Νέα επίθεση του εθνοπροδοτικού ΚΚΕ εναντίον της Ελλάδας! (Αισχρή κομουνιστική αντεθνική προπαγάνδα σε μαθητές!)

Αισχρή κομουνιστική αντεθνική προπαγάνδα του ΚΚΕ σε μαθητές!

Ευκαιρία, ενόψει της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, βρήκε το ΠΑΜΕ, η οργάνωση μισθοφόρων αγροίκων του ΚΚΕ, του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας για επιτεθεί εναντίον της Ελλάδας!

Τώρα που η Ελλάδα κατάντησε έρμαιο στα χέρια των δωσίλογων της κυβέρνησης, της ύπατης αρμοστίας των Γερμανών και της τρόικας, βρήκαν την ευκαιρία τα σκουλήκια του ΚΚΕ να σπείρουν την αμφιβολία με σκοπό να κλονίσουν τις ρίζες, την ιστορία και τα πρότυπα των Ελληνόπουλων. Ακριβώς όπως έκαναν κατά τη διάρκεια του κομουνιστοσυμμοριτοπολέμου με τα παιδομαζώματα, όπου ο απώτερος σκοπός τους ήταν να δημιουργήσουν γενίτσαρους για να στραφούν εναντίον της πατρίδας τους, της Ελλάδας.

Παρακάτω, ολόκληρη η αισχρή ανθελληνική και ανιστόρητη επιστολή των σταλινοσυμμοριτών του ΚΚΕ!

Διαβάστε και φρίξτε!

Επιστολή των εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ στους μαθητές για την 25η Μαρτίου

Οι λαϊκές επαναστάσεις μπορούν να νικήσουν!

Αγαπητέ μαθητή, μαθήτρια

Ίσως έχεις βαρεθεί να ακούς συνέχεια για επετείους και γιορτές, ειδικά σήμερα που η πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του συστήματος των εφοπλιστών, των επιχειρηματιών κάνουν επίθεση στη ζωή σου και στην οικογένειά σου. Κράτα όμως το εξής: ό,τι επίθεση και να σου κάνουν, δε θα σταματήσουν ποτέ να στοχεύουν στο μυαλό σου.Γι’ αυτό σου λένε ψέματα και μισές αλήθειες και για την 25η Μαρτίου, όπως κάνουν και για την 28ηΟκτώβρη αλλά και για το Πολυτεχνείο.

Είναι ώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους!

Δεν σου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι γιορτάζουμε την έναρξη της επανάστασης του 1821 στις 25η Μαρτίου ενώ ήδη στις 23 Μάρτη του 1821 η Καλαμάτα και άλλα μέρη της Πελοποννήσου είχαν απελευθερωθεί από τους Τούρκους;

Η απάντηση είναι ότι με διάταγμα του 1838, δηλαδή 13 χρόνια αργότερα, ορίσθηκε εθνική γιορτή η μέρα του Ευαγγελισμού για να ντύσουν την επανάσταση με θρησκευτικό μανδύα.

Όμως η επίσημη Εκκλησία δεν ήταν υπέρ της Επανάστασης. Όταν ο Παπαφλέσας συναντήθηκε με τον Παλαιών Πατρών Γερμανό για να του πει ότι όλα ήταν έτοιμα για την επανάσταση, ο τελευταίος άρχισε να τον βρίζει ότι είναι απατεώνας. Ο Παλαιών Πατρών Γερμανός μάλιστα είχε πει: «Ας αφήσουμε τα παιδιά του Μωάμεθ να αποτελειώσουν τα παιδιά του Ροβεσπιέρου»!

Ένας από τους κοτζαμπάσηδες, δηλαδή τους έλληνες άρχοντες της εποχής, είπε «κάλλιο οι Τούρκοι κι ο ραγιάς υπόδουλος, παρά λεύτερο έθνος με το λαό να’ χει δικαιώματα»!

Είναι ψέμα ότι ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ύψωσε πρώτος τη σημαία της επανάστασης του 1821. Τη σημαία στην Πάτρα την ύψωσε ο λαϊκός ηγέτης Παναγιώτης Καρατζάς, τον οποίο δολοφόνησαν οι πρόκριτοι της Πάτρας.

Τι σημαίνει αυτό;

Η επανάσταση του 1821 ήταν σύγκρουση με τον Οθωμανικό Δεσποτισμό και συνδέονταν με την απελευθέρωση. Όλοι οι Έλληνες δεν ήταν υπέρ της επανάστασης. Μάλιστα υπήρχαν Έλληνες που ήταν μέρος του Οθωμανικού Συστήματος εξουσίας.

Στην επανάσταση του 1821 δεν πήραν μέρος μόνο ορθόδοξοι Χριστιανοί και Ελληνες το γένος. Πήραν μέρος, κατ’ αρχήν, οι λεγόμενοι Φιλέλληνες, από το χώρο της Δυτικής Ευρώπης.

Εκτός από τους Φιλέλληνες, ωστόσο, πήραν μέρος στις Παραδουνάβιες Ηγεμονίες και Βλάχοι, Μολδαβοί, Βούλγαροι, Αλβανοί, Σέρβοι, Τσιγγάνοι, Ούγγροι, Πολωνοί και άλλοι.

 • Ξέρεις άραγε ότι στα πλοία του Μιαούλη, το πλήρωμα δεν ήξερε καθόλου την ελληνική γλώσσα και ότι μιλούσε Αρβανίτικα;

 • Ξέρεις ότι οι επαναστάτες του 1821 δεν χωρίζανε το λαό σε Έλληνα και ξένο; Ο Ρήγας Φεραίος καλούσε Χριστιανούς και Τούρκους σε κοινό αγώνα για το γκρέμισμα της οθωμανικής κυριαρχίας και στη δημιουργία μιας Βαλκανικής Ομοσπονδίας.

Η επανάσταση του 1821 δεν ήταν θρησκευτικός πόλεμος, ξεσηκωμός των Χριστιανών κατά των Μωαμεθανών.

Ήρθαν στιγμές που Έλληνες και Τούρκοι πολέμησαν μαζί, εναντίον των Βενετών, των Ισπανών και του Πάπα (και αντίστροφα), προτιμώντας οι Ελληνες ραγιάδες την τουρκική από τη δυτικοευρωπαϊκή φεουδαρχία, αφού η τελευταία υπήρξε κατά πολύ σκληρότερη της τουρκικής.

Αλλά και οι Φιλέλληνες της Δυτικής Ευρώπης που συμμετείχαν στην επανάσταση του 1821, είχαν ταξικά κίνητρα: να κυριαρχήσουν τα ιδανικά και οι σκοποί της μεγάλης (αστικής) Γαλλικής Επανάστασης, ανεξάρτητα από το ότι υπήρχε και ο θαυμασμός τους για την αρχαία παιδεία. Και όπως γνωρίζουμε, η εκκλησία στη Γαλλία δεν πέρασε και πολύ καλές ημέρες κατά τη Γαλλική Επανάσταση…

Όλα αυτά λοιπόν δεν θα στα πουν τα σχολικά βιβλία γιατί δεν θέλουν να ξέρεις τι είναι η επανάσταση για να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα για το σήμερα και τη ζωή σου.

Σου λέμε λοιπόν:

Στην επανάσταση του 1821 δεν ήταν όλοι οι Έλληνες μαζί γιατί είχε κοινωνικό χαρακτήρα.

 • Κάθε κοινωνική επανάσταση δίνει απάντηση στο ερώτημα: ποια τάξη θα είναι στην εξουσία.

 • Η επανάσταση είναι το όχημα για να προχωρήσει η κοινωνία μπροστά.

Σκέψου λοιπόν ότι σε όλη την Ευρώπη εκείνη την περίοδο ξεσπούσαν αστικές επαναστάσεις, δηλαδή επαναστάσεις που έβαζαν στόχο να φύγουν οι φεουδάρχες (κάτοχοι γης) από την εξουσία και να πάρουν την πολιτική εξουσία οι αστοί (κάτοχοι κεφαλαίου που εκμεταλλεύονται την ελεύθερη εργατική δύναμη).

Βγάλε τα συμπεράσματα σου για το σήμερα!

Σήμερα πρωτοπόρα κοινωνική δύναμη, δηλαδή αυτοί που μπορούν και θέλουν να φέρουν τα πάνω κάτω, είναι η εργατική τάξη. Η αστική τάξη είναι πια αντιδραστική. Το ξέρεις, το ζεις! Γι’ αυτό κάνει τέτοια επίθεση στη ζωή σου, γι’ αυτό στέλνει τα ΜΑΤ όταν αγωνίζεσαι, σε θέλει σύγχρονο σκλάβο με μισθό ψίχουλα, με ζωή χωρίς δικαιώματα, σε βομβαρδίζει με ναρκωτικά.

Η επανάσταση του 21, όπως κάθε επανάσταση, ασκεί βία και δεν σέβεται κανέναν θεσμό, καμιά νομιμότητα που εκμεταλλεύεται τους λαούς.

Στη σημαία της δεν γράφει τίποτα για το νόμιμο αλλά για το δίκαιο.

 

 • Και σήμερα επίκαιρο σύνθημα είναι: «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και όχι τα κέρδη του κεφαλαιοκράτη»!

 • Οι επαναστάτες του 21 λέγανε «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους», δεν διαπραγματεύονταν με τους εχθρούς τους. Σήμερα, προσκυνημένοι είναι αυτοί που στηρίζουν την ΕΕ, το ΔΝΤ, την κοινωνία του κέρδους και της αγοράς.

 • Ο στρατός της αντίδρασης (Ιερή συμμαχία τότε, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΤΟ σήμερα) δεν είναι ανίκητος.

 • Οι κοινωνίες χωρίζονται σε εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενους. Στο λαό και τους από πάνω. Η αντίθεσή τους δεν λύνεται με διάλογο αλλά με πάλη.

Ο λαός που πιστεύει στη δύναμή του νικά – ο λαός που παραδίνεται χάνει!

Κράτα το καλά: είτε στον αγώνα είτε στην υποταγή,

ποτέ όλοι οι Έλληνες δεν ήταν μαζί!

Το 1821 κάποιοι έβλεπαν στον Οθωμανό κατακτητή, τον φίλο, το στήριγμα της δικής τους εξουσίας. Το 1940 κάποιοι έλεγαν, οι «Γερμανοί είναι φίλοι μας» και συνεργάστηκαν με τους φασίστες. Είναι οι πολιτικοί πατεράδες των σύγχρονων ναζιστών της Χρυσής Αυγής.

Το 1821 κάποιοι καλούσαν το λαό σε ομοψυχία για να αντέχει στον τουρκικό ζυγό. Το 1940 κάποιοι έλεγαν ότι είναι τρέλα η αντίσταση. Σήμερα κάποιοι σε καλούν σε εθνική ομοψυχία για να βγούμε από την κρίση και εννοούν να θυσιάσεις τη ζωή και τα όνειρά σου για να σωθούν τα κέρδη της πλουτοκρατίας, του συστήματος τους! Κάποιοι άλλοι, μιλάνε για «κατοχή» από ξένα κράτη, για να κρύψουν τους Έλληνες επιχειρηματίες που πλουτίζουν από τον ιδρώτα των γονιών σου.

Την ιστορία τη γράφουν οι λαοί! Σήμερα είναι η δική σου σειρά.

Η πάλη για τις ανάγκες σου θα είναι σκληρή αλλά δίκαιη. Έτσι ήταν πάντα!

Οργάνωσε τον αγώνα σου για τα δικαιώματά σου,

διάβασε και μάθε την αληθινή ιστορία του λαού και του τόπου σου.

Αντάρτης-κλέφτης-παλικάρι, πάντα είναι ο ίδιος ο λαός!

Advertisements

86 Responses

 1. Πέθανε ο πρώτος πρόεδρος του ΣΑΕ και παράγοντας της Ομογένειας των ΗΠΑ, Άντριου ‘Αθενς, σε ηλικία 91 ετών Πέθανε ο πρώτος πρόεδρος του ΣΑΕ και παράγοντας της Ομογένειας των ΗΠΑ, Άντριου ‘Αθενς, σε ηλικία 91 ετών
  ΣΑΕ Προεδρείο Σικάγο

  Ο γνωστός παράγοντας της ελληνοαμερικανικής κοινότητας και πρώτος πρόεδρος του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ), Άντριου Άθενς, έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών, στην πόλη του, στο Σικάγο.

  Ο ‘Αντριου ‘Αθενς ταυτίστηκε με την προσπάθεια οργάνωσης και συντονισμού του απανταχού Ελληνισμού και έφερε τον τίτλο του επίτιμου προέδρου του ΣΑΕ. Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης δράσης του στα ομογενειακά δρώμενα συμμετείχε σε αρκετούς φορ… περισσότερα

  http://www.sae.gr/?id=23555&tag=%CE%A0%CE%AD%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B5+%CE%BF+%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF%CF%82+%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82+%CF%84%CE%BF%CF%85+%CE%A3%CE%91%CE%95+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%9F%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82+%CF%84%CF%89%CE%BD+%CE%97%CE%A0%CE%91%2C+%CE%86%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85+%5C%27%CE%91%CE%B8%CE%B5%CE%BD%CF%82%2C+%CF%83%CE%B5+%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%B1+91+%CE%B5%CF%84%CF%8E%CE%BD

 2. Ston eortasmo tis 25 Martiou tou KKE stin katexomeni ypo twn Stalinosymoritwn kleftoapatewnwn Stegi o anthellinas Tsamis Stalinomaoikos Mpolsevikos Papakwstas(pou
  prospathouse na min dothoun ypotrofies stous Ellines mathites
  pera apo tis organwseis tou KKe tha exei leei kai tin Omospondia neolaias !!! Afti pou tis diekopse ti xrimatodotisi to Souidiko kratos giati einai organwsi maimou.
  Tous Ellinikous sylogous tis pleiopsifias twn Ellinwn pou den einai tou KKE den tous exei.
  To sixamero stalinoypokeimeno Papakwstas den kalese kai tous mathites tou Hellenic school ! Mono to Mpolsevikiko Savatiatiko sxoleio kalese to antethniko skouliki tou KKE.
  Kalese kai tous Komounistes Ipirwtes tis Komounistikis Panipirwtikis Adelfotitas tou Mpolsevikou Giotitsa kai agnoei ton syllogo twn
  Pontiwn me to terastio patriwtiko tou ergo ton Efxeino Ponto.
  Vrwmokleftes tou KKE den eiste axioi na giortasete tin Ethniki Epanastasi giati ypostirizate ton Kemal Ataturk kai epidioxate tin niki twn Tourkwn.
  KK”E” mia zwi poulimenoi prodotes ! Mas to apodeiknyete kai fetos
  me to reziliki tou eortasmou tis Ethnikis Epeteiou .

 3. Από την αρχαιότητα ο άνθρωπος επέλεγε να χτίσει τα ιερά των θεών που λάτρευε σε ιδιαίτερους τόπους που εξέπεμπαν μεγάλες ποσότητες διακριτής ενέργειας.

  Αυτή η ενέργεια που ερχόταν από τα έγκατα της γης, και έχει άμεση σχέση με τις γραμμές Λέυ, γινόταν ( και γίνεται) αισθητή από τον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου, προσφέροντας κατά περίπτωσηαισθήματα χαράς, λύπης, διαλογισμού, περισυλλογής, επαφής με το θείο και εν τέλει ψυχική ή σωματική ίαση.

  Γι αυτό το λόγο αυτοί οι τόποι δύναμης είναι διάσπαρτοι…. σε όλη την γη.

  Οι γραμμές Λέυ ήταν γνωστές από την αρχαιότητα με πολλά ονόματα όπως, πράνα, τελλουρικά ρεύματα, μονοπάτια του δράκου, ρεύματα του ερπετού και άλλα. Στην ουσία πρόκειται για ενεργειακούς ποταμούς που ρέουν σε όλη την επιφάνεια της γης, σχηματίζοντας ένα πολύπλοκο πλέγμα που στα κομβικά σημεία ένωσης τους παρατηρείται αυξημένη αυτή η ενέργεια.
  Δείτε όμως αναλυτικά τους 100 τόπους που συγκεντρώνουν την περισσότερη θετική ή αρνητική ενέργεια στην Ελλάδα :

  http://www.tragiko.net/2013/03/oi-ekato-pio-energiakoi-topoi-tis-elladas.html

 4. σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν θα μπούμε καν στον κόπο να απαντήσουμε στους διαχρονικά α-εθνιστές, διεθνιστές, περιττώματα του εβραιοσιωνισμού…Το λιβελογράφημά τους ωστόσο θα παραμείνει ως ακόμη ένα μελανό μπολσεβικικό αποτύπωμα στην ένδοξη Ιστορία του ΈΘνους μας.

  Πράγματι οι κόκκινες κατσαρίδες πατάνε σε κάποια γεγονότα που υπήρξαν (υπήρξαν για παράδειγμα συνεργάτες των τούρκων, προεστοί και κάποιοι δεσποτάδες είναι γνωστό).
  Για να πούν μετά την αηδία τους, χρησιμοποιούν μισή αλήθεια για να στηρίξουν μετά ένα τεράστιο ψέμα.
  Ας τους θυμίσουμε την στάση των οβραίων, ιδεολογικών και πολιτιστικών προγόνων τους.
  Αν υπήρχαν τότε θα πολεμούσαν λυσασμένα κάθε Ελληνική απελευθερωτική φωνή, ήδη μέσα απο το κείμενο βγαίνει κεκαλυμένος ο έρωτας τους για τους οθωμανούς…

  Την Ιστορια την γραφουν οι “λαοι”….
  Ποτε έγινε αυτο ρε “σύντροφοι” επι Σταλιν η επι Λενιν?
  Το 21 ειχε “κοινωνικό χαρακτήρα” ναι οι “Προλετάριοι” της Οθωμανικής αυτοκρατορίας πολέμησαν τους “Ιμπεριαλιστές” της και την “αστική της ταξη” για “ιση μεταχείριση, μισθούς και κοινωνική ασφάλιση”!χ
  χαχαχαχα
  Αρε απολιθώματα, εβραιομαρξιστικοι δεινόσαυροι που αρνείστε να πεθάνατε.
  ΥΓ “Εβραιομπολσεβικοι, πότε οι “λεγόμενοι” αστοί ηταν σύσσωμα αδελφωμένοι, ποτε οι εργάτες επίσης , ποτε οι “ιμπεριαλιστές” ακόμα ακόμα ποτε και ο κλήρος(?) ρητορική η ερώτησις.
  Ενα εθνος είναι τόσο ενωμένο οσο και οι υποομάδες η κλάδοι που το συναποτελούν.
  Άλλωστε η ΕΣΣΔ ΨΟΦΗΣΕ απο αυτοανοσο οταν δόθηκε η δυνατότητα στους “εν παραδεισω” διαβιούντες “εργάτες” να επιλέξουν εαν θέλουν η οχι να συνεχίσουν να ειναι “κοινωνοί αυτού του επίγειου εργατικού παράδεισου” η να πορευτούν ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.
  Η ΝΕΜΕΣΙΣ σας εχει παρέλθει καρκινώματα του Μαρδοχαι απλα δεν το έχετε αντιληφθεί ακόμα.
  Αυτα για τα περί του “ποτε η Έλληνες δεν ήταν όλοι μαζί σε εναν πόλεμο”.

  Καιρός να ψοφήσει το εβραιομπολσεβικικος βάκιλος και τρόπος ως προς το αυτό ζητούμενο είναι η έκθεση της μιαρής του Ιουδαϊκής εθνοκτόνου ρίζας.

 5. Μια φωτογραφία από εξώφυλλο περιοδικού προ 40ετίας της σημερινής… αριστερής επαναστάτριας της Εκάλης με την φρατζόλα, Λιάνας Κανέλλας, δημοσίευσε γνωστή ιστοσελίδα, για να μας δείξει τι… όμορφη που ήταν στα νιάτα της.
  Η συγκλονιστική φωτογραφία της Λιάνας Κανέλλη πριν από 40 χρόνια: «Μια φωτογραφία από τη Λιάνα Κανέλλη της δεκαετίας του ’70 δεν θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή βουλευτή του ΚΚΕ, με τον γνωστό δυναμισμό. Εκείνη την εποχή η νυν βουλευτής του ΚΚΕ ήταν εκφωνήτρια των ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση. Ας σημειωθεί ότι ακόμη και πριν από 40 χρόνια ο τίτλος του ρεπορτάζ στο περιοδικό ήταν «Ποιος φοβάται τη Λιάνα Κανέλλη;».
  Για σιγά. Πριν από 40 χρόνια είπατε; Δηλαδή, εν έτει 1973. Τότε που -σύμφωνα με την πολιτική ορθότητα- είχαμε «χούντα» και «στρατοκρατία», που «οι κομμουνιστές βασανίζονταν στη Γυάρο και στη Μακρόνησο» κ.τ.λ. Τι έκανε στο εξώφυλλο του περιοδικού η… Πασιονάρια; Μήπως έκανε… αντίσταση στην 21η Απριλίου; Ή μήπως είχε διοριστεί επί 21ης Απριλίου στην ΕΡΤ, γινόμενη μάλιστα η πρώτη γυναίκα που παρουσίασε δελτίο ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση, το 1973, στο οποίο εξυμνούσε βεβαίως τον Γ. Παπαδόπουλο και την Επανάσταση…
  (ΥΓ): Σίγουρα υπάρχουν (καλά κρυμμένα) και τα σχετικά βίντεο στο αρχείο της ΕΡΤ, αλλά όπως καταλαβαίνετε αυτά δεν είναι για το… πόπολο.

  http://www.eglimatikotita.gr/2013/03/blog-post_2387.html

 6. Αγαπητοί φίλοι και μέλη του συλλόγου μας,

  Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο μεγάλος μας χορός το ερχόμενο Σάββατο θα μεταδοθεί ζωντανά μέσο του επισημου ραδιοφωνικού σταθμού του συλλόγου μας Radio Πόντος Στοκχόλμης. Ο φίλος μας Άγγελος Αθαναηλίδης που είναι και ο ιδιοκτήτης του σταθμού ετοιμάζει ένα ωραίο ζωντανό πρόγραμμα με συνεντεύξεις και άφθονη μουσική από το γλέντι.

  Επίσης, ο σύλλογος θα μεταδώσει όλο το γλέντι ζωντανά μέσο ζωντανής εικόνας βίντεο με την υποστήρξη του συστήματος Ustream.

  Αυτές οι κινήσεις γίνονται για την μεγαλύτερη προβολή του συλλόγου μας αλλά και για να μπορέσουν όλοι αυτοί που δεν βρήκαν εισιτήρια να πάρουν μέρος μέσο του διαδικτύου. Περισσότερες πληροφορίες για το ράδιο και το βίντεο θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας, http://www.evxinospontos.com.

  Ευχαριστούμε θερμά τον Άγγελο Αθαναηλίδη και τον Χριστό Κεσσίδη για την βοήθεια και συνεργασία τους σε αυτό το μεγάλο βήμα μας προς την τεχνολογική υποστήριξη της μεγάλης μας εκδήλωσης.

 7. i Elliniki Politistiki Stegi stockholmis den einai sulogos einai
  IDRYMA me ena sumvoulio

  to idryma To vazete stin afisa gia na parete ton horo dorean
  i ethousa tou idrymatos den hoaei parapano apo 80 atoma

  OI Ellines pou menoun sti stockholmi einai deka hiliades twra poios koroidevei poion den xerw

  Ean thelete na dite posoun mporite na ferete stin ekdilosi kante tin ekdilosi se ena horo toulahiston na hwraei 500 atoma

  Giati alios tha mazeutoun oi sumvouli me ta horeutika
  kai gemise i ethousa 80 atoma horaei

 8. @Ellinas
  Den theloun na erthei kosmos.Etsi einai to KK”E” diaspastiko tou Ellinismou kai san sekta pou einai den thelei oi dikoi tou na erxonte se epafi me allous mpas kai epireastoun.De vlepeis to PAME pou panta xehorista kai mono tou paei stis panalladikes apergies kai diadilwseis .

 9. Η Μπολσεβίκα εκπρόσωπος της ΟΕΣΚΣ στο παράνομο συμβούλιο της Στέγης με το πλαστό καταστατικό που χαν φτιάξει οι κομμουνιστές, Η Mellberg δεν θέλει σαν καλή Μπολσεβίκα τον Ελληνισμό στις εκδηλώσεις τις πρεσβείας .
  Φέτος είναι το έτος Καβάφη και η κυρια αυτή έχει προγραμματίσει τις εκδηλώσεις χωρίς να ενημερώσει τους Ελληνικούς συλλόγους και το σχολειό Hellenic για να συμμετάσχουν και τα Ελληνόπουλα.
  Ενώ το κρατάει μυστικό από τους Έλληνες έχει κάνει αίτηση για να χρηματοδοτηθεί με 35000 κορώνες από το Kulturförvaltningen της Stocholms stad.Αν πάρετε την αίτηση της GREKISKA AMBASSADEN för Kavafis året από το Kulturförvaltningen τηλ. 08-50831900 λέει ότι απευθύνεται στους μαθητές σπουδαστές και τις Ελληνικές οργανεσεις.Να κινηθούν λοιπόν οι σύλλογοι του Ρίνκεμπι της Σόλνας της Τένστας και το Hellenic School να πάρουν αυτό που τους αντιστοιχεί.
  Μονο την κοινότητα του ΚΚΕ στην Idungatan έχει συμπεριλάβει στις εκδηλώσεις.Έχει και άλλη μια εκδήλωση στην κεντρική “βιβλιοτικι”.Σας στέλνω την ανακοίνωση τις Βιβλιοθήκης παρακάτω :

  POESIAFTON: KONSTANTIN KAVAFIS

  Skådespelaren Kostas Kastanas hyllar poeten Konstantinos Kavafis genom att läsa hans dikter kl 18.00 den 24 april i Internationella biblioteket. Vi visar också filmen ”Läsa Kavafis” av Carl-Henrik Svenstedt.

  Kostas Kastanas är medlem av ensemblen på Greklands nationalteater och kommer läsa dikterna på grekiska. Filmen ”Läsa Kavafis” är textad på svenska och 30 minuter lång.

  I samarbete med Grekiska ambassaden i Sverige, Stadsbiblioteket, Föreningen Svenska Atheninstitutets vänner, The International Association of the Friends of Kazantzakis Swedish Section samt The Nordic Library at Athens.

  Och med ekonomiskt stöd från Nämnden för kulturellt utbyte mellan Sverige och Grekland

 10. Masonos, on March 15, 2013 at 2:24 am said:
  PERI EBRAION KAI PERI MASONON
  ARXIZOYME APO TON IHSOY XRISTO EBRAIO 100% POY TOY KANETE TEMENADES KAI PAME STOYS DIKOYS MAS , VENIZELO, PAPANDREOY, SHMITH KAI PAEI LEONTAS.
  OSO GIA TOYS TEKTONES , EXOYN OLO TO DIKAIOMA NA EINAI OTI THELOYNE.
  AN EINAI KLEISTH STOA MHPOS DEN EINAI POIO KLEISTH H STOA TOY AGIOY GIANNH TOY KOPRITH ?

  Afta ta antethnika kai antixrista grafei o Stalinikos opados twn kleftwn tis komounistoomospondias.Ton Ai Gianni aliti klefti anthellina den tha ton poianeis sto stoma sou. Prosfere periousia ston Ellinismo kai sas stamatise apo to paranomo xepoulima tiwn ktiriwn pou xate xekinisei. Oso gia ton Kyrio Hmwn Ihsou Xristo efonefthei apo tous evraious kai to provlima mas den einai oi Evraioi san anthrwpoi kai ws laos alla o Siwnismos tou Rothchild kai twn ypoloipwn trapezitwn pou prospathei na epivalei pagosmian kyvernisin epi twn ethnwn tou kosmou kai egatasi tou Antixristou xrisimopoiountas tin Massonian ,ton Anarxokomounismo,tous Bildeberg kai tin Trimeri epitropi kai ton akrato Neofileleftherismon twn Neotaxitwn politikwn.

 11. O palioalitis Komounistis Xristofias tou komounistikou AKEL wdigise tin Kypro stin xrewkopia .Afto einai to megalytero eglima meta tin prodosia tou Iwannidi katefthynomeno apo ton evraiosiwnisti Kissinger.
  O aeimnistos Tasos Papadopoulos pera apo oti stamatise ta sxedia
  tou OHE kai ton Neotaxitwn gia dialysi tis Kyprou( Thlivera ferefwna twn sxediwn oi prodotes Jefrey Mineyko-Papandreou kai Tourkoglou-Venizelos) Paredwse kai isxyri oikonomia mia apo tis dynatoteres tis Evrwzonis.Gia na erthei o komounistis Xristofias kai na afisei tis trapezes anexelagtes na spekoularoun me ta omologa tis xreokopimenis Elladas.
  Simera xypnisan oi Kyprioi kai eidan katalistevmenes tis katatheseis tous apo ta korakia tis Evrwpaikis Enwsis kai Diethnous Tameiou

  Σε ισχύ ο νέος φόρος επί των καταθέσεων. Αναστάτωση στους πολίτες που αντιδρούν και σπεύδουν στις τράπεζες……..

  http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/oikonomika/anastatwsh_sthn_kupro_-_parakrateitai_o_neos_foros_epi_twn_katathesewn.2170433.html

 12. Auti einai i afisa pou dimosievoun oi ellinikes organosis

 13. Aporo pou tha horesoun oloi autoi pou grafoun stin afisa 80 atoma horaei i ethousa tou IDRYMATOS (Elliniki Politistiki Stegi)

 14. Mister Zorro,
  I believe that you are interpreting the expression St Giannis Copritis
  Inaccuratly
  This expression has nothing to do with St. Johannes Theologen,
  rather with a non excisting church congregation and it’s members.

  Preacher for the Mormons church i Stockholm.

 15. Για την Νέα Παγκόσμια Τάξη μια παγκόσμια κυβέρνηση είναι μόνο η αρχή. Ο Alex Jones αποκαλύπτει το μυστικό τους σχέδιο για
  την εξόντωση του 80% του παγκόσμιου πληθυσμού της ανθρωπότητας: επιχείρηση ENDGAME. Ενώ η “ελίτ” θα ζήσουν για πάντα
  με τη βοήθεια της προχωρημένης τεχνολογίας. Η αιματηρή ανόδου στην εξουσία της παγκόσμιας ελίτ και αποκαλύπτει πώς έχουν χρηματοδοτήσει τους πιο
  αιματηρούς πολέμους και δικτάτορες για να ανοίξει ο δρόμος για την πρώτη πραγματική παγκόσμια αυτοκρατορία. Παρακολουθούν την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ για
  να τεκμηριώσουν της μυστικές συνόδους τους, ορίζοντας την ατζέντα του κόσμου και να παρακινούν για των Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ανακαλύψτε πώς οι
  επαγγελματίες της ψευδοεπιστήμης της ευγονικής έχουν πάρει τον έλεγχο των κυβερνήσεων πανγκόσμια ως μέσο για να διεξάγουν μύωση του πληθυσμού. Δείτε ακόμη την εξέλιξη της επερχόμενης κατάρρευσης των ΗΠΑ.

 16. SYGXARHTHRIA STOYS PATRIOTES DASKALOYS TOY PAME !

  XILIADES MPRABO GIA THS ISTORIKES ALHTHEIES

  KATO OI DYNASTES TOY ELLHNIKOY LAOY

  KATO OI YPHRETES TOY NTOPOIOY KAI XENOY KEFALAIOY ME
  TA EKATOMMYRIA STIS ELBETIKES TRAPEZES

  KATO OI OPOODHPOTE KOMOYNISTOFAGOI DIA XEIROS KOYBATSOI KAI ZORRO
  POY STREFOYN THN PROSOXH APO TA EPIKERA KAI KAYTA
  ALLOY SIGOYRA EPI PLHROMH

  ETHNIKOPOIHSH STHN ELLADA KAI OXI IDIOTIKOPOIHSH

  OI PHGES PLOYTOY STON ELLHNIKO LAO

  DOYLEIA STHN ERGATIA KAI THN NEOLAIA KAI OXI XENHTEIAA

  SYSSITIA STOYS MATHITES STHN ELLADA KAI OXI NARKOTIKA

  EXO APO TO POLEMOXAREI NATO , EXO APO TO EYRO

  STOP STO KYNHGI TON METANASTON, EINAI AYTONOHTO, KATHE DEYTEROS ELLHNAS EXEI KANEI METANASTHS

  H AGROTIA KAI ERGATIA STIS EPALXEIS, H NEOLAIA MPROSTA

  OI ELLHNES METANASTES EXOTERIKOY STO PLEYRO TOYS

  EPANASTASH. EPANASTASH. EPANASTASH. EPANASTASH

 17. PST kkedes i afisa einai na gela kaneis autoi eiste oloi 80 atoma se oli tin stockholmi den eiste parapano kante oses ekdiloseis thelete. mesa sto IDRYMA Elliniki Politistiki Stegi Ai Giannis.

  SAS STO DORISE I KOINOTITA TOU AGIOU IOANNI
  PROSOHI OMWS TO IDRYMA DEN MPORITE NA TO POULISETE APAGOREVETE.

  EPISIS TA IDRYMATA DEN PLIRONOUN HARATSI ANTE PALI TUHERI EISTE

 18. Antinanatoikos resu ena einai to koma TO KKE
  Ti stenahoriese ta elenhoume ola edw stin Souidia.
  Elliniki Omospondia Elliniko Idryma.

  Mia hara pame eimaste dunatoi eimaste 80 atoma ante na ta ekatostisoume.

 19. @ MORMONOS

  «Father» you are a victim of misinformation spread by a Bolshevik fraudster and crook Komninos Chaideftos, even called “the shitbag”, and his criminal sect, the Communist Party of Greece.

  The non existing organization in Sweden is Grekiska Ungdomsförbundet like many other organizations led by this bolshevik sonofabitch Komninos Chaideftos and not St. John that this ashole mothafucka Komninos, the shitbag, claims.

  Grekiska Ungdomsförbundet is… monkey you know!

 20. :I ELLINIKI OMOSPONIA SOUIDIAS DEN THA GRAPSI KATI STIN ISTOSELIDATIS GIA TON PROTO PROEDRO TOU SAE POU PETHANE?

  FUSIKA APO TIN VREGMENI SANIDA TOU KKE DEN PERIMENOUME NA GRAPSI KATI.

  DILADI OTI DEN ELENHOUME DEN MAS ENDIAFEREI TO TI GINETE?

  Πέθανε ο πρώτος πρόεδρος του ΣΑΕ και παράγοντας της Ομογένειας των ΗΠΑ, Άντριου ‘Αθενς, σε ηλικία 91 ετών
  ΣΑΕ Προεδρείο Σικάγο

  Ο γνωστός παράγοντας της ελληνοαμερικανικής κοινότητας και πρώτος πρόεδρος του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ), Άντριου Άθενς, έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών, στην πόλη του, στο Σικάγο.

  Ο ‘Αντριου ‘Αθενς ταυτίστηκε με την προσπάθεια οργάνωσης και συντονισμού του απανταχού Ελληνισμού και έφερε τον τίτλο του επίτιμου προέδρου του ΣΑΕ. Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης δράσης του στα ομογενειακά δρώμενα συμμετείχε σε αρκετούς φορ

  http://www.sae.gr/

 21. ΣΑΕ
  Συλλυπητήριο τηλεγράφημα του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά για την απώλεια του Άντριου Άθενς
  Συλλυπητήριο τηλεγράφημα του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά για την απώλεια του Άντριου Άθενς
  Αθήνα, 15.03.2013

  Η ελληνοαμερικανική κοινότητα και ο απανταχού Ελληνισμός θρηνεί έναν πολύ μεγάλο Έλληνα, τον Άντριου Άθενς που έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών και εμπειριών, σε ηλικία 91 ετών, στην πόλη του, στο Σικάγο.

  Ο Άντριου Άθενς αφιέρωσε τη ζωή του στη μαχητική υπεράσπιση του
  Οικουμενικού Ελληνισμού και πρωτοστάτησε στους αγώνες για τα δικαιώματα των Ελλήνων, για την Ελλάδα, την Κύπρο και για το όνομα της Μακεδονίας.

  Παράλληλα ενίσχυσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο σε δύσκολους καιρούς. Σε κάθε Εθνικό αγώνα έδινε πάντα πρώτος το παρών. Ταυτίστηκε με την προσπάθεια οργάνωσης και συντονισμού του απανταχού Ελληνισμού και έφερε τον τίτλο του επίτιμου προέδρου του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού(ΣΑΕ).

  Είναι απολύτως ενδεικτικό των αγώνων που έδωσε ο Άντριου Άθενς για την
  προάσπιση των δικαίων του Ελληνισμού ότι αμέσως μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, πρωτοστάτησε στη δημιουργία του Ελληνικού Λόμπι στην Ουάσιγκτον με άλλα στελέχη της Ομογένειας.

  Εκ μέρους όλων των Ελλήνων εκφράζουμε τα θερμότερα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.

  http://www.sae.gr/

 22. @ ANTINATOIKOS

  Όπως καταλαβαίνεις δεν αρκεί μόνο να δίνεις συγχαρητήρια στους ρώσους πατριώτες δασκάλους της τρομοκρατικής οργάνωσης του εγκληματικού ΚΚΕ το ΠΑΜΕ.

  Καθήκον σου είναι, όχι μόνο κομματικό, να φροντίσεις να διανεμηθεί η επιστολή της αλητοσυμμορίας του ΠΑΜΕ σε ΟΛΟΥΣ τους μαθητές του σχολείου των μπολσεβίκων στο Åsö.

  Δεν θα πρέπει να επαναπαύεσαι ότι οι συμμορίτες μπολσεβίκοι, Γιώργος Κωνσταντίνου, Αποστόλης Παπακώστας, Γιάννης Κωνστάντης το Χουλιαροκουταλέικο και ο Συνοδινός θα πράξουν το καθήκον τους! Πρέπει και εσύ να σταθείς στην είσοδο και να μοιράσεις την επιστολή με τις «αλήθειες» των μπολσεβίκων σε όλα τα κνιτόπουλα!

  Δεν πειράζει αν την πάρουν δύο φορές. Την μία θα την κορνιζώσουν και θα την βάλουν πάνω από το γραφείο τους και την άλλη θα την κουβαλούν στην τσέπη τους.

  Επίσης θα πρέπει να αναγνωσθεί και στην κεντρική εκδήλωση που υα κάνει το σχολείο των μπολσεβίκων για την ταξική επανάσταση του 1821.

  Προτείνουμε ως καταλληλότερο γι αυτή τη δουλειά τον μοναδικό ιστορικό της παροικίας μας, τον γνωστό γλειφοκώλη, Ξενοφώντα Παγκαλιά τον σταλινισμένο τουρκολάγνο!

  Κατά τα άλλα, εμπρός μεγάλε!
  Εσένα θέλουμ’ αρχηγό όλοι στην επανάστα… !

  Υ.Γ. Όσο για τον αντικομουνισμό που λες, έχεις σκεφτεί καθόλου ποιος κάνει τον μεγαλύτερο αντικομουνισμό; Και πληρώνεται και με εκατομμύρια κι από πάνω! Μήπως είναι τα ίδια τα σταλινοβρομόσκυλα του εγκληματικού ΚΚΕ από τη σταλινοσυμμορία του ΠΕΡΙΣΣΟΥ μέχρι τα σταλινοβρομόσκυλα της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας με αρχηγό τη σκατοσακούλα τον απατεώνα Κομνηνό Χαϊδευτό με τις απατεωνιές τους, τα πογκρόμ εναντίον Ελλήνων και ελληνικών φορέων, την αντιδημοκρατικότητά τους, το πλιάτσικο των φορέων του ελληνισμού, την εξαπάτηση των σουηδικών και άλλων χορηγών, την παραχάραξη καταστατικών και της Ιστορίας της Ελλάδας και δεκάδες άλλα τερτίπια και σταλινιές;
  Είναι αντικομουνισμός η δημοσιοποίηση κάθε απάτης του ΚΚΕ;

 23. ZORRO
  An oi goneis ton panv apo 300 mathiton toy Åse einai Bolsevukoi , tote oyte psylos ston korfo soy malaka.

 24. @ GONIOS

  Επειδή ο μπολσεβίκος Γιώργος Κωνσταντίνου κατ’ εντολή της σκατοσακούλας δηλώνει πάνω από 300 παιδιά για να τα αρπάζει από το σουηδικό και ελληνικό κράτος, αυτό πάει να πει ότι είναι και αλήθεια;

  Καμιά σαρανταριά είναι οι μαθητές.

  Μπορείς να μου πεις πότε τα βρομόσκυλα οι απατεώνες του ΚΚΕ δήλωσαν πραγματκό αριθμό στις υπηρεσίες;

  Σίγουρα εσύ είσαι ο μαλάκας που πιστεύεις τον απατεώνα Χαϊδευτό!

 25. @ ANTINATOIKOS
  Zhtw to timimeno KKE tou Evraioboulgarou Mpenarogia !
  Zhtw To SiwnoKKE kai i synergasia tou me tous Boulgarokomitatzides gia aposxisi tis Makedonias apo tin Ellada !
  Zhtw to Siwnopraktporiko KKE kai i prodosies tou sti Mikra Asia !
  Zhtw o anthellinas gramateas tou KKE Zaxariadis pou kalouse tous Ellines na min polemisoun ton Mousolini ton symaxo tou Stalin !
  Zitw to xafiedoprodotiko KKE pou stin antistasi anti na kynigaei
  Germanous kynigouse Ellines !
  Zhtw o åprodotikos symoritopolemos twn Mpolsevikwn prodotwn !
  ———–
  Zhtw t klefto KKE Souidias me tin Omospondia kleftwn kai apatewnwn sti Souidia !
  Zhtw oi 80 oloi ki oloi syntrofoi tou anthellinikou KKE pou xoun kataklepsei kai dixasei ton Ellinismo tis Souidias !
  Zhtw o arxigos tou KKE katadikasmenos se polyeti fylakisi stis Souidikes fylakes gia tis apates kai klepsies tou o kleftis komounistis Kariofilis Xatzopoulos !
  Zhtw o apataiwnas Stalinofasistas kleftis kai remali tou Ellinismou
  Komninos Xaideftos !
  Zhtw o anthellinas alkoolikos Tourkofilos latris tou Kemal trrampoukos Stalinokomounistis ptopagandistis istorikos tou kwlou ,erevnitis tou kwlou o lakes tou klefti Xaideftoy Komninou !
  Zhtw ta skata tou endoxou Kwlou tou apatewna tou KKE proedrou tis Stalinoomospondias Ko9mninou Xaideftou pou xei tin timi kai to apokleistiko pronomio na glyfei me ti glwssa tou o Tourkolatris anthellinas glyfokolarios Xenofontas Pangalias !

  Zhtw oi apates twn stalinokleftwn tou KKE Souidias !

 26. Ένα οργισμένο τηλεφώνημα από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν έλαβε, νωρίς το πρωί της Κυριακής, ο Νίκος Αναστασιάδης.

  Ο Πούτιν-σύμφωνα με πληροφορίες-είπε αυτολεξί στον Κύπριο …
  πρόεδρο

  -Καλύτερα να βάλεις την γερμανική σημαία στο Προεδρικό Μέγαρο. Δεν έχεις καταλάβει πως με αυτή την απόφαση καταστρέφεις τη χώρα σου;

  Πως θα υπάρξουν τράπεζες την Τρίτη; Ποιος θα τις εμπιστεύεται; Εάν προχωρήσετε σ΄αυτή την ενέργεια ξεχάστε μας…

  Το τηλεφώνημα του Πούτιν αλλά και οι απειλές της Ρώσικης Μαφίας πάγωσαν τους Κυπρίους οι οποίοι ανέβαλαν τις αποφάσεις για αύριο Δευτέρα…Κόλαση, μείνετε συντονισμένοι. Το ρεπορτάζ συνεχίζεται….

  http://www.anti-ntp.net/2013/03/blog-post_1926.html

 27. Mιλάμε για εθνικό διασυρμό στα όρια της εθνικής προδοσίας. Ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου ο οποίος συνυπέγραψε την ληστεία των καταθέσων των Κυπρίων είχε συλληφθεί στα Κατεχόμενα σε gay όργια και μάλιστα με ανήλικους-συμμετείχε και 15χρονος.

  Πως είναι δυνατόν αυτός ο υπουργός που έχει διαπομπευθεί από την τουρκική αστυνομία και την τουρκική ΜΙΤ –οι οποίες είναι πολύ πιθανό να έχουν στην κατοχή τους ακόμη και video από τις σεξουαλικό όργιο-να υπογράφει ένα από τα πιο φασιστικά μέτρα που έχουν υπάρξει σε καιρό ειρήνης σε δημοκρατική χώρα;

  Με τι πρόσωπο να διαπραγματευθεί ο Σαρρής με τους Ευρωπαίους ομολόγους του; Πως θα σταθεί απέναντι στους Ρώσους; Στους Γερμανούς; Στους Τούρκους; Διαθέτει αυτός ο άνθρωπος την προσωπικότητα να αγωνισθεί για την διάσωση της κυπριακής Οικονομίας η οποία είναι αλυσσοδεμένη με την ελληνική;

  Το μόνο που πρέπει να κάνει ο κ. Σαρρής είναι να παραιτηθεί εδώ και τώρα.

  Υπάρχουν πολλοί gay υπουργοί σε ολόκληρο τον πλανήτη και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό. Το να έχεις όμως συμμετάσχει σε όργια με τουρκοκύπριους στα Κατεχόμενα, να σε έχει διαπομπεύσει η τουρκική αστυνομία και να σε «κρατάνε» οι μυστικές υπηρεσίες των συνομιλητών σου, εξαιτίας ενός τέτοιου σκανδάλου, ξεπερνάει κάθε λογική και αγγίζει τα όρια των θεωριών συνομωσίας που έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται και θέλουν ισχυρούς Ευρωπαίους τραπεζίτες με τα ίδια πάθη να έχουν επιβάλλει την τοποθέτηση του Σαρρή στο υπ. Οικονομικών.

  Το σκάνδαλο του Σαρρή συναγωνίζονται αυτό του άσχετου περί τα οικονομικά Παπακωνσταντίνου, ο οποίος μας έβαλε στο Μνημόνιο και εμφανίζεται να κατάπιε κοτζάμ λίστα Λαγκάρντ για να προφυλάξει τις εξαδέλφες του.

  Η Ιστορία καταγράφει το παρασκήνιο της εξαθλίωσης των λαών και της επιβολής των Μνημονίων με τα προσωπικά πάθη των πρωταγωνιστών της βίαιης φτωχοποίησης να έχουν καθοριστικό ρόλο.

  Ιδού τα σχετικά ρεπορτάζ-ντοκουμέντα από την διαπόμπευση του Σαρρή από τις τουρκικές αρχές.

  MIXΑΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ>ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΣΕ GAY ΠΑΡΤΥ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ!
  http://www.kourdistoportocali.com/articles/19373.htm

 28. Τι είχε πει ο Καζάκης για την κρίση στην Κύπρο

  Στις 10 Δεκεμβρίου του 2012, ο οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης είχε μιλήσει για τις καταθέσεις των Ελλήνων σε κυπριακές τράπεζες. Τι είχε πει τότε ο γνωστός οικονομολόγος;

 29. O Terzakis (Nea Dimokratia) kai o Papadopoulos (Pasok) prepei na stamatisoun na stirizoun ton komnino (kke).

  Alios prepei ta komatatous na mein tous eklexoun sto epomeno sunedrio tiis Ellinikis Omospondias Souidias
  Den prepei na einai ta pionia tou komninou (kke)

  TA TRIA KOMATA TIS SUGIBERNISIS
  (NEA DIMOKRATIA, PASOK, KAI DIMOKRATIKI ARISTERA)
  PREPEI NA EINAI ENOMENA STIS DISKOLES MERES POU PERNA I PATRIDA MAS.

 30. ΣΑΕ Ειδήσεις

  Η ζωή και το πολυσχιδές έργο του Α. Άθενς
  ΣΑΕ 15.03.2013
  Τον ονόμασαν “Πατριάρχη” της Ελληνικής Διασποράς και τιμήθηκε εν ζωή, ίσως όσο κανείς άλλος Έλληνας ομογενής, όχι μόνο από την Ελλάδα, την Κύπρο και τις ΗΠΑ, αλλά κι από άλλες χώρες, σε αναγνώριση της πολύπλευρης δράσης και προσφοράς του. Η ζωή του όλη σημαδεύτηκε από το πάθος που τον διέκρινε για τις δύο πατρίδες – την Αμερική και την Ελλάδ… περισσότερα

  Συλλυπητήριο τηλεγράφημα του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά για την απώλεια του Άντριου Άθενς
  ΣΑΕ Αθήνα , 15.03.2013
  Η ελληνοαμερικανική κοινότητα και ο απανταχού Ελληνισμός θρηνεί έναν πολύ μεγάλο Έλληνα, τον Άντριου Άθενς που έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών και εμπειριών, σε ηλικία 91 ετών, στην πόλη του, στο Σικάγο. Ο Άντριου Άθενς αφιέρωσε τη ζωή του στη μαχητική υπεράσπιση του Οικουμενικού Ελληνισμού και πρωτοστάτησε στους αγώνες για τα δικαιώματα … περισσότερα
  «Η παρακαταθήκη του Άντριου Άθενς».

  Δήλωση του πρώην προέδρου ΣΑΕ Ηνωμένων Πολιτειών, Θεόδωρου Σπυρόπουλου, για τη θάνατο του Άντριου Άθενς
  ΣΑΕ Σικάγο , 15.03.2013
  «Με την απώλεια του Άντριου Άθενς φτωχαίνει η Ελληνοαμερικανική ομογένεια, στην ιστορία της οποίας προσέθεσε πολλές λαμπρές σελίδες. Ο εκλιπών αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του με πάθος στα κοινά των δύο πατρίδων του, Αμερικής και Ελλάδας. Έφυγε αθόρυβα, σεμνός και πλήρης ημερών, αφήνοντας πίσω του παρακαταθήκη ένα πλούσιο και σημαντικό έργο για τ… περισσότερα

  Δήλωση πρώην προέδρου Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού, Στέφανου Ταμβάκη, για το θάνατο του Ανδρέα Άθενς
  ΣΑΕ Αίγυπτος , 15.03.2013
  «Με αισθήματα οδύνης και λύπης πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του ευπατρίδη Ανδρέα Άθενς, πρώτου και Επίτιμου Προέδρου του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού, αγαπητού φίλου, συνεργάτη, με τον οποίο είχαμε μια ειλικρινή και αποτελεσματική συνεργασία για πολλά χρόνια,τονίζει ο πρώην πρόεδρος του ΣΑΕ, Στέφανος Ταμβάκης. “Ο αγαπημένος μας Πρόεδρος”,επισ… περισσότερα

  Δήλωση του πρώην υφυπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Δημήτρη Δόλλη, για την απώλεια του Ανδρέα Άθενς
  ΣΑΕ Αθήνα , 15.03.2013
  “Ένας μεγάλος Έλληνας της Διασποράς μας «άφησε» σήμερα το πρωί. Ο αγαπητός Ανδρέας Αθανασούλας, ή όπως ήταν γνωστός σε όλους μας Άντι Άθενς, παιδί Ελλήνων μεταναστών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σικάγο. Υπηρέτησε με το βαθμό του λοχαγού στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και εξελίχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους μεγιστάνες της χαλυβουργίας στην Αμερική. … περισσότερα

  Δήλωση του πρώην υφυπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, καθηγητή Παναγιώτη Σκανδαλάκη, για το θάνατο του Ανδρέα Άθενς
  ΣΑΕ Αθήνα , 15.03.2013
  Ένας μεγάλος Έλληνας, ένα άξιο τέκνο της Πατρίδας, έφυγε από τη ζωή αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό πίσω του. Ο Άντριου Άθενς υπήρξε ένας ανιδιοτελής Έλληνας, που αγωνίστηκε για τον Οικουμενικό Ελληνισμό ως πρώτος πρόεδρος του ΣΑΕ, και ως σημαντικός παράγοντας της ελληνικής ομογένειας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το έργο του όλα αυτά τα χρόνια, ταυτ… περισσότερα

  Δήλωση ΥΠΕΞ Δ. Αβραμόπουλου για την απώλεια του Άντριου Άθενς
  ΣΑΕ Αθήνα , 15.03.2013
  Εκφράζω τη βαθειά μου λύπη για την απώλεια του Άντριου Άθενς, ηγετικής μορφής του Οικουμενικού Ελληνισμού, που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στην υπηρεσία της πατρίδας, συμβάλλοντας με το κύρος και την προσωπικότητά του στην προβολή και την προώθηση των εθνικών μας θεμάτων. Προσωπικότητα που ένωνε, ο Άντριου Άθενς αγωνίσθηκε, ως Πρόεδρος του Σ… περισσότερα

  Ο Γ. Παπανδρέου για τον Άντριου Άθενς
  ΣΑΕ Αθήνα , 15.03.2013
  «Ο Άντριου Άθενς υπήρξε εξέχουσα ηγετική προσωπικότητα του Ελληνισμού της Διασποράς», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, με αφορμή τον θάνατο του γεννημένου στο Σικάγου, αυτοδημιούργητου επιχειρηματία που «δεν ξέχασε στιγμή τις ρίζες του», που «αφιέρωσε για δεκαετίες τη ζωή του στον Ελληνισμό», που «προασπίστηκε σε δύσκολες στιγμές… περισσότερα

 31. ΖΟΡΡΟ ΚΑΙ CIA, Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΙ
  ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ !

  Δεν πανε 3 μερες που βριζαται τον εντιμοτατο πρωην προεδρο της
  Κυπριακης Δημοκρατιας εκλεγμενο απο την πληοψηφια του κυπριακου λαου, κομουνιστη Χριστοφια.
  Ξαφνικα οι υπηρετες του ξενου κεφαλαιου με αρχηγο τον Αναστασιαδη νεο δεξιο προεδρο συνεργουν στην μεγαλυτερη ανοιχτη ληστεια σε
  βαρος του κυπριακου λαου κλεβοντας τις καταθεσεις του στις τραπεζες,

 32. Kamia dilosi den tha kanei kai o Proedros tis Ellinikis Omospondias Souidias Komninos Haideutos gia ton Άντριου Άθενς

  I ELLINIKI OMOSPONDIA KAI TO ELLINIKO IDRYMA SE KATHE SUNEDRUO TOU SUMVOULIOU APODIMOU ELLINISMOU (SAE)
  ITAN PARON STIN THESSALONIKI

  TO LOGIKO EINAI NA GRAPSETE KATI STIN ISTOSELIDA TIS OMOSPONDIAS

 33. EPI TH EYKAIREIA THS 25hs MARTIOY, AFIXHS TOY PAME

  EPI TH EYKAIREIA TOY EORTASMOY ERXONTAI 12 DASKALOI TOY PAME ME KYRIO SKOPO EPISKEPSI STO DIASPASTIKO HELLENIC SCHOOL OPOY
  AFOY MOIRASOYN THN ANOIKTH EPISTOLH TOYS STOYS 12 TON
  ARITHMO MATHITES TOY ÖSTRA REAL THA TOYS KATHXHSOYN
  ( DIAFOTHSOYN ) STIS ISTORIKES ALHTHEIES.
  EN SYNEXEIA THA BGALOYN KAI LOGO KATA THN DEIARKEIA TOY PITHANOY EKEI EORTASMOY GIA PLHROFORHSH TON EKEI
  PARAPLHROFORHMENON GONEON.
  ME SYMPONIA
  GONIOS TOY ISTORIKOY ELLHNIKOY SXOLEIOY ÅSE ME PANO
  APO 300 MATHITES

 34. ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ DNA ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  Συνφωνα με εγκυρες πληροφοριες απο την Βερνη της Ελβετιας, το
  ελληνικο ιδρυμα Ευγενιδη σε συνεργασια με την ελβετικο ιδρυμα
  HELVETIK-DNA-20 CENTURI , ερευνησε το DNA , 5 000 συγχρονων
  κατοικων ολης της ελληνικης επικρατειας ανδρων και γυναικων εξ ισου,
  σε ηλικιες απο 20 μεχρι 70 ετων. Τα αποτελεσματα ειναι εκπληκτικα,
  ταυτοχρονα αντικατοπτριζουν την πραγματικοτητα του 20 αιωνος στην
  χωρα μας. Εχουν δε ως εξης ;
  1. Ιλλυριοι ητοι Αρβανιτες-Αλβανοι,Αρναουτηδες, Τσαμηδες 19 %
  2. Λατινοι , Φραγγοι και παρομοιοι…………………………………….12%
  3. Νοτιοι Σλαυοι……………………………………………………………… 8%
  4. Βουλγαροι του Βολγα και Ταρταροι 3%
  5. Θρακες και Πομακοι………………………………………………………2%
  6. Ρουμανοβλαχοι…………………………………………………………….2%
  7.Αραβες, Αιγυπτυοι, Γυφτοι και Σαρακηνοι………………………….3%
  8..Αγγλοσαχονες,Γερμανοι, Βικινγκς…………………………………..1%
  9.Τουρκοι Σελτζουκοι……………………………………………………….6%
  10. Φοινηκες, Ασυριοι, Σημιτες, Εβραιοι………………………………4%
  11. Περσες, Μηδες και Βαβυλωνιοι 3%
  12. Μικρασιατες μη ελληνες ητοι Φρυγιοι, Μυσιοι,Καριοι,
  Καπαδοκιοι, Κιλικιοι,και Αρμενιοι 5%
  13.Αθιγγανοι και Ινδοπακιστανοι………………………………………….1%
  14.Τρωες και Λαζοι……………………………………………………………2%
  15. Αχαιοι, Ιωνες, Δωριεις………………………………………………….19%
  16. Πελασγοι και Μινωες……………………………………………………..8%
  17. Απροσδιοριστου μεχρι στιγμης προελευσεως, πιθανον
  Νεαντερνταλερ, Πετραλωνιτες, Χρυσαυγιτες…………………….1%
  18. Eξωγηινοι ( Αη Γιαννηδες, Τσαππος, Ζορρο, Ηλιας, Βαγγος,
  Κουβατσος, Γουγουλακης, Πουρτουλιδης, Παπαξανθης) 1%
  ———
  100

 35. @ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ

  Πωωωωωωωωωωω πω ρε φίλε εξερευνητά!
  Τι συμφορά ήταν αυτή;

  Ούτε ένας από τη φυλή των Κουκουέδων κλεφτών δεν βρέθηκε;

  Να και η απόδειξη ότι και η σκατοπατσαβούρα η Αλέκα η Παπάρω που θα φάει γερό πούλο σε λίγο, έχει και αυτή μαϊμού οργανώσεις!

  Καμιά έρευνα για Σουηδία μήπως παίζει;
  Υποψιάζομαι ότι η φυλή αυτή έχει μεταναστεύσει στη Σουηδία που έχει πιο πολύ χρήμα για πλιάτσικο.

  Ας ελπίσουμε ότι ο επιστήμων ερευνητής της παροικίας μας, ο γνωστός γλειφοκώλης Χενοφώντας Παγκαλιάς, σύντομα θα δώσει στη δημοσιότητα τα πορίσματα της επιστημονικής έρευνάς του για τη Σουηδία.

 36. @ GONIOS με τους τριακόσιους!

  Τώρα που αποκάλυψες τα μυστικά της σταλινοπατσαβούρας της Αλέκας θα… σου κόψει τον κώλο!

  Και ποιος θα φυλάει τώρα τη Βουλή να μην μπουκάρουν μέσα οι πολίτες και καταρρεύσει το σύστημα που με τόσο κόπο έχουν

  στήσει τόσα χρόνια και θα χάσει τις επιδοτήσεις το ΚΚΕ;

  Αλητοσυμμορίτες του ΠΑΜΕ φρουρούν τη Βουλή!

  Την έκαψες την Αλέκα μεγάλε!
  Θα την επιπλήξει ο Αντωνάκης ο Μπενάκης.

 37. @ sae

  Τι δήλωση περιμένεις να κάνει η σκατοσακούλα ο απατεώνας του εγκληματικού ΚΚΕ για τον Άθενς;

  Αυτός και το άλλο το ψοφίμι της σέκτας εκεί στην ομοσπονδία, ο σταλίνας και χουντικός Πάνος Ουλής, μισούσαν θανάσιμα τον Άθενς!

  Μήπως όταν ήταν στο ΣΑΕ που με απάτη αυτά τα δυο λαμόγια είχαν μπει μέσα και τα έπαιρναν είχαν πει τίποτα για το ΣΑΕ;
  Τι είναι αυτό το πράγμα το ΣΑΕ;
  Γνωρίζει κανένας Έλληνας στη Σουηδία τι είναι και τι κάνει το ΣΑΕ; Τι κεναν αυτά τα λαμόγια στο ΣΑΕ μας έχουν πει ποτέ;

  Όπως κανείς δεν γνωρίζει τίποτα και για κάποιο συντονιστικό όργανο ομοσπονδιών (μαϊμού φυσικά) που έφτιαξαν αυτά τα λαμόγια, όταν τους πέταξαν από το ΣΑΕ για να χτυπήσουν το ΣΑΕ.

  Τι κάνει αυτό το μυστικό όργανο του ΚΚΕ;
  Έχει πει τίποτα αυτή η βρομερή σκατοσακούλα του ΚΚΕ, ο απατεώνας Κομνηνός Χαϊδευτός και το τσιράκι του το ψοφίμι ο Ουλής γι αυτό το συντονιστικό διεκδικητικό όργανο;

  Μόνο τα εκατομμύρια της επιδότησης τσεπώνουν αυτοί οι αλητάμπουρες και κάνουν την πάπια!

  Καλά που μας το θύμισες κι αυτό γιατί το είχαμε ξεχάσει!

  Πόσα εκατομμύρια έχουν φάει οι αλήτες του ΚΚΕ και με αυτή τη μαϊμού οργάνωση;

 38. Ma na mein grapsi tipote i istoselida tis ellinikis omospondia oti pethanai o Άθενς os eidisei toulahiston
  Pera vrehei giautous eno ean eihan tin proedria to kke sto SAE akomi tha klegame opos stin korea.

  Πληροφορίες για το συμβούλιο αποδήμων και τα κατά τόπους παραρτήματα.

  http://www.sae.gr/

 39. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, 24/2/2013

  Κυριακή, 24 Φεβρουάριος 2013 22:59

  Η Ελληνική Κοινότητα της Lund γιόρτασε τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της. Την αξιόλογη εκδήλωση τίμησαν τα μέλη της Κοινότητας και πολλοί φίλοι Σουηδοί.
  Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας συμμετείχε στην εκδήλωση και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κ. Χαϊδευτός απηύθηνε χαιρετισμό και ευχήθηκε να συνεχίσει η Κοινότητα την πλούσια δράση της.

  Πριν τον εορτασμό, πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι τα παρακάτω:

  Παιδεία και εκπαίδευση
  – Το Σαββατιάτικο σχολείο ελεύθερου χρόνου της Στοκχόλμης, διέρχεται μια δύσκολη περίοδο και ζήτησε την αρωγή της Ομοσπονδίας. Το Δ.Σ. αποφάσισε να βοηθήσει οικονομικά το Σαββατιάτικο σχολείο για την κάλυψη μέρους των εξόδων του.
  – Ο Κ. Χαϊδευτός συναντήθηκε με τη Συντονίστρια εκπαίδευσης Βαρβάρα Καμπουρίδη και συζήτησαν διεξοδικά το πιστοποιητικό ελληνομάθειας και την εκπαίδευση των ελληνόπουλων στις χώρες της Ευρώπης και ιδιαίτερα της Σουηδίας. Η έλλειψη δασκάλων αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι απόδημοι.

  ΣΑΕ και Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού
  Το Δ.Σ. αποφάσισε να πάρει την πρωτοβουλία συνάντησης των ελληνικών Ομσπονδιών Ευρώπης με σκοπό:
  – τη συντονισμένη παρέμβαση στο νέο νομοσχέδιο λειτουργίας του ΣΑΕ, στην επικείμενη γενική συνέλευση τον Ιούνιο
  – την ανησυχία των απόδημων Ελλήνων για τη λειτουργία της Γενικής Γραμματείας Απόδημους Ελληνισμού, η οποία, μεταξύ άλλων, στερούμενη κονδυλίων για την επιχορήγηση των οργανώσεων εξελίσσεται σε ένα γραφειοκρατικό όργανο χωρίς αρμοδιότητες

  SIOS
  Οι θέσεις της Ομοσπονδίας όσον αφορά στη λειτουργία και δράση του SIOS θα παρουσιαστούν στην ετήσια συνέλευση του οργάνου τον Μάιο. Το SIOS πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες και να στραφεί προς άλλες μορφές δράσης όπου οι Ομοσπονδίες μέλη του να συμμετέχου

 40. @ TA NEA

  Καλό είναι να κάνουμε και ένα λογαριασμό, όχι μόνο βαρύγδουπες ανακοινώσεις της σκατοσακούλας του απατεώνα Κομνηνού Χαϊδευτού.

  Ας υπολογίσουμε τι έβαλε στην τσέπη του, καθαρό χρήμα, ο απατεώνας Κομνηνός Χαϊδευτός από αυτή την πανηγυρική επίσκεψη στην κοινότητα της Lund.

  Η απόσταση Στοκχόλμη – Lund – Στοκχόλμη είναι 1.000 χλμ. δηλαδή 100 μίλια.

  Αφορολόγητο ποσό ανά μίλι ως αποζημείωση αυτοκινήτου για εκτός έδρας είναι 18,5 κορόνες.

  Άρα 100 μίλια επί 18, 5 κορ. μας κάνει 1.850 κορόνες.

  1.850 κορόνες λοιπόν τα έξοδα αυτοκινήτου συν 220 κορ. traktamente/dag μας κάνει 2.070 κορόνες.

  2.070 κορόνες καθαρά στην τσέπη του είναι το ελάχιστο αφορολόγητο ποσό που απέσπασε από την ομοσπονδία ο απατεώνας Χαϊδευτός για την επίσκεψη αυτή, επίσκεψη απαραίτητη βεβαίως γιατί χωρίς σκατοσακούλα τι σόι επέτειο να κά η Lund!
  Να μη μυρίσει λίγο βόθρο ΚΚΕ και αυτή η κοινότητα;

  Μιλάμε για ελάχιστο ποσό γιατί όλο και κάτι έξτρα βάζει αυτή η σκατοσακούλα, χώρια που κάθε φορά που ταξιδεύει είτε πραγματικά είτε μαϊμού (γιατί η σκατοσακούλα έχει επινοήσει και μαϊμού ταξίδια, όποτε έχει επείγουσα ανάγκη για χαρτζιλίκι)

  όλο και κάτι θα χάσει ή θα του κλέψουν οι άλλοι κλέφτες, κάνα ρολόι χρυσό, κινητό, λαπτοπ ή ακόμα και καμιά μεταξωτή σκελαία που του έκλεψε η καμαριέρα του ξενοδοχείου και ζητάει από την ομοσπονδία τα λεφτά για να αγοράσει καινούργιο σώβρακο.Ή το πορτοφόλι του με εκείνες τις 10.000 κορ. που έχει πάντα μέσα.

  Με το ίδιο τρόπο μπορούμε να υπολογίσουμε και την αποζημείωση και των άλλων λαμογιών της ομοσπονδίας, ακόμα και του γλειφοκώλη Παγκαλιά είτε τον είχαν μαζί τους είτε όχι.

  Ποιος είπε ότι η ομοσπονδία τώρα που της έκοψε το σουηδικό κράτος το 1,3 εκατομμύριο κορόνες από την απάτη με τη μαϊμού νεολαία δεν έχει λεφτά;

  Έχει και παραέχει!

  Αυτό το SIOS τι είναι πάλι;
  Τι απάτη είναι αυτή πάλι;

  Υ.Γ. Για ταξιδάκια στο εξωτερικό του προέδρου των Ελλήνων, της σκατοσακούλας δηλαδή, για την επίλυση των πολλαπλών προβλημάτων τους η ταρίφα βεβαίως είναι άλλη, υψηλότερη φυσικά, με διαμονή σε σουίτες κτλ.

 41. “Καί βγῆκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνῆτες, Ἕλληνες, σπορά τῆς ἐβραιουργιᾶς, πού εἶπαν νά μᾶς σβήσουν τήν Ἁγία Πίστη, τήν Ὀρθοδοξία, διότι ἡ Φραγκιά δέν μᾶς θέλει μέ τέτοιο ντύμα Ὀρθόδοξον. Καί ἐκάθησα καί ἔκλαιγα διά τά νέα παθήματα.

  Καί ἐπῆγα πάλιν εἰς τούς φίλους μου τούς Ἁγίους. Ἄναψα τά καντήλια καί ἐλιβάνισα λιβάνιν καλόν ἁγιορείτικον. Καί σκουπίζοντας τά δάκρυά μου τούς εἶπα: “Δέν βλέπετε ποῦ θέλουν νά κάνουν τήν Ἑλλάδα παλιοψάθα; Βοηθεῖστε, διότι μᾶς παίρνουν, αὐτοί οἱ μισοέλληνες καί ἄθρησκοι, ὅ,τι πολύτιμον τζιβαϊρικόν ἔχομεν.

  Φραγκεμένους μᾶς θέλουν τά τσογλάνια τοῦ τρισκατάρατού του Πάπα… Μην ἀφήσετε, Ἅγιοί μου αὐτά τά γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας νά μασκαρέψουν καί νά ἀφανίσουν τούς Ἕλληνες, κάνοντας περισσότερο κακό ἀπό αὐτά πού καταδέχθηκεν ὁ Τοῦρκος ὡς τίμιος ἐχθρός μας”.

 42. «ὦ γένος τῶν Ἑλλήνων, φυλὴ Ἑλληνική, δύο φορὲς δοξασμένοι ἀπὸ τοὺς Πατέρες σας, ὁπλισθῆτε μὲ τὸν ζῆλον τοῦ Θεοῦ, ἕκαστος ἐξ ὑμῶν ἂς ζωσθῇ τὴν ῥομφαῖαν του, διότι εἶναι προτιμώτερον νὰ ἀποθάνῃ τις μὲ τὰ ὅπλα ἀνὰ χεῖρας, παρὰ νὰ καταισχύνῃ τὰ ἱερὰ τῆς Πίστεώς του καὶ τὴν Πατρίδα του»!

 43. «Εις τα ’20 με ήλθαν γράμματα από τον Υψηλάντη δια να είμαι έτοιμος, καθώς και όλοι οι εδικοί μας.
  25 Μαρτίου ήτον η ημέρα της γενικής επαναστάσεως»

 44. Mexri kai sta ellhnika bloks eftase h hari ton apataionon toy KouKoue ! !

  http://filonoi.gr/f-organosi-maimoy-toy-kke-sthn-soyhdia-epapse-na-epidoteitai/

 45. Καί εἶπαν οἱ ἄθρησκοι πού ἐβάλαμεν εἰς τόν σβέρκο μας νά μή μανθάνουν τά παιδιά μᾶς Χριστόν καί Παναγίαν, διότι θά μᾶς παρεξηγήσουν οἱ ἰσχυροί.

  Καί βγῆκαν ἀκόμη νά ‘ποτάξουν τήν Ἐκκλησίαν, διότι ἔχει πολλήν δύναμη και την φοβοῦνται. Καί εἶπαν λόγια ἄπρεπα διά τούς παπάδες. Ἐμεῖς, μέ σκιάν μας τόν Τίμιον Σταυρόν, ἐπολεμήσαμεν ὁλοῦθε, σέ κάστρα, σέ ντερβένια, σέ μπογάζια καί σέ ταμπούργια. Καί αὐτός ὁ Σταυρός μᾶς ἔσωσε.
  Μᾶς ἔδωσε τήν νίκη καί ἔχασε (ὁδήγησε σέ ἥττα) τόν ἄπιστον Τοῦρκον. Τόση μικρότητα στόν Σταυρό, τόν σωτήρα μας!

  Καί βρίζουν οἱ πουλημένοι εἰς τούς ξένους καί τούς παπάδες μας, τούς ζυγίζουν ἀναντρους καί ἀπόλεμους. Ἐμεῖς τούς παπάδες τούς εἴχαμε μαζί εἰς κάθε μετερίζι, εἰς κάθε πόνον καί δυστυχίαν. Ὄχι μόνον διά νά βλογᾶνε τά ὄπλα τά ἱερά, ἀλλά καί αὐτοί μέ ντουφέκι καί γιαταγάνι, πολεμώντας σάν λεοντάρια.
  Ντροπή Ἕλληνες”!

 46. Mas prixate ta arxidia me to kwlo SAE. Ante ftanei to grapses mia dyo treis Mpasta me tous apatewnes tous karagiozides.Ti exoun kanei oi malakes mexri simera .Diafora arxidia apo dw pou trexoun tsampa taxidakia kai xenodoxeia sta synedria tou SAE ti enimerwsi mas edwsan kai se ti synevalan stin kaliterefsi tis zwis mas edw san apodimoi ?
  Ante to mathame to mathima ta komounia tis Omospondias den gra -foun gia tous apatewnes tou SAE giati den to kontrolaroun .
  Na pan na gamithoun kai oi Stalinokleftes kai oi SAElamogioi kai
  oi malakes pou mas prixan ta arxidia gia ton Athens.Pwre kollima ston egefalo pou xoun kapoioi kathysterimenoi !

 47. 4500 .000 malakies prospathei na varesei i Stalinomaimou “proedros”
  o Tsamis alitis anthellinas tou KKE Apostolis Papakwstas gia na isoskelisei ton isologismo tou
  APOLAFSTE TON PAPAKWSTA EPI TO ERGON !

 48. To Komouni tou AKEL o athlios saltimpagos tou Stalinismou dielyse
  tin isxyri oikonomia tis Kyprou pou afise o MEGALOS ELLINAS Tasos Papadopoulos.Afto itan gnwsto tous teleftaious mines gia afto ta komounia fagan foumo stis ekloges.Alla o kosmos psifise ton neofilelefthero praktora tis Neas Taxis to lake tis Merkel kollito tou Jefrey Mineyko Papandreou kai tou Mpenaki-Samara
  gia na ftasoume safto to aisxos .

  Παρακολουθήσαμε πριν από λίγο στους δέκτες μας, το διάγγελμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, σχετικά με την συμφωνία που επιτεύχθηκε στο Eurogroup την Παρασκευή. Ένα διάγγελμα το οποίο ήταν πιστή αντιγραφή του διαγγέλματος του Τζέφρυ Παπανδρέου αλλά και στην ίδια γραμμή που ακολούθησαν στην συνέχεια ο Λουκάς Παπαδήμας και ο Αντώνης Σαμαράς, όταν έπρεπε να δικαιολογήσουν αμφότεροι την στάση τους για τα μνημονιακά μέτρα. Φαίνεται οι επαφές που είχε στην Ελλάδα προ λίγων ημερών, έπιασαν τόπο.

  Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και το επιτελείο του, στάθηκαν τραγικά ανεπαρκείς στην αντιμετώπιση των ευρωπαϊκών εκβιασμών, με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν άτακτα από τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις.

  http://ethnikolaikometwpo.blogspot.gr/2013/03/170313.html

 49. …Κι όλα αυτά, ποντάροντας στην αμερικανική υποστήριξη, ενώ συμπεριφερόμενοι με τρόπο που θα ζήλευαν και οι Ναζί πρόγονοί τους, δε δίστασαν αφενός να επιχειρήσουν να «γονατίσουν» συνολικά τον Ελληνισμό στην περιοχή για να ληστέψουν τον ορυκτό του πλούτο, αλλά και με απευθείας συνεννόηση της Μέρκελ με τον Ερντογάν, να βάλουν στο «παιχνίδι» από την πίσω πόρτα και τους νεοθωμανούς της Άγκυρας!

  Την ίδια στιγμή Αθήνα και Λευκωσία διαθέτουν ηγεσίες κατώτερες των περιστάσεων, γενικότερα μια πολιτική ελίτ κάθε απόχρωσης η οποία αποτελεί παράγωγο της ομαδικής αυτοκαταστροφικής ηλιθιότητας πρόσδεσης άνευ όρων στο καράβι της Ευρωπαϊκής Ένωσης που η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων στην Ελλάδα και την Κύπρο ήταν έτοιμοι να καταργήσουν – οι φελλοί – ακόμα και τις Ένοπλες Δυνάμεις – αφού οι Ευρωπαίοι θα μας έλυναν όλα τα προβλήματα.

  Οι ώρες που ακολουθούν είναι κρίσιμες και πολύ αμφιβάλουμε εάν οι ηγεσίες στην Αθήνα και τη Λευκωσία μπορούν να ξεπεράσουν το βολικό στερεότυπο που τους εξέθρεψε όλα αυτά τα χρόνια και δεν τολμούν να αρθρώσουν κουβέντα, λέγοντας ότι τα «κόλπα» που γίνονται στο Λονδίνο και στη Φραγκφούρτη ωχριούν μπροστά σε αυτά που γίνονται στη Λευκωσία. Γι’ αυτό η πανάθλια γερμανική ηγεσία σπεύδει να καθησυχάσει ότι αυτό το μέτρο αφορά αποκλειστικά και μόνο την Κύπρο.

  Ευτυχώς όμως τελικά, που οι διεθνείς αγορές γράφουν στα ..

  http://www.defence-point.gr/news/?p=71589

 50. Με μια κίνηση που αποδεικνύει για ποιον λόφο θεωρείται μεγάλος ηγέτης και παρά τις όποιες ενστάσεις για το αυταρχικό – σύμφωνα με πολλές πλευρές – στιλ διακυβέρνησης, ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, διδάσκει εξωτερική πολιτική στα «παιδάκια» (αυτή είναι η αναλογία) της Μέρκελ και του Σόιμπλε (ηγέτες της κακιάς ώρας και οι δυο τους), αλλά και στους ανάξιους απογόνους του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου, ενώ προκαλεί πονοκέφαλο σε όλη την υφήλιο!

  Πριν καν σας περιγράψουμε ποια είναι η κίνηση ματ της Ρωσίας στην Κύπρο, προϊδεάζουμε τους φίλους και αναγνώστες μας πως οτιδήποτε και να συμβεί τελικά, η Ρωσία θα βγει ωφελημένη από αυτή την αναταραχή στο Νησί της Αφροδίτης και θα εξηγήσουμε το γιατί…

  http://www.defence-point.gr/news/?p=71565

 51. Λάβρος επιτέθηκε εναντίον όσων κατέστρεψαν την κυπριακή οικονομία (δηλαδή των κομουνιστών του ΑΚΕΛ σε… ελεύθερη μετάφραση) ο Αρχιεπίσκοπος της Κύπρου Χρυσόστομος, ενώ αποκάλεσε «πρόστυχους» τους Ευρωπαίους για την στάση απέναντι στην Κύπρο.

  Όντας εξαιρετικά εκνευρισμένοι για τη στάση των υποτιθέμενων εταίρων Ελλάδας και Κυπριακής Δημοκρατίας, δεν επιθυμούμε να σχολιάσουμε τίποτα απολύτως για το δεύτερο, καθώς εάν το κάναμε ίσως θα λέγαμε πολύ περισσότερα και πολύ πιο προσβλητικά.

  Για το πρώτο όμως, να θυμίσουμε στον πολύ δραστήριο Αρχιεπίσκοπο της Κύπρου, ότι λίγες μέρες προ των εκλογών του β’ γύρου ανάμεσα στον Αναστασιάδη και τον Μαλλά (του… αγαπημένου του κομουνιστικού ΑΚΕΛ), όχι μόνο συνάντησε τον πρώτο, αλλά τον προσφώνησε και ως «κύριε πρόεδρε», ρίχνοντας το όποιο βάρος της εκκλησίας στις εκλογές στην υποψηφιότητα του τελικού νικητή των εκλογών.

  Περιμένουμε να δούμε εάν ο Μακαριότατος θα εμφανιστεί να έχει πειστεί από το επιχείρημα ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα μετά το τελεσίγραφο ο Αναστασιάδης. Πάντως, όταν λέει στο κήρυγμα ότι η χώρα αν την πιέσουν και πολύ θα πρέπει να εγκαταλείψει το ευρώ, οφείλει να εξηγήσει στο χριστεπώνυμο πλήρωμα της εκκλησίας, ποιο είναι αυτό το όριο. Συγκεκριμένα, όχι γενικά.

  Διότι αν δεν το κατάλαβε ακόμα ο συμπαθής ιεράρχης, πολύ απλά, οι Ευρωπαίοι διώχνοντας ρωσικά και αραβικά κεφάλαια από το νησί καθιστούν αποικία τους την Κύπρο… Μήπως να σήκωνε το τηλέφωνο και να έλεγε δυο κουβέντες στον πρόεδρο που φαίνεται να έχει μια δυσκολία να αντιδράσει σε συγκεκριμένες πλευρές; Να μας πει δυο λόγια βέβαια και για το πως βλέπει τη ρωσική πρόταση…

  http://www.defence-point.gr/news/?p=71575

 52. O PALAION PATRON GERMANOS

  LEGETAI OTI OTAN EYLOGHSE TO TOTE EPANASTATIKO
  LABARO , EIXE ENA SPATHI STA PLEYRA TOY .
  DHLADH ANAGKASTHKE NA TO KANEI . ISOS EINAI ALHTHEIA ?

 53. PST ! SANDALH – ZORRO

  ELLA MIA BOLTA APO TO BOLSEBIKIKO SXOLEIO TOY ÅSE
  STHN AULA TO SABBATO 24 MARTIOY NA METRHSEIS TOYS
  40 MATHITES.
  KAI PST ! MH FOBASAI OYTE MPOGIES OYTE KOTOYLIES
  SOY TO EGGYONTAI OI GONEIS , OK ?

 54. @ VARA TON APOSTOLI VARA TON

  Χα χαχ χαχχαχ!
  Είναι και μικροτσούτσουνος ο ανθέλληνας τσάμης γι αυτό είναι τόσο κομπλεξικός η προεδράρα, η ψωνάρα…. η Απουστόλλς.

 55. Επιτέλους, οι εμφανιζόμενοι τα τελευταία χρόνια ως «πατριώτες» του ΚΚΕ, πέταξαν τη μάσκα και έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο: του παντοτινού προδότη, του Εφιάλτη και του Πηλιογούση!

  Επιτέλους, το ΚΚΕ επέστρεψε στην εποχή της σιωνιστικής Φεντερασιόν, του «όχι μόνο δε λυπηθήκαμε για τη Μικρασιατική καταστροφή, μα και την ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ» (τα κεφαλαία δικά τους…), των συμφώνων με τους βουλγαροκομιτατζήδες, της απόφασης της 5ης Ολομέλειας της Κ.Ε. του ΚΚΕ για «ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη» κ.τ.λ.

  Με μια θρασύτατη, λοιπόν, ανακοίνωση-πατσαβούρα, την οποία μοίρασαν στους μικρούς μαθητές, οι «εκπαιδευτικοί» του ΠΑΜΕ (δηλαδή οι σταλινικοί ινστρούχτορες που μαθαίνουν τα παιδάκια μας μαρξισμό-λενινισμό-σταλινισμό…) παραχαράσσουν ξεδιάντροπα την Ελληνική Ιστορία, υποστηρίζοντας ότι η Επανάσταση του Γένους ήταν… ταξική, ότι οι Έλληνες και οι Τούρκοι… συμπολεμούσαν, ότι το πρόβλημα ήταν… πολιτικό (ο ζυγός του Σουλτάνου) κι όχι εθνικό (οι Τούρκοι κατακτητές), ότι οι Αρβανίτες δεν ήταν Έλληνες, και τέλος ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία ήταν… κατά του αγώνα και ο Παλαιών Πατρών Γερμανός… απατεώνας!!! Σας παραθέτουμε παρακάτω κάποια χαρακτηριστικά σημεία από το κομμουνιστικό δηλητήριο:

  Εδώ προκύπτουν δύο σημαντικά ζητήματα:

  1ον) Οι «εκπαιδευτικοί» του ΠΑΜΕ (κι όχι οι βιοτέχνες, οι εμποροϋπάλληλοι κ.λπ.) αμφισβητούν επισήμως τη διδακτέα ύλη που είναι υποχρεωμένοι να διδάσκουν στα παιδιά. Δικαίωμά τους να το κάνουν ατομικώς, αλλά δεν είναι δικαίωμά τους να το κάνουν με την ιδιότητα του κρατικού λειτουργού. Το κράτος (αυτό τέλος πάντων το πράγμα που αποκαλούμε «κράτος») είναι υποχρεωμένο να τους στείλει ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ από κει που’ ρθαν!

  2ον) Εφόσον αμφισβητείται επίσημα ο εθναρχικός ρόλος της Εκκλησίας κατά την Επανάσταση, οφείλει ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ να παρέμβει η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος, να αποκαταστήσει την ιστορική αλήθεια και να καταδικάσει επίσημα και χωρίς υπεκφυγές το αντίχριστο κόμμα της αθεΐας και της διαστρέβλωσης της ιστορίας!

  3ον) Κάποιοι (ελάχιστοι ευτυχώς…) ιεράρχες, που ζητούσαν από την Εκκλησία επίσημη καταδίκη της Χρυσής Αυγής (!!!) και δήλωναν πως προτιμούν τους άθεους κομμουνιστές από τους χρυσαυγίτες, οφείλουν ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ να βγουν από τα καβούκια τους και να πάρουν δημόσια θέση για την ελεεινή και τρισάθλια ανακοίνωση των προστατευομένων τους.

 56. @ GONIOS

  Ρε μάγκα τέτοιου είδους προσκλήσεις τις κάνουν επώνυμα!
  Και όχι από εδώ.
  Ο εκλεκτός συμπατριώτης μας ο Σανδαλής απ ό,τι γνωρίζω δεν κρύβεται.
  Τις καταγγελίες του για τους απατεώνες του ΚΚΕ τις έχει κάνει στα μίντια με όνομα και φωτογραφία.
  Άνοιξε λοιπόν τον τηλεφωνικό κατάλογο και στείλε του πρόσκληση στο σπίτι του που θα εγγυάται και την σωματική ακεραιότητά του από τα εγκληματικά στοιχεία όπως λες του σχολείου των μπολσεβίκων.

  Από την άλλη την κολοκυθιά θα παίξουμε; Ήδη άρχισαν και οι εκπτώσεις.
  Από 300 μαθητές που λες εσύ ήδη η μπολσεβίκα η γκιόσα η κυρά-Μαρίκα η Χλιάρω η κτάλω έπεσε τώρα στα 240. Έτσι λέει στην ιστοσελίδα των μπολσεβίκων Βρεγμένη.

  Σε επόμενο ποστ θα πέσει στους 180 μαθητές και πάει λέγοντας.

  Αυτό που δεν απάντησες όμως είναι: αυτή την Ιστορία του ΚΚΕ διδάσκετε στο σχολείο σας; Το ιένα είν του σχουλείου! Του Åsö.

  Αυτή η Κούλα πώς τη λένε αυτή τη μπολσεβίκα τη δασκάλα που κάνει και λαμογιές και ο Παπακώστας αυτή την Ιστορία διδάσκουν στα παιδιά;

  Και θέλετε η πατρίδα να στείλει και δασκάλους που θα τους πληρώνει το ελληνικό δημόσιο;

  Τολμάς να απαντήσεις;

  Την μοίρασε ο το λαμόγιο ο Κωνστάντης στα παιδιά την επιστολή το ΠΑΜΕ της τρομοκρατικής οργάνωσης του ΚΚΕ;

  Αυτό το λαμόγιο ο Γιάννης Κωνστάντης δεν είναι ο αρχηγός της συμμορίας του ΠΑΜΕ στη Σουηδία;

  Υ.Γ. Α, το θυμήθηκα Κούλα Υφαντίδου το λένε αυτό το λαμόγιο την μπολσεβίκα τη συνδικαλίστρια του ΠΑΜΕ που έχετε για δασκάλα εκεί στο σχολείο των μπολσεβίκων.

 57. @ PERIERGOS,

  Φίλε μου τι να σου πώ;
  Δεν το γνωρίζω.
  Αλλά, αν το λέει ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, εεε, τότε… σίγουρα αλήθεια θα είναι!

 58. To Blok Ellines Tis Souidias pire fotia afinei olous tous Ellines na poun tin gnomi tous eleuthera (Komounistes, dexious, sosialdimokrates,) Monon na mein vrizoume Sunelines
  EUHARISTO

 59. Mpa plaka exei Anagnostis kai kana vrisimataki,Aristofaniki paradosi !

 60. Η εν λόγω προκήρυξη, δυστυχώς για τα ανθελληνικά μιάσματα, ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ στη γαλλική εφημερίδα «Le Constitutionnel» της 6ης Ιουνίου 1821!

  Παλαιών Πατρών Γερμανός: «ὦ γένος τῶν Ἑλλήνων, φυλὴ Ἑλληνική,
  δύο φορὲς δοξασμένοι ἀπὸ τοὺς Πατέρες σας, ὁπλισθῆτε μὲ τὸν ζῆλον τοῦ Θεοῦ,
  ἕκαστος ἐξ ὑμῶν ἂς ζωσθῇ τὴν ῥομφαῖαν του, διότι εἶναι προτιμώτερον νὰ ἀποθάνῃ
  τις μὲ τὰ ὅπλα ἀνὰ χεῖρας, παρὰ νὰ καταισχύνῃ τὰ ἱερὰ τῆς Πίστεώς του καὶ
  τὴν Πατρίδα του»!

  Κάποιοι θλιβεροί και ανύπαρκτοι, επανέλαβαν για πολλοστή φορά τις φρικτές ιστορικές διαστρεβλώσεις τους περί «μύθων» της έναρξης της Επανάστασης του 1821 στην Αγία Λαύρα, «παραμυθιών» όσα αφορούν το Λάβαρο και γενικά τον ρόλο των Ιεραρχών.

  Καταρχήν, οφείλουμε να υπογραμμίσουμε πως τα συγκεκριμένα αποβλακωμένα – από τις εβραιομαρξιστικές θεωρίες – υποκείμενα ΔΕΝ τα ενοχλούν γενικά οι…ημερομηνίες, αλλά ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ: ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ!!!

  Γιατί; Διότι δεν αντέχουν να αναφέρεται το όνομα της Παναγίας μας, πόσο μάλλον Αυτή να συνδέεται με την έναρξη του ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!
  Λοιπόν, για να τελειώνουμε: Η Επανάσταση είχε προκαθορισθεί να ξεκινήσει με ενδεικτική ημερομηνία ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821! Γιατί;

  Διότι – όσο κι αν τσούζει τους νεογενίτσαρους γραικύλους – ΟΛΟΙ οι Αγωνιστές μάχονταν ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ! Άρα, είχαν στο μυαλό τους να πάρουν ΠΡΩΤΑ την ΕΥΛΟΓΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ και μετά να πιάσουν τ’ άρματα!

  Ξεκίνησε όμως ακριβώς εκείνη την ημερομηνία σε ολόκληρη την Πελοπόννησο; Όχι, διότι ο κάθε Οπλαρχηγός είχε αρχίσει ήδη τις αψιμαχίες με τις ντόπιες τουρκικές φρουρές και αν οι συνθήκες το επέτρεπαν – όπως π.χ στην Καλαμάτα – ΕΠΡΕΠΕ ΑΜΕΣΑ να επιτεθεί, ακόμα κι αν ήταν 2 ή 3 μέρες πριν την 25η! Εκτός των άλλων, τα μέσα επικοινωνίας ήταν υποτυπώδη και περνούσαν μέρες για να μάθει ο ένας Επαναστάτης στο Βορρά τι έκανε ο άλλος στη Δύση και να συντονιστούν τέλεια!

  ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ: Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου δεν ήταν η δεσμευτική, αλλά η ενδεικτική ημερομηνία της έναρξης του ξεσηκωμού! Το καταλαβαίνουν αυτό οι ελεεινοί νενέκοι;

  Όσον αφορά τον Παλαιών Πατρών Γερμανό, όχι απλά όρκισε τους Αγωνιστές της περιοχής του, αλλά συνέταξε και Επαναστατική Προκήρυξη, στην οποία γράφονται τα εξής:

  Διακήρυξις τοῦ Γερμανοῦ, Ἐξάρχου τῆς πρώτης
  κατὰ τὴν τάξιν Ἀχαΐας, Ἀρχιεπισκόπου Πατρῶν, πρὸς τὸν Κλῆρον καὶ τοὺς πιστοὺς
  τῆς Πελοποννήσου, ἡ ὁποία ἐξεφωνήθη ἐντὸς τῆς Μονῆς τῶν Ἀδελφῶν τῆς Λαύρας
  τοῦ ὄρους Βελιᾶ τὴν 8ην (20ὴν) Μαρτίου 1821.

  «Πολυαγαπημένοι μας ἀδελφοί, ὁ Κύριος, ὁ ὁποῖος ἐτιμώρησε (ἐνν. διὰ τῆς
  ὑποδουλώσεως εἰς τὸν κατακτητὴν) τοὺς πατέρας μας καὶ τὰ τέκνα των, σᾶς
  ἀναγγέλλει διὰ τοῦ στόματός μου τὸ τέλος τῶν ἡμερῶν τῶν δακρύων καὶ τῶν
  δοκιμασιῶν. Ἡ φωνή Του εἶπε ὅτι θὰ εἶσθε ὁ στέφανος τὸν κάλλους Του καὶ
  τὸ διάδημα τῆς Βασιλείας Του. Ἡ ἁγία Σιὼν δὲν θὰ παραδοθῇ πλέον εἰς τὴν
  ἐρήμωσιν (Ἡσ. 62,3). Ὁ ναὸς τοῦ Κυρίου, ὁ ὁποῖος ἐβεβηλώθη, ὡσὰν ἕνας ἄθλιος
  χῶρος, τὰ σκεύη τῆς δόξης, τὰ ὁποῖα ἐσύρθηκαν εἰς τὸν βοῦρκον (Α´ Μακ. 2,
  8-9), θὰ γίνουν καταιγίς! Ἡ ἄβυσσος τὴν ἄβυσσον ἐπικαλεῖται (Ψαλμ. 41,8)
  ἡ παλαιόθεν (δηλ. ἡ ἐγνωσμένη) εὐσπλαγχνία τοῦ Κυρίου (θρῆνοι Ἱερεμίου 5,1)
  θὰ ἐπισκιάσῃ τὸν Λαόν Του. Ἡ φυλὴ τῶν Τούρκων ὑπερέβη τὸ μέτρον τῶν ἀνομιῶν,
  ἡ ὥρα τὸν καθαρμοῦ ἔφθασε, συμφώνως πρὸς τὸν λόγον τοῦ Αἰωνίου: «νὰ πετάξῃς
  ἔξω, νὰ διώξῃς, τὸν σκλάβον καὶ τὸν υἱόν του» (Γενεσ. 21,10). Νὰ εἶσθε,
  λοιπόν, ἀγαπημένοι, ὦ γένος τῶν Ἑλλήνων, φυλὴ Ἑλληνική, (ἐνν. καθὼς εἶσθε)
  δύο φορὲς δοξασμένοι ἀπὸ τοὺς Πατέρες σας, ὁπλισθῆτε μὲ τὸν ζῆλον τοῦ Θεοῦ,
  ἕκαστος ἐξ ὑμῶν ἂς ζωσθῇ τὴν ῥομφαῖαν του, διότι εἶναι προτιμώτερον νὰ ἀποθάνῃ
  τις μὲ τὰ ὅπλα ἀνὰ χεῖρας, παρὰ νὰ καταισχύνῃ τὰ ἱερὰ τῆς Πίστεώς του καὶ
  τὴν Πατρίδα του (Ψαλμ. 44,4). Ἐμπρὸς λοιπὸν «διαῤῥήξωμεν τοὺς δεσμοὺς αὐτῶν
  καὶ ἀποῤῥίψωμεν ἀφ᾿ ἡμῶν τὸν ζυγὸν αὐτῶν» (Ψαλμ. 2,3), διότι εἴμεθα οἱ κληρονόμοι
  τοῦ Θεοῦ καὶ οἱ συγκληρονόμοι τοῦ Ἰησοῦ Χριστοῦ (Ψαλμ. 8,17).

  Οἱ ἄλλοι, καὶ ὄχι ἡμεῖς οἱ ἱερωμένοι (κατὰ λέξιν ἐκτὸς τοῦ ἱερατείου
  σας), θὰ σᾶς ὁμιλήσουν διὰ τὴν δόξαν τῶν προγόνων σας. Ἐγὼ ὅμως θὰ σᾶς ἐπαναλάβω
  τὸ ὄνομα τοῦ Θεοῦ, πρὸς τὸν Ὁποῖον ὀφείλομεν ἀγάπην ἰσχυροτέραν καὶ ἀπὸ
  τὸν θάνατον (Ἆσμα Ἀσμάτων 8,6).

  Αὔριον, ἀκολουθοῦντες τὸν Σταυρόν, θὰ βαδίσωμεν πρὸς αὐτὴν τὴν πόλιν
  τῶν Πατρῶν, τῆς ὁποίας ἡ γῆ εἶναι ἡγιασμένη ἀπὸ τὸ αἷμα τοῦ ἐνδόξου Μάρτυρος
  Ἀποστόλου Ἁγίου Ἀνδρέου. Ὁ Κύριος θὰ ἑκατονταπλασιάσῃ τὸ θάῤῥος σας. Ἵνα
  δὲ προστεθοῦν εἰς ὑμᾶς αἱ ἀναγκαῖαι διὰ νὰ ἀναζωογονηθῆτε δυνάμεις, σᾶς
  ἀπαλλάσσω ἀπὸ τὴν νηστείαν τῆς Τεσσαρακοστῆς, τὴν ὁποίαν τηροῦμεν. Στρατιῶται
  τοῦ Σταυροῦ, ὅτι καλεῖσθε νὰ ὑπερασπισθῆτε, εἶναι αὐτὸ τοῦτο τὸ θέλημα τοῦ
  Οὐρανοῦ. Εἰς τὸ ὄνομα τοῦ Πατρὸς καὶ τοῦ Υἱοῦ καὶ τοῦ Ἁγίου Πνεύματος νὰ
  εἶσθε εὐλογημένοι καὶ συγκεχωρημένοι ἀπὸ πάσας τὰς ἁμαρτίας σας».

  http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articles/istoria/epanastasi_1821/h_epanastatiki_diakliruxi_tou_palaion_patron_germanou_stis_20_martiou_1821_istoriko_ntokoumento__rapisma_se_antistoritous_graikulous.html

 61. Grafei i petameni proedrina apo to lamogio ton Kwnstanti iMenidiatisa Kolonakiotisa Mpolsevika Kyra-Marika gia to Savatiatiko twn Mpolsevikwn tis psiloaderfis tou Riksgälden tin Tsamaina ton Kwnstantinou :

  Οποτε ο αριθμος 200-250 ειναι πολυ κοντα στην πραγματικοτητα για τα παιδια που μαθαινουν ελληνικα,χορο,μουσικη στο συνολο των δραστηριοτήτων κλπ υπο την επιβλεψη του συλλογου στο Åsö.

  Apo 300 loipon katevikan stous 200.Peraste kosme tsampa prama
  MEGALES EKPTWSEIS ! DEN XANAGINAN ! TO KKE TRELLATHIKE !

  Xorous mousikes … ypo tin epivlepsi ..Re kati mou thymizei afto kati kyklous mathimatwn me pseftikes listes Bre-Bre ti xes Gianni Ti xa panta .Pali tis apates xekinisan ta vrwmokomounia !

 62. Αχ Ελ-Μαροκανακι μου, είσαι ακόμη ηλιοκαμμένος κάτω απο την μάσκα σου? Θεούλη μου πόσο με συναρπάζει το βελούδινο γουφτοκάψιμό σου δεν ξέρεις, 3 νταβοράκια χρειάζομαι γιά να συνέλθω καί όταν δεν έχω νταβοράκια διαβάζω το ευαγγέλιο 2 φορές για να καλμάρω, Δόξα τον θεό μας, όπως λέμε εμείς οι γνήσιοι Ελληνες.

  Afti i aderfi pou ta grafei afta kai xlevazei ti pisti mas kai to Theo prepei na einai i Mpolsevika tou Riksgälden i vrwmotsamisa pou evrize kai tin Ellada kanontas logopaignio me to Hellenic apokalontas to Hesmeno.
  Vrwmoprodoti Tsami Anthellina Satanokomounisti tou Siwnoprodotikou KKE einai poly vrwmiki isoufra sou gia na pianeis tin pisti kai tin Ellada mas sta xeili vrwmaoalliti anthellina Genitsare Kwnstantinou eisai kai proedros Ellinikou ?sxoleiou .Apodeixi oti to sxoleio sas einai Mpolsevikiko Anthelliniko me tetoion anthellina pou xete gia proedro
  kai mono komounistes atheoi mporoun na stelnoun ta paidia tous afou anexonte xlevasmo tis pistis mas kai tis patridas mas.
  Trexte paliokleftes ston apatewna Komnino na zitianepsete gia na plirwsete ta noikia sas.

 63. ΠΑΜΕ σαν άλλοτε! Το ΚΚΕ, αντί να ζητήσει συγγνώμην για την άθλια θέση που κράτησε από το 1924 έως το 1949 υπέρ της αποσχίσεως της Μακεδονίας και της Θράκης από την Ελλάδα, έβαλε τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ να ξαναγράψουν την ιστορία του 1821 με μαρξισμό και θράσος.

  Σε μία εποχή που η οικονομική κρίση καθιστά απαραίτητη την εθνική ομοψυχία, οι νοσταλγοί του Στάλιν ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους εθνοαποδομητές άλλων ιδεολογιών και συμπλέουν με τους διεθνείς κερδοσκόπους-χρηματιστές, οι οποίοι θέλουν να ξαναγράψουν την ιστορία των Βαλκανίων εις βάρος των εθνικών μας δικαίων.

  Η προκήρυξη των εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ προς τους μαθητές βρίθει ιστορικών λαθών και φανατισμού. Για τον μεν φανατισμό ας λάβουν τα μέτρα τους οι γονείς των παιδιών και οι υπεύθυνοι του Υπουργείου Παιδείας. Αλλά για τις ιστορικές ανακρίβειες καλόν είναι να θυμίσουμε ορισμένα γεγονότα στον λίγο χώρο που διαθέτουμε:
  Αμφισβητούν τον Παλαιών Πατρών Γερμανό και την ημερομηνία κηρύξεως της Εθνεγερσίας. Ο Θ. Κολοκοτρώνης, ο κληρικός Αμβρόσιος Φραντζής και άλλοι που παρέστησαν στη σύσκεψη του Αιγίου (Βοστίτσας) στα τέλη Ιανουαρίου 1821 βεβαιώνουν ότι ήταν ομόφωνη απόφαση της Φιλικής Εταιρίας να αρχίσει η εξέγερση στον Μωριά την ημέρα του Ευαγγελισμού. Οι ίδιοι οι πρωτεργάτες ήθελαν να τονίσουν τη σύνδεση Ελληνισμού και Ορθοδοξίας και να επικαλεσθούν την ευλογία της Παναγίας.

  Όμως μετά από 400 χρόνια δουλείας το καζάνι έβραζε και η έκρηξη έγινε λίγες ημέρες πριν από την καθορισμένη ημερομηνία. Από τις 14-16 Μαρτίου γύρω από τα Καλάβρυτα συνάπτονται συγκρούσεις Ελλήνων με φοροεισπράκτορες των Τούρκων, ενώ στην Αγία Λαύρα είναι κλεισμένοι οι πρόκριτοι με τον Αρχιεπίσκοπο της Πάτρας Γερμανό και τον Επίσκοπο Κερνίτσης και Καλαβρύτων Προκόπιο. Στις 17 Μαρτίου η Μονή πανηγυρίζει, διότι εκεί φυλάσσεται η κάρα του Αγίου Αλεξίου. Την πανηγυρική εκείνη ημέρα ο Παλαιών Πατρών Γερμανός λειτουργεί και κηρύσσει την Επανάσταση. Την ίδια ημέρα και οι Μανιάτες κηρύσσουν την Επανάσταση στην Αρεόπολη.

  Ο Γερμανός κατεβαίνει με το άλογο προς την Πάτρα και ανήμερα του Ευαγγελισμού ευλογεί ξανά το λάβαρο στην πλατεία Αγίου Γεωργίου. Την επόμενη ημέρα ο ίδιος μαζί με τον Προκόπιο και τους προκρίτους αποστέλλουν τη διακήρυξη της Ανεξαρτησίας στους Προξένους των Μεγάλων Δυνάμεων.

  Για τα γεγονότα της Αγίας Λαύρας μαρτυρίες έχουμε από τον Γάλλο Πρόξενο Πουκεβίλ, τον Κανέλλο Δεληγιάννη, από δημοσιεύματα γαλλικών και αγγλικών εφημερίδων ( LΕ CONSTITUTIONNNEL, LONDON TIMES) του Ιουνίου 1821 κ.ά.. Για τα γεγονότα της Πάτρας γράφουν πάλι ο Πουκεβίλ, ο Σπυρίδων Τρικούπης κ.ά. Το 1872 η Επιτροπή Εκδουλεύσεων της Βουλής των Ελλήνων ανεκήρυξε τον Παλαιών Πατρών Γερμανό ως τον πρώτο που κήρυξε την Επανάσταση και ουδείς διαμαρτυρήθηκε, δεδομένου ότι ζούσαν αρκετοί από τους αγωνιστές του 1821.

  Γράφει το ΠΑΜΕ ότι ήταν ταξική επανάσταση. Όχι, ήταν εθνική και θρησκευτική. Το ξεκαθαρίζει ο Θ. Κολοκοτρώνης γράφοντας ότι «η επανάσταση η εδική μας δεν ήταν σαν τες άλλες», εννοώντας ότι δεν έμοιαζε με την εμφύλια Γαλλική Επανάσταση.
  Το γράφουν σαφώς και όλα τα επίσημα κείμενα του Αγώνος ξεκινώντας από την προκήρυξη του Αλεξάνδρου Υψηλάντη: ΜΑΧΟΥ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

  Περίεργη είναι η εμμονή σε ναύτες που μιλούσαν αρβανίτικα. Οι Αρβανίτες είναι δίγλωσσοι Έλληνες που κατέβηκαν από το Άρβανον της Β. Ηπείρου. Μετά την Άλωση οι Αρβανίτες που κατέφυγαν στην Βενετική Δημοκρατία δηλώνουν ότι είναι nationis graecae, δηλαδή ελληνικής εθνικότητος. Η διαφορετική διάλεκτος δεν αλλοιώνει την ελληνική συνείδηση. Αυτό το βλέπουμε και με τους τουρκόφωνους Έλληνες της Καππαδοκίας και με τους Σλαβόφωνους Μακεδονομάχους που αγωνίσθηκαν υπέρ του Ελληνισμού. Κ.Χ. 16.3.2013

  Περισσότερα: http://www.antibaro.gr/article/7665, Ἀντίβαρο

 64. Na giati vrizoun tin pisti mas oi KKEdes.O jannis Kwnstantis o en dynamei arhigos tou KKE Souidias.Kovei kai ravei sti koinotita Stockholmis opou petaxe kai ti Kyra-Marika Xouliara apo proedro gia na valei sti thesi tis ena diko tou neofermeno sti Souidia grafei ta parakatw sto Blogg twn anarxokomounistwn kai twn koukouloforwn :

  Γίνεται να γίνεις άθεος
  από Γιάννης από Σουηδία 23:53, Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009
  Και βέβαια γίνεται. Εγώ είμαι από τον δήμο Ιλίου και πηγα στο Ληξιαρχεί της Αθήνας στην Μητροπόλως. Ηθελα να δηλωθώ άθρησκος αλλά δεν γίνονταν. Τελικά, δέχθηκα το αθεος. Μετά πρέπει να κάνεις και δήλωση στην Νομαρχία που ανήκεις. Αυτότο έκανα ηδη το 1992 και στην ταυτότητα μου (την παλιά) έγραφε άθεος.

  https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1116290

 65. Γιαγιά από την Πάφο προέβλεψε το «κούρεμα»

  Μία γιαγιά από τον Πόντο που διαμένει μόνιμα στην Πάφο είχε μυριστεί το «κούρεμα» των καταθέσεων στην Κύπρο και εδώ και ένα μήνα, κάθε Παρασκευή, πήγαινε σε υποκατάστημα τράπεζας και αφού έκανε ανάληψη των δέκα χιλιάδων ευρώ που είχε στο λογαριασμό της, τη Δευτέρα τα κατέθετε και πάλι.
  Γιαγιά από την Πάφο προέβλεψε το «κούρεμα»

  Μάλιστα πριν από δύο βδομάδες, το προσωπικό του υποκαταστήματος δεν άντεξε και την ρώτησε γιατί το κάνει αυτό.

  Η απάντηση της τότε, που προκάλεσε σε όλους γέλιο, στα όρια της κοροϊδίας, ήταν: «ο γιος μου είναι οικονομολόγος στη Ρωσία και μου είπε πως αν γίνει κάτι με τις τράπεζες θα γίνει το Σαββατοκύριακο. Έτσι μου είπε κάθε Παρασκευή να παίρνω τα χρήματα μου σπίτι».

  Την περασμένη Παρασκευή η γιαγιά είχε τα χρήματα της στο σπίτι και ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές του γιου της, «γλίτωσε» το «κούρεμα».

  Την υπόθεση της γιαγιάς, που φαίνεται ότι υποψιαζόταν το επερχόμενο «κούρεμα», δημοσιεύει η ιστοσελίδα «cyprusnews.eu».

  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 66. Tin periousia tis kypriakis eklisias tha dorisi o Arhiepiskopos tis kyprou Hrysostomos sto kypriako kratos gia na kalipsi ena meros tou elimatos tou kypriakou kratous

  Arage tha kanei to idio kai i Elliniki Eklisia na kalipsi meros tou hreous tou Ellinikou kratous?

  Τον αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο συνεχάρη ο Μανώλης Γλέζος για την απόφασή του να θέσει την περιουσία της Κυπριακής Εκκλησίας στη διάθεση του κράτους και επικρότησε την απόρριψη από την κυπριακή βουλή του κουρέματος καταθέσεων.

 67. E Oxi re Xouliara pou tha rthoun oi Ellines sympatriwtes sta
  antethnika sas kyrigmata. Pes ta pragmata me to onoma tous
  To KKE timaei tin…
  Gia deste titlo pou vrike o KKES Xouliaras :

  Η Ελληνική Παροικία τιμά την Εθνική Επέτειο

  Apo pou ws pou oi giftoules tou KKE mas eginan i Elliniki paroikia.

 68. Sto Savatiatiko tou KKE exoun proedro afti tin adelfi to komouni ton Kwnstantinou .Afti i aderfi vrizei to onoma tis Elladas kai xlevazei tin Orthodoxia.Symvoulo metaxy allwn exoun ton gramatea tou KKE Stockxolmis atheo antixristo kai anthellina pou gyrologaei sta Siwnistika panygiria kai dimiourgei epeisodia me tis diadilwseis tou.
  Metaxy twn daskalwn exoun to lamogio tou KKE tin Kyriaki Yfantidou .
  Kai fysika tin stalinomaimou proedro ton malaka anthellina Tsami
  Papakwsta.
  Synepws aftoi oi kammia 50aria goneis pou stelnoun ta paidia tous xeroun ti kanoun.
  Stelnoun ta paidia tous se komounistiko sxoleio me komounistes symvoulous atheous kai komounistes daskalous.
  Ti kanei niaou – niaou sta keramydia diladi komounistes einai oi anthrwpoi kai na papsoun oi KKEdes na kryvontai pisw apo to daxtylo tous den peithoun oute ton eafto tous.

 69. Το Κομμουνιστικό Σαββατιάτικο σχολειο συμμετείχε και στην απάτη με την ανύπαρχτη νεολαία της Ομοσπονδίας του ΚΚΕ.
  Διαβάστε το αποκαλυπτικό άρθρο και δείτε το έγγραφο στο παρακάτω link :

  http://grekiskaskolan.wordpress.com/2013/01/21/%CE%B1%CE%BD%CF%8D%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BA%CF%84%CE%B7-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%B4%CE%AF%CE%B1-%CE%BD%CE%AD%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%87/

 70. O Patriwtis Tsaves palepse enantia sto Siwnismo.Ti exoun na mas poun oi Siwnistes tou Syriza kai tou KKE pou valoun enantia stin patrida mas kai tin istoria mas gia na exypiretisoun tin Nea Taxi twn Siwnistwn trapezitwn ?

  ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:
  1) Ο Τσάβες έκανε με κάθε ευκαιρία αναφορές στα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» μιλώντας από την Κρατική Τηλεόραση της Βενεζουέλας!. Μια φορά το τόλμησε αυτό από το βήμα της Βουλής ο Ηλίας ο Κασιδιάρης και έπεσε πάνω του όλος ο Συριζέϊκος Αντιρατσισμός να τον φάει!

  2) Ο Τσάβες είχε την άποψη και το έλεγε συχνά, πως ο Χίτλερ ήταν όργανο των Εβραίων και έκανε όσα έκανε κατ’ εντολήν τους, για να συμπαθήσει ο κόσμος τους απογόνους του Αβραάμ! Μια φορά το είπε αυτό ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ και έπεσε πάνω του όλη η Ελληνική Αριστερά να τον ξεσκίσει…

  3) Τον Ιανουάριο του 2009, κάποιοι έγραψαν Αντισημιτικά συνθήματα στην κεντρική Συναγωγή του Καράκας. Ο Τσάβες, βγήκε στην Κρατική Τηλεόραση της Βενεζουέλας και δήλωσε πως τα συνθήματα τα έγραψαν οι ίδιοι οι Εβραίοι για να προκαλέσουν την συμπάθεια του Λαού της Βενεζουέλας!
  Και κάτι τελευταίο, γιατί δεν με παίρνει ο χώρος: Στα χρόνια που κυβέρνησε την Βενεζουέλα ο Τσάβες, η Εβραϊκή Κοινότητα μειώθηκε κατά 50%: Οι 7.500 από τους 15.000 Εβραίους της Βενεζουέλας εγκατέλειψαν την χώρα, γιατί δεν άντεχαν τις καθημερινές προσβολές που υφίσταντο από το καθεστώς του Τσάβες!

  ΕΡΩΤΗΣΗ: Αλέξιε Τσίπρα, πώς γίνεται να λατρεύεις τους Εβραίους και να έχεις ίνδαλμά σου τον Μέγα Αντισημίτη Ούγκο Τσάβες; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Με το 80% των Ελλήνων δημοσιογράφων να ψηφίζουν Σύριζα, γίνεται και παραγίνεται… Εδώ οι μισοί Έλληνες νομίζουν ότι ο αγράμματος Τσίπρας είναι Μεγάλος Ηγέτης και οι μισές Ελληνίδες έχουν πειστεί από την Αριστερή Προπαγάνδα ότι ο Αλέξιος είναι σπουδαίος γκόμενος…

 71. Το πρώτο και σημαντικότερο χτύπημα το έχουν καταφέρει με το “θάψιμο” της ιστορίας μας. Αφού οι περισσότεροι δεν την γνωρίζουν, μπορούν εύκολα οι προπαγανδιστές να περνάνε στον κόσμο ότι γουστάρουν.

  “Σοκαρισμένοι” λοιπόν όλοι! Από δεξιούληδες μέχρι αριστερούληδες και από χουλιγκάνους μέχρι αναρχικούς καταδίκασαν τον χαιρετισμό του Κατίδη και τόνισαν ότι η ΑΕΚ είναι προσφυγική ομάδα!

  Πολύ ωραία…Όμως ποιος και πότε ξερίζωσε τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης και της Μικράς Ασίας (γενικότερα) αλλά και του Πόντου;
  Και κυρίως τι ρόλο έπαιξαν και τι στάση κρατάνε αυτοί που τώρα θυμήθηκαν τους πρόσφυγες;

  Το ΚΚΕ (τότε δεν είχαν γίνει οι διασπάσεις, οπότε περιλαμβάνονταν και τα άλλα μαγαζιά , όπως ο Σύριζα) τάχθηκε ανοιχτά υπέρ των Τούρκων και του Εβραίου Κεμάλ, γεγονός που επίσημα δήλωσε ο Ζαχαριάδης. Τόνισε, μάλιστα, πως όχι μόνο ήθελαν την ήττα της Ελλάδος, αλλά την επεδίωξαν κιόλας! Οι εβραίοι της ΕΣΣΔ έδωσαν όπλα και χρήμα στον εβραιοκεμάλ και οι εβραίοι του ΚΚΕ ακολούθησαν (ιδρυτής του ΚΚΕ είναι ο βουλγαροεβραίος Αβραάμ Μπεναρόγια…)

  Οι δεξιοί ενώ κέρδισαν στις εκλογές τον Βενιζέλο με την υπόσχεση ότι θα τελειώσουν την Μικρασιατική Εκστρατεία, την συνέχισαν (με χίλια λάθη και πολιτικές διώξεις στον Στρατό) και έφεραν πίσω τον Βασιλέα Κωνσταντίνο, που είχε ως αποτέλεσμα να βρουν δικαιολογία οι αγγλογάλλοι και να μας πουλήσουν!

  Για τους αναρχικούς δεν χρειάζεται ιδιαίτερη αναφορά καθώς είναι δηλωμένοι μισέλληνες. Μόνο το γεγονός πως ονομάζουν την Κωνσταντινούπολη “Ισταμπούλ”, αρκεί…

  Μην ξεχάσουμε και τα σύγχρονα γιουσουφάκια των δύο μεγάλων κομμάτων που έχουν προσκυνήσει των εβραιοκεμάλ, με τους δημάρχους τους να θέλουν να κάνουν μουσείο Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη…

  Εννοείται πως όλοι οι προηγούμενοι (και όλοι οι υπόλοιποι “σοκαρισμένοι”) απέχουν επιδεικτικά από τις εκδηλώσεις για την Άλωση και για την Γενοκτονία των Ποντίων, την οποία το (ανθ)Ελληνικό κράτος δεν έχει ενδιαφερθεί να αναγνωριστεί διεθνώς.

  Τέλος να κάνουμε μια μικρή αναφορά στους οπαδούς που αντέδρασαν άμεσα, “σοκαρισμένοι” κι αυτοί… Πριν κάποια χρόνια οι αναρχοπρέζονες “αντιναζί” της ΑΕΚ, επιτέθηκαν σε αστυνομικό, που περνούσε έξω από τα γραφεία τους, τον σακάτεψαν και του έκλεψαν το όπλο. Όταν εισέβαλε η αστυνομία βρήκε μέσα το όπλο, άλλο ένα όπλο, μολότοφ, φωτοβολίδες κλπ. Τότε δεν έβγαλαν καμία ανακοίνωση οι “σοκαρισμένοι” αεκτζήδες… Το γεγονός αυτό δείχνει και πόσο ηλίθιοι είναι οι αναρχοπρέζονες που χτύπησαν τον αστυνομικό έξω από τα γραφεία τους και ύστερα έκατσαν μέσα με το όπλο περιμένοντας στην ουσία να τους πιάσουν! Όχι, βέβαια, ότι τους έριξε καμία σοβαρή ποινή το κράτος…

  http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/2013/03/blog-post_5535.html

 72. ” Γνωρίστε μια 70χρονη η οποία φαίνεται να έχει βρει το μυστικό της αιώνιας νεότητας, μόνο που αυτό δεν έχει να κάνει με χρήση αυξητικών ορμονών ή υποβολή σε πλαστικές εγχειρήσεις. Η Annette Larkins δεν φαίνεται μια μέρα πάνω από 40 ετών, χάρη στην διατροφή και τρόπο ζωής που διατηρεί. Φαίνεται τόσο νέα που οι άνθρωποι όταν είναι έξω με τον 54χρονο……σύζυγό της νομίζουν ότι είναι κόρη του, αλλά υποθέτω ότι αυτός δεν έχει παράπονο γι’ αυτό…
  Η Larkins λέει ότι το μυστικό για την ομορφιά της βρίσκεται πρώτα απ’ όλα στην διατροφή της ως φυτοφάγος, που αποτελείται από βιολογικά λαχανικά, φρούτα, σπόρους και ξηρούς καρπούς που καλλιεργούνται στο δικό της κήπο, τον οποίο αποκαλεί «πηγή της νεότητας». Η γυναίκα δεν αγγίζει τίποτα που έχει μαγειρευτεί. Και ένα άλλο περίεργο πράγμα που κάνει είναι η συλλογή των ομβρίων υδάτων, για να ποτίζει τον κήπο της, αλλά και για να πίνει. Όμως, η κάτοικος του Μαϊάμι-Dade County, Florida, δεν είχε πάντα έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Στην πραγματικότητα κατανάλωνε κρέας τακτικά, αφού ο σύζυγός της είχε στην κυριότητά του ένα εργοστάσιο κρέατος στη δεκαετία του 1960. Τότε ήταν που αποφάσισε να αλλάξει τις διατροφικές συνήθειες της για πάντα. Και ήταν μια καλή απόφαση τελικά! Απλά κοιτάξτε την!
  Όταν ξεκίνησε, η κα Larkins ήθελε απλά να βελτιώσει λίγο την υγεία της και ποτέ δεν περίμενε ότι θα μοιάζει με μια 40χρονη στην ηλικία των 70 ετών. Στα 27 αυτά χρόνια που τρώει ωμά φαγητά, η κα Larkins έχει γράψει δύο βιβλία που ονομάζονται “Ταξίδι στην Υγεία” μαζί με ένα DVD που περιέχει όλα τα μυστικά της υγιεινής της διατροφής. Ο σύζυγός της, ο κ. Larkins, εύχεται και ο ίδιος να είχε ακολουθήσει το παράδειγμά της, γιατί τώρα φαίνεται πολύ γέρος και, επίσης, πάσχει από διαβήτη και υψηλή αρτηριακή πίεση. Παίρνει συνταγογραφούμενο φάρμακο κάθε μέρα, αλλά η Annette δεν έχει πάρει καν ασπιρίνη. ”

  http://www.annettelarkins.com/photos2012.html

 73. @ Adelfogenitsarisa Kwnstantinou

  Καλά, αυτή η μπολσεβίκα ο πρόεδρος του σχολείου των μπολσεβίκων σταλινιστών του ΚΚΕ εκεί χάμου στο ÅSÖ, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, εκτός από μπολσεβίκα και αντίχριστη είναι και σεξουαλικά διεστραμμένη.

  Όποτε, τραβώντας τη μαλακία της ο Κωνσταντίνου εκεί κάτω στα υπόγεια του Riksgälden που την έχει βάλει ο Βασιλιάς της Σουηδίας να του φυλάει τους θησαυρούς του, γράφει στης μπολσεβίκας τη γκιόσας της Χουλιάρως τη βρεγμένη όλο σεξουαλικά υπονούμενα είναι, η ανωμαλιάρα.

  Αφού λοιπόν τόόόόσο πολύ… ιδρώνει για να μάθει τι γένους είναι το κατάμαυρο άλλογό μου που καβαλάω του λέω ότι είναι ΑΡΣΕΝΙΚΟ.

  ΙΠΠΟΣ ΒΑΡΒΑΤΟΣ!!!!!

  Να του τον παραχωρήσω για κάνα δυο ωρίτσες αφού τόσο πολύ καίγεται…. και … χύνει…. τόόόόσον ιδρώτα για τον ίππο τον βαρβάτο.

  Ρουφάει λέει η μπολσεβίκα ο Γιώργος Κωνσταντίνου και «νταβοράκια»!!!

  Τι είναι πάλι τα νταβοράκια;;;

  Μήπως τα μοιράζει και στα κνιτόπουλα στο σχολείο αυτά τα νταβοράκια μαζί με τις χυδαίες επιστολές του ΠΑΜΕ αυτή η ανώμαλη η μπολσεβίκα μαζί με τον αντίχριστο επαγγελματία διαδηλωτή Γιάννη Κωνσταντή και τη δασκάλα του ΠΑΜΕ την Κούλα Υφαντίδου;

  Δεν έβαλες όμως ολόκληρη τη ροζ επιστολή της μπολσεβίκας να τη χαρεί ο κόσμος παρά μόνο ένα κομματάκι που λέει για τα νταβοράκια (ουσίες ναρκωτικές;) και ειρωνεύται τη θρησκεία των Ελλήνων, η Τσάμισσα. Κι απάνω που πήγαινα να ρωτήσω τι πίνει η μπολσεβίκα ,ο Γιώργος, αυτή το έχει γραμμένο φαρδειά πλατιά γραμμένο: ΝΤΑΒΟΡΑΚΙΑ!!

  Να και κάτι καινούργιο που μάθαμε ότι κυκλοφορεί σε σχολεία ΝΤΑΒΟΡΑΚΙΑ!

  ΝΤΑΒΟΡΑΚΙΑ; ΝΤΑΒΟΡΑΚΙΑ η νταβοράκαινα!
  Παρακάτω ολόκληρη η καυτή ερωτική και συνάμα υγρή επιστολή της ανώμαλης Μπολσεβίκας Γιώργου Κωνσταντίνου προς την αφεντιά μου τον Ζορρό.

  στο 18/03/2013 στις 2:31 μμ Χασάπης
  Αχ καλέ Ελ-Ζόρρο μου τι ωραία που τους τα λές. Πες τους κι άλλα αυτούς του αθεόφοβους που πιστεύουν στον Λένιν και όχι στον φιλεύσπλαχνο καί πανάγαθο θεό μας.
Ελ-Ζορρούλη μου πές μου, συνεχίζεις να μάχεσαι γιά τους κατατρεγμένους, τους φτωχούς και τους αδύναμους ακόμη? Μόνο ένας Ελ-Ζορρακης σαν εσένα θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, μπράβο σου.
Πες μου, πες μου Ελ-Ζορρούλη μου, καβαλάς ακόμη το μαύρο σου το άλογο καί καλπάζεις σαν σίφουνας κυνηγώντας τους πλούσιους καταπιεστές? Αχ πόσο σε θαυμάζω!!!! Πες μου, πες μου, το κατάμαυρο άλογο που καβαλάς είναι αρσενικό ή θυληκό? Αχ!! έχω μουσκέψει στον ιδρώτα περιμένοντας να μάθω αυτές τις λεπτομέριες γιά σένα, κι ας έχω βάλει 2 κιλά ακριβό ντεοντοράντ γιά χάρη σου.
Αχ Ελ-Μαροκανακι μου, είσαι ακόμη ηλιοκαμμένος κάτω απο την μάσκα σου? Θεούλη μου πόσο με συναρπάζει το βελούδινο γουφτοκάψιμό σου δεν ξέρεις, 3 νταβοράκια χρειάζομαι γιά να συνέλθω καί όταν δεν έχω νταβοράκια διαβάζω το ευαγγέλιο 2 φορές για να καλμάρω, Δόξα τον θεό μας, όπως λέμε εμείς οι γνήσιοι Ελληνες.
Αχ Ελ-Ζορρακο μου, σαν τον φουρνιάρη ξυπνάω ανυπόμονα κάθε μέρα από τις 5 το πρωί για να διαβάσω αυτά που γράφεις και φουσκώνω από έξαρση σαν φρεσκοζημωμένο ψωμί ολικής αλέσεως χωρίς συντηριτικά. Καλέ που τα βρισκεις όλα αυτα που γράφεις? Εγώ πάντως εύχομαι να τους κάψει η αιώνια φωτιά αυτούς τους κακούς συκοφάντες του Ελληνισμού και της αλήθειας και να βασανίζονται όπως βασανιζομαι και εγώ όταν κόβω τα νύχια μου, θεός φυλάξει απο τέτοιο μαρτύριο.
Αχ!! Αχ!! Να κάνω τον σταυρό μου μπροστά στο εικόνισμα να σε έχει καλά ο ύψιστος Ελ-Ζορρούλη μου να ακούμε την μόνη και πραγματική αλήθεια απο το στόμα σου. Ζαβολιάρη μου εσύ. Αμήν

 74. Απίστευτη αποκάλυψη.

  Το άγαλμα του Βασιλιά της Ηπείρου Πύρρου χαιρετάει ναζιστικά.
  Να κατεδαφιστεί αμέσως ή να του κόψουν το χέρι.
  Δεν έχει σημασία που χρονικά τον Βασιλιά Πύρρο… και τον Χίτλερ τους …
  χωρίζουν γύρω στα 2 χιλιάδες χρόνια.

  Αφού το είπε το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ ότι αυτός ο χαιρετισμός είναι ναζιστικός πάει και τελείωσε…

  http://www.epirus-ellas.gr/2013/03/blog-post_6976.html

 75. I Mpolsevika proedros tou Savatiatikou. Thavmaste tin

 76. ​Έναν… απρόσμενο υποστηριχτή στο πρόσωπο του Σταμάτη Γονίδη βρήκε ο Γιώργος Κατίδης.

  Ο τραγουδιστής, μετά την ναζιστική χειρονομία του νεαρού ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, υπεραμύνθηκε αυτού, και όχι μόνο αυτό αλλά δήλωσε ρητά πως από εδώ και στο εξής, θα χαιρετά και ο ίδιος έτσι!

  Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Σταμάτης Γονίδης έξαλλος έγραψε:

  «Δυστυχώς, μετά λύπης μου διαπιστώνω ακόμα μια φορά, ότι ζούμε στην εποχή που κυβερνούν τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης. Μιλάω για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γιώργο Κατίδη, που ενώ το παιδί τους λέει ότι ήταν μια αυθόρμητη κίνηση, αυτοί επιμένουν “στην πυρά”. Κάθε φορά κάποιον πρέπει να κάψουν για ν΄αποδεικνύουν ότι είναι δημοκράτες. Να λοιπόν γιατί ο λαός που δεν μασάει κουτόχορτο, ψηφίζει Χρυσή Αυγή… Έχω να πω στον Κατίδη, την επόμενη φορά αγόρι μου, να πιάνεις τ΄@@@@@@@ σου. Φτάνει πια αυτός ο πόλεμος κατά της ΑΕΚ. Από σήμερα, είμαι ΑΕΚ… και δεν τους πείραξε που μας “πηδάνε” οι Γερμανοί. Τους πείραξε μια κίνηση αυθορμητισμού! Ε, λοιπόν από εδώ και στο εξής θα χαιρετάω έτσι!»

  Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής πρόσθεσε πως «πραγματικοί φασίστες, είναι αυτοί που χρησιμοποιούν μέτρα που καταδυναστεύουν τον λαό», για να καταλήξει ότι:

  «Εγώ προσωπικά, θα είμαι πάντα με το δίκιο. Δεν θα μου σερβίρει κανείς αυτό που θέλει. Έχω μάτια και βλέπω, έχω διαίσθηση και πιάνω όλες τις βρωμιές… Μέτρα θέλουν να περάσουν “δημοκρατικά”! Ήμουν, είμαι και θα είμαι Έλληνας πατριώτης και χριστιανός μέχρι το τέλος της ζωής μου. Ούτε αριστερός, ούτε δεξιός, ούτε κεντρώος. Εγώ έχω ΠΑΤΡΙΔΑ την Ελλάδα!»

 77. Ο Χριστόφιας είχε συμφωνήσει με το «κούρεμα» από τις 23/11/2012!

  Ένα έγγραφο – «βόμβα» του ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας Σόιμπλε βλέπει το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με το οποίο η προηγούμενη κυβέρνηση της Κύπρου και ο προκάτοχος του Ν. Αναστασιάδη στην προεδρία της χώρας, ο Δ. Χριστόφιας του ΑΚΕΛ, είχε συμφωνήσει με μέτρα «κουρέματος» των καταθέσεων στην Κύπρο, από τον περασμένο Νοέμβριο ήδη, έστω και εάν δεν είχαν προσδιορισθεί όλες οι λεπτομέρειες της εφαρμογής τους!

  Η είδηση αυτή έρχεται σε αντιδιαστολή με την στάση που κρατά σήμερα το ΑΚΕΛ, του οποίου ο σημερινός επικεφαλής κ. Κυπριανού, άσκησε δριμεία κριτική στον πρόεδρο της Κύπρου για την αρχική του συμφωνία στο «κούρεμα» των καταθέσεων.

  Σύμφωνα με το έγγραφο του Σόιμπλε προς τη γερμανική Βουλή, το οποίο δημοσιοποίησε ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι, η κυβέρνηση Χριστόφια είχε συμφωνήσει από τις 23/11/2012 σε μέτρα όπως:

  -μείωση του τραπεζικού τομέα της Κύπρου στον μέσο όρο της ΕΕ μέχρι το 2018

  – περιορισμός των τραπεζών της στη χρηματοδότηση της κυπριακής οικονομίας και απόσυρσή τους από δραστηριότητες στο εξωτερικό (όπως η δραστηριοποίησή τους στην Ελλάδα)

  -Συνεισφορά των μετόχων στην κεφαλαιακή ενίσχυση των τραπεζών, όπως και των καταθετών εσωτερικού και εξωτερικού, με την καταβολή εφάπαξ ποσού.

 78. OI KOMPINES MED TA EPIDOMATA KAI O SANDALHS-ZORRO

  RE SANDALH EAN GINANE KOMPINES STHN OMOSPONDIA OTAN’

  ESY EISOYN YPALLHLOS KAI TO GNORIZES GIATI OPOS LES SE

  EBAZAN NA TIS GRAFEIS, TOTE EISAI SYNNENOXOS KAI PREPEI NA

  SOY GINEI MYNHSH .

  aPO THN ALLH MERIA EKANES YPEXAIRESH EKEI 16 000 KR.

  GIA TIS OPOIES KATADIKASTHKES NA EPISTREPSEIS. POY EINAI H

  APODEIXH ? POY ? POY ?

 79. Αλήτη κομμουνιστοαπατεώνα εθνοπροδότη συμοριτοκομμουνιστιή Ελεγκτή , ο έντιμος Έλλην υπάλληλος της Ομοσπονδίας Βόθρου του ΚΚΕ ο Κων/νος Σανδάλης που κάνει περήφανο τον Ελληνισμό τις παροικίας μας έπραξε το καθήκον του απέναντι στον εαυτό του , τον Ελληνισμό και την Σουηδικήν κοινωνίαν εις την οποίαν διαβιώμεν.
  Ηρνήθη να συναινέσει εις τας απατάς των αλητοαπατεωνων Κομμουνιστών Χαϊδευτού Κομνηνού,Παναγιώτη Ουλή,Ιωάννη Κωνσταντή,Καριοφίλη Χατζοπούλου,Κανδήλας Ελένης,Ξενοφώντος Παγκαλιά και των λοιπών
  ληστοσυμμοριτών του εθνοκτόνου ΚΚΕ. Ενημέρωσε τους δημοκράτες συμβουλους τις αντιπολιτεύσεως και προέβη εις δημοσίαν καταγγελίαν των ανόμων ενεργειών των ταλιμπανοκομμουνιστών εις την μεγαλυτέραν εις κυκλοφορίαν πρωινήν εφημερίδα της Σουηδίας Ντάγκενς Νιχέτερ.

  Εμπρός εις το ηθικών του χρέος ηγνόησεν τας συνεπείας που θα υφίστατο από την οργάνωσιν της αλητοσυμμορίας των ανθελλήνων προδοτών του σατανοσιωνιστικου ΚΚΕ.
  Επηκολούθησε δημοσία διαπόμπευσις τις ομοσπονδίας Βόθρος του ΚΚΕ αποκοπή των επιδοτήσεων της από το ABF και,την Μεταναστευτικήν υπηρεσίαν και ακολούθησε η απόφασις του Σουηδικού κράτους πρωτοφανής για μεταναστευτικήν οργάνωσιν του χαρακτηρισμού τις Ομοσπονδίας των αλλητοσυμοριτων του ΚΚΕ ως αντιδημοκρατικής.
  Αυτά τα ολίγα προδότη ανθέλληνα Άθεε κλεφτοκομουνιστιή διά να φρεσκάρεις την μνήμη σου .
  Εύγε εις τον Έλληνα Δημοκράτη συμπατριώτη μας Κωνσταντίνο Σανδάλη για
  την προσφορα του εις τον Ελληνισμό τις Σουηδίας !

 80. SANDALH- ZORRO ,
  AN HTAN OPOS TA LES KAI DEN TOYS EKANES MYNHSH
  TOTE THA THN KANO EGO KAI THA PERIBALLO KAI SENA
  SAN SYNERGO.
  KAI EROTO STO THEMA POY APOFEYGHS NA APANTHSEIS

  OY EINAI H APODEIJH THS YPEXERE4XHS POY EKANES STHN OMOSPONDIA KAI KATADIKASTHKES NA PLHROSEIS , 16 000 ?

 81. @ ELEGTHS

  Ρε φίλε, μας τα έχεις πρήξει! Τούμπανο μας τά ’κανες!
  Σαφώς και πρέπει να κάνεις τις μηνύσεις σου για τις απάτες που πέφτουν στην αντίληψή σου ως ενεργός πολίτης αυτής της χώρας που ζεις.

  Για τις απάτες του ABF με τα μαϊμού μαθήματα σε… πεθαμένους μαθητές που έκανε το κόμμα του εγκλήματος το ΚΚΕ με τα πρωτοπαλίκαρά του τους απατεώνες Κομνηνό Χαϊδευτό, Καριοφύλλη Χατζόπουλο, Χρυσόστομο Κότσινα και τους άλλους και για οποιαδήποτε, επαναλαμβάνω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη απάτη και κλοπή να πας κατευθείαν να κάνεις τις μηνύσεις σου!
  Και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

  Εμείς εδώ δεν χαριζόμαστε σε κανέναν! ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΝ!

  Όποιος έχει κλέψει, υπεξαιρέσει ή οτιδήποτε άλλο παράνομο πρέπει να τιμωρηθεί! Καιρός είναι!

  Εξάλλου αυτό λέμε και εμείς και παλαιότερα είχαμε πολλές φορές αναφερθεί στο θέμα, όταν μιλούσαμε μιλούσαμε για δίκες και μάλιστα δίκες του αιώνα.
  ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ (εκεί βρίσκονται όλες οι αποδείξεις) όλων των ετών της ομοσπονδίας και της Στέγης να γίνουν φύλλο και φτερό από τους εισαγγελείς και όποιος έχει κλέψει να τιμωρηθεί παραδειγματικά από τη Δικαισύνη!

  ΑΣΥΛΙΑ σε ΚΑΝΕΝΑΝ! και ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!

  Σανδαλήδες, Παγκαλιάδες Κανδήλες, Σαββίδηδες, Κωνστάντηδες, Υφαντίδου, Χουλιαρέικα, κυρά-Μαρίκες, Φρατζέσκες, Παπακώστηδες, Κωνσταντίνου, Παΐτηδες, Ουλήδες, Αντωνιάδηδες, Χρηστάκη, Σαβλάκηδες, Μαργέτες, Πάσχαινες, Μελμπέρισσες, Τατσόνηδες, οποιοσδήποτε!

  ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

 82. RE SANDALH-ZORRO ?

  KALA EBALES KAI TO ONOMA SOY, MPRAVO SOY !

  APEFYGES OMOS TIS TELEYTAIES MEGALES KOMPINES STHN

  STEGH ME TA DANEIA TON 8 EKATOMMYRION KAI TON DIKO TOYS

  AETONYXH ERGOLABO POY EKANE FTERA XORIS NA PLHROSEI

  KAI TO 1,5 EKATOMMYRIO TOY MOMS.

  POOI FAGANE TIS MIZES, KAI POIOI BRHKANE TON AETONYXH

  ERGOLABO ? OI DOYLEIES POY EKANE ARPA-KOLLA EINAI TOY

  KOLOY, SOLHNES SPANE KAI MPOGIES PEFTOYN.

  EDO XAUHKAN MESA SE 4 MHNES 8 OLOKLHRA EKATOMMYRIA

  EPI PROEDRIAS TSAPPOY KAI ME GRAMMATEA KAI TAMIA

  TOYS HLIa NIKOLAIDH KAI BAGGO NIKOLOPOYLO ,

  ATOMA MH VGALMENA APO KANENEN FOREA , OI OPOIOI’

  APOFEYGOYN AKOMH NA PARADOSOYN APODEIJEIS STON

  ORKOTO LOGISTH POY DEN APHLLAJE KANENAN APO TIS

  BARIES EYTHYNES TON 8 EKATOMMYRION POY KANAN

  FTERA KAI KATAXREOSAN THN STEGH TON ELLHNON.

 83. Ρε ΠΑΓΚΑΛΙΑ-EREYNHTHS!

  Σου έχουμε πει επανηλειμμένως, ρε γλειφοκώλη, ότι αυτά τα ξεπερασμένα μπολσεβίκικα αλητοσυμμορίτικα κολπάκια δεν πιάνουν εδώ μέσα!

  El Zorro είναι το όνομα! Τις διάφορες ουρές που προσθέτεις μπορείς κάλλιστα να τις βάλεις στον… κώλο σου, γλειφοκώλη!

  Πάμε παρακάτω!

  Όλες αυτές οι μαλακίες που λες δεν προκύπτουν από ΠΟΥΘΕΝΑ και είναι αυτά που σε βάζει ο αφέντης σου, η σκατοσακούλα, ο απατεώνας Κομνηνός Χαϊδευτός του εγκληματικού ΚΚΕ μέσα από το βόθρο του ΚΚΕ που λέγεται ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΣΟΥΗΔΙΑΣ με τις πλείστες όσες κλοπές και ΑΠΑΤΕΣ!

  Η τακτική των κλεφτών της σέκτας του ληστρικού εγκληματικού ΚΚΕ είναι να λασπολογήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους εκλεκτούς συμπατριώτες μας ώστε να μετριάσουν, νομίζουν, την γενική κατακραυγή του Ελληνισμού της Σουηδίας εναντίον της αλητοσυμμορίας του ΚΚΕ, που δεν δίστασαν, οι αλήτες, να προσπαθήσουν να πουλήσουν τα κτίρια του Ιδρύματος των Ελλήνων μπιρ παρά και με συνοπτικές διαδικασίες, να πάρει το μερτικό της η συμμορία του ΚΚΕ εκεί κάτω στο αυθαίρετο του ΠΕΡΙΣΣΟΥ και τα υπόλοιπα να τα τσεπώσει η σκατοσακούλα και να πάρεις κι εσύ, παθιασμένε γλειφοκώλη, κάνα γρόσι.

  Τα 8 εκατομμύρια κορόνες που λες δεν είναι μια χούφτα στραγάλια, είναι πάρα πολλά λεφτά!

  Η αλητοσυμμορία του ΚΚΕ, πήρε και πάλι παράνομα της «εξουσία» στο ίδρυμα πριν από ένα χρόνο και 2 μήνες! Σωστά;

  Λοιπόν, αν έχουν γίνει όλα αυτά που λες, τότε θα πρέπει να ζητήσεις ευθύνες από τον μαλακοπίτουρα τον προφεσόρο τον Αποστόλη Παπακώστα «καθηγητή πανεπιστημίου» και τη συμμορία του μαζί με τον αγροίκο μπολσεβίκο λαμόγιο Στέλαν Μαφρέδα και τα λοιπά σταλινοβρομόσκυλα υποτακτικούς της σκατοσακούλας.

  Λοιπόν τι περιμένει ο αλητοσυμμορίτης ο μπολσεβίκος ο ανθέλληνας Παπακώστας; Κάθεται και βαράει μαλακία ακόμα; Να τον πιέσεις να κάνει ένα μικρό διάλειμμα και να φροντίσει ώστε τα εκατομμύρια του ιδρύματος να επιστρέψουν στο ίδρυμα!

  Ο ίδιος ο μαλακοπίτουρας όμως, την περασμένη εβδομάδα, ομολόγησε δημόσια, ότι δεν υπάρχει θέμα ατασθαλίας από το προηγούμενο ΔΣ, αυτό το αποτελούμενο από Έλληνες και όχι μπολσεβίκους!

  Μήπως το πρόβλημα της σέκτας εθνοπροδοτικού ΚΚΕ, και δικό σου απ’ ό,τι καταλαβαίνω, είναι ότι τώρα με το δάνειο δεν μπορείτε να κλέβετε το ίδρυμα τόσο όσο το κλέβατε παλαιότερα με τις μαϊμού φακτούρες, τις μαϊμού εκδηλώσεις και τα μαϊμού καταστατικά;

  Λοιπόν, γλειφοκώλη, σου έχουμε ξαναπεί ότι για τέτοιου είδους συζητήσεις να απευθύνεσαι στην ιστοσελίδα του ανθελληνικού ΚΚΕ, στη βρεγμένη του ανθέλληνα Τσάμη Χουλιάρα και της γκιόσας του της μπολσεβίκας της κυρά-Μαρίκας, της πατσαβούρας της κουτάλως.

  Τρέχα τώρα να γλείψεις τον κώλο του αφέντη σου, της σκατοσακούλας, γιατί σήμερα, γλειφοκώλη, είναι η γιορτή σου! ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ!

 84. Zorro !
  Yperwries exei analavei o vrwmoxafies o sykofantis to lamogio
  o erevnitis tou kwlou glyfokwlis Pangalias.Ta lefta sterepsan twra pou tous dwsane to aggouri sto Ungdomsstyrelsen kai glyfei dyo kwlous gia ton epiousio .Tou kleftapatewna Xaideftou kai tis Mpolsevikas tis Mellberg.Kati prospathei kai me ti presveisa ti Xatzi alla ton krataei se apostasi !

Comments are closed.

%d bloggers like this: