Τσίπα δεν έχει πάνω του ο σταλινoφασίστας από τη σπείρα του ΚΚΕ ο ανθέλληνας Αποστόλης Παπακώστας

ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ και Η ΣΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ  ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ

Με ένα στημένο και γελοίο περιστατικό που συνέβη σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι της διαπλοκής κάποιου προτεκτοράτου που λέγεται Ελλάδα και που τα καμώματα των κάφρων πολιτικάντηδών του τα έχουμε μεταφέρει εδώ στη Σουηδία και το σκωπτικό σχόλιό μας για το γελοίο περιστατικό ο σταλινομαλακοπίτουρας, κομπλεξικός φασίστας Αποστόλης Παπακώστας περνάει στην… επίθεση από την ιστοσελίδα της σπείρας κλεφτών και κακοποιών του σταλινοφασιστικού ΚΚΕ vregmenisanida με τα γνωστά ξύλινα συνθήματα του σταλινοφασιστικού ΚΚΕ (το κόμμα σου χαφιέ) το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας.
Με άλλα λόγια ο σταλινοφασίστας Αποστόλης Παπακώστας αποκαλεί εμάς και την ιστοσελίδα μας φασίστες με αφορμή το σχόλιό μας.

ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ;
Ο σταλινοφασίστας κομπλεξικός ανθέλληνας Αποστόλης Παπακώστας και η σπείρα κακοποποών και κλεφτών του σταλινοφσασιστικού ΚΚΕ, Ντορής Χουλιάρας μετά πατσαβούρας Κουτάλως, Γιώργος Κωνσταντίνου, Κομνηνός Χαϊδευτός και τα υπόλοιπα σταλινοβρομόσκυλα της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας (ΟΕΣΚΣ), σταλινοφασιστικό σαββατιάτικο σχολείο Åsö, και τη γιάφκα της Μαργέτη (Κοινότητα Στοκχόλμης).

Αυτοί που οργάνωσαν και εκτέλεσαν τις φασιστικές επιθέσεις εναντίον γονέων και τους έστειλαν στα νοσοκομεία με κορυφαία την απόπειρα τύφλωσης του εκλεκτού συμπατριώτη μας νευροχειρουργού, Ηλία Νικολαΐδη.
Φασιστική εγκληματική πράξη για την οποία καταδικάστηκε ο πληρωμένος κακοποιός Κώστας Συνοδινός, ο οποίος θρασύτατα μάλιστα εμφανίστηκε στο δικαστήριο με σκελέα φέρουσα σφυροδρέπανο.

Όχι μόνο οι αλήτες, φασίστες, τα κομούνια της Βρεγμένης Σανίδας, όργανο του σταλινοφασιστικού ΚΚΕ δεν καταδίκασαν την εγκληματική τους πράξη, αλλά την αποκαλούν και δημοκρατική την εγκληματική αυτή πράξη, την επικροτούν, δίνουν συγχαρητήρια στον αλητοσυμμορίτη, τραμπούκο Συνοδινό και απειλούν (και κυρίως προτρέπουν και άλλα σταλινοβρομόσκυλα) με νέες εγληματικές πράξεις εναντίον και άλλων συμπατριωτών μας.

Ρίχνοντας μια ματιά στα Μεταναστευτικά Νέα, περιοδικό όργανο της τωρινής σταλινοφασιστικής ομοσπονδίας θα βρει κανείς και πληθώρα άλλων αιματηρών επιθέσεων των κτηνών του σταλινοφασιστικού ΚΚΕ με τους φυλακισμένους για απάτες αρχηγούς τους, εναντίον συμπατριωτών μας.

Ουστ! Αλήτες σταλινοφασίστες και κλέφτες του σταλινοφασιστικού ανθελληνικού εγκληματικού και προδοτικού ΚΚΕ.

Όπως βλέπετε ήδη από το πρώτο σχόλιο της σταλινοφασιστικής ιστοσελίδας του εγκληματικού ΚΚΕ, του ΚΚΕ που αιματοκύλισε την Ελλάδα με τους συμμοριτοπόλεμούς του, τα παιδομαζώματα των ελληνοπαίδων και τις μυστικές συμφωνίες τους με τα χιτλερικά Ες Ες άρχισαν οι σταλινοφασίστες, οι… σταλινοδημοκράτες να απειλούν και πάλι τον εκλεκτό συμπατριώτη μας Σανδαλή, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το ποιόν του γνωστού σταλινοφασίστα και γλειφοκώλη του Χαϊδευτού, Ξενοφώντα, Φώντα, Παγκαλιά!

dimokratis
Μπράβο στον νεαρό γράφει ο Σαντάλης. “Μπράβο” Σαντάλη χρυσαυγίτη λέω εγώ, που μέχρι χθές μας το έπαιζες ΠΑΣΟΚ αλλά και ΛΑΟΣ. Να σε χαίρεται η μάννα σου αλλά να προσέχεις και τον Παγκαλιά γιατί αν σε πετύχει πουθενά την έβαψες!

Του ταιριάζει λοιπόν απόλυτα το παρακάτω του σταλινοφασίστα, τραμπούκου, αγράμματου αντιγραφέα, γλειφοκώλη Παγκαλιά!
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί κι χαρά δεν την αφήνει!

Ρε, αλητοσυμμορίτες, τραμπούκοι και κλέφτες του εγκληματικού ΚΚΕ, υπάρχουν αρκετά σούργελα που εμφανίζονται στα διαπλεκόμενα κανάλια του προτεκτοράτου σαν την τηλεκομουνίστρια, την αγωνίστρια της εργατιάς απ την  Εκάλη, Γαρουφαλιά και κάνουν το show τους, προβοκάροντας χωρίς να αφήνουν κανέναν άλλον να μιλήσει.
Το ίδιο λοιπόν θα λέγαμε, αν π.χ. το σταλινοβρομόσκυλο ο Παφίλλης χαστούκιζε τον Ντινόπουλο ή την κυρία Παπακώστα σε κάποιο τηλεοπτικό παράθυρο. Μπράβο Παφίλλη!

Όσο για την στρίγγλω την Κανέλλη, δεν χρειάζεται να είσαι μάγος για να καταλάβεις ότι εκεί θα κατέληγε κάποτε το πράγμα. Είναι προκλητικότατη, θρασύτατη, ανοίγει πάντα το βόθρο της στα διαπλεκόμενα κανάλια, δεν αφήνει κανέναν να αρθρώσει λέξη και όταν την ταπώσουν και δεν έχει επιχειρήματα πετάει και το γνωστό σλόγκαν που της έμαθε η καλή της φίλη η Παπάρω, η αρσακειάς στις σχολές της ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΑΕ “είσαι φασίστας και φασισταριό”.

Ο ελληνισμός της παροικίας μας, όμως, αλλά και οι σουηδικές υπηρεσίες αναρωτιούνται.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΕΩΝ ΣΟΥΗΔΙΑΣ;
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ;
ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ;
ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ!
ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΣΕΠΩΣΕ;

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΚΕ μέσω κάποιας ανακοίνωσης της ομοσπονδίας γραμμένη από τον γλειφοκώλη Παγκαλιά ή μέσω του τραμπουκομπλόγκ του Χουλιάρα και του Παπακώστα ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΣΤΑΛΙΝΟΠΡΟΦΕΣΟΡΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ για τις απάτες της λεγόμενης νεολαίας και τις ανοιχτές απειλές εναντίον της ζωής συνανθρώπων μας που εξαπολύονται μέσω του σταλινοφασιστικού μπλογκ του ΚΚΕ που διαχειρίζεται αυτός και ο Τσάμης ο Χουλιάρας; Η ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ στη γιάφκα της κλέφτρας της Μαργέτη και των βρομερών σκουληκιών της σπείρας του ΚΚΕ;

Αυτό το εγκληματικό στοιχείο του υποκόσμου ο γλειφοκώλης Ξενοφών Παγκαλιάς, μέλος της σταλινοφασιστικής σπείρας του εγκληματικού ΚΚΕ στη Σουηδία, ο φοροκλέφτης που ποτέ δεν δήλωσε στο σουηδικό κράτος τα λεφτά που αρπάζει εδώ και 20 χρόνια από την σταλινοομοσπονδία για δήθεν δουλειές που κάνει, ο τραμπούκος με μαφιόζοκες απειλές που έμαθε στο πεζοδρόμιο που έρπει, και προπαγανδιστής της τρομοκρατίας της Αλ Κάιντα απειλεί ανοιχτά και δημόσια με δολοφονία; Με ξυλοδαρμό; Με κονσερβοκούτι;

Μήπως οπλοφορεί ο γλειφοκώλης; Θα ανοίξει πηγάδα του Μελιγαλά στη Στοκχόλμη να πετάει τους αντιπάλους του αλλά και όσους συντρόφους του θεωρεί αυτός παρακατιανούς;

Να τον χαίρετε η μαμά του τον κανακάρη της, τον γλειφοκώλη!

Να σημειώσουμε ότι αυτό το εγκληματικό στοιχείο του ΚΚΕ, ο γλειφοκώλης Παγκαλιάς έχει απειλήσει και στο παρελθόν όχι μόνο τον Σανδαλή αλλά και τα παιδιά του.

Για τέτοια εγκληματικά και τραμπουκοειδή υποκείμενα μιλάμε αγαπητοί συμπατριώτες που έχουν βρει καταφύγιο στο κόμμα της απάτης και της προδοσίας που αιματοκύλησε την Ελλάδα, το σταλινοφασιστικό ΚΚΕ.

Φυσικά έχει ενημερωθεί ο Σανδαλής για την ανοιχτή απειλή από την ιστοσελίδα vregmenisanida των υποκειμένων του υποκόσμου του ΚΚΕ, Αποστόλη Παπακώστα, Θοδωρή Χουλιάρα και του θιασώτη της διεθνούς τρομοκρατίας, γλειφοκώλη Ξενοφώντα Παγκαλιά κατά της σωματικής ακεραιότητας του συμπατριώτη μας, ώστε αυτός να ενημερώσει εκ νέου τις αρχές για την προστασία του από τους ανωτέρω τραμπούκους του ΚΚΕ.

Advertisements

141 Responses

 1. Τραμπουκισμοί σταλινοβρομόσκυλων εγκληματιών ΠΑΜΕ-ΣΥΡΙΖΑ
  Έχετε διορία ενός τετάρτου λέει ο σταλινοφσιστοτραμούκος στο έντρομο προσωπικό του μαζαζιού.
  Γιατί αλλιώς τι θα γίνει ρε μάγκα σταλινοφασίστα;
  Θα τους σκοτώσεις; Θα τους κάψεις τους εργαζόμενους ρε αλητοσταλινοσυμμορίτη;

 2. ….kai o SYRIZA exei thn ….. Avgh toy !!
  xa xa
  poly gelio

 3. Apo oti fainetai me ta statistika o Kasidiaris kerdise tis sympathies kai tis entypwseis sto diadiktyo apenanti stin Kanelli .

  Κασιδιάρης – Κανέλλη: Μάχη και στα social media

  Το πρωτοφανές περιστατικό της επίθεσης του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη στην υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη κατέκτησε τα social media. Ποιος είναι όμως ο νικητής στην μάχη του διαδικτύου; KANTE KLIK NA DIAVASETE PARAKATW

  http://www.newsbomb.gr/blogs/story/139712/kasidiaris-%E2%80%93-kanelli-mahi-kai-sta-social-media

 4. Statistika gia tis ekloges gia ola takommata ki edw .KANTE KLIK

  http://www.harvantics.com/gr/ekloges2012/

 5. Α, ξέχασα να βάλω το βίντεο από τον ξυλοδαρμό της αγωνίστριας Γαρουφαλιάς.
  Αχ, κανελλάκι, κανελλάκι ξύλο που θα το φας….

 6. El Zorro o arhi(dia)profesoras profesoras den einai aftos pou pige psevomartiras iperaspisis tou hrisavgiti arhidikofti sinodino sto dikastirio?O Papakostas einai aftos o mpekrouliakas pou ekini tin imera eihe erthei methismenos sto sholeio kai evrize tin sintonistria kai meta epitefike ston Nikolaidi mazi me ton poutanitsa mousitsa Konstantinou kai ton ipalilo tis Ericsson Kosta Mparzioka.
  As gelasoume o ipostiriktis ton trampoukon tou Komninou Prohesor Papakostas apokali fasistes tous ellines tis souidias?
  Kai kati pou den gnorizetai.O hontrompalas Mafredas einai etoimos na ta paratisi apo to idrima kai otan matho tous logous tha sas grapso pali.Malon ala tou iposhethikan tou hontrompala kai ala vrike.

 7. ΤΟ ΝΕΟ HIT ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ !!!!

 8. χα χα
  Κυκλοφόρησαν και “Τα κασιδιάρικα”.

 9. Απίστευτο φασιστικό παραλήρημα υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ

  Ο κύριος που δίνει μαθήματα οργάνωσης …επαναστατικού στρατού προέρχεται από το ΔΗΚΚΙ και ήταν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές. Και το όνομα αυτού Ιφικράτης Αμυράς
  Δέστε το όνομα του στην Α Αθηνών κατω απο το όνομα του Τσίπρα…ενω με νεώτερη ανακοίνωση αποσύρθηκε το όνομα του απο την λίστα : http://www.tovima.gr/afieromata/elections2012/article/?aid=454000

 10. Γι αυτόν ακόμα να βγάλει ένταλμα σύλληψης η … Ελένη του Δελατόλα;

 11. Παιδιά βρήκα ένα βιντεο που οι αγανακτισμενοι στο Σύνταγμα γιαουρτώνουν τη Λιαννα Κανέλλη

 12. … εδώ το ΚΚΕ γιαουρτώνει τον βουλευτή της ΝΔ Αδωνι Γεωργια΄δη
  Τί φωνάζουν ;
  ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΡΕ !!!!
  ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΡΕ

 13. ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ… ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΛΕΣΒΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ “ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ” ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ…

  Οταν νομίζουν οτι είναι εκτός αέρα δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Πουσταριά είπε η Κανέλλη οχι μόνο τους χρυσαυγίτες αλλά και όλους τους Ελληνόψυχους νομίζοντας οτι είναι εκτός αέρα.

  Μόλις μαθαίνει οτι βγήκε on air προσπαθεί να τα μπαλώσει μιλάει για χυδαιότητα του σταθμού και λέει οτι ”ηταν εκφραση… καθημερινή και δεν έχει τίποτα με κανέναν” …

 14. Το 2009, στην οδό που οδηγεί στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης στη Θεσσαλονίκη, οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν επί τόπου πολλούς αναρχικούς, οι οποίοι είχαν μέσα στις τσάντες τους βόμβες μολότοφ, τσεκούρια, λοστούς, καδρόνια κι άλλα «εφόδια» προς χρήση.

  Η διαδικασία του αυτόφωρου όμως αντιμετώπισε εμπόδια… Γιατί; Γιατί ανάμεσα στους συλληφθέντες ανήκαν και τρεις «αγωνιστές», τα παιδιά του Τάσου Κουράκη, βουλευτή και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό, ζήτησε την άμεση παρέμβαση του τότε Υφυπουργού Δημοσίας Τάξεως, Σπύρου Βούγια, για να αφεθούν ελεύθερα τα παιδιά του.

 15. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΛΗΣΤΗ ΚΑΙ …… ΓΕΛΑΣΤΕ !!!!!
  Η ….. ΚΛΑΨΤΕ!!!!

  Σε κάθειρξη οκτώ ετών, όπως και πρωτοδίκως, καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, ο αναρχικός Γιώργος Βογιατζής-Βούτσης, γιός του γνωστού στελέχους του ΣΥΝ.

  Ο νεαρός κρίθηκε ένοχος για τη ληστεία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην περιοχή του Γκύζη στις 3 Οκτωβρίου 2007, στην οποία είχε πάει με ποδήλατο.

  Το Δικαστήριο, κάνοντας δεκτή σχετική πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, έκρινε πως ο κατηγορούμενος δεν είχε πρόθεση να χρησιμοποιήσει κατά ανθρώπων, το όπλο και την χειροβομβίδα που είχε στην κατοχή του.

  Στην απολογία του ο Γιώργος Βογιατζής- Βούτσης δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για την πράξη του, χωρίς όπως τόνισε, αυτό να σημαίνει πως προτίθεται να την επαναλάβει και υποστήριξε ότι η ιδεολογία του δεν του επιτρέπει να χρησιμοποιήσει βία κατά ανθρώπων.

  Εξεταζόμενος ο πατέρας του ως μάρτυρας υπεράσπισης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μόνο ο ίδιος μπορεί να πει γιατί το έκανε αυτό. Είναι μια πράξη που με υπερβαίνει από πλευράς επιλογών. Δεν έχω αυτήν την ιδεολογική κατεύθυνση, ωστόσο, κατανοώ πως αντιδρά η νεολαία».

  Οι υπάλληλοι της τράπεζας εξάλλου καταθέτοντας στη δίκη περιέγραψαν ως ευγενικό τον δράστη και είπαν ότι κρατούσε την χειροβομβίδα και το πιστόλι μόνο για εκφοβισμό. Μάλιστα προσέθεσαν, ότι αφού έδωσαν τα χρήματα, ο νεαρός τους ευχαρίστησε.

 16. Ο Ελ Ζορρο (Σαντάλης) κάνει μια προσπάθεια να αποποιηθεί μέσω σχολείων την φασιστική του ιδεολογια, αλλά δεν πείθει.
  Η λυσσαλέα όμως αντίδρασή του όπου βρίζει ένα σωρό ασχετο κόσμο οφείλεται σε άλλο πραγμα. Οφείλεται στην πανωλεθρία που έπαθαν τελευταία και στην Στέγη. Καταλαβαίνουν οτι σε λίγο θα βγούν στην φόρα όλα τα άπλυτά τους και για αυτό φοβούνται.
  Πολλά ακούγονται. Ουδεν κρυπτόν υπό τον Ηλιον έλεγαν οι αρχαίοι. Οπου νάναι δεν μπορεί θα σκάσει το μπαλόνι και αυτό είναι που φοβάται ο τύπος διότι δεν αποκλείονται και προσωπικές του ευθύνες σαν μέλος του περασμένου ΔΣ της Στέγης.
  Ούτε ψύλλος στον κόρφο του!

 17. Μωρή τσουλαρία σταλινοβρομιάρα, μπολσεβίκα, τραμπούκα,
  έστειλες και εδώ, ρε νούμερο, τις σταλινοφασιστικές μαλακίες σου που γράφεις και στη σταλινοφασιστική ιστοσελίδα της σπείρας των εγκληματιών του ΚΚΕ για να σε ξεχέσω;

  Μάθε λοιπόν σταλινοπατσαβούρα, ότι ούτε εγώ ούτε και ο εκλεκτός συμπατριώτης μας Σαντάλης δεν προσπαθεί να αποποιηθεί καμιά φασιστική ιδεολογία μέσω σχολείων.

  Το γνωστό σταλινοβρομόσκυλο που συνδιαχειρίζεται μαζί με την σταλινοτσουλαρία την αφεντιά σου, ο γνωστός μαλακοπίτουρας, σταλινάμπουρας, το ψώνιο ο Αυνανίας ο προφεσόρος της πλάκας, Αποστόλης Παπακώστας χρησιμοποιεί σχολεία για να αποποιηθεί τη σταλινοφασιστική του ιδεολογία και τον τραμπουκισμό του!

  Αυτό το σταλινοφασιστοβρομόσκυλο ο Παπακώστας, κρυμμένος πίσω από πομπώδης τίτλους, που ένας θεός ξέρει πώς τους απόκτησε, χρησιμοποιεί το σχολείο των σταλινοφασιστών στο Åsö και στέλνει γράμματα σε υπουργεία και πατριωτικές ιστοσελίδες και προσπαθεί ο αλήτης να κλείσει των σχολείο των Ελλήνων στη Σουηδία, το Hellenic School!

  Εφόσον το Hellenic School όπως όλος ο κόσμος γνωρίζει δεν έχει καμία σχέση με το σχολείο του βόθρου του ΚΚΕ, γιατί ο σταλινοφασίστας ο Παπακώστας θέλει να το κλείσει, ο αλήτης;

  Η απάντηση είναι απλή: Γιατί αυτό το ψώνιο ο μαλακοπίτουρας ο Τσάμης ο Παπακώστας είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ!

  Βεβαίως και συμφωνώ μαζί σου στο «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον». Αυτό άλλωστε διαλαλούμε κι εμείς από αυτή την ιστοσελίδα.

  Γι αυτό μωρή σκατοτσουλιάρα ανυπομονούμε κι εμείς για την επέμβαση του εισαγγελέα να δούμε κι εμείς και όλος ο κόσμος τι έχει να πει για τις μαϊμού οργανώσεις του σταλινοφασιστικού ΚΚΕ στη Σουηδία που τσεπώνει αυτή η σπείρα κακοποιών εκατομμύρια κάθε χρόνο από το σουηδικό κράτος και την ΕΕ.

  Στη χώρα που ζούμε, μωρή φασιστοπατσαβούρα, κατσικομενιδιάτισσα, η εκπαίδευση (και όχι μόνο) είναι ελεύθερη και ο καθένας έχει το δικαίωμα της επιλογής.
  Αν αυτός ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ το ψώνιο ο Παπακώστας δεν το έχει μάθει ακόμα, ας πάει στη Βόρειο Κορέα να κάνει τον Ανθελληνισμό του και τις σταλινομαγκιές του εκεί!
  Ας πάρει και τη σταλινοφασιστική σπείρα του μαζί να κάνετε εκεί τις γιάφκες σας και ζήσετε εκεί ζωή χαρισάμενη και να κλέβετε όσα μπιντράγκ θέλετε χωρίς να σας ενοχλεί κανείς. Μοιράζει και τσάμπα ψάρι κάθε 100 χρόνια, όταν πεθαίνει ο αγαπημένος σας κληρονομικός σταλινοδικτάτορας.

  Και πες μας και κάτι ρε Μαρίκα;
  Δεν νομίζεις και εσύ και η καθοδήγηση της σπείρας του ΚΚΕ ότι γελοιοποιείστε, όταν ύστερα από τόσα χρόνια, όντας οι ίδιοι φασίστες να αποκαλείτε και όλους τους άλλους φασίστες;
  Αυτός ο γραικύλος ο προφέσορας ο Παπακώστας δεν μπορεί να βρει κάτι άλλο και να προτείνει στο κώμα; Τι σόι προφέσορας είναι αυτός ο μαλακοπίτουρας;
  Σου προτείνω να αποταθείτε στον διανοούμενο και μόνιμο συνεργάτη της σανίδας σας, τον μουλτικουλτουραρουραίο, τον γλειφοκώλη Ξενοφώντα που νομίζει ότι δεν πάσχει από λεξιπενία να σας βοηθήσει. Μην τσιγκουνεύεστε! Πόσα θα σας πάρει δηλαδή απ’ τα κλεψιμέικα για να σας βρει κάτι άλλο;
  Εφόσον, όμως, ο μεγαλύτερος εχθρός του σταλινοφασισμού, που είναι η ιδεολογία του εγκληματικού ΚΚΕ, είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, και μιας και εσείς τα σταλινοβρομόσκυλα μισείτε τόσο πολύ τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, λογικό δεν θα ήταν να βρίζετε κάποιον αποκαλώντας τον Δημοκράτη;
  Αλλά έλα, θα μου πεις, που ΚΚΕ και λογική δεν συμβιβάζονται!

  Σίγουρα θα έχεις ακούσει εκεί στο Μενίδι γύφτους, όταν τσακώνονται, να λέει ο ένας το άλλο γύφτο και πιστεύω να έχεις γελάσει μ’ αυτό, αν και όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να γελάσει ένα κουμούνι. Πάντως οι φυσιολογικοί άνθρωποι γελούν όταν το ακούν αυτό γιατί τους φαίνεται αστείο.

  Τα γυφτοχλιδάτα ταγιεράκια που μας μοστράρεις στο Μενίδι τα ράβεις; Ή σου στέλνει η Παπαρήγα τα προπέρσινά της;

 18. Διετάχθη εισαγγελική έρευνα για τις δηλώσεις Αμυρά
  Εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε από την προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, για τις δηλώσεις του Ιφικράτη Αμυρά ο οποίος καλούσε μέσω διαδικτυακής εκπομπής σε «αντάρτικο πόλεων».

  Αφορμή στάθηκαν δημοσιεύματα του Τύπου και ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας καθώς -σύμφωνα με τα καταγγελόμενα- στην εν λόγω εκπομπή ο Ιφικράτης Αμυράς προέτρεπε τους πολίτες να αντισταθούν σε όσα συμβαίνουν στη χώρα, με ένοπλη δράση.

 19. Ta tagerakia i Marika ta ravei ston megalo modistro Gyft san Lorain
  Ekei pou ravetai ki o Paiteris na ta vlepei i fili tis i Meberg kai na skaei
  apo to kako tis.
  To styl pu protimaei i kyra Marika einai to Papariga look

 20. Τα Χάπατα της Κανέλλη !
  … μη σας πιασει κανένας ……..χάπατο !
  Μόνο τη Κανέλλη και την Παπαρήγα να αφήνεται να σας ο΄νουν τον…. λοκώ !!!

  Αν γίνω γιατρός χωρίς σύνορα γιατί το πιστεύω είμαι Χάπατο.- Αυτά λέει η Κανέλλη στα παιδιά. Αλλά αν πάω στο ΚΚΕ και του προωθώ τις φυλλάδες, και τρέχω γι’ αυτό από το πρωί ως το βράδυ, και συνδράμω και γι’ αυτό, τότε δεν είμαι Χάπατο αλλά έχω υψηλό τίτλο τιμής!….

 21. ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΕΙ ΤΟ ΚΚΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Συζήτηση στις 29/5, πριν τον ξυλοδαρμό της από τον Κασιδιάρη (07/06)

  Zougla.gr:
  Το πρωΐ της Τρίτης 29 Μαΐου 2012, η Λιάνα (Γαρυφαλλιά) Κανέλλη βγήκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη («Αντέννα») και η λογομαχία της με τον βουλευτή της Ν.Δ. Αργύρη Ντινόπουλο παίχτηκε απ’ όλα τα κανάλια. Ο Ντινόπουλος της θύμισε ορισμένα από τα εγκλήματα των Κουκουέδων που έβγαλαν ΟΛΟΥΣ τους Αρχηγούς του ΚΚΕ… πράκτορες και προδότες. Πρώτη φορά η Λιάνα κατάπιε την γλώσσα της και δεν ήξερε τι να πεί. Όταν ο Ντινόπουλος της επεσήμανε πως εκτός από τους Μπολσεβίκους του Λένιν, το 1917 στην Ρωσία υπήρχαν και οι καημένοι οι Μενσεβίκοι, η συντρόφισσα Κανέλλη απάντησε επί λέξει: «Τους Μενσεβίκους όταν έπρεπε, τους έσφαξα. Κι όταν έρθει η ώρα, θα σφάξω κι εσένα»!.. Κανένα κανάλι δεν τόλμησε να παίξει αυτά τα απειλητικά λόγια της Λιάνας Κανέλλη στον Αργύρη Ντινόπουλο. Φαντάζεστε να έλεγε κάτι παρόμοιο ζωντανά «στον αέρα», κάποιος βουλευτής της «Χρυσής Αυγής»; Θα είχε γίνει παγκόσμιο θέμα και θα βγάζανε ανακοίνωση καταδίκης του Ναζισμού μέχρι και οι Ιουδαίοι του Ιράν…

  Θυμίζω ότι η κ. Λιάνα Κανέλλη θεωρείται ιδιαιτέρως θρησκευόμενη κοπέλλα και την ψηφίζουν χιλιάδες άνθρωποι της Εκκλησίας, ενώ πολλοί Δεσποτάδες την μνημονεύουν ως παράδειγμα προς μίμησιν στα κηρύγματά τους… Παραμονές των Εκλογών της 6ης Μαΐου, πάλι στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον «Αντέννα», η συντρόφισσα Κανέλλη είχε ζητήσει από τους χριστιανούς ψηφοφόρους να μη ψηφίσουν «Χρυσή Αυγή», με το εξής εκπληκτικό επιχείρημα: «Σκεφθείτε τι θα έκανε ο Χριστός: Θα ψήφιζε ποτέ ο Χριστός Χρυσή Αυγή;», αναρωτήθηκε η Γαρουφαλιά… Όταν ο οικοδεσπότης Παπαδάκης την ρώτησε τι θα ψήφιζε ο Χριστός, η Λιάνα απάντησε με απόλυτη βεβαιότητα: «Ο Χριστός θα ψήφιζε ΚΚΕ, αλήθεια στο λέω»!.. Να την χαίρεστε την Λιάνα σας, Δεσποτάδες μου, αλλά έχω μία απορία: Αν αύριο έβγαινε ο Μιχαλολιάκος και έλεγε από Τηλεοράσεως ότι ο Χριστός θα ψήφιζε Χρυσή Αυγή, δεν θα επενέβαινε αμέσως η Ιερά Σύνοδος και θα το διέψευδε μετά βδελυγμίας;

 22. Συνέχεια αποκαλύψεων για τις σχέσεις Ρένας Δούρου – ΠΑΣΟΚ – Άκη

  Αίσθηση και πολλές συζητήσεις προκάλεσε η χθεσινή αποκάλυψη της «δημοκρατίας» ότι η Ρένα Δούρου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και «υπαρχηγός» του Αλέξη Τσίπρα, έχει αποκρύψει από το βιογραφικό της τη συνεργασία της με το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων του υπουργείου Εθνικής Αμυνας κατά την «αμαρτωλή» περίοδο του Ακη Τσοχατζόπουλου και (στη συνέχεια) του Γιάννου Παπαντωνίου.

  Η κυρία Δούρου υποχρεώθηκε να επιβεβαιώσει την αποκάλυψη, αλλά πιάστηκε «οφσάιντ» με τις παραπλανητικές δικαιολογίες που επικαλείται για την «πρόσληψή» της. Επίσης, αυτό στο οποίο δεν απαντά είναι γιατί έχει αποκρύψει από το βιογραφικό της τη συνεργασία με το εν λόγω Ινστιτούτο την περίοδο Τσοχατζόπουλου. Το ερώτημα γίνεται εντονότερο από τη στιγμή που η ίδια θεωρεί ότι όλα έγιναν αξιοκρατικά και άμεμπτα.

  Το θέμα εξελίσσεται σε μείζον, από ηθικής και πολιτικής πλευράς, τόσο για τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και για την κυρία Δούρου, καθώς το κλίμα έχει ήδη επιβαρυνθεί από τις προσχωρήσεις στην Κουμουνδούρου πρώην στενών συνεργατών του κ. Τσοχατζόπουλου.

  Μάλιστα η σημερινή βουλευτής, εκτός από τη συνεργασία της με τον εξ απορρήτων του τότε υπουργού Εθνικής Αμυνας Γιάννη Δρόσο, που ήταν επικεφαλής του Ινστιτούτου, φέρεται να συνεργαζόταν στενά και με τον έτερο έμπιστο του κ. Τσοχατζόπουλου, Βαγγέλη Χωραφά, ο οποίος στηρίζει τώρα κι αυτός -όπως ο Αντ. Κοτσακάς- τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Χωραφάς ήταν για χρόνια διευθυντής του επιτελείου (ΕΠΥΕΘΑ) του κ. Τσοχατζόπουλου με πολύ αυξημένες αρμοδιότητες.

  Με τον κ. Δρόσο (στον οποίο ο κ. Τσοχατζόπουλος είχε αναθέσει παράλληλα και την κομβική θέση του αναπληρωτή γενικού διευθυντή αμυντικής βιομηχανίας, έρευνας και τεχνολογίας) λάμβανε μέρος και σε συσκέψεις με άλλα επιτελικά στελέχη της ομάδας εργασίας του Ινστιτούτου.

  Προκαλεί τέλος εντύπωση το γεγονός ότι «προσλήφθηκε» ως αναλύτρια σε θέματα τουρκικής πολιτικής, αν και δεν είχε καμιά σχετική εμπειρία καθώς, όπως αναγνωρίζει και η ίδια, βρισκόταν σε πολύ νεαρά ηλικία και μόλις είχε ολοκληρώσει τις σπουδές της σε ένα μάλλον πολύ συνηθισμένο αντικείμενο, τις πολιτικές επιστήμες, ύστερα από τη φοίτησή της στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης. Θα είχε λοιπόν ενδιαφέρον να εξηγήσει ποια ακριβώς ήταν η δραστηριότητά της ως αναλύτρια αυτή τη διετία και ποια η συγκεκριμένη σχέση εργασίας που είχε. Το βέβαιο πάντως είναι ότι είχε συμμετάσχει στη συγγραφή βιβλίου του Ινστιτούτου το 2002 με θέμα «το τρομοκρατικό κτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001»…

  (Από την Δημοκρατία)

  Δείτε και το video για να καταλάβετε πως τα λαμόγια εξαπατούν τον ελληνικό λαό.

 23. ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

  Ακόμα και οι τραμπούκοι φασίστες του σταλινικού ΚΚΕ το λένε!

  ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!!!!

  ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΚΕ
  ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΚΕ και
  ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!

 24. ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!!! ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ…

  Ρε αντιμαρξιστές αποστηθάκηδες, ρε Περισσοβολομένοι, ρε κομουνιστοβολεμένοι, ρε Παπαρηγοσκλαβωμένοι, πως το καταντήσατε έτσι το τιμημένο ΚΚΕ;
  Τη ζωή τους δώσανε οι πατεράδες και οι μανάδες μας ρε σταλινοχτυπημένοι…
  Γιατί ρε;
  Για να κόβετε τις τσάρκες σας στα βοθροκάναλα και να πουλάτε μούρη;
  Για να βγαίνει το καλαμοκαβαλημένο Παπαρηγόπραμα και να αμολάει τις παπαριές του;
  Για να μας πρήζετε τα συκώτια με τις «πλουτοκρατίες» και τους «ευρωμονόδομους;»
  Άντε κάντε πέρα ρε καρεκλογαντζωμένοι…
  έχει τόσους και τόσους νέους ανθρώπους, με φρέσκες ιδέες και καθαρά μυαλά…
  Για να πάρει επί τέλους το ΚΚΕ τη θέση που του αρμόζει στη συνείδηση του λαού και στους αγώνες για τη δημοκρατία, και όχι να παραδέρνει ανέμπνευστο, απαξιωμένο και μη υπολογίσιμο μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας…
  Άντε μπράβο… Τον πούλο!

  ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ

 25. Να μαθαίνει ο κόσμος και τα πλανημένα παιδιά, που νομίζουν ότι στο ΚΚΕ θα βρούν Αξίες και Δημοκρατία… Το μόνο που θα βρουν, είναι μια Σταλινική φασιστική συμμορία που θέλει να καταλάβει την χώρα, αξιοποιώντας το μόνο στοιχείο που δεν αξιοποίησαν τα άλλα πολιτικά κόμματα – την κινητοποίηση των νέων για τις ανάγκες της κοινωνίας τους.

 26. Gia na glentisei to eklogiko apotelesma tin Kyriaki pou erhetai
  afieromeno exeretika stin Kyra Marika

 27. P A N I K O S !

 28. Μια και δεν τα καταφέρνει η ξεφτυλισμένη Παπάρω στον πόλεμο εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και να μειώσει τα ποσοστά του, επενέβησαν τα αφεντικά της!

  Η επίσημη εφημερίδα της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων, το ευαγγέλιο της παγκοσμιοποίησης και της διεθνούς τοκογλυφίας βγήκε από τη Γερμανία να υποδείξει στον ελληνικό λαό τι πρέπει και τι δεν πρέπει να ψηφίσει!

  Καταλαβαίνει ο καθένας λοιπόν γιατί απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ τα σταλινοβρομόσκυλα του ΚΚΕ (το κόμμα σου χαφιέ) έχουν πάρει αμπάριζα τα πορνοκάναλα και αντί να βρίζουν τους δωσίλογους του μνημονίου βρίζουν τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ!

  Πάντα σκουλήκια και προδότες το σταλινοφασιστικό ΚΚΕ στην υπηρεσία των ξένων κέντρων της διεθνούς τοκογλυφίας που πιστά υπηρετούν.

  Βεβαίως οι προδότες του Έθνους και του ελληνικού λαού, όπως φαίνεται και από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν την κατάρρευση των χαφιέδων της παγκοσμιοποίησης της συμμορίας της ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΑΕ θα πάρουν την απάντηση που τους πρέπει από τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό. Στα τάρταρα θα πάνε οι σταλινορουφιάνοι!!!

  Παρακάτω η«σύσταση» προς τους Έλληνες ψηφοφόρους σε άπταιστα ελληνικά (!!!), όπως δημοσιεύθηκε στην Financial Times Deutschland (FTD)!

  Σύσταση προς τους ψηφοφόρους –

  Η Financial Times Deutschland (FTD) και η πλειοψηφία των Ελλήνων έχουν ένα κοινό συμφέρον: Η χώρα σας πρέπει να παραμείνει στο ευρώ. Την Κυριακή γίνονται ιστορικές εκλογές, οι οποίες θα είναι καθοριστικές ακριβώς επ’ αυτού, αλλά και για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Νομισματικής Ένωσης. Γι’ αυτό η FTD κάνει σήμερα κατ’ εξαίρεση μία σύσταση στους Έλληνες ψηφοφόρους, κάτι που συνηθίζει πριν τις εκλογές για το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο και για το Ευρωκοινοβούλιο. Αγαπητές Ελληνίδες, αγαπητοί Έλληνες, φροντίστε για ξεκάθαρες πολιτικές συνθήκες. Ψηφίστε θαρραλέα υπέρ της μεταρρυθμιστικής πορείας και όχι οργισμένα κατά της αναγκαίας και επίπονης αναδιάρθρωσης. Μόνο με τα κόμματα που αποδέχονται τους όρους των διεθνών χρηματοδοτών, η χώρα σας θα μπορέσει να παραμείνει στο ευρώ. Αντισταθείτε στη δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Μην εμπιστεύεστε τις υποσχέσεις τους, ότι δηλαδή είναι δυνατή η χωρίς συνέπειες καταγγελία όλων των συμφωνιών. Η χώρα σας έχει επιτέλους ανάγκη από ένα κράτος που λειτουργεί. Για την ομαλή διακυβέρνησή της συνιστούμε τη Νέα Δημοκρατία, κάτι που κάνουμε με βαριά καρδιά. Η Νέα Δημοκρατία άσκησε επί δεκαετίες λάθος πολιτική και είναι συνυπεύθυνη για τη σημερινή μιζέρια. Παρ’ όλα αυτά η καλύτερη επιλογή για τη χώρα σας θα ήταν μία κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και όχι τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θέλει να γυρίσει πίσω τον τροχό της ιστορίας και σας βαυκαλίζει με έναν κόσμο που είναι εκτός πραγματικότητας.


  http://www.ftd.de/politik/europa/:wahlempfehlung-antistatheite-sto-dimagogo-widersteht-den-demagogen/70050480.html#f1

 29. Άλλη μία προκλητική σύσταση των Γερμανών (στα ελληνικά!) λίγο πριν από τις εκλογές.
  Από την BILD αυτή τη φορά.

  Αγαπητοί Έλληνες,​
  είστε περήφανος λαός, περήφανη χώρα. Αύριο έχετε για πολλοστή φορά εκλογές.​
  Εσείς λέτε: Είμαστε ελεύθεροι.​
  Η BILDσας λέει: Είναι στο χέρι σας.​
  Έχει διαφορά.​
  Αν δεν θέλατε τα δισεκατομμύρια τα δικά μας, από μας είχατε το ελεύθερο να εκλέγετε τον κάθε αριστερό ή δεξιό καραγκιόζη που θέλετε.​
  Αλλά εδώ και πάνω από δυο χρόνια η κατάσταση έχει ως εξής: Τα ΑΤΜ σας εξακολουθούν να βγάζουν ευρώ μόνο γιατί τα βάλαμε εμείς, οι Γερμανοί, και τα υπόλοιπα κράτη που έχουν το ευρώ.​
  Ότι παρόλα αυτά στην Ελλάδα μας βρίζουν Ναζί, δεν το βρίσκουμε αστείο. Τέλος πάντων.​
  Για να καταλαβαινόμαστε όμως: Εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις παραβιάζοντας κάθε συμφωνία – θα σταματήσουμε να πληρώνουμε. Η συμφωνία ήταν: Εσείς φτιάξτε τη χώρα σας και εμείς στο μεταξύ θα σας βοηθήσουμε.​
  Εάν ΕΣΕΙΣ αυτό δεν το θέλετε πια, ούτε ΕΜΕΙΣ δεν το θέλουμε.​
  Είναι στο χέρι σας.​
  Αύριο έχετε εκλογές. Επιλογές όμως δεν έχετε. Θα επιλέξετε μεταξύ επίπονης σύνεσης και ολοκληρωτικής καταστροφής.​
  Και πολύ φοβόμαστε: δεν τόχετε καταλάβει ακόμα.​
  Φιλικά
  Η BILD​σας

  http://www.bild.de/politik/ausland/griechenland-krise/liebe-griechen-macht-jetzt-keinen-fehler-24686922.bild.html

 30. Δεκάδες ομάδες εθελοντών της Χρυσής Αυγής βοηθούν από το μεσημέρι χθες στην κατάσβεση των πυρκαγιών σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

  Μετά από εντολή του γ.γ. του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου κάθε τοπική οργάνωση που βρίσκεται κοντά σε περιοχές που καίγονται εγκατέλειψε τον προεκλογικό αγώνα του κόμματος και ενώθηκε με τις δυνάμεις των πυροσβεστών στον αγώνα για την κατάσβεση των πυρκαγιών.

  Ακόμα και σήμερα ημέρα των εκλογών ζητήθηκε να προσέλθουν στα εκλογικά κέντρα μόνο οι απαραίτητοι εκπρόσωποι σε αυτές τις περιοχές και οι λοιποί να οδεύσουν οργανωμένα στον αγώνα κατά της φωτιάς…

  Οι φασίστες σβήνουν τις φωτιές ενώ οι δημοκράτες πίνουν ουζάκια και κρασάκια με τους δημοσιοκάφρους……

  http://www.newsbomb.gr/prionokordela/politiki/story/185433/hrysi-aygi-afisan-tis-ekloges-kai-trehoyn-stis-foties

 31. Η άρνηση του όρου «πατριωτικό» στο όνομα του κόμματος και η πρόταξη της εθνικής ανεξαρτησίας στις προγραμματικές θέσεις ήταν οι δύο βασικές αιτίες που ναυάγησε η προεκλογική συνεργασία του Μίκη Θεοδωράκη με τον ΣΥΡΙΖΑ.

  Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», μερικές ημέρες μετά την εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, και ο Μανώλης Γλέζος είχαν επισκεφτεί τον Μίκη Θεοδωράκη στο σπίτι του προκειμένου να του προτείνουν συμμετοχή στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, καθώς είχε εκτιμηθεί από τα στελέχη του κόμματος ότι η ένταξή του στις λίστες των ψηφοδελτίων και οι δημόσιες παρεμβάσεις του υπέρ του συγκεκριμένου κόμματος της Αριστεράς θα του έδιναν επιπλέον δυναμική της τάξης του 5%.

  Πράγματι, ο Μίκης Θεοδωράκης άρχισε να συζητάει το ενδεχόμενο με τους κυρίους Τσίπρα και Γλέζο. Σε πρώτη φάση η ιδέα της κατάκτησης της εξουσίας από ένα αριστερό κόμμα ενθουσίασε τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη και πολιτικό.

  Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών κράτησαν μερικές ημέρες, ωστόσο δεν κατέληξαν πουθενά. Η επικείμενη συνεργασία ναυάγησε μετά την άρνηση του Α.Τσίπρα να αποδεχτεί τις προϋποθέσεις που έθεσε ο Μίκης Θεοδωράκης για τη συμμετοχή του και τη δημόσια παρουσία του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

  Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης έβαλε ουσιαστικά δύο απαράβατους, για τον ίδιο, όρους:

  α) στον ενοποιημένο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, όπως προέκυψε μετά την αίτηση στον Άρειο Πάγο να μη συμμετέχει πια ως συνασπισμός κομμάτων, ζήτησε να μπει ο όρος «πατριωτικό» στο όνομα και

  β) να περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα η άμεση ανακήρυξη ΑΟΖ. Και οι δύο αυτοί όροι απορρίφθηκαν από την ηγεσία του κόμματος.

  Οι λόγοι της απόρριψης δεν διευκρινίστηκαν, όμως σε κάθε περίπτωση αντέκρουαν στον βασικό πυρήνα της ερμηνείας της κρίσης από τον Μίκη, οποίος είναι η εθνική ανεξαρτησία. Αντί γι’ αυτά του πρότεινε να τεθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και αργότερα, το 2014, να προταθεί από την πλευρά τους για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

  Ο Μίκης Θεοδωράκης, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, δεν θέλησε να συζητήσει καν την πρόταση, αφού αφενός είναι κάτι που δεν τον ενδιαφέρει και αφετέρου δεν θα μπορούσε να προχωρήσει στην συνεργασία εφόσον δεν είχαν καλυφθεί οι παραπάνω όροι.

  Το μήνυμα Θεοδωράκη σε Τσίπρα

  «Παρέλειψες να μιλήσεις για την εθνική ανεξαρτησία»

  Λίγες ημέρες μετά το ναυάγιο, ο Μίκης Θεοδωράκης σε άρθρο που διένειμε στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της «Σπίθας» αναφέρεται στις προγραμματικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα.

  Αφού χαιρετίζει την απόφασή του να καταγγείλει το μνημόνιο, προσθέτει, μεταξύ άλλων: «Παρέλειψε όμως ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τον κύριο, τον μέγιστο, τον βασικό λόγο για τον οποίο θα πρέπει να καταγγελθεί αυτό το επαίσχυντο μνημόνιο. Και αυτός είναι η επανάκτηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας!».

  Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 32. Xesalwse o glyfokolis Pangalias les kai tou valan nefti sto kolaraki tou .Grafei se katastasi Delirium me to psevdonymo BYZANTINOS sti stalinosanida tou Chouliaras oti tou klatevei apo to stalinizmeno tou myalo.
  Kathe frasi kai periptwsi gia psyhanalisi alla emena marese to kalampouri gia akomatisto kai apolitik sholeio gia to sholeio twn stalinikwn pou stelnoun oi komounistes ta paidia tous gia na ehoun tin katalili ekpaidefsi apo stalines daskalous san ton Maoiko Papakwsta
  kai tin stalinokomounistria Yfantidou. Apolafste to apospasma apo to
  paralirima tou stalinokoultouraroureou Pangalia !

  Η αισχρη προσπαθεια της συμμοριας να χαρακτηριζει το ιστορικο σχολειο του Åsö πολιτικα κατευθυνομενο κατι που δεν εχει γινει ποτε αφου εχει να κανει με τα παιδια ολων των ελληνων και προστατευεται ολοκληρωτικα απο τους ιδιους τους γονεις και κηδεμονες εκατονταδων μαθητων εχοντας την ευνοια και την υποστηριξη των ελληνικων και σουηδικων αρχων.

 33. @ Gonios

  «Η αισχρη προσπαθεια της συμμοριας…» λέει ο σταλινισμένος αρχιφασίστας τραμπούκος, ο σιχαμερός γλειφοκώλης ο Χενοφών Παγκαλιάς, όντας ο ίδιος μέλος της σπείρας των κλεφτών, απατεώνων και τραμπούκων του σταλινοφασιστικού ΚΚΕ της αρχίδως της Παπάρως και του αλητοσυμμορίτη Μαΐλη.

  Όλα αυτά τα απόβλητα της κοινωνίας, θιασώτες και ζηλωτές των πιο απάνθρωπων εγκλημάτων εναντίον της ανθρωπότητας που συναγελάζονται στη γιάφκα της κλέφτρας της Μαργέτης και τρώνε τα… μουστάκια τους, τα πάνω μαζί με το κάτω το θυσανωτό της μπαμπούσκας Όλγας Μαργέτη, πάνω στη μοιρασιά των κλοπιμαίων, συστηματικά αρνούνται δημόσια ότι είναι κομούνια και λάτρεις των θηριωδιών των αιμοσταγών φασιστοκομουνιστών δικτατόρων, Στάλιν, Μάο και Πολ Ποτ.

  Σαφώς και το σχολείο που έχουν τα κομούνια στο Åsö είναι του σταλινοφασιστικού ΚΚΕ. Είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι Έλληνες πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο των Ελλήνων, που είναι το Hellenic School και όχι στο σχολείο της συμμορίας του σταλινοφασιστικού ΚΚΕ, ύστερα από τις εγκληματικές επιθέσεις των κόκκινων φασιστών εναντίον της σωματικής ακεραιότητας αρκετών Ελλήνων γονέων που οργάνωσαν οι γνωστοί σταλινομαοφασίστες, ο ανθέλληνας κομπλεξικός Τσάμης Αποστόλης Παπακώστας, ο ανθέλληνας Τσάμης σταλινοσυμμορίτης Θοδωρής Χουλιάρας, ο αποβλακωμένος σταλινοφασίστας Γιώργος Κωνσταντίνου και ο γνωστός ταραχοποιός στη Σουηδία, ο επαγγελματίας διαδηλωτής και συντονιστής βιαιοπραγιών εξτρεμιστικών αριστερών εγκληματικών ομάδων, ο οποίος πρόσφατα ίδρυσε και στη Σουηδία ομάδα σταλινοφασιστικής οργάνωσης, παράρτημα της τρομοκρατικής οργάνωσης του ΚΚΕ το ΠΑΜΕ.

  Βεβαίως αυτό το ελεεινό υποκείμενο, ο σταλινοφασισμένος γλειφοκώλης Παγκαλιάς αντί δέκα τάλλαρων (50 σουηδικές κορόνες) έγραψε και ανακοίνωση για λογαριασμό των σταλινοφασιστών της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας (ΟΕΣΚΣ) με αφορμή το νερό που πέταξε υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, στην συνεργάτιδα του Τσοχατζόπουλου και υποψήφια βουλευτίνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου και το χαστούκι στη γνωστή στρίγγλα και αγαπημένο τέκνο των ελληνικών πορνοτουρκοκάναλων, την πρώην νεοδημοκράτισσα τηελεδιαφημίστρια και νυν τηλεκομουνίστρια, τη Γαρουφαλιά Κανέλλη, υποψήφια του σταλινοφασιστικού ΚΚΕ.

  Ιδού τι ανακοίνωσαν τα σταλινοβρομόσκυλα, οι φασίστες του ΚΚΕ της ΟΕΣΚΣ για το αστείο περιστατικό με το οποίο γέλασε όλη η Ελλάδα:

  «Το Δ.Σ της ΟΕΣΚΣ καταδικάζει την νέα εγκληματική επίθεση μελών της “Χρυσής Αυγής” εναντίον των μεταναστών.
  Οι Έλληνες της Σουηδίας που όπως όλοι οι μετανάστες στην Ευρώπη ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει να είσαι μετανάστης σε μια ξένη χώρα και να νιώθεις στο πετσί σου τις διακρίσεις και την ξενοφοβία!
  Η τραμπούκικη δε επίθεση του εκπροσώπου της  “Χρυσής Αυγής” ενάντια στη βουλεύτη του Κ.Κ.Ε Λίανα Κανέλλη και του Σύριζα Ρένα Δούρου, επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι το ναζιστικό αυτό μόρφωμα είναι ενάντια στα συμφέροντα των εργαζομένων που σήμερα περνούν δύσκολες μέρες στην πατρίδα μας.
  Καλούμε τον ελληνικό λαό να απομονώσει την Χρυσή Αυγή και να μην στηρίξει με την ψήφο του το ρατσιστικό και νεοναζιστικό αυτό κόμμα.
  ΤΟ Δ.Σ.
  Στοκχόλμη 2012-06-08»

  Καμία φυσικά ανακοίωση δεν έκαναν τα κάτωθι σταλινοβρομόσκυλα του ΚΚΕ, 

  Χαϊδευτός Κομνηνός

  Τερζάκης Εμμανουήλ

  Ουλής Πάνος
  Τσιραμπίδης Χρήστος
  
Παπαδοπούλου Φραντζέσκα 

  Κανέλη Γιάννα

  Χριστάκη Έλλη

  Αλουτζανίδου Ελένη

  Ζωτιάδου Άννα

  Φουκάκης Κωνσταντίνος
  
Κανδήλα Ελένη

  Παναγιωτίδης Δημήτρης
  
Παπαδόπουλος Κώστας
  Κελεκίδης Πασχάλης 
  
Γεωργιάδης Δημήτριος 
  
Κωνσταντινίδης Νίκος
  
Γκόγκος Σπύρος 
  που μόνο το σταλινοφασιστικό ΚΚΕ γνωρίζει πώς αυτά τα απόβλητα της κοινωνίας έγιναν μέλη του ΔΣ της ΟΕΣΚΣ, για την άγρια εγκληματική επίθεση των σταλινοφασιστών του ΚΚΕ εναντίον της σωματικής ακεραιότητας γονέων του σχολείου και παρουσία παιδιών γεγονός που ανάγκασε τους Έλληνες φιλήσυχους γονείς να ιδρύσουν άλλο σχολείο, το οποίο το γνωστό σταλινοφασιστόμουτρο, ο ανθέλληνας, ελληνόφωνος Τσάμης, ο «προφέσορ» Αποστόλης Παπακώστας έχει λυσσάξει τώρα να το κλείσει, ο αλητοσυμμορίτης!

  Αλλά πώς να τις καταδικάσουν αυτές τις επιθέσεις οι αλητοσυμμορίτες που κλέβουν από το σουηδικό κράτος 2 εκατομμύρια κορόνες ετησίως με ανύπαρκτες οργανώσεις, κοινότητες-σφραγίδες και μερικές χαρτοπαιχτικές λέσχες που διαχειρίζονται μαζί με τον φυλακισμένο για απάτες και κλοπές αρχηγό τους, γραμματέα του σταλινοφασιστικού μορφώματος του ΚΚΕ στη Σουηδία, τον γνωστό τουρκαλβανό, Καριοφύλλη Χατζόπουλο, αφού αυτοί οι ίδιοι του εγκληματικού ΚΚΕ τις οργάνωσαν;

 34. O glyfokolis Pangalias o dianooumenos tou stalinikou vothrou
  anoixe pania to noumero stous wkeanous malakias pou pleei aftos kai oi symmorites tou stalinoprodotikou KKE .
  Re koultourarouree antigrafea poia istia anoixate re lamogia se poies thalasses apatis kai klepsias !
  Lexilogio ston Perisso se mathane noumero istioploe !

  Θανάσης Γλυκός
  Βλέποντας την επιγραφή στην ιστιοσελίδα ‘Ελληνες της Σουηδίας’

 35. Η Μπολσεβίκα της Σφαλιάρας μαζί με τα συναιτεράκια της συνωμοτεί εναντίον του Ελληνικού Λαού και τον υβρίζει

 36. Twra me to tesseramisaraki tou to KKE tha hei oikonomika sfyximata
  o Perissos .Ligoteroi vouleftes ,ligoteres apözimoseis diladi gia ta lamogia tou Xafiedokommatos kai ligoteri kratiki epihorigisi sto xafiedokomma apo to kratos diladi ton idrota tou Ellinikou laou .
  Mexri na tous xaposteilei o Ellinikos laos exw apo ti vouli ston skoupidonteneke tis istorias giata exoda tis symmorias :Lexus ,mazonetes katatheseis klp merikes kales idees sto parakatw vinteaki
  Konstanti Lamogio vlepeis na pairneis kammia idea gia mpagioko na to
  masoulate me ton apatewna ton Komnino ton Tourkogyfto ton Pangalia kai ton Tourkalvano ton Tsami Papakwsta kai ola ta alla skoulikia tou Stalinikou vothrou !

 37. Λύσαξε η σταλινοπατσαβούρα η Γαρουφαλιά Κανέλλη η τηλεσταλινοτραμπούκα της Εκάλης και πήρε πάλι σβάρνα τα πορνοκάναλα να τα λέει !
  Φασίστες αποκαλεί η τσούλα τον ελληνικό λαό που δεν ψήφισε την αλητεία του σταλινοφασιστικύ, εκγληματικού και εθνοπροδοτικού ΚΚΕ, ακριβώς όπως κάνουν εδώ στη Σουηδία οι κλέφτες, τραμπούκοι και απατεώνες του σταλινοναζιστικού ΚΚΕ εστεγαμένοι στο ίδρυμα των Ελλήνων που δεκαετίες τώρα κατακλέβουν οι αλητοσυμμορίτες!
  Πολύ σωστά το λες, KleftesKE 4.5 %. Δεν είναι τα ποσοστά που έχασε η σταλινοσυμμορία της ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΑΕ και έφτασε στο ναδίρ, αλλά η κρατική επιχορήγηση!
  Αυτό είναι το μόνο που ενδιαφέρεται η συμμορία των σταλινοναζιστών του εγκληματικού ΚΚΕ.
  Πάνω από 1,5 εκατομμύριο ΕΥΡΩ χάνουν τα σταλινοφασιστοβρομόσκυλα του ΚΚΕ από τον φορολογούμενο και δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό και αφρίζουν και βρίζουν όλο τον κόσμο οι αλητοσυμμορίτες, ακριβώς όπως κάνουν και εδώ στη Σουηδία τα φασιστοειδή του ΚΚΕ οι αλητοφασίστες Κομνηνοί, Ουλήδες, Χουλιάρες, Κωνστάντηδες, ο Παπάρας ο κομπλεξικός ελληνόφωνος γενίτσαρος Τσάμης Τουρκαλβανός Παπακώστας και ο γύφτουλας ο Γλειφοκώλης.
  Ο ελληνικός λαός όμως δεν τρώει άλλο κουτόχορτο, τα πήρε χαμπάρι τα τρωκτικά του σταλινοφασιστικού ΚΚΕ και σε λίγο θα τα εξαφανίσει τα ανθελληνικά τρωκτικά, τους εγκληματίες.
  Πού είναι τώρα το σταλινοβρομόσκυλο που μας χλεύαζε που είχαμε προβλέψει με μαθηματική ακρίβεια το εκλογικό αποτέλεσμα του σταλινοφασιστικού ΚΚΕ σ αυτές τις εκλογές;
  Αρχίζει τώρα φανερά το φάγωμα μεταξύ των ανθελληνικών σταλινοφασιστικών τρωκτικών του ΚΚΕ και σύντομα θα στείλουν το φασιστικό ανθρωποειδές την Παπάρω να καθαρίζει σκάλες, όπως η ίδια είχε πει σε τηλεοπτικό κανάλι της διαπλοκής.
  Να δούμε τι άλλο θα κάνουν όταν θα χάσουν και το ετήσιο εκατομμύριο της οικογενειακής επιχείρησης του ζεύγους Κομνηνού και Φρανσέσκας Χαϊδευτού, τη γνωστή επιχείρηση ΕΟΝΣ δηλαδή Ελληνική Ομοσπονδία Νέων Σουηδίας.
  Αλήθεια μήπως άκουσε κανείς για κανένα συνέδριο της ΕΟΝΣ ή το ζευγαράκι έχει πάει διακοπές και δεν έχει χρόνο να… συνεδριαστεί στη Στοκχόλμη;
  Αυτός ο τουρκογύφτουλας ο γλειφοκώλης ο Παγκαλιάς που είναι στα… μέσα και στα έξω των δρώμενων του ζεύγους αντί να μας λέει διάφορες μαλακίες, δεν μπορεί να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για την περιβόητη ΕΟΝΣ, τις κοινότητες νεολαίας και το συνέδριό της;

 38. «Οι απειλές του δημάρχου δεν θα περάσουν, θα πάρει την απάντηση που του αξίζει»
  ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  Αρχίσαν κι όλας τις απειλές τα κουμμούνια του ΚΚΕ !!!!
  Απειλούν ευθέος τα φaσιστοκούμμουνα τον δήμαρχο της Αθήνας.
  ΚΑι ο λόγος ;
  Όπως το λέτε και εσείς !!
  Τα λευτά !!
  Αυτοί του ΚΚΕ είναι ικανοί να σκοτώσουν, για τα λευτά!!!!!!!
  Το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα με την μεγαλύτερη αφισσορύπανση !!! Παντού όχι μονο στην Αθήνα.
  Διαβάστε τις απειλές κατά του δήμαρχου Καμίνη στη φυλλάδα τους !!!!
  http://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=20/6/2012&id=14094&pageNo=12&direction=1

 39. Xemitise o Giorikas o Tavierniaris o aenaws malakizomenos proedros tou Stalinoskoleiou tou Åsa .Kairo eihe na vgei o graikylos o Tourkalvanos pou ekane logopaignia me to Hellenic apokalontas to xesmeno
  Diladi oti shetiko me Hellas = Xesmeno gia ton genitsarom tou
  ethnoprodotikou KKE.
  Pantws apo oti xerw o Grammos kai to Vitsi vouna tis Elladas einai
  kai perimenoune to kathe skouliki na tou dwsoune mathimata gia
  Ellada patrida kai ethnos.
  Skoulikia prodotes KKEDES !

 40. Grammos kai Vitsi Meros B

 41. To thrassos twn apatewnwn tou KKE sti Souidia den ehei orio .Einai gnwstes oi klepsies kai oi apates twn katharmatwn Xaideftou,Ouli,Kandila. Pangalia,Antwniadi,Kwnstantanti,Xouliaras Marias
  Oi apates ekatommyriwn ligo poly gnwstes se olous ABF ,KAPI, KAPIprojekt,ABF Savatiatiko,Språkåret kai fysika i neolaia .
  Anarwtietai kathe logikos anthrwpos apo pu antloun to hydaio tous thrassos na zitoun kai ta resta apo panw.Mazi me ton sihamero pseftoprofessora tou kwlou ton orkismeno anthellina Papakwsta
  diorismeno sto idryma pou kataklepsan kai prospthisan na poulisoun .
  Einai i ideologia tous pou tous kanei etsi!
  Deite to Video

 42. “Ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι”
  Συνέντευξη στον Νίκο Θεοδώρου (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ)

  Έχω απέναντι μου σήμερα τον Τάκη Λαζαρίδη, έναν παλαιό αγωνιστή της Αριστεράς, ο οποίος ήταν στον παράνομο μηχανισμό του ΚΚΕ για πολλά χρόνια. Ο κ. Λαζαρίδης μιλάει για πρώτη φορά, για όλους και για όλα, μια και έζησε από κοντά όλα τα γεγονότα της εποχής εκείνης. Έζησε διώξεις, έζησε από κοντά την ξενοκίνητη κομμουνιστική ανταρσία του 1946-49 και στη δεύτερη δίκη του Νίκου Μπελογιάννη το 1952, είκοσι χρονών τότε, καθόταν στο εδώλιο με τη στολή του στρατιώτη. Καταδικάστηκε σε θάνατο και μαζί με τους άλλους μελλοθάνατους κλείστηκε στην απομόνωση των Φυλακών Καλλιθέας, περιμένοντας το εκτελεστικό απόσπασμα. Στα τέλη Μαρτίου του 1952, εκτελέσθηκαν, μόνο ο Μπελογιάννης, ο Μπάτσης, ο Καλούμενος και ο

  SYNEXEIA …… parakatw

  http://melostisneos.wordpress.com/2010/04/19/%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%BB%CE%B1%CE%B6%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%E2%80%9C%CE%B5%CF%85%CF%84%CF%85%CF%87%CF%8E%CF%82-%CE%B7%CF%84%CF%84%CE%B7%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B5/

 43. Ψττ Ελ Ζόρρο πρόσεχε,
  έμαθα οτι ο Παγκαλιάς Παρασκευή-Σάββατο θα περάσει απο Σόλνα Σέντρουμ. Ειδοποίησε και τα άλλα τα χαιβάνια να μην σκάσουνε μούρη γιατί την βάψατε μαλάκες.
  Πάντα δικός σου
  Χ (Χίτης)

 44. Ααααα, πρρρρρρρ, σιγά ρε… δικέ μου, κύριε Χνίτη,
  έτσι απότομα όπως το είπες μας τρόμαξες και κλάσαμε… μέντες!
  Και τώρα πώς θα μας γλείψει τον κώλο ο σταλινισμένος γλειφοκώλης ο Παγκαλιάς, αφού δεν του αρέσει το… σοκολατάκι μέντα;

  Αλλά σίγουρα δεν ψάχνει εμάς ο γλειφοκώλης ο Παγκαλιάς στη Σόλνα Σέντρουμ. Τώρα που έφυγε ο κουραδόμαγκας ο απατεώνας Χαϊδευτός για τη σουβλακερί του και τα rooms to let στη Θάσο, μάλλον τον γιούφτο τον Τερζάκη, τον μπιστικό του κουραδόμαγκα, ψάχνει στη Σόλνα να του κάνει με ενθουσιασμό ένα δημόσιο γλειφοκώλι μπας και ο γιούφτος ο Τερζάκης ευαρεστηθεί και του βγάλει κανένα εισιτήριο με τα κλεφτά της ομοσπονδίας να πάει κι αυτός ο φουκαράς πεινάλας, ο τουρκογύφτουλας, ο γλειφοκώλης Παγκαλιάς στην ντάτσα του στον Σταλό να μολύνει κι εκεί ο σταλινοβρομιάρης το περιβάλλον.

  Αμ πώς!
  Η βελούδινη γλώσσα του γλειφοκώλη Παγκαλιά θέλει κι επιδέξιους κώλους!

  Να ‘σαι καλά ρε Χνίτη που μας ενημέρωσες για το πρόγραμμα του γλειφοκώλη Παγκαλιά. Θα είμαστε εκεί να τον βιντεοσκοπήσουμε.
  Εμείς πάντως του ευχόμαστε να είναι επιτυχημένο το γλειφοκώλι που θα κάνει στον γιούφτο και να πάρει το εισιτηριάκι του για τον Σταλό ο γλειφοκώλης ο Παγκαλιάς.
  Γιατί έχει και αποτυχίες ο γλειφοκώλης ο Ξενοφών Παγκαλιάς.

  Μην ξεχνάς ότι μάταια ο γλειφοκώλης Παγκαλιάς έγλειφε τόσον καιρό τον κώλο του Κοροβέση, νομίζοντας ότι ο Κοροβέσης θα τον έκανε ιδιαιτέρα του γραμματέα. Τελικά ο Κοροβέσης τον πούλησε τον αγράμματο γλειφοκώλη Παγκαλιά για χατίρι μορφωμένης τρυφερής υπάρξεως… και έκτοτε ο γλειφοκώλης Παγκαλιάς πνίγει την πίκρα του στο κρασί για την ευκαιρία που έχασε να γίνει ιδιαιτέρα του Κοροβέση, αλλά και για την πουτάνα τη μοίρα του που τον θέλει πάντα να είναι κολλημένος στα οπίσθια του κουραδόμαγκα απατεώνα Χαϊδευτού και του όποιου γιούφτου αντικαταστάτη του.

 45. @ TESSARO MWR PANAGIA MOU KAI MISOULI !
  (τελευταίιες δημοσκοπήσεις 2,9% το ΚΚΕ)

  Καλά αυτός ο ταβερνιάρης, καφετζής και μαλακοπλάστης αυνάνας, σταλινοτουρκαλβανός Γιώργος “Γιωρίκας” Κωνσταντίνου, που είναι και θησαυροφύλακας του βασιλιά και πρόεδρος του σχoλείου των κομμουνιστοσυμμοριτών του Åsö το έχει πνίξει προ πολλού το κουνέλι και τώρα ασχολείται μετά μανίας στον ετεροαυνανισμό.

  Τώρα δίνει… χείρα βοηθείας στον μαλακοπίτουρα ανθέλληνα Τσάμη σταλινοσυμμορίτη βλαμμένο προφέσορα στο πανεπιστημιάκι του Södertörn Αποστόλη Παπακώστα που τελευταία τον παίζει και ως πρόεδρος του ιδρύματος των Ελλήνων, το κομπλεξικό κομούνι.

 46. Σατ βιντεο περι Γραμμου και Βιτσι τα κανονια που βαραγαν αυτους που
  πολεμαγαν τους γερμανους κατακτητες ηταν αμερικανικα και ο Γλυξμπουργκ με την Φριδερικη πρωην ναζιστρια στην νεολαια του
  Χιτλερ ηταν οι θαυμαστες του μετεπειτα κατεστημενου που εφτασε την
  Ελλαδα στην σημερινη της αθλιοτητα.
  Κριμα σε ολα ελληνοπουλα που αλληλοσκοτωνονταν για χατηρι του
  αμερικανικου ιμπεριαλισμου και των ντοπιων δοσιλογων.
  Οι λαοι απεκτησαν πειρα και με τεραστιες θυσιες δωσαν μαθηματα και στο Βιετ Ναμ εχτες και στο Αφγανισταν και στην Μεση Ανατολη σημερα
  Και στις δικτατοριες των Γιανκηδων στην Λατινικη Αμερικη και στην Χουντα τους στην Ελλαδα. Επεται συνεχεια.

 47. Apo tin Bregmeni Sanida to blok tou kke
  Auta grafoun
  Emeis tous leme pou einai ta 16 ekatomiria korones tis ellinikis neolaias Souidias

  X
  Ωπα ρε Κωστάκη Ελ Ζόρρο,
  εγώ σου ξηγιέμαι λάχανο και συ το πας μυτζήθρα, δεν κάνει, αλλά επειδή είσαι όμορφος σε συχωρνάω ρε για πρώτη και τελευταία φορα ομως ρε χαιβάνι.
  Αυτό που σου λεγα για Παγκαλιά είναι αλήθεια. Μετά ομως τα γαλλικά που έγραψες έμαθα οτι σε ψάχνει και ο Μανώλης, τι να σου πω ρε νούμερο φιρι φιρι το πας.

  Πάντα δικός σου
  Χ(Χίτης)
  ΥΓ. Και πουσαι Ελ Ζορρο τρομαρα σου, Χιτης οχι Χνιτης, αντιλαβού ρε ψώνιο?

  Γιωρίκας
  Αγαπητε @Μέμνησο!

  Μη τον τσιγκλας τον Σανταλη τοσο πολυ με τον Παγκαλια γιατι τον στεναχωρεις πολυ τον κακομοιρη τον μασκαρα. Για να καταλαβεις, θα σου περιγραψω ενα περιστατικο πριν 5 με 6 χρονια που συνεβη στην μεγαλη αιθουσα της Στεγης αναμεσα στον Σανταλη (Ελ Ζορρο) και τον Παγκαλια. Κατι ειχε γινει μεταξυ τους και ο Παγκαλιας τσατισμενος αρπαζει τον μασκαρα απο την μπλουζα και τον τραβα προς τα εξω να τα “πουνε”. Ο Σανταλης απεγνωσμενα να προσπαθει να κρατηθει απο οτι μπορουσε μη τυχον και τον τραβηξει εξω ο Παγκαλιας.
  Εκει να δεις τον Σανταλη ποσες….. μεντες αμολυσε, οσο δε για τα ματια του, τοσο τρομο δεν ειχαν στα ματια τους οι ανθρωποι στο εργο ALIEN οταν θα τους ετρωγε εκεινο το μαυρο εξωγηινο τερας.
  Στην αιθουσα στην Στεγη γελασαν και οι γλαστρες με την δειλια του Σανταλη, για τετοιον “αφοβο” λεβεντη μιλαμε.
  Γιαυτο δειξε λιγη κατανοηση, μη τον στεναχωρεις τον “αντρακλα” τον μασκαρα

 48. @ X (Χνίτη ή Κνίτη, Χνιτάμπουρα ή Κνιτάμπουρα, κατά τη γνωστή παραφθορά του κ σε χ που συνηθίζουν τα σταλινοβρωμόσκυλα του ΚΚΕ τα κομούνια)
  Τι λάχανα και παραπούλια ρε μυτζηθροβρωμίκουλα, κνιτάμπουρα;
  Ποιος νομίζεις πως είσαι, ρε παράρα, και συγχωρείς κιόλας για πρώτη και τελευταία φορά, εσύ ο πάντα δικός μου, γαμώ την ομορφιά μου γαμώ;
  Τι με θέλουν οι τουρκογύφτουλες, ο γλειφοκώλης Χενοφών Παγκαλιάς κι ο κοκκινόκωλος πίθηκος Μανώλης Τερζάκης; Να μου ρίξουν κιλίμια, χαλιά;

  @ Γιωρίκας
  Ωωωωωω, τι μας θύμισε τώρα ο μαλάκας ο Κωνσταντίνου, το ψώνιο ο μπολσεβίκος τουρκαλβανός ο “διευθυντής” του Riksgälden και “πρόεδρος” στο σχολείο των σταλινοφασιστών του καταρρεύσαντος ΚΚΕ!
  Πράγματι σύμφωνα με τις επιστολές που μοίραζε ο Σαντάλης στα καφενεία τότε, δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από τον γλειφοκώλη Παγκαλιά, άνθρωπο του υποκόσμου, στην κατάμεστη από βλοσυρά κομούνια κλεφτοσυμμορίτες αίθουσα του Ιδρύματος σε κάποια ομιλία ενός… πυροβολημένου μπολσεβίκου “αγωνιστή”.
  Ο απατεώνας κουραδόμαγκας Κομνηνός Χαϊδευτός του είχε δώσει του γλειφοκώλη Παγκαλιά ένα πενητάρι για να εκφοβήσει τον Σαντάλη, ώστε αυτός να μην διεκδικήσει τα νόμιμα λεφτά του από την παράνομη απόλυσή του από την ομοσπονδία των απατεώνων του ΚΚΕ για να τα τσεπώσει ο ζήτουλας πεινάλας ο γλειφοκώλης ο Παγκαλιάς.
  Απ έξω φυσικά ο θρασύδειλος γλειφοκώλης ο Παγκαλιάς είχε και 5 μαχαιροβγάλτες κομούνια του υποκόσμου για τον βοηθήσουν τον αλητοσυμμορίτη.
  Φυσικά και πρέπει να έκλασε μέντες ο Σαντάλης.

  Και ποιος δεν κλάνει μαλλί και μέντες, βλέποντας μόνο και μόνο τη φάτσα του γλειφοκώλη σταλινοφασίστα Παγκαλιά στη φωτογραφία στο άρθρο; Φτυστός το μαύρο εξωγήινο τέρας στο έργο ALIEN είναι ο κατσαπλιάς, τουρκόγυφτος, γλειφοκώλης Παγκαλιάς!
  Αλλά πού τα γνωρίζει όλα αυτά το ηλίθιο ψώνιο ο τουρκαλβανός μαλακισμένος Γιώργος Κωνσταντίνου αφού όπως λέει δεν πατήσει ποτέ το πόδι του εκεί και ούτε καν ξέρει πού βρίσκεται το Ίδρυμα των Ελλήνων, η Στέγη;

  ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΟΪ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΟΒΡΟΜΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΤΗς ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΙΑΦΚΑΣ ΤΗΣ ΚΛΕΦΤΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΓΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ÅSÖ.
  ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ!

  @ NEPALEZOS
  Αυτή η ξενομανία΄των Ελλήνων ρε παιδί μου είναι γνωστή.
  Άκου αμερικάνικα κανόνια!
  Δεν τους έκαναν τα τιμημένα… ελληνικά κανόνια;
  Βεβαίως ο ηρωικός εθνικός στρατός της Ελλάδας δεν αγωνιζόταν για χατίρι του αμερικανικού ιμπεριαλισμού, αλλά για την ανεξαρτησία της Ελλάδας που τα ξενόδουλα και πληρωμένα κομούνια ήθελαν να δώσουν τη βόρειο Ελλάδα, από τον Όλυμπο και πάνω, στο αιμοσταγές κτήνος Στάλιν και τα σλαβοκομούνια.

 49. Exoun hasei kathe elegho oi alites tis symmorias twn kleftoapatewnwn tou KKE.
  Rixane tis maskes kai parousiazoun ton pragmatiko tous eafto.
  Stin stalinosanida tou Chouliaras kai tis gynaikas tou tis Marikas Chouliaras o Pangalias gnwstos trampoukos kai kleftis kai foroapatewnas tou KKE
  mazi me ton tsami ton vrwmiari ton Kwnstaqntinou kai ton aliti
  anthellina tourkalvano Stalinomaoiko Apostolo Papakwsta
  deihnoun to pragmatiko tous eglimatiko proswpo apeilontas anoihta
  sympatriotes mas Ellines patriwtes me trampoukismous .
  Aftoi itan panta kleftes anthellines kai trampoukoi en eidi gangsters tou ypokosmou.
  Sti Souidia yparhei astynomia kai patriwtes entimoi !
  Etsi Chouliaras Theodoros , Kyra Marika karfi Chouliaras kai alitoskoupidia Pangalopakwstokwnstantinoi !
  Vrwmiareoi tou ypokosmou pou tolmate na apeileite Ellines .
  I ASYLIA TELOS !
  EISASTE DYO EISASTE TREIS EIMASTEV XILIOI DEKATREIS !

 50. KYPROS PRODOSIA ! MAVRI EPETEIOS !

 51. I PRODOSIA TIS KYPROY !
  NA ANOIXOUN OI FAKELOI !

  PS! I OMOSPONDIA KAI O KWNSTANTIS DEN THA KATADIKASOUN TO EGLIMA TIS EISVOLIS ? I MONO O KASIDIARIS TOUS APASHOLEI
  KAMIA DIADILOSOULA KWNSTANTI DEN THA STEISEIS GIA TOUS
  AGNOOUMENOUS ?

 52. I Olympida einai tis Neas Taxis ,Pangosmiopoiisis kai
  tis Masonias !

 53. MASONOI KANOUN TOUS OLYMPIAKOUS AGWNES

 54. MAKEDONIA
  complaints@enquiries.london2012.com

  STEILTE TA PARAPONA SAS POU KSAFNIKA ALLAKSAN TIN ONOMASIA APO FYROM STO MKD STIN EPISIMI ISTOSELIDA
  TON OLYMPIAKON AGONON TOU LONDINO

 55. Ένα 15άχρονο κορίτσι χαροπαλεύει στην εντατική.
  Πως νοιώθεις (δήθεν) «Προοδευτικέ Πολυπολιτισμικέ Αμύντορα» για το «κατόρθωμά» σου;

  Βιασμένη, με τσακισμένο το κεφάλι και το κορμί της παλεύει για τη ζωή της.
  Πως νοιώθεις εγχώριε Προστάτη του αλλοδαπού Κτήνους για το έγκλημά σου;
  Είσαι αρκετά ευχαριστημένος;

  Παιδί ακόμη…κι όμως έζησε έναν τέτοιον ανομολόγητο κι ασύλληπτο εφιάλτη.
  Εσύ που επέτρεψες απερίσκεπτα σ’ αυτό το αλλοδαπό κτήνος να μπει στην χώρα και να περιφέρει την θανάσιμη ψυχική αρρώστια του, πως νοιώθεις τώρα;

  Αυτό το παιδί απλά θέλησε να κάνει το πιο αυτονόητο πράγμα στον κόσμο. Αυτό που κάθε Ελληνόπουλο έκανε άφοβα μέχρι πριν κάμποσα χρόνια σ’ αυτόν τον τόπο. Μια βόλτα. Μια απλή βόλτα στην παραλία. Όπου συνάντησε τον χειρότερο εφιάλτη της.
  Γονιέ, απλέ καθημερινέ Έλληνα Πολίτη, πως νοιώθεις τώρα για την αδιαφορία σου;
  Όταν κάποιοι σου φώναζαν ότι θα έρθει και η σειρά σου, πάρε την τύχη στα χέρια σου, κουνήσου, σφύριζες κλέφτικα. «Σιγά τώρα, σ’ εμένα θα τύχει;»…έτσι δεν έλεγες; Γιατί τάχα φοβούμαι ότι έτσι εξακολουθείς να λες και τώρα δυστυχώς;

  Ένα μικρό παιδί, ένα (ακόμη) Ελληνόπουλο δέχτηκε δολοφονική επίθεση από έναν αλλοδαπό αδίστακτο φονιά. Για ένα κινητό λέει το ανθρωποειδές. Χτυπήθηκε βάναυσα στο κεφάλι της. Ξεγυμνώθηκε. Βιάστηκε. Πετάχτηκε από ψηλά πάνω στα βράχια. Για να καλύψει το έγκλημά του, λέει. Για να μπορέσει να ξαναεγκληματίσει, υπονοεί. Τόση αξία έχει η ανθρώπινη ζωή στα μέρη του. Και μέσα στον νοσηρό αιματηρό κολασμένο ψυχικό του κόσμο επίσης. Καμία απολύτως αξία. Έτσι έμαθε, έτσι κάνει. Του είναι αδιάφορο εαν στην Ελλάδα δεν είναι επιθυμητό και αποδεκτό αυτό το «πνεύμα ζωής». Όχι. Η Ελληνική κοινωνία ΟΦΕΙΛΕΙ να ασπαστεί τα δικά του αιματηρά ήθη και έθιμα, τον «δικό του τρόπο ζωής». Έτσι λέει ο άθλιος τρόπος σκέψης, η εγκληματική φιλοσοφία ζωής στην οποία εμβαπτίστηκε στα μέρη του.

  Πως νοιώθεις Έλληνα επιχειρηματία που τόλμησες να δώσεις δουλειά σ΄αυτό το κτήνος; Που του έδωσες το περιθώριο να «λάβει θέση πυρός» (εναντίον Ελλήνων, ενάντια στα παιδιά σου, στην οικογένειά σου, στους Γέροντές σου) μέσα στην Ελληνική κοινωνία; Αδιαφορείς, έτσι; Το κέρδος σου νά’ ναι καλά. Αυτό είναι το μόνο που σε μέλλει.

  Ένα 15άχρονο κορίτσι ίσως δεν ζει αύριο. Κι αν ζήσει, δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια που ήταν πριν απ’ αυτό τον εφιάλτη που έζησε. Έχασε για πάντα την ζωή που είχε δικαίωμα να ζήσει.
  Όλοι εσείς που επιτρέψατε σ’ αυτό το αρρωστημένο κτήνος να περάσει τα σύνορα, να πάρει θέση στην Ελληνική κοινωνία και να κάνει αυτό το ανόσιο έγκλημα, πως νοιώθετε τώρα;

  Αδιαφορείτε. Είναι απλό. Κρύβεστε πίσω από την γενικότητα των (δήθεν) «προοδευτικών θεωριών» σας.

  Κάποιοι άλλοι κρύβεστε πίσω από την «γραφειοκρατία» που επιτρέπει τον πλουτισμό σας αρκεί να κάνετε τα «στραβά μάτια».

 56. I PAGOSMIA TAXI DEITE TO VIDEO !

 57. Pws diegrapse to xreos o Iwannis Metaxas .

  Mὲ αὐτὴ τὴν ἀπόφαση σώθηκε καὶ ἡ Ἀργεντινή…ἀλλὰ ὄχι ἐμεῖς.

  Γιὰ ὅσους δὲν τὸ γνωρίζουν τὸ 1936 ὁ Ἰωάννης Μεταξὰς διορίστηκε πρωθυπουργὸς τῆς Ἑλλάδας καὶ στὴν συνέχεια πρωτοστάτησε στὴν ἐπιβολὴ δικτατορικοῦ καθεστῶτος τοῦ ὁποίου ἦταν ἐπικεφαλῆς. Διαβάστε πῶς ἔβαλε τὴν Ἑλλάδα καὶ τοὺς Ἕλληνες πάνω ἀπὸ τοὺς δανειστὲς καὶ τὶς τράπεζες!

  Ἡ ἱστορία ἔχει ὡς ἑξῆς : τὸ 1936, ἡ Ἑλλάδα τοῦ…..
  Ἰωάννη Μεταξὰ ἀρνήθηκε νὰ συνεχίσει τὴν ἐξυπηρέτηση τοῦ δανείου ποὺ εἶχε συνάψει μὲ τὴ βελγικὴ τράπεζα «Societe Commerciale de Belgique». Ἡ κυβέρνηση τοῦ Βελγίου προσέφυγε στὸ Διεθνὲς Δικαστήριο, ποὺ εἶχε ἱδρύσει ἡ Κοινωνία τῶν Ἐθνῶν, κατηγορώντας τὴν Ἑλλάδα ὅτι ἀθετεῖ τὶς διεθνεῖς της ὑποχρεώσεις. Ἡ Ἑλλάδα ἀπάντησε ὅτι ἀδυνατεῖ νὰ ἐκπληρώσει τὶς δανειακές της ὑποχρεώσεις, διότι δὲν μπορεῖ νὰ θέσει σὲ κίνδυνο τὴν κατάσταση τοῦ Λαοῦ καὶ τῆς χώρας! Στὸ ὑπόμνημά της, ἡ Ἑλληνικὴ κυβέρνηση ἀνέφερε : «Ἡ Κυβέρνηση τῆς Ἑλλάδος, ἀνήσυχη γιὰ τὰ ζωτικὰ συμφέροντα τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ καὶ γιὰ τὴ διοίκηση, τὴν οἰκονομικὴ ζωή, τὴν κατάσταση τῆς ὑγείας καὶ τὴν ἐσωτερικὴ καὶ ἐξωτερικὴ ἀσφάλεια τῆς χώρας, δὲν θὰ μποροῦσε νὰ προβεῖ σὲ ἄλλη ἐπιλογή. Ὅποια κυβέρνηση κι ἂν ἦταν στὴν θέση της, θὰ ἔκανε τὸ ἴδιο».(Yearbook of the International Law Commission, 1980, v.l., σέλ.25).
  Τὸ ἐπιστέγασμα ἦρθε μὲ τὸ ὑπόμνημα ποὺ κατέθεσε στὸ Διεθνὲς Δικαστήριο ὁ νομικὸς ἐκπρόσωπος τῆς Ἑλληνικῆς κυβέρνησης τὸ 1938, ὅπου τόνισε τὰ αὐτονόητα : «Ἐνίοτε, μπορεῖ νὰ ὑπάρξει μία ἔκτακτη κατάσταση, ἡ ὁποία κάνει ἀδύνατο γιὰ τὶς Κυβερνήσεις νὰ ἐκπληρώσουν τὶς…
  ὑποχρεώσεις τους πρὸς τοὺς δανειστὲς καὶ πρὸς τὸν Λαό τους. Οἱ πόροι τῆς χώρας εἶναι ἀνεπαρκεῖς γιὰ νὰ ἐκπληρώσουν καὶ τὶς δύο ὑποχρεώσεις ταυτόχρονα. Εἶναι ἀδύνατον νὰ πληρώσει μία Κυβέρνηση τὸ χρέος καὶ τὴν ἴδια στιγμὴ νὰ παρασχεθεῖ στὸν λαὸ ἡ κατάλληλη διοίκηση καὶ οἱ ἐγγυημένες συνθῆκες γιὰ τὴν ἠθική, κοινωνικὴ καὶ οἰκονομικὴ ἀνάπτυξη. Πρέπει νὰ ἐπιλέξει ἀνάμεσα στὰ δύο. Καὶ φυσικά, τὸ καθῆκον τοῦ Κράτους νὰ ἐξασφαλίσει τὴν εὔρυθμη λειτουργία τῶν βασικῶν δημοσίων ὑπηρεσιῶν, ὑπερτερεῖ ἔναντί της πληρωμῆς τῶν χρεῶν της. Ἀπὸ κανένα κράτος δὲν ἀπαιτεῖται νὰ ἐκπληρώσει, μερικὰ ἢ ὁλικά, τὶς χρηματικές του ὑποχρεώσεις, ἂν αὐτὸ θέτει σὲ κίνδυνο τὴν λειτουργία τῶν δημοσίων ὑπηρεσιῶν του κι’ ἔχει σὰν ἀποτέλεσμα τὴν ἀποδιοργάνωση τῆς διοίκησης τῆς χώρας (σᾶς θυμίζει κάτι;). Στὴν περίπτωση ποὺ ἡ ἀποπληρωμὴ τῶν χρεῶν θέτει σὲ κίνδυνο τὴν οἰκονομικὴ ζωὴ καὶ τὴ διοίκηση, ἡ Κυβέρνηση εἶναι ὑποχρεωμένη νὰ διακόψει ἢ καὶ νὰ μειώσει τὴν ἐξυπηρέτηση τοῦ χρέους»!

  Μὲ αὐτὰ τὰ ἐπιχειρήματα λοιπόν, τὸ Διεθνὲς δικαστήριο δικαίωσε τὴν Ἑλλάδα, δημιουργώντας νομικὸ προηγούμενο, στὸ ὁποῖο μάλιστα τὸ 2003 στηρίχθηκε ἡ Ἀργεντινὴ καὶ ὁ ἀείμνηστος πρόεδρός της, Νέστωρ Κίχνερ, ὁ ὁποῖος ἐπέλεξε νὰ διαγράψει μονομερῶς τὸ μεγαλύτερο μέρος τοῦ δημοσίου χρέους τῆς χώρα του, ἀντὶ νὰ τὴν ὑποδουλώσει στὸ Δ.Ν.Τ.!
  Χωρὶς ἄλλα λόγια, καὶ ὁ νοῶν νοήτω ….

  maxitis

 58. Γράφει ο Πύρινος Λόγιος Έχουν άραγε τα γουρούνια ανθρώπινη μορφή; Θα μπορούσαν αυτά τα συμπαθέστατα κατά τα άλλα, οικιακά ζώα, να αποδώσουν κάτι ως μεταφορική έννοια, ακόμη και να αποτυπώσουν μια μορφή ανθρώπου; Για πρώτη ίσως φορά, δεν είμαι σε θέση να καταθέσω μια θετική ή αρνητική απάντηση στο ερώτημα αυτό, ίσως γιατί αγαπώ τα…

  ΠΗΓΗ: The Secret Real Truth: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/08/blog-post_4113.html

 59. Μητέρα 15χρονης: Tί θα έλεγε ο Τσίπρας εάν κακοποιούσαν το δικό του παιδί;

  Σε μια συνέντευξη-ποταμό η μητέρα της 15χρονης που κακοποιήθηκε βάναυσα από τον νεαρό Πακιστανό και τώρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική μονάδα του Αττικού Νοσοκομείου, αγωνιά, ξεσπά και μιλά έξω από τα δόντια για όλους και για όλα…
  Έχει κάνει το νοσοκομείο δεύτερο σπίτι της. Καθισμένη έξω από την πόρτα της ΜΕΘ περιμένει μια ευχάριστη είδηση από τους γιατρούς, ένα θετικό σημάδι που θα δείξει ότι η 15χρονη κόρη της θα τα καταφέρει.

  «Εαν μου έλεγαν να αφήσουν αυτόν τον άνθρωπο ελεύθερο με αντάλλαγμα να σηκωθεί όρθια η Μυρτώ και να περπατήσει θα συμφωνούσα αμέσως, αρκεί να μην πάθει το ίδιο κάποιο άλλο παιδί» εξομολογείται στο «Πρώτο Θέμα» η Μαρία Κοτρώτσου η οποία νιώθει ικανοποίηση για τη σύλληψη του δράστη αλλά θυμό για τα σχόλια που έγιναν από κάποιους ότι ο Πακιστανός ήταν το… καλό παιδί

  «Πως το ξέρουν ότι αυτός ο άνθρωπος είναι καλό παιδί με τόσο κακό που έκανε στην κόρη μου; Άκουσα μια γυναίκα να λέει ότι βάζει και το χέρι της στη φωτιά ότι είναι καλό παιδι. Τα λέει αυτά γιατί δεν χτύπησε ούτε βίασε το δικό της παιδί.»

  Η Μαρία Κοτρώτσου δεν υπήρξε όπως λέει ποτέ ρατσίστρια. Ούτε όπως επισημαίνει θέλει να παρεξηγηθούν τα λόγια της. Και στέλνει το δικό της μήνυμα στους εκπροσώπους των κομμάτων που τάσσονται κατά της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» για τον εντοπισμό των παράνομων μεταναστών.

  «Μιλούν εκ του ασφαλούς γιατί ως βουλευτές έχουν ασφάλεια και δεν έχουν να φοβηθούν για τα παιδιά τους. Αν ήταν το παιδί π.χ του κ. Τσίπρα στη θέση της κόρη μου, ποιά θα ήταν η θέση του για τους μετανάστες;

  Όμως δεν έχει νιώσει τον κίνδυνο δίπλα του και δεν θα τον νιώσει ποτέ. Δεν είμαι κατά του Τσίπρα αλλά σε μερικά πράγματα άλλο Τσίπρα και άλλο…τσίπα»

 60. O Mr.Panos analyei tin oikonomiki krisi !
  Xamos sto diadiktyo me ton Ellinoamerikano komiko !

  SPASTE PLAKA !

 61. Me tipote den isihazoun oi Mpolsevikes Pashou(Robineta )
  kai kyra-Marika Xoli-ara (karfi kai petalo )
  Pali ta valane me entimous kai drastirious sympatriotes me
  pragmatiki prosfora ston Ellinismo.
  Afta ehei i klimaktirios !

  Apolafste apo ti sanida tou KKE :

  Robin Hood
  O Mr.reporter diladi o Gioftous efage ton boule apo to Manaviko shop.
  Apo Reporter pou egine manavis via internet, kati £erane oi paloi pou legane kalitera kane ena Kai kalo para pola Kai Patata.

  στο 16/08/2012 στις 9:05 πμΤο Καρφί
  “Με απόφαση της Νομαρχίας (Länsstyrelsen) Στοκχόλμης, καλούνται οι Ευάγγελος Νικολόπουλος, Πάνος Αδαμόπουλος, Ηλίας Νικολαΐδης και Θεόφιλος Τσάππος, να επιστρέψουν ως τις 25 Απριλίου το ποσόν των 62 500 κορονών στην Ελληνική Πολιτιστική Στέγη Στοκχόλμης……………………………….”

  “Η Νομαρχία δεν αποδέχεται ότι η πληρωμή των 62 500 κορονών έχει να κάνει με τη διαχείριση της Στέγης, είναι προσωπικού χαρακτήρα και γι’ αυτό απαιτεί να επιστραφούν τα χρήματα. Αν δεν γίνει αυτό ως τις 25 Απριλίου 2012, η Νομαρχία θα προβεί στα νόμιμα μέτρα που ορίζει η νομοθεσία.”
  —————————————————————————————————

 62. Χα χα
  Γύρισαν οι μπολσεβίκες η Πάσχου η Ελίζαμπετ και η Μαρίκα η γκιόσα η Χουλιάροβα από τις κατασκηνώσεις (στρατόπαιδα συγκέντρωσης) του ΚΚΕ και ψάχνουν τώρα για λεφτά για αποτρίχωση και αποκυτταριτιδίαση γιατί τους τα πήρε η συντρόφισσα η σταλινοπατσαβούρα η Παπάρω για τις… ανέσεις που τους παρείχε στην κατασκήνωση.
  Ως γνωστόν οι συντροφισσες του ΚΚΕ πρέπει απαραιτήτως να έχουν τρίχα στις μασχάλες και τα πόδια όπως επίσης και ξέχουν τουλάχιστον 4,5 πόντους και από τις δύο άκρες του μπανιερού ανάμεσα στα σκέλια.
  Ας ελπίσουμε ότι ο Τζίνης (anden i lampan) θα βοηθήσει την κακομοιρασμένη τη σκοπιανή την Ελίζαμπετ με τα 62 χιλιάρικα που τα έχει τόσο ανάγκη.

 63. ΜΑΣ ΕΣΒΗΣΑΝ ΔΙΕΘΝΩΣ!
  ΥΠΕΞ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ !
  Υπουργός από το εξωτερικόν ! Τι είχαμε, τι έχουμε, τι μέλει ακόμη να μας βρει…

  Κανείς δεν τη θέλει κι όμως συνεχίζει στον άθλιο ρόλο της… Μήπως δεν είναι πια στο χέρι της να πάει να κρυφτεί?
  Η ΕΛΛΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ!
  ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

  http://neotera.wordpress.com/%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CF%8D%CE%B8%CE%B9%CE%B1/

 64. Afti i Mpolsevika i Xouliara i kyra Marika den itan pou adeiase to tameio tis stegis mazi me to knodalo ti Zavali ti Frantzeska gia na plirwnoun dikigorous gia na apodeixoun oti o Ai Giannis den yparhei?
  Poses ekatontades hiliades korwnes piran apo to tameio tou idrymatos oi mpolsevikes tote ?
  Ki afti i Mpolsevika i kyraMarika Xouliara den adeiaze to tameio tis stegis me pseftika timologia apo tin anyparkti Proofcorum kai me apodeixeis maimou apo tin taverna tis Frantzeskas kai tou Zavali pou
  tis eftiahne o Synodinos gia na arpazei refsto apo totameio kaina to tsepwnoun i paliokleftra i Xouliara mazi me ti Frantzeska kai ton klefti kai apatewna tou KKE pou pozare mazi me tin Papariga ton Xaidefto Komnino ?
  Twra ti kovetai gia ti stegi kai katigorei tous anthrwpous pou anakainisan ti stegi kai eswsan to idryma apo ti ftwhefsi ?
  Patsavoures Mpolsevikes Houlira kai Pashou ki ola ta lamogia tou KKE
  oute sto daxtylaki tous den ftanetai Ton Tsapo ton Vaggo ton Nikolaidi
  ton Gougoulaki ton Sandali ton Xaido ki olous tous AiGianiotes pou mazi me tous aeimnistous idrytes afisan periousia kosmima ston Ellinismo !

 65. Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Μενιδιάτης!

  Έφυγε από τη ζωή πριν από
  λίγη ώρα ο τραγουδιστής, Μιχάλης Μενιδιάτης!Το θάνατό του ανακοίνωσε μέσω twitter ο ένας από τους δύο γιους του!

  Ο Βαγγέλης Μενδιάτης έγραψε: «Καλό ταξίδι πατέρα»! Να αναφέρουμε ότι ο Μιχάλης Μενιδιάτης το τελευταίο διάστημα είχε σοβαρά προβλήματα υγείας και είχε εισαχθεί στο…

  νοσοκομείο.

  Έπασχε από την επάρατη νόσο! Δυστυχώς ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη για τη ζωή!

  Ο Καλογράνης, όπως είναι το όνομά του, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μενίδι. Ο πατέρας του εργαζόταν ως φύλακας στην Λαχαναγορά. Από μικρό παιδί τον συγκίνησε ο ήχος του μπουζουκιού και, μετά την Απελευθέρωση άρχισε να «σκαλίζει» το πολυπόθητο αλλά κακοχαρακτηρισμένο τότε όργανο. Ανέβηκε στο πάλκο για πρώτη φορά- παρά τις έντονες αντιρρήσεις του πατέρα του- το 1953, στη «Δροσιά» του Δημήτρη Γκίκα στο Μενίδι , όπου εμφανιζόντουσαν οι Μιχάλης Δασκαλάκης, Τάκης Μπίνης, Γιώργος Λαύκας και Γεράσιμος Κλουβάτος. Ένα ωραίο καλοκαιρινό μαγαζί, ένας όμορφος κήπος, όπου όλη η Αθήνα ερχόταν για να διασκεδάσει. Έτσι ξεκίνησε την καριέρα του!

 66. Mia kai kovetai i vromopatsavourokleftra i kyra Marika tou KKE gia tis
  apofaseis gia ti stegi mpas kai xerei kaneis na mas pei an o tsamis o geloios o anthellinas Apostolis Papakwstas o pseftoproedros tou katohikou symvouliou tou idrymatos efarmose tis dikastikes apofaseis gia to staliniko xamaitypeio tis kleftras tis Margetis ?
  To xamaitypeio pou kataklevei to tameio tou idrymatos me paranomes symfonies pou kanan oi dyo kleftopatsavoures tou KKE gia symvolika noikia ta misa tis agoras kai tin klopi tou ilektrikou apo to idryma !
  Kai to allo to lamogio o epagelmatias diadilotis tou KKE o apateonas
  Giannis Konstantis pou kathe ligo kai ligaki kanei epanastikes kapsourokantades katw apto parathyri tis Melberg stin presveia ti
  leei sa symvoulos tou xamaitypeiou pou einai ? Poso tha synexisthei i klopi akomi !
  OYAI YMIN MPOLSEVIKOI FARISEOI I WRA TIS KRISIS OY MENETEI !

 67. @Ananimerotos

  Gia tis Mpolsevikes Xouliara Margeti kai Pashou kolaei to tragoudi

  Isouna ti isouna mia paximadokleftra twra pou mas irthes dw
  gyreveis sourtaferta !

 68. Κατά την τελετή ενάρξεως της ψευδώνυμης λονδρέζικης φιέστας των δήθεν “Ολυμπιακών”, ο αρλεκίνος πρόεδρος της Διεθνούς (τάχα “Ολυμπιακής”) Επιτροπής Jaques Rogge, προκάλεσε την παγκόσμια Κοινή Γνώμη δηλώνοντας ότι πατρίδα των Ολυμπιακών Αγώνων είναι το …Λονδίνο! Συγκεκριμένα, ο εν λόγω επικεφαλής της εμπορίας του Ολυμπιακού Πνεύματος πλαστογραφώντας την Ιστορία της Αθλήσεως και εμπτύοντας την παγκόσμια κοινή λογική τόλμησε να δηλώσει: “…oι Ολυμπιακοί Αγώνες επιστρέφουν σπίτι τους απόψε!” Και, ως να μην έφτανε αυτή η ύβρη προς την αρχαία Ολυμπία, την Ελλάδα αλλά και ολόκληρη την αθλούμενη Ανθρωπότητα, η ως άνω θλιβερή μαριονέτα προσέθεσε και τα χείριστα: “Αυτή η μεγάλη χώρα (ενν. : Aγγλία) που αγαπάει τον αθλητισμό είναι ευρέως αναγνωρισμένη ως η γενέτειρα των σύγχρονων σπορ. Ήταν εδώ που η ευγενής άμιλλα, το φερ πλέι τέθηκαν για πρώτη φορά. Καθορίστηκαν κανόνες, κανονισμοί. Εδώ για πρώτη φορά τα σπορ χρησιμοποιήθηκαν ως εργαλείο εκπαιδευτικό στο σχολικό πρόγραμμα.” Αλήθεια, ο αθλητέμπορας, ανιστόρητος και αγραμμάτιστος Jaques Rogge, δεν έτυχε να ακούσει τίποτε για την Ελληνική καταγωγή της Ευρωπαϊκής Αθλήσεως, για τον Αθλητισμό στην αρχαία Ελλάδα (πολύ πριν εμφανισθούν οι euro-πίθηκοι στην Αγγλία) για την αρχαία Ολυμπία και, τέλος πάντων για όσα γνωρίζει το παγκόσμιο Κοινό και μόνον τα κνώδαλα του ψευδεπίγραφου κι εμπορικοποιημένου α(θ)λητισμού επιμένουν να αγνοούν;
  Syneheia :

  http://horsebackarcherygr.blogspot.gr/2012/07/jaques-rogge.html

 69. Ποιοι “εκτέλεσαν” με ΑΚ-47 και έκαψαν την ελληνική σημαία; – Έρευνες για UCC (vid/upd)

  Διαστάσεις φαίνεται να λαμβάνει η υπόθεση της ομάδας των Αλβανών που προχώρησαν σε πολυβολισμό και εν συνεχεία κάψιμο της ελληνικής σημαίας, καθώς οι υπηρεσίες ασφαλείας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρούν τους συγκεκριμένους και κυρωίς για να εντοπίσουν αυτούς που βρίσκονται από πίσω τους.

  Πάντως το βίντεο κατέβηκε από το youtube.com (το defencenet.gr επειδή ήξερε ότι δεν επρόκειτο να μείνει επί πολύ επάνω από την στιγμή που το αποκάλυψε, φρόντισε να το κατεβάσει στον δικό του server).

  Οι πληροφορίες των αρχών ασφαλείας μιλάνε για τον Χελμό ως σημείο της “εκτέλεσης” της ελληνικής σημαίας και αφήνουν να εννοηθεί ότι βρίσκονται στα ίχνη της ομάδας των ένοπλων Αλβανών κουκουλοφόρων.

  Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τo βίντεο έφερε την υπογραφή μίας ομάδας μοτοσικλετιστών από την Αλβανία ονόματι «Motorristat Fierak Albanian Stunt» (http://www.facebook.com/pages/-Motorristat-Fierak-Albanian-Stunt-/302755649780139).

  Σε σπαστά ελληνικά ένας από τους 5 μασκοφόρους (ενδεδυμένοι με θερινές στρατιωτικές στολές, σημειοτέον…), δίνει το σύνθημα για τον πολυβολισμό της ελληνικής σημαίας αφού πρώτα έχει εκφράσει το ρατσιστικό του μίσος για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

  Εάν τελικά αληθεύει ο ισχυρισμός των ατόμων που γύρισαν το βίντεο ότι το περιστατικό συνέβη στην Ελλάδα τότε θα πρόκειται για μείζον ζήτημα εθνικής ασφάλειας καθότι η μικρή έστω αυτή ομάδα ατόμων κατέχει πολεμικά τυφέκια ΑΚ-47 (διακρίνονται κάποια της κινεζικής έκδοσης που διαθέτει σε αφθονία ο αλβανικός Στρατός), διακατέχεται από μίσος κατά της Ελλάδας και παρουσιάζει με τον πλέον επιδεικτικό τρόπο την εθνικιστική της ταυτότητα με την κατοχή μίας αλβανικής σημαίας σε κοντάρι η οποία έχει καρφωθεί σε ελληνικό έδαφος. Δηλαδή το προφίλ που χαρακτηρίζει τον UCC (“Απελευθερωτικό Στρατό Τσαμουριάς”).

  Αν και στο παρελθόν υπήρξαν ανάλογα αλβανικά βίντεο με απειλές κατά της Ελλάδας είναι η πρώτη φορά που μέλη εθνικιστικής ομάδας χρησιμοποιούν αληθινά πυρά σε ελληνικό έδαφος πραγματοποιώντας μία πράξη με ιδιαίτερο συμβολισμό, τον πολυβολισμό της ελληνικής σημαίας και την πυρπόληση της φωνάζοντας χαρακτηριστικά «Έτσι θα σας κάψουμε».

  Μετά από αυτά διερωτάται ο απλός Έλληνας πολίτης, ποιοι είναι οι στόχοι των ανθρώπων αυτών και εάν υπάρχουν διασυνδέσεις αυτών των ατόμων με τον UCC και την εθνικιστική οργάνωση Κοκκινόμαυρη Συμμαχία τον πλέον χαρακτηριστικό εκφραστεί του αλβανικού αναθεωρητικού εθνικισμού στην γειτονική χώρα.

  Οι πρόσφατες πυρκαγιές που κατέκαψαν την Πελοπόννησο μήπως τελικά δεν ήταν τόσο αθώες και αποτελούσαν έργο αυτών των συγκεκριμένων ατόμων τα οποία με κάθε τρόπο επέδειξαν στο βίντεο το μίσος τους για την Ελλάδα.

  DEITE TO VIDEOPOU OI ALVANOI PYROVOLOUN TIN ELLINIK SIMAIA

  http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=51503&Itemid=139

 70. Μήνυμα αναγνώστη..Γεμάτα τα βαγόνια του μετρό,τα τρόλει κλπ κλπ..φέρνουν Πακιστανούς για το συλλαλητήριο.
  Αυτά το αίσχος που στήριξαν με νύχια και με δόντια ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ και λοιπές “προοδευτικές” δυνάμεις,ας κάνουν τον κόπο να έρθουν σήμερα να το απολαύσουν στο κέντρο της Αθήνας.
  Το θέμα δεν είναι πια πόσοι είναι,γιατί είναι πάρα πολλοί.Το θέμα είναι ποιος ή ποιοι τους χειραγωγούν και το πότε θα τους βάλουν να συγκρουστούν με την ελληνική κοινωνία χρησιμοποιπώντας ως πρόσχημα την Χ.Α. και τις επιθέσεις.Αλλά και η Χ.Α να μην υπήρχε πάλι κάτι θα έβρισκαν για να δικαιολογήσουν την στάση τους απέναντι σε μια κοινωνία που δεν έχουν αλλά και ούτε θέλουν να ενσωματωθούν όλοι αυτοί οι ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες.
  Όποιος δεν το βλέπει αυτό εθελοτυφλεί και κοιμάται όρθιος.
  Ακόμα και τώρα μπορεί να προλάβει τα χειρότερα ο κος Δένδιας.Όμως αν το αφήσει λίγο ακόμα τα πράγματα έτσι,το σίγουρο είναι πως ούτε ο στρατός δεν θα μπορέσει να σταματήσει το ΧΑΟΣ που είναι το μεγάλο σχέδιο όλων αυτών που δήθεν ενδιαφέρονται για το καλό των μεταναστών.

  Πλήθος Πακιστανών φανατικών ισλαμοφασιστών βρίσκεται στην Ομόνοια προκειμένου να συμμετάσχει στην παρωδία που ονομάτισαν και αντιρατσιστικό συλλαλητήριο..Θα μπορούσαν κάλλιστα να το ονομάσουν Πακιστανικό συλλαλητήριο για τα δικαιώματα του λαθρομετανάστη… και να τελειώνει η υπόθεση.
  Το Πακιστανικό συλλαλητήριο το διοργανώνουν η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος, η Ένωση Μεταναστών Εργατών και η Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή».
  Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε για να εκφραστούν διαμαρτυρίες για τα περιστατικά ρατσιστικής (αυτά που εξιχνιάστηκαν και τα έκαναν μεταξύ τους) και αστυνομικής βίας (κατηγορούν τους αστυνομικούς για κλέφτες και ότι τους ξυλοκοπούν.Βέβαια στα βίντεο που είδαμε πρόσφατα με αρχηγό τον Ασλάμ άλλα διαπιστώσαμε..αλλά τέλος πάντων,οι αστυνομικοί ας κάνουν μηνύσεις.Εφόσον οι ίδιοι οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ δεν κάνουν και γίνονται περίγελος των λαθρομεταναστών…δικό τους το πρόβλημα..).

  PIGI :

  http://www.eglimatikotita.gr/2012/08/blog-post_826.html

 71. Μόλις δουν αυτό το βίντεο στο Πακιστάν…πόσοι άντρες από 18 μέχρι 30 λέτε να σηκωθούν την άλλη μέρα το πρωί για έρθουν στην Αθήνα?

  Έχουν διανοηθεί μερικοί ότι αυτό το παιχνίδι που παίζουν θα γυρίσει μπούμερναγκ και για τους ίδιους?
  Πιστεύει κανείς πως θα μπορέσει άνθρωπος και ειδικά Έλληνας να πείσει ένα ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ να αλλάξει ιδέες?
  Κι αν ναι σε πόσες χιλιάδες χρόνια μπορεί να συμβεί αυτό?
  Οι υπεύθυνοι της ασφάλειας της χώρας μας τι κάνουν?
  Πως αφήνουν 3-4 τυχάρπαστους που αυτοαποκαλούνται πρόεδροι ή αντιρατσιστές να ρεζιλεύουν την χώρα μας..Όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την επιβίωση μας δεν θα κοιτάξουμε τι είπαν κάποιοι βορειοευρωπαίοι που έχουν μια ΜΚΟ (ακόμα κι ο Πούτιν τους έδιωξε με τις κλωτσιές) για να μην μας κάνουν παρατήρηση και μας απειλήσουν με έξοδο από την Σέγκεν..
  Μόνο που όπως το πάτε θα μείνουμε με την Σέγκεν αλλά με ως μειονότητα,για να μπορούμε να κινούμαστε μόνο μέσα στην ίδια μας την χώρα.

 72. Πώς στο όνομα της ειρήνης, της ανάπτυξης και της κοινωνικής ευαισθησίας, δεκάδες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις απέσπασαν εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία του ελληνικού δημοσίου
  news247 Αύγουστος 26 2012 21:38
  Οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις αποτελούν ένα αμφιλεγόμενο θέμα στην ελληνική πραγματικότητα που σχετίζεται με εκατομμύρια ευρώ και σε ορισμένες περιπτώσεις με αμφίβολη αποδοτικότητα.
  Σαφώς υπάρχουν κάποιες οργανώσεις που παράγουν ουσιαστικό και σημαντικό έργο, αλλά δεν είναι λίγες και οι “αρπαχτές” που έχουν γίνει στα πλαίσια “κοινωφελών σκοπών”.
  Το διάστημα 2002-2007 που η Ελλάδα ευημερούσε με δανεικά χρήματα, ο καθένας μπορούσε να φτιάξει μία ΜΚΟ ή ένα φιλανθρωπικό σωματείο για να έχει μερίδιο στις αρπαχτές απλι τα κρατικά έσοδα.
  Τώρα που η Ελληνική οικονομία είδε τον πάτο του πορτοφολιού, οι οικονομικοί έλεγχοι της κυβέρνησης πρέπει να ερευνήσουν ποιές ΜΚΟ προσέφεραν έργο και ποιές απλά αυγάτευαν τα κέρδη των ιδρυτών τους.
  Σύμφωνα με σχετικά δημοσίευματα υπάρχουν αναρίθμητες μη κυβερνητικές οργανώσεις που έχουν ως κύριο μέλημα να φουσκώνουν τα πορτοφόλια των ιδρυτών τους.

  Perissotera

  http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/h_lista_me_tis_mko_poy_lhstepsan_to_ellhniko_dhmosio.1905601.html

  Mesa sti lista twn MKO pou xezoumizan to Elliniko Dimosio fysika parousa epi dekaeties i Omospondia Vothros twn Mpolsevikwn
  apatewnwn kai kleftwn tou KKE. Periousies ftiaxane o apatewnas xartopaihtis Komninos Xaideftos o alkolikos Oulis kai o Glyfokolis
  latris tis tromokratias Xenophontas Pangalias !
  Na zitisoume apo kanena komma tis voulis na psaxei na mas pei posa aehoun arpaxei ta stalinosyhamata !

 73. Τα εγκλήματα της ναζιστικής Γερμανίας στην Ελλάδα, από το Δίστομο μέχρι τον Κάνδανο της Κρήτης, παραμένουν χωρίς ηθική και υλική δικαίωση. Αυτό είναι το συμπέρασμα που προκύπτει από την εκπομπή «Αποκαλύπτω», η οποία μεταδόθηκε από το “Newsbomb.gr”, με τον Κώστα Χαρδαβέλλα και τον Χάρη Λαζαρόπουλο.

  http://www.newsbomb.gr/media-agb/story/129496/pano-apo162-dis-eyro-horis-tokoys-ofeilei-i-germania-se-epanorthoseis

  Deite ta video gia tis sfages twn Germanwn kai tis apozimiwseis pou mas xrwstane sto parapanw link.

 74. Amen
  ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ – ΕΡΑΝΟΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ η ΚΑΡΠΑΖΙΑ !
  Επιδει τα γνωστα πλεον φασιστακια Ηλιας Νικολαιδης με τον υβρεολογο υπασπιστη του Βαγγελη Νικολοπουλο που χρηματισαν ελεω Τσαππου γραμματεας και ταμιας στην Πολιτιστικη Στεγη απο οπου πριμοδοτησαν το διασπαστικο σχολειο τους με 75 000 κορωνες και πληρωσαν εκπτωτοι πλεον και 62 500 για προσωπικα συμφωνα με την Νομαρχια Στοκχολμης εξοδα που δεν επεστραφησαν ακομη, ολα αυτα με συνεργασια των Τσαππου , Γουγουλακη και σια με νομικο κατεργαρη συμβουλατορα το καινουργιο φρουτο της παροικιας τον
  ” stjärtadvokat ” Αδαμοπουλο γραμματεα του σχολειου τους, επειγει !
  ΕΡΑΝΟΣ ΜΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ – ΛΕΦΤΑ η ΚΑΡΠΑΖΙΑ !
  Λεφτα απο τους ομοιους τους ωστε να μη ζημιωσει η Στεγη και καρπαζια απο
  την πληοψηφια προς γνωση και συμμορφωση !

  Kai anthellinas pera apo forokleftis ,apatewnas kai epagelmatias glyfokolis o opados tis Al Qaida kai twn Talimpanezwn Xenofontas Pangalias .
  Synehizei to vrwmiko polemo sto mono dimokratiko sholeio tou Ellinismou tis Stockholmis.
  Enantia stis ypotrofies se Ellines mathites to koproskouliko gia na mporoun na exoun perissotera na xezoumizoun oi kleftes Mpolsevikoi apo to tameio tou idrymatos !
  Ftou sou Graikyle apatewna !

 75. Γαλατάς
  Τώρα που είμουν στην Ελλάδα, παρατήρησα οτι η ΜΕΒΓΑΛ έριξε την τιμή του γάλακτος …..Blah-blah….blah-blah

  Efkairia re lamogio apatewna na pieis mpoliko galataki mpas kai epitahyneis tin exelixi sou apo pithikanthrwpos se anthrwpoeides kai pou xereis mporei ama pieis mpoliko galataki fresko pou ftiniine na
  gineis Neandertal ! Gia anthrwpos ligo dyskolo alla prospathise giati
  ielpida pethainei teleftaia !

 76. Μια μοναδική προσφορά αυτό το Σάββατο με τη Δημοκρατία η συγκλονιστική ταινία Γράμμος-Βίτσι.
  Για πρώτη φορά η επική υπερπαραγωγή με τις θυσίες του Εθνικού Στρατού που πολέμησε για να κρατήσει τη χώρα μας ελεύθερη.
  Λογοκρίθηκε επί δεκαετίες και τώρα περνά ξανά στις ταινιοθήκες των Ελλήνων. Μη τη χάσετε!

  ΓΡΑΜΜΟΣ – ΒΙΤΣΙ=Η ταινία αυτή «κόπηκε στον αέρα»,Από τούς φασίστες τού Στάλιν-κκε

  Η ταινία αυτή «κόπηκε στον αέρα», από την διεύθυνση του σταθμού, μετά από τηλεφωνικές διαμαρτυρίες στελεχών της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, αλλά και κατά πληροφορίες και απλών τηλεθεατών (προφανώς κομμουνιστών και συνοδοιπόρων). Οι προκλητικές αυτές διαμαρτυρίες των αμετανόητων σταλινικών του Περισσού, είχαν την «αιτιολογία» ότι «η ταινία αυτή του 1971, της περιόδου μάλιστα της χούντας, χαρακτηρίζεται από αντικομουνιστική προπαγάνδα» (επειδή προφανώς περιγράφουν την αλήθεια για την ξενοκίνητη υποκινούμενη από τον «πατερούλη» τους Στάλιν ανταρσία των κομμουνιστών από το 1946-49).

  Η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του σταλινικού κόμματος του Περισσού στην σχετική της ανακοίνωση κάνει λόγο «για αντικομμουνιστικό ατόπημα, προσθέτοντας ότι η χρησιμοποίηση των δημοσίων ραδιοσυχνοτήτων και της δημοτικής τηλεόρασης δεν μπορεί να γίνεται αντικομμουνιστική προπαγάνδα και πλήρη διαστρέβλωση της αλήθειας»! Το άκρον άωτον όμως της θρασύτητας του ΚΚΕ, στην ανακοίνωση του, είναι ότι κατηγορεί την TV100, για αντικομμουνιστική πρόκληση και καλεί τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο να λάβει θέση

  Γράμμος Βίτσι – Όλη η ταινία ( 1974 )

 77. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
  Πριν από ογδόντα χρόνια έλαβε χώρα η μεγαλύτερη καταστροφή που γνώρισε ο Ελληνισμός. Το Γένος δεν έχασε τότε απλώς ένα τμήμα του, αλλά στην κυριολεξία, απώλεσε τον μισό εαυτό του. Σε όλες τις εποχές της ιστορίας μας, η Μ. Ασία αποτελούσε το ένα από τα δύο βάθρα του Ελληνισμού. Μετά το 1922, έχει μείνει το ένα μόνο βάθρο, η κυρίως Ελλάδα, και γι’ αυτό χωλαίνουμε. Σε ένα σύντομο κείμενο όπως αυτό, δεν μπορούν να γίνουν αναφορές στα αίτια της Καταστροφής και στις συνέπειές της. Εκείνο που πρέπει να επισημανθεί είναι, ότι όλοι οι Δυτικοί «Σύμμαχοι» (Άγγλοι, Γάλλοι, Ιταλοί)
  στήριξαν τον Κεμάλ, τον σφαγέα του Μικρασιατικού Ελληνισμού για δύο λόγους.
  Πρώτον, επειδή η Ελλάδα με την προσάρτηση της Μ. Ασίας θα ανερχόταν αμέσως σε μεγάλη δύναμη, πράγμα που δεν συνέφερε καμία από τις Μ. Δυνάμεις.
  Δεύτερον, επειδή από εκείνη την εποχή ήθελαν η Τουρκία να αποτελεί, όπως συμβαίνει και σήμερα, τον ενδιάμεσο ανάμεσα στον Δυτικό Κόσμο και στο Ισλάμ.
  Πέραν όμως από αυτά, σε βάρος των Μικρασιατών προσφύγων δεν έγιναν μόνο οι τουρκικές φρικαλεότητες, αλλά και δύο βασικότατες παραβιάσεις των ανθρωπίνων τους δικαιωμάτων από την Διεθνή Κοινότηα. Οι Έλληνες της Μ. Ασίας υποχρεώθηκαν σε ανταλλαγή, άρα αναγκάστηκαν να φύγουν από τη Μ. Ασία, σύμφωνα με όσα συμφωνήθηκαν στη Λωζάννη. Η παραμονή σε έναν οποιονδήποτε τόπο είναι, αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ανθρώπου, σύμφωνα με τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως αυτά τα έχει καθορίσει ο δυτικός κόσμος. Αλλά ακόμη χειρότερα παραβιάστηκαν τα δικαιώματα τους, όταν υπό την πίεση των Μ. Δυνάμεων, το 1930, η ελληνική κυβέρνηση ουσιαστικά χάρισε στο στρατοκρατικό κεμαλικό δημόσιο τις περιουσίες τουλάχιστον 1.500.000 Μικρασιατών Ελλήνων. Η επαίσχυντη αυτή συμφωνία αποτελεί μοναδικό παράδειγμα παγκοσμίως απροκάλυπτης ληστείας, που έλαβε χώρα με τη συγκατάθεση της Κοινωνίας των Εθνών.

  Έτσι, σήμερα, η Τουρκική «Δημοκρατία» ―δικτατορία στην πραγματικότητα― βρίσκεται στα πρόθυρα της
  Ευρωπαϊκής Ένωσης με τα δικά μας χρήματα. Εάν η Τουρκία είχε πληρώσει τις περιουσίες των προσφύγων, αυτή τη στιγμή θα βρισκόταν στην οικονομική κατάσταση του Αφγανιστάν.
  Κλείνοντας αυτή τη σύντομη αναφορά στο τεράστιο αυτό ζήτημα, δεν πρέπει να λησμονούμε ―παρά την επίσημη πολιτική της λήθης― τα δεινά που επισώρευσε όχι ο τουρκικός λαός, αλλά η κεμαλική ― στρατοκρατική του ηγεσία στον Μικρασιατικό Ελληνισμό.

  Perissotera :

  http://img.pathfinder.gr/clubs/files/61405/82.html

 78. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
  Η μικρασιατική καταστροφή ήταν αποτέλεσμα της υποτέλειας όλων των ελληνικών κυβερνήσεων της εποχής εκείνης για την εξυπηρέτηση των οικονομικών, πολιτικών και στρατηγικών συμφερόντων των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων της εποχής και κυρίως των Αγγλων που κυριαρχούσαν στην περιοχή της Εγγύς και Μέσης Ανατολής και ο πόλεμος των πετρελαίων που παρουσιάστηκαν από τους πολιτικούς της «Μεγάλης Ιδέας» σαν ιερός πόλεμος των Ελλήνων.
  Η απόβαση στη Σμύρνη ήταν η αρχή της εθνικής μας τραγωδίας με αποτέλεσμα : 50.000 νεκροί και 75.000 τραυματίες στρατιώτες . Πάνω από 1.500.000 Έλληνες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις πανάρχαιες εστίες των προγόνων τους και να έρθουν σαν πρόσφυγες στην Ελλάδα, αφήνοντας πίσω τους πάνω από 600.000 νεκρούς .
  Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο Ελ. Βενιζέλος με το υπόμνημά του στη Συνδιάσκεψη της Ειρήνης του Παρισιού, στη Μικρά Ασία ζούσαν 1.694.000 Έλληνες. Στη Θράκη και την περιοχή της Κωνσταντινούπολης 731.000. Στην περιοχή της Τραπεζούντας 350.000 και στα Αδανα 70.000.

  Σύνολο 2.845.000 Έλληνες που αποτελούσαν το 20% του πληθυσμού της περιοχής που κυριαρχούσε οικονομικά , είχε δε καταφέρει να διατηρήσει την πολιτιστική του κληρονομιά παρ΄ ότι αποτελούσε μειονότητα σε εχθρικό περιβάλλον .
  Στις 8 Σεπτεμβρίου του 1922 , οι Τούρκοι μπήκαν στη Σμύρνη και στις 18 του ίδιου μήνα ολοκληρώνεται η εκκένωση της Μ. Ασίας από τα ελληνικά στρατεύματα.
  Με τη Σμύρνη στις φλόγες και την απελπισμένη προσπάθεια του μαρτυρικού πληθυσμού της να σωθεί, καταφεύγοντας στα συμμαχικά καράβια, γράφεται η τελευταία σελίδα στην ιστορία των σχέσεων της Ελλάδας με τους «συμμάχους» της στα χρόνια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου και του μικρασιατικού τυχοδιωκτισμού.
  Τις μέρες εκείνες διαδραματίζεται ένα από τα πιο απάνθρωπα και αποκαλυπτικά γεγονότα του πολέμου. Οι «σύμμαχοι» της ελληνικής ολιγαρχίας: Αγγλοι, Γάλλοι, Ιταλοί και Αμερικανοί ανέχονται με τη μεγαλύτερη απάθεια να πετιούνται μπρος τα μάτια τους οι Έλληνες στη θάλασσα.
  Έτσι ήρθαν οι παππούδες μου στην Ελλάδα κατεστραμμένοι οικονομικά , αφήνοντας πίσω τους αδέλφια αιχμάλωτα των Τούρκων και μωρά παιδιά που πέθαναν από τις αντίξοες συνθήκες στο δρόμο προς τη σωτηρία .
  Κατηγορία:
  Εκπαίδευση
  Άδεια:
  Τυπική άδεια YouTube

 79. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ (KOKKINIA 12/9/2010)

 80. Η τραγωδία της καταστροφής της Σμύρνης το 1922. Η Μικρασιατική καταστροφή. Ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα από το ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚ. Με τίτλο ” Η μεγαλύτερη μετακίνηση πληθυσμών, της ιστορίας΄΄.
  The tragedy of the destruction of Smyrna in 1922. The Asia Minor catastrophe. A video tribute in Nacional Geographic. Titled” The largest displacement of population

 81. «Η πτώση της Κωνσταντινούπολης για το έθνος μας, δεν είχε τέτοια σημασία, όπως αυτή η έξοδος του ελληνισμού από ολόκληρη την Ανατολή. Ένα φοβερό πράμα…».
  Διδώ Σωτηρίου.

  Η Μικρασιατική Καταστροφή του 1922, είναι η μεγαλύτερη εθνική συμφορά στην ιστορία του νεωτέρου Ελληνισμού. Κι αυτό, γιατί αποτέλεσε την ταφόπλακα στο όνειρο της «Μεγάλης Ιδέας» που προσέβλεπε στην επανένωση όλων των εδαφών που κατοικούνταν από αρχαιοτάτων χρόνων από Έλληνες. Κυρίως όμως, επειδή ξεριζώθηκε οριστικά η μακραίωνη ελληνική παρουσία στην περιοχή, με τον πιο δραματικό τρόπο. Την μεγάλη αυτή συμφορά συνθέτουν, εκτός των άλλων, η κατάρρευση του Μικρασιατικού Μετώπου, η πυρπόληση της Σμύρνης από τους Τούρκους, όπου είχαν συρρεύσει και πολλοί Έλληνες από τις γειτονικές περιοχές, και οι σφαγές, λεηλασίες και άλλες φρικαλεότητες εις βάρος των Ελλήνων και των Αρμενίων χριστιανών, στη Σμύρνη και στις πόλεις και τα χωριά που ανακαταλαμβάνονταν από τον τουρκικό στρατό, οι μαρτυρικές πορείες των αιχμαλώτων και των ομήρων προς το εσωτερικό της Ανατολής, η εξόντωση εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων και Αρμενίων και η εκδίωξη των υπολοίπων από τις πατρογονικές εστίες τους, χωρίς τις περιουσίες τους, από το μικρασιατικό έδαφος και προ πάντων το ξερίζωμα του Ελληνισμού από την Μικρά Ασία και την Ανατολική Θράκη.

  Η Μικρασιατική Καταστροφή, δεν είναι ένα γεγονός που προέκυψε ξαφνικά, αλλά ήταν αποτέλεσμα χρόνιων διεργασιών στις οποίες συμμετείχαν και αλληλεπιδρούσαν αρκετοί παράγοντες. Ήταν αποτέλεσμα αντικειμενικών δυσκολιών, λαθών, αντικρουώμενων συμφερόντων, ενίοτε και μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων και παθών. Πριν λοιπόν, θελήσει κάποιος να διερευνήσει το ιστορικό γεγονός «Μικρασιατική Καταστροφή», θα πρέπει να ερευνήσει σε βάθος χρόνου ότι προηγήθηκε μέχρι την τελική πτώση και να αναζητήσει τα πραγματικά αίτια, γιατί μια επιδερμική ανάγνωση και εστίαση μόνο στα δραματικά γεγονόταν που συνέβησαν τις 3-4 τελευταίες μέρες του ελληνισμού στην Μικρά Ασία, ίσως οδηγήσει και σε λάθος συμπεράσματα.

  Διαβάστε περισσότερα: Η Μικρασιατική Καταστροφή του 1922 – «Η Σμύρνη μάνα καίγεται» | Πάρε-Δώσε http://www.pare-dose.net/?p=116#ixzz258SFdLuc

  http://www.pare-dose.net/?p=116

 82. Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ

  «Έχουν γραφεί πολλά βιβλία και εκατοντάδες άρθρα σχετικά με τη σημασία και τα αίτια της Μικρασιατικής καταστροφής. Εκείνος όμως πού έγραψε το πιο εμπεριστατωμένο και στηριγμένο σε αυθεντικές πηγές βιβλίο σχετικά με το ζήτημα αυτό, είναι ο Αμερικανός διπλωμάτης και συγγραφεύς Τζορτζ Χόρτον (George Horton), πού έζησε στο δεύτερο ήμισυ του 19ου και τις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα και υπηρέτησε επί πολλά χρόνια σαν Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη και στη Σμύρνη. Το βιβλίο αυτό δημοσιεύθηκε στα Αγγλικά το 1925 και έχει τον τίτλο «The blight of Asia» (Η κατάρα της Ασίας, ή η μάστιγα της Ασίας), με τον όποιο ο συγγραφεύς χαρακτηρίζει την τουρκική φυλή και τις αφάνταστες καταστροφές, πού η φυλή αυτή προξένησε, αφού εμφανίσθηκε στο προσκήνιο της ιστορίας, σε όλη την ανθρωπότητα και προ πάντων στους χριστιανικούς λαούς. Στο βιβλίο αυτό ο συγγραφεύς, με απόλυτη αντικειμενικότητα, παρρησία και σθένος περιγράφει και αποδεικνύει με ατράνταχτα επιχειρήματα και με βάση τα ιστορικά γεγονότα 4 κυρίως πράγματα:
  1) Τη θαυμαστή ικανότητα του ελληνικού έθνους να δημιουργεί πολιτισμούς.
  2) Τα βάρβαρα ένστικτα και τη φοβερή ικανότητα της τουρκικής φυλής να καταστρέφει πολιτισμούς και να εξοντώνει τα έθνη πού τους δημιούργησαν.
  3) Τα βαθύτερα αίτια της νίκης του Μουσταφά Κεμάλ στη Μικρά Ασία.
  4) Τη βαρύτατη ευθύνη ορισμένων Μεγάλων Δυνάμεων της Δύσεως σχετικά με την κοσμοϊστορική μεταβολή πού είχε σαν αποτέλεσμα η νίκη αυτή επί της φυλετικής συνθέσεως των πληθυσμών πού κατοικούσαν επί δεκάδες αιώνων στο χώρο της Βυζαντινής και αργότερα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Στο ίδιο βιβλίο ο Τζορτζ Χόρτον αναλύει με θαυμαστό τρόπο τα στοιχεία και την ουσία των δύο θρησκειών, του Χριστιανισμού και του Ισλαμισμού και τονίζει την βασική αντίθεση μεταξύ των από άποψη κοσμοθεωριακή, φιλοσοφική και ηθική και την αντίστοιχη επίδραση επάνω στην πολιτιστική εξέλιξη των λαών πού δέχθηκαν τη μία η την άλλη απ’ τις δυο αυτές θρησκείες».
  Ο μεταφραστής Γ.Λ. Τσελίκας.

  Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι λόγου του ότι η σύζυγος του Χόρτον ήταν Ελληνίδα κι ως εκ τούτου θα μπορούσε βασίμως να ισχυριστεί κάποιος, ότι ο συγγραφέας του βιβλίου μεροληπτεί επηρεαζόμενος συναισθηματικά, ο Χόρτον, αν και είναι διάχυτη η χριστιανική επιρροή πάνω του, προσπαθεί να αποφύγει αυτόν τον σκόπελο, παραθέτοντας κατά κύριον λόγον μαρτυρίες τρίτων κι όχι μόνο δικές του.

  Διαβάστε περισσότερα: Η κατάρα της Ασίας (Τζορτζ Χόρτον) | Πάρε-Δώσε http://www.pare-dose.net/?p=2759#ixzz25VzzQ8v6

 83. Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ

  -Μετάφραση στα ελληνικά:
  -Συγγραφέας: George Horton
  -Σελίδες: 292
  -ISBN: 978-960-8172-09-8
  -ISBN (10ψήφιο): 960-8172-09-8
  -Εκδότης: Εταιρεία Μελέτης Ελληνικής Ιστορίας
  -Έτος Κυκλοφορίας: 2001

  Περιγραφή:
  Ο Τζωρτζ Χόρτον ήταν ο πρόξενος των ΗΠΑ στη Σμύρνη γενικά κατά τη διάρκεια του Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου και αμέσως μετά. Για Λογαριασμό του από το κάψιμο της Σμύρνης (Izmir) και την αναγκαστική φυγή των Ελλήνων και των Αρμενίων κατοίκων της, καταγράφει την τελευταία στάδια της εθνοκάθαρσης της Μικράς Ασίας των αυτοχθόνων και του χριστιανικού πληθυσμού της. Σύμφωνα με τον Horton, η λεηλασία της Σμύρνης οφείλεται στη στρατιωτική ανδρεία των Τούρκων εθνικιστών, αυτοκρατορικές αντιπαλότητες μεταξύ των δυτικών δυνάμεων, και εμπορικές ομάδες συμφερόντων που επιδίωκαν οφέλη στην αναδυόμενη τουρκική δημοκρατία.

  ΕΙΔΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
  Η Μάστιγα της Ασίας »τυπώθηκε αρχικά από Bobbs-Merrill Εταιρείας το 1926. Παράγεται εδώ ως πρωτότυπο ανατύπωση που περιλαμβάνει η σιωπηλή επεξεργασία των ορθογραφικών λαθών, και η προσθήκη ενός δείκτη των κύριων ονομάτων.

  DOWNLOAD-KATAVASTE TO VIVLIO APO TO LINK :

  http://ellinikibibliothiki.blogspot.se/2010/01/blog-post_29.html

 84. Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ-The Blight of Asia

  By G. Horton .English original book !

  The Blight of Asia

  By G. Horton

  The long out of print, well known book “THE BLIGHT OF ASIA” was published in 1926 in the USA and written by the American General Consul in Smyrna in 1922, who was an eye witness of all the perils of that city and of its Christian inhabitants. This testimony comes from a high-ranking American diplomat, who served in this capacity in that part of the world for about 30 years, and was therefore a knowledgeable and impartial source.
  This book is made available in web format thanks to S. Georgiadis, a Rear Admiral of the Hellenic Navy (Ret). [March 2001]

  READ THE BOOK. Link :

  http://www.hri.org/docs/Horton/

 85. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ

  ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ

  ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΟΥΡΚO

  ΟΙ Πόντιοι, Θρακιώτες και Μικρασιάτες αλλά και οι Έλλαδίτες στρατιώτες οι οποίοι γνώρισαν το απίστευτο νεοτουρκικό και Κεμαλικό μίσος, ωφείλουν να ξέρουν ποιά ήταν η αλήθεια γιά την καταγωγή του δολοφόνου και σφαγέα Κεμάλ. Ο ηγέτης της Τουρκίας των νεοτούρκων έχει μέχρι τώρα σκοτεινή καταγωγή. Ουσιαστικά, η ίδια η επανάσταση των νεοτούρκων έχει σκοτεινή καταγωγή λόγω της συνωμοτικής υφής της. Με μεγάλη έρευνα βρήκαμε την άκρη στις καταγωγές αυτές και ευχόμαστε όλοι οι Πόντιοι και Μικρασιάτες να οπλισθούν με την παρακάτω γνώση και να ΜΗΝ εορτάσουν ξανά την γενοκτονία των λαών τους αποκαλώντας τον ΚΕΜΑΛ “τούρκο σωβινιστή”. Όπως θα αποδείξουμε ο Κεμάλ, λόγω θρησκείας, μισούσε και περιφρονούσε τους Τούρκους. Του το επέβαλε η εβραϊκή αίρεση (ντονμές) στην οποία ανήκε……..
  Η καταγωγή του Κεμάλ, σκόπιμα, κρατιέται σκοτεινή. Γνωρίζουμε οτι οι γονείς του ήλθαν από Αλβανικά εδάφη πράγμα που οδήγησε πολλούς να πιστεύσουν οτι είχε αλβανική καταγωγή. Ο πατέρας του όμως κατάφερε όμως να βρη εργασία γραφείου στο λιμάνι Θεσσαλονίκης, πράγμα δύσκολο για Αλβανούς. Κάποια χρόνια, ίσως, έζησε στην Θεσσαλία πράγμα που οδήγησε άλλους να πιστεύσουν οτι είχε Θεσσαλική καταγωγή. Μετά τον θάνατο του πατέρα του, η μητέρα του ξανα-

  DIAVASTE TI SYNEXEIA STO LINK :

  http://www.greece.org/main/index.php?option=com_content&view=article&id=544&Itemid=505

 86. Ερώτηση: Γιατί η συµφωνία των µπολσεβίκων µε τον Κεµάλ επηρέασε αρνητικά το
  Ποντιακό Ζήτηµα;

  Στις 16 Μαρτίου 1921 υπογράφτηκε το Σύµφωνο Φιλίας και Αδελφότητας που περιείχε την
  παραχώρηση των εδαφών του Καρς και του Αρνταχάν στην Τουρκία και την παραίτηση της
  σοβιετικής Ρωσίας από κάθε οικονοµική απαίτηση απέναντι στην κεµαλική κυβέρνηση. Το
  σύµφωνο της Μόσχας αποτελούνταν από προοίµιο, 16 άρθρα και τρία παραρτήµατα. Η
  υπογραφή της Συνθήκης ήταν τεράστια διπλωµατική επιτυχία και για τις δύο χώρες, αφ’ ενός
  γιατί η Τουρκία εξασφάλισε τα βορειοανατολικά σύνορά της, ισχυροποιήθηκε η κεµαλική
  κυβέρνηση, βγήκε από τη διπλωµατική αποµόνωση και καθιερώθηκε ως ισότιµο µέλος στις
  διακρατικές συµφωνίες και στα δίκτυα της διεθνούς ισορροπίας, αφ’ ετέρου η Ρωσία
  σταθεροποίησε την ταραγµένη περιοχή του Καυκάσου, ενίσχυσε τη θέση των µπολσεβίκων
  απέναντι στην Αντάντ, ανύψωσε το κύρος τους στον ισλαµικό κόσµο και εξασφάλισε τη
  δυνατότητα για µια µελλοντική µετατροπή του Ευξείνου Πόντου σε mare clausum.
  Κώστας Φωτιάδης «Μπολσεβίκοι και Κεµάλ» Ε – Ιστορικά, τεύχος 134, σελ. 14

  http://users.sch.gr/papangel/sch/his/c_kat/c.kat.m.piges_parefxinios1.pdf

 87. Το Σεπτέμβριο του 1920 η Mεγάλη Eθνοσυνέλευση της Tουρκίας, σε συνεργασία με τη σοβιετική κυβέρνηση, αποφάσισε “την κοινήν καταπολέμησιν της Aγγλίας, Γαλλίας και Eλλάδος, αίτινες την σήμερον περιορίζουσι και καταπολεμούσι την Tουρκίαν. Στις 16 Mαρτίου 1921 υπογράφηκε το Σύμφωνο Φιλίας και Aδελφότητας ανάμεσα στον Λένιν και τον Κεμάλ. H υπογραφή της Συνθήκης που έγινε στο όνομα της αντι-ιμπεριαλιστικής πολιτικής της Ρωσίας από τη μια και της αντι-αποικιοκρατικής γραμμής του Κεμάλ από την άλλη σημασιοδοτούσε τη συνάντηση και των δύο σε έναν κοινό στόχο: στην εκδίωξη των Ευρωπαίων από το χώρο της Μικράς Ασίας. Από τη μεριά τους οι Mπολσεβίκοι βοήθησαν το Mουσταφά Kεμάλ, επειδή θεωρούσαν την ελληνική εξάπλωση στη Mικρά Aσία, οργανωμένη από το θανάσιμο εχθρό τους, τη Bρετανική αυτοκρατορία, αλλά και επειδή η σοβιετική Pωσία, όπως και η τσαρική, δεν είχαν συγκατατεθεί ποτέ στη δημιουργία μιας Mεγάλης Eλλάδας, γιατί αυτή θα εμπόδιζε τα σχέδιά τους για έξοδο, μέσω των Δαρδανελίων, στη Mεσόγειο.

  Εκείνο όμως που ουσιαστικά έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της κεμαλικής Τουρκίας και μας επιτρέπει να προσδιορίσουμε ως ανθελληνική την πολιτική του Λένιν ήταν το γεγονός ότι την ίδια μέρα υπογράφτηκε και η συμφωνία για τη χορήγηση δωρεάν οικονομικής και στρατιωτικής βοήθειας στο Mουσταφά Kεμάλ από τη Σοβιετική Ένωση.

  Eπίσημες αναφορές του Υπουργείου Eξωτερικών της σοβιετικής Pωσίας καταγράφουν με λεπτομέρειες την οικονομική και στρατιωτική βοήθεια που έδωσε ο Λένιν στο Mουσταφά Kεμάλ. Ιδού ελάχιστα από τα τεκμήρια από το Αρχείο του Υπουργείου Εξωτερικών της Σοβιετικής Ένωσης και μάλιστα από το προσωπικό αρχείο του Λένιν.

  Περί Μπολσεβίκων, ιστορικών
  και συλλογικής μνήμης.

  Στο κατώφλι της ύβρεως.
  Κ. Φωτιάδη, Καθηγητή Ιστορίας Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

  DIAVASTE OLO TO KEIMENO

  http://pontosworld.com/index.php?option=com_content&task=view&id=793&Itemid=63

 88. Ένας από τους βασικότερους συντελεστές της τελικής ήττας του Ελληνικού στρατού και της συνεπακόλουθης Μικρασιατικής Καταστροφής υπήρξε η σημαντική μπολσεβικική υλικοστρατιωτική βοήθεια που παρείχαν οι Ρώσοι κομμουνιστές στον Κεμάλ. Ήδη από τις αρχές του 1919 χάρις την γεωμετρική αριθμητική αύξηση του Κόκκινου στρατού και την πετυχημένη στιβαρή ηγεσία του Τρότσκι, η αντεπανάσταση των “Λευκών” είχε ουσιαστικά αποτύχει όπως και η συμμαχική εκστρατεία στην Ουκρανία στην οποία η Ελλάδα συμμετείχε με μια μεραρχία. Έτσι το νέο κομμουνιστικό καθεστώς κατάφερε να στερεωθεί στο εσωτερικό και ξεκίνησε τις επεμβάσεις στο εξωτερικό υποβοηθώντας κομμουνιστικές εξεγέρσεις στην Γερμανία (Σπαρτακιστές) και στην Ουγγαρία το 1920 (Μπέλα Κουν).

  Η αντιιμπεριαλιστική εκστρατεία του Λένιν ταίριαζε απόλυτα με το πολιτικό πρόγραμμα του Κεμάλ που ουσιαστικά στρεφόταν κατά των νικητών του Α΄παγκοσμίου πολέμου. Ταυτόχρονα το νεοπαγές

  http://www.istorikathemata.com/2011/05/o.html

 89. H νίκη των Kεμαλικών στο Σαγγάριο ήταν πρωτίστως νίκη των σοβιετικών όπλων. Tο σοβιετικό σύνδρομο στην Eλλάδα δεν επέτρεψε την ανοιχτή παραδοχή ότι ο ελληνικός στρατός στη Mικρά Aσία δε νικήθηκε από τον γυμνό κεμαλικό στρατό, αλλά κατά πρώτον από τα σοβιετικά όπλα και τους σοβιετικούς συμβούλους και κατά δεύτερον από τα ιταλο-γαλλικά συμμαχικά όπλα και την ανθελληνική συμμαχική διπλωματία

  http://www.istorikathemata.com/2011/05/o.html

 90. ΚΕΜΑΛ ΠΡΟΣ ΛΕΝΙΝ: “Δεχόμαστε να ενώσουμε τις προσπάθειες μας…”

  “Δεχόμαστε να ενώσουμε τις προσπάθειες και τις ενέργειες με τους Μπολσεβίκους Ρώσους, οι οποίοι στρέφονται ενάντια στα ιμπεριαλιστικά κράτη και έχουν σαν σκοπό τους την σωτηρία των λαών που κατατυραννούνται κάτω από το πέλμα αυτών των κρατών”. (Κεμάλ προς Λένιν, 26 Απριλίου 1920).

  http://www.larkoslarkou.org.cy/history_004.shtml

 91. H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ.
  Η ελληνική αριστερά, δέσμια των γεωπολιτικών συμφερόντων της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ένωσης, κατάντησε τελικά να είναι κεμαλική αριστερά. Το φάντασμα της συμφωνίας Κεμάλ Ατατούρκ-Μπολσεβίκων πλανάται ακόμα και σήμερα πάνω από την Ελλάδα με αποτέλεσμα η Ελληνική, ή για την ακρίβεια, η Αθηναϊκή κεμαλική αριστερά, να στηρίζει με κάθε τρόπο την ακεραιότητα του κεμαλικού ρατσισμού. «Είναι στο κράτος, στα Υπουργεία, στα κόμματα, σε αδιαφανείς μηχανισμούς, πολλές φορές από βλακεία…. Ο κεμαλισμός όπως και ο νεοκεμαλισμός είναι ρατσισμός και έτσι πρέπει αυτοί οι φιλοκεμαλιστές-φιλορατσιστές να αντιμετωπίζονται. Είναι οι αδιάντροποι υπερασπιστές του κεμαλικού αυγού του φιδιού που παραμόρφωσε και παραμορφώνει τους λαούς και την ιστορική περιοχή της Ανατολίας».1
  http://www.patrides.com/march1/lagos.htm

 92. Αν δεν γινόταν η Μπολσεβικική επανάσταση….

  η Ιωνία θα ήταν σήμερα ελληνική επαρχία και η Κωνσταντινούπολη πρωτεύουσά μας…

  Μία από τις κορυφαίες αλήθειες που μας κρύβει επί 85 χρόνια το ελληνικό κράτος είναι η εξής: Αν δεν γινόταν η Μπολσεβικική επανάσταση του 1917, ο Μουσταφά Κεμάλ δεν θα μπορούσε ποτέ να νικήσει τον ελληνικό στρατό το 1919-22 και σήμερα η Κωνσταντινούπολη και τα παράλια της Ιωνίας θα ανήκαν στην Ελλάδα.
  Αυτά δεν είναι λόγια του αέρα, αλλά αποδεδειγμένες αλήθειες όπως θα δούμε ευθύς αμέσως, Προηγουμένως, όμως, ας μου επιτραπεί να ερωτήσω: Αν διδάσκαμε εδώ και 80 χρόνια στα σχολεία ότι εξαιτίας της Μπολσεβικικής επανάστασης χάσαμε την Κωνσταντινούπολη και την Μικρασία το 1922, πόσοι Έλληνες θα γινόντουσαν κουκουέδες; Ασφαλώς πολύ λιγότεροι και θα είχαμε γλυτώσει και τον Εμφύλιο του 1947-49.

  ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ
  Καθώς συμπληρώνονται αυτές τις ημέρες του Σεπτεμβρίου, 85 ακριβώς χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή, θα ασχοληθούμε με το καυτό αυτό θέμα που δεν τολμά να αγγίξει κανείς αριστεροπροοδευτικός. Με το πόσο καταστροφική για τα ελληνικά συμφέροντα υπήρξε η κοσμαγάπητη Μπολσεβικική επανάσταση που έκανε κομμουνιστική για 80 χρόνια την Αγία Ρωσία.
  Την τελευταία 15ετία, έχουν έλθει στο φως ένα σωρό αποδείξεις για την τεράστια βοήθεια που έδινε στον Μουσταφά Κεμάλ ο ηγέτης της Μπολσεβικικής επανάστασης Βλαντίμιρ Ίλιτς Λένιν. Τις αποδείξεις αυτές έχει συγκεντρώσει με θαυμαστή επιμέλεια και απέραντο κόπο ο κορυφαίος σήμερα ιστορικός της γενοκτονίας των Ποντίων και Μικρασιατών Ελλήνων, καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Κώστας Φωτιάδης.

  http://www.atfreeforum.com/cosmos/viewtopic.php?t=95&sid=28b368434687e8213b3c4fdf1237976c&mforum=cosmos

 93. Οι μπολσεβίκοι του Λένιν μαζί με τους νεότουρκους του Κεμάλ ξερίζωσαν τον Ελληνισμό από Πόντο και Μικρά Ασία!

  …..Σημειωτέον δε ότι η γραμμή Λένιν, υπέρ του Κεμάλ, είχε περάσει και στους εν Ελλάδι κομμουνιστές, οι οποίοι γράφανε στον «Ριζοσπάστη», χρόνια μετά την Μικρασιατική Καταστροφή: «Αν δεν νικιόμασταν στη Μικρασία, ή Τουρκία θα’ τανε σήμερα πεθαμένη και μεις Μεγάλη Ελλάδα. Γι αυτό, εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την άστοσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, μα και την επιδιώξαμε».

  Τρία χρόνια αργότερα ο Εβραίος Λένιν είναι νεκρός, έχοντας βοηθήσει τον ομόφυλο του Κεμάλ, και πλέον η Σοβιετική Ένωση ζει και κινείται υπό τις διαταγές του Στάλιν και των κομισάριων του. Οι Γεωργιανοί μπολσεβίκοι παρά την τρομοκρατία και …….

  http://antistasi.org/?p=24692

 94. Με τον όρο Σεπτεμβριανά εννοούμε το πογκρόμ που εξαπέλυσε ο τουρκικός όχλος, υπό την καθοδήγηση της κυβέρνησης Μεντερές, εναντίον της πολυπληθούς και ευημερούσας ελληνικής κοινότητας της Κωνσταντινούπολης στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου 1955. Αποτέλεσμα, οι 100.000 Έλληνες που ζούσαν εκείνη την περίοδο στην Πόλη να συρρικνωθούν σταδιακά και σήμερα μόλις και μετά βίας να ξεπερνούν τις 2.000.

  Το 1955 τη γειτονική μας χώρα κυβερνούσε ο Αντνάν Μεντερές -ένας

  Το Πογκρόμ κατά του Ελληνισμού της Πόλης προκάλεσε:

  τον θάνατο 16 Ελλήνων και τον τραυματισμό 32
  τον θάνατο ενός Αρμένιου
  τον βιασμό 12 Ελληνίδων
  τον βιασμό αδιευκρίνιστου αριθμού ανδρών (εξαναγκάστηκαν να υποστούν περιτομή)
  την καταστροφή:

  4.348 εμπορικών καταστημάτων,
  110 ξενοδοχείων,
  27 φαρμακείων,
  23 σχολείων,
  21 εργοστασίων,
  73 εκκλησιών,
  περίπου 1000 κατοικιών, όλα ελληνικής ιδιοκτησία

  http://www.elkosmos.gr/ethnika-themata/ethnika-themata/thrakh/11483-2012-09-06-08-12-09.html

 95. Οι σιωνιστές, δια των Μεγάλων Δυνάμεων, τους ηγέτες των οποίων επηρέαζαν και δια του αδελφού τους Ελ. Βενιζέλου, ενέπλεξαν τον Ελληνικό Στρατό σε μία θανάσιμη παγίδα και μαζί του καταδίκασαν τον Ελληνικό πληθυσμό των περιοχών της Μικράς Ασίας.

  Ώθησαν τα Ελληνικά στρατεύματα στα βάθη της Μικράς Ασίας παρέχοντάς τους μία εφήμερη βοήθεια και όταν οι συγκυρίες κατέστησαν τις Ελληνικές δυνάμεις τρωτές, επήλθε η κατακόρυφη ενδυνάμωση των Κεμαλικών στρατευμάτων και η συντριβή των Ελλήνων.

  http://www.newsnow.gr/article/173555/ethnopa-teras-mpen-zelon-i-kata-to-gnostotero-eleftherios-venizelos.html

 96. ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ
  ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΟΥΡΚOI

  ΟΙ Πόντιοι, Θρακιώτες και Μικρασιάτες αλλά και οι Έλλαδίτες στρατιώτες οι οποίοι γνώρισαν το απίστευτο νεοτουρκικό και Κεμαλικό μίσος, ωφείλουν να ξέρουν ποιά ήταν η αλήθεια γιά την καταγωγή του δολοφόνου και σφαγέα Κεμάλ. Ο ηγέτης της Τουρκίας των νεοτούρκων έχει μέχρι τώρα σκοτεινή καταγωγή. Ουσιαστικά, η ίδια η επανάσταση των νεοτούρκων έχει σκοτεινή καταγωγή λόγω της συνωμοτικής υφής της. Με μεγάλη έρευνα βρήκαμε την άκρη στις καταγωγές αυτές και ευχόμαστε όλοι οι Πόντιοι και Μικρασιάτες να οπλισθούν με την παρακάτω γνώση και να ΜΗΝ εορτάσουν ξανά την γενοκτονία των λαών τους αποκαλώντας τον ΚΕΜΑΛ “τούρκο σωβινιστή”. Όπως θα αποδείξουμε ο Κεμάλ, λόγω θρησκείας, μισούσε και περιφρονούσε τους Τούρκους. Του το επέβαλε η εβραϊκή αίρεση (ντονμές) στην οποία ανήκε……..
  Κι ένα βίντεο με σχετικό υλικό

  http://ethniki-paideia.blogspot.se/2012/06/blog-post_05.html

 97. Πολλές χοντρομαλακιες γραφεις Σανδαλια χασικλα. Παρε τα χαπια σου για να ησυχασεις απο τη σχιζοφρενεια πο σε δερνει. Βλεπεις αφαντασματα εβραιους, κουμουνιστες τουρκους και δεν ξερω τι.
  Χεφτιλλα γυφτοπουστη σανδαλια το μονο που σου εμεινε ειναι η περικεφαλαια του λεωνιδα για να υπερασπισρεις τα ιδεωδοι του Ελληνισμου.
  Βαλε και λιγο βαζελινη στο κωλο σου πριν πας στο γιατρο Νικολαιδη να σε κανει καλα.

 98. ΝΕΟΤΟΥΡΚΟΙ ΣΦΑΓΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ

 99. Μαστουρα σανδαλια. Ο παγκαλιας ξερει που μενεις. θα σε στρυμωξει καμια φορα και θα σου κανει το κωλο γαρουφαλο. Δεν μασαει θα σε γαμισει εσενα και το νικολαιδη φιλο σου

 100. Ti egine re tourkogifta glifokolia pagalia? . Sou thiksane to xasapi ton Atatourk re kolomogole ?
  I sionistria pou traviosouna ap ti presvia sta mathe ta kolpakia me ta garoufala?
  Ante re trava na glipsis ton kolo tou komninou kai parata mas re tourkala . Edo mesa mpenei o kosmos gia na ksestravothei kai na mathei kati .

 101. Afton ton Mpolseviko aliti Pangalia na mas ton steili to KKE kai o Komninos sti Solna na mas kanei kamia dialexi gia ton Kemal tha einai ki o Mpilis pou klevei to onoma tou na ton kalosorisoume!
  Kala mono alites kai prodotes exei afto to KKE telws pantwn ?

 102. Βοσκοί, στην μάντρα της Πολιτείας οι λύκοι! Οι λύκοι!
  Στα όπλα, Ακρίτες! Μακριά και οι φαύλοι και οι περιττοί,
  Καλαμαράδες και δημοκόποι και μπολσεβίκοι,
  Για λόγους άδειους ή για του ολέθρου τα έργα βαλτοί.”

  ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

 103. Περί «κεμαλομπολσεβικισμού»

  Ιστορίες κομμουνιστικού «πατριωτισμού»
  Μερικές φορές αναρωτιέται κανείς, σκεπτόμενος τις τόσες και τόσες ιστορίες που η αριστερά έδειξε το έμπρακτο της μίσος απέναντι στην Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό, το πως τώρα στην δύσκολη αυτή στιγμή του Ελληνισμού, τα τρωκτικά επιστρέφουν παριστάνοντας τους φίλους και τους επίδοξους «σωτήρες». Δεν πάει πολύ καιρός από την Μικρασιατική Καταστροφή, όταν ο «Ριζοσπάστης» όχι μόνο εξέφραζε την χαρά του για τον πόνο των Ελλήνων, αλλά τόνιζε ότι το ΚΚΕ το είχε επιδιώξει. Δεν πάει πολύς καιρός όταν η αριστερά εξαπέλυε, παρέα με τις Αλβανούς, Σκοπιανούς μια επίθεση εναντίον του Ελληνικού Λαού, που θα κατέληγε να έχει περισσότερους νεκρούς, για την Ελλάδα, από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν πάει πολύς καιρός για να έχουν ξεχαστεί όλα αυτά!

  Μια επιστροφή στο ιδεολογικό παρελθόν των κομμουνιστών, στους προπάτορες και τα ινδάλματα τους, αρκεί για να πείσει για τους σκοπούς τους. Όχι σχετικά με το τι κάνανε προκειμένου να εξασφαλίσουν τον Λαό τους, αυτό το βρίσκω θεμιτό, να κάνει, δηλαδή, κάποιος τα πάντα για τον Λαό του. Αυτό που πρωτίστως θα πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι το τι κάνανε εναντίον των Λαών τους. Είναι εξαιρετικά σημαντικό αυτό, ιδιαιτέρως αν κάποιος σκεφτεί πως εκείνες τις μαύρες μέρες για τον Ελληνισμό, μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, οι αριστεροί περιμέναν την ενίσχυση του Στάλιν, περιμέναν τα σοβιετικά τάνκς να έρθουν να τους σώσουν. Αυτό δεν είναι μια γενικόλογη διαπίστωση από τα συμφραζόμενα, αλλά η παραδοχή των ίδιων των «καπεταναίων» του αγώνα των συμμοριτών. Ένα άλλο ενδιαφέρον σημείο που μπορούμε να βρούμε στην ιστορία της μετασυμμοριακής Ελλάδας, είναι οι παραδοχές που υπάρχουν από κομμουνιστές για την συνεργασία τους με την σοβιετική πρεσβεία και για τον μετέπειτα «ομφάλιο λώρο» μεταξύ ΚΚΕ και Σοβιετικής Ενώσεως. Μια αγαστή συνεργασία που συνεχίστηκε και μετά τον θάνατο του Στάλιν, μέχρι το τέλος του σοβιετικού τρόμου.

  Η Ιστορία που θα εξιστορηθεί σε αυτές εδώ τις γραμμές είναι πέρα για πέρα αληθινή και διασταυρώσιμη σε κάθε της σημείο, αν κάποιος το θέλει. Πρόκειται για την κρυφή πλευρά της ζωής του Στάλιν, μια Ιστορία που κανένα κανάλι στην Ελλάδα δεν πρόκειται να προβάλλει, αφού ως

  SYNEXEIA:

  http://www.zougla.gr/blog/article/596629

 104. Grammos kai Vitsi tha ne panta i moira sas xenokinita anthellinika anthrwparia mpolsevikoi.
  O Ellinas xypnaei kai erxetai i stigmi gia tous dosilogous praktores tokoglyfwn kai graikyloys
  pou tou kathisan sto kefali.Na doume pou tha kryveste kai poia vouna tha parete prodotes genitsaroi otan ksespasei i orgi tou ellina!
  Sto symoritopolemo otan poianane ta aimoxari prodotika ktini dolofonous tou KKE pou
  katesfazan tous ellinikous plithismous tous kovane ta vrwmokefala tous kai pernagane apo tous dromous twn eleftherwn martyrikwn hwriwn kai polewn kai
  me xorous kai tragoudia karfwnane se pasalous stis plateies ta kefalia
  twn aimostagwn genitsarwn mpolsevikwn na ta vlepei o kosmos mehri na ta fane ta ornea !

  Na mathainete kai ligi istoria genitsaroi prodotes eseis kai oi omoioi sas.

 105. Ελληνικές σημαίες Ακρόπολη 090912 Πρωτοβουλία Πολιτών

  Ακρόπολη 9.9.2012 – Πρωτοβουλία πολιτών ανοίγει Ελληνικές σημαίες και τραγουδά των εθνικό ύμνο στον βράχο της Ακρόπολης ως πράξη αντίστασης και ανυπακοής.
  Το βίντεο ξεκινάει με μία υπάλληλο του αρχαιολογικού χώρου που ζήτησε να μην γίνει η δράση !
  Η δράση δεν είχε εθνικιστικό χαρακτήρα, οι πολίτες αυτοί δεν είναι νεοναζί-φασίστες αλλά είναι ελεύθερα σκεπτόμενοι Έλληνες.

 106. anthropos
  Ειδική αναφορά στη Γενεύη
  Ανησυχία για τις επιθέσεις κατά μεταναστών στην Ελλάδα εκφράζει ο ΟΗΕ
  ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012Ανησυχία για τις βίαιες ξενοφοβικές επιθέσεις κατά μεταναστών, προσφύγων και αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα εξέφρασε η Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Ναβί Πιλάι κατά την έναρξη της συνόδου του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τη Δευτέρα στη Γενεύη.

 107. λαθρομετανάστες κακοποιούν γυναίκες στο Σύνταγμα

 108. Αφρικανοί χλευάζουν Ελληνες αστυφύλακες

 109. Ο τίτλος από το βίντεο αναφέρεται στο 02:22 δευτερόλεπτο του βίντεο. «Σκάστε»Έλληνες, το έδαφος εδώ πλέον δεν είναι Ελληνικό, δεν είναι δικό σας!!! «ΣΚΑΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΩ ΟΛΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ!!!!» που τολμάτε και διαμαρτύρεστε…

  (κάποιοι εναπομείναντες Έλληνες τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν που τους ξύπνησε ο Αλλοδαπός ενώ τσακωνόταν με την αλλοδαπή φίλη του, την κατάληξη της φίλης του θα την δείτε στο τέλος)….Αυτή είναι η καθημερινότητα στις πρώην Ελληνικές περιοχές στα Πατήσια (στην ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο) απ την οποία μας έστειλε φίλος το βιντεάκι. Ξυλοδαρμοί, ληστείες, επιθέσεις, βιασμοί Ναρκωτικά κ.λ.π από κάθε εθνικότητας λαθρο-εισβολέα που κατέστρεψαν με το έτσι θέλω την ζωή των ντόπιων Ελλήνων.
  Στα γκέτο δεν υπάρχει ώρα, δεν υπάρχει ασφάλεια, δεν υπάρχει ελπίδα .

  Πολίτες οι οποίοι μια ζωή πλήρωναν φόρους ,γεροντάκια που δεν έχουν τα φράγκα να πάνε αλλού και ψάχνουν κάποιον Έλληνα νεότερο να τους πάει να ψωνίσουν. Οι πολιτικάντηδες, οι προδότες,κάτοικοι των ευγενών προαστίων τους έχουν εγκαταλείψει σαν βορά, σαν τροφή για τα αλλοδαπά θηρία.
  Η ώρα που ο εξαθλιωμένος και διωκόμενος Ελληνικός Λαός θα ενώσει την δύναμη του με την Χρυσή Αυγή και τα ξεχυθεί σαν ποτάμι οργής, σαν λάβα που θα κάψει κάθε γραικύλο στο διάβα του, είναι πολύ ποιο κοντά απ όσο φαντάζονται. Οι βδέλλες της ζωής μας, δεν θα απολαύσουν το αίμα που μας ρούφηξαν.!

  http://www.eglimatikotita.gr/2012/09/blog-post_8347.html

 110. Σεπτεμβριανά

  Συγκλονιστική μαρτυρία από τον δημοσιογράφο Γ. Καράγιωργας που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της αγριότητας των τούρκων. Σε ομιλία του για τα 40 χρόνια από τα Σεπτεμβριανά περιέγραψε κάποια περιστατικά…

  “Στο Γενή Σεχίρ, ώρα 7 το απόγευμα μέσα στη μέση του δρόμου, ο όχλος περικύκλωσε ένα κοριτσάκι 6 ετών, το παρέδωσε σ΄ έναν ημιπαράφρονα χαμάλη γνωστό ως «γορίλα» και εκείνος παρουσία δύο χιλιάδων ατόμων το εβίασε επανειλημμένως, ενώ το πλήθος ούρλιαζε, «αυτά παθαίνουν οι Έλληνες. Σκότωσέ την, σκότωσέ την την σκύλα την Ελληνίδα».”

  “Μόλις δόθηκε το σύνθημα της επιθέσεως, κύματα όχλου μπήκαν στην εκκλησία, για να την καταστρέψουν. Μέσα όμως βρισκόταν εκείνη την στιγμή ο αρχιδιάκονος, ο οποίος επιχείρησε να τους εμποδίσει. Οι Τούρκοι άρχισαν να τον ξυλοκοπούν και να προσπαθούν να του βγάλουν τα ράσα. Ο αρχιδιάκονος αντέστη, αλλά υπέκυψε. Από τις φωνές, τα ουρλιαχτά και την φασαρία ανησύχησε η μητέρα του ιερωμένου κι έντρομη έτρεξε στην εκκλησία. Το πλήθος την εκύκλωσε και άρχισε να την κτυπά, ενώ πιο πέρα ο γιος της δεμένος πισθάγκωνα σε μια καρέκλα μετεφέρετο από το πλήθος στην έξοδο. Εκεί αφού τον άφησαν, ανέθεσαν σε έναν αλήτη να τον ξυρίσει χωρίς σαπουνάδα. Όταν τον εξύρισαν, τον μετέφεραν στο καμπαναριό από κάτω και του ‘καναν περιτομή. Ύστερα τον άφησαν εξαντλημένο και αιμορραγούντα.”
  Ένας άλλος Κωνσταντινουπολίτης αναφέρει:

  «Βρισκόμασταν μόνοι στο σπίτι μόλις άρχισαν τα φοβερά γεγονότα. Είχε αρχίσει να σουρουπώνει, όταν ξαφνικά ακούσαμε ασυνήθιστο θόρυβο, ιδιαίτερα δυνατό. Φοβηθήκαμε, αλλά δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Ο θόρυβος δυνάμωνε συνεχώς και ο φόβος μας γινόταν εντονότερος. Στην κεντρική είσοδο είχα βάλει μια μεγάλη μπάρα, ενώ είχαμε κλείσει τα παράθυρα. Στο διπλανό σπίτι είχαν ήδη αρχίσει τη λεηλασία. Ακούσαμε φωνές να ζητάνε βοήθεια. Τελικά, μπήκαν από την πόρτα του κήπου. Την είχαν σπάσει με κασμάδες. Μόλις με είδαν, ρώτησαν με δυνατή φωνή και απειλητικό ύφος: «Τούρκοι είσαστε εσείς;» Όλοι απαντήσαμε: «Είμαστε Ρωμιοί μέχρι τα κεραμίδια». Τον ένα όροφο του σπιτιού τον λεηλάτησαν. Δεν άφησαν τίποτε στο πέρασμά τους. Έσπειραν τον πανικό και την καταστροφή. Έφυγα με τη γυναίκα μου για να γλιτώσουμε. Είχε πάθει σοκ και έκλαιγε ασταμάτητα. Στο δρόμο επικρατούσε πανικός, οι εκκλησίες είχαν λεηλατηθεί, τα σπίτια και τα καταστήματα είχαν γίνει κάρβουνο…».(Σωτήρης Μισαηλίδης)

  Ο Σταύρος Γιουσουφίδης μέσα απ’ το Γηροκομείο του Ελληνικού Νοσοκομείου του Μπαλουκλί, αφηγείται: “Μέναμε στο Αϊβάνσαραϊ. Εργαζόμουν σε ένα κατάστημα χονδρικής στο Εμίνονου. Το βράδυ της 6ης Σεπτεμβρίου ακούσαμε ένα μεγάλο θόρυβο. Μία πολυπληθής ομάδα φώναζε συνθήματα. Οι πρώτες καταστροφές άρχισαν από την εκκλησία στο Εντιρνέκαπι. Έρχονταν χτυπώντας και σπάζοντας. Όταν έφτασαν στο σπίτι μας, μας προφύλαξε ο παιδικός μου φίλος Ισμαήλ Τσαβούς. Στη συνέχεια πήγε στη πίσω γειτονιά να προστατέψει τον αδελφό του που ζούσε με μια Ρωμιά. Όταν έφυγε μία ομάδα κατέστρεψε το μπροστινό μέρος του σπιτιού μας. Η γειτονιά μας καταστράφηκε. Παρά το γεγονός ότι κηρύχθηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, συνέχισαν να καταστρέφουν. Αποχώρησαν με το πρωινό εζάνι…”

 111. 6 Σεπτεμβρίου 1955. Καταστράφηκε καί το τελευταίο ρωμέικο ίχνος από τά χώματα της Μικράς Ασίας καί της Ρωμυλίας. Εάλω η Πόλις γιά δεύτερη φορά. Οι αριστεροί προδοδευτικοί, ευαίσθητοι μόνο σέ οτιδήποτε μή ελληνικό, ουδέποτε ασχολήθηκαν μέ τά βάσανα των Ρωμιών της Πόλης. Ο τουρκικός εθνικισμός δέν τούς ενοχλεί, τουναντίον, τόν υποστηρίζουν.

 112. 11/9 διαδήλωση στη Στοκχόλμη με αφορμή τα 39 χρόνια από το πραξικόπημα του Πινοτσέτ στη Χιλή.

  Afta mas leei to lamogio tou KKE o diadilosakias Giannis Konstantis
  sto blogg tou pou xei klepsei to onoma apo to diko sas o kleftis !

  Re vrwmiari ypokriti anthellina Kwnstanti pou mono na tarpazeis me epidotiseis twn forologoumenwn kai na kaneis anthellinikes diadilwseis exw apo tin elliniki presveia kammia dia dilwsi septemvriatika gia to pogrom tis Kwnstantinoupolis enantia ston Ellinismo kai ti sfagi tis Smyrnis giati den kaneis pote sto sergelstorg i tin Tourkopresveia ?
  Gia tous agnooumenous stin Kypro pou tous exafanise o paranomos stratos katoxis twn Moggolwn pou vrwmizoun tin Elliniki gi me tis sfages tous mexri narthei i wra na xekoumpistoun ta aimvora ktini stis stepes tis Asias giati den exete re anthellina KKEtzi diamartyrythei pote ?
  Gi afto re prodotes ftasate sto 4.5 tois ekato giati sas piran eidisi oi Ellines telika ti prodotes praktores poulimenoi sta afentika sas pou sas
  ftiaxane !
  Anthellina lamogio Karagiozi Mpolsevike Kwnstanti katastrofi tou Ellinismou eisaste me tin katalipsi twn Ellinikwn forewn tosa xronia 1

  EXW APO TI VOULI TWN ELLINWN TO PRODOTIKO KKE !

 113. Istanbul Pogrom

  Anti-Greek riots that broke out in Istanbul, Turkey on September 6-7, 1955. They signalled the death knell of a Greek presence in the City for over two thousand years. It was the final chapter in the Fall of Constantinople.

 114. Tα Σεπτεμβριανά του 1955 (ένθετο από την εφημερίδα “Μακεδονία” 18.09.2011
  «Τα Σεπτεμβριανά γεγονότα ήταν Αγγλο-Τουρκική υπόθεση. Λόγω της Κυπριακής τραγωδίας πλήρωσαν οι Κωνσταντινουπολίτες την καταστροφή. Άλλωστε, και στο πρόσφατο βιβλίο του ο Σπύρος Βρυώνης, Καθηγητής, επιβεβαιώνει ότι οι Τούρκοι, οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι προσπάθησαν να αποσιωπήσουν την καταστροφή της Ρωμηοσύνης. Αυτή, βέβαια, η καταστροφή ήταν ευκαιρία για τους Τούρκους, οι οποίοι είχαν καταστρώσει το πρόγραμμα διάλυσης, το πρόγραμμα της εξοντώσεως του Ελληνισμού της Κωνσταντινουπόλεως, με επικεφαλής τον İsmet İnönü, ο οποίος İnönü έκανε την επιστράτευση, έκανε το «Βαρλίκι», και όλα τα κακά που γινόταν εναντίον της Ρωμηοσύνης, προέρχονταν απ’ αυτόν.
  Η Αγγλία, για να μη δώσει την Κύπρο στην Ελλάδα, δημιούργησε το συνέδριο των «Τριών» στο Λονδίνο. Εκεί κάλεσε και τον Zorlu, τον Τούρκο Υπουργό των Εξωτερικών. Πριν από τον Zorlu Υπουργός Εξωτερικών ήταν ο Köprülü. Όταν προέκυψε το θέμα της Κύπρου, βγήκε η Αγγλία και είπε στην Τουρκία: «Ελάτε, πάρτε μέρος». Ο Köprülü όμως είχε απαντήσει ότι: «Η Τουρκία δεν θυσιάζει τη φιλία με την Ελλάδα για την Κύπρο, την οποία, άλλωστε, σας την έδωσε».
  Οι Άγγλοι δεν άρεσαν αυτήν την πολιτική του Köprülü. Εισηγήθηκαν στον Menderes, έδιωξε τον Köprülü και έφερε τον Zorlu, ο οποίος ήταν Αγγλόφιλος και φιλοχρήματος. Έτσι καταστρώθηκε από κοινού το πρόγραμμα. Η Αγγλία διέθεσε εκείνη την εποχή, το 1950, 1 εκατομμύριο Τουρκικές Λίρες –εγώ δούλεψα τα παλιά χρόνια, από τον πόλεμο, στην Αγγλική Πρεσβεία και είχα μάθει ότι όντως τα έδωσε-

  http://dikaiopolis.gr/2012/09/08/septemvriana-1955/

 115. Σεπτεμβριανά

  Με την ονομασία «Σεπτεμβριανά» έμεινε στην ιστορία το οργανωμένο πογκρόμ της νύκτας της 6ης Σεπτεμβρίου 1955, εξ ου και η ονομασία, που συνέβη στη Κωνσταντινούπολη, όπου καθοδηγούμενος τουρκικός όχλος προκάλεσε βίαια επεισόδια κατά των περιουσιών των Ελλήνων ομογενών, πλην όμως Τούρκων υπηκόων, καθώς και άλλων μη μουσουλμανικών μειονοτήτων, λεηλατώντας και πυρπολώντας ελληνικά καταστήματα, σπίτια, σχολεία και βεβηλώνοντας εκκλησίες ακόμα και νεκροταφεία δημιουργώντας τρομοκρατία και ανασφάλεια για τις υφιστάμενες μειονότητες. Αφορμή έδωσε μια βομβιστική επίθεση στο πατρικό σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη, που αποδείχτηκε στην συνέχεια ότι ήταν σκηνοθετημένη προβοκάτσια από την ίδια τη τουρκική κυβέρνηση.
  Πραγματική αιτία του πογκρόμ αυτού ήταν η εξέλιξη του Κυπριακού ζητήματος, η συγκυρία του οποίου μεθόδευσε την προβοκάτσια.
  Τα «Σεπτεμβριανά» αποτελούν ένα μέρος ενός μακρύ καταλόγου διώξεων κατά αλλοθρήσκων μειονοτήτων που μπορεί να ξεκίνησαν περί τα τέλη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, πλην όμως εντάθηκαν από την εποχή των Νεοτούρκων και ύστερα.
  Το ανθελληνικό πογκρόμ της 6ης – 7ης Σεπτεμβρίου 1955 [Επεξεργασία]

  Μόλις δόθηκε το σύνθημα, ο μαινόμενος τουρκικός όχλος ξεχύθηκε στους δρόμους της Πόλης και άρχισε να λεηλατεί κάθε τι το ελληνικό. Ασφαλώς, όμως, οι ‘αγανακτισμένοι’ Τούρκοι πολίτες δεν έδρασαν αυθόρμητα. Το σχέδιο είχε σχεδιαστεί προσεκτικότατα και με απόλυτη μυστικότητα. Είναι χαρακτηριστικό το ότι, ενώ πολλοί απλοί Τούρκοι ασφαλώς δεν ενέκριναν τα όσα διεπράχθησαν εναντίον των Ελλήνων, εν τούτοις, ουδείς Τούρκος πρόδωσε λεπτομέρειες του σχεδίου σε Ρωμιό φίλο του, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όπου γενικώς και αορίστως ανέφεραν για «κάτι άσχημο που επρόκειτο να συμβεί εκείνες τις ημέρες».

  http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%AC

 116. ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ’55
  ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΦΟΝΟΙ, ΒΙΑΣΜΟΙ

  ΑΦΙΕΡΩΜΑ
  Τον Σεπτέμβριο του 1955, γίνονται προσχεδιασμένα τρομακτικά γεγονότα στην Πόλη και τη Σμύρνη με αποκλειστικό στόχο τον αφανισμό του Ελληνισμού!

  Συγκεκριμένα, η ενορχηστρωμένη επιδρομή, ξεκίνησε “δοκιμαστικά” στις 28 Αυγούστου του ΄55, όταν την ώρα της Θείας Λειτουργίας, ομάδα 20 Τούρκων, υπό τα βλέμματα της αστυνομίας, όρμησε και κατέστρεψε τους Ι. Ναούς Παναγίας Νεοχωρίου και Ταξιαρχών Στενής!!!

  Ο εφιάλτης όμως δεν είχε αρχίσει καν ακόμη. Έπρεπε πρώτα να δοθεί μια σπουδαία παράσταση, να σκηνοθετηθεί ένα ικανό ερέθισμα που να “δικαιολογούσε” τους δασκαλεμένους “όχλους”, να στηθεί μια προβοκάτσια και για αυτό ακριβώς διαλέχτηκε η Θεσσαλονίκη, που φέρνει στους Τούρκους συνειρμούς για τον Κεμάλ τους, τον αδίστακτο σφαγέα του άμαχου Μικρασιατικού Ελληνισμού! >

  Συγκεκριμένα, τρεις ημέρες πριν τον χαλασμό, η γυναίκα του

  http://noiazomai.agrino.org/Noiazomai11b.html

 117. Μετωπική Χ.Κλίντον – Σεραφείμ Πειραιώς!

  Στην κατηγορία που του προσάπτεται για παραβίαση θρησκευτικών ελευθεριών από το ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, απαντά χωρίς υπεκφυγές, και με την άρτια χρήση της ελληνικής ,όπως και της αγγλικής γλώσσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς, απαντά στην ίδια την Χίλαρι Κλίντον, με σωρεία στέρεων επιχειρηματων, και ενοχλητικά για τους Αμερικανούς ερωτήματα, που πιθανώς θα αποφύγουν να απαντήσουν.

  Ο Σεβασμιώτατος αποτελεί ένα εκ των πλέον μαχητικών στελεχών της Εκκλησίας μας που διαθέτει μόρφωση που ελλαχιστοι μπορούν να παινευτούν ότι έχουν.

  …Τέλος θεωρείτε ως φονταμενταλισμό καί αντισημητισμό τήν πασίδηλη καί παγκόσμια πραγματικότητα ότι τό τραπεζιτικό σύστημα αποτελεί αγαπημένη οικονομική δραστηριότητα τού ισχυρού στήν χώρα Σας Εβραϊκού λόμπυ;

  Μπορείτε νά μάς ενημερώσετε ποίας ιδιοκτησίας είναι οι τρείς παγκόσμιες εταιρείες αξιολόγησης τής χρηματοπιστοληπτικής ικανότητος τών χωρών καί τών οικονομιών Moody’s, Standart and Poors καί Fitch;

  Μπορείτε νά μάς ενημερώσετε ποίας εθνικότητος είναι ο ιδρυτής τής Trilater Commision;

  Μπορείτε νά μάς ενημερώσετε από ποίας εθνικότητος μέλη αποτελείται η στοά Ben Berith πού εδρεύει στήν Ουάσιγκτον καί παραρτήματά της έχει σέ όλο τόν πλανήτη καθώς καί στήν χώρα μου;

  Μπορείτε νά μάς ενημερώσετε ποιό είναι τό κυβερνόν σώμα τής εμφανιζομένης ως think tank Λέσχης Bildeberg;

  επαναλαμβάνω τίς έντονες διαμαρτυρίες τών Ορθοδόξων Εβραίων κατά τής διαστροφής τού Ιουδαϊσμού καί τής εκτροπής από θεϊστική προσέγγιση τής ζωής σέ αποκρυφιστικό σύστημα μέ τήν σκοτεινή διδασκαλία τής Καμπαλά πού αποτελεί επιβίωση τού Εωσφορισμού καί τών πρακτικών τής μαύρης μαγείας.

  http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=54192&Itemid=52

 118. Aλ Κάϊντα και … ΔΗΜΑΡ υπέρ Σύρων ισλαμιστών – Όμως “Όπλα τέλος” είπε η Γαλλία

  Κι ενώ πλέον η Δύση αρχίζει και αντιλαμβάνεται που οδηγεί η αμέριστη στήριξη των φανατικών ισλαμιστών, η ΔΗΜΑΡ εξέφρασε, μετά από συνάντηση των ανθρώπων της με αντιπροσωπεία αντιπάλων του καθεστώτος Άσαντ, τη στήριξή της στους εξεγερμένους ισλαμιστές που έχουν δολοφονήσει εκτατοντάδες, ίσως και χιλιάδες χριστιανούς στη χώρα και έχουν εκτοπίσει από τα σπίτια τους εκατοντάδες χιλιάδες άλλους!

  Ακολουθώντας, τα βήματα του υπουργού Εξωτερικών Δ.Αβραμόπουλου ανττιπροσωπεία της ΔΗΜ.ΑΡ. συναντήθηκε χθες με τον Σύλλογο Αποδήμων Ελεύθερων Σύρων στην Ελλάδα που ελέγχεται από τους ισλαμιστές.

  Από την πλευρά της ΔΗΜ.ΑΡ., ο Γεράσιμος Γεωργάτος, υπεύθυνος για την ευρωπαϊκή και εξωτερική πολιτική, υπογράμμισε “τη στήριξη που από την πρώτη στιγμή επέδειξε η ΔΗΜ.ΑΡ. στους ισλαμιστές, τασσόμενη με το πλευρό των εξεγερμένων, την απερίφραστη εκ μέρους της καταδίκη του καθεστώτος Άσαντ και την ανάγκη άμεσης απομάκρυνσή του από την εξουσία, αλλά και το ρόλο της Διεθνής Κοινότητα που πρέπει να πιέσει, ώστε να σταματήσει επιτέλους η αιματοχυσία και η τεράστια ανθρωπιστική κρίση”.

  Δηλαδή εμμέσως, πλην σαφώς, ζητά επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Συρία!

  “Ω καιροί ώ ήθη” για την ελληνική Αριστερά!

  Διαβεβαίωσε επιπλέον τους Σύρους Απόδημους ότι η ΔΗΜ.ΑΡ……….

  http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=54294&Itemid=139

 119. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

  Ο ατρόμητος Ελληνορθόδοξος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ,ξεφτιλίζει κυριολεκτικά τα μίσθαρνα όργανα του Διεθνούς Σιωνισμού,που αυτή τη φορά εκπροσωπούνται από τους εμετικούς δημοσιοκάφρους Καμπουράκη και Οικονομέα:Με επιχειρήματα,ψυχραιμία και αταλάντευτες πατριωτικές θέσεις,ο Ορθόδοξος Επίσκοπος απαντά στις ύβρεις,τις ειρωνίες και το ανθελληνικό παραλήρημα των παπαγάλων του νεοταξικού Μέγκα.

  Είναι μία από τις ελάχιστες φορές που οι υπάλληλοι των Μμε βρέθηκαν σε τόσο δύσκολη θέση,αφού ακούστηκαν απαγορευμένες αλήθειες για τον Σιωνισμό,τη λαθρομετανάστευση,την Κατοχή της χώρας μας από τους τοκογλύφους,την παγκοσμιοποίηση και άλλα πολλά!
  Kategori:

 120. Η συνωμοσία του Κολεγίου Αθηνών

  Το Κολέγιο το συμφέρει να κινείται σε όλο το πολιτικό φάσμα
  και να αλληλοβοηθούνται τα μέλη του, προκειμένου να το “καταλαμβάνουν” στο σύνολό
  του …Να το καταλαμβάνουν σαν “ανώτερη” κοινωνική τάξη, η οποία προσφέρει “οδηγούς”
  σε “κατώτερους” με στόχο να τους καθοδηγήσει. Όταν λέμε να το “καταλαμβάνει” στο
  σύνολό του, κυριολεκτούμε. Από τον “ακροδεξιό” Βορίδη μέχρι τον “αριστερό” Μπίστη
  “χωράει” σχεδόν το σύνολο του δικομματισμού της εξουσίας …και “περισσεύει” κιόλας. Από
  τον “πλουτοκράτη” Λάτση μέχρι την “προλετάρια” κόρη τής σταλινικής Παπαρήγα “χωράει”
  ολόκληρη η ελληνική οικονομία …και “περισσεύει” κιόλας.
  Όλοι αυτοί οι τόσο διαφορετικοί άνθρωποι μεταξύ τους είναι μέλη αυτής της
  προτεσταντικής κοινότητας. Μιας κοινότητας αγγλοσαξονικού τύπου με μεγάλη εμπειρία
  στην επιβίωση μέσα σε ξένο και εχθρικό περιβάλλον. Μιας κοινότητας, της οποίας τα μέλη
  αλληλοβοηθούνται, ακόμα κι αν βρίσκονται σε αντίπαλες “θέσεις”, απλά και μόνον για να
  μονοπωλούν όλους τους χώρους. Θα λέγαμε ότι αλληλοβοηθούνται ιδιαίτερα, εάν
  εμφανίζονται σε “εχθρικές” θέσεις. Θεωρούμε δηλαδή δεδομένο ότι με τις πλάτες του
  Κολεγίου προστατεύονται και προοδεύουν από τον Βορίδη του ΛΑΟΣ μέχρι την Παπαρήγα
  του ΚΚΕ. Αυτό, το οποίο λέμε, μπορεί να το δει κάποιος για παράδειγμα στη σημερινή
  κυβέρνηση της συνεργασίας των δωσίλογων. Όλοι αντίπαλοι, αλλά όλοι συμμαθητές και
  φίλοι. Θεωρητικά την συνθέτουν τρία διαφορετικά κόμματα, ενώ στην πραγματικότητα είναι

  Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών…
  …Η συμμορία, η οποία ευθύνεται
  για την παράδοση της Ελλάδας στους “δανειστές” της.
  Πληρωμένο “συμβόλαιο θανάτου” ήταν το Μνημόνιο.
  Οι άνθρωποι, οι οποίοι κάποτε μας παρέδωσαν στους Ναζί του Χίτλερ,
  είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα μας παραδίδουν στους Ναζί της Μέρκελ.

  http://www.eamb.gr/new_text/us_kolege_ath.pdf

 121. Νέα διεθνής κατασυκοφάντηση της Ελλάδας από τους τουρκοπράκτορες της Ξάνθης!

  Διαβάστε τι απερίγραπτες βρωμιές έσυρε πάλι σε βάρος της Ελλάδας σε σύνοδο του ΟΑΣΕ στη Βιέννη η γνωστή αρχιπρακτοράντζα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής Περβίν Χαϊρουλλάχ, σε μία ακόμη πολύ χαρακτηριστική περίπτωση του τρόπου με τον οποίο σπιλώνει και διασύρει διεθνώς τη χώρα μας όλη αυτή η τουρκόψυχη πέμπτη φάλαγγα της ελληνικής Θράκης…

  Ο λόγος για τον περιβόητο «Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης» (BTAYTD), όπως αναφέρει το proxeneio-stop.org. που μετείχε σε σύνοδο στρογγυλής τραπέζης στη Βιέννη, με θέμα ……

  Τι είπε τώρα η εν λόγω κυρία στη συγκεκριμένη εκδήλωση; Κατηγόρησε και πάλι την Ελλάδα, αυτή τη φορά μάλιστα για τα σχολικά βιβλία της που…προάγουν το μίσος κατά των Τούρκων (ναι, μιλάμε για τα βιβλία που διαπράττουν το…μέγα λάθος να αναφέρουν πως η Σμύρνη κάηκε το 1922 και ο Χρυσόστομος δολοφονήθηκε, και για τα οποία είχε προ εβδομάδων διαμαρτυρηθεί και η λεγόμενη «Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης») και δεν έχασε και την ευκαιρία βεβαίως να διανθίσει τις γελοιότητές της και με άλλα απύθμενα ψεύδη, όπως η αναφορά στη δήθεν επίθεση των Χρυσαυγιτών στη λεγόμενη «Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής» ή σε 1-2 αντιτουρκικά συνθήματα σε τοίχους, τα οποία στην πραγματικότητα δεν είναι μόνο απειροελάχιστα, αλλά όλα …….
  http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=54048&Itemid=165

 122. Αρχίζει να τρίζει η καρέκλα της Παπαρήγα μετά από 21 χρόνια ..

  Αν και τα εσωκομματικά ζητήματα στο ΚΚΕ αποτελούσαν και αποτελούν ταμπού, ωστόσο, όπως είναι φυσικό, τα αποτελέσματα του κόμματος στις δύο συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις άνοιξαν, … έστω και σε παρασκηνιακό επίπεδο, έως τώρα, εντός των τειχών του Περισσού και μόνο ακόμη, τη συζήτηση γαι την ανανέωση και τη διαδοχή στην ηγεσία του κόμματος.
  Η Αλέκα Παπαρήγα συμπληρώνει φέτος 21 χρόνια στη θέση της Γ.Γ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και είναι η μακροβιότερη θητεία Γ.Γ στην ιστορία του κόμματος, κατά συνέπεια, όλες οι πληροφορίες έως τώρα συγκλίνουν στο γεγονός ότι το επόμενο Συνέδριο θα σηματοδοτήσει την εκλογή νέου Γ.Γ.
  Σύμφωνα με όσους γνωρίζουν τα τεκταινόμενα και τις παρασκηνιακές διεργασίες και συζητήσεις στον Περισσό, δύο είναι τα ονόματα που παίζουν γερά στο θέμα της διαδοχής.
  Και οι δύο είναι μέλη του Πολιτικού Γραφείου. Πρόκειται για τον Νίκο Σοφιανό που θεωρείται και ο εκλεκτός της Αλέκας Παπαρήγα και τον Δημήτρη Κουτσούμπα.
  Ορισμένοι αναφέρονται και στον Θανάση Παφίλη, αλλά η περίπτωση του θεωρείται μάλλον υπερβολικά ” φιλελεύθερη ”. Όπως και να έχει, όλα θα κριθούν στο 19ο Συνέδριο που ήταν προγραμματισμένο να γίνει τον Φεβρουάριο του 2013, σύμφωνα όμως με όλες τις πληροφορίες, αυτό θα πραγματοποιηθεί λίγους μήνες αργότερα και σίγουρα πριν από το καλοκαίρι.

  http://www.peramatozoa.net/2012/09/21_25.html

 123. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΜΕ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΗΡΘΑΝ! ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΑΣ! ΚΑΛΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ…ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ.ΓΙΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕ!

  Οι φωτογραφίες είναι από την χτεσινή ισλαμοφασιστική συγκέντρωση μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας… Απολαύστε τα χάλια μας και τι έρχεται….στο πολύ κοντινό μέλλον,αν δεν ληφθούν δραστικές και ξεκάθαρες αποφάσεις από το Ελληνικό κράτος…(Ποιο κράτος δλδ…Τέλος πάντων αυτό που απόμεινε)

  Σκεφτείτε τι έχει να γίνει σε περίπτωση προβοκατόρικης ενέργειας,από ξένα κέντρα αποφάσεων.
  Αυτοί είναι ικανοί να ξεκινήσουν εχθροπραξίες εντός της χώρας… –

  Να δώσει εξηγήσεις ο Δένδιας για τα αίσχη που έκαναν οι ισλαμιστές την Κυριακή στην Αθήνα.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υποκινητές της συγκέντρωσης, οι οποίοι θεωρούνται γνώριμα πρόσωπα των Αρχών, βάλθηκαν να μετατρέψουν την πλατεία Ομονοίας σε Κανταχάρ για να περάσουν ένα σαφές μήνυμα:
  Ήρθαν στο κέντρο μιας ευρωπαϊκής και ιδίως χριστιανικής πρωτεύουσας όπως η Αθήνα για να προκαλέσουν επεισόδια και καταστροφές που θα έπαιζαν στα τηλεοπτικά δίκτυα του μουσουλμανικού κόσμου για να προκαλέσουν αντιδράσεις και να δείξουν πως ο «θρησκευτικός» πόλεμος εντυπώσεων τώρα αρχίζει.
  Αντί λοιπόν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να κινηθεί έγκαιρα ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε ενέργεια που θα προκαλούσε αρνητική εικόνα για τη χώρα μας, φαίνεται πως αρκέστηκε στα προφανή. Το μεσημέρι της Κυριακής συγκεντρώθηκαν πάνω από χίλιοι μουσουλμάνοι στην Ομόνοια για να δείξουν ότι αποτελούν υπολογίσιμη δύναμη για τις Αρχές.
  Το βράδυ της Κυριακής έπεσε η σχετική παγωμάρα σε όλα τα κόμματα.Που δεν ήξεραν τι και ανακοίνωση να βγάλουν και πως να δικαιολογήσουν αυτό που στήριζαν τόσο καιρό μετά μανίας…Το ισλάμ δεν χειραγωγείται,δεν καπελώνεται και δεν πιστεύει σε καμία πολιτική ιδεολογία.Το ισλάμ είναι εδώ και ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει την Αθήνα εμπόλεμη ζώνη

  http://www.eglimatikotita.gr/2012/09/blog-post_5600.html

 124. Η πρόβλεψη της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα απο τον γέροντα Παΐσιο
  κ ο κρυφός σκοπός της επιβολή των νέων οικονομικών μέτρων κ των δυσβάστακτων φόρων.Απο την εκπομπή απόρρητα σενάρια με τον Σόλωνα Αμπατζή.
  Τα παραπάνω αποσπάσματα είναι από το βιβλίο του Αγιορείτη ιερομόναχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου «Σκεύος εκλογής» σελ. 421, που κυκλοφόρησε το 1996 και αναφέρεται στον Γέροντα Παΐσιο και στις διδαχές του.

 125. Ανακαλύφθηκε ο μεγαλύτερος ομαδικός τάφος του «Αττίλα 2»

  Ενώπιον μιας συγκλονιστικής ανακάλυψης βρέθηκε η Διερευνητική Επιτροπή Αγνοουμένων (ΔΕΑ) στα κατεχόμενα.
  Η ΔΕΑ ανακάλυψε τον μεγαλύτερο ομαδικό τάφο στην περιοχή Χαμίτ Μάντρες (στην κατεχόμενη Λευκωσία) Ελληνοκυπρίων, που έως τώρα θεωρούνταν αγνοούμενοι.
  Ήδη άρχισαν να ανασύρονται τα πρώτα οστά τα οποία ανήκουν σε πεσόντες ή εκτελεσθέντες στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς, οι
  οποίοι εγκλωβίστηκαν όταν έσπασε η αμυντική γραμμή στην περιοχή της Μιας Μηλιάς, στις 14 Αυγούστου του 1974, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης «Αττίλας 2».

  Επίσης σε άλλο ομαδικό τάφο στην περιοχή Τραχώνι (στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας και Αμμοχώστου) βρέθηκε και ο μικρότερος αγνοούμενος. Πρόκειται για ένα βρέφος, μόλις μερικών μηνών (γεννήθηκε το 1974), που οι Τούρκοι όπως αποδείχθηκε από μαρτυρίες, το πήραν από την αγκαλιά της μάνας του και το δολοφόνησαν. Στον τάφο βρέθηκαν επίσης τα οστά της μητέρας του βρέφους, της 11χρονης αδελφής της, της γιαγιάς της, καθώς και τα οστά του πατέρα του βρέφους που μέχρι στιγμής φαίνεται ότι είναι ο Ανδρέας Κυριάκου του Κυριάκου.
  http://ellhnografos.blogspot.gr/2012/09/2.html

 126. 4 Την προηγούμενη Κυριακή, πολλοί πατριώτες τίμησαν στο Μελιγαλά τη μνήμη των μαρτύρων που σφαγιάστηκαν από τους κομμουνιστές. Πρέπει να πηγαίνουμε εκεί κάθε χρόνο; Η αριστερά μιλά για γιορτές μίσους. Γιατί δεν είναι;

  4 Βίτσι-Γράμμος-Μακρυγιάννη-Φενεός-Μελιγαλάς… Χύθηκε πολύ, πάρα πολύ αίμα. Μετά από τόσα χρόνια, που νομίζετε ότι οφείλεται αυτό;

  Η Ελλάδα, λένε πολλοί, διολισθαίνει σήμερα σε επικίνδυνους δρόμους. Η πόλωση μεταξύ αριστεράς και δεξιάς, μέσω της ενίσχυσης των άκρων, είναι μεγάλη. Τι θα λέγατε στον κόσμο εσείς και ιδιαίτερα στη νεολαία;

  Ποιες είναι οι ευθύνες της αριστεράς για το αιματοκύλισμα της περιόδου 1943-1949; Ακούσατε ποτέ μια συγνώμη από κάποιον από αυτούς;

  Σας ανησυχεί η προοπτική κατάληψης της εξουσίας από την αριστερά; Διαφέρει η αριστερά του σήμερα από την αριστερά του χθες;

  Λίγες μόλις ημέρες μετά την εκδήλωση και το μνημόσυνο στον τόπο του μαρτυρίου, τον Μελιγαλά, μιλήσαμε με την φιλόλογο κ. Πηνελόπη Κρέσπη, καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης, η οποία έζησε τα τραγικά γεγονότα της περιόδου 1940-45 και έχασε τον πατέρα της, ο οποίος δολοφονήθηκε από τους κομμουνιστές, όπως και άλλοι συγγενείς της, τον παππού, τη γιαγιά, δύο θείους και μια θεία (εκτελέστηκε από τον ΕΛΑΣ τον Ιούνιο του 1943, σε ηλικία μόλις 12 ετών, «ως αντιδραστική»!).

  http://www.elora.gr/portal/synenteyxeis/2411-%C2%AB%CF%84%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%B1%CE%AF%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%C2%BB

 127. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ

  Η “Χούντα” το 74 παραδίδει στον “Εθνάρχη” υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο).

  -Ο “Εθνάρχης” μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8 ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977).

  -Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ κτλ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους).

  Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την πολύ περισσότερο στο DE…….

  – ο Σημίτης (Ααρόν Αβουρί) φέρνει την ομόφυλη του Εβραϊκή Goldman Sachs για να φτιάξει ένα SWAP (Δημιουργική Λογιστική) για να καλύψει το χρέος στα χαρτιά και να μπούμε στο Ευρώ. Η Goldman Sachs για αυτό το SWAP πήρε πάνω από 1 ΔΙΣ ευρώ από την Ελλάδα.

  Ο Σημίτης λοιπόν κάνει την συμφωνία με την Goldman Sachs μέσω του Πέτρου Χριστοδούλου. (Ο Πέτρος Χριστοδούλου εκτός από την Goldman Sachs ήταν σύμβουλος και στην JP Morgan, γίνεται διευθυντής στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.)

  Αυτό το SWAP ήταν και η βάση της δικαιολογίας της σημερινής κατάρρευσης διότι η ………

  https://mysatelite.wordpress.com/2012/05/13/%CF%83%CE%B1%CF%83-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%89-%CE%BF%CF%80%CF%89%CF%83-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81/#more-32305

 128. FYROM’s dirty secrets

 129. Who burned down İzmir? / Ποιός έκαψε τη Σμύρνη;

  90 χρόνια μετά το τέλος του ελληνοτουρκικού πολέμου (1919-1922) κάποια ερωτήματα αιωρούνται ακόμα, ενώ ο αγνωστικισμός αποτελεί την κυρίαρχη στάση της ελλαδικής ιστοριογραφίας. Ένα απ΄αυτά τα ερωτήματα σχετίζεται με την καταστροφή της Σμύρνης το Σεπτέμβρη του 1922, τη σφαγή και τη βίαιη εκδίωξη του χριστιανικού πληθυσμού όλης της ιωνικής παραλίας.

  Μετά την “ειρηνική” αποχώρηση του ελληνικού στρατού (χωρίς καμιά αντίσταση ή άμυνα στη Σμύρνη, ούτε καν στην χερσόνησο της Ερυθραίας – πλην των αγριοτήτων κατά του άμαχου μουσουλμανικού πληθυσμού), οι Τούρκοι εθνικιστές του Μουσταφά Κεμάλ πασά, παρέδωσαν τη Σμύρνη και όλη την ιωνική παραλία στον φανατικό Νεότουρκο Νουρεντίν πασά με προαποφασισμένο στόχο τον εξαναγκασμό σε αναχώρηση του χριστιανικού πληθυσμού. Συμβολικά κορυφαίο σημείο της διαδικασίας εθνοκάθαρσης που είχε αποφασιστεί από τους Νεότουρκους τον Οκτώβριο του 1911, υπήρξε η σφαγή του χριστιανικού πληθυσμού της Σμύρνης και η πυρπόληση της πόλης από τον Νουρεντίν πασά, τον κεμαλικό κυβερνήτη της.

  Συμμετοχή στη μεγάλη αυτή ανθρωποθυσία στο βωμό ενός ακραίου εθνικισμού, είχαν και οι κυβερνήσεις των Αθηνών που διαχειρίστηκαν τη Μικρασιατική πρόκληση από το Νοέμβρη του 1920 έως και τον Αύγουστο του 1922. Η κυβέρνηση Πρωτοπαπαδάκη-Γούναρη, απ΄τον Ιούλιο του 1922 είχε απαγορεύσει στους Μικρασιάτες να εξοπλιστούν και να δημιουργήσουν δικό τους στρατό, τη στιγμή που είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει τη Μικρά Ασία στα τουρκικά εθνικιστικά στρατεύματα -μόλις έβρισκε την ευκαιρία. Παράλληλα, αποφάσισε νομοθετικά (νόμος 2870/20-7-1922) να απαγορεύσει στους απειλούμενους πληθυσμούς (Έλληνες, Αρμένιους, Ασσυροχαλδαίους) να εγκαταλείψουν την υπό παράδοση περιοχή και δεν επέτρεψε την έξοδο των προγραμμένων πληθυσμών κατά την εκκένωση της Μικράς Ασίας από τον ελληνικό στρατό στις αρχές του Σεπτέμβρη του 1922.

  Είναι αποκαλυπτική η παρακάτω μαρτυρία του Rıfkı, συνεργάτη του Μουσταφά Κεμάλ, που φέρνει στο φως ο Τούρκος δημοσιογράφος στην εφημ. Today’s Zaman, όπως και ημαρτυρία της Miss Mills που παρατίθεται στο τέλος. Συγκλονιστική επίσης, για το τι επακολούθησε στην υπόλοιπη Ιωνία κατά του άμαχου πληθυσμού, είναι η μαρτυρία της Αγγελικής Ματθαίου από την Φώκαια (FOCA) την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ: http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=17/09/2011&id=310439
  ……..

  ORHAN KEMAL CENGİZ, “Who burned down İzmir?”, εφημ. Today’s Zaman, 19 Mαϊου 2010

  “…..As a small supplement to this, I would like to point out an article written by Emre Aköz, a valuable writer in the Turkish press, in the Sabah daily’s April 8, 2010, edition. In the article below, Aköz tracks the real story behind the “Great fire of İzmir.” I am hopeful that these efforts will go beyond the limits of newspaper columns and evolve into writing an honest common history:

  “Confessions of a Kemalist: Why were we burning down İzmir?

  One of the books that best explains Atatürk is without a doubt ‘Çankaya’ by Falih Rıfkı Atay, who is a trueborn Kemalist………

  http://olympia.gr/2012/09/06/who-burned-down-izmir-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82-%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CF%88%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE%B7/

 130. Τί συνδέει Κόκκαλη, Μπόμπολα, Ῥιζοσπάστη, Ἔθνος, ΚΚΕ, ΣΤΑΖΙ, KGB καί Mossad;

  ἀποκαλύψεις ἐξακολουθοῦν!

  Φιλονόη.

  Γράφει ὁ Γεώργιος Μεταξᾶς.

  Τι συνδέει τα παρακάτω:

  Σωκράτη Κόκκαλη,

  Γιώργο Μπόμπολα,εφημ. Ριζοσπάστη,εφημ. Έθνος,Περισσό,

  Κα Γκε Μπε και “κερασάκι” στην τούρτα την Μοσσάντ;Στάζι,

  Σωκράτης Κόκκαλης

  Ο πατέρας του Σωκράτη Κόκκαλη, ήταν πρωτεργάτης και “σημαιοφόρος” στο παιδομάζωμα 1947 – 1949, με την δικαιολογία ότι θα πήγαιναν τα παιδιά στην σταλινική ΕΣΣΔ (Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών) να σπουδάσουν. Όμως, σχεδόν όλα τα παιδιά, ακόμη και σήμερα αγνοούνται. Κανείς δεν ξέρει που βρίσκονται και αν ζουν. Ο πατέρας του Σωκράτη Κόκκαλη, εκπαιδεύτηκε από τις Σοβιετικές Μυστικές Υπηρεσίες. Αργότερα, εκπαιδεύτηκε και ο ίδιος ο Σωκράτης Κόκκαλης, οπότε με εντολή της KGB, ανέλαβε να είναι πράκτορας της Ministerium für Staatssicherheit (δηλαδή του Υπουργείου Κρατικής Ασφάλειας, γνωστό ως Stassi – Στάζι, το οποίο όμως ήταν “παραμάγαζο” της KGB). Ο Σωκράτης Κόκκαλης, αποστέλλεται στην Ελλάδα και αρχίζει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες. Την ίδια σχεδόν εποχή, έρχεται
  και ο Γιώργος Μπόμπολας στην Ελλάδα και ξεκινάει και αυτός επιχειρηματική δραστηριότητα. Ανάμεσα στις δραστηριότητες που ανέπτυξε ο Γιώργος Μπόμπολας, ήταν και η εφημερίδα “Έθνος”. Όλα όμως, με τις “ευλογίες” και την χρηματοδότηση της KGB, αφού το “Έθνος”, έγινε το ανεπίσημο όργανο του ΚΚΕ, δεδομένου ότι ο “Ριζοσπάστης” ήταν ήδη αρκετά βαμμένος κόκκινος ώστε να μπορέσει να την μεταδόσει στην πλατειά μάζα.
  Από την άλλη, έχουμε το “Σπίτι του Λαού”… Το ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΚΤΗΡΙΟ του ΚΚΕ στον Περισσό κατασκευάστηκε:

  1. Με χρήματα της KGB που δόθηκαν στο ΚΚΕ μέσω του Μπόμπολα και του Κόκκαλη

  2. Με χρήματα που δόθηκαν από την KGB, μέσω του Αγίου Όρους, με πρωτοστάτες το… “Ρωσικό Μοναστήρι”

  Για να μπει κάποιος στο “Σπίτι του Λαού” (που ΜΟΝΟ του Λαού δεν είναι), θα πρέπει να έχει πάρει πρώτα άδεια από την Γραμματεία του κόμματος. Πιο εύκολα μπαίνει κανείς στα γραφεία ΟΛΩΝ των άλλων κομμάτων (και της Χρυσής Αυγής συμπεριλαμβανομένης), παρά στα γραφεία του ΚΚΕ.

  Τα σχέδια του κτηρίου, δείχνουν ότι έχει 4 υπόγειους ορόφους, αλεξίβομβα παράθυρα, ακαείς κουρτίνες και στην πραγματικότητα είναι ενα απόρθητο φρούριο. Γιατί; ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ, ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ KGB. Μετά την διάλυση της ΕΣΣΔ και της KGB, τα γραφεία έμειναν… σχεδόν κενά. Την KGB, διαδέχτηκε η FSB (ο αντικαταστάτης της KGB) και η GRU (Στρατιωτική Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας) στο κτήριο του Περισσού, οι οποίες όμως δεν έμειναν για πολύ. Η παύση του Κομμουνισμού στη Ρωσία, έφερε και την παύση της συνεργασίας ΚΚΕ – FSB – GRU. Τα γραφεία έμειναν κενά για λίγο διάστημα, ώσπου έμαθα ότι βρήκαν “κατοίκους”. Έρχομαι λοιπόν να ρωτήσω ευθέως την Γενική Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελάδας κ. Αλέκα Παπαρήγα:

  ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ “ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΙΟ” ΤΗΣ Ha-Mossad le-Modi’in ule-Tafkidim Meyuhadim, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ MOSSAD, ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ;;; ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;;;

  Επίσης, ρωτώ ευθέως τον Σωκράτη Κόκκαλη:

  1. Είσαι πλέον χρηματοδοτούμενος από την Mossad, ναι ή όχι;

  2. Χρησιμοποίησες τον Ολυμπιακό για να “ξεπλύνεις” χρήματα της Mossad, ναι ή όχι;

  Ρωτάω και τον Γιώργο Μπόμπολα:

  Είναι πλέον η Mossad πίσω από τις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες, ναι ή όχι;;;

  Ρωτάω πάλι την Αλέκα Παπαρήγα:

  Γιατί ο Ριζοσπάστης έιναι μία ετεροχρονισμένη εφημερίδα, την στιγμή που ο “Οδηγητής” δίνει πιο “ζωντανές” κατευθύνσεις; Πήρατε οδηγία από την Mossad να μην υπερβείτε το 7% στις εκλογές ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τις αντιδράσεις του κόσμου με το ΝΕΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ που ονομάσατε “ΠΑΜΕ”, ναι ή όχι;;;

  Προσέξτε ΟΛΟΙ τι θα απαντήσετε… Το έχουμε έτοιμο το “πανηγύρι” για μετά. ήδη συγγράφεται βιβλίο που θα αποκαλύψει και την προηγούμενη δημοσίευσή μου για τον Αλέξη Τσίπρα με στοιχεία και πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Περιμένω απαντήσεις…

  http://anti-ntp.net/2012/09/%CF%84%CE%AF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%AD%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%E1%BF%A5%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%AC/

 131. ΠΑΜΕ η επιχείρηση του ΚΚΕ “Μαντρωμένα πρόβατα μαζί με τον βοσκό τους, σε ένα show παρέλασης”

  ΜΕ ΜΙΑ COCA COLA ΣΤΟ ΧΕΡΙ Η ΑΛΕΚΑ ΚΙΝΉΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ. ΑΡΚΕΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

  Έτρεξε το ΠΑΜΕ πρώτο, να κάνει την πορεία του γρήγορα γρήγορα με μια διάθεση “να τελειώνουμε” . Με μια κλασική διάταξη προβάτων, ένας ξεχώριζε μπροστά με μια ντουντούκα φωνάζοντας συνθήματα της δεκαετείας του 80… Αντε παιδιά, μπράβο! Πολύ επαναστατήσατε και σήμερα. Μαντρωμένα πρόβατα μαζί με τον βοσκό τους, σε ένα show παρέλασης. Η αποσυμπίεση ολοκληρώθηκε. Αφού λοιπόν έκανε το καθήκον της η ΓΓ του ΚΚΕ και συμμετείχε στην πορεία του ΠΑΜΕ, πήγε πίσω στο γραφείο της στο κοινοβούλιο. Τώρα ήρθε η ώρα για φραπέ ή τσίπουρο. Καλά να περάσετε, και του χρόνου! Σίγουρα τρομάξατε την κυβέρνηση και θα πάρει τα μέτρα πίσω.

  Το ΚΚΕ είναι καθαρά μια επιχείρηση. Ακόμα και στο τυπικό επίπεδο έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, εφόσον είναι το μοναδικό κόμμα που έχει ΑΦΜ και η Γραμματέας του μαζί με το πολιτικό συμβούλιο του κόμματος συνεδριάζουν με πολλαπλές ιδιότητες. Η Γραμματέας του κόμματος εκτός από τέτοια είναι —εξ οφίτσιου— και Πρόεδρος διοικητικού συμβουλίου ανώνυμης εταιρείας. Οι “συνοδοιπόροι” της εκτός από “επαναστάτες” είναι και οι ίδιοι μέτοχοι συγκεκριμένων εμπορικών επιχειρήσεων. Καθαρή επιχείρηση με ΑΦΜ είναι το ΚΚΕ και εμπορικό σήμα το “σφυροδρέπανο”. Μια επιχείρηση, η οποία, όπως όλες οι ομοειδείς της, παράγει τα “προϊόντα” που της “παραγγέλλονται” από τους πελάτες της και αποφέρει κέρδη στους ιδιοκτήτες της.
  Η Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της πορείας του ΠΑΜΕ πως:

  Για να υπάρχουν αποτελέσματα στους αγώνες, χρειάζεται ένα καινούργιο ξεκίνημα στη συσπείρωση δυνάμεων, στα ριζοσπαστικά αιτήματα, στις ανεβασμένες μορφές πάλης.

  Ο λαός πρέπει να πιστέψει ότι μια Ελλάδα αποδεσμευμένη από την Ε.Ε., μια Ελλάδα όπου ο λαός κάνει κουμάντο, μπορεί να εξασφαλίσει την κοινωνική ευημερία και να αποτρέψει τα χειρότερα.

  Αν δεν το πιστέψει αυτό ο λαός, τότε το πάνω χέρι θα το έχουν τα κόμματα εξουσίας, οι πλουτοκράτες και οι διάφοροι διαχειριστές που τον κοροϊδεύουν ασύστολα».

  http://anti-ntp.net/2012/09/%CF%80%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BA%CE%B5-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%80/

Comments are closed.