ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ

Του Θωμά Σίδερη

Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Κάπως έτσι αντιδρά και το ΚΚΕ μόλις μαθαίνει ότι κάποιος συγγραφέας – μη μέλος του ΚΚΕ πεθαίνει.

Τι κι αν ο συγγραφέας πέρασε τριάντα χρόνια στη φυλακή σαν πολιτικός κρατούμενος!
Κουπόνια πούλησε;
Ριζοσπάστη έδωσε χέρι με χέρι;
Πλάτες έβαλε για να χτιστεί το Σπίτι του Λαού;
Πανό σήκωσε στις πορείες του ΠΑΜΕ;

Με 93 λέξεις, όσα είναι πάνω κάτω τα χρόνια του ΚΚΕ, ο Ριζοσπάστης «αποχαιρετά» τον Χρόνη Μίσσιο.

Στο πίσω μέρος του μυαλού τους τα κομματικά στελέχη θα σκέφτηκαν «άντε, ξεμπερδέψαμε και μ’ αυτόν τον προδότη, που δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων». Στο επίσημο πάντως όργανό τους έγραψαν κάτι που δεν απέχει και πολύ από αυτό που σκέφτηκαν: «Δε στάθηκε (ο Μίσσιος) στο πλευρό των λαϊκών αγώνων και της δράσης των κομμουνιστών, αφού δεν πίστευε στη διέξοδο της ταξικής πάλης, ενώ βρήκε «στέγη» στη λεγόμενη «ανανεωτική» Αριστερά».

Το ίδιο «κατευόδιο» επεφύλαξαν πριν από περίπου ένα χρόνο και στον Βάτσλαβ Χάβελ. Τουλάχιστον Χάβελ, εσύ έφυγες νωρίς, νωρίτερα από τον Μίσσιο. Όταν πέθανε ο Χάβελ, έψαξα στον Ριζοσπάστη για να δω τι έγραψε γι’ αυτόν το πνευματικό σκέλος του ντόπιου αντικαπιταλιστικού συστήματος. Χωρίς πολύ κόπο, εντόπισα το σχετικό δημοσίευμα. «Πέθανε ο αντικομμουνιστής Χάβελ» ήταν ο τίτλος του ανυπόγραφου κειμένου, λες και ο συντάκτης του χαιρόταν με την καρδιά του που πέθανε ένας άνθρωπος, δηλαδή τι άνθρωπος, ένα απόβρασμα του καπιταλισμού που μας έκανε τη χάρη κι εξαφανίστηκε από αυτόν τον πλανήτη. Λέω «συντάκτης» και όχι «συνάδελφος δημοσιογράφος», γιατί εξακολουθώ να πιστεύω ότι το έργο του δημοσιογράφου είναι ανθρωποκεντρικό, έχει σαν βάση τον άνθρωπο, ανεξάρτητα από το αν είναι μέλος του κομμουνιστικού κόμματος ή όχι. Το δημοσίευμα εκείνο ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Πέθανε, την Κυριακή το πρωί, σε ηλικία 75 χρόνων, εξαιτίας προβλημάτων στους πνεύμονες, ένας από τους πρωτεργάτες της αντεπανάστασης στην Τσεχοσλοβακία και πρώτος Πρόεδρος της χώρας μετά την ανατροπή του σοσιαλισμού, Βάτσλαβ Χάβελ. Γεννημένος το 1936 από ιδιαίτερα εύπορη οικογένεια, ο Χάβελ – που υπήρξε θεατρικός συγγραφέας και ποιητής -έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπονόμευση του σοσιαλισμού από το 1968, τη λεγόμενη “Άνοιξη της Πράγας”, την πρώτη απόπειρα ανατροπής που παρουσιάστηκε με το οπορτουνιστικό προσωπείο του “σοσιαλισμού με ανθρώπινο πρόσωπο”.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της λεγόμενης “Χάρτας 77”, ένα κείμενο που αξιοποιήθηκε από τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις για την παρέμβαση στο εσωτερικό της χώρας. Από το 1968 έως το1989 περιόδευσε σε δυτικές χώρες με τη μάσκα του διανοούμενου «αγωνιστή». Μετά την ανατροπή, το Νοέμβρη του 1989, υπήρξε ο πρώτος Πρόεδρος τηςΤσεχοσλοβακίας, ενώ μετά τη διάσπαση της χώρας, το 1993, παρέμεινε Πρόεδρος της Τσεχίας έως το 2003. Δρομολόγησε την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ το 1999, καθώς και στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2004, με αρνητικές συνέπειες για το λαό και επαινέθηκε από όλες τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις για τις …πολύτιμες υπηρεσίες που τους προσέφερε, καθώς και άλλοι αντεπαναστάτες δήθεν αγωνιστές της ελευθερίας όπως ο Πολωνός Λεχ Βαλέσα». Ο Χάβελ λοιπόν –ίσως το θέμα του να είχε εξεταστεί διεξοδικώς στην Κ.Ε. του ΚΚΕ- δεν ήταν περισσότερο από ένας αστός συγγραφέας και περιοδεύων οπορτουνιστής, με το προσωπείο του «διανοούμενου αγωνιστή».

Για τον Κιμ Ιλ Γιουνγκ, ο οποίος λίγα 24ωρα μετά τον Χάβελ μάς άφησε κι αυτός χρόνους, τα πράγματα για το ΚΚΕ ήταν τελείως ξεκάθαρα: ήταν ο αγωνιστής και αγνός επαναστάτης του Κόμματος των Εργατών της Βόρειας Κορέας που οι δυνάμεις της συντήρησης και του καπιταλισμού ήθελαν να του φορέσουν το προσωπείο του παρανοϊκού δικτάτορα. Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ, ανταποκρινόμενη στο ύψος των περιστάσεων, εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στην Κ.Ε. του Κόμματος Εργατών Κορέας, στην ηγεσία της ΛΔ Κορέας και στο λαό της για το θάνατο του Κιμ Ιλ Γιουνγκ, Γενικού Γραμματέα του Κόμματος Εργατών Κορέας.

Το συλλυπητήριο τηλεγράφημα του ΚΚΕ αναφέρει κατά λέξη τα εξής: «Ο λαός της ΛΔ Κορέας έχει δικαίωμα να προχωρήσει στο δρόμο ανάπτυξης που έχει επιλέξει ενάντια στις κάθε λογής ιμπεριαλιστικές παρεμβάσεις στο εσωτερικό της χώρας. Η υπεράσπιση του δικαιώματος αυτού έχει ιδιαίτερη σημασία σήμερα που καιροφυλακτούν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, εντείνουν την επιθετικότητα και πληθαίνουν τους τυχοδιωκτισμούς τους κατά της ΛΔ Κορέας. Το ΚΚΕ αντιτάσσεται στα σχέδια αυτά. Στέκεται αλληλέγγυο με τον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα του Κόμματος Εργατών Κορέας και του κορεάτικου λαού».

Στις 27 Ιουνίου 2010, σε ανύποπτο χρόνο δηλαδή, ο Ριζοσπάστης πραγματοποιεί ένα μεγάλο αφιέρωμα στη «Λαϊκή Δημοκρατία της Βόρειας Κορέας», όπως ακριβώς την αποκαλεί. Το –ενυπόγραφο αυτή τη φορά- δημοσίευμα του οργάνου της Κ.Ε. του ΚΚΕ έχει τον εύγλωττο τίτλο «Η διαστρέβλωση έχει κοντά ποδάρια». Επικεντρώνεται στον πόλεμο της Κορέας και στην ελληνική εμπλοκή. Κάπου μέσα στο θυελλώδες και παραληρηματικό κείμενο, διαβάζουμε και τα εξής: «Ένα πράγμα, που παραμένει “σταθερό” όλα αυτά τα χρόνια, είναι η προσπάθεια των ιμπεριαλιστικών κέντρων σε Ουάσιγκτον και Σεούλ να πείσουν τους λαούς της υφηλίου πως ο ανηλεής πόλεμος ξεκίνησε με υπαιτιότητα των δυνάμεων της ΛΔ Κορέας και της τότε ΕΣΣΔ. (…) Ψέμα πρώτο: Δεν ήταν “η κομμουνιστική Βόρεια Κορέα” που εισέβαλε στο νότο προκαλώντας τον κορεατικό πόλεμο αλλά οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις στις ΗΠΑ και η ντόπια φιλοϊμπεριαλιστική άρχουσα τάξη…»

Είναι δυνατόν ένα κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου να στηρίζει μετά μανίας την πιο βάναυση και απεχθή δικτατορία του πλανήτη;

Σύμφωνα με έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας που δημοσιεύθηκε τον Μάιο του 2011, τα στρατόπεδα εργασίας στη Βόρειο Κορέα έχουν αυξηθεί σε μέγεθος και αριθμό τα τελευταία δέκα χρόνια και περί τα 200.000 άτομα κρατούνται πλέον εκεί σε «φρικιαστικές» συνθήκες.

Πηγή: fimotro

Advertisements

31 Responses

 1. Apo anakoinwsi tou Idrymatos pou telei katw apo Staliniki katalipsi
  twn klefto- apatewnwn tou KKE

  GREKISKA KULTURHUSET, Idungatan 4, Vasastaden, T-Odenplan.

  EFTERFÖLJS AV MINGEL (meddela gärna om du kommer till seminariet och minglet till info@grekiskakulturhuset.se).

  Eidopoiiste tous mpas kai kata lathos paei kanenas anthrwpos pou den einai Stalinokatharma tou KKE kai pathoun paniko oi kleftes etsi wste na lavoun ta metra tous kai na vroun tropo na ton diwxoun .
  Vrwmoaliti anthellina Papakwsta ypireteis ton klegti apatewna Xaidefto
  Komnino sa pisto skylaki.Alkoolike Tsami to psema exei konta podaria
  pseftoprofessora tou kwlou sas exei gyrisei tin plati i paroikia.
  PS O Stafylidis symfwnei me tis diwxeis twn omofylofilwn apo to
  kathestos tou Stalin ?
  Alla mas elege sti vouli kai twra syndialegetai me tous ekproswpous tou Stalinismou.

 2. Οι απίθανοι τύποι του Ριζοσπάστη δημοσίευσαν τον εξής «επικήδιο», τον οποίον κατεβάζουν και ξανα-ανεβάζουν στην ιστοσελίδα τους… διαδοχικά:
  …Με το έργο του βεβαίως στην πορεία δε στάθηκε στο πλευρό των λαϊκών αγώνων και της δράσης των κομμουνιστών, αφού δεν πίστευε στη διέξοδο της ταξικής πάλης, ενώ βρήκε «στέγη» στη λεγόμενη «ανανεωτική» Αριστερά.» …
  Ούτε νεκρούς δεν τους αφήνουν να ησυχάσουν τους μη ορθοδόξους κομμουνιστές!

  Δεξιός να πέθαινε, δεν θα έμπαιναν στον κόπο για τόσο απαξιωτικές κουβέντες…

  Προσοχή όμως, γιατί οι «λαϊκοί αγώνες» (έτσι αγνοί και κομμουνιστικοί όπως τους εννοεί το ΚΚΕ) και η «δράση των κομμουνιστών» έχουν πέσει γύρω στο 4% κι οσονούπω ακόμα παρακάτω…

  23 σχόλια στο Ο Χρόνης Μίσσιος και το Χρόνιο Μίσος του ΚΚΕ

  Strange Attractor είπε:
  21/11/2012 στις 6:06 pm
  Μια ζωή μίζεροι και κομπλεξικοί.
  Τα ίδια έκαναν και με τα (κατά καιρούς) αστέρια τους, όπως: Μάρκο Βαφειάδη, Νίκο Ζαχαριάδη, Άρη Βελουχιώτη. κ.ά..
  Για αυτό είναι εκεί που είναι σε ποσοστά.

  maquis είπε:
  21/11/2012 στις 7:01 pm
  Παραφράζοντας τον ίδιο τον Χρόνη Μίσσιο, ας πούμε για τον (κατ΄ εντολή) συντάκτη του Ριζ.: “Ξεκόλλα ρε…. τι σου ζητάνε;”.

  Κώστας είπε:
  21/11/2012 στις 7:15 pm
  Μια ζωή μίζεροι και οπισθοδρομικοί, ελπίζω την επόμενη φορά ο λαός να μην τους βάλει καν στο κοινοβούλιο!

  maquis είπε:
  21/11/2012 στις 8:48 pm
  Το καλύτερο είναι εκεί που λέει “πέρασε για λίγο και απο το Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας”, όπως λέμε “πέρασα για έναν καφέ”. Επίσης πέρασε για λίγο και για μία εκτέλεση, αλλά δεν του έκατσε.

  Λαπίθης είπε:
  21/11/2012 στις 8:53 pm
  Τι να πω!!
  Τάπαν όλα όλοι οι παραπάνω σχολιαστές.
  Θα πω μόνο πως ντρέπομαι που κάποτε οργανώθηκα σ αυτό το κόμμα.

  http://www.antinews.gr/2012/11/21/191012/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+AntiWeblog+%28ANTI+WEBLOG%29

 3. Robin Hood
  Krimas pou klisane to Beckomberga sjukhus, thatane oti prepei gia atoma san ton Sandalia. Kala Kanei Ekinos(kke) me ta xapakia tou.
  Kai oso pernane ta xronia olo kai pio maniakos ginene me to kokino glifitzouri tou.

  Vre vre Tin Tsoula tou KKE tin slavomakedona Pashou pou ntaraverizotane me Kokaines. Psyhiatria gia antifronountes wneirevetai panw sti mastoura tis.
  Pasxoula Goulag kai psyhiatria mas teleiwsan tomagazi varese dialysi !
  Papala i Sovietia kai twra exoume Orthodoxi perifani Rwsia !
  Kantina gia B. Korea mono ekei tha vreis afto pou laxtara i kardia sou

 4. Πρόκειται για το βίντεο, του οποίου την προβολή εμπόδισε η γερμανική κυβέρνηση ως “πολιτικά επιζήμιου”, με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί ο εμπνευστής και υπεύθυνος για το βίντεο Marcelo Rebelo de Sousa, πρόεδρος των σοσιαλδημοκρατών και τέως υπουργός στην Πορτογαλία στην Γερμανική Πρεσβεία στη Λισαβώνα , δηλώνοντας, πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω και πως είναι αποφασισμένος να δείξει το βίντεο στο γερμανικό λαό, στον οποίο και απευθύνεται.

  Αυτό που φαίνεται καθαρά: Η Ελλάδα δεν είναι η μόνη χώρα που έχουν στοχοποιήσει… Τα ίδια μέτρα, τα ίδια επιχειρήματα, οι ίδιες μέθοδοι ! Πώς λοιπόν να το παρουσιάσουν στο γερμανικό λαό που τον θέλουν να τρώει κουτόχορτο και τον βομβαρδίζουν καθημερινά με ένα σωρό ψέματα δημιουργώντας τα γνωστά στερεότυπα για τους τεμπέληδες του Νότου ;

  Ενδιαφέρουσα σχετικά όσον αφορά την Ελλάδα η συνέντευξη του οικονομικού ιστοριογράφου Albrecht Ritschl στο περιοδικό “Spiegel”: http://www.spiegel.de/wirtschaft/soziales/euro-krise-deutschland-ist-der-groe

 5. @ PASXOU LOVES POUTSO

  Χο, χο, χα,χα
  Απότιστη έμεινε η γιαταμπάζα η αραχνομούνα η Πάσχου κι απ’ τα πουτσοπανηγύρια τού αυνάνα Τόλη βγήκε τώρα στο σεργιάνι για κάνα e-πούτσο.
  Μαζί με τη γκιόσα έφτιαξαν μέσα στο ΚΚΕ το κίνημα ΠΠΝΣΦ (πέσε πούτσα να σε φάω).

 6. Πιάσανε τον Ουλή ξεβράκοτο στα υπόγια της Στέγης. Φωνάζανε στο παπακώστα να του φέρει μουνι να γαμίσει

 7. @ χαρης

  Μπαααα, ο Ουλής…. μμμμ…. ράδιο αρβύλα φαίνεται.
  Ποια αχλαδομουνοπατσαβούρα να του φέρει ο ανθέλληνας Τσάμης Παπακώστας; Αυτός είναι τουπαμάρος της σέχτας των Μαρτύρων του Αυνάν. Άλλο Τουπαμάρος κι άλλο το μουνί της Μάρως!
  Από σίγουρες πηγές μάθαμε ότι ο τουρκαλβανός Ουλής την έκανε για Ελλάδα δίπλα στον σύντροφό του τον τουρκολάγνο Τατσόπουλο ή Τσατσόπουλο,όπως είναι περισσότερο γνωστός, για να τον… στηρίξει στην περιοδεία του που ξεκινά στην επαρχία.

  Σάλος είχε προκληθεί χτες στην απήδηχτη υπόλοιπη Ελλάδα ύστερα από την βαρυσήμαντη πολιτική δήλωση του Τσατσόπουλου ότι έχει πηδήξει μόνο τη μισή (μόνο!!!) Αθήνα ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να στείλει τον γαμήτορα σε γαμοτούρ ανά την επαρχία.

  Να και το πρόγραμμα
  http://www.newsbomb.gr/component/eyescreen/photo/255628/0

  Δε μπορεί… κάποτε θα πάει για… κατούρημα ο Τσατσόπουλος, δε θα πάει;
  Κάτι θα… προλάβει κι ο Ουλής!

  Υ.Γ. Τη βαρυσήμαντη αυτή πολιτική δήλωση αναγκάστηκε να την κάνει ο τουρκολάγνος Τσατσόπουλος, βολευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από πολιτικές πιέσεις της Χρυσής Αυγής που εδώ και καιρό τον αποκαλούσαν… αδελφή.

 8. Διαβάστε μερικά από τα πιο εμπνευσμένα tweets:
  «Πάντως για να προλάβεις να πας με 1.537.080 γυναίκες πρέπει να είσαι πολύ γρήγορος. Πιο γρήγορος απ’όσο πρέπει #tatsopoulos».
  «-Μάνα πάω στον Τατσόπουλο -Γιέ μου, θα τα πούμε εκεί σε λίγο»
  «Στο επόμενο HOT DOC θα βρείτε τη λίστα με τις γυναίκες που έχει πηδήξει ο Τατσόπουλος»
  «Θα βλέπει ο Τατσόπουλος τι γίνεται στο τουιτερ με την πάρτη του, θα φτιαχτεί, θα πηδήξει και τους άλλους μισούς. Λάβετε θέσεις».
  «Πουλιά υπάρχουν πολλά, Τατσόπουλο μόνο ένα»
  «Τατσόπουλος: Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα…Δεκαπενταύγουστο»
  « Φήμες λένε ότι ο Γκουσκουνης εισάγεται εσπευσμένα στον Ευαγγελισμό δεν άντεξε την αποκαθήλωση #tatsopoulos»
  «Στο τσακ το γλύτωσε το ταμείο ανεργίας ο Γκουσγκούνης»
  «Κι η υπόλοιπη μισή δηλαδή γιατί; Στο πηγάδι κατούρησε; #tatsopoulos»
  «Στις επόμενες εκλογές ο #tatsopoulos θα πηδήξει και το “υπόλοιπο Αττικής».
  «Τα πρώτα κρούσματα ενδο-μετανάστευσης ήδη ξεκίνησαν. Η άλλη μισή Αθήνα κατηφορίζει προς Πειραιά, μπας και το γλυτώσει το πήδημα. #tatsopoulos».
  «Στο επόμενο σποτακι του ΕΟΤ #tatsopoulos welcomes you to Greece. Εξω φτώχεια!»

  Read more: http://www.newsbomb.gr/blogs/story/255441/ta-spane-sto-twitter-me-ton-tatsopoylo#ixzz2D3npYQWM

 9. Τελικά είχε δίκιο ο Στάλιν!

  Ανάμεσα στα εγκλήματα που έκανε ο πατερούλης της Σοβιετίας Στάλιν (γκούλαγκ, εκτελέσεις, εξαφάνιση κάθε αντιφρονούντος) έκανε και κάτι που δικαιώθηκε πλήρως από την ιστορία.

  Read more: http://www.newsbomb.gr/bloggers/kwstas-chardabellas/story/255727/telika-eihe-dikio-o-stalin#ixzz2D3sgLi2q

 10. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ
  «Αυτό, υπογράφω με το αίμα μου, αν το δείτε να συμβαίνει αυτά να με χτυπάνε συνεχώς για το υπόλοιπο του βίου μου» είχε πει η Λ. Κανέλλη σε εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά.. Το αστείο….

  βέβαια της υπόθεσης, είναι η ερώτηση!! Δείτε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας..

  http://www.trelokouneli.gr/2012/11/blog-post_8734.html

  Λιάνα Κανέλλη – «Σύντομα λέει και βουλευτής;»
  «Αυτό, υπογράφω με το αίμα μου, αν το δείτε να συμβαίνει αυτά να με χτυπάνε συνεχώς για το υπόλοιπο του βίου μου»

 11. http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=238645

 12. Γαμίκουλας Τατσόπουλος

 13. Νέα δήλωση του Πέτρου Τατσόπουλου

  Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, ο Πέτρος Τατσόπουλος επανέρχεται εμφανώς μετανιωμένος με μια νέα δήλωση, σε μια προσπάθεια να…
  …αλλάξει τις αρνητικές εντυπώσεις που δημιούργησε η προηγούμενη δήλωσή του πως έχει πηδήξει τη μισή Αθήνα.

  Στην ανακοίνωσή του, ο Πέτρος Τατσόπουλος αναφέρει:

  «Η δήλωσή μου πως έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα ήταν υπερβολική και οφείλω να το παραδεχτώ. Δεν έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα. Έχω πηδήξει την άλλη μισή».

  Πηγή: pitsirikos.net

 14. Έλαβα ένα μέιλ από τον κ. Παύλο Τσίμα –τουλάχιστον έτσι γράφει στη διεύθυνση του -, για το κείμενο «Το πάθος για χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα». Το μέιλ περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας δημοσιογράφος που εργάζεται σε καθεστωτικά μέσα.

  Αγαπητέ Κύριε,
  Συγνώμην για την προσφώνηση, αλλά δεν σας γνωρίζω προσωπικά. Το ίδιο, προφανώς, δεν με γνωρίζετε κι εσείς. Αλλά βλέπω ότι αυτό δεν σας εμποδίζει να με κρίνετε- όχι αυτά που γράφω στα ΝΕΑ (τα οποία δεν φαντάζομαι να διαβάζετε), αυτά που λέω στο ραδιόφωνο (που δεν έχετε κανένα λόγο να ακούτε) ή που παρουσιάζω σε μια τηλεοπτική εκπομπή (που προβάλλεται, υποθέτω, πολύ αργά για εσάς), αλλά εμένα, τον χαρακτήρα μου, τα πάθη μου και τα κίνητρά μου. Έχω, όντως, ενθουσιαστεί. Μου υπέδειξαν το σημείωμά σας που με αφορά και το έστειλα και στην γυναίκα μου, η οποία ως τώρα παραπονιόταν πώς γίνεται, μετά από 35 χρόνια εργασίας, κάποια από αυτά ………………….

  Κύριε Τσίμα, δεν διαβάζω αυτά που γράφετε στα ΝΕΑ, δεν ακούω αυτά που λέτε στο ραδιόφωνο και δεν βλέπω την τηλεοπτική σας εκπομπή. Ένας λόγος είναι πως ένας άνθρωπος που κάνει τόσα πολλά πράγματα αποκλείεται να τα κάνει καλά – είναι σίγουρο πως τα κάνει όλα στο πόδι. Ξέρετε εσείς κανένα σοβαρό ξένο δημοσιογράφο που να κάνει ραδιόφωνο, τηλεόραση και –παράλληλα- να γράφει και σε έντυπα; Ένας άλλος λόγος είναι πως τα μέσα στα οποία εργάζεστε δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοσιογραφία – είναι για να κλείνουν δουλειές οι μεγαλοεργολάβοι. Επίσης, σας θεωρώ έναν κακό και ατάλαντο δημοσιογράφο.

  Παρατηρώ πως στις επαγγελματικές σας ασχολίες δεν έχετε συμπεριλάβει την παρουσία σας στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του …….

  http://pitsirikos.net/2011/07/%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%83%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82/

 15. Εξαιρετική ήταν η ιδέα του ΕΟΤ να προωθήσει τον ελληνικό τουρισμό με ένα βίντεο που είναι γυρισμένο στο Λονδίνο. Το φετινό μήνυμα της διαφημιστικής καμπάνιας του ΕΟΤ στους Βρετανούς τουρίστες είναι να κάτσουν στη Βρετανία ή να επισκεφτούν το Λονδίνο, αφού εκεί υπάρχουν πια χιλιάδες Έλληνες μετανάστες -οπότε θα είναι σαν να έχουν επισκεφτεί την Ελλάδα- ενώ θα γλιτώσουν και τα αεροπορικά εισιτήρια.
  Εν τω μεταξύ, αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει το γεγονός ότι στο βίντεο εμφανίζεται η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

  Η κυρία Κεφαλογιάννη υποστήριξε πως συμμετείχε στο βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας του ΕΟΤ, αφενός για να δουν οι Βρετανοί πως η υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας προτιμάει την Βρετανία και να πειστούν να μείνουν εκεί, και αφετέρου επειδή -εξαιτίας της χρεοκοπίας της χώρας μας- δεν υπήρχαν αρκετά λεφτά για κομπάρσους.

  http://pitsirikos.net/2012/11/greece-welcomes-you-in-london/

 16. Νατα μας παλι. Ο Παγκαλιας στη βρωμοσανιδα ταβαλε με το Σανδαλη. Τον επιασε η χριστιανικη του ηθικη. Λεει οτι δεν σεβεται τις γυναικες του ΚΚ. Αλλα οτι και να πει βογκαν τα υπογεια της Στεγης και ομοσπονδιας. Ο AL ASSAD κομνηνος εχει κανει χωνι το κωλο σε ολες και ολους που του γλυφουνε το πουτσο για κανα φραγκο απο τα κλεφτοαρματολικια της ομοσπονδιας και Στεγης. Ουστ απο δω δεινοσαυροι σταλινια. Χειροτεροι απο τον Τατσοπουλο γινατε. Αλλα δεν γαματε μονο τις γυναικες στο ΚΚ αλλα και γλυφοκωλαριους αντρες απο κωλο.

 17. Αισθάνεται την ανάγκη να πει κάτι περισσότερο το ΚΚΕ για την λίστα Λαγκάρντ; Ρωτάμε διότι στην λίστα που δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Κ. Βαξεβάνης βρέθηκαν και 2 ονόματα που πιθανότατα ανήκουν σε στελέχη του κόμματος!

  Στην θέση 270 είναι ο Ν. Μπατιστάτος και στη θέση 274 ο Γ. Μαυρομάτης. Και οι δύο παρουσιάζονται ως έμποροι προϊόντων χημικών, γεωργικών, μεταλλουργικών και σιτηρών – λίγο απ’ όλα δηλαδή. Σημειώνεται ότι ο Ν. Μπατιστάτος για πολλά χρόνια ήταν
  μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ (και μάλιστα την περίοδο που αφορά η λίστα Λαγκάρντ)…

  Για τον άλλο επιχειρηματία, που φιγουράρει στη λίστα Λαγκάρντ, τον Γ. Μεϊμάρογλου, που επίσης ήταν στέλεχος του ΚΚΕ, δεν ρωτάμε τον Περισσό. Σήμερα μπορεί να μας απαντήσει η ΔΗΜΑΡ – ή ο ίδιος…

 18. Re lamogia tis pareas tou Sandali-Zorro akomi to fyssate kai den kryoni.
  Ta komounia sas pidane synexos
  , den matuate tipota apo aytoyw , ntip nt5oyvaria eisaste , kala na
  pathete na to glentame kai meis oi ap exo.

 19. @Proskopos Komsomolos
  Kati na glentate kai seis re mizeroi mes stin kakomoiria tou KKE
  sas pou to ftasate sto 4 ta ekato oso sas krataei o Soros kai o Samaras mes sti vouli mexri na sas xaposteiloun teleiws mia kai apo oti fainetai de sas xreiazonte pia !

 20. Robin Hood
  Malea Sandalia se TZOUZEI.
  Re axriste etsi milane gia ginekes.

  Πως μιλάνε οι άντρες με τις γυναίκες

 21. Robin Hood
  Malea Sandalia se TZOUZEI.
  Re axriste etsi milane gia ginekes.

  NA PWS THA RIXETE TIN PASXOU ALLA KAI OPOIA ALLI PASXOU EPITHIMITE .METHODOS MONADIKI ! GINETE AKATAMAXITOS
  GINETE ANEPANALIPTOS ! ME TO VIVLIO AFTO KAMMIA GYNAIKA DE THA SAS ANTISTEKETE !

  Υπάρχουν πολλοί που ντρέπονται να μιλήσουν σε κάποια ακόμα και από το internet(μέσα στο βιβλίο θα σε βοηθήσω να το ξεπεράσεις και αυτό), Υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να μιλήσουν σε μερικές, το κάνουν αλλά σχεδόν όλες τις φορές χωρίς επιτυχία. Τέλος μου έχουν πει κάποιοι πως δεν μιλάνε σχεδόν σε καμία κοπέλα, χωρίς να ξέρουν τον λόγο.

  Δεν με νοίαζει ποιος είναι ο λόγος, Δεν με νοιάζει σε πια κατηγορία ανοίκεις. Δεν με νοιάζει πόσο χρονών είσαι, αν θεωρείσαι ωραίος ή όχι. Έχω πεισθεί πια ότι η ομορφιά δεν παίζει σχεδόν κανέναν ρόλο στο αν θα έχεις επιτυχία με τις γυναίκες. Το ξέρω, είναι δύσκολο να το πιστέψεις, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

  Τον τελευταιο μόνο χρόνο βγήκα με περισσότερες από
  80 γυναίκες από το internet. Βγήκα ραντεβού με κοπέλες 19-20 χρόνων αλλά και με γυναίκες κοντά στα 40.

  Τρόποι για να ξεκινήσεις την συνομιλία. Πως θα την συνεχίζεις
  .
  Μυστικά για να πιάνεις πάντα, εύκολα την κουβέντα με όποια γυναίκα θες.

  Πως θα προκαλείς έλξη στις γυναίκες που μιλάς

  Παραδείγματα συζητήσεων για να πιάνεις εύκολα την κουβέντα και να κεντρίζεις πάντα το ενδιαφέρον. Είναι σχεδιασμένα ώστε να μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις

  Την τεχνική που πρέπει να χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις ασφάλεια και εμπιστοσύνη σε αυτές που μιλάς

  Πως θα ξεκινήσεις την συνομιλία

  Πως θα ξεπεράσεις το άγχος που έχεις πριν της μιλήσεις (σου δίνω μια άσκηση να κάνεις)

  Πως ακριβώς πρέπει να μιλάς για να προκαλείς έλξη

  Τι θα πρέπει να αποφεύγεις να λες

  Θέματα συζητήσεων με ενδιαφέρον για να έχεις πάντα κάτι να πεις(παραδείγματα)

  Εγγύηση: Είμαι τόσο σίγουρος για την αποτελεσματικότητα της μεθόδου που σου δίν την παρακάτω εγγύηση για το βιβλίο

  Μην χάνεις λεπτό. Κάνε ότι είναι απαραίτητο για να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου..

  http://www.elksi-sxeseis.gr/index.php?option=com_chronocontact&chronoformname=paragg

 22. Με αφορμή τρία ονόματα γνωστά στο χώρο της Αριστεράς που συμπεριλήφθηκαν στη σχετική λίστα και πιο συγκεκριμένα αυτά των αποβιώσαντων Ν. Μπ. (τέως μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και τέως στελέχους της Τυποεκδοτικής) και Γ.Μ.η καθώς και του κ. Γ.Μεϊ., πρώην στελέχους του ΚΚΕ και μετέπειτα εκσυγχρονιστή, η κριτική προς την Αριστερά είναι σφοδρή. Δεν είναι τυχαίο πως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για «υπόγειες διαδρομές χρημάτων από την ΕΣΣΔ» και για «ανάγκη ανοίγματος λογαριασμών ξεχασμένων από την περίοδο του ανατολικού μπλοκ».

  Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή. Όπως βλέπει κανείς, στη σχετική λίστα βρίσκονται τα ονόματα τριών ανθρώπων της ελληνικής Αριστεράς. Άνθρωποι του περιβάλλοντος τους δήλωσαν στο «moneypro» πως πρόκειται περί απλής συνεπωνυμίας ενώ υπενθύμισαν πως θα πρέπει να υπάρξει «σεβασμός στη μνήμη νεκρών προσώπων». Για το λόγο αυτό αν και έχουμε στη διάθεση μας τα πλήρη στοιχεία, σεβόμενοι τη μνήμη τους δεν ανακοινώνουμε τα ονόματα τα οποία όμως βρίσκονται στη διάθεση οποιασδήποτε δικαστικής ή άλλης αρχής. Άλλα στελέχη της Αριστεράς με μακρά εμπειρία στο χώρο αλλά και στο ΚΚΕ μιλούν για ανθρώπους με άμεσες προσβάσεις στα κομματικά ταμεία και τις επιχειρήσεις του Περισσού κυρίως στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και των αρχών του ’90. Μιας περιόδου κρίσιμης και τεταμένης από πλευράς σχέσεων ελληνικού Κομμουνιστικού Κόμματος και παραπαίουσας ΕΣΣΔ. Πρόκειται για μια χρονική συγκυρία για την οποία έχει υπάρξει μέχρι και προδικαστική διεκδίκηση χρημάτων η οποία μπλοκαρίστηκε όμως με περίεργο τρόπο το 1992 από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, λίγο μετά την περίεργη συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΝ.

  http://www.moneypro.gr/ArticleDetails/tabid/82/ArticleID/83765/Default.aspx

 23. Robin Hood
  4) theleis/xriazese mathimata gia to pos kanoume kamaki

  ΚΑΜΑΚΙ

  Μάθημα 1ο.
  Εμφάνιση.
  Είναι σίγουρα ότι πιο σημαντικό χρειάζεται ένας άντρας όταν βγαίνει για κυνήγι. Η πρώτη ματιά είναι το 50% της επυτιχίας σας. Η μπυροκοιλιά ΔΕΝ είναι ελκυστική!
  Κακά τα ψέμματα, οι γυναίκες εκτιμούν ένα όμορφο σώμα όπως και εμείς. Όσοι έχετε, φροντίστε να το δείξετε. Όσοι όχι, φροντίστε να το κρύψετε. Και όλοι ανεξαιρέτως κοιτάξτε την εμφάνιση σας στο ρουχισμό. Τα παντελόνια 6 νούμερα μεγαλύτερα και το μαλλί λες και μόλις ξυπνήσατε ή με τόσο τζέλ που μοιάζει λες και σας έπεσε ένας κουβάς γλίτσα πάνω σας, ΔΕΝ βοηθάει.

  Μάθημα 2ο.
  Λέγειν.
  Το αμέσως επόμενο βήμα που ορίζεται ως το 30% της επιτυχίας. Αν είσαι μουγγός, το έχασες το παιχνίδι. Εάν είσαι φαφλατάς, πάλι το έχασες το παιχνίδι. Aφησε τη να μιλάει. Οι γυναίκες από τη φύση τους θέλουν να πούν πράγματα που τις απασχολούν. Μπορεί εσένα να σου είναι αδιάφορα. Δε πειράζει. Σημασία έχει να δεί ότι ενδιαφέρεσαι. Και γέλα και λιγάκι σε κάτι που θα πεί. Κάνει ΠΑΝΤΑ καλή εντύπωση. ΔΕΝ εννοώ το γέλιο που καταλήγει σε γουρουνίσιο, αν είσαι έτσι, άστο καλύτερα… 😛

  Μάθημα 3ο.
  Χαμογέλα.
  Το χαμόγελο, όσο απλοικό κι’αν φαίνεται, είναι πιστέυω ένα 5% μπόνους στην επιτυχία. Δείχνει ότι είσαι εύθυμος. Δε πατε να λύσετε το Κυπριακό, να διασκεδάσετε είναι ο σκοπός.

  Μάθημα 4ο.
  Aναγνώριση στόχου.
  Ο νούμερο ένα κανόνας όταν

  http://www.greekwarriors.gr/index.php/forum/1–/11856-ultimate-survival-guidekamaki.html

 24. @ proskopos
  Σίγουρα εσένα γαμάνε τα κομούνια και βγήκες να πεις τον πόνο σου!
  Είτε μέσα είσαι είτε απ’ έξω τα σιχαμερά τρωκτικά του βόθρου, το εγκληματικό και εθνοπροδοτικό ΚΚΕ, το δικό σου ονοματάκι χρησιμοποιούν σε λίστες με τις οποίες κλέβουν τις σουηδικές υπηρεσίες. Το «κλέβουν» σε εισαγωγικά βέβαια γιατί οι σουηδικές αλλά και οι ελληνικές υπηρεσίες που χρηματοδοτούν τους αρχικλέφτες του ΚΚΕ έχουν πλήρη γνώση των κλοπών.
  Έννοια σου όμως γιατί έρχεται και η δική τους σειρά σύντομα όπως του σιχαμερού κινούμενου βόθρου του απατεώνα Κομνηνού Χαϊδευτού και απόφοιτου της σχολής απατεώνων και κλεφτών του αλητοσυμμορίτη τουρκαλβανού γραμματέα του ΚΚΕ Σκανδιναβίας, Καριοφίλλη Χατζόπουλου, που η σουηδική δικαιοσύνη απηυδησμένη από το απύθμενο θράσος του αρχικλέφτη αλητοσυμμορίτη τουρκαλβανού Καριοφίλλη να μην λέει να σταματήσει το κλέψιμο ύστερα από τόσες προειδοποιήσεις και τον έκλεισαν μέσα, όπου σίγουρα τον πήδηξαν πολλάκις εκεί μέσα οι υπόλοιποι φυλακισμένοι ακόμα και απ’ τ’ αυτιά τον αλήτη τον γραμματέα του ΚΚΕ.

  Άρα λοιπόν εσύ είσαι ο γαμημένος της υπόθεσης γιατί αυτός, ο κινούμενος βόθρος γεμάτος σκατά απατεώνας Κομνηνός Χαϊδευτός που η σταλινοπατσαβούρα η παπάρω η Παπαρήγα τον έχει κάνει και στέλεχος του πολιτικού γραφείου της σέκτας των κλεφτών του ΚΚΕ επειδή της τα ακουμπάει, είναι ο εκπρόσωπός σου στη Σουηδία σε πάσης φύσεως θέματα. Έτσι λέει ο αλήτης κουραδόμαγκας Χαϊδευτός.

  Σε λίγο, μετά τα Χριστούγεννα αυτός ο αλήτης του ΚΚΕ θα τσεπώσει και πάλι 2 εκατομμυριάκια κορώνες, χρησιμοποιώντας και πάλι το ονοματάκι σου. Και αν τολμάς πρόσκοπε τράβα να του ζητήσεις το λόγο ή το μερτικό σου και… έσω έτοιμος να στον χώσει ο σκατιάρης κλέφτης ο Χαϊδευτός να τον φχαριστηθείς.
  Με τις υγείες σου ανθρωπάκι.

 25. Robin Hood
  blah
  blah
  blah
  6) Enas sostos Andras….

  Πώς (πρέπει να) φέρεται ο άντρας ο σωστός!
  Καλή και ισότητα αλλά από την επανάσταση μας έμειναν τα δικαιώματα και χάσαμε τα αρσενικά.

  Πριν κάποιες δεκαετίες παλεύαμε για την ισότητα, τα δικαίωματά μας και το πώς θα αναγνωριστούμε από τα αρσενικά. Καλή και ισότητα αλλά από την επανάσταση μας έμειναν τα δικαιώματα και χάσαμε τα αρσενικά. Πώς (πρέπει) να δρα και να φέρεται ο άντρας ο σωστός, ο πρόστυχος, το καθαρόαιμο αρσενικό βρε παιδί μου! Ιδού…

  1. Ο άντρας ο σωστός επιμένει να πληρώσει τον λογαριασμό, τον καφέ, το ποτό, το φαγητό!

  2. Ο άντρας ο σωστός μπορεί να ζήσει και μόνος του, χωρίς τα γεμιστά της μανούλας:

  3. Ο άντρας ο σωστός σου ανοίγει την πόρτα και σε αφήνει να περάσεις πρώτη

  4. Ο άντρας ο σωστός είναι και κουβαλητής σου όποτε το χρειάζεσαι:

  5. Ο άντρας ο σωστός θα σε βάλει κάτω ακόμα κι αν είναι κουρασμένος:

  Μπορεί να έχει στρες, μπορεί να του πηγαίνουν όλα στραβά, μπορεί να υποφέρει με κρύωμα και πυρετό αλλά μόλις θα σε δει μπροστά του το ηθικό ανεβαίνει και θα σου τα κάνει όλα τα καλά στο κρεβάτι… με κάθε καιρό και κάθε τρόπο!

  6. Ο άντρας ο σωστός είναι ιππότης και προστατευτικός!

  http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=27287&subid=2&pubid=128864082

 26. Robin Hood
  Malea Sandalia se TZOUZEI.
  Re axriste etsi milane gia ginekes.

  1) prota prepei

  2) meta prepei na

  3)
  Min koloneis na milas se ginekes.

  4) theleis/xriazese mathimata gia to

  5) Pane kamia bolta

  6) Enas sostos Andras pernei eftines gia oles tis praxeis tou, oxi san merikes nifitses (den leo onomata)

  ETSI EINAI OI ANTRES ELSA MOU DEN KATALAVAINOUN TIPOTIS APO TA TA THILIKA ! AFTO TO VIVLIO MPOREI NA SE VOITHISEI !

  Ο άνδρας ο σωστός

  25 κανόνες για να βρείτε τον αληθινά τέλειο άνδρα
  Το “Ο άνδρας ο σωστός” είναι ένα βιβλίο τόσο επίκαιρο όσο και χρήσιμο και απευθύνεται σε όσες γυναίκες:
  – Ραγίζει η καρδιά τους κάθε φορά που ερωτεύονται κάποιον άνδρα που δεν ήταν κατάλληλος γι’ αυτές.
  – Πιστεύουν ότι πρέπει να φτιάξουν το τέλειο κορμί, για να πληρούν τα πρότυπα της φαντασίωσης κάποιου άνδρα.
  – Φοβούνται να μοιραστούν τα πραγματικά τους συναισθήματα, τις επιθυμίες ή τις ανησυχίες τους με έναν άνδρα μήπως τους πει ότι έχουν πολλές ανάγκες ή απαιτήσεις.
  – Θυσιάζουν απόψεις, αξίες και αυτοσεβασμό από φόβο μη χάσουν έναν άνδρα.
  – Ξεχνούν τον εαυτό τους προσπαθώντας όσο πιο πολύ γίνεται να ευχαριστήσουν έναν άνδρα.
  – Δεν θέλουν, ως μητέρες, η κόρη τους να κάνει τα ίδια λάθη στην αγάπη που έκαναν και οι ίδιες.
  – Δεν θέλουν, ως κόρες, να καταλήξουν σαν τη μητέρα τους.
  – Ονειρεύονται μια σχέση με έναν πραγματικό άνδρα, που θα χαρακτηρίζεται από ισοτιμία, αμοιβαίο σεβασμό και τρυφερότητα, χωρίς ίντριγκες, ούτε προσπάθειες για το ποιος θα υπερισχύσει.
  Κι επίσης απευθύνεται στους αληθινούς άνδρες που αναζητούν αληθινές γυναίκες, οι οποίες θα τους εμπνεύσουν εμπιστοσύνη και σεβασμό, γυναίκες με μυαλό και τρυφερή καρδιά!

  http://www.biblionet.gr/book/95497/De_Angelis,_Barbara/%CE%9F_%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%82_%CE%BF_%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82

 27. Robin Hood
  Malea Sandalia se TZOUZEI.
  Re axriste etsi milane gia ginekes.

  4) theleis/xriazese mathimata gia to pos kanoume kamaki

  Γίνε kamaki σε 3 μέρες.
  Θέλοντας να σε βοηθήσω αλλά ταυτόχρονα να σου δώσω μια γεύση από το βιβλίο που γράφω αυτό τον καιρό, ετοίμασα έναν οδηγό που αν τον εκτελέσεις θα δεις τεράστια διαφορά με τις γυναίκες σε 3 μέρες μόνο.

  Ο οδηγός αυτό δεν είναι ένας μαγικός πάπυρος που θα σε κάνει Brad Pitt σε τρεις βραδιές αλλά είναι ένας “Οδηγός” στο μονοπάτι του Καμακιού που θες να γίνεις.

  Ο οδηγός είναι χωρισμένος σε τρεις αποστολές-ημέρες και θα ήταν καλό να γίνουν αυτές οι αποστολές σε τρεις συνεχόμενες ημέρες. Πρέπει να εκτελέσεις τις αποστολές με διάθεση χαβαλέ και διασκέδασης. Αν δεν το διασκεδάζεις πως θα διασκεδάσεις μια γυναίκα που έχει βγει για ποτό και διασκέδαση.

  Μέσα στον οδηγό αυτό θα βρεις:

  “Μαγικές ατάκες”.
  Συμβουλές, ακριβείς οδηγίες βήμα-βήμα τι να πεις και να κάνεις.
  Συμβουλές για την στάση του σώματος σου και τον τόνο της φωνής σου.
  Οδηγίες για το που και πως ακριβώς να προσεγγίσεις μια γυναίκα. Σε μπαρ και κλαμπ, σε καφετέριες ακόμη και στο δρόμο. Όλα τα πολεμοφόδια για να μην κολλήσεις πουθενά.
  Την φόρμουλα για το πως να πάρεις το τηλέφωνο της σε 3 λεπτά.

  Σκέψου τι πράγματα κάνει ο άνθρωπος για χαβαλέ

  http://kamakiart.blogspot.se/p/3_29.html

 28. Ρε φίλε, έλεος!
  Μας τα έχεις πρήξει με τη διαφήμιση του… βιβλίου σου και τις αναχρονιστικές, ντεμοντέ μεθόδους του καμακιού σου.
  Εμείς μιλήσαμε για αχλοδομουνοπατσαβούρες, όχι για… καμάκι.
  Δεν χρειάζεται να πας στο πανεπιστήμιο για να ρίξεις μια πατσαβούρα μπολσεβίκα του ΚΚΕ και συγκεκριμένα της σέκτας Πεσεπουτσανασεφάω.
  Το μόνο που αρκεί είναι να είσαι σαβουρογάμης, όπως π.χ. η σκατολινάτσα ο αρχικλέφτης και απατεώνας Κομνηνός Χαϊδευτός.

  Βέβαια υπάρχουν και μερικές κνίτισσες και μπολσεβίκες με μουστάκι αλά Στάλιν και πηγουνάκι αλά Λένιν που το παίζουν… κουλτούρα και… καλά.
  Τότε μία και μοναδική ατάκα αρκεί για να εντυπωσιάσεις και να την κάνεις την εκάστοστε σταλινοπατσαβούρα να θέλει σου δείξει ακόμα και… τις τριχωτές μασχάλες της.
  Πλησίασέ τη και κοιτάζοντας τις τρίχες που έχουν διαπεράσει το ύφασμα στο.. τρίγωνο του Διαβόλου και τα μπατζάκια του παντελονιού της, πες της «Ο κόσμος είναι χαζός… (παύση)… τρώει ΠΑΣΟΚ και χέζει ΣΥΡΙΖΑ».
  Προσοχή! Λέξη για ΝΔ είτε θετικό είτε αρνητικό!
  Θα γελάσει (πράγμα πολύ σπάνιο για μπολσεβίκα) με την πολυστόχαστη και πρωτότυπη ατάκα και τότε της πετάς αμέσως μια δεύτερη βοηθητική ατάκα (αν θέλεις να την πάρεις σπίτι σου αμέσως) «Έχω σπίτι ένα CD με την 3η διεθνή στα σουαχίλι». Θα σε βουτήξει αμέσως και θα πληρώσει και το… καπιταλιστικό ταξί…
  Για 100% επιτυχία μην ξεχνάς και την εμφάνισή σου, αν τύχεις σε… τέτοια «δύσκολη» περίπτωση. Δεν πρέπει να είσαι απλώς σαβουρογάμης, αλλά και να το δείχνεις! Όχι στα καπιταλιστικά αρώματα και άφτερ σέιβ! Φάε ωμά κρεμύδια, σκόρδα και ό,τι άλλο αρωματικό έχεις στην κουζίνα σου…
  Καλή επιτυχία και… περιμένω νέα σου.

  Υ.Γ.
  Σε μερικές ακραίες περιπτώσεις, στιλ Κανέλλη κλπ. παίζει και το… χαστούκι αλά Κασιδιάρη.

  Σε επόμενο μάθημα θα σου πούμε και το δυσκολότερο… πώς θα απαλλαγείς απ’ την πατσαβούρα μπολσεβίκα που είναι σίγουρο ότι μετά από λίγο θα τη βαρεθείς, πράγμα πολύ σημαντικό που δεν το λένε τα βιβλία σου.

 29. @El Zorro
  Afou to leei iPasxou oti kamaki de kaneis swsta mi prospatheis na xefygeis .Gia kyta afto to video nomizw to exoun egrinei kai oi KNItises

  Mathimata kamakiou apo Boula se Zouganeli 1992

Comments are closed.