανία!
  (ΥΓ) 2: Μα ποιος είναι; Ποιος είναι;
  (ΥΓ) 3: Σύντομα θα το πάρει το… ποτάμι, τ’ ονοματάκι του…
  Εθνικισμός.net

 113. @Moodesty

  När jag var tonåring på 80-90 talet så användes ofta ordet Spagge om invandrare generellt (numera ersatt av blatte). Det slog mig en dag att detta nog sannolikt kommer från ordet spagetti ursprungligen. Många invandrare var ju italienare på 60-70 talet och de äter ju mycket spagetti. Nån som kan bekräfta detta?

  https://www.flashback.org/showthread.php?p=14592052

 114. Κατ’ αρχάς, πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια. Μπράβο, παιδιά, τέτοια κομπίνα θα την ζήλευαν ο Μπερλουσκόνι, ο Αμπράμοβιτς, ο Φλόρεντίνο Πέρεθ και όλα τα διεθνή μεγαλολαμόγια! Αγνώστων στοιχείων κυπριακή εταιρία με κεφάλαιο λίγα χιλιάρικα αγοράζεται από αγνώστων στοιχείων υπεράκτια με έδρα τα βρετανικά (υπάρχουν και αμερικάνικα) Νησιά της Παρθένου και με τη σειρά της αγοράζει τον ‘902’, το προπύργιο της ενημέρωσης του ελληνικού λαού. Δηλαδή, περίπου της ενημέρωσης, αφού έχουμε πάντα την ανάμνηση της δήλωσης του Χαρίλαου «Δημοσιεύουμε μόνο ό,τι συμφέρει τον λαό. Ο,τι δεν συμφέρει, το πετάμε».

  Να πέσουμε απ’ τα σύννεφα; Είναι ποτέ δυνατόν, το Κόμμα της Εργατιάς να επιδίδεται σε υπερ-περίεργες μπίζνες; Ας γυρίσουμε τρεις και κάτι δεκαετίες πίσω. Το φθινόπωρο του 1980, σε μια κόντρα στη Βουλή μεταξύ του Χαρίλαου και ενός υπουργού της νεοδημοκρατικής κυβέρνησης Ράλλη (μάλλον του Βαρβιτσιώτη πατρός) , ο τελευταίος είχε πετάξει την ατάκα «Κύριε Φλωράκη, αν συνεχίσετε, θα αναφερθώ στην τράπεζα του Λουξεμβούργου» και ου Χαρίλαους εσιώπησε. Το 1994 η Κομισιόν και ταυτόχρονα η κυβέρνηση Κλίντον έκλεισαν σε Ευρώπη και Αμερική τα καταστήματα της τράπεζας BCCI, με έδρα το Λουξεμβούργο. Οι δραστηριότητές της ξεπερνούσαν κάθε φαντασία και είχαν (μεταξύ πολλών άλλων) πολλή σχέση με το παρόν θέμα των κομματικών μπιζνών, ενώ συνεχώς στο επίκεντρο ήταν πολύπαθη χώρα της Κεντρικής Ασίας. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον μια σχετική δημοσιογραφική έρευνα για το όλον θέμα, που θα έχει για τίτλο “Ομορφος κόσμος, ηθικός…”

  Θα ήταν σκόπιμο από πλευράς των κομματικών παπαγάλων (που βρέθηκαν στο φυσικό τους περιβάλλον λόγω Καραϊβικής) να σταματήσει το ‘Αφήστε ήσυχο το Κόμμα να καθορίζει τα του οίκου του’, γιατί κανονικά η ιστορία σηκώνει επέμβαση του ΣΔΟΕ τριών χωρών, Ελλάδας, Κύπρου, Βρετανίας. Και, κυρίως, να σταματήσει το στυλάκι ‘…Κι εσείς βασανίζετε τους μαύρους’, που σήμερα πια φαντάζει φαιδρό

  http://neyrospastis.wordpress.com/2013/08/14/%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%AF%CE%B6%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CE%BE%CE%BF/

 115. — ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ
  — “ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΥΚΡΑΤΙΔΟΥ”!!!
  — ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΑΨΙΔΑ, ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
  — ΕΑΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ.
  — ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ, ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ, ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ, ΚΑΤΑΚΤΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ … ΤΡΙΤΩΝ. ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ “ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ” ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ.
  — ΟΤΑΝ ΔΕ ΟΙ “ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΙ” ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΩΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗ!! ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ……

  http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/39034

 116. Ο Falih Rıfkı Atay ήταν Τούρκος συγγραφέας και δημοσιογράφος με σημαντική επιρροή, στενά συνδεδεμένος με τον Κεμάλ Αττατούρκ και τους επιγόνους του. Τα απομνημονεύματα του με τίτλο Çankaya δημοσιεύτηκαν το 1961. Çankaya λέγεται ο λόφος στην Άγκυρα όπου χτρίστηκε το Προεδρικό Μέγαρο του Κεμάλ. Αν γνωρίζετε την γλώσσα των γενοκτόνων και πλιατσικολόγων επιγόνων του Ερτογρούλ ή την γνωρίζει κάποιος δικός σας, μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο σε φωτοτυπικό ανάτυπο από επτά διαφορετικές ιστοσελίδες, τόσες βρήκα. Στην σελίδα 319 ο Atay αναφέρει:

  “Στα πεντηκοστά του γενέθλια επισκεφθήκαμε τον Χίτλερ με μια τουρκική αντιπροσωπεία. Ο Χίτλερ, κατεχόμενος από την μανιακή υπερηφάνεια του, είπε: ο Μουσταφά Κεμάλ (…) ο Mussolini ήταν ο πρώτος του μαθητής κι εγώ [ο Χίτλερ] είμαι ο δεύτερος μαθητής του”.

  Αυτά είπε ο ίδιος ο Αδόλφος στον Altay και τα άλλα μεμέτια τον Απρίλιο του1939. Την προηγούμενη χρονιά είχε ήδη καταπιεί την Αυστρία και την Τσεχοσλοβακία χωρίς ντουφεκιά. Την 1η Σεπτεμβρίου του 1939 όμως, με την γερμανική εισβολή στην Πολωνία, θα ξεκινούσε το τρομερότερο αιματοκύλισμα που είδε η ανθρωπότητα.
  Οι δυο καλοί μαθητές του μπεκρή, φονιά γυναικόπαιδων, του διεστραμμένου γενοκτόνου Κεμάλ, θα επέδραμαν με διαφορά λίγων μηνών και στην Πατρίδα μας.

  Η ελληνική αριστερά, η ελαφρολαϊκή «Δεξιά» και κάθε ντενεκές ξεγάνωτος που καμώνεται τον προοδευτικό, μοντέρνο και άνετο, έχει και μια καλή κουβέντα για τον Κεμάλ, ο οποίος είχε διεστραμμένα, φονικά, χούγια. Η νέα, «δημοκρατική» Τουρκία του, οικοδομήθηκε με ποταμούς αίματος Ελλήνων, Αρμενίων, Ασσυρίων και άλλων στα θεμέλια της. Με Γενοκτονία και λεηλασία των Χριστιανών της Μικράς Ασίας και της Ανατολικής Θράκης.
  Κι αυτό το έκανε οργανωμένα και στις απεχθέστερες λεπτομέρειες. Η Γενοκτονία είχε λογιστική οργάνωση κι οι τοπάρχες του Κεμάλ και των προηγηθέντων Νεοτούρκων έπαιρναν ως αμοιβή ένα προκαθορισμένο μέρος
  των πλιάτσικων από τις περιουσίες των ανθρώπων που έσφαξαν οι υφιστάμενοι ……………

  http://newworldorder-wakeup.blogspot.gr/2013/08/blog-post_3664.html

 117. Κτήνη! Ισλαμοφασιστες δολοφονούν δυο παιδιά στην Συρία (Βίντεο)

  http://olympia.gr/2013/08/15/%CE%BA%CF%84%CE%AE%CE%BD%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%B4%CF%85%CE%BF/

 118. — Σήμερα είναι πολλοί εκείνοι που βλέπουν καθαρά ότι το ΚΚΕ έγινε μια καπιταλιστική «επιχείρηση». Μένουν, ωστόσο στην απλή αυτή διαπίστωση. Αδυνατούν να εξηγήσουν το ΓΙΑΤΙ ένα κομμουνιστικό κόμμα έγινε καπιταλιστικό γρανάζι.
  — Το καθοριστικό αίτιο, το πρωτογενές «υλικό» βρίσκονται στον… κοινωνικό του χαρακτήρα, στην Ιδεολογική, Πολιτική και Οργανωτική του δόμηση και λειτουργία.
  — Για να εξηγήσει και να καταλάβει κανείς, σε βάθος, την καπιταλιστική ενσωμάτωση και εξαχρείωση αυτού του κόμματος, πρέπει να έχει γνώση του φαινομένου της ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ιδιαίτερα του σταλινισμού: Το ακραίο φαινόμενο του γραφειοκρατικού εκφυλισμού.
  — Το τι είναι σταλινισμός το έχουμε αναλύσει λεπτομερειακά σε πολλά κείμενά μας. Ιδιαίτερα στο άρθρο μας: «ΚΚΕ: Το σταλινικό του αδιέξοδο».
  — Είχαμε ιδιαίτερα επισημάνει τα κάτωθι:
  — Πολλοί βλέπουν στο σταλινισμό μόνο τις εγκληματικές μεθόδους του. Παραβλέπουν το προνομιούχο κοινωνικό στρώμα και την αντεπαναστατική του πολιτική. Οι εγκληματικές μέθοδοι και πράξεις ήταν το οργανωτικό περίβλημα της σταλινικής πολιτικής και όχι το αίτιο.
  Η λεγόμενη «αποσταλινοποίηση» επί Χρουτσώφ ήταν η απόπειρα του γραφειοκρατικού, προνομιούχου στρώματος της Σοβιετικής Ένωσης να …..
  — ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, λοιπόν, ο σταλινισμός, αποκτάει κοινές ρίζες συμφερόντων με τον καπιταλισμό και γίνεται ο στυλοβάτης και ο υπερασπιστής του συστήματος.
  Και γίνεται αυτό διότι τα συμφέροντα και τα προνόμια κάθε αυτονομημένης ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ με τους όρους ύπαρξης και λειτουργίας του ίδιου του καπιταλισμού: Ένα σύστημα που στηρίζεται στην εκμετάλλευση, στα συμφέροντα και τις λειτουργίες του κεφαλαίου, στην ίδια καπιταλιστική βαρβαρότητα της υπεράσπισης, της επέκτασης και διαιώνισης αυτών των συμφερόντων.
  Η φύση, συνεπώς, και η λειτουργία της σταλινικής γραφειοκρατίας οδηγούσε αναπόφευκτα στην κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και στην ολοκληρωτική ενσωμάτωση των ΚΚ στον καπιταλισμό.
  Στην Ελλάδα, λόγω ειδικών κοινωνικών και πολιτικών συνθηκών, διατηρήθηκε το ΚΚΕ σαν σταλινικό απολίθωμα, «εξασφάλισε» μια παράταση ζωής και το «πλεονέκτημα» να ΕΞΑΠΑΤΑ τις λαϊκές μάζες με κούφια «ταξικά» λόγια, καθώς και……….

  http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/08/blog-post_7255.html#more

 119. — Άϊντε συντρόφισσες!!!… Πουλήσατε που πουλήσατε τη παρθενιά σας, καιρός να μας δείξετε και το ματωμένο σεντόνι!!!! Έτσι για να χαρεί και ο κάθε πικραμένος ΚουΚουΕλος!!!! Όσο πιο νωρίς, για να προκάμετε την επόμενη πουτανιά σας…. Άϊντε!!!… Μισό βήμα ακόμα, με τα φουστάνια σηκωμένα….
  — Κοπρίτισσες….. Ρουφιάνες….. Εξοικονομητές των κορόϊδων….
  — ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτά που έχω γράψει για το χουντικό μεταχουντικό ψευδοΠΑΣΟΚ, τα έχω γράψει και για σας, στο πρόσωπο της «Δράκαινας του Κόμοντο» Παπαρήγα. Χιλιάδες αγνούς κομμουνιστές ξεζουμίσατε και τους πετάξατε σαν στημένες λεμονόκουπες!!! Χιλιάδες διαγραφές αγωνιστών, για να επικρατούν οι κόκκινοι φελοί!!!! Ήταν θέμα χρόνου να δουν όλοι, όσα βλέπαμε εδώ και αρκετά χρόνια μερικοί τρελοί σαν και λόγου μου…. ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

  http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/38996

 120. — Ο 902 TV στις Παρθένες νήσους του, αφού πρώτα ΤΟ ΒΗΜΑ πρόλαβε και ανακάλυψε, ότι στη Κύπρο κοιμήθηκε όχι με μία άλλη πόρνη εταιρεία, αλλά με χίλιες δυο, στο ίδιο δωμάτιο του ίδιου δικολάβου!!!!!
  — ΧΑ… ΧΑΧΑ… ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!….

 121. — Η οργάνωση της ΚΝΕ των Καμμένων Βούρλων Αμερικής, με την έγκριση της καταργημένης καθοδήγησης του ΚΚΕ, θα διοργανώσει προφεστιβαλική και φεστιβαλική εκδήλωση στο Μαυροχρήμα, στις Παρθένες Νήσσες (=πάπιες).
  — Οι μέχρι πρωίας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων ιδεολογίας εκδηλώσεις, θα ξεκινούν στις 21.00 με πούρα Αβάνας και κοκτέϊλ μπανάνας, θα συμπεριλαμβάνει δε και γεύμα σαλάτας από παρθενόρριζες, στριπτίζ από παρθένες νήσσες (=πάπιες) τύπου Μπεζαντάκου και Αλεξανδράτου και θα ολοκληρώνεται στο γλέντι με διανομή αποζημιώσεων των απολυμένων του ΚΚΕ και του 902 ακροδεξιά FM, μετά από έκθεση βιβλίου λευκών σελίδων και λευκών συσκευών, καθώς και με πλούσια αφιερώματα και συζητήσεις άνευ περιεχομένου.
  — Κεντρικοί ομιλητές θα είναι, όλοι οι εν ζωή πρώην Αμερικανοεβραίοι πρόεδροι των ΗΠΑ, τους οποίους και θα προλογίζει τιμής ένεκεν, η κόρη της Αλέκας Παπαρήγα!!!. Φυσικά και θα μιλήσει και ο Γενικός Γραμματέας Κουτσούμπας και ο μουτσούνας και ο γαρδούμπας και κάθε κοπρίτης εμποτισμένος με τα ιδεώδη της Εβραιοαμερικάνικης φιλίας και της αγωνιστικής λιποταξίας, η οποία και φέτος θα ον ονομαστεί «εξοικονόμηση δυνάμεων και χρήματος εξαγοράς..
  — Διοργανωτής του 39ου ετήσιου θεάτρου σκιών ΚΝΕ Οδηγητή στις Παρθένες Νήσσες (πάπιες), θα είναι για πρώτη φορά και επίσημα, η ιερή Αμερικανοσιωνιστική οργάνωση «A Horizon Media» από το Νιούορκ!!!

  http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/38998

 122. — Με αφορμή το ξεπούλημα του 902tv από το ΚΚΕ, σε μια «μυστηριώδη» δήθεν Κυπριακή εταιρεία, όλοι ψάχνουμε και ψαχνόμαστε, αλλά συμφωνούμε σε ένα: Η δήθεν Κυπριακή εταιρεία «a-horizon media ltd» είναι offshore, που σημαίνει ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ αλλά οτιδήποτε άλλο.
  — Βρήκα κι΄ εγώ μερικές και ξεχώρισα ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με ηλεκτρονική διεύθυνση
  http://www.horizonmedia.com/
  και πιστεύω ότι σε αυτούς ξεπουλήθηκε ο 902tv του ΚΚΕ.
  — Η σχεδόν βεβαιότητά μου βασίζεται στη πιθανότητα, ότι η πώληση έγινε σε ομάδα κλειστή και απόλυτα ελεγχόμενη. Η
  http://www.horizonmedia.com/
  ως καθαρά ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ομάδα στα ΜΜΕ, πληροί τις προϋποθέσεις για μια τέτοια συναλλαγή του σκότους και της απάτης μια ξεφωνημένης σιωνιστικής ηγεσίας. Η αγοραπωλησία είναι καθαρά ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ υπόθεση και θα αλλάξει μόνο όνομα.
  Δείτε ολόκληρη τη στελέχωση στη διεύθυνση
  http://www.horizonmedia.com/our_people
  και θα καταλάβετε, ότι πολύ δύσκολα θα βρεθεί άλλος «αγοραστής» με το ίδιο όνομα. Είναι θέμα σιωνιστικής τακτικής ΠΩΛΗΤΟΥ και ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ!!!!
  Αν έχει κότσια η ηγεσία του ΚΚΕ, να δώσει πλήρει στοιχεία ταυτοποίησης των φυσικών προσώπων ιδιοκτητών, όπως προβλέπει ο νόμος και όχι καραγκιόζηδες δικηγόρους διαχειριστές, μιας ημιανύπαρκτης offshore εταιρείας.

  http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/38970

 123. ΙΣΤΟΡΙΚΟ
  Η Ομοσπονδία μας, είχε ένα λειτουργικό χαρακτήρα όταν ιδρύθηκε το 1972.Με την πάροδο 10 ετιών και με την είσοδο της Σουηδίας στην Ενωμένη Ευρώπη το 1995, η Ομοσπονδία μας έχασε τον διαπραγματευτικό της ρόλο. Με την πάροδο του χρόνου, βλέπουμε την πρώτη γενιά παροπλισμένη και σιγά σιγά να μας αφήνει χρόνους.Την δεύτερη γενιά να αντιμετωπίζει άλλες καταστάσεις, από αυτές που είχαμε εμείς γνωρίσει, όταν ήλθαμε εδώ στην Σουηδία.Αδυνατούμε να την αγκαλιάσουμε να της δείξουμε τον δρόμο, ώστε να αναλάβει αυτή την σκυτάλη.Εχουμε και την τρίτη γενια, που πελαγοδρομεί, βρισκόμενη μέσα σε συμπληγάδες .Το μεταναστευτικό κίνημα είναι σε νάρκη.Το κακό είναι ότι, ενώ τα γνωρίζουμε όλα αυτά, αδυνατούμε να συνεργαστούμε,αδυνατούμε να βρούμε μια λύση.Με τις τριβές των παρατάξεων, μέσα και έξω από αυτές και φορώντας ακόμα τις ιδεολογικές παρωπίδες, φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.Δηλαδή μια ομάδα, να κερνάει και να πίνει, μια ομάδα να κόβει και να ράβει, μια ομάδα ισόβια.Αυτή η ομάδα λέει ότι αντιπροσωπεύει όλους τους Ελληνες.Πως είναι δυνατόν;Eνώ ζουν 20000 -22000 έλληνες στην Σουηδία, η Ομοσπονδία δήλωσε στην υπηρεσία,Ungdomsstyrelsen, άκουσον, ότι έχει,4696 ΜΕΛΗ για το 2012,ενώ όλοι γνωρίζουμε οτι, ο πραγματικός αριθμός μελών της Ομοσπονδίας δεν ξεπερνά τους 1200.Αν αφαιρέσουμε και τους Πόντιους ,που δεν τους αναγνωρίζει ,αφου δεν τιμούν την γενοκτονία των Ποντίων και δεν έβγαλαν κανένα ψήφισμα και δεν έβαλαν καμμιά ανακοίνωση στην ιστοσελίδα τους, τότε αγαπητοί συμπατριώτες καταλαβαίνετε ποιός είναι ο αριθμός μελών της Ομοσπονδίας.
  Αξιοσημείωτο είναι ότι, ενω η Ομοσπονδία σχεδόν κάθε μήνα ψηφίζει και ένα ψήφισμα, για ότιδήποτε συμβαίνει επάνω στην γη,αρνείτε την γενοκτονία των Ποντίων αδελφών μας.ΓΙΑΤΙ;
  Αυτή η ομάδα της Ομοσπονδίας, η οποία έχει φάει τα ψωμιά της, δεν χρειάζεται πλέον. Απλά υπάρχει για
  να αυτοαπασχολείτε και να αυτοσυντηρείτε με τα επιδόματα της νεολαίας.Μια νεολαία από μερικές δεκάδες νέους, που στα χαρτιά είναι 1000 και βάλε.Και ένα Δ.Σ. να το κάνουν κουμάντο δύο 40 ρες γυναίκες.
  Μα θα μου πείτε χρειάζεται η Ομοσπονδία.ΟΧΙ δεν χρειάζεται.Οι Κοινότητες συντηρούν την Ομοσπονδια.ΛΥΣΗ.Ένα συντονιστικό όργανο στο Νότο με τους προέδρους των Κοινοτήτων.Το ίδιο και στον Βορρά. Τριμελής επιτροπή των προεδρων από τον Νότο μαζι με την τριμελή επιτροπή των προεδρων του Βορρά, απαρτίζουν την Ένωση Ελληνικών Κοινοτήτων Σουηδίας, για τις εκάστοτε ανάγκες που παρουσιάζοντε και το κυριότερο τα επιδόματα
  μένουν στις κοινότητες, όπου μπορούν να τα χρησιμοποήσουν για πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά και οι κοινότητες να αναβαθμιστούν..
  Αυτοί οι ισόβιοι που αποτελούν το συμβούλιο και που εξακολουθούν να λένε ότι αντιπροσωπεύουν τον ελληνισμό, επιβιώνουν με διάφορα τεχνάσματα , με διάφορες τρικλοποδιές, καθώς και με θεμιτά και αθέμιτα μέσα. .
  Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, θυμούντε τις φρέσκες ατοπιές της Ομοσπονδίας.
  Θα αναφέρουμε μερικές χρονολογίες. 2005, 2006, 2008,2009,20011 και 2013.

  Ενώ η πλειοψηφία των Ελλήνων στην Σουηδία είναι Πόντιοι, αυτοί όμως κατά κάποιον παράδοξο τρόπο, εξακολουθούν και στηρίζουν ,αυτή την λίγη συντροφιά που εδρεύει στην Hagalundsgatan 8. στην Σόλνα.
  Εκπλήσει το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα κοινότητες, που στηρίζουν το μικρό αυτό κύκλωμα, που λέγεται Ομοσπονδία χωρίς να έχουν τουλάχιστον κάποιο όφελος.
  Και ακόμα ποιο πολύ εκπλήσει το γεγονός ο΄τι , ενώ μπορούν να κάνουν μόνες τους οι Κοινότητες την όποια εκδήλωση, ακόμα και σε συνεργασία μεταξύ μας όπως αυτή για την ΕΡΤ, σέρνοντε πίσω απο κάποιους επαγγελματίες διαδηλωτές.

  Σ ε λ ί γ ο έ ρ χ ε τ α ι τ ο Σ υ ν έ δ ρ ι ο.

  Τι θα κάνετε Πόντιοι;
  Θα κλείσετε τα μάτια;
  Θα συμμετάσχετε ;
  Τι θέση έχουν οι Πόντιοι μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας για το θέμα αυτό ;
  Τι γνώμη έχετε εσείς όλοι για τους Πόντιους που συμμετέχουν στην ομάδα – Ομοσπονδία ;
  Σεβαστείτε την ιστορία Πόντιοι.
  Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

  Το Δ.Σ. της Τένστας

  http://www.grekeritensta.se/

 124. Diwksan tin tsatsa kai to riksan sto tsatsa!
  O gnwstos Ypnotistis masser sygrafeas kai xorodidaskalos Tatsonas
  tha sas mathei evrwpaikous ! xorous kai evrwtsiftetelia sti giafka tou KKE stin Idungatan
  na xeskouriasete gia na mporeite na parete ta podia sas epitelous kai na arxisetai na pigenete stis diadilwseis tou Kwnstanti na min einai monos kai erimos me to pano tou !
  I ANAKOINWSI :

  Αγαπητά μέλη σας πληροφορούμε ότι την ερχόμενη σεζόν θα αρχίσουμε
  κύκλους μαθημάτων με ευρωπαϊκούς και λατινικούς χορούς.
  Γι’ αυτό ο παιδαγωγός χορού που θα αναλάβει τα μαθήματα θα κάνει μια επίδειξη
  των χορών αυτών μαζί με το βιβλίο που έχει γράψει για αυτούς τους χορούς το οποίο υπάρχει σε όλες
  τις βιβλιοθήκες τις Σουηδίας.
  Οι χοροί είναι φοξτροτ, βαλς, μπούγκ, ρούμπα, μάμπο,τσατσα, τάνγκο και σαλσα.
  Επίσης την κυριακή θα γίνει μια σκακιστική παρουσίαση μ έναν αγώνα σιμουλτανέ με αντίπαλο τον
  Αλέξανδρο Μπενσενούσι, πρώην πανελλήνιο πρωταθλητή (κάτω των 18). Σκοπός είναι να ξεκινήσουν
  και μαθήματα σκακιού στην κοινότητα.
  Η επίδειξη σκακιού ξεκινά στη 13.00 και ο χορός στις 14.00.

  Ελληνικη Κοινότητα Στοκχόλμης

  http://www.tatsonas.com/page2.html

 125. Oi apatewnes tis Omospondias Xaideftos-Oulis-Kandila-Kwnstantis
  twra pou tous kopikan ta lefta tis neolaias skeftikan na to rixoun sto cazino !Mpite kai pexte na enisxysoume tis tsepes twn ekproswpwn tou
  organomenou Ellinismou !

  http://www.gruf.se/

 126. POULIMENO KKE

 127. Ναι, λοιπόν ανήκω και εγώ σ’ αυτούς τους χαιρέκακους που χαίρονται τώρα που κλείνει η ΕΡΤ και μένουν τόσοι στον δρόμο ξέρεις γιατί ;
  1. Διότι όταν με κατακρεουργούσαν οικονομικά εσύ τους έβγαζες όλους καταλληλότερους.
  2. Διότι ποτέ δεν βγήκες για μένα στον δρόμο, απεναντίας έκανες ό,τι περνούσε από το χέρι σου για να με παραπλανήσεις και να στρέψεις τις άλλες τάξεις εναντίον μου.

  3. Διότι με χρήματα που μου έπαιρνες με το ζόρι ως φορολογουμένου από το πορτοφόλι μου, είχες μισθό που εγώ με τρία πτυχία , ένα διδακτορικό και δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας δεν τα έχω δεί ούτε στον ύπνο μου και βολεύομαι με τα 1120 € τον μήνα προσπαθώντας να ζήσω τρία παιδιά, το ένα φοιτητή στην Μυτιλήνη με το δεύτερο να μην γνωρίζω που θα εισαχθεί εφέτος και το τρίτο να έχει και αυτό τις ανάγκες του.
  4. Διότι με έχεις κάνει να σε βλέπω απέναντί μου και όχι δίπλα μου αφού πάντα ήσουνα με τα λαμόγια, διευκολύνοντάς τα να με κλέβουν μέχρι και σήμερα.
  5. Διότι είσαι ο βραχίονας και ο μοχλός πίεσης και επιβολής των πάσης φύσεως αντισυνταγματικών αποφάσεων της εκάστοτε εξουσίας.
  6. Διότι ως άλλη εξουσία δεν ελέγχεις πλέον κανένα , ως ώφειλες , απλά προσπαθείς να μοιραστείς την πίτα της εξουσίας με οικονομικά οφέλη.
  7. Διότι για να μπορείτε να κάνετε αυτά που προανέφερα πρέπει να είστε η χειρότερη φάρα που κυκλοφορεί γιατί δεν σέβεστε τον δίπλα σας και φέρεστε ξεδιάντροπα.

  Θα μπορούσα να γράφω μέχρι αύριο και να σου εξηγώ γιατί είμαι χαιρέκακος μαζί σου αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Συνέχισε να μαζεύεις στρατευμένους που διαμαρτύρονται γιατί σε πετάξανε στον δρόμο. Με αυτά που έχεις μαζέψει πιστεύω να ζείς άνετα για καμιά δεκαριά χρόνια ακόμη. Εγώ θα πληρώνω όμως ευχαρίστως τους εργάτες που φτιάχνουν τους δρόμους στην Κάρπαθο έστω και αν δεν πάω ποτέ, το νερό που πίνουν τα παιδιά στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό καίτοι τα δικά μου μεγάλωσαν και όλους αυτούς που ειρωνικά αναφέρεις και θα το κάνω με ευχαρίστηση. Ξέρεις γιατί; Διότι οι άνθρωποι αυτοί πληρώνονται απλά για να επιβιώσουν όπως εγώ και δουλεύουν για το ψωμί τους και όχι για το παντεσπάνι τους και το κυριότερο δεν καταστρέφουν εμένα και την Πατρίδα μου όπως εσείς.

  Αυτά προς το παρόν άνεργε μπουρζουά.

  Ο ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΣ

  ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΕΦ. ΒΑΡΛΑΓΚΑΣ
  ΓΕΩΠΟΝΟΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
  Υ.Σ. Εάν δημοσιευθεί το ανωτέρω κείμενο θα δημοσιευθεί ως έχει συμπεριλαμβανομένου και του υστερόγραφου.

 128. Ολες οι ταινίες της Φίνος Φιλμ ελεύθερες στο youtube
  Μπορεί να μην έχασαν ποτέ τη δημοτικότητά τους, όμως στις μέρες μας έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, εν μέρει χάρη στο Διαδίκτυο και ενδεχομένως επειδή η οικονομική κρίση τις καθιστά ακόμα πιο επίκαιρες, αφού διαδραματίζονται σε εποχές στερήσεων, ανασφάλειας, αλλά και ελπίδας.
  Της Χριστίνας Σανούδου
  Μερικές από τις πιο δημοφιλείς ελληνικές ταινίες, με πρωταγωνιστές την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Τζένη Καρέζη, τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο, τη Ρένα Βλαχοπούλου, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τον Δημήτρη Χορν και όλες τις αξέχαστες προσωπικότητες του ελληνικού κινηματογράφου των δεκαετιών του ’50, του ’60 και του ’70 είναι πλέον διαθέσιμες εντελώς δωρεάν σε υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου. Το επίσημο κανάλι της θρυλικής εταιρεία παραγωγής Φίνος Φιλμ στο YouTube λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.youtube.com/user/FinosFilmsChannel και αριθμεί περισσότερους από 6.500 συνδρομητές.

  Κάθε ταινία συνοδεύεται από πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας της ή και τα εισιτήρια που έκοψε στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ακολουθούν τα σχόλια των ως επί το πλείστον ενθουσιασμένων χρηστών του YouTube, με πολυάριθμες αναφορές σε διάσημες σκηνές και κορυφαίες ατάκες. Οι αναρτημένες ταινίες εξακολουθούν να αυξάνονται, με πιο πρόσφατη τη δραματική «Οι σφαίρες δεν γυρίζουν πίσω» με τους Κώστα Καζάκο και Αντώνη Αντωνόπουλο, που «ανέβηκε» στο κανάλι πριν από δύο εβδομάδες και έχει ήδη ξεπεράσει τις 3.500 προβολές, ενώ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν και τα αφιερώματα σε ηθοποιούς, σκηνοθέτες κ.ά.

  Στις πιο αγαπημένες, μέχρι στιγμής, ταινίες των επισκεπτών του καναλιού συγκαταλέγονται το «Κάτι κουρασμένα παλικάρια» του Ντίνου Δημόπουλου με πάνω από 14.000 προβολές, το «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι» του Γιάννη Δαλιανίδη με περίπου 12.300 προβολές και το «Τζένη Τζένη» με 11.600, ενώ ψηλές θέσεις στη λίστα με τα δημοφιλέστερα φιλμ καταλαμβάνουν το «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» με τους Βασίλη Αυλωνίτη, Γεωργία Βασιλειάδου και Νίκο Ρίζο, η «Χαρτοπαίχτρα» με πρωταγωνίστρια τη Ρένα Βλαχοπούλου και ο «Ατσίδας» με τον Ντίνο Ηλιόπουλο.

  Η Φίνος Φιλμ δημιουργήθηκε το 1942 από τον παραγωγό Φιλοποίμενα Φίνο και λειτούργησε μέχρι τον θάνατό του, το 1977. Μετά τον θάνατο της συζύγου του, Τζέλας, το 2010, η περιουσία του περιήλθε στους κληρονόμους του, Γιώργο Τσαγκαράκη, διευθυντή της Φίνος Φιλμ, και τα τρία ανίψια του Φίνου.

  ΓΕΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ

  http://www.youtube.com/results?search_query=finos+film+chanel&page=1

 129. Oxi den diadilwnei to lamogio o Kwnstantis gia tin paranomi Tourkiki katoxi stin Kypro oute kata tis sfagis diadilwtwn apo tin Amerikanosiwnistiki stratiotikis xounta sti Aigypto.Apla diadilwnei gia na dikaioologei ta epidomata gia tis organwseis maimou pou exei.
  ALITES LAMOGIA ANTHELLINES YPOKRITES KOMOYNISTES

  http://www.902.gr/sites/default/files/styles/902-normal/public/Media/20130822/demonstration_metro_soyidia_3.jpg?itok=kywr4rvB

 130. Gullingeplan 44 (TENSTA)

  Η ελληνική κοινότητα Τένστας ανακοινεί ότι, το Σαββατοκύριακο στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου, θα γίνει η γιορτή της Τενστας. Μουσική, χορευτικά, φαγητό και οτι άλλο μπορείτε να φαντασθείτε, από όλα τα μέρη της γής θα τα βρήτε εδώ. Την Κυριακή και ώρα 16:00/17:00 θα συμμετέχουμε με ορχήστρα και χορευτικά. Επίσης ελληνικά προιόντα θα πωλούντε ,στους χώρους της γιορτής.

  Αν κάποιος σύλλογος η κοινότητα θέλει να πουλήσει σουβλάκια, μπορεί να έλθει σε επαφή μαζί μας , για τις λεπτομέρειες.

  ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

  Η ελληνική κοινότητα Τένστας ξεκινάει μαθήματα υπολογιστή.
  Τα μαθήματα θα αρχίσουν τον Σεπτέμβριο,στους χώρους της κοινότητας.
  Τα μαθήματα είναι δωρεάν και θα γίνοντε κάθε Παρασκευή στις 18:00 , πίνοντας έναν ελληνικό καφέ Λουμίδη.
  Όσοι και όσες ενδιαφέρεστε, δηλώστε συμμετοχή στα μέλη του Δ.Σ. η στην ιστοσελίδα της κοινότητας μας.

  το Δ.Σ. της Τένστας

  http://www.grekeritensta.se/

 131. Όταν είχαμε έρθει από την Καππαδοκία, με την ανταλλαγή, ήταν να μας δώσουν κάτι κτήματα στην Ηγουμενίτσα. ήταν κάτι τούρκικα χωριά αυτά που οι κάτοικοί τους θα πήγαιναν στην Τουρκία. Περιμέναμε εμείς να φύγουν. Πάει ο πρόεδρος μας (σημ. ιστολογίου: Πρόεδρος των Φαρασσιωτών – τα Φάρασσα Καππαδοκίας ήταν το χωριό καταγωγής του γέροντος- ήταν ο πατέρας του γέροντος Παϊσίου, Πρόδρομος Εζνεπίδης) και του λέει ο Τούρκος:

  – Εσείς θα φύγετε εμείς θα κάτσουμε.
  Βρε σκεφτόταν ο πρόεδρος, τι λόγος είναι αυτός;

  Τι είχε γίνει ̇ είχαν πληρώσει δύο βουλευτές και τους είχαν γράψει Αλβανούς, Αρβανίτες. Έτσι αυτοί μείναν και εμείς πήγαμε πάνω στην Κόνιτσα. Όταν τό ‘μαθε αυτό ο Κονδύλης, θύμωσε, χτύπησε το χέρι στο γραφείο, αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, ήταν τελειωμένο το πράγμα. Ήταν καλός ο Κονδύλης, δίκαιος. Όταν ήταν να κάνουν απόβαση, στον πόλεμο με τους τούρκους, δεν κρατιόταν. Γυρνούσε πάνω στο καράβι και φώναζε: « Βρέ παλικάρια, μια φορά θα πεθάνουμε, τι τώρα, τι ύστερα. Ήρωες, βρε παιδιά.» Εκατό μέτρα πριν φθάσει το καράβι, έπεσε μέσα στην θάλασσα. Ναι, ναι, ήταν πολύ θερμός ο καημένος. Καλός ήταν. Αυτούς τους τουρκαλβανούς μετά τους έδιωξε ο Ζέρβας. Έτσι αποκατέστησε ο Θεός την αδικία. Ήταν βάρβαροι αυτοί! Ο Θεός να σε φυλάει. Πόσους και πόσους δεν είχαν σκοτώσει!!! Κατέβαιναν οι καημένοι οι Έλληνες πάνω από τα βουνά, φορτωμένοι ένα τσουβάλι, σιτάρι συνήθως, με τα πόδια, για να το ανταλλάξουν με λάδι ή αλάτι· από αυτό ζούσαν. Ήταν δύσκολη η ζωή τότε. Οι τουρκαλβανοί τους αγόραζαν τα πράγματα, μετά βγαίναν έξω από το χωριό και τους σκότωναν και έπαιρναν πίσω τα χρήματα… Πόσους δεν είχαν σκοτώσει έτσι… Βάρβαροι… Υπέφερε ο κόσμος από αυτούς… Μετά μαζευόντουσαν 30 – 40 μαζί. « Ότι μας βρεί να μας βρεί όλους μαζί..». Ήταν δύσκολο να σκοτώσεις τόσους μαζί.

  Αθ. Ρακοβαλή, Ο Πατήρ Παΐσιος μου είπε, σελ 68

  Όταν μια γίδα θέλει να φάει ξύλο, πάει και ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνου. Έτσι κάνουν και οι Αλβανοί τώρα. Ας τους. Μην τους λογαριάζεις. Μη φοβάσαι».
  Νικολάου Ζουρνατζόγλου, Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, τόμος Α’, σελ 259

  -“Εσείς οι στρατιωτικοί, την Αλβανία να προσέχετε. Από εκεί θα έρθει η απειλή”.
  -“Γέροντα, άμα φτύσουμε, οι Αλβανοί θα πνιγούν στο σάλιο μας, και σεις λέτε ότι θα έρθει απειλή από την Αλβανία; Δεν μπορώ να το πιστέψω”.
  -“Άκου το Γέροντα!”, μου απάντησε.

  Υποστράτηγος ε.α., Τσιαλίκης Χρήστος, Θεολόγος, Κομοτηνή.
  Νικολάου Ζουρνατζόγλου, Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, τόμος Β’, σελ 373.

  Και για την αδερφούλα μας, την Βόρειο Ήπειρο :

  http://www.himara.gr/blog/1213-paisios-gia-BH-tsamides-alvania

 132. Ta vrwmokomounia oi kleftes kai oi apatewnes tou Vothrou-omospondia ta sixamata tou Ellinismou Oulis .Kwnstantis,Xaideftos ,Kandilas kai ta ypoloipa trwktika komounia kai kryfokomounia etoimazoun tis aitiseis sto Ungdomsstyrelsen gia na exapatisoun tin ypiresia kai pali kai
  na arpaxoun osa pio polla mporoun. Gi afto prepei oi epafes me tin ypiresia na einai synexeis kai na tonizetai oti o nomos dinei dynatotita na zitithoun pisw oi epidotiseis kai twn proigoumenwn xronwn.
  Na tsakistei i apati mia gia panta

 133. Την αφήγηση, με την οποία ξεπουλιέται το κάθε τι όσο-όσο «ξεφορτώνοντας» από το δημόσιο τα πρόσθετα «βάρη», «εξυγιαίνοντας» την ελληνική οικονομία σκοντάφτει πάνω στην ανάλυση της Direction Business Reports την οποία δημοσιεύει η «Ημερησία»
  Στους παρακάτω πίνακες αποτυπώνονται οι 15 μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις σε κύκλο εργασιών και οι 15 πιο κερδοφόρες, για το 2012.

  Πρώτη σε κέρδη είναι ο πρόσφατα ξεπουλημένος ΟΠΑΠ ενώ 7η έρχεται η υπό ιδιωτικοποίηση ΔΕΣΦΑ και 8η η ΔΕΠΑ. Στην 9η θέση βρίσκεται ο Διεθνής αερολιμένας Αθηνών, τον οποίο αγόρασε το Μάιο η θυγατρική του δημοσίου επενδυτικού ταμείου συντάξεων του Καναδά (PSP Investments). Στο σφυρί, είναι στα άμεσα σχέδια να μπει και η ΕΥΔΑΠ που κατέχει την 14η θέση.

  Σε κύκλο εργασιών 3η είναι και η ΔΕΗ η οποία ήδη, σύμφωνα με σημερινά στοιχεία, το πρώτο

  Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%BE%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CF%8E%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-6-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B4%CE%BF%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82#ixzz2dSrM4FTi
  Follow us: @alfavita on Twitter | alfavita.gr on Facebook

 134. — …..ΕΔΩ στη σιωνιστική μπανανία, των ΠΡΟΔΟΤΩΝ σιωνιστών Σαμαρά – Βενιζέλου σε απόλυτη παράκρουση ζητούν πολεμική σύρραξη ερήμην του Ελληνικού λαού!!!!!
  — Το Βρετανικό κοινοβούλιο δεν φαίνεται να συμμερίζεται τον απατεώνα ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ πρωθυπουργό David Cameron, και χθες το βράδυ, σε μια ιστορική ψηφοφορία, με 285 ψήφους κατά και 272 υπέρ, ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ τη ναζιστική-σιωνιστική πρότασή του, για στρατιωτική επέμβαση κατά της Συρίας!!!! Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ανεξάρτητα με τις όποιες εξελίξεις στη πολύπαθη από τα τερτίπια των ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ περιοχή, είναι μια μεγάλη αρχή της ήττας του βάρβαρου εκφασισμού της Ευρώπης.
  — Τρομοκρατημένο το σιωνιστικό κάθαρμα που κυβερνά τη Βρετανία, έβαλε την ουρά του κάτω απ΄ τα σκέλια και δήλωσε ότι αποδέχεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και κατανοεί, ότι ο βρετανικός λαός δεν δέχεται να συμμετάσχει σε μια στρατιωτική επέμβαση!!!!
  — ΑΝΤΙΘΕΤΑ, το σιωνιστικό καθεστώς των αχυράνθρωπων της Αθήνας, μετά τις κατά ζεύγη συναντήσεις των σιωνιστών ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΜΠΕΝΑΚΗ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, δια στόματος του παράφρονα φασίστα Βενιζέλου, έβγαλε ναζιστικές κραυγές πολέμου, επιμένωντας ότι η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ, ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ, ΠΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ.

  — Αυτά τα πολιτικά καθάρματα δεν είναι πολιτική ηγεσία. Είναι διεθνείς τυχοδιώκτες που ρεζιλεύουν διεθνώς τον Ελληνισμό και τον βάζουν σε περιπέτειες, υπηρετώντας τον σύγχρονο ναζισμό του Ισραήλ. Ο στρατός πρέπει να επέμβει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια φορά ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, πριν η χώρα καταντήσει σκουπίδι της οικουμένης στα χέρια πεμπτοφαλαγγιτών τύπου Μιχαλολιάκου. Η Ελλάδα είναι ακυβέρνητη στα χέρια αδίστακτων εμπόρων, που ξεπουλούν τα ιμάτιά της, με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Οι συμμορίες των Αθηνών πρέπει να ανατραπούν βίαια, από χθες αν είναι δυνατόν. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΞΕΝΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.

  http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/39473

 135. Διαβάστε την ανακοίνωση.

  ”Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας με γνωστό επιχειρηματία που έχει δήθεν εξαγοράσει εκ μέρους μας τον σταθμό του ΚΚΕ 902. Την συγκεκριμένη κωμικοτραγική αναφορά διαβάσαμε στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” σε άρθρο με τίτλο: “Η πώληση του 902 και το κανάλι της Χρυσής Αυγής: Έντονες φήμες για deal Βρυώνη-Μιχαλολιάκου”.

  Στην πραγματικότητα η Χρυσή Αυγή παραμένει αποκλεισμένη από όλα τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής. Όσα χρήματα λαμβάνουμε ως κρατική χρηματοδότηση δεν πρόκειται να τα πετάξουμε για να αγοράσουμε κανάλια (όπως οι ΚΚΕδες, που κάνουν μεγάλες “μπίζνες” με το κεφάλαιο), ούτε ραδιοφωνικούς σταθμούς (όπως οι συριζαίοι). Τα επιστρέφουμε στον ελληνικό λαό μέσω δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης.

  Ωχριά η φαντασία του μεγαλύτερου παραμυθά μπροστά στα ψέμματα που διαδίδουν τα ΜΜΕ για να σπιλώσουν το Εθνικιστικό Κίνημα”.

  Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/2013/08/902_31.html#ixzz2dYOFrmGz

 136. Στο γιατί μας συμπεριφέρονται άσχημα οι Ευρωπαίοι και γενικά οι ξένοι θέλησε να απαντήσει μια Ελβετίδα παραθέτοντας τη δική της αφήγηση στο υβριστικό βιβλίο “Σκυλάνθρωποι”.

  Η Ελβετίδα που θεωρεί τη φυλή των Ελλήνων κυριολεκτικά αφόρητη γι αυτό και τη μισεί δικαιολογεί το μένος λέγοντας πως στα γυμνασιακά της χρόνια ένιωθε ψυχικά καταπιεσμένη:

  “Οι Σοφοί μας Δάσκαλοι δεν μας δίδαξαν τίποτα που να μην το είχαν ήδη ανακαλύψει, εξηγήσει, να μην το είχαν τεκμηριώσει, να μην το είχαν τελειοποιήσει οι Αρχαίοι Έλληνες. Κι αν κάποτε ανέφεραν κανένα άλλον συγγενή της γνώσης και της σοφίας, που δεν ήταν Έλληνας, στο τέλος πάντα κατέληγαν ότι η γνώση του και η σοφία του ήταν βασισμένη επάνω στη σοφία κάποιου Έλληνα φιλόσοφου! Σιγά σιγά ένιωθα πως οι γνώσεις μου, οι σκέψεις μου, τα αισθήματά μου, η προσωπικότητά μου, ο κόσμος μου, η ύπαρξή μου ως το πιο έσχατο κύτταρο μου ήταν όλα επηρεασμένα, ήταν ταγμένα σε αυτό που σήμερα ονομάζουμε “Η Φιλοσοφία των Αρχαίων Ελλήνων”.

  Όλη αυτή η ελληνική πραγματικότητα λοιπόν καταστάλαξε στα βάθη της ψυχής της Ελβετίδας ένα φλογερό μίσος για κάθετι ελληνικό και το οποίο θεωρεί πως είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:

  Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/2013/08/blog-post_6753.html#ixzz2dYQUtMJ3

 137. KΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΡΤΗ !

  http://mesastigourna.blogspot.se/2011/11/blog-post_8070.html

 138. Ο αριθμός των θυμάτων του συμμοριτοπολέμου, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, έφτασε στα 154.000 άτομα. Οι απώλειες του Ελληνικού Στρατού, όπως αναφέρονται στις αναφορές του Γενικού Επιτελείου Στρατού, έφτασαν στις 15.969 νεκρούς, τις 37.557 τραυματίες και τις 2.001 αγνοούμενους, δηλαδή συνολικά 55.527 άνδρες.

  Οι απώλειες των συμμοριτών ήταν 38.839 νεκροί, τραυματίες και αγνοούμενοι και 20.128 αιχμάλωτοι.
  Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, καταστράφηκαν 47.000 κατοικίες, 240 βιομηχανικές επιχειρήσεις και νοσοκομεία, 930 γέφυρες, 1.650 σχολεία. Εξοντώθηκαν 1.500.000 ζώα.
  Μία άλλη επίπτωση, ήταν ο εξαιρετικά μεγάλος αριθμός των προσφύγων, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια και τα χωριά τους για να μην βρεθούν στο επίκεντρο των μαχών κυβερνητικού στρατού-ανταρτών, είτε πάλι επειδή εξαναγκάστηκαν, στη διάρκεια των μεγάλων εκκαθαριστικών επιχειρήσεων του εθνικού στρατού, ώστε να αποκοπεί κάθε δυνατότητα εφοδιασμού των αντάρτικων τμημάτων.
  Μέχρι το 1974 η πολιτεία απέδιδε τιμή σε όσους έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την εξάπλωση του ‘’σιδηρούν παραπετάσματος’’ και στη χώρα μας. Δυστυχώς μετά τη μεταπολίτευση και ιδίως μετά το 1982 η ιστορία στην Ελλάδα άλλαξε και αντικαταστάθηκε από τα μυθεύματα των ηττημένων σε σημείο χλευασμού και διαπόμπευσης των νικητών. Με αποκορύφωμα την κυβέρνηση ‘’εθνικής ενότητας’’ του 1989 αναγνωρίστηκε η ‘’εθνική αντίσταση’’, στο πλαίσιο της εθνικής συμφιλίωσης, χωρίς όρους και προϋποθέσεις που οδήγησε στην πλήρη διαστρέβλωση των γεγονότων και στην εξύμνηση των αριστερών ανταρτών ως ‘’υπερηρώων’’, οι οποίοι όμως σκοπίμως δεν αναφέρεται με ποιους πολεμούσαν. Όλοι οι πολιτικοί ταγοί έκλιναν το γόνυ σε κομμουνιστικά μνημεία γυρνώντας την πλάτη στους τόπους θυσίας όπου σκοτώθηκαν ή μαρτύρησαν χιλιάδες εθνικά σκεπτόμενοι Έλληνες. Φτάσαμε στο σημείο να ακούμε χωρίς κανένα αίσθημα ντροπής ή τύψεων το σύνθημα ‘’ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ’’ και να μη διαμαρτύρεται κανείς από την επίσημη πολιτεία ή τις τόσο ευαίσθητες δημοσιογραφικές ή εισαγγελικές αρχές.
  Φτάνει πια το ψέμα και η πολιτική απάθεια ή ανεπάρκεια. Το ΚΚΕ ακόμη και σήμερα δεν αναγνωρίζει τα εγκληματικά του λάθη και δεν αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει, έστω και ετεροχρονισμένα, συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό. Η Νέα Δημοκρατία και οι λοιποί του ‘’συνταγματικού τόξου’’ τι γνώμη έχουν για όλα αυτά; Καμία απολύτως αφού επέτρεψαν ή ενορχήστρωσαν την σημερινή επικρατούσα κατάσταση. Τα μεγάλα όμως ψέματα δεν κρατούν αιωνίως. Ήδη άρχισε η αμφισβήτηση του ψεύδους και αυτό τους ενοχλεί αφάνταστα. Διότι η αλήθεια είναι μια και μοναδική!

  ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!

 139. GreekMovieS 193 films

 140. Ἀντηχεῖ ὁ Γράμμος τὰ τραγούδια.
  Ξημερώνει ἡ Λευτεριά.
  Ξανανθίζουν πάλι τὰ λουλούδια
  καὶ φυτρώνουν δάφνινα κλαδιά.
  Τῆς Πατρίδος τὸ σεμνὸ κεφάλι
  Δάφνης στέφανο φορεῖ.
  Καὶ στῆς μάχης τὴν ἀνεμοζάλη
  ὁ Στρατὸς μας πάντα προχωρεῖ.
  Ὁρμῆστε Γραμμομάχοι, ὀρθῶστε τὸ κορμί.
  Ἡ Δόξα παραστέκει στὴ Θεία σας ὁρμή.
  Τοῦ Γράμμου τὸ τραγοῦδι ἂς γίνῃ Προσευχή,
  βαθειὰ γιὰ ν’ ἀκουστῇ σὲ κάθε ἐλεύθερη ψυχή.
  Προχωρεῖτε, προχωρεῖτε
  κι’ ἕνας Νοῦς Φωτεινὸς κυβερνᾷ,
  για ἄλλους Γράμμους ἐμπρὸς χυθεῖτε.
  Νὰ ὁ Στρατός μας μὲ δόξα περνᾷ.
  Τὰ κανόνια δὲν σᾶς σκιάζουν
  τὰ μπαζοῦκας κι ἂς βροντοῦν.
  Οἱ 300 τοῦ Λεωνίδα σᾶς θωροῦν
  κι ὅλοι σᾶς χειροκροτοῦν!

 141. Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν σήμερα το πρωί χιλιάδες αγανακτισμένοι Έλληνες στους εκπροσώπους της ΝΔ και του μνημονίου. Κακήν κακώς διώχθηκε από το Βίτσι η βουλευτής Αντωνίου, αφού πρώτα… “μπουγελώθηκε” μαζί με την κομματική της κουστωδία. Δημιουργήθηκε σχετική ένταση, αλλά εν τέλει επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι. Οι νεοδημοκράτες αποχώρησαν κάτω από θύελλα αποδοκιμασιών και με τον κόσμο να φωνάζει “Προδότες-Προδότες!”

  Μπουγέλο και κράξιμο σε βουλευτή ΝΔ στο Βίτσι

 142. — …Οι Βαρθολομαίος & Ιερώνυμος θα συνεχίσουν την εγκληματική τους ένοχη σιωπή, θα συνεχίσουν την εγκατάλειψη των Ελληνορθόδοξων στο λεπίδι των μισθοφόρων ΔΟΛΟΦΑΝΩΝ της δύσης;;;
  ► Προς κκ Ιερώνυμο & Βαρθολομαίο: Λυπούμαστε για τη στεναχώρια σας… Η Χριστιανική πόλη της Raleh απελευθερώθηκε από το Στρατό της Συρίας μετά από ένα μήνα αποκλεισμό από τους μισθοφόρους του ΝΑΤΟ (The Christian town of Rableh near Homs Liberated by Syrian Army from the Siege of FSA Terrorists)
  ► Oι Ελληνορθόδοξοι της Συρίας σφάζονται από τους μισθοφόρους των ΗΠΑ και ο Ιερώνυμος με τον Βαρθολομαίο κάνουν πλάτες στους Νατοϊκούς ισλαμοφασίστες! Φτάνει πια με την απάτη της Ορθοδοξίας και του κώλου τα εννιάμερα! Ή είστε ταγοί του Χριστιανισμού ή πειθήνιοι υπάλληλοι των αμερικανών!
  ► Κατάντια! Μέχρι κι η καθολική Εκκλησία καταδικάζει τις σφαγές των ισλαμοφασιστών των ΗΠΑ εναντίον των Ορθοδόξων, ενώ Ιερώνυμος & Βαρθολομαίος μούγκα παρέα με το ΝΑΤΟ!
  ► Κύριε Ιερώνυμε, η φιλανθρωπία σας είναι εγκληματική και είστε συνένοχος των εγκληματιών!
  ► Σφαγιάζοντ​αι κυρίως οι Χριστιανοί από τους ισλαμοφασί​στες μισθοφόρους του ΝΑΤΟ στη Συρία…
  ► Αρχιεπίσκοπος Σεβάστειας Θεοδόσιος: Συνομωσία εναντίον της Συρίας… ο Ερντογάν κάνει ότι είναι δυνατόν κατά του αραβικού έθνους
  ► Οι πολιτικοί υπάλληλοι υπηρετούν ξένα συμφέροντα… ο Αρχιεπίσκοπος είναι κι αυτός αόρατος;
  ► Η Αλήθεια για τη Συρία που κρύβουν τα ΜΜΕ – Ο Μάρτυρας Ελληνορθόδοξος Ιερομόναχος Βασίλειος Nassar (New Martyr Basil – Nassar)…
  ► ΣΥΡΙΑ – HOMS : Ένας μισθοφόρος των Αμερικάνων πανηγυρίζει για τη λεία του από την Εκκλησία της Δύναμης της Επισκοπής
  * Συρία κράτα γερά! Φωτιά κι” ατσάλι στα σκυλιά!

  http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/09/o.html

 143. Η Νέα Εβραϊκή Τηλεόραση της Ελλάδας, θα λέγεται ΝΕΡΙΤ (Nerit) που είναι Εβραϊκό όνομα για κορίτσια, και σημαίνει στα Εβραικά “κερί” http://www.thinkbabynames.com/meaning/0/Nerit . Το Nerit προέρχεται από το Eβραϊκό Νera http://www.thinkbabynames.com/meaning/0/Nera και δίνεται σε κορίτσια που γεννήθηκαν κατά τη Χάνουκα… (“κερί” της Ανθελληνικής γιορτής Χάνουκα δηλαδή… τι γιορτάζουν οι Εβραίοι στην Ανθελληνική γιορτή Χάνουκα, διαβάστε εδώ: http://www.pentapostagma.gr/2013/01/blog-post_4686.html την νίκη τους κατά του Μ. Αλεξάνδρου!!! )

  Το όνομα Nerit είναι συγγενές με το Βerit (πώς λέμε Μπενέ Μπερίτ….) . Φημολογείται ότι δ/ντης μπορεί να είναι ο Παπαχελάς, το αστέρι της Bilderberg. Ο πλέον κατάλλη………

  http://attikanea.blogspot.gr/2013/06/blog-post_9747.html

 144. Γεώργιος Φωτ. Παπαδόπουλος
  Τις ημέρες αυτές (28.08.2013) συμπληρώθηκαν τρία (3) χρόνια από την προς Κύριον εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου. Ο αλησμόνητος πατήρ υπήρξε ο εμπνευστής εκατοντάδων χιλιάδων χριστιανών ανά τον κόσμο. Επιτέλεσε έργο πνευματικό και φιλανθρωπικό που μπορεί να συγκριθεί μόνο με εκείνο των Αγίων Αποστόλων και πρώτων Μαθητών του Χριστού και των Τριών Ιεραρχών. Έζησε ασκητικά και ιεραποστολικά, όπως ο Χριστός και δίδαξε απλά αλλά θεολογικά, όπως ο Χριστός. Συμπεριφέρθηκε δε σε κάθε γεγονός, περιστατικό και πρόβλημα που προέκυψε στα 104 χρόνια της επίγειας βιοτής του, όπως θα συμπεριφερόταν και θα έπραττε ο Χριστός. Ήταν τρομερά αφιλοχρήματος, φοβερά φιλακόλουθος, ασυζήτητα ευθύς και πιστός τηρητής των Κανόνων της Ορθοδοξίας μας. Γαλούχησε τέσσερις γενιές ανθρώπων σε δέκα και πλέον πόλεις της Μακεδονίας, της Στερεάς, της Θεσσαλίας, της Πελοποννήσου, στην Αθήνα. Ακριβώς για το τεράστιο έργο του, αλλά και για τον γεγονός ότι κήρυττε τον ΧΡΙΣΤΟ και ΜΟΝΟΝ, πολεμήθηκε και κυνηγήθηκε κατά κόσμον από τους πολεμίους της Εκκλησίας μας οι οποίοι πάντοτε κατατρωπόνονταν μπροστά στα επιχειρήματα, το έργο αλλά και την συντριπτική πλειοψηφία του φιλόχρηστου λαού που είχε με το μέρος του. Ήταν όντως θεοπρόβλητος αλλά και λαοπρόβλητος από τον ευλαβή κόσμο. Το κήρυγμά του μπορεί να

  ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/09/augoustinos-kantiotis.html#ixzz2dkZDHpjx

 145. του Αντισυνταγματάρχη (ε.α.) Πολύβιου Ζησιμόπουλου

  Με την ευκαιρία της επετείου της νίκης των δυνάμεων του έθνους επί του κομμουνισμού την 29η Αυγούστου 1949 καλό θα είναι να θυμηθούμε τα πραγματικά ιστορικά περιστατικά που οδήγησαν την Ελλάδα στην πολυετή και πολύνεκρη σύγκρουση που ονομάζουμε ανταρτοπόλεμο.
  Μετά την κατάληψη της χώρας από τις δυνάμεις κατοχής την άνοιξη του 1941 το ΚΚΕ αποφάσισε να ιδρύσει το ΕΑΜ (Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο) χρησιμοποιώντας τη λέξη ‘’εθνικό’’ προκειμένου να παρασύρει πατριώτες και να αποκρύψει αρχικά ποιος πραγματικά κρυβόταν στο παρασκήνιο. Το καλοκαίρι του 1942 άρχισε η συγκρότηση του ένοπλου τμήματος του ΕΑΜ του ΕΛΑΣ (Ελληνικός Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός) με πρωτοβουλίες του Άρη Βελoυχιώτη. Παράλληλα σε όλες της περιοχές της Ελλάδας ιδρύονταν και πολλές άλλες αντιστασιακές οργανώσεις οι οποίες όμως δεν είχαν κομμουνιστικά ιδεώδη και προσανατολισμό (ΕΔΕΣ, ΕΚΚΑ, ΠΑΟ κλπ). Μέχρι το τέλος του 1942 δεν υπήρξε καμία αξιόλογη δράση των ανταρτικών σωμάτων πλην της ανατίναξης της γέφυρας του Γοργοπόταμου. Από το καλοκαίρι ιδίως του 1943 γενικεύονται οι επιθέσεις τμημάτων του ΕΛΑΣ εναντίον διάσπαρτων ανά την Ελλάδα εθνικών ανταρτικών ομάδων με σκοπό τη διάλυσή τους. Με τον τρόπο αυτό ο ΕΛΑΣ φιλοδοξούσε να μονοπωλήσει την “αντίσταση” κατά των Γερμανών αλλά απέβλεπε και στο να είναι η μόνη ένοπλη δύναμη που θα έλεγχε το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας μετά την απελευθέρωση. Οι συγκρούσεις αυτές, οι απαγωγές και δολοφονίες μη κομμουνιστών πολιτών αλλά και η συνεργασία κομμουνιστικών τμημάτων με Βουλγαρικά ιδίως στρατεύματα κορύφωσε την κατάσταση διχασμού και τρομοκρατίας στην κατεχόμενη Ελλάδα.

  Η επίθεση τμημάτων του ΕΛΑΣ εναντίον πόλεων αλλά και αντικομμουνιστών κορυφώθηκε με την αποχώρηση από τις αντίστοιχες περιοχές των δυνάμεων κατοχής χωρίς καν να τις παρενοχλήσουν κατά την απαγκίστρωσή τους. Με αυτή την πρωτοφανή επίθεση ο ΕΛΑΣ προσπάθησε να καλύψει το κενό εξουσίας που προέκυψε αφού δεν υπήρχε επίσημη Ελληνική αρχή προκειμένου να είναι εύκολη η κομμουνιστοποίηση της χώρας. Έτσι τελειώνει ο πρώτος γύρος μέσα σε λουτρό αίματος και το ΚΚΕ ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου αφού αρνήθηκαν να αφοπλίσουν τα ανταρτικά τους σώματα. Με προσχήματα και συνεχείς αντιδράσεις προς την κυβέρνηση εθνικής ενότητας, παρά τις υποχωρήσεις προς το ΚΚΕ, υποβάλλονταν συνεχώς όλο και πιο παράλογες απαιτήσεις προκειμένου να μην ευοδωθεί καμία απολύτως συμβιβαστική προσπάθεια. Τελικά τον Δεκέμβριο του 1944 ξεσπούν σφοδρές μάχες για την κατάληψη και έλεγχο της Αθήνας όπου επικρατεί φοβερή τρομοκρατία, λεηλασίες και μαζικές δολοφονίες κυρίως από την ΟΠΛΑ (αστυνομική δύναμη του ΕΛΑΣ). Ο ΕΛΑΣ και το ΚΚΕ ηττήθηκαν και αναγκάστηκαν να αποσυρθούν αλλά 25.000 πολίτες οδηγήθηκαν σε ομηρία ενώ η Αττική μετρούσε περί τους 15.000 νεκρούς. Στις 2 Φεβρουαρίου 1945 υπογράφεται η συμφωνία της Βάρκιζας μεταξύ κυβερνήσεως Πλαστήρα και ΕΑΜ. Δυστυχώς όμως ο δεύτερος γύρος δεν θα ήταν και ο τελευταίος αφού το ΚΚΕ εφάρμοσε την στρατηγική του υποχωρητικού ελιγμού, προς διατήρηση και αναδιοργάνωση των κυρίων δυνάμεών του και εφεδρειών για το πέρασμα στην καινούργια επίθεση. Με πρόσχημα τις ‘’διώξεις των αγωνιστών από τους μοναρχοφασίστες’’ οι κομμουνιστές άρχισαν πάλι να συγκεντρώνονται στα βουνά μαζί με μεγάλο αριθμό που είχε καταφύγει σε γειτονικές κομμουνιστικές χώρες συγκροτώντας εκ νέου ανταρτικά σώματα. Αρχίζει έτσι άτυπα η νέα ένοπλη σύγκρουση, γενικευμένη και ανελέητη. Επίσημα ο τρίτος γύρος ξεκινά με την αποχή του ΚΚΕ από τις εκλογές της του 1946 και την προσβολή του Σταθμού χωροφυλακής στο Λιτόχωρο.

  Ο νέος γύρος περιλαμβάνει συγκρούσεις στρατιωτικές για τον έλεγχο τόσο της υπαίθρου όσο και για την κατάληψη σημαντικών πόλεων προκειμένου να ιδρύσουν πρωτεύουσα της ‘’κυβέρνησης του βουνού’’. Το 1948 και ενώ η κατάσταση είναι έκρυθμη, ο φόβος εξαπλωμένος σε όλη τη χώρα και η οικονομική καταστροφή υπαρκτή ο Τίτο στην προσπάθειά του για ανεξαρτητοποίηση από τη Σοβιετική Ένωση, κλείνει τα σύνορά του με την Ελλάδα αποκόπτοντας έτσι τους αντάρτες από τα ορμητήριά τους αλλά και από σοβαρές πηγές ανεφοδιασμού. Με τον ‘’εξοστρακισμό’’ του Βαφειάδη από τον Ζαχαριάδη στο ΚΚΕ, αλλά και την ανάληψη της ηγεσίας του στρατού από τον Αλέξανδρο Παπάγο αρχίζουν μεγάλης κλίμακας εκκαθαριστικές επιχειρήσεις και οι αντάρτες περιορίζονται στο ορεινό συγκρότημα Βίτσι-Γράμμος. Εκεί γράφηκε η τελευταία σελίδα του δράματος και οι κομμουνιστές ηττήθηκαν οριστικά από τον εθνικό στρατό καταφεύγοντας στην Αλβανία προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη. Αυτά είναι τα πραγματικά γεγονότα και η ‘’εθνική αντίσταση’’ 1941-49 για την οποία κομπάζει ξεδιάντροπα το ΚΚΕ ακόμη και σήμερα.

  Μέχρι το 1974 η πολιτεία απέδιδε τιμή σε όσους έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την εξάπλωση του ‘’σιδηρούν παραπετάσματος’’ και στη χώρα μας. Δυστυχώς μετά τη μεταπολίτευση και ιδίως μετά το 1982 η ιστορία στην Ελλάδα άλλαξε και αντικαταστάθηκε από τα μυθεύματα των ηττημένων σε σημείο χλευασμού και διαπόμπευσης των νικητών. Με αποκορύφωμα την κυβέρνηση ‘’εθνικής ενότητας’’ του 1989 αναγνωρίστηκε η ‘’εθνική αντίσταση’’, στα πλαίσια της εθνικής συμφιλίωσης, χωρίς όρους και προϋποθέσεις που οδήγησε στην πλήρη διαστρέβλωση των γεγονότων και στην εξύμνηση των αριστερών ανταρτών ως ‘’υπερηρώων’’, οι οποίοι όμως σκοπίμως δεν αναφέρεται με ποιους πολεμούσαν. Όλοι οι πολιτικοί ταγοί έκλιναν το γόνυ σε κομμουνιστικά μνημεία γυρνώντας την πλάτη στους τόπους θυσίας όπου σκοτώθηκαν ή μαρτύρησαν χιλιάδες εθνικά σκεπτόμενοι Έλληνες. Φτάσαμε στο σημείο να ακούμε χωρίς κανένα αίσθημα ντροπής ή τύψεων το σύνθημα ‘’ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ’’ και να μη διαμαρτύρεται κανείς από την επίσημη πολιτεία ή τις τόσο ευαίσθητες δημοσιογραφικές ή εισαγγελικές αρχές.
  Η ιθύνουσα πολιτική τάξη παρέδωσε τoν πολιτιστικό και ιδεολογικό χώρο αμαχητί στην αριστερά διανόηση έτσι ώστε οι παλαiοί να ξεχάσουν και οι νέοι να μη μάθουν ποτέ την αλήθεια. Επιτράπηκε σε όσους ηττήθηκαν ενόπλως, να νικήσουν μέσα από τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τα βιβλία, τα ΜΜΕ τους ένδοξους νικητές. Αυτά όμως μέχρι εδώ. Φτάνει πια το ψέμα και η πολιτική απάθεια ή ανεπάρκεια. Το ΚΚΕ ακόμη και σήμερα δεν αναγνωρίζει τα εγκληματικά του λάθη και δεν αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει, έστω και ετεροχρονισμένα, συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό. Η Νέα Δημοκρατία και οι λοιποί του ‘’συνταγματικού τόξου’’ τι γνώμη έχουν για όλα αυτά; Καμία απολύτως αφού επέτρεψαν ή ενορχήστρωσαν την σημερινή επικρατούσα κατάσταση. Τα μεγάλα όμως ψέματα δεν κρατούν αιωνίως. Ήδη άρχισε η αμφισβήτηση του ψεύδους και αυτό τους ενοχλεί αφάνταστα. Διότι η αλήθεια είναι μια και μοναδική!

 146. Την ώρα που οι εξελίξεις σχετικά με το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία είναι ραγδαίες, έκανε ξανά την εμφάνισή της μια από τις πολλές «προφητείες» του γέροντος Παΐσιου.
  Μάλιστα η «προφητεία» είχε αρχικά αποδοθεί στον γέροντα Αντώνιο από τη Σιάτιστα, ο οποίος σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στο διαδικτύο «λίγο πρίν την οσιακή κοίμησή του είπε για τον παγκόσμιο πόλεμο: “Όταν αρχίσει απ΄ τη Συρία… θα γενικευτεί”».

  Όμως η «αλήθεια» αποκαταστάθηκε και πλέον η φράση αποδίδεται στον ίδιο τον γέροντα Παίσιο ο οποίος με «κατηγορηματικό τρόπο» είπε: «Από την Συρία θα ξεκινήσει ο παγκόσμιος πόλεμος».

  http://www.aftonomi.gr/koinonia/thriskia/item/2696-i-profiteia-tou-geronta-paisiou-gia-ti-syria-%E2%80%93-apo-ekei-tha-ksekinisei-o-pagkosmios-polemos.html

 147. Η δόλια βιβλική νομιμοποίηση. όλων των φαύλων κοσμικών εξουσιών!

  Πάσα ψυχή ας υποτάσσηται εις τας ανωτέρας εξουσίας. Διότι δεν υπάρχει εξουσία ειμή από Θεού. αι δε ούσαι εξουσίαι υπό του Θεού είναι τεταγμέναι.
  2 Ώστε ο εναντιούμενος εις την εξουσίαν εναντιούται εις την διαταγήν του Θεού. οι δε εναντιούμενοι θέλουσι λάβει εις εαυτούς καταδίκην.
  3 Διότι οι άρχοντες δεν είναι φόβος των αγαθών έργων, αλλά των κακών. Θέλεις δε να μη φοβήσαι την εξουσίαν; πράττε το καλόν, και θέλεις έχει έπαινον παρ’ αυτής.
  4 επειδή ο άρχων είναι του Θεού υπηρέτης εις σε προς το καλόν. Εάν όμως πράττης το κακόν, φοβού. διότι δεν φορεί ματαίως την μάχαιραν. επειδή του Θεού υπηρέτης είναι, εκδικητής διά να εκτελή την οργήν κατά του πράττοντος το κακόν.
  5 Διά τούτο είναι ανάγκη να υποτάσσησθε ουχί μόνον διά την οργήν, αλλά και διά την συνείδησιν.
  6 Επειδή διά τούτο πληρόνετε και φόρους. διότι υπηρέται του Θεού είναι εις αυτό τούτο ενασχολούμενοι.
  7 Απόδοτε λοιπόν εις πάντας τα οφειλόμενα, εις όντινα οφείλετε τον φόρον τον φόρον, εις όντινα τον δασμόν τον δασμόν, εις όντινα τον φόβον τον φόβον, εις όντινα την τιμήν την τιμήν. Προς Ρωμαιους 13.1-7

  «Υποτάγητε ουν πάση ανθρωπίνη κτίσει δια τον Κυριον, είτε βασιλεί, ως υπερέχοντι, είτε ηγεμόσιν». Α΄ Πετρ., β΄ 13-14:

  Την αντίστοιχη σχέση του Ιουδαιοχριστιανισμού με την μοναρχία διατύπωσε ο Ευσέβιος Καισαρείας “όπως ακριβώς υπάρχει ένας μόνον θεός στον ουρανό, έτσι και επιβάλλεται να υπάρχει ένας μόνον ηγεμόνας επί της γης”. ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ θΥΜΙΖΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ???????????

 148. Γ΄ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ: – Ψαλμοί, ρλε΄ 21,
  «Ευλογητός ο Κύριος εκ Σιών, ο κατοικών εν Ιερουσαλήμ. – Ματθαίος, α΄ 1. «Της γεννεαλογίας του Ιησού, υιού του Δαβίδ, υιού του Αβραάμ… Ιακώβ δε εγέννησε τον Ιωσήφ τον άνδρα της Μαριάμ, εξ ης εγεννήθη ο Ιησούς, ο λεγόμενος Χριστός…». – Ιωάννης ιβ΄ 15. «Μη φοβού θυγάτερ Σιών, ιδού ο βασιλεύς σου έρχεται καθήμενος επί πόλου όνου».

 149. Δ΄ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ:
  – Ζαχαρίας, Θ΄ 13, «κι εξήγειρα τα τέκνα σου Σιών, κατά των τέκνων σου Ελλάς». – Παύλου επιστολή προς Κορινθίους α΄ 22, «οι Ιουδαίοι σημείον αιτούσι, και οι Έλληνες σοφίαν ζητούσιν, υμείς όμως κηρύττομεν Χριστόν εσταυρωμένον, εις τους Ιουδαίους σκάνδαλον, εις δε τους Έλληνες μωρίαν».

 150. Κολασμένοι αντίχριστοι. Πώς τολμάτε να εμπαιζεται το Χριστό. Ο Χριστος ηταν σιονιστής πού ήθελε να διαδώσει την αγία γραφή ανα τον κόσμο και να κάνει τα Ιεροσόλυμα τη πρωτεύουσα του κόσμου. Γιαυτό τον σταύρωσαν οι Εβραίοι.

 151. @ aristofilos και λοιπούς.
  Ερευνάτε τας γραφάς, επιπόλαιοι!
  http://www.oodegr.com/neopaganismos/ag.grafi/zaxar1.htm

  Όσο για τον… άπιστο χριστιανό, τι θέλει να μας πει ο ποιητής;
  Ότι ο εγκληματίας, σιωνιστής, δολοφόνος, άνανδρος σφαγέας τραυματισμένων φαντάρων σε νοσοκομεία, ο μετέπειτα γραμματέας του σιωνιστικού κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας, Χαρίλαος Φλωράκης με το ψευδώνυμο καπετάν Γιώτης είχε δίκο που έσφαζε τους απλούς ιερείς της ορθοδόξου πίστεώς μας;

  Έλπίζουμε ο Πανάγαθος να συγχώρεσε στην μεγαλοθυμία του τον στυγερό κομουνιστή εγκληματία Φλωράκη και να ανάπαυσε την ψυχή του!

 152. O Χριστός ήταν ο πρώτος σιωνιστής που παγκοσμιοποίεισαι τη παλαιά διαθήκη με τη αγάπη μεταξύ των ανθρώπων. Ηθελε να κάνει το ναό του Σολομόντα το κέντρο διακυβερνησης και αγάπης. Αλλά όλοι εσεις εθνικιστές και ακροδεξιοί σε αυτό το σαιτ είσται πράχτορες των εβραίων εθνικιστών και βρίζεται αναίσχειντα όλους τους πιστούς χριστιανούς που πιστεύουν ακράδαντα στα λόγια Του. Αλλά το γράφουν καθαρά οι γραφές ότι ο Χριστός θα ξαναγυρίσει στο κόσμο και θα ρίξει όλους τους άπιστους στη κόλαση και θα γίνει ο δίκαιος κυβερνήτης του κόσμου.

 153. Εσείς οι χριστιανοί υβρίζεται τους παγκοσμιοποιητές ,ενώ είστε οικουμενιστές ,απάτριδες αποφασίστε επιτέλους τί είστε ??? Αυτά που σου παρέθεσα είναι από την βίβλο σου ,δεν είναι δικά μου γραφόμενα !! Εσείς που υβρείζεται τους εβραίους ,και όμως υμνείται τους εβραίους προπάτορες σας ,και τον εβραίο χριστό σας ,μήπως είστε διχασμένες προσωπικότητες ??? Πουθενά δεν μιλάτε για Ελλάδα και για Έλληνες ,παρά μόνο τους υβρίζετε την κυριακή της ορθολοξίας !!!Αί στην Σιών ,για να ησυχάσουμε από εσάς !!!!!!!!

 154. @ aristofilos
  Καμία σχέση δεν είχε ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός με τους σημερινούς Εβραίους, οι οποίοι κατά το 90% είναι Χαζαροεβραίοι!

  Καμία σχέση δηλαδή π.χ. με τον αιμοσταγή, μαζικό και κατ’ εξακολούθηση σφαγέα σαδιστή, Χαζαροεβραίο Λεφ Νταβίντοβιτς Μπρόνσταϊν, γνωστό σ’ εσένα ως Τρότσκι.

 155. Φίλε Αριστόφιλε, βγάλε τη μάσκα. Είσαι κρυφοκουμουνιστής αντίχριστος πράκτορας των εβραίων εθνικιστών σαν και αυτούς που σκοτώναν ιερεις. Αλλά καλα τα έλεγε ο άγιος Χριστόδουλος όταν θέλανε να διαχορίσουν την ορθόδοξη εκκλησία από το κράτος. Ο άγιος είπε ότι η ορθόδοξη εκκλησία είναι οικουμενική και όπως ευλογάει και βοηθάει την Ελλάδα ευλογάει και βοηθάει όλα τα έθνη.
  Αν η Ελλάδα δέν τη θέλει τότε θα χάσει τη θεία χαρη του Χριστου. Η ορθοδοξία ειναι και θα είναι η μόνη αληθινή θρησκεία της αγάπης. Επίσης είπε οτι η παλαιά και καινη διαθηκη είναι ένα και το αυτο.
  Αλλά οταν έλθει η δευτέρα παρουσία δεν θα υπάρχουν εθνη και φυλές. Θα υπάρχουν μόνο πιστη και άπιστοι στη βασιλεία του Χριστου από ναό του Σολομώντα !

 156. @ Πιστός Χριστιανός

  Σε γενικές γραμμές είσαι σωστός, αλλά έχεις περιπέσει σε πλάνη όσον αφορά τον ναό του Σολομώντος και την ενθρόνιση του αντιχρίστου σε αυτόν!
  Ο ναός του Σολομώντος είναι επιδίωξη της μασονίας και των σιωνιστών!

  Ας διαβάσουμε τι λέγει και ο Γέροντας Στέφανος Σέρβος!

  “Όταν δείτε να κατασκευάζουν οι Εβραίοι τον ναό του Σολομώντα, πρέπει να ετοιμάσετε τρόφιμα για 3-4 χρόνια, και ιδιαιτέρως αλεύρι… Προτού αρχίσουν την κατασκευή του ναού, δεν πρέπει να ετοιμάσετε. Ο Κύριος θα επιτρέψει να κατασκευαστεί ο ναός μόνο πριν από το βέβαιο τέλος του κόσμου. Πριν από αυτό, είναι αδύνατο να το πραγματοποιήσουν, γιατί σ’ αυτόν θα βασιλεύσει εκείνος ο δικός τους καταστροφικός κατ’ όνομα βασιλεύς, το όνομα του οποίου έχουν αρχίσει ήδη να τοποθετούν υπό τη μορφή του αριθμού 666 σε όλους που δεν βλέπουν ότι εξαιτίας του τους περιμένουν αιώνια βάσανα. Αυτός ο καταστροφικός τους βασιλεύς θα καθίσει και στο δικό τους το κεφάλι και δεν θα μπορούν να τον διώξουν. Αυτό θα το πράξει ο Κύριος όταν θα έρθει για την καθολική Κρίση.”

 157. Και σεις μεγάλοι ιερεις με τα πολλά μολύβια
  πάρτε φόρα απο το ναό και κλάστε μας τα αρχιδια
  και εσεις εβραιοχριστιανοι ρασοφόροι σατανάδες
  εισαστε ολοι πουστηδες ξεφτίλες κερατάδες

 158. Α΄ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ: – Έξοδος κγ΄ 23
  . Διότι, άγγελός μου θα πορευθεί έμπροσθέν σου, για να σε οδηγήσει στους Χαναναίους και Χετταίους, ίνα τους αρπάξεις τα υπάρχοντα. – Αριθμοί λγ΄ 52. Και θέλετε εκδιώξει πάντες τους κατοίκους της Χαναάν, κυριεύσει και κατοικήσει την γην αυτών. Διότι, εαν αυτοί μείνουσι εκεί, θα είναι κέντρο στα πλευρά και γυαλί στα μάτια σας. – Δευτερονόμιο ζ΄ 2. Όταν ο Κύριος ο θεός σου σε φέρει στην γην αυτών, θέλεις πατάξει αυτούς κατά κράτος, θα τους εξολοθρέψεις όλους δίχως έλεος, χωρίς συνθήκη, μαζί τους. – Ιησούς του Ναυή, γ΄ 9. «Και είπεν ο Ιησούς προς τους υιούς Ισραήλ . . . Ότι ο Θεός τους, θέλει εξολοθρεύσει κατά κράτος απ’ έμπροσθέν σας, τους Χανανέους, τούς Χετταίους, και τους Ευαίους», ίνα τους κληρονομήσετε.
  Β΄ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ:
  – Γένεσις ιε΄ 18, «Την ημέραν εκείνην έκαμε διαθήκην ο Κύριος πρός τον Άβραμ, λέγων, Εις το σπέρμα σου έδωκα την γην ταύτην, από του ποταμού της Αιγύπτου έως του ποταμού Ευφράτου». – Δευτερονόμιο κγ΄ 17. «ΠΟΡΝΗ δεν θέλει να υπάρχει εκ των θυγατέρων Ισραήλ, ουδέ θέλω είσθαι κίναιδος εκ των υιών Ισραήλ. – Πράξεις αποστόλων ιγ΄ 17. «Ο θεός του Ισραηλινού λαού, αφού τον εξήγαγεν από την Αίγυπτο, τους διεμέρησε την γην των Χαναναίων» κατά κλήρον.- Αμώς θ΄ 15, «και θέλω φυτεύσει αυτούς, επί την γην αυτών. Και δεν θέλουσι εκσπασθεί πλέον από της γης αυτών, την οποίαν εγώ έδωκα εις αυτούς, λέγει κύριος ο θεός σου».

 159. Αφού ο χριστός είναι ιστορικά ανύπαρκτος πώς γίνετε να είμαι αντίχριστος ??? Όσο για το πράκτορας στο επιστρέφω ,απόγονε του του Αβραάμ !!!! Εγώ κατάγομαι από τον Έλληνα ,υιό του Δευκαλίωνα , και .εγγονό του ΙΑΠΕΤΟΥ = 666 .

 160. Μεγάλε ελληνάρα φιλόσοφε αριστοφιλε ακριτίδη δεν πλένεις το κώλο σου γιατι βρωμάς κοπριά. Ευτυχώς που εισαι ελληνας , δευκαλίονας και Ιαπετός οπως μας λές. Ολοι οι άλλοι ελληνες ειναι εβραίοι, γυφτοι, σλαβοι, αλβανοι και τουρκοσποροι. Πρέπει να κάνεις DNA τεστ και να πάρεις πιστοποιηση όπως κάνουν οι Εβραίοι εθνικιστές.

 161. @ aristofilos akritidis

  Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μελετάς την Αγία Γραφή!
  Συνέχισε να μελετάς για να βρεις και παρόμοια εδάφια που αναφέρονται στον κομουνισμό και τα κομούνια!
  Δεν μπορεί, θα υπάρχουν και τέτοια!
  Μπορείς να τα απομονώσεις και αυτά και να μας τα στείλεις για τη συλλογή μας;

  Ο Ιαπετός ήταν Τιτάνας!
  Απορώ πώς εσύ, ο απόγονός του, … μάζεψες έτσι…;

  Μήπως ο Ιαπετός ήταν ο Εβραίος Ιάφεθ;

 162. El Zorro λέει (((( Μήπως ο Ιαπετός ήταν ο Εβραίος Ιάφεθ;)))))) Η απάντηση μου είναι ότι ,οι εβραίοι ήταν ανύπαρκτοι ως φυλή εκείνο τον καιρό ,μην μπερδεύεσαι … .Παγανα, εσύ που υβρίζεις τους χριστιανούς το ίδιο σκατά είσαι ,δηλαδή διεθνιστής ,και άπατρις ,και χαζοκομμουνιστής ! Διάβασε ρε πανίβλακα ποίοι ίδρυσαν τον κομμουνισμό ,θα εκπλαγείς δυσάρεστα ….

 163. Ο απόγονος του βασιλιά Ιαπετού Αριστόκωλος Αρχίδης,άρτι αφιχθείς στη Στοκχόλμη εμφανιστηκε στο Sergelstorg με τη περικεφαλαία του Περικλη. Αποσκοπει να γίνει εθνάρχης και βασιλιάς των (δια ΔΝΑ τεστ) αμυγών Ελληνων . Οσοι Ελληνες κατάγονται απο φαρα εβραίων, γυφτων, σλαβων, αλβανων και τουρκων θα συλαμβάνονται άμεσα και θα στέλνονται στα κάτεργα γιά να σωθεί η Ελλάδα απο το κόπρο του Αυγία που μαστίζει τη χώρα μας.

 164. ρε πανίβλακα ο Ιαπετός δεν ήταν Βασιλιάς ,όπως στο γράφει και ο zorro !!! Βγάλε την τσίμπλα από τα μάτια σου ……….

Comments are closed.

%d bloggers like this: