Κρατική επιχορήγηση ύψους ενός εκατομμυρίου κορονών σε πολιτικό του δεξιού συντηρητικού κόμματος της Σουηδίας (Moderaterna) για να τα μοιραστεί με τον σταλινικό Κομνηνό Χαϊδευτό, ισόβιο πρόεδρο της ΟΕΣΚΣ

2012—>  989.576:-

Η κρατική υπηρεσία της Σουηδίας, Ungdomsstyrelsen, αποφάσισε να χρηματοδοτήσει και φέτος με 989.576 κορ. την οργάνωση-σφραγίδα ενός πολιτικού του δεξιού συντηρητικού κόμματος (Moderaterna), Αλέξη Μουσχοπάνη.

Ούτε καν για τα μάτια του κόσμου ο εν λόγω πολιτικός, Αλέξης Μουσχοπάνης, δεν έκανε κάποιο «συνέδριο» στην οργάνωσή του με την βαρύγδουπη επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΕΩΝ ΣΟΥΗΔΙΑΣ (ΕΟΝΣ), όπως συνήθιζε παλιότερα για την εκταμίευση του εκατομμυρίου.

Φυσικά και φέτος τη μερίδα του λέοντος από το εκατομμύριο θα την απορροφήσει ο απατεώνας σταλινικός Κομνηνός Χαϊδευτός του διεφθαρμένου ΚΚΕ στη Σουηδία.

Να σημειώσουμε και πάλι ότι  η ΕΟΝΣ του Μουσχοπάνη είναι εντελώς άγνωστη στην παροκιία μας και προπαντός στην ελληνική νεολαία της Σουηδίας, αφού τα τελευταία 15 χρόνια δεν έχει να επιδείξει καμία απολύτως δραστηριότητα.

Εκτός βέβαια από κάποιες επισκέψεις κάποιας ομάδας 2-3 άγνωστων ατόμων που υποτίθεται ότι αποτελούν  το ΔΣ αυτής της οργάνωσης-σφραγίδας σε συναυλίες, ποδοσφαιρικούς αγώνες και κάποιες συνάξεις που γίνονται ανά τετραετία στο ΣΑΕ, όπως προκύπτει και από την ιστοσελίδα της ογάνωσης-μαϊμού του εν λόγω πολιτικού (http://www.gruf.se).

Στην ιστοσελίδα της οργάνωσης-μαϊμού του Μουσχοπάνη από τεραετίας τουλάχιστον έχουν σταματήσει όλως περιέργως να λειτουργούν οι σύνδεσμοι για τους σκοπούς της μυστηριώδους αυτής οργάνωσης, τη δομή της, ποιο είναι το Δ.Σ της, ποιες οργανώσεις νεολαίας την απαρτίζουν, η επικοινωνία κ.ά.

Παρ’ όλα αυτά στις αιτήσεις του Μουσχοπάνη προς την κρατική υπηρεσία χρηματοδότησης, ο δεξιός πολιτικός εξαπατά τις υπηρεσίες (και λόγω ιδιότητας;), παρουσιάζοντας έναν οργασμό δραστηριοτήτων όπως:

Idrottsturneringar förblir en favorit då barn och ungdomar gillar att ägna sig åt idrott och det blir en rolig plattform att träffa barn med idrottsintresse på.

Αλλά και την πιο κάτω… παπαριά:

Grekiska Ungdomsförbundet har deltagit aktivt i redaktion utav tidskrifter Greker i Norden och anpassat texter och annat för att intressera även den yngsta målgruppen.

2012—>  989.576:-

http://www.ungdomsstyrelsen.se/brus_art/0,2440,5705,00.html

Στην ιστοσελίδα του ο ελληνόφωνος πολιτικός, Αλέξης Μουσχοπάνης λέξη δεν λέει ότι είναι και πρόεδρος μιας πανσουηδικής μεταναστευτικής ομοσπονδίας νεολαίας!

Γιατί άραγε κύριε Μουσχοπάνη; Ντρέπεστε να δουν οι ψηφοφοφόροι σας ότι ηγήσθε μεταναστευτικής ομάδας; Ή ακόμα χειρότερα ότι είναι ελληνική! Ή φοβόσαστε ότι θα σκάσει η φούσκα κάποια στιγμή και θα μαθευτεί η απάτη της νεολαίας-μαϊμού;

http://www.moderatvg.se/alexismouschopanis/

Στον παρακάτω πίνακα η χρηματοδότηση ανά έτος προς τη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΕΩΝ ΣΟΥΗΔΙΑΣ (ΕΟΝΣ) από το σουηδικό κράτος και από μία μόνο κρατική υπηρεσία.

Στα ποσά δεν περιλαμβάνονται οι χρηματοδοτήσεις για τα επιμέρους προγράμματα-μαϊμού!

Έτος Ποσό (SEK)
1995
635.081
1996
619.075
1997
577.618
1998
577.618
1999
600.000
2000
667.800
2001
770.033
2002
975.810
2003
1.105.916
2004
1.354.836
2005
1.104.950
2006
1.008.100
2007
1.027.000
2008
1.136.800
2009
1.325.744
2010
972.000
2011
1.001.392
2012
989.576
Σύνολο 16.449.349
Advertisements

156 Responses

 1. TO KKE SOUIDIAS EINAI GNOSTO OTI SUNERGAZETE ME ENA KOMATI TIS NEAS DIMOKRATIAS EDW STIN SOUIDIA (Terzakis kai moshopanis.)

  ETSI FUSIKA PERNEI KAI TIN PROEDRIA STIN ELLINIKI OMOSPONDIA SOUIDIAS.

  EPISIS ETSI LINEI KAI ORISMENA POLITIKA PROBLIMATA POU TIS PAROUSIAZONTE. EDO STIN SOUIDIA.

  Synergazete kai me ena komati tou pasok (kostas papadopoulos)
  Gia na linei kai stin Ellada orismena politika problimata.

 2. Νά γίνει καταγγελία στο ungdomsstyrelse ότι αυτή η οργάνωση δεν έκανε συνέδριο που είναι απαραιτητη προυπόθεση για τη χρηματοδοτησή της.
  Φυσικα να αναφερρθή στην καταγγελία, ότι η οργάνωση/μαιμού δεν έχει κοινότητες ούτε δραστηριότητες όπως φαινεται και απο την ιστοσελίδα της.
  Επειδή στή Σουηδία υπάρχει μια ευαισθησία για τους πολιτικούς μπορεί να γίνη και καταγγελία με επαφές και με τις εφημερίδες και τηλεόραση για τα , έργα του κ. Μοσχοπάνη με κάποιο τηλεφώνημα η κάποιο e-meil αρκούν για να ξυπνήσουν το ενδιφέρον σε κάποιο δημοσιογράφο..

 3. Exw mia iponia…….
  Mipos to thema tou Idrimatos to elise o Komnhnos me tous deksious
  vazontas tous na milhsoun sthn nomarxia?
  Kai gia to thema tou sxoleiou mipos evalan ton Papadopoulo na milhsei kai na ipostirixei to sxoleio pou ithele to KKE??

  Telika o Komnhnos einai megalos politikantis kai diaspasths…………

 4. TA PARAKATO ARTHRAKIA EINAI PARMENA APO TIS ISTOSELIDES TIS OMOSPONDIAS NEON KAI TIS MEGALIS OMOSPONDIAS

  AUTES TIS DRASTIRIOTITES PAROUSIAZEI I OMOSPONDIA NEON TOU MOSHOPANI

  TIS IDIES DRASTIRIOTITES PAROUSIAZEI I ELLINIKI OMOSPONDIA SOUIDIAS TOU KOMNINOU.

  EPISIS TO HOREUTIKO HELAS KAI I HORODIA ORFEAS EDRA EIHAN PANTOTE TO IDRYMA.

  ALA PAROUSIAZONTE OS DRASTIRIOTITA TIS ELLINIKIS OMOSPONDIA SOUIDIAS KAI DRASTIRIOTITA TIS ELLINIKIS OMOSPONDIAS NEON

  TORA TI SHESI EHOUN AUTA TA GROUP ME NEOLEA DEN TO GNORIZO GIATI OLOI POU SUMETEHOUN STON ORFEA KAI STO HELAS EINAI PANO APO 40 HRONON

  ΕΤΗΣΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

  ΤΗΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Hellas

  Το ετήσιο ταξίδι της χορευτικής ομάδας Hellas πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα 29 Απριλίου – 6 Μαΐου στα Χανιά της Κρήτης.

  ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

  12 Νοεμβρίου 2011

  Στην κατάμεστη εκκλησία S:a Klara η ελληνική χορωδία Στοκχόλμης Ορφέας, πραγματοποίησε τη φθινοπωρινή συναυλία της.

  Τη χορωδία διηύθηνε ο επί σειράν ετών μαέστρος της Rolando Pomo και έπαιξαν οι μουσικοί Γιάννης Αβραμίδης (μπουζούκι) και Johan Sandback (πιάνο).

 5. I bussina einai bussina ke den kitaei deksia i aristera , to modelo einai san tis mafias kai ton masonon,rixnoume ta plokamia mas pantou ke xrisimopioume afto pou mas teriazei na masiksoume.aloste giafto o mounopanis pezei to pexnidi enos koukoue ,ektos ke an einia vlakas.to aksioperiergo einai pws pezei antitheto pexnidi tou politikou komatos pou anikei pou eine yper miosis twn bidrag kai tis diafanias. ena alo paradigma tou diplou tablo einai twn komninou-ouli pou apefthinthikan stin ourania papandreou voulefti evias tou LAOS gia na kanei erotisi stin vouli oson afora to sxoleio otan i prwin sintonistria (kiousi) den tous edine tis listes twn mathitwn gia na kanoun tis bussunes tous.Ke telefteo, diavasa pws egine agora enos blogg (foveros bussinesman o giofkos )opou anakinonete oti oloi tha kanoun diloseis i tha arthografoun dimosia me onomateponimo ke ohi psevdonimo enw taftohrona i anakinosi einai anonimi (aplos ypografete apo to blogg????!!!!??? ) foveri fasistoidis siberifora -aftoi krifoi ke oi aloi faneroi-o fasismos opos kai oi bussines blocka den koita..

 6. @ ELLINAS
  Αυτές οι εκδηλώσεις που αναφέρει η ιστοσελίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΝΕΩΝ ΣΟΥΗΔΙΑΣ (ΕΟΝΣ), οργάνωσης-σφραγίδα του απατεώνα πολιτικού Μουσχοπάνη δεν είναι δικές της εκδηλώσεις!

  Απλώς ένα άτομο πήγε και τις παρακολούθησε, η Φραντζέσκα Παπαδοπούλου!
  Όπως αναφέρεται και στην παραπάνω είδηση.

  Όπως και παλαιότερα με τις συναυλίες Βίσση, Χατζή, Νταλάρα, Σφακιανάκη, Βανδή που τις παρουσίαζε ο απατεώνας Χαιδευτός ως εκδηλώσεις του βόθρου του, ενώ ήταν εκδηλώσεις ιδιωτικής εταιρείας.
  Απλώς ο απατεώνας Χαϊδευτός πήρε τις κρατικές επιχορηγήσεις για τις συναυλίες αυτές (στην τσέπη του και όχι στο λογαριασμό της ομοσπονδίας-βόθρο του) και ένα μεγάλο μερίδιο από τις εισπράξεις του τσουχτερού εισιτηρίου.

 7. @ Don Diego de la Vega
  Σωστά η μπίζνα είναι μπίζνα και εκεί δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές, ιδεολογίες και άλλες παπαριές.
  Γι’ αυτό βλέπεις αυτούς που άλλοτε ήταν στα μαχαίρια π.χ. Χαϊδευτός-Ουλής τώρα να είναι αχώριστοι γιατί τα… βρήκαν στη μοιρασιά. Μαφρέδας-Χαϊδευτός και πάει λέγοντας.

  Δεν απευθύνθηκε μόνο ο Ουλής και ο Χαϊδευτός στην Ουρανία Παπανδρέου του ΛΑ.Ο.Σ. αλλά και ο απατεώνας ο γιούφτος ο Τερζάκης στην Ελίζα Βόζενμπεργκ της Ν.Δ. το 2010 και την εξαπάτησε ο αλήτης να θέσει ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων για την κ. Κιούση που δεν έδινε τους ατομικούς αριθμούς των παιδιών (personnummer) του σχολείου στον απατεώνα Χαϊδευτό, γιατί οι απατεώνες τα κομούνια ήθελαν, λένε, να κάνουν ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο.

  Είδε κανείς κανένα εκπαιδευτικό σεμινάριο στη Σουηδία το 2010 και 2011;
  Για να τα δηλώσει τα παιδιά σε μαϊμού κουρς στο ABF τα ήθελε τα στοιχεία των παιδιών ο απατεώνας του σταλινοφασιστικού ΚΚΕ, Κομνηνός Χαϊδευτός, και το ράμολο η μικρή Λουλού ο Κάλαρης.
  Ακριβώς όπως είχε προσπαθήσει να κάνει ο γραμματέας της ΚΟΒ του ΚΚΕ, επαγγελματίας διαδηλωτής Γιάννης Κωνστάντης, όντας «πρόεδρος» στο σύλλογο γονέων, με την προκάτοχο της κ. Κιούση, Δούμα και την γνωστή πατσαβούρα του ΚΚΕ Χουλιάρα.

  Όπως βλέπεις το Γρηκ Λόμπι των κλεφτών του ΚΚΕ είναι καλά οργανωμένο στην Ελλάδα!
  Δημιουργεί τώρα, το μισελληνικό ΚΚΕ, το Greek Lobby in Scandinavia για να επηρεάζει με τους εγκάθετους ανθέλληνες Παπακωλουμινάτι τα κέντρα αποφάσεων της Σουηδίας, προσφέροντάς τους μεζέδες με ξυδάτα αγγουράκια, χαλούμι και χαλβαδόπουτσες.

  Και έχεις δίκιο, όπως και κάποιος άλλος σχολιαστής!
  Οι ανώνυμοι του εγκληματικού φασιστικού ΚΚΕ απευθύνονται σε αφελείς συμπατριώτες μας να εγγραφούν με τα ονόματά τους και τις διευθύνσεις τους στους ανθέλληνες Παπακωλουμινάτι για να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία τους όπως αυτοί γουστάρουν αλλά και για την απόσπαση και άλλων κονδυλίων από τα κέντρα αποφάσεων που θα… επηρεάζουν οι απατεώνες με… χαλβαδόπουτσες.

 8. DEN MAS EIPATE ENIKIO PLIRONE TO HOREUTIKO TIS ELLIS HRISTAKI (komninou kkeomospondias) STO IDRYMA?

  EPISIS ENIKIO PLIRONE I HORODIA (tis kkeomspondias)STO IDRYMA?

  RE TSAMPATZIDES KKEDES PANTOU STO TZAMBA KAI TA EPIDOMATA PANAI STIN OMOSPONDIA?

  SIGA TA GROUP POU KTATATE KAI TA PAROUSIAZETE GIA NEOLEA?

  OMOSPONDIA TELIKA EISTE I ENAS SULOGOS POU PERNEI MONON EPIDOMATA PAROUSIAZONTAS HOREUTIKO KAI HORODIA?

 9. ENIKIO PLIRONE I KOINOTITA STOCKHOLMIS OTAN KANEI EKDILOSIS MESA STO IDRYMA?
  I TO KKE TO IDRYMA TO THEORI TSIFLIKI TOU?

  KAI GIATI SIMETEHEI MONON I ELLINIKI KOINOTITA STOCKHOLMIS STO SUMBOULIO TOU IDRYMATOS KAI OXI KAI OI ALES KOINOTITES?

 10. ENIKIO PLIRONE I KKEOMOSPONDIA TOU KOMNINOU OTAN EKANAI EKDILOSIS MESA STO IDRYMA?

  GIATRE H.NIKOLAIDI EHE TON NOYSOU NA TELIONOUME ME TOYS TZAMBATZIDES.

  TO IDRYMA DEN EINAI TSIFLIKI TOU KKE SOUIDIAS

 11. @ AGANAKTISMENOI ELLINES SOUIDIAS
  Φυσικά και δεν πλήρωνε η Έλλη Χρηστάκη ενοίκιο στο Ίδρυμα.
  Απεναντίας τα χορευτικά ήταν δηλωμένα στο ABF και πληρωνόταν γι αυτά ο απατεώνας Κομνηνός Χαϊδευτός!

  Ούτε και η χορωδία πλήρωνε ενοίκιο στο Ίδρυμα!
  Απεναντίας το Ίδρυμα των Ελλήνων πλήρωνε στα μαύρα με δεκάδες χιλιάρικα (έναντι μαϊμοού-τιμολογίου) τον μαέστρο της χορώδίας του σταλινοφασιστικού ΚΚΕ!

  Φυσικά και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ (εντευκτήριο του ΚΚΕ) δεν πλήρωνε το Ίδρυμα για τις σταλινοφασιστικές εκδηλώσεις της!
  Απεναντίας, το Ίδρυμα των Ελλήνων της πληρώνει και το μισό ενοίκιο αλλά και το ολόκληρο το ηλεκτρικό ρεύμα!

  Μα τι λες είναι δυνατόν ο κουραδόμαγκας Χαϊδευτός να πληρώνει ενοίκιο για εκδηλώσεις της πλάκας του βόθρου του ΚΚΕ;
  Απεναντίας τις «εκδηλώσεις» του μισελληνικού ΚΚΕ τις πλήρωνε εξ’ ολοκλήρου το ίδρυμα των Ελλήνων ενώ παράλληλα τις χρέωνε και στην μαϊμού-ΕΟΝΣ του απατεώνα Μουσχοπάνη! Τα έπαιρνε διπλά, δηλαδή, ο κουραδόμαγκας!

  Πρώτο μέλημα του σταλινοφασιστικού ΚΚΕ με το κομπλεξικό ψώνιο προφεσόρο Παπακώστα (Παπακωλουμινάτι) ή Τόλη του Β’ του Πορθητή θα είναι η προσπάθεια για δωρεάν στέγαση του εντευκτηρίου του ΚΚΕ ή αλλιώς χαμαιτυπείον της μπαμπούσκας Μαργέτη και η έξωση φυσικά της εταιρείας που νοικιάζει τον πάνω όροφο σύμφωνα με τις προανακοινώσεις της ιστοσελίδας των κλεφτών του ΚΚΕ, την Χουλιαροσανίδα!

 12. NA TI GRAFOUN STIN BREGMENISANIDA ORGANO TOU KKE SOUIDIAS

  Δεν αφησαν πολλα λεφτα στον λογαριασμο του σχολειου…. κοπιες και βακταρια το ταμειο πηγε σχεδον μειων.

  Εεεε δεν θα χρεωσει βακταρια και δικηγορο στην Στεγη ..;

  Παλια μας τεχνη κοσκινο …που λενε!!!!!

  DEN MOU LETE RE KKEDES TA BAKTARIA KAI TOUS DIKIGOROUS POU EBAZE I OMOSPONDIA TA PLIRONE O KOMNINOS I TA PLIRONE I OMOSPONDIA?

 13. Χαχαχα
  «Δεν αφησαν πολλα λεφτα στον λογαριασμο του σχολειου…. »
  Βλέπω μια απογοήτευση από την κλέφτρα τη Χουλιάρα!

  Πόσα πολλά(!) ήθελες να σου αφήσουν μωρή;
  Πόσα σου λείπουν μωρή σταλινοπατσαβούρα;
  Όσα και να σου αφήσουν εσένα… λίγα είναι!

  Μόνο ο κουραδόμαγκας ξέρει να σε βάζει στη θέση σου: πάρε αυτά και πολλά σου είναι! Λέει όταν πας να του πάρεις παραπάνω.

 14. THA DITE TWRA THA ARHISOUN NA LENE EKDILOSI TIS OMOSPONDIAS

  SE SUNERGASIA ME TO ÅSÖ TIN IPIROTIKI ADELFOTITA TON KYPRIAKO SULOGO TIN KOINOTITA STOCKHOLMIS KAI TO GYNEKIO SYLOGO.

  THA EHOUN MPOFE KAI THA TA HREONOUN STO IDRYMA.

  KAI AUTO GIA NA DIHNOUN OTI I OMOSPODIA KANEI DRASTIRIOTITES.

  OLOUS AUTOUS TOUS ELENHEI O KOMNINOS

  DEN LOGARIAZOUN TIN DEUTERI KAI TIN TRITI GENIA TON ELLINON TIS SOUIDIAS

 15. Καλά ρε, ELLINAS
  Τώρα ξύπνησες;
  16 χρόνια τα παίρνουν από το κράτος για τη 2η και 3η γενιά;

  Ξέχασες ότι στη συνδιοργάνωση θα γράφουν και ΕΟΝΣ γιατί και οι ίδιοι τελευταία την έχουν ξεχάσει και δεν την μνημονεύουν.
  Ξέχασες και τη Βόρεια Στοκχόλμη του πεμπτοφαλαγγίτη του ΠΑΣΟΚ, του Κώστα Παπαδόπουλου ή Παΐτα!

 16. Διαβαστε στη σελλιδα Wikileaks στις 10 ιανουαριου 2012. Ανεφερετε εκει σε ντοκουμεντο οτι ο Κομνηνος και η Φρανσεσκα ειναι Πρακτορες της βορειας Κορεας. Πληρωνονται αδρα για να εισχορησουν και να διασπασουν τους Ελληνες δημοκρατες στη Σουηδια. Το κκε μαζι με τους βορεοκορεατες συναδελφους τους διεβρωσαν την Ελλαδα και την απομακρυναν απο τα ελληνοχριστιανικα ιδεωδη.

 17. EHOUN SUMBOULOUS OLO NEOLEOUS STIN ELLINIKI OMOSPONDIA SOUIDIAS KANAN ANANEOSI STO 20 SUNEDRIO TOUS ETSI AKOUSA
  .

 18. @ wikileaks
  Δεν κατάλαβες καλά!
  Αυτό που λέει είναι ότι Φραντζέσκα και Χαϊδευτός θα τιμωρηθούν με μαστίγωμα και 7 μήνες σε κάτεργα της Βόρειας Κορέας γιατί δεν έκλαψαν αρκετά τον θεόμουρλο μακαρίτη δικτάτορα, αργηγό του… εργατικού κόμματος.

  Πού το βρήκες ότι πληρώνονται;
  Από πού;
  Τα Κάπα Κάπα ή ΚούΚού ή ΚαΚα είναι γνωστό ότι δεν πληρώνουν κανέναν, μόνο… πληρώνονται δηλαδή κάνουν αρπαγές και αρπαχτές.

  Πού τα βρήκες αυτά που γράφεις;

 19. DIABASA EDW STIN ISTOSELIDASAS OTI TO HOREUTIKO HELAS TIS ELIS HRISTAKI KAI TIS KKEOMOSPONDIAS OTI EKANE EKPADEUTIKO TAXIDI STIN KRITI

  SAS PLIROFORO OTI TA ISITIRIA TA PLIROSAN OI GYNEKES MONES TOUS.

  DEN PISTEBO NA PEIRE KAPOIOS EPIDOMA GIA AUTIN TIN MEGALI DRASTIRIOTITA?

 20. Διαβάζοντας απο άλλο μπλογκ σχετικά με το ΛΟΜΒΙ μας
  diavasa pws egine agora enos blogg (foveros bussinesman o giofkos )opou anakinonete oti oloi tha kanoun diloseis i tha arthografoun dimosia me onomateponimo ke ohi psevdonimo enw taftohrona i anakinosi einai anonimi (aplos ypografete apo to blogg????!!!!??? ) foveri fasistoidis siberifora -aftoi krifoi ke oi aloi faneroi-o fasismos opos kai oi bussines blocka den koita..
  Ακόμα και εγώ κατάλαβα τι λέει το ΛΟΜΒΙ ρε ! Να σας το ξαναγράψουμε άλλη μια φορά να το καταλάβετε. Τα σχόλια εδώ μέσα είναι μόνο απο τα μέλη του ΛΟΜΒΙ.
  Μέλος του Greek lobby in Scandinavia μπορείς να γίνεις και εσύ δηλώνοντας το ενδιαφέρον σου σαν σχόλιο στο παρόν άρθρο (δεν θα δημοσιευθεί). Στο σχόλιο σου θα πρέπει να γράψεις την πραγματική σου ηλεκτρονική διεύθυνση, Ονοματεπώνυμο και την περιοχή που ζεις, ασχέτως αν είναι στην Σκανδιναβία ή σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Μετά απο το πρώτο σου σχόλιο εδώ κάτω με τα στοιχεία σου που (δεν θα δημοσιευθεί), θα μπορείς να σχολιάσεις σε άλλα άρθρα με ψευδώνυμο που εσύ προτιμάς.

 21. Γιατί μας βάζετε σε τέτοιους μπελάδες;
  Να αναγκαζόμαστε να απαντάμε σε ηλιθιότητες.

  Το θέμα έχει ως εξής και πάλι από τα γραφόμενα του… ηλίθιου!
  Συλλογή ονοματεπωνύμων γίνεται και πάλι από ανώνυμους, όπως και αν το διατυπώσουν!
  Τι θα πει «θα μπορείς να σχολιάσεις σε άλλα άρθρα με ψευδώνυμο που εσύ προτιμάς»;
  Το ονοματεπώνυμο, το Email και τον τόπο κατοικίας θα το έχουμε ήδη τσιπήσει και αυτό είναι το σημαντικό για το… ΛΟΜΒΙ!

  Ας γράψουν και μια δέσμευση (του κώλου) ότι τα προσωπικά δεδομένα που θα συλλεχθούν δεν θα χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό παρά μόνο για τον σχολιασμό στο μπλογκ και ότι δεν θα δίνονται σε τρίτους!

  Έστι, μπορεί κάποιος αφελής να δώσει το όνομά του στους ιλλουμινάτι του ΛΟΜΒΙ.

 22. @ Ο ηλίθιος του ΛΟΜΒΙ
  Kai ilithios kai fasistas…tha dosw ta pragmatika mou stixeia se kapion anonimo gia na exw to dikeoma na kanw anonima sxolia?ante re mapa ftyse ta boutia sou…kretine

 23. @ Ο ηλίθιος του ΛΟΜΒI
  ΛΟΜΒOTOMH sou kanane kiolas?

 24. RE PAIDIA GIATI ASHOLISTE ME TON GIOFKO

  NA PATE STIN ISTOSELIDATOU NA TA PEITE

  EDW ASHOLOUMASTE ME TIN KKEOMOSPONDIA.

 25. EMEIS OI ELLINES DIMOKRATES SOUIDIAS THA EIMASTE ETIMOI
  NA KATAGELNOUME KATHE PARANOMIA POU THA GINETE

  1.STO ELLINIKO IDRYMA (STEGI)
  2. STIN ELLINIKI OMOSPONDIA SOUIDIAS.

  KKEDES DEN THA SAS AFISOUME SE HLORO KLADI.
  NA TA KSEHASETE AUTA POU KANATE STO PARELTHON.

 26. Tο ελληνικο λομπυ ειναι το κρυφο μπουρδελλο του κομνηνου. Πολλες κακομοιρες ποιναλεες ελληνιδες ειναι γραμμενες εκει. Λενε οτι εχει μια βιτσα ο Κομνηνος και τις βαραει στο κωλο για να καυλωσουν και τους αρεσει. Εχει και μασσαζ με happy end για τους ανδρες. Moνο μη το μαθει η φρανσεσκα γιατι τοτε την εβαψε ο κομνηνος.

 27. KAI ALOS APO TIN NEA DIMOKRATIA PSIFIZE TON KOMNINO-KKE GIA PROEDRO KAI FUSIKA O KOMNINOS TOU EDINE TIN ANTIPROEDRIA ITAN O STELIOS SIMEOFORIDIS.

  KAMAROSTETON

  Αυτή η ομοσπονδία, η Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας (ΟΕΣΚΣ) από το 2003 ξεκίνησε δημόσια την αντίστροφη μέτρηση για την εξαφάνισή της. Στην ουσία είχε ήδη ξεκινήσει την κατρακύλα της πιο μπροστά.
  Η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι ήταν η απάτη που έκανε ο σημερινός πρόεδρός της
  Κομνηνός Χαϊδευτός (ΑΣΕΜ=ΚΚΕ), μέλος του Πολιτικού Γραφείου του KKE, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 16 χρόνια ως πρόεδρος (και άλλα τόσα ως γραμματέας και μέλος του ΔΣ της ΟΕΣΚΣ), με το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Språkåret 2001 (European Year of Languages 2001).
  Αυτή η απάτη ανακαλύφθηκε από τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΟΕΣΚΣ 2 χρόνια αργότερα, το 2003. Χρησιμοποιώντας την Ομοσπονδία, απέσπασε ο Χαϊδευτός 40.000 ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

  Η ΕΟΝΣ είναι μια οργάνωση-σφραγίδα!

  Ούτε καν ποιο είναι το διοικητικό της συμβούλιο δεν γνωρίζει ο ελληνισμός της Σουηδίας και συγκεριμένα η Ελληνική νεολαία της Σουηδίας, στο όνομα της οποίας αποσπούν αυτά τα άτομα πάνω από ένα εκατομμύριο σουηδικές κορώνες ετησίως!

  Ψάξαμε και βρήκαμε τα ονόματα αυτών που αποτελούν, υποτίθεται, το Δ.Σ. της ΕΟΝΣ και τα παραθέτουμε για την ενημέρωσή σας:

  Αλέξανδρος Μουσχοπάνης, πρόεδρος (Borås)
  Λίτσα Μαργαριτίδου, αντιπρόεδρος (Uppsala)
  Φραντσέσκα Παπαδοπούλου, γραμματέας (Stockholm)
  Μιλτιάδης Σιδέρης, ταμίας (Anderstorp)
  Χρήστος Κακαζούκης, αθλητισμός, ιστοσελίδα (που δεν λειτουργεί http://www.gruf.se) (Göteborg)
  Ιωάννης Παππάς (Stockholm)
  Σωτήριος Μπλάτσιος (Kristianstad)

  Αναπληρωματικοί
  Ελένη Μανουσαρίδου (?Malmö?)
  Χριστίνα Θρήσκου (Stockholm)
  Μαρία Μιντούρη (Stockholm)
  Νίκος Καλαϊτζίδης (Malmö)

  Αυτό το Δ.Σ. προέκυψε στο πλαίσιο ενός τριήμερου, τρικούβερτου ξεφαντώματος τον Μάιο του 2009, σύμφωνα με το… έγκυρο έντυπο του Σταλινικού ΚΚΕ αλλιώς ΟΕΣΚΣ, «Ελληνισμός του Βορρά» Δεκέμβριος 2009, σελ. 2 και 3.

 28. TO 1995 IDRITHIKE I OMOSPONDIA NEON PERASAN 18 HRONIA
  SE AUTO TO DIASTIMA I OMOSPONDIA NEON EKANE 9 SYNEDRIA

  TA 7 TELEUTEA SYNEDRIA TIS NEOLEAS EGINAN STIN NOTIA SOUIDIA KAI OHI STIN STOCKHOLMI TO TELEUTEO EGINE TO 2009

  KAI AUTO GIA NA MEIN KATALABENOUN OI ELLINES TI GINETE ME TIN NEOLEA.

  EPITELOUS KANTE KAI ENA SYNEDRIO NEOLEAS STIN STOCKHOLMI GIA NA DOUME POIA EINAI AUTI I NEOLEA POU PERNEI 1.000 000 KORONES KATHE HRONO KAI POU TA XODEBEI AUTA TA HRIMATA.

 29. SPITHA

  Ellines Dimokrates, on Ιανουαρίου 15, 2012 at 10:08 μμ said:
  EMEIS OI ELLINES DIMOKRATES SOUIDIAS THA EIMASTE ETIMOI
  NA KATAGELNOUME KATHE PARANOMIA POU THA GINETE

  1.STO ELLINIKO IDRYMA (STEGI)
  2. STIN ELLINIKI OMOSPONDIA SOUIDIAS.

  KKEDES DEN THA SAS AFISOUME SE HLORO KLADI.
  NA TA KSEHASETE AUTA POU KANATE STO PARELTHON.

  to epano keimeno to pira apo to vromoblog tou Konstantinou El Pouro Sandali

  re sy Vaggoula to pseudonimo “Ellines Dimokrates” einai gia gelio.
  Apo pou eos pou Dimokrates?
  Konta se ola ta proigoumena pou kanate sto sxoleio tou Åsö tha prostheti kai to kainourgio aristourgima sas.

  Allagi katastatikou stin Stegi mono me 7 psifous parolou pou olooi kseroume oti xreiazete 13.
  Auto to leei ksekathara to katastatiko tis Stegis.
  Poios evgale auti tin faini idea, olo eksypnada?
  O Trellogiatros me ton Anagougoulaki?

  KALA KAI POIOUS LETE ESEIS DIMOKRATES RE HOULIARA TOUS KOMOUNISTES?

  E DEN PAME KALA .

  TETIA DIMOKRATIA THA EFARMOSETE OPOS STIN OMOSPONDIA KAI TORA STO IDRYMA 17 HRONIA PROEDRO KOMNINO???????

  PST SAS PIRAME HAMBAROI EEEEEEEE KOUKOUEDES!!!!!!!!!!!!!!!

 30. elines dimokrates
  ta ksanakousame afta, ke panta patates kanete.
  pou ine i megaaali pliopsifia ton elinon pou sas stirizi?
  sikofantes den stirizi kanenas simera.
  otan to katalavete isos kati gini.
  mexri tote, mporite na mazeveste stin tounel mpana mias ke isaste astegi tora

 31. TELIKA POIA NEOLAIA EINAI AUTI RE PAIDIA POU PERNEI TO ENA EKAT. KORONES KATHE HRONO AORATI EINAI?

  DEN TIN XEREI KANEIS EDW STIN STOCKHOLMI

 32. @ manavis

  Μανάβη, καλέ… μανάβη,

  Δυστυχώς τα κόκκινα αγγούρια σου, τα έκαναν πλιάτσικο στο δρόμο τα… φουσάτα των μαμελούκων του κουραδόμαγκα συντρόφου σου… και τα πήγαν ρεγάλο στην αγγούροβα την… κουτάλω.

  Πράσινα να στείλεις που απεχθάνονται το πράσινο χρώμα τα κομούνια και δεν θα τα κλέψουν στο δρόμο τα κλεφτρόνια τα κομούνια!

  @ evropeos
  Ωρέ ανθέλληνα βλάκα Χουλιάρα ντιπ για ντιπ πια;
  Ένας ινστρούχτορας του σταλινικού ΚΚΕ μπορεί να πει για γίνει πιστευτός π.χ.:
  Είστε συκοφάντες γιατί ο πατερούλης μου ο Στάλιν έσφαξε 37.000 Ποντίους και όχι 38.000 που λέτε εσείς.
  Ή
  Η ομοσπονδία των κνιτών μας έκανε συνέδριο του Αγίου Πούτσου ανήμερα και όχι ότι δεν έκανε που λέτε εσείς.

  Τι σκατά κομούνι είσαι και σε έκαναν και ινστρούχτορα, ρε ανθέλληνα Χουλιάρα βλάκα;

  Και γιατί να μαζεύονται στην… τούνελ μπάνα;
  Έδωσε διαταγές η Παπάρω από την ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΑΕ να τους σφάξετε;
  Απαγορεύσατε κιόλας την είσοδο στους Έλληνες κομούνια;

  Είδες που δικαιωνόμαστε τώρα αλητοκουμουνιστοσυμμορίτες κλεφτρόνια;

 33. @ λομπυ με βιτσια

  Χαχχα
  Διέρρευσαν κιόλας οι πρώτες φωτογραφίες από τους παπαράτσι.

 34. Ποιο συνέδριο νεολαίας έγινε το 2009;

  Μαζεύτηκε μια ομάδα (τα παιδιά τους έστειλαν) και έπαιξαν τα μήλα και μετά χόρεψαν τσιφτετέλι.
  Αυτό ήταν όλο!
  Έτσι έγραφε το περιοδικό του σταλινικού ΚΚΕ «Ελληνισμός του Βορρά».
  Τώρα ο ανθέλληνας και βλάκας Χουλιάρας θα κατηγορεί τον κουραδόμαγκα απατεώνα Χαϊδευτό για συκοφάντη.

 35. AYTA GRAFEI I BREGMENI SANIDA ORGANO TOU KKE SOUIDIAS

  Meta to mathima poy edosan oi goneis toy ÅSE stoys xrysaygites Hlia kai Baqggo , piran oi fasistes kai to deytero mathima stin Stegi. Etsi san kamoyflarismeno kentro toys emeine to Östermalm.
  Ekei prepei oi paraplhroforhmenoi goneis na pliroforithoyn ti krybetai
  piso apo tin diaspasi kai na toys gyrisoyn tin plati fernontas ta paidia tous sto ÅSE.

  KKEDES ME TA DEKANIKIA TON KALARI (PASOK) KAI TON TERZAKI (NEA DIMOKRATIA)I O KOMNINOS (KKE) PEIRE TO SHOLEIO KAI TO ELLINIKO IDRYMA

  BLEPETE PANTA STA KOMATA YPARHOUN KAI OI APOSTATES
  SAN TON MITSOTAKI EINAI AUTA TA ATOMA

  MEGALO STELEHOS KAI O STELIOS SIMEOFORIDIS NA TON HERESTE KAI AYTON

 36. O KOMNINOS (KKE) EINAI PROEDROS STIN ELLINIKI OMOSPONDIA 17 HRONIA ME TOYS PSIFOUS TIS NEAS DIMOKRATIAS.

  STELIO SIMEOFORIDI, MANOLI TERZAKI , FOUKAKI KAI MOSHOPANI

  Μετά από αργοπορία πολλών μηνών, πραγματοποιήθηκε την Πέμτη 12 Ιανουαρίου στους χώρους και με την παρουσία εκπροσώπων της Νομαρχίας -Länstyrelsen – καθώς και των ελληνικών φορέων Στοκχόλμης, η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ελληνικής Πολιτιστικής Στέγης.

  Μετά τη συνεδρίαση, το νέο Δ.Σ. εξέλεξε πρόεδρο τον Αποστόλη Παπακώστα και Εκτελεστική Γραμματεία.

  Τα πρακτικά της συνεδρίασης θα δημοσιευτούν όταν τα λάβουμε από την Νομαρχία.

  Η ΟΕΣΚΣ σε συνεργασία με τους ελληνικούς φορείς, θα επιδιώξει την αναβίωση της Ελληνικής Πολιτιστικής Στέγης, ώστε να καταστεί και πάλι κέντρο όλου του ελληνισμού της Στοκχόλμης. Θα συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της για την απρόσκοπτη λειτουργία του Ιδρύματος, για τη θετική πορεία και εξέλιξή του.

  Ως Δ.Σ. της ΟΕΣΚΣ, ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ. της Στέγης και είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε σε ότι χρειαστεί.

  Στοκχόλμη 15 Ιανουαρίου 2012
  Το Δ.Σ. της ΟΕΣΚΣ

 37. PROS TO NEO SUMBOULIO TOU IDRYMATOS

  kitaxte mein mas ferete pali ton komnino mesa sto Elliniko Idryma kai mas kanei koumanto me tin kkeomospondia tou..

  Autos tha arhisi pali tin alilografia me ton Roso

  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2006/10/eurostate1.pdf

  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2006/10/eurostate1.pdf

  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2006/10/eurostate3.pdf

 38. @El Zorro,
  Ρε δεν το ηξερα οτι η Φραντσεσκα ειναι μεσα στο κολπο του Greek lobby in Scandinavia. Νομιζα πως ο κομνηνος τα εκανε κρυφα. Αλλα καλη η φωτογραφια των παπαρατσι της Φρανσεσκας με τη βιτσα.
  Ωρε μανα μου πολυ αντρογυναικα σταλινα. Γουσταρω θα γραφτω και γω μελος να μου κανουν μασσαζ με happy end.

 39. @Anagnostis

  Πως είναι δυνατόν να συνεδριάζουν κάποιοι και να εκλέγουν …ΠΡΟΕΔΡΟ χωρίς καν να γνωρίζουν αν έχουν γίνει αποδεκτοί από τη Νομαρχία;

  Υπάρχει καμιά απόφαση που να κατοχυρώνει την εκλογή τους;
  Έτσι τον εννοείς το …ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΝΕΜΟ που θα πνεύσει στην παροικία μας; Και ποιος θα τον φέρει αυτόν; Η αλητεία της ομοσπονδίας-γιάφκας του ΚΚΕ;

  Κρατείστε, βλάκες, τουλάχιστον τα προσχήματα!

 40. Αφού με μεγάλη ευκολία βγάζει ανακοινώσεις η μαϊμουδοποσπονδία γιατί δεν μας λεει και κάτι για το που πάνε τα λεφτά της άλλης της μαϊμοδομοσπονδίας των νεαρών κορασίδων …τύπου Φραντζέσκας κλπ.

  Σανιδοπαρμένε Anagnostis και σεις οι άλλοι του συναφιού, ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ για το δια ταύτα;

 41. Η ΟΕΣΚΣ σε συνεργασία με τους ελληνικούς φορείς, θα επιδιώξει την αναβίωση της Ελληνικής Πολιτιστικής Στέγης, ώστε να καταστεί και πάλι κέντρο όλου του ελληνισμού της Στοκχόλμης. Θα συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της για την απρόσκοπτη λειτουργία του Ιδρύματος, για τη θετική πορεία και εξέλιξή του.

  Ως Δ.Σ. της ΟΕΣΚΣ, ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ. της Στέγης και είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε σε ότι χρειαστεί.

  Στοκχόλμη 15 Ιανουαρίου 2012
  Το Δ.Σ. της ΟΕΣΚΣ

  POIA ANABIOSI TOU IDRYMATOS AUTIN?

  Deste pos eixe afisei to idryma i kkeomospondia tou komninou pou θα επιδιώξει την αναβίωση της Ελληνικής Πολιτιστικής Στέγης, ώστε να καταστεί και πάλι κέντρο όλου του ελληνισμού της Στοκχόλμης.

  http://www.grekiskakulturhuset.se/renovering/
  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

  Monon o H. Nikolaidis kai o B. Nikolopoulos afisan ergo sto Idryma gia tin deuteri genia re komnine.

 42. APO TIN ISTOSELIDA TOU GREEK LOBBY IN SCANDIANAVIA

  Greek lobby in Scandinavia

  2012/01/15
  Μας βομβαρδίζετε με σχόλια που δεν πρόκειται να δημοσιευθούν ποτέ εδώ μέσα. Ίσως να σας πείραξε πολύ οτι σας κόπηκε το βήμα προπαγάνδας που είχατε όσο καιρό το μπλόγκ το είχε ο Γιόφκος. Τώρα δεν είναι πια αυτός ο διαχειριστής εδώ οπότε για όλους εσάς απο τα άλλα μπλόγκς πασοκικά και ΚΚΕδικά τέρμα ο λόγος. Να γράφετε στα δικά σας μπλόγκς που σας εκφράζουν τέλεια.

  @ El Zorro
  Αν ανοίξεις τα στραβά σου θα διαβάσεις για την δέσμευση που αναφέρεις εδώ.
  http://ellinismossouidias.wordpress.com/%CF%83%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1/

  Άντε γεια κομματόσκυλα

  DEN TIN BLEPO GIA SOBARI ISTOSELIDA META APO AUTA POU DIABASA MOU FENONTE TSIRAKIA TOU KOMNINOU KAI AUTOI.

  DEN NOMIZO OTI PREPEI NA ASHOLITHOUME XANA ME AUTIN TIN ISTOSELIDA DEN YPARHEI EPIPEDO.

 43. RE KOSTA GIOFKO AI SIAPERA POSES MASKES THA BALIS

  PALIA EKANES KRITIKI TON KOMNINO TORA TOU LES SUNHARITIRIA .

  DEN XEREIS TI THELEIS

  KOMNINE PARTON KAI AUTON KALOS EINAI GIA TSIRAKI SOU

 44. Μην τα βάζετε με τον κ. Γιόφκο!
  Ο κ. Γιόφκος δίνει συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Ιδρύματος.
  Δ.Σ. είναι και οι αποκαλούμενοι από τους σταλινοφασίστες… χρυσαυγίτες.
  Επειδή έγινε (; δεν ξέρουμε ακόμα) πρόεδρος ένας σταλινοφασίστας ανθέλληνας, ο Αποστόλης Παπακώστας, αυτό δεν σημαίνει ότι οι, αποκαλούμενοι από το σταλινικό ΚΚΕ, χρυσαυγίτες έφυγαν.
  Το Δ.Σ. του Ιδρύματος αποτελείται τώρα, αν πιστέψουμε το ΚΚΕ και την ομοσπονδία του με ισόβιο πρόεδρο τον απατεώνα, κομματόσκυλο Χαϊδευτό, από τα… 2 άκρα: σταλινοφασίστες και χρυσαυγίτες.
  Όχι βακτάρια, αλλά διμοιρίες των ΜΑΤ θα χρειαστούν τώρα για μπορέσει να γίνει μια συνεδρίαση της προκοπής εκεί πέρα.
  Αυτό προκύπτει και από τις ανακοινώσεις των κλεφτών του ΚΚΕ μέσα από την ιστοσελίδα τους τη Χουραροσανίδα.
  Ήδη σε γνωστό χρωματοπωλείο της Στοκχόλμης τρίβουν τα χέρια τους από τη χαρά τους για τις παραγγελίες, που πήραν από τον Τόλη τον Πορθητή, για μπογιά, μαύρη ως επί το πλείστον, αλλά και κόκκινη.
  Επίσης το σταλινικό ΚΚΕ έχει παραγγείλει και καφάσια για τα αρχίδια που έτοιμάζεται να κόψει ο αγροίκος κοφταρχίδης… Συνοδινός.

 45. EHEIS DIKIKO EL ZORRO
  THA BGEI ENA MIGMA TELIO APO TA DYO AKRA

  THA FEREI I OMOSPONDIA TA DIKATIS BAKTARIA KAI OI AGIANIOTES TA DIKATOUS KAI THA DIMIOURGISOUN TA MAT

  AGIASMO THA EHOUME ME TIN ENARXI TON ERGASION TOU NEOU SUMBOULIOU TOU IDRYMATOS GIA NA PANAI OLA KALA HORIS MALOMATA?

  http://www.youtube.com/watch?v=_qHSiuFo17Y&feature=related T

 46. @ ELLINIKO IDRYMA I (STEGI)

  Δεν τα λέω εγώ αυτά για να έχω δίκιο!
  Δίκιο έχει ο ανθέλληνας σταλινοφασίστας Παπακώστας και η συμμορία του στη σταλινοΧουλιαροσανίδα.
  Αυτός είναι που τα λέει αυτά!
  Τον Τσάππο που λένε ότι είναι αντιπρόεδρος τώρα και ότι «πνέει δημοκρατικός άνεμος στη στέγη», τον λέει ο σταλινοπροφέρορας Λουδοβίκο και χαφιέ της αστυμονίας.
  Ακόμη ότι έχει δωροδοκήσει και τη Νομαρχία γιατί είναι άνθρωπος της αστυνομίας και ρουφιανεύει τα κομούνια.
  Τα ίδια λέει και η μπαμπούσκα, η Όλγα η Μαργέτη, της σταλινοσασιστικής Κοινότητας Στοκχόλμης. Μάλιστα είχαν αναρτήσει και φωτογραφίες του Χίτλερ και του Μουσολίνι και τον παρομοίαζαν με αυτούς.

  Ψέματα και συκοφαντίες του εγκληματικού ΚΚΕ ήταν;

 47. OI KKEDES KATI LENAI GIA TO TAMIO TOU IDRYMATOS OTI THA BROUNE LAGO..

  KKEDES KAI AUTO TO KANONISAME THA BALOUME EXELEKTIKI EPITROPI TON KOTSINA KAI THA TA BREI OLA ENTAXI.

  OMOS MEIN XEHNATE OTI STOU KREMASMENOU TO SPITI DEN MILANAI GIA SKINI

  MONON POU DEN IDAME KATI NA DIMOSIEBETE APO TO TAMEIO TIS OMOSPONDIAS KOMNINOU

  BALTETA STIN ISTOSELIDASAS TON APOLOGISMO TO TAMEIOU (20 SYNEDRIO) AFOU LETE OTI DIOMOSIEBONTE

 48. Oulh gia pes mas …..
  ematha oti h parataksi sou h EAS evale sto simvoulio ths Omosponditas neolea.
  70 h K andila kai 70 esy mas kanoun 140
  den nomiaete oti prepei kapote na telionoume me tous dinosavrous ???
  pantws den mporw na pw………..sfizete apo niata ekei sthn Omospondia

 49. APO TO BLOK TIS BREGMENIS SANIDAS ORGANO TOU KKE SOUIDIAS

  στο 17/01/2012 στις 2:12 μμ ALITHEIA

  POIA ANABIOSI TOU IDRYMATOS AUTIN?

  Deste pos eixe afisei to idryma i kkeomospondia tou komninou pou θα επιδιώξει την αναβίωση της Ελληνικής Πολιτιστικής Στέγης, ώστε να καταστεί και πάλι κέντρο όλου του ελληνισμού της Στοκχόλμης.

  http://www.grekiskakulturhuset.se/renovering/
  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

  Monon o H. Nikolaidis kai o B. Nikolopoulos afisan ergo sto Idryma gia tin deuteri genia re komnine.

  VAGGOULA ANT TO ERGO EINAI SAN KAI AUTO POU AFISATE STO SXOLEIO TOU ÅSÖ EXEI NA MAS KLAINE KAI I REGGES.
  EIDAME TO “MEGALO” ERGO POU KANATE POU PARALIGO NA TO KLEISETE TO SXOLEIO EPEIDIS THEN SAS AFISAN OI GONEIS NA KANETE OTI THELATE ESEIS.

  PS. AKOUGETE STIN PAROIKIA OTI O ILIAS ILI DUCE NIKOLAIDIS EVALE GNOSTI TOU SE DIAMERISMA STIN STEGI !!

  KAI META MAS TO PAIZEI O IL DUCE KAI TIMIOS !!!!

  APANTISI
  XERETE POIOS EIHE STO ONOMATOU DIAMERISMASTO MESA STO KTIRIO TOU IDRYMATOS GIAUTO MEIN MILATE.

  EAN YPARHEI STO ARHEIO
  BGALTETO EDW NA TO DOUN OI KKEDES.

 50. SAPIO sanidades ektos apo kleutes blepo eiste kai pseutes!.
  Deste ta haliasas prota kai meta na grafete vlakies.

  Gia na doume tora pos tha kathisete sto idio sumboulio tou Ellinikou idrymatos me autous pou apokaloustate eos ehthes fasistes.

  Kai xerete den einai kai liga atoma 7 sumboulous tis koinotitas tou
  Ag. ioanni tou DORITI tha ehete.

  O KOMNINOS TA EHEI DIASPASI OLA

  ELLINIKI OMOSPONDIA-IDRYMA-SHOLEIO -PASOK -NEA DIMOKRATIA

 51. Apo tin Bregmeni Sanida organo tou kke souidias

  Ma tosa ntokoumenta sas bgalame re alazones komounistes.
  Akomi gia timi kai doxa milate?

  TIMH KAI DOXA STOYS DHMOKRATES GONEIS TOY ISTORIKOY ELLHNIKOY SXOLEIOY STOKXOLMHS (ÅSE) POU ME TON ANENDOTO AGONA TOYS EDOSAN AXEHASTO MATHIMA STOYS FASISTES HLIA NIKOLAIDH, BAGGELH NIKOLOPOYLO KAI SIA ME 3 PSHFOYS SE 107.

  ETSI ANOIXAN TON DROMO THS DHMOKRATIKHS OMALOTHTAS STHN ELLHNIKH PAROIKIA STOKXOLMHS!

  H NIKH TON DHMOKRATIKWN DYNAMEWN STHN POLITISTIKH STEGH EINAI SYNEXEIA THS ISTORIKHS EKEINHS NIKHS STO SXOLEIO KAI ENA ISXYRO MYNHMA GIA OLOUS AYTOUS TOUS HLITHIOUS FASISTES KAI KRYPTOFASISTES POU EKSAKOLOUTHOUN NA KANOUN PAROMOIA SXEDIA KAI GIA TO MELLON EITE MESA APO TON AI GIANNH EITE KAI MESA APO ALLOUS LIGO POLY GNWSTOUS XWROUS.

  Timi kai doxa giauta?
  Deste pos eixe afisei to idryma to kke

  http://www.grekiskakulturhuset.se/renovering/

  H erotisi panta paramenei anapantiti edw k kero…………

  PIOS EFERE TON ROSSO AGORASTH STO ELLINIKO IDRIMA???

  doste mia apanths vre pedia epitelous…..!!!!!!!!!!

  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2006/10/eurostate1.pdf

  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2006/10/eurostate1.pdf

  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2006/10/eurostate3.pdf

  TIMI KAI DOXA
  GIA TON STELIO SIMEOFORIDI ?

  GIA TIN NEOLAIA ME TA 16 EKATOMIRIA POU DEN XEOUME POIA NEOLEA EINAI AUTI?

  TIMI KAI DOXA GIA TOSA POU ANAFERAME GIA TIN OMOSPONDIA?

  TIMI KAI DOXA EMEIS LEME STO HLIA NiKOLAIDI KAI TON BAGELI NIKOLOPOULO
  POU ANAKENISAN TO KTIRIO TOU ELLINIKOY
  IDRYMATOS STOCKHOLMIS

  THA TOUS THIMOUNTE OLOI OI ELLINES GIA TO ERGO POU AFISAN STO IDRYMA.

  Oi Dimokratikoi Ellines tis Souidias deste pws to anakenisan to Idryma
  kai to paradinoun stin deuteri kai triti genia ton ellinon souidias

  http://www.grekiskakulturhuset.se/senaste-nytt-om-renoveringen-bade-grekisk-och-svensk-text/

  Poios efere ton ROSO sto Elliniko Idryma?

 52. Gia pia timh milane oi sapiosanidades tou KKE?
  gia thn timh pou thelan na poulisoun to idriima?
  giati oi KKEdes mono afth thn timh kseroun…..thn xrhmatikh
  oxi thn hthikh…..

 53. O Ilias Nikolaidis kai o Vaggelis Nikolopoulos pou toso menos exoun
  oi KKEdes enantion tous einai atoma me dimiourgiko pnevma.
  Sto ligo xroniko diasthma – 1 mono xrono- pou dietelesan melh tou simvouliou tou Idrimatos kataferan na kanoun oti den eixan kataferei
  tosa xronia prin oi xaramofaides tou KKE.
  Milane ta erga apo mona tous….den xriazonte logia…
  Kai opios den pithetai as anoiksei ta link pou ametrites toses fores exoume parousiasei edw.

  prin
  http://www.grekiskakulturhuset.se/renovering/

  kai meta
  http://www.grekiskakulturhuset.se/senaste-nytt-om-renoveringen-bade-grekisk-och-svensk-text/

  Exete na peite tipota gia ola afta?
  Ta logia fevgoun…….ta erga omos menoun
  Giati milate gia to sxoleio kai anaferese olo se afto?
  Olos aftos o ntoros pou ginete gia to sxoleio einai skopimos ….
  Afto pou sas endiefere panta htan to Idrima kai giafto kopteste…..

 54. me 8 ekatomiria danio, ego ta to estrona me plakes xrisou.
  stin tsepi posa mpikan den mas lete.
  apologismos egine gia ta 8 ekatomiria ke tin mexri simera diaxirisi ?
  afta rota i parikia ton elinon.
  ta ala ola ine aplos ipekfiges..

 55. TO PARAKATO VINDEAKI EINAI APO PALIA SYNEDRIASI OTAN ZOUSE O GIANNIS KASTRINAKIS

  O OPOIOS ELEGE TO IDRYMA THA TO PAREI TO KKE MONON OTAN PETHANOUN OI TRIS IDRITES

  FRAGOS MERAKOS KAI NTALIANIS
  E LOIPON PRIN DUO HRONIA EHOUN PETHANI KAI OI TRIS GERONTES DORITES.

  EDW FONAZEI O SINODINOS GIA TA TAMIA TOU ELLINIKOY IDRYMATOS EINAI KEROS NA TA PARETE TA TAMEIA OMWS TWRA THA YPARHEI STENI PARAKOLOUTHISI .

  DEN THA SPATALOUNTE TA HRIMATA SE TIHON PARTI POU THA DIORGANONI I ELLINIKI OMOSPONDIA TOU KOMNINOU

 56. APO TIN ISTOSELIDA TIS OMOSPONDIAS

  http://www.grekiskariksforbundet.se/

  KKEDES SUGOURA EKLEKTHIKE O PAPAKOSTAS PROEDROS??????

  BALTEMAS TA PRAKTIKA TIS SYNEDRIASIS TOU IDRYMATOS NA TA DOUME.

 57. APO PALIA SINEDRIASI TOU ELLINIKOU IDRYMATOS
  OTAN ZOUSE O GIANNIS KASTRINAKIS

 58. Telika tha mas pei i vregmenisanida poios einai proedros sto Idrima?

 59. Ena komati apo tin anakoinosi tou ellinikou idrymatos stockholmis

  Ο έκπτωτος (η θητεία του έχει λήξει από τις 2 Μαΐου 2011) «πρόεδρος» Κομνηνός Χαϊδευτός προσπάθησε, σύμφωνα με τα πρακτικά της συνεδρίασης το 2001 και την γραπτή μαρτυρία του μεσίτη, να πουλήσει με πλαστά έγγραφα και τίτλους ιδιοκτησίας το μοναδικό πολιτιστικό κτίριο των Ελλήνων στη Στοκχόλμη. Έχει ακόμα το θράσος ο Κομνηνός Χαϊδευτός να αυτοπροτείνεται και σαν υποψήφιος για το ΔΣ του Ιδρύματος!

  Poios efere ton ROSO sto Elliniko Idryma?

  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2006/10/eurostate1.pdf

  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2006/10/eurostate1.pdf

  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2006/10/eurostate3.pdf

  Αυτή η ομοσπονδία, η Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας (ΟΕΣΚΣ) από το 2003 ξεκίνησε δημόσια την αντίστροφη μέτρηση για την εξαφάνισή της. Στην ουσία είχε ήδη ξεκινήσει την κατρακύλα της πιο μπροστά.
  Η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι ήταν η απάτη που έκανε ο σημερινός πρόεδρός της
  Κομνηνός Χαϊδευτός (ΑΣΕΜ=ΚΚΕ), μέλος του Πολιτικού Γραφείου του KKE, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 16 χρόνια ως πρόεδρος (και άλλα τόσα ως γραμματέας και μέλος του ΔΣ της ΟΕΣΚΣ), με το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Språkåret 2001 (European Year of Languages 2001).
  Αυτή η απάτη ανακαλύφθηκε από τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΟΕΣΚΣ 2 χρόνια αργότερα, το 2003. Χρησιμοποιώντας την Ομοσπονδία, απέσπασε ο Χαϊδευτός 40.000 ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 60. Για την ιστορία παραθέτουμε τα σχόλια των φίλων «PRESS STOP!», «Δοξάστε με!» και «Απορημένος» που διέγνωσαν τις εξελίξεις μετά τις 12/1 στο Ίδρυμα:

  1) PRESS STOP!, on Ιανουαρίου 13, 2012 at 3:15 μμ said:

  Άντε με το καλό κι άλλο καινούργιο ψώνιο πρόεδρος μας προέκυψε ύστερα από μια συνεδρίαση της Στέγης. Ο τελευταίος αν δεν κάνω λάθος ήταν ο …Γεωργιάδης. Τώρα είναι ο Παπακώστας με τις δεινές του ικανότητες να προεδρεύει γενικές συνελεύσεις κουκουεδοαλοπαρμένων γονέων και κηδεμόνων.
  Αν εκεί έμαθε πως λειτουργεί η Δημοκρατία τότε δεν μας εκπλήσσει ότι το παίζει Πρόεδρος. Και εις ανώτερα!
  Την πάτησε όμως γιατί τους δούλεψε όλους η … Σεβαστή και δεν πρόκειται να επιστρέψει το πορτραίτο του Στάλιν που εξαφάνισε από τη Στέγη.
  Και χωρίς Ιωσηφάκη να αγρυπνά πάνω από το γραφείο σου πρόεδρος της Στέγης του Αη Γιάννη δεν γίνεσαι.
  Έτσι δεν είναι Σεβαστούλα

  2) Δοξάστε με!, on Ιανουαρίου 14, 2012 at 12:22 πμ said:

  Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά πατέρα;
  Περιμένω το ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ του μεγάλου ψώνιου για να πεισθώ ότι οι μπολσεβίκοι είναι ante portas.
  Σήμερα η Στέγη έχει νόμιμο Συμβούλιο κι αυτό προέκυψε στις 28 Οκτωβρίου. Σας λέει μήπως κάτι η …ημερομηνία;
  ΟΧΙ, κομουνάκια. Δεν θα σας βγει ούτε και αυτή τη φορά

  3) Απορημένος, on Ιανουαρίου 17, 2012 at 11:55 πμ said:

  @Anagnostis
  Πως είναι δυνατόν να συνεδριάζουν κάποιοι και να εκλέγουν …ΠΡΟΕΔΡΟ χωρίς καν να γνωρίζουν αν έχουν γίνει αποδεκτοί από τη Νομαρχία;
  Υπάρχει καμιά απόφαση που να κατοχυρώνει την εκλογή τους;
  Έτσι τον εννοείς το …ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΝΕΜΟ που θα πνεύσει στην παροικία μας; Και ποιος θα τον φέρει αυτόν; Η αλητεία της ομοσπονδίας-γιάφκας του ΚΚΕ;
  Κρατείστε, βλάκες, τουλάχιστον τα προσχήματα!

  ΜΕΓΑ ΨΩΝΙΟ, ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΤΩΝ 24 ΩΡΩΝ, Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΦΚΑΣ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΣΕ ΕΚΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΛΟΙΠΟΙΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ. Τι σχέση έχουν αγαπητέ μου…προφέσορα οι δημοκρατικοί άνεμοι με τη Σιβηρία και τα Γκουλάγκ; Μετά από τόσα χρόνια σπουδών θα πρέπει να το γνωρίζεις…

  Περιμένουμε με ανυπομονησία τον επόμενο ΠΡΟΕΔΡΟ. Αυτή τη φορά μπορεί να μας βγει και …τσόκαρο. Η Χρηστάκη; Όλα να τα περιμένουμε!

 61. .TO SHOLIO AUTO EINAI APO TIN BREGMENI SANIDA
  EINAI I MONI FORA POU DEN BRIZOUN

  EDW DIHNEI OMWS GIATI KINIGISANE TON NIKOLAIDI KAI TON NIKOLOPOULO
  AKRIBOS GIA TO IDRYMA

  OMWS SHOLIA DIKAMAS DEN TA BAZETE POTE.

  στο 19/01/2012 στις 1:30 μμ DETECTIVE

  ΕΛΛΗΝΙΔΑ, on Ιανουαρίου 19, 2012 at 12:11 πμ said:
  O Ilias Nikolaidis kai o Vaggelis Nikolopoulos pou toso menos exoun
  oi KKEdes enantion tous einai atoma me dimiourgiko pnevma.
  Sto ligo xroniko diasthma – 1 mono xrono- pou dietelesan melh tou simvouliou tou Idrimatos kataferan na kanoun oti den eixan kataferei
  tosa xronia prin oi xaramofaides tou KKE.
  Milane ta erga apo mona tous….den xriazonte logia…
  Kai opios den pithetai as anoiksei ta link pou ametrites toses fores exoume parousiasei edw.

  prin
  http://www.grekiskakulturhuset.se/renovering/

  kai meta
  http://www.grekiskakulturhuset.se/senaste-nytt-om-renoveringen-bade-grekisk-och-svensk-text/

  Exete na peite tipota gia ola afta?
  Ta logia fevgoun…….ta erga omos menoun
  Giati milate gia to sxoleio kai anaferese olo se afto?
  Olos aftos o ntoros pou ginete gia to sxoleio einai skopimos ….
  Afto pou sas endiefere panta htan to Idrima kai giafto kopteste…..

  TO EPANO SXOLIO TO PIRA APO TO VROMOBLOG TOU KONSTANTINOU EL POURO SANDALI.

  KATARXAS, MBOREITE NA MOU PEITE POS VGALATE TO SYMBERASMA OTI OLOI POU GRAFOUN STIN VREGMENISANIDA EINAI KKE?

  AUTO EINAI PSEMA, EDO GRAFOUN ATOMA APO OLES TIS PARATAKSEIS KAI ATOMA POU DILONOUN EKTOS TI POLITIKI.

  DEUTERON: STO OTI EXOUN DIMIOURGIKO PNEUMA THEN SUMFONW ALLA OTI EXOUN KATASTROFIKO PNEUMA ME FASCISTOIDIS METHODOUS AUTO TO YPOGRAFW.

  TA “ERGA ” POU KANAN MBOROUME NA TO SYZITISOUME.
  EUKOLA EINAI NA PAREIS DANEIO GIA NA KANEIS ERGA ALLA DYSKOLO NA TO APOPLIROSEIS.
  KAI ENA DANEIO MBOREI NA EINAI KATASTROFI EAN THEN YPARXOUN ARKETA EISODIMATA.

  MILAME GIA TO SXOLEIO GIATI APO EKEI KSEKINISAN O ILIAS IL DUCE NIKOLAIDIS KAI O EVAGELOS VAGGOULAS NIKOLAIDIS.
  ME KRYFI AGENDA, TAXAM IRTHAN NA PARAGOUN ERGO STO SXOLEIO TOU ÅSÖ KAI ANTI GIA ERGA VLEPAME NA KSEDYPLONETE ENA KRYFO SXEDIO GIA NA PAROUN TIS DYO THESEIS TOU SXOLEIO STIN STEGI GIA NA PAREI O KASTRINAKIS TIN PLIOPSIFIA KAI KATEPEKTASI NA ALLAKSOUN TA KATASTATIKA STIN STEGI , AKRIVOS AUTO POU PROSPATHEI O IL DUCE TORA POU SYNEXIZEI TO ERGO TOU MENTORA TOU.

  OPOTE OTI EMAS MAS ENDIEFERE I STEGI PANTA EINAI PSEMA KAI AUTO POU EXEI KINISEI TO ENDIAFERON GIA TIN STEGI EINAI TA TRELLA SXEDIA TOU TRELLOUGIATROU KAI I OURITSA TOU.

  FIRI FIRI TO PATE , GIA ALLAGI KATASTATIKON OSTE NA MIN MBOROUN NA MBOUN ATOMA POU THEN EINAI TIS ARESKIAS SAS.

 62. EHW MIA APORIA ME TIN BREGMENI SANIDA
  GIATI DEN APANTISE POTE STO EROTIMA POIOS EFERE TON ROSO STO IDRYMA?

  TIS EPISTOLES TIS DIBASATE DEN HRIAZETE EGW NA TIS KSANADIMOSIEUSO

  AN EHETE TO THAROS APANTISTE GIA AUTES TIS EPISTOLES
  EKEI THA SAS PARADEHTO

 63. Mathenoume oti kai i omospondia ergaton ellados stin sunedriasitis tha ferei baktaria. Giati mpoukari STIN SINEDRIASITOUS to PAME (KKE)

  http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2124469

  EINAI DINATON NA MEIN FEROUN VAKTARIA?
  FOBOUNTE TIN MAURI MPOGIA

 64. Τόσο εύκολο τό ‘χεις DETECTIVE μου να πάρεις ΔΑΝΕΙΟ;

  Ρώτα τον πάτρωνά σου κουραδόμαγκα και τον Αντωνιάδη αν είχαν μούτρα να εμφανιστούν στις τράπεζες όταν ήταν στη Διοίκηση του Ιδρύματος. Όχι μόνο δάνειο δεν τους έδειναν, λόγω αφερεγγυότητας, αλλά κόντευε να τους πάρουν και το Σπίτι.

  Λέτε γι’ αυτό να έψαχναν ρώσσους να το …πουλήσουν;

 65. Mia apanthsh sth vregmenh sapiosanida:

  KATARXAS, MBOREITE NA MOU PEITE POS VGALATE TO SYMBERASMA OTI OLOI POU GRAFOUN STIN VREGMENISANIDA EINAI KKE?

  xorio pou fenete kolaouzo den thelei…
  aftos o strouthokamilismos sas den exei oria…
  pantws amerolhpto den einai to blog tou Xouliara giati opios grapsei
  ksefevgontas apo th gramh k to ifos tou den dimosievete to sxolio tou
  Peri aftou exw prosopikh empiria….

  DEUTERON: STO OTI EXOUN DIMIOURGIKO PNEUMA THEN SUMFONW ALLA OTI EXOUN KATASTROFIKO PNEUMA ME FASCISTOIDIS METHODOUS AUTO TO YPOGRAFW.

  Pio katastrofiko pnevma apo afto tou Komnhnou pou prospathise na poulhsh to idrima se Rosso ????? den nomizw……
  Edw milame gia plhrh katastrofh…..pantelhs exafanish
  Aloste thn katastrofh th dixnei afto: (ante na to ksanavaloume mpas k to empedosete!!!!!)

  http://www.grekiskakulturhuset.se/renovering/

  TA “ERGA ” POU KANAN MBOROUME NA TO SYZITISOUME.
  EUKOLA EINAI NA PAREIS DANEIO GIA NA KANEIS ERGA ALLA DYSKOLO NA TO APOPLIROSEIS.
  KAI ENA DANEIO MBOREI NA EINAI KATASTROFI EAN THEN YPARXOUN ARKETA EISODIMATA.

  Nai afto einai alithia ….kataferan na paroun daneio gia na simazepsoun to Idrima.Ena ktirio kosmhma gia thn paroikia twn ellinwn plin omos
  paramelhmeno kai sxedon etoimoropo apo thn adiaforia twn proigoumenwn dioikhsewn.
  efkolo loipon htan na paroun daneio giati eixan prosopo kati pou eseis den kataferate…..giati den eixate thn axiopistia kai thn feregiothta stis souidikes trapezes.
  Den katalavenw giati tosos polemos gia olh afth thn prospathia na anakenisthei to ktirio pou sto katw katw einai k periousia tou ellinismou.???
  Katastrofh tha exelixthei ena daneio an den eisai sinephs stin apopliormh tou…..
  Sthn prokimenh periptosh omos kai eisodimata ipirxan apo to Idrima
  kai prothesi ipirxe gia sosth diaxirish aftwn.
  Spatales olo afto to diasthma pou htan sto simvoulio o Nikolaidhs kai o
  Nikolopoulos den ginane….apenantias prospathia gia noikokirema egine.

 66. PROS TIN BREGMENI SANIDA ORGANO TO KKE SOUIDIAS

  KKEDES NA KSERETE OTI I KOINOTITA TOU AGIOU IOANNI ME AUTOUS TOUS SUMBOULOUS POU EHEI

  THA SINEHISEI NA ERGAZETE ME ZILO OPWS TA 4 TELEUTEA HRONIA GIA TO KALO TIS DEUTERIS KAI TRITIS GENIAS TON ELLINON TIS SOUIDIAS

  TO ELLINIKO IDRYMA POLITISMOU TIS SOUIDIAS PREPEI NA TO KRATISOUME GIATI ONTOS EINAI ENA STOLIDI TOU ELLINISMOU

  PEISTEBOUME AKRANDAKTA OTI STO MELON THA MAS PLISIASOUN KAI ALOI

  KAI STO TELOS TO KKE EINAI AUTO POU THA APOMONOTHEI.

  AFISAME ERGO

  BRABO STO SUMBOULIO POU THA PARADOSI ERGO.

  BRABO STOUS TSAPO, NIKOLAIDI, NIKOLOPOULO, KOTAIDI, GOUGOULAKI, LEKO, PAPAGEORGANTA, DEBONERA SANDALI, KAI TOUS ALOUS.

  DESTE TI PARADINOUME.

  http://www.grekiskakulturhuset.se/senaste-nytt-om-renoveringen-bade-grekisk-och-svensk-text/

 67. BRABO KAI STIN ISTOSELIDA ELLINES TIS SOUIDIAS
  POU PROSPATHISE NA BGALEI OLA TA NTOKOUMENTA TOU IDRYMATOS

  ALA KAI TIS OMOSPONDIAS GIA NA GNORIZOUN OI ELLINES TIS SOUIDIAS TA PANTA.

  BRABO KAI TOUS SHOLIASTES AUTIS TIS ISTOSELIDAS
  POU PREPEI OMWS NA MEIN BRIZOUME ALA ME TA EPIHIRIMATA MAS NA PITHOUME

  TO DIKEO EINAI ME TO MEROS MAS SUNTOMA THA MAS PLISIASI O ELLINISMOS TIS SOUIDIAS KAI THA APOMONOSI TO KKE SOUIDIAS.

  NASTE SUGOURI GIAUTO.

 68. Auta grafei i bregmeni sanida organo tou kke souidias

  ALLA GREKER – POTENTIELLA KANDIDATER
  GIA NA TOUS ENGRINEI O IL DUCE PREPEI NA STEILOUN TO CV GIA SOUPERELENXO, THEN FTANEI AUTO PERNEI KAI ENA UC ( DILADI ELENXO TIS OIKONOMIKIS KATASTASIS)
  – AME TO PALIKARI OLA TA EXEI SKEFTEI !!

  Kai ti na kanei re kkedes o Nikolaidis?

  Na afisi sto sumboulipo tou Ellinikou Idrymatos Stokholmis
  Atoma opos ton STELIO SIMEOFORIDI?

  POU TON EIHATE KAI ANTIPROEDRO TIS OMOSPONDIAS KAI SA EDINE TIN PROEDRIA (KOMNINO)

  BRABO SAS.

  http://www.youtube.com/user/ellinessouidias/featured

 69. Katheste kai asholeisthe me mia houfta anisoropous.Einai programmatismenoi. Den akoun ,den vlepoun kai kanoun pws den xeroun.Gia to sholeio mas kathe Savvato me ton trampoukismo tous eihan tromaxei tous goneis kai kanenas den tolmouse na milisei.Mia houfta thithen politismenoi symperoferontane opws to pame kai opws oi indianoi akrivws otan ekanan epithesi kai milane gia dimokratia.Poioi?Autoi pou den anikoun se kanenan komma opws lene.Kai auto na dehthoume kai apo tis praxeis tous to symperasma einai to idio. Anarhikoi ,komplexikoi,anisoropoi epikindinoi gia tin koinwnia kai tin Dimokratia.
  Nomizete den taxeroun ola auta?Ola ta xeroun.Kai gia to daneio kai gia to prostimo 3 hronia pou mas evaze h eforia me 130000 korwnes ton hrono giati htan anikanoi na diaheiristoun swsta to idryma kai leei h eforia.To 2001.2003 ? Eprepe to mprostino to ktirio na apodidei esoda peripou 800000 kor.oso diladi kai to pisino AN OXI PERISSOTERA. Gia auto ton logo trwgame to prostimo.Ta leei o ntalianis se ena gramma tou pou einai sto diadiktio.Sakoules tou ICA me apodeixeis apodeixeis tou xeriou enoikiwn anakainisi kathe hrono tou kolou kai tosa alla.To thrasos autwn twn onwn den ehei oria.Einai epikinduna stoiheia pou vrikan edafos se dimokratiki hwra kai ekmetaleuonte tis katastASEIS TOUS NOMOUS KAI TIN DIMOKRATIA.

 70. Η νέα γενιά
  Πολλοί είναι σήμερα αυτοί που θεωρούν ότι η νέα γενιά των ελληνόπουλων της Σουηδίας, αν δεν έχει εντελώς χαθεί, είναι πολύ απομακρυσμένη από την πρώτη γενιά και την Ελλάδα. Μία πρώτη επιφανειακή θεώρηση, ίσως να τους δίνει δίκαιο. Είναι γεγονός πάντως ότι τα νέα παιδιά των ομογενών μας, παραμένουν μακριά από τους συλλόγους και τις κοινότητες, δεν μιλούν άπταιστα τα ελληνικά και δεν έχουν και πολύ καλές γνώσεις του ελληνικού πολιτισμού

 71. PROS TIN BREGMENISANIDA

  O ILIAS NIKOLAIDIS ISOS NA MEIN XEREI APO KOMATIKES DIADIKASIES KAI TRIKLOPODIES

  OMOS EINAI ENAS LAMBROS EPISTIMONAS
  KAI AFISE ERGO STO ELLINIKO IDRYMA

  TIN ANAKENISI STO ELLINIKO IDRYMA THA TIN HARI I DEUTERI KAI I TRITI GENIA TON ELLINON SOUIDIAS

  DEN EINAI APATEONAS ALA OUTE KAI THELEI APATEONES MESA STO IDRYMA.
  KAI POLU KALA KANEI

  EMEIS DEN HRIAZOMASTE SIMEOFORIDIDES MESA STO IDRYMA

  KATALABATE PALIKARIA TIS BREGMENIS SANIDAS?

  ANTI NA AGALIAZETE TIN DEUTERI GENIA KAI MALISTA EPISTIMONES TOUS DIOHNETE.

  MAZEPSTE SIMEOFORIDIDES KAI DINOSABROUS MESA STIN OMOSPONDIA BRABOSAS

  ETSI THA PAME MPROSTA.

 72. NOMIZW OTI I KOINOTITA TOU AGIOU IOANNI DEN HRIAZETE NA KANEI ENSTASI ENANTION TIS APOFASIS TIS NOMARHIAS

  MEIN KANOUME TA IDIA LATHOI POU EKANE TO KKE OTAN KINIGOUSE TIN ELLINIKI KOINOTITA AGIOU IOANNI ME DIKASTIRIA LEGONTAS OTI AUTI I KOINOTITA DEN UPARHEI

  ENO ZOUSAN AKOMI OI TRIS GERONTES DORITES TOU IDRYMATOS
  A.FRAGOS D. MERAKOS KAI D.NTALIANIS

  PREPEI NA DIXOUME ANOTEROTITA GIA TO KALO KAI TIN ENOTITA TOU ELLINISMOU TIS SOUIDIAS.

  OI ELLINES STO MELON THA KATALABOUN KAI THA KRINOUN POIOS AFISE ERGO

  DEN HRIAZONTE ENSTASIS KAI DIKASTIRIA.

  EINAI MIA SUMBOULI ENOS AGIANIOTI ELLINA

  Διαβάστε τα έντυπα του Α. Φράγκου για το ίδρυμα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ – ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ

  Ελληνική Πολιτιστική Στέγη Στοκχόλμης (2001), μέρος 1ον
  Ελληνική Πολιτιστική Στέγη Στοκχόλμης (2001), μέρος 2ον
  Ελληνική Πολιτιστική Στέγη Στοκχόλμης (2001), μέρος 3ον
  Ελληνική Πολιτιστική Στέγη Στοκχόλμης (2001), μέρος 4ον

 73. Detective i Kolombiana sti stalinosanida tou anthelina vlaka houliara
  vrizei apo ta sothika tis giati mporei na tsimpisei kamia korona apo to idryma twra pou pneei Dimokratikos ! ! ! (Gulag-V.Korea-Kouva ! )
  anemos apo ta routhounia tou Stalin .Logariazoun ta kleftronia tou KaKaE hwris ton xenodoho ton Agio mas to Gianni pou ta mathimata eginan mathimata .Eleghos sta panta kai ti paramikri vrwmia stin astynomia minisi . Ohi opws tote pou de minisan tous apateones Komnino kai Antwniadi gia to Rosso kai den pigan kai to timologio tou Synodinou sto Skatte na doume an to Dekahiliaro to dilose .
  Dekara tsakisti ligouria tou KaKaE den tha klepsete .
  Kotaidis Gougoulakis Nikolopoulos Nikolaidis Kerveroi tha einai mazi
  me tou ypoloipous aigianiotes .Efialtes tha vlepete vromokleftronia kai to revma tha to plirwsei i Giagia tis sapiosanidas kai tsatsompampouska tis giafkas.
  Sas pirazei stalinia pou anakainithike to idryma giati mono se ahouria kai vothrous eiste mathimenoi !

 74. Αγαπητοί αναγνώστες!

  Οι τραμπούκοι κουκουέδες δεν έχουν να επιδείξουν έργο για τον ελληνισμό της Σουηδίας. Απεναντίας, καταστρέφουν ό, τι περάσει στα χέρια τους. Ειδικά όπου υπάρχει ταμείο το κάνουν δικό τους για να εκδικηθούν τους …κακούς καπιταλιστές που απομυζούν την εργατιά.

  Ρίξτε μια ματιά στην Ομοσπονδία. Διάσπαση, λαμογιά και βλαχαδεριό (κιτσαριό). Ποιος έλληνας είναι περήφανος για το πώς την κατάντησε το βλαχαδερό του ΚΚΕ που δεν λέει να ξεκολλήσει από την προεδρία της μαζί με το άλλο το χούφταλο του «δεν πληρώνω»;
  Γιατί λέτε έχουν σκυλιάσει οι μοχθηροί κουκουέδες με τον Γιατρό το Νικολαΐδη; Για δυο απλούς λόγους. Τους χάλασε το …ΠΑΡΤΥ!

  Πρώτα στο σχολείο. Μόλις άρχισε να βάζει τάξη στα οικονομικά του συλλόγου των γονέων και κηδεμόνων πλάκωσε η δυσοσμία κι έγινε ανεπιθύμητος από τους σκυλολόι του ΚΚΕ. Στο τέλος «κατάφεραν» και τον έδιωξαν.

  Τώρα στη Στέγη . Εκεί πάλι απέδειξε ο δραστήριος Νικολαΐδης ότι μπορεί να διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία του ελληνισμού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε χρόνο μηδέν κατάφερε να αναστρέψει την φθίνουσα πορεία στα οικονομικά της Στέγης και να ανορθώσει ό,τι γκρέμισαν οι κουκουέδες και τα τσιράκια τους τρεις ολόκληρες δεκαετίες. Ούτε ένα χρόνο δεν έχει στη Στέγη και κατάφερε να ανακαινίσει το κτήριο που ήταν σε κατάρρευση.

  Έ, αυτό δεν θα του το συγχωρήσει ποτέ το ΚΚΕ και γι’ αυτό έχουν λυσσάξει μαζί του.

  Καταλαβαίνετε λοιπόν που είναι το πρόβλημα. Θέλουν τη Στέγη γιατί δεν τους έχει απομείνει τίποτα άλλο να την ξεκοκαλίσουν ξανά μιας και είναι παντελώς ανίκανοι να προσφέρουν κάτι θετικό στην Παροικία.

  ΣΥΓΧΑΡΗΤ¨ΗΡΙΑ, λεβέντη, ΓΙΑΤΡΕ. Άτομα σαν κι εσένα κρατούν τον ελληνισμό ζωντανό. Μαζί σου!

 75. Stin bregmeni Sanida estila auto to sholio kai den to balanai

  Autoi lenai bazoun ola ta sholia apo opou kai ean proerhonte .
  Diladi den bazoun monon tou kke Souidias

  Poios efere ton ROSO sto Elliniko Idryma?

  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2006/10/eurostate1.pdf

  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2006/10/eurostate1.pdf

  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2006/10/eurostate3.pdf

  ALA KAI OUTE APANTANE SE AUTIN TIN EROTISI EDW KAI ENA HRONO

  GIA TON ROSO AGORASTI !!!!!!!!!!

 76. .@ Agioaniotis

  Sosta ta les agianioth …..
  xriazete na dothei topo stous anthropous ths defterhs genias
  kai to oti den asxolounte oi neoi me ta tis paroikias…afto prepei na mas
  provlimatisei.
  Alla pou na tous afisei o Komnhnos?H Omospondia kontevei na ginei mafsoleio.
  30 xronia den einai pola?? epitelous prepei na katalavei to KKE oti iparxoun neoi antropoi pou exoun oreksi gia doulia kai pou theloun na prosferoun
  Opos egine kai sto Idrima….pou anelave neo aima kai parigage ergo .
  As mas diksei k h kkeomospondia poio einai to ergo ths….
  Ti ekane ola afta ta xronia? …pou ependise tis epixorigiseis pou pire ka apo Souidia kai apo Ellada.??????
  Ta duo teleftea xronia poloi ellines simpatriotes mas metanastevoun sth Souhdia anazitontas ena kalitero melon gia aftous kai ta pedia tous….
  Poia einai h voithia pou dinei s aftous h Omospondia gia na mporesoun na vroun doulia kai na entaxtoun sth souidikh koinonia?
  Apolytos kamia…..plhrhs adiaforia…….
  K ai gia tous neous edw …..poio einai h merimna ths???
  To mono pou kserei kala na kanei einai na parousiazei dithen neoleous
  gia na pernei tis epixorigiseis apo to souidiko kratos.

  Alithia pou pane ola afta ta lefta???

  Afta prepei na mas provlimatizoun olous tous ellines ths paroikias..
  As agaliasoume loipon anthropous pou theloun na prosferoun kai to deixnoun me ta erga tous opos einai to simvoulio tou Idrimatos.

 77. OI AGIANIOTES POU PEIRAN TIN SKITALI APO TOUS TRIS GERONTES DORITES

  1.A.FRAGO
  2.D.MERAKO
  3.D.NTALIANI

  APEDIXAN OTI EINAI AXIOI ME TA ERGATOUS
  ANAKENISAN TO KTIRIO TOU IDRYMATOS

  KAI KRATOUN TIN KOINOTITA TOU AGIOU IOANNI ZONTANI.

 78. apo th vregmenh sanida:
  Στρουθοκαμηλισμός

  Τρόπος συμπεριφοράς που αναφέρεται στο εξής παράδοξο: παρότι κάποιος βλέπει τον κίνδυνο, αντί να τον αντιμετωπίσει, προτιμά να κάνει ότι δεν υπάρχει, ελπίζοντας ενίοτε ότι το πρόβλημα θα λυθεί μόνο του.

  Ρήμα «στρουθοκαμηλίζω»

  Η λέξη προέρχεται από την κοινή λανθασμένη πεποίθηση ότι οι στρουθοκάμηλοι όταν βλέπουν κίνδυνο, αντί να πάρουν δρόμο, στέκονται όρθιες και θάβουν το κεφάλι τους στην άμμο… πιστεύοντας ότι αφού δε βλέπουν το λιοντάρι, δε θα τις βλέπει ούτε αυτό… οι χαζές.

  Οι αλήθεια όμως είναι ότι οι στρουθοκάμηλοι δεν κάνουν έτσι!!! Στην πραγματικότητα όταν κρύβονται, ξαπλώνουν, χαμηλώνουν το κεφάλι και προσποιούνται ότι είναι λοφίσκος, αλλά δεν στέκονται όρθιες θάβοντας το κεφάλι τους.

  Μετά από αυτή την επιμορφωτική παρένθεση, καταλήγουμε ότι όπως και να έχει, η έκφραση υπάρχει και χρησιμοποιείται για τα καλά!

  Kanete tous dianooumenous kai tous polykserous kai eironeveste akoma kai episthmones opos to giatro Nikolaidh
  An thelete na kanete tous mages na mhn antigrafete apo google
  na dinete monoi sas thn ermhnia …..thn opoia malon den thn kserate….
  kai giafto anatreksate sto leksiko Slang.gr

  http://www.slang.gr/lemma/show/strouthokamilismos_10526

  etsi kanw k egw th dianooumenh k thn kserola…..
  elpizw meta apo arketh meleth na katalavate ton oror strouthokamilizw

  aaaaaaa kai na sas rothsw kati vre KKEdes……………
  Mipos ta ptyxia ta pirate me skonakia???????

 79. KKEDES POIOS EFERE TON ROSO STO IDRYMA?????

  AUTA GRAGEI I BREGMENI KKESANIDA

  Vregmeni Sanida

  Επειδή τα συνταρακτικά γεγονότα στην παροικία μας είναι σε εξέλιξη και αναμένονται συνταρακτικά γεγονότα η σύνταξη της Β.Σ. θέλοντας να προετοιμάσει τους αναγνώστες της στην νέα ορολογία επεξηγεί παρακάτω την ακριβή έννοια του όρου στρουθοκαμηλισμός (strutsbeteende). Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε την επεξήγηση και άλλων όρων ούτως ώστε να διευκολύνουμε τους αναγνώστες μας να κατανοήσουν τα προσεχή μας άρθρα.

  Για παράδειγμα η αγγλική έκφραση “for your eyes only” που αναφέρι ο Detective σημαίνει “για τα μάτια σου μόνο” δηλαδή σε απλά ελληνικά “να κάνουμε κάτι χωρίς να το μάθει κανένας”. Η ακριβής επεξήγηση της έκφρασης έχει ανατεθεί στον συντάκτη μας Νεανία. Αναμένουμε την όπως πάντα καυστική ερμηνεία του.

  Τα παραπάνω σχετίζονται φυσικά με το θέμα της γελοιογραφίας, δυστυχώς όμως ότι και να φαντάζεστε δεν μπορεί να υπερβεί τις εξελίξεις και την εξιστόρηση των διαδραμαζόμενων γεγονότων για τα οποία προετοιμάζουμε εκτεταμένα άρθρα. Η σύνταξη παρακινεί τους τακτικούς συνεργάτες, Ταβερνιάρη, Μαθήτρια, Γιωρίκα, Παππού, Μητέρα, Πυθία, Πυθαγόρα, Ηρόδοτο, Καρφί, Νεανία, Σχολιαστή, Αμην, Simone, Sigmund, Ηanna, Lord Byron, Detective, Robin και ολους τους άλλους έκτακτους συνεργάτες να είναι σε επιφυλακή.

 80. Καλά θα κάνει ο γλοιώδης σταλινοφασίστας ανθέλληνας Αυνανίας προφεσόρος της Κοινωνιολογίας να αρχίσει τις επεξηγήσεις του από τους όρους «φασίστας» και «χρυσαυγίτης»!

  Γιατί από τις συνεχείς ανακοινώσεις της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΣΟΥΗΔΙΑΣ του απατεώνα Κομνηνού Χαϊδευτού, μέλους του Π.Γ. του σταλινοφασιστικού ΚΚΕ, αλλά και από τις ανακοινώσεις τού διευθυντή σύνταξης της Χουλιαροσανίδας, όργανο του σταλινοφασιστικού ΚΚΕ, Αυνανία Παπακώστα, και την κατά κόρον χρήση των ανωτέρω όρων από τον ίδιο και το ποίμνιό του προκύπτει ότι:

  Οι όροι «φασίστας» και «χρυσαυγίτης» είναι ταυτόσημοι και χρησιμοποιούνται από το ληστρικό, εγκληματικό, σταλινοφασιστικό ΚΚΕ για να περιγράψουν αυτόν που είναι είναι υπέρ της νομιμότητας, είναι εναντίον εγκληματικών πράξεων, είναι κατά των τραμπουκισμών, είναι κατά της κλοπής και της απάτης και σέβεται την σωματική ακεραιότητα των συνανθρώπων του.

  Το αντίθετο δηλαδή του όρου «σταλινοφασίστας», ο οποίος χρησιμοποιείται για να περιγράψει τον ίδιο και τα μέλη της παραθρησκευτικής εγκληματικής και ληστρικής καπιταλιστικής οργάνωσης του ΚΚΕ με θεό ένα αιμοβόρο κτήνος, τον μαζικό δολοφόνο και εγκληματία Στάλιν.

 81. .ME TA PARAKATO PSEUDONIMA GRAFOUN TA SHOLIA TOUS OI KKEDES TIS BREGMENIS SANIDAS

  Δυστυχώς όμως ότι και να φαντάζεστε δεν μπορεί να υπερβεί τις εξελίξεις και την εξιστόρηση των διαδραμαζόμενων γεγονότων για τα οποία προετοιμάζουμε εκτεταμένα άρθρα
  Η σύνταξη παρακινεί τους τακτικούς συνεργάτες της,Β.Σ Ταβερνιάρη, Μαθήτρια, Γιωρίκα, Παππού, Μητέρα, Πυθία, Πυθαγόρα, Ηρόδοτο, Καρφί, Νεανία, Σχολιαστή, Αμην, Simone, Sigmund, Ηanna,
  Lord Byron, Detective, Robin,agathi,tsouknida,sokrates,dokari,thimomenos,Erinyes,kapi,
  sarandidis

  ALA OLOI XEROUME OTI GRAFEI MONON O HOULIARAS KAI 2-3 AKOMI OLOITOUS TSIRAKIA TOU KOMNINOU

  27 ATOMA MAS LEEI I KKESANIDA OTI EINAI OI SHOLIATES TIS BREGMENIS SANIDAS

 82. DESTE POS EKFRAZONTE
  OI ALAZONES TIS ELLINIS OMOSPONDIAS SOUIDIAS

  χρησιμοποιώντας μια πεθαμένη ενορία, πήραν πριν από ένα χρόνο οριακά την πλειοψηφία

  ENO AKOMI ZOUSAN OI TRIS IDRITES KAI DORITES TOU IDRYMATOS!!!!!

  MA TOSI AHARISTIA PROS AUTOUS TOUS GERONTES?

  Η απερίγραπτη κατάσταση που επικρατεί στη
  Στέγη, όπου οι συκοφάντες της Γραμματείας της, εκμεταλλευόμενοι ένα παλιό καταστατικό και
  χρησιμοποιώντας μια πεθαμένη ενορία, πήραν πριν από ένα χρόνο οριακά την πλειοψηφία και από
  τότε σταμάτησαν να συνεδριάζουν. Σας επισυνάπτουμε ορισμένα έγγραφα που αποτελούν δείγμα
  του «ήθους» των ανθρώπων αυτών.
  Σημειωτέον ότι σχεδόν όλοι οι φορείς της Στοκχόλμης, σε σύσκεψη με την Ομοσπονδία
  καταδίκασαν τις ενέργειες αυτής της ομάδας και πρότειναν στη Νομαρχία Στοκχόλμης, που έχει
  την εποπτεία του Ιδρύματος της Πολιτιστικής Στέγης, να αλλάξει το κατασταστικό και να
  συμμετέχουν στη Στέγη όλοι οι υπαρκτοί φορείς του ελληνισμού της Στοκχόλμης (επισυνάπτουμε
  τη σχετική ανακοίνωση).

  NA DOUME RE OMOSPODIAKOI THA ALAXETE TORA TO KATASTATIKO KAI THA BALETE OLES TIS KOINOTITES TIS STOCKHOLMIS MESA STO IDRYMA
  I THA EHETE MONON TIN KOINOTITA STOCKHOLMIS?

 83. @ Anagnostis
  Προπαντός το κομούνι τον Ταβερνιάρη, που η σταθερή καθημερινή πελατεία του είναι μόνο… φασίστες και χρυσαυγίτες!…

  @ ellinas
  Μα, αυτά τα σταλινοβρομόσκυλα του ΚΚΕ εκεί στην ομοσπονδία, το βόθρο των κλεφτών του ΚΚΕ, παρακαλούσαν μέρα νύχτα όλα αυτά τα χρόνια να πεθάνουν οι τρεις γέροντες ιδρυτές.
  Κάθε φορά που μάθαιναν για το θάνατο κάποιου ιδρυτή οργίαζαν απ’ τη χαρά τους τα βρομερά και σιχαμερά υποκείμενα της ομοσπονδίας του ΚΚΕ.

 84. Bravo tin Elliniki koinotita Agiou Ioanni pou kratise tin kkeomospondia 4 hronia exo apo tous horous tou Ellinikou Idrymatos kai etsi katafere Na Anakenisi to ktirio tou Idrymatos

  O GIANNIS KASTRINAKIS ELEGE MONON OTAN PETHANOUN OI TRIS GERONTES IDRYTES KAI DORITES TOU IDRYMATOS THA MPEI TO KKE STO IDRYMA
  EPALITHEUTHIKE.

  tora hriazete megali prosohi apo tin koinotita tou Agiou Ioanni sta oikonomika tou idrymatos.

  PROSOXI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 85. @
  ellinas
  χρησιμοποιώντας μια πεθαμένη ενορία…
  Βεβαίως οι απατεώνες της σταλινοπατσαβούρας της Παπαρήγας αποφεύγουν να πουν και το πότε «πέθανε» αυτή η ενορία!
  Γιατί στο «καταστατικό» του Ιδρύματος του 1988, ναι, το μυστικό και παράνομο, το οποίο ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ η συμμορία της σέκτας των κλεφτών του ΚΚΕ να καταθέσει στη Νομαρχία το 2001(13 χρόνια κατόπιν εορτής), η οποία και αμέσως το κατάργησε, είχαν γράψει ότι η ομοσπονδία διορίζει 9 συμβούλους, η πεθαμένη σύμφωνα τον απατεώνα Χαϊδευτό, Ενορία, 3 συμβούλους και οι υπόλοιποι 5 διορίζονται από ομοσπονδία και Ενορία επιλέγοντάς τους από κοινότητες και την ελληνική ΠΡΕΣΒΕΙΑ!!!!!

  Όταν λοιπόν η Νομαρχία απαγόρευσε το παράνομο καταστατικό, που το 2001η Ενορία ΖΟΥΣΕ (και εκπροσωπούνταν από την Κανδήλα;) ξαφνικά οι κλέφτες της Παπάρως την… πέθαναν (την Ενορία) για να αρχίσει ένας πολυδάπανος, για το ίδρυμα (σιγά να μην πληρώσει το ληστρικό ΚΚΕ τους δικηγόρους και τα δικαστήρια), δικαστικός αγώνας για να αποδειχθεί περίτρανα το αυτονόητο.
  Ότι δηλαδή η Ενορία δεν πέθανε και ότι αυτοί εκεί στην ομοσπονδία, στο βόθρο του ΚΚΕ, είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

  Την αλητεία αυτή σήμερα της ομοσπονδίας της σέκτας του ΚΚΕ, όπως όλοι γνωρίζουμε, την εκπροσωπεί σήμερα, ως γνωστόν, ο γνωστός προφέσορ του «Πανεπιστημίου» Södertörn, ο Αποστόλης Παπακώστας, ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές και λάτρεις του αιμοβόρου κτήνους, του Ιωσήφ Βησαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι (Στάλιν).

 86. Και φυσικά ξεχάσαμε να αναφέρουμε ότι ο αείμνηστος Γιάννης Καστρινάκης ήταν αυτός που κάλεσε τον Σύλλογο Γονέων (του σημερινού ÄSÖ του ψώνιου του Κωνσταντίνου), την Πανειπηρωτική Αδελφότητα και τον Κυπριακό Σύλλογο και τους ενημέρωσε ότι δικαιούνταν σύμφωνα με το καταστατικό να έχουν εκπροσώπηση στο ΔΣ του ιδρύματος και οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια είχαν άγνοια (το ληστρικό ΚΚΕ δεν τους ήθελε στα… πόδια του).

 87. Πρέπει να το ομολογήσουμε; οι σταλινομούρηδες ΚαΚαΕδες είναι επικίνδυνοι για τη …δημόσια υγεία.

  Προσέξτε Αη-Γιάννηδες και όλοι όσοι που πιθανόν τους …υποτιμάτε. Δεν θα αφήσουν ούτε τούβλο αν μπουν στη Πολιτιστική Στέγη. Θα τη φτιάξουν γιάφκα της Περισσός ΑΕ κι άντε να τολμήσει να πατήσει το πόδι του έλληνας.

  Ειδικά τώρα που κόπηκαν τα μαύρα Ευρώ από την Πρεσβεία και σε λίγο θα κοπούν και τα σουηδικά επιδόματα για τη μαϊμουδοομοσπονδία της κορασίδος Φραντζέσκας και του τζόβενου Ουλή θα ορμήξουν σα πεινασμένα σκυλιά.

  Επιφυλακή, συμπατριώτες έλληνες δημοκράτες. Δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη για το τί θα την κάνουν τη Στέγη. Ήταν εκεί και πριν και είδαμε τα έργα τους.
  Τελικά χάριν της επιμονής και της εργατικότητας του Νικολαΐδη σώθηκε η Στέγη. Τουλάχιστον σαν κτίριο γιατί οι άλλοι το έφεραν στα πρόθυρα κατάρρευσης.

  ΚΚΕ=κρανίου τόπος, γκουλάκ, στρατόπεδα συγκέντρωσης, εκτελέσεις, χαφιέδες, υποκριτές, απατεώνες…

 88. AGIANIOTES MEGALI PROSOXI STO TAMEIO TOU ELLINIKOU IDRYMATOS

  PROSEXTETOUS I KKEOMOSPONDIA TO BLEPEI TO IDRYMA SAN PINASMENI.

  KATHE MERA NA TOUS PROSEHETE POU THA PIGENI I KATHE KORONA.

  THA ARHISOUN TORA ME TA PSEUTIKA PROGRAMATA MESA STO IDRYMA GIORTES SARANTAHRONA OMOSPONDIAS KAI POLA ALA

  GIA MAZEMA HRIMATOS.

  PROSOXI PROSOXI MEGALI PROSOXI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  OI 7 SUMBOULI TOU AGIOU IOANNI NA EISTE ENOMENOI SAN ADELFIA

 89. Se periptosi pou to Elliniko Idryma plironi daskalous gia Horeutiki omada kai omada Horodias

  Tote ta duo auta Group tha einai tou Idrymatos kai oxi tis omospondias komninou i tis koinotitas stockholmis pou pali einai o komninos apo piso.

  Auto ginotanai prin 4 hronia pou itan oi kkedes mesa sto Idryma plirone to Elliniko Idryma gia daskalo horeutikou group kai gia daskalo horodias kai legane oti einai ta grpoup tis Ellinikis Omospondias

  Diladi alos plirone kai alos fenontane.

  SIMERA TO IDRYMA EHEI DIKO TOU HOREUTIKO KAI DIKI TOU HORODIA DEN HORANAI MESA KAI GROUP TIS OMOSPONDIAS.

  PROSOXI MONON TOU IDRYMATOS GROUP NA PLIRONETE!!!.

 90. PROS TIN BREGMENI SANIDA

  OLOI OI SULOGOI MELOI TOU IDRYMATOS EHOUN TA IDIA DIKEOMATA KAI UPOHREOSIS

  DEN EHEI PERISOTERA DIKEOMATA I ELLINIKI OMOSPONDIA
  APO TIN IPIROTIKI ADELFOTITA, APO TO SHOLEIO TOU ÅSÖ
  APO TON KYPRIAKO SULOGO APO TIN KOINOTITA STOCKHOLMIS

  OUTE APO TIN KOINOTITA TOU AGIOU IOANNI POU EINAI O AGORASTIS KAI O IDRYTIS TOU ELLINIKOU IDRYMATOS

  EPOMENOS OMOSPONDIAKOI KATHISTE FRONIMA
  EAN THELETE NA LITOURGISI TO IDRYMA DIMOKRATIKA

  NA KSEHASTE TIN PALIA POU EKMETALEVOSASTAN TO IDRYMA

  EKEI EPIKENTRONETE I DIAFONIAMAS.
  KAI SE KATI AKOMI

  DIABASTETO POIO KATO

  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2006/10/eurostate1.pdf

  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2006/10/eurostate1.pdf

  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2006/10/eurostate3.pdf

  Διαβάστε τα έντυπα του Α. Φράγκου για το ίδρυμα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ – ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ

  1-Φράγκος2001
  2-Φράγκος2003
  3-Φράγκος2007

 91. OI KKEDES FERNOUN TIN DIASPASI STO IDRYMA STIN OMOSPONDIA KAI STO SHOLEIO.

  DEN HRIAZOMASTE PARATAKSIS KAI KOMATA
  AUTOI OI KKEDES FERAN TIS PARATAKSIS KAI TA KOMATA KAI DIESPASAN TOUS ELLINES TIS SOUIDIAS..

  VOITHOUMENOI VEVEA APO TA TSIRAKIA TOUS TOUS APOSTATE

 92. APO TIN BREGMENI SANIDA ORGANO TOU KKE SOUIDIAS

  στο 21/01/2012 στις 11:31 μμ amen

  ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΩΝΙ !

  ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΠΟΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΤΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ.

  ΑΝΑΓΚΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ.

  APO ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ .

  Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΕ ΚΥΡΙΑ ΘΕΣΗ

  “ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΛΩ ΦΩΤΙΑ ”

  ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ

  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ

  Ta 4 teleutea hronia apousiazei i kkeomospondia apo to Elliniko Idryma stockholmis.(Ianouario – 2008)

  Giauto kai ola panai polu kala. me tous Ellines Dimokrates

  Deste pos afise to Elliniko Idryma i Elliniki omospondia tou komninou

  http://www.grekiskakulturhuset.se/renovering/

  Oi Dimokratikoi Ellines tis Souidias deste pws to anakenisan to Idryma

  http://www.grekiskakulturhuset.se/senaste-nytt-om-renoveringen-bade-grekisk-och-svensk-text/

  Poios efere ton ROSO sto Elliniko Idryma?

  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2006/10/eurostate1.pdf

  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2006/10/eurostate1.pdf

  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2006/10/eurostate3.pdf

  Αυτή η ομοσπονδία, η Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας (ΟΕΣΚΣ) από το 2003 ξεκίνησε δημόσια την αντίστροφη μέτρηση για την εξαφάνισή της. Στην ουσία είχε ήδη ξεκινήσει την κατρακύλα της πιο μπροστά.
  Η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι ήταν η απάτη που έκανε ο σημερινός πρόεδρός της
  Κομνηνός Χαϊδευτός (ΑΣΕΜ=ΚΚΕ), μέλος του Πολιτικού Γραφείου του KKE, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 16 χρόνια ως πρόεδρος (και άλλα τόσα ως γραμματέας και μέλος του ΔΣ της ΟΕΣΚΣ), με το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Språkåret 2001 (European Year of Languages 2001).
  Αυτή η απάτη ανακαλύφθηκε από τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΟΕΣΚΣ 2 χρόνια αργότερα, το 2003. Χρησιμοποιώντας την Ομοσπονδία, απέσπασε ο Χαϊδευτός 40.000 ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 93. Synharitiria stin horodia tou Ellinikou idrymatos.

  Stin katamesti ethousa tou Ellinikou Idrymatos i horodia tou Idrymatos pragmatopoiise tin himoniatiki sunaulia tis

  Epexan mousiki o moraitopoulos kai aloi
  To repertorio tis horodias perielambane erga tou miki theodoraki

 94. ETSI AFISE I OMOSPONDIA TO ELLINIKO IDRYMA SE AUTA TA HALIA

  http://www.grekiskakulturhuset.se/renovering/?nggpage=3

 95. APO TIN BREGMENI SANIDA ORGANO TOU KKE SOUIDIAS

  DETECTIVE

  Ante paidia, akomi ena atomo prostethike stin makri lista ton koumounion kai staliniston.
  Opos oloi katalavate milaw gia to prosopo tis Nomarxias.
  Opos eixa pei kapote Ilia Il Duce Nikolaidi kai Evangelo Vaggoula Nikolopoulo,

  “Eimaste dyo , eimaste treis , eimaste xilidekatreis………

  To sxoleio tou Åsö, i diafores koinotites , i Omospondia , i Presvia kai tora i Nomarxia.
  Atelioti i lista.
  Se ligo oloi stin Stoxolmi koumounia tha eimaste kai auto symfona me tin
  Vlimatoparea.

  APANTISI
  KOMOUNISTO SAPIO SANIDADES AFISTE TIN PRESVIA KAI TIN NOMARHIA MEIN TIN MPLEKETE

  ALA I OMOSPONDIA ME KOMNINO 17 HRONIA PROEDRO VEVEA EINAI TOU KKE OPOS KAI I KOINOTITA STOCKHOLMIS.

  KITAKSTE NA PLIROSETE I KOINOTITA STOCKHOLMIS TO ILEKTRIKO REUMA STO IDRYMA KAI TO ENIKIO TO KANONIKO TSABATSIDES.

 96. THA TO THELATE POLI RE KKEDES OLOI NATANAI KKE

  TIN ELLINIKI OMOSPONDIA TIN ELENHETE GIATI BRETHIKAN MERIKOI POULIMENOI KAI GINANAI TSIRAKIA SAS

  OMOS EHEI I ZWI GURISMATA EDW EIMASTE NA DOUME EOS POTE THA BRISKETE POULIMENOUS GIA NA KANETE MIHANISMO KAI NA ELENHETE TIN OMOSPONDIA PINALES

  NA DOUME KAI AUTOI OI SIMERINOI POULIMENEI POU THA KRIFTOUNAI META?

  GIATI THA NTREPONTE GIAUTA POU KANOUN SIMERA
  ENO ANIKOUN STIN NEA DIMOKRATIA I STO PASOK KAI STIRIZOUN KKE GIA ENA KOKALAKI.TOSO FTHINI EINAI.!!!!!

 97. Apo th sapiosanida…
  “Eimaste dyo , eimaste treis , eimaste xilidekatreis………

  Vre koukouedes pos einai dinaton na eiste xilioidekatreis kai to pososto
  sas na paramenei to idio edw k kati xronia?
  Malon ta ksanapernete sto metrhma pali apo thn arxh..kai ta kanete xiliadekatria……
  kai papas ta 12 evagelia 13 ta evgaze…..
  trelos papas sas vaptise mou fenete…kai exete telios ksefigei…
  M aresei vre sapiosanidades pou otan sas legame apo afto edw to block gia to simvoulio tou sxoleiou kai gia thn omospondia oti apartizete apo lemh tou KKE thelate na mas to pexete dhmokratew kai iperanw kommatwn..
  Kai diamartirosastan malista otan anaferame oti kai h omospondia kai to sxoleio k merikes koinothtes anoikan apoklistika sto KKE.
  Tora eseis ti kanete????
  epiveveonete afta pou emeis legame……friaxnontas malista k lista..
  na thn xereste th lista sas!!!!!! “dimokratikoi kai iperanw komatwn””
  Lista eftiaxne kai h xounta kapote me tous antifronountes…\
  malon sta xnaria ths vadizete

  Omos einai prosvolh gia aftous pou simetexoun energa stous diaforous foreis kai den anoikoun sto KKE na tous simperilamvanete sth lista sas ipotimontas etsi thn noimosinh tous kai apaxionontas ta politika tous pistevw.

 98. Gia na gelasoume ligo:

  ειναι ενας κιντης που δε του σηκωνεται και αποφασιζει να παει σε γιατρο. ενημερωνεται απο τα γραφεια του κομματος για το που θα παει και καποια στιγμη μετα απο μερικους μηνες του κλεινουν ραντεβου με εναν ρωσο παθολογο.

  στο γιατρο εξηγει το προβλημα και εκεινος του λεει “μαλιστα για περασε στο παραβαν με τη συντροφισσα και ελα πες μου τα αποτελεσματα”. παει ο κνιτης στο παραβαν αλλά τίποτα. επιστρεφει με σκυμενο το κεφαλι.”χμ μαλιστα παρε αυτο το μπλε καπιταλιστικο χαπακι” του λεει ο γιατρος δινοντας του ενα βιαγκρα “αλλα να μη μαθει κανεις οτι στο εδωσα” παιρνει το βιαγκρα ο κνιτης επιστρεφει πισω απο το παραβαν με την συντροφισσα απο οπου ξαναβγαινει με εμφανη τα σημαδια της αποτυχιας ζωγραφισμενα στην εκφραση του προσωπου του.

  “ας δοκιμασουμε τοτε κατι πιο δραστικο” λεει ο γιατρος. βγαζει ενα ασπρο σακουλακι με μια ψιλη λευκη σκονη και προσταζει τον κνιτη να ρουφηξει μια γραμμη απο τη μυτη.ο κνιτης συμορφωνεται με την εντολη του γιατρου και αποσυρεται και παλι στο παραβαν απο οπου γυριζει λιγο αργοτερα με ενα θριαμβευτικο χαμογελο.

  ποιο ειναι το ηθικο διδαγμα αυτου του ανεκδοτου??

  χωρις γραμμη ο κνιτης δε γαμει …………..

 99. Πως χτιστηκε το “σπιτι του λαου” στο Περισσο (κεντρικα γραφεια “Κ”ΚΕ); Ο λαος εβαλε τα τουβλα και το κομμα τη λασπη

 100. Re kkedes eseis lete oti den milate gia komata stin Elliniki Omospondia omws to ravasaki to stilate ston Rizospasti.

  Eseis me ton komnino tha alaxete kai tin Souidia tha vgalete proto koma to komounistiko pou edw exafanistike.

  http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=2823258&textCriteriaClause=%2BΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ+%2BΕΛΛΗΝΙΚΩΝ+%2BΣΥΛΛΟΓΩΝ+%2BΚΑΙ+%2

  xehasate monon na grapsete oti meta apo to sunedrio me psifous tis dexias peirate kai tin proedria.

  ERE TERZAKI MEGALOS POLITIKOS EISAI.

 101. Πότε πάνε οι κουμουνιστές στην εκκλησία; ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ.

 102. Ότι και να λέμε ο Κομνηνός είναι γάτα.Του δίνω 10!Από δω από εκεί όλους τους φέρνει βόλτα.Όλοι είναι δίπλα του σαν τα σκυλάκια.Αν κανένα φύγει, κάποιο άλλο θα έλθει.
  Πετάει ο γαιδάρος; Πετάει.-Πετάει ο βάτραχος;Πετάει.-Πετάει ο πεντοζάλης;Πετάει.
  Αυτό όμως που με προβληματίζει είναι, το ότι ο άνθρωπος αυτός έχει φάει τόσο βρυσίδι, που το ελληνικό λεξιλόγιο έχει στερέψει.Του έχουν κάνει τόσες καταγγελίες,αλλά αυτός πέρα βρέχει.
  Πως αισθάνεται άραγε, όταν κυκλοφορεί και βρίσκεται ανάμεσα στον ελληνισμό;
  Και λένε, νάτος ο ……..
  Φοβάμαι για την υγεία του.Μήπως πρέπει κάποιος να τον πάει να κάνει μια μικρή επίσκεψη στον κύριο Λιάκο;
  Για τον άλλο τον γιατρό απα πα δεν το συζητάμε.

 103. AUTA GRAFEI I BREGMENI SANIDA ORGANO TOU KKE SOUIDIAS

  Paroikos

  ΜΑΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ
  ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ!

  ΘΕΛΛΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ :

  1. ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ
  2. ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ-ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ
  3. ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ
  4. ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

  ΩΣΤΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ 3 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ 7!

  1.Η πρωτη αντικαταστατικη προσπαθεια ( χωρις τους 13 ψηφους ) εγινε το 2009 επι γραμματειας του τοτε ραδιουργου γραμματεα Ζαν Καστρινακη εν κρυφω και με ακριβοπληρωμενο δικηγορο χωρις εγκυρη εξουσιοδοτηση . Η Νομαρχια εβαλλε στοπ !

  APANTISI

  KKEDES OTAN STELNATE APO TIN OMOSPONDIA 9 SUMBOULOUS STO IDRYMA TOTE ME POIO KATASTATIKO LITOURGOUSATE?

  MEIPOS ME TO KATASTATIKO TOU KKE?

 104. KKEDES THA BALETE STO SUMBOULIO TOU ELLINIKOY IDRYMATOS KAI ATOMA POU PEIGAN NA POULISOUN TO IDRYMA?

  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2006/10/eurostate1.pdf

  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2006/10/eurostate1.pdf

  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2006/10/eurostate3.pdf

  EMEIS PANTOS PERIMENOUME TA PRAKTIKA TIS SYNEDRIASIS TOU IDRYMATOS NA DOUME THA EHEI STO SUMBOULIO ATOMA POU PEIGAN NA POULISOUN TO IDRYMA.

  ITAN TOTE POU LITOURGOUSATE ME TO KATASTATIKO TIS KKEOMOSPONDIAS POU STELNATE 9 SUMBOULOUS APO TIN OMOSPONDIA STO SUBOULIO TOU IDRYMATOS

  poios efere ton roso sto idryma???????

 105. paroikos

  Τωρα
  στην Στεγη βαζει να ψηφισουν για να γινουν 13 και τους αναπληρωματικους.Δηλαδη ο ενας ταχυδακτυλουργικα γινονται 2.

  Και αυτο το ψηφιζει και ο αλλος μπουμπουνας ο “εκλαικευτης”
  Πετρος Γουγουλακης που συνπροεδρος στην περιβοητη τοτε
  συνεδριαση της Στεγης που διεγραψαν τους εκπροsωπους 6 φορεων
  υποστηριζε οτι ο εκλεγμενος ανπληρωματικος του Χαιδου , Λεκκος ειχε και αυτος δικαιωμα ψηφου, κατι που ηταν δικαιωμα μονο των τακτικων.

  Περαστικα τους τωρα πεια στο περιθωριο των κατα κρατος ηττημενων
  και ξεφτιλισμενων.

  APANTISI

  I ELLINIKI OMOSPONDIA SOUIDIAS (KKE KOMNINOS)

  STO 17 SYNEDRIO TIS 17 APRILIOU 2005 DIEGRAPSE
  KAI EDIOKSE TIN MEGALITERI ELLINIKI KOINOTITA SOUIDIAS
  TOU RINGEBY

  ME APOTELESMA NA FIGEI OLI I PARATAKSI TIS PAMKE-PASOK
  APO TOTE EINAI EKSO APO TIN ELLINIKI OMOSPONDIA O MISOS ELLINISMOS TIS SOUIDIAS.

  KAI TORA MAS MILOUN GIA DIAGRAFES STO SHOLEIO?
  ESEIS OI KKEDES DIAGRAPSATE 1000 ELLINES EIHATE KAI VAKTARIA.

  APO ESAS TO MATHANE AUTOI POU SAS DIEGRAPSAN

  APO TOTE MILATE GIA NIKITES KAI ITIMENOUS EDO FENETE I ALAZONIASAS OTAN METAXI TON ELLINON MILATE GIA NIKITES KAI ITIMENOUS

  http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=2823258&textCriteriaClause=%2BΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ+%2BΕΛΛΗΝΙΚΩΝ+%2BΣΥΛΛΟΓΩΝ+%2BΚΑΙ+%2BΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ+%2BΣΟΥΗΔΙΑΣ

  Αυτή η ομοσπονδία, η Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας (ΟΕΣΚΣ) από το 2003 ξεκίνησε δημόσια την αντίστροφη μέτρηση για την εξαφάνισή της. Στην ουσία είχε ήδη ξεκινήσει την κατρακύλα της πιο μπροστά.
  Η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι ήταν η απάτη που έκανε ο σημερινός πρόεδρός της
  Κομνηνός Χαϊδευτός (ΑΣΕΜ=ΚΚΕ), μέλος του Πολιτικού Γραφείου του KKE, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 16 χρόνια ως πρόεδρος (και άλλα τόσα ως γραμματέας και μέλος του ΔΣ της ΟΕΣΚΣ), με το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Språkåret 2001 (European Year of Languages 2001).
  Αυτή η απάτη ανακαλύφθηκε από τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΟΕΣΚΣ 2 χρόνια αργότερα, το 2003. Χρησιμοποιώντας την Ομοσπονδία, απέσπασε ο Χαϊδευτός 40.000 ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 106. Πώς είναι δυνατόν κουκουεδομούρηδες υποκριτές να πανηγυρίζετε εδώ και τέσσερα χρόνια για τη δικαίωση του αγώνα σας και τη Διοίκηση στη Στέγη να την έχει ακόμα ο …Νικολαΐδης;

  Οι ανακοινώσεις που βγάλατε, για να αναγγείλετε το μεγάλο ψώνιο-πρόεδρο, δεν ισχύουν πια; (Εδώ γελάνε!)

  Ποιος γίνεται ρεζίλι και ποιος είναι ο ηττημένος, ανεγκέφαλα βλαχαδερά; Αυτοί που καθάρισαν το Ίδρυμα από την κοπριά των πεινασμένων λιγούρηδων του ΚΚΕ και από τις σκατοφατσές σας;

  Ο δημοκρατικός αέρας φυσσάει στη Στέγη από το 2008. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας!

  Άντε παρακαλώ ζητείστε συγνώμη από τον Πρόεδρο κ. Τσάππο*, έτσι για να δείξετε ότι δεν είστε εντελώς αποκτηνωμένοι!

  *Αν δεν το γνωρίζετε, ο κ. Τσάππος είναι ο νόμιμος Πρόεδρος της Στέγης και όχι η μαϊμού ο Παπακώστας. Αλλά τι λέω, συνηθισμένοι είστε με τις …μαϊμούδες.

 107. I ELLINIKI OMOSPONDIA SOUIDIAS (KKE KOMNINOS)

  STO 17 SYNEDRIO TIS 16 APRILIOU 2005 STO ANDERSTORP
  DIEGRAPSE KAI EDIOKSE TIN MEGALITERI ELLINIKI KOINOTITA SOUIDIAS TO RINGEBY

  ME APOTELESMA NA FIGEI OLI I PARATAKSI TIS PAMKE-PASOK
  APO TOTE EINAI EKSO APO TIN ELLINIKI OMOSPONDIA O MISOS ORGANOMENOS ELLINISMOS TIS SOUIDIAS.

  KAI TORA MAS MILOUN GIA DIAGRAFES STO SHOLEIO?
  ESEIS OI KKEDES DIAGRAPSATE 1000 ELLINES
  EIHATE KAI VAKTARIA.

  APO ESAS TO MATHANE AUTOI POU SAS DIEGRAPSAN

  APO TOTE MILATE GIA NIKITES KAI ITIMENOUS EDO FENETE I ALAZONIASAS OTAN METAXI TON ELLINON MILATE GIA NIKITES KAI ITIMENOUS

  http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=2823258&textCriteriaClause=%2BΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ+%2BΕΛΛΗΝΙΚΩΝ+%2BΣΥΛΛΟΓΩΝ+%2BΚΑΙ+%2BΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ+%2BΣΟΥΗΔΙΑΣ

 108. APO TIN BREGMENISANIDA ORGANO TPOU KKE SOUIDIAS

  Robin Hood

  O Doktoras nomizei pos xoris na ton ekle§oun, oti tha einai panda gramateas H akoma Proedos opos etimazotane me ta sxedia tou, ala apetixe kai tora o idios tou panikobalete me spasmodikes kinisis to pos tha dikeologisei prota ta 8 EKATOMIRIA+3,5 EKATOMIRIA apo ala dania ta opia kratagane mistiko xoris oikomomiko elenxo apo pouthena efoson eixan to VLIMA gia tamia

  APANTISI

  KKEDES TA 16 EKATTOMIRIA KORONES POU PEIRATE GIA TIN OMOSPONDIA NEON

  KAI TA 25 EKATOMIRIA DRAHMES POU PEIRATE APO TIN ELLADA GIA TO IDRYMA THA MAS KANETE APOLOGISMO?
  THA TA DIMOSIEUSETE?

  I THA MINOUME STOUS APOLOGISMOUS TOU KOTSINA KAI OLA MIA HARA.

  AUTON TON LETE ESEIS APOLOGISMO?
  AUTOS EINAI KAKALI MALIA OXI APOLOGISMOS 109. Apo tin istoselida bregmeni sanida organo tou kke souidias

  Robin Hood

  O Doktoras nomizei pos xoris na ton ekle§oun, oti tha einai panda gramateas H akoma Proedos opos etimazotane me ta sxedia tou, ala apetixe

  APANTISI

  RE KKEDES LETE O NIKOLAIDIS DEN THA EINAI PANTA PROEDROS KAI GRAMATEAS POSO PANTA ITAN PROEDROS KAI GRAMATEAS?

  O NIKOLAIDIS ILIAS ITAN STO SUMBOULIO TOU SHOLEIOU ENA HRONO
  EPISIS EINAI STO ELLINIKO IDRYMA ENA HRONO.

  O KOMNINOS EINAI STIN OMOSPONDIA 27 HRONIA KAI ALA 27 STO ELLINIKO IDRYMA PROEDROS GRAMMATEAS KAI OTI ALO THELETE.

  DILADI POS TIN BLEPETE TIN DOULEIA TO KKE PREPEI NA EHEI TIN PROEDRIA KAI TIN GRAMATIA STIN OMOSPONDIA KAI STO IDRYMA GIA PANTA?

  AUTIN TIN DIMOKRATIA PISTEBETE?

 110. DIMOKRATES ARISTEROI EINAI I DIMOKRATIKI ARISTERA

  OXI TO KKE KAI TO SYRIZA

  http://dimokratikiaristera.gr/

  AUTOI THA SVISOUN TO KKE KAI TO SYRIZA

  DEN HRIAZOMASTE TIN PAPARIGA KAI TON TSIPRA

 111. AUTA GRAFI I BREGMENI SANIDA ORGANO TOU KKE

  Σε ένα μονο Χρονο ο Η. Νικολαιδης εκανε το ένα Σχολείο δύο.(Γιατι δεν ειναι Προεδρος στο Hellenic; Υπαρχει καποιος λογος;

  Χωρισε τους γονεις σε 2 στρατοπεδα και τελικα τον εδιωξαν.

  Και συνεχιζει το ιδιο βιολι στην Στεγη. Εμ δεν θα φυγει και απ εκει;

  θελει λεει και αλλη μια Ομοσπονδια….Εεεεε ας τριτώσει τοτε και ας
  παει να βαλει υποψηφιοτητα στον Ιατρικο συλλογο μια που ειναι αριστος επιστημονας και επιφανης Ελληνας.

  APANTISI

  TO KKE DEN APANTA GIA TON KOMNINO GIATI?

  I ELLINIKI OMOSPONDIA SOUIDIAS (KKE KOMNINOS)

  STO 17 SYNEDRIO TIS 16 APRILIOU 2005 STO ANDERSTORP
  DIEGRAPSE KAI EDIOKSE TIN MEGALITERI ELLINIKI KOINOTITA SOUIDIAS TO RINGEBY

  ME APOTELESMA NA FIGEI OLI I PARATAKSI TIS PAMKE-PASOK
  APO TOTE EINAI EKSO APO TIN ELLINIKI OMOSPONDIA O MISOS ORGANOMENOS ELLINISMOS TIS SOUIDIAS.

  KAI TORA MAS MILOUN GIA DIAGRAFES STO SHOLEIO?
  ESEIS OI KKEDES DIAGRAPSATE 1000 ELLINES
  EIHATE KAI VAKTARIA.

  APO ESAS TO MATHANE AUTOI POU SAS DIEGRAPSAN

  APO TOTE MILATE GIA NIKITES KAI ITIMENOUS EDO FENETE I ALAZONIASAS OTAN METAXI TON ELLINON MILATE GIA NIKITES KAI ITIMENOUS

  http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=2823258&textCriteriaClause=%2BΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ+%2BΕΛΛΗΝΙΚΩΝ+%2BΣΥΛΛΟΓΩΝ+%2BΚΑΙ+%2BΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ+%2BΣΟΥΗΔΙΑΣ

  KKEDES LETE O NIKOLAIDIS DEN THA EINAI PANTA PROEDROS KAI GRAMATEAS POSO PANTA ITAN PROEDROS KAI GRAMATEAS?

  O NIKOLAIDIS ILIAS ITAN STO SUMBOULIO TOU SHOLEIOU ENA HRONO
  EPISIS EINAI STO ELLINIKO IDRYMA ENA HRONO.

  O KOMNINOS EINAI STIN OMOSPONDIA 27 HRONIA KAI ALA 27 STO ELLINIKO IDRYMA PROEDROS GRAMMATEAS KAI OTI ALO THELETE.

  DILADI POS TIN BLEPETE TIN DOULEIA TO KKE PREPEI NA EHEI TIN PROEDRIA KAI TIN GRAMATIA STIN OMOSPONDIA KAI STO IDRYMA GIA PANTA?

  AUTIN TIN DIMOKRATIA PISTEBETE?

  GIATI DEN PAEI O KOMNINOS STON SYLOGO DASKALON
  NA BALEI YPOPSIFIOTITA?

 112. AMEN

  στο 26/01/2012 στις 8:29 πμ Amen

  ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ
  Η σημερινη ομως βομβα , το BESLUT της Νομαρχιας Στοκχολμης εχει
  αλλο νοημα , νοημα ηθικο μα και ουσιαστικο για ολη την παροικια.
  Η εκπαραθυρωση των φασιστομουτρων Ηλια Νικολαιδη ,
  Βαγγελη Νικολοπουλου, Σανδαλη, καθως και αλλων συνοδοιπορων
  τυπου Γουγουλακη , Κουβατσου και Σια δινει την ευκαιρια καθαρσης
  του παρελθοντος στην Στεγης και την αρχη μιας νεας εποχης απαλλαγμενης απο αρωστα παθη, συνομωσιες ,επεμβασεις στα εσωτερικα αλλων φορεων , εξωσεις καλιτεχνικων συγκροτηματων ,εκβιασμων , συκοφαντιων , κατακευασμενων πρωτοκολλων και εσωστρεφισμου .

  Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ! ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ !
  ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !

  APANTISI

  DEN MAS EIPATE GIATI I OMOSPONDIA TOU KOMNINOU MPENEI STA ESOTERIKA TOU SHOLEIOU KAI TOU ELLINIKOY IDYMATOS.

  MEIPOS EHEI PERISOTERA DIKEOMATA APO TOUS ALOUS SYLOGOUS KAI DEN TO XERAME?

  MONON I OMOSPONDIA KAI I KOINOTITA STOCKHOLMIS DIKEOUNTE NA MPENOUN STA ESOTERIKA TOU ELLINIKOU SHOLEIOU KAI STA ESOTERIKA TOU ELLINIKOY IDRYMATOS?

  OSO GIA TIS EXOSIS STA KALITEHNIKA SUGKROTIMATA AUTA ITAN TIS OMOSPONDIA KAI TA PLIRONE TO IDRYMA
  TO IDRYMA EHEI DIKATOU KALITEHNIKA SUGKROTIMATA

 113. TO KKE SOUIDIAS ME TON KOMNINO OPOU HONETE DIASPASI FERNEI

  DESTE ELLINIKI OMOSPONDIA, ELLINIKO SHOLEIO, ELLINIKO IDRYMA.

  FYSIKA OLOI OI ELLINES XEROUME OTI O KOMNINOS EINAI KOLIMENOS STIN KAREKLA TIS OMOSPONDIAS KAI TOU IDRYMATOS. EPI 27 HRONIA.

 114. APO TIN ISTOSELIDA TIS ELLINIKIS OMOSPONDIAS-KOMNINOS

  Μία ιδιαίτερα θετική όσο και αποδοτική συνάντηση, πραγματοποιήθηκε στους χώρους της Ομοσπονδίας, Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012.

  Η συνάντηση αυτή έγινε μετά από πρόσκληση της ΟΕΣΚΣ προς τους φορείς του ελληνισμού της Στοκχόλμης. Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Ελληνικής Κοινότητας Στοκχόλμης, Ελληνικής Κοινότητας βόρειας Στοκχόλμης, Ελληνικής Κοινότητας νότιας Στοκχόλμης, Χορωδίας Ορφέας, χορευτικής ομάδας Ελλάς, θεατρικής ομάδας Υπό Κρίσιν και Ελληνικής Πολιτιστικής Στέγης. Εκ μέρους της Ομοσπονδίας παρευρέθηκαν ο πρόεδρος, ο γραμματέας και η υπεύθυνη πολιτιστικών.

  Σκοπός της συνάντησης ήταν ο προγραμματισμός της πολιτιστικής δουλειάς για το 2012, ο εορτασμός των 40 χρόνων από την ίδρυση της Ομοσπονδίας και ο εορτασμός των 50 χρόνων από την ίδρυση της Κοινότητας Στοκχόλμης.

  Πολλές προτάσεις, ιδέες και το σημαντικότερο απ’ όλα, ενθουσιασμός και διάθεση για μια απρόσκοπτη συνέχεια των ποιοτικών εκδηλώσειων που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

  Η πολιτιστική δουλειά θα κινηθεί σε τρεις άξονες:

  Κοινές εκδηλώσεις των φορέων με ανάλογο συντονισμό και συνεργασία
  Εορτασμός των επετείων Ομοσπονδίας και Κοινότητας Στοκχόλμης
  Συντονισμός των εκδηλώσεων ώστε να μη συμπίπτουν οι ημέρες διεξαγωγής τους (η Ομοσπονδία που διαθέτει μόνιμο προσωπικό τρεις ημέρες την εβδομάδα, θα λειτουργήσει και ως κέντρο ανακοινώσεων των εκδηλώσεων)

  Η γνωστοποίηση των πολιτιστικών εκδηλώσεων, εκτός των ανακοινώσεων από τους ίδιους τους φορείς, θα δημοσιεύονται και στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

  Το 2012, ανακηρύχτηκε στην Ελλάδα ως «Έτος Νικηφόρου Βρεττάκου», με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη γέννηση του Λάκωνα ποιητή. Ο Νικηφόρος Βρεττάκος (1912-1991) αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο στην εξέλιξη της νεοελληνικής γραμματείας. Έχουν κυκλοφορήσει 39 ποιητικές συλλογές του.

  Οι ελληνικοί φορείς της Στοκχόλμης θα τιμήσουν τα εκατό χρόνια από τη γέννηση του Ν. Βρεττάκου.

  Στοκχόλμη 21 Ιανουαρίου 2012

  Το Δ.Σ. της ΟΕΣΚΣ

  http://www.grekiskariksforbundet.se/index.php?option=com_content&view=article&id=468%3Aanakoinosi-2012-01-21&

  SHOLIO APANTISI

  EHOUME GRAPSI EPANILIMENOS EDW MESA STIN ISTOSELIDA TO TI SKEUTETE NA KANEI TORA I OMOSPONDIA EAN ELENXI TO ELLINIKO IDRYMA PREPEI OMOS NA XEREI TO IDRYMA DEN EINAI TSIFLIKI KANENOS FOREA. OUTE TIS OMOSPONDIA FYSIKA..

  EUHOMASTE NA MEIN TO KATAHREOSI KAI PROPANTOS NA MEIN
  EHOUME MIA APO TA IDIA

  Poios efere ton ROSO sto Elliniko Idryma?

  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2006/10/eurostate1.pdf

  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2006/10/eurostate1.pdf

  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2006/10/eurostate3.pdf

  Αυτή η ομοσπονδία, η Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας (ΟΕΣΚΣ) από το 2003 ξεκίνησε δημόσια την αντίστροφη μέτρηση για την εξαφάνισή της. Στην ουσία είχε ήδη ξεκινήσει την κατρακύλα της πιο μπροστά.
  Η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι ήταν η απάτη που έκανε ο σημερινός πρόεδρός της
  Κομνηνός Χαϊδευτός (ΑΣΕΜ=ΚΚΕ), μέλος του Πολιτικού Γραφείου του KKE, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 16 χρόνια ως πρόεδρος (και άλλα τόσα ως γραμματέας και μέλος του ΔΣ της ΟΕΣΚΣ), με το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Språkåret 2001 (European Year of Languages 2001).
  Αυτή η απάτη ανακαλύφθηκε από τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΟΕΣΚΣ 2 χρόνια αργότερα, το 2003. Χρησιμοποιώντας την Ομοσπονδία, απέσπασε ο Χαϊδευτός 40.000 ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 115. Μπα!
  Το ΚΚΕ αποκατέστησε και τον Νικηφόρο Βρεττάκο; (!)

  Να θυμίσουμε ότι το το ΚΚΕ τον διέγραψε ως δεξιό αποστάτη, όταν ο Βρεττάκος το 1949 εξέδωσε το λυρικό δοκίμιο «Δυο άνθρωποι μιλούν για την ειρήνη του κόσμου», και μιλούσε για την ελευθερία που υπάρχει στον δυτικό κόσμο.
  Επίσης τον έδιωξε και από διευθυντή του περιοδικού τους «Ελεύθερα Γράμματα».

  Έκτοτε ο Νικηφόρος Βρεττάκος έζησε μέσα στην περιφρόνηση των… συντρόφων του!

  Τι μπιντράγκ τσίμπησε πάλι για τον Βρεττάκο ο απατεώνας Χαϊδευτός;

 116. @El Zorro

  Τον μεγάλο πατερούλη-σφαγέα Ιωσήφ (τέρας) Στάλιν δεν θα τον τιμήσει το κουκουεδαριό; Αν όχι τί 40χρονα θα γιορτάσουμε;

 117. Αν μας φτιάξουν τον ίδιο “πολιτισμό” στη Στέγη με αυτόν που έφτιαξαν στην Ομοσπονδία Νέων τότε …ΖΗΤΩ Η ΚΛΕΦΤΟΥΡΙΑ!

 118. BALTE RE PAIDIA TON STELIO SIMEOFORIDI STO ELLINIKO IDRYMA EINAI KALO STELEHOS TON EIHAN KAI STIN ELLINIKI OMOSPONDIA ANTIPROEDRO KAI PSIFIZE TON KOMNINO GIA PROEDRO MEGALO STELEHOS.

  http://www.youtube.com/user/ellinessouidias/featured

  MEGALO STELEHOS EINAI KAI O SIMERINOS ANTIPROEDROS TIS OMOSPONDIAS O MANOLIS TERZAKIS THA MAS LISI POLA METANASTEUTIKA PROVLIMATA
  xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax

 119. AUTA GRAFEI I ISTOSELIDA TOU KKE BREGMENI SANIDA

  O laos sti Vouli( Stegi)
  kai i oligarhia sto SKAMNI!

  APANTISI

  POIOS EINAI O LAOS SYNTROFOI KKEDES
  O SIMEOFORIDIS O KOMNINOS KAI O TERZAKIS?

  KAI OLIGARHEIA POIOUS ONOMAZETE?

  EINAI GIA DESIMO AUTOI POU TA GRAFOUN AUTA TA SHOLIA
  .

 120. H vregmenh sapiosanida tou KKE sxoliazei kai epikrinei thn energia tou H Nikolaidh gia th dimiourgia enos defterou sxoleiou les kai einai praxi axiopoinh kai peran pashs nomimotitas.
  Mipos to deftero sxoleio epivarinei ton ellinismo ths Souhdias?
  Den nomizw…
  Isa-isa kathe sxoleio pou dimiourgitai leitourgei san thematofilakas
  diathrhsis kai kaliergeias ths ellinikis glwssas tou politismou kai ths sindesis twn pediwn mas me thn patrida.

  Gia th diaspash twn gonewn opos lete se duo stratopeda eiste ipefthinoi k eseis koukouedes kai eidika o mentoras twn dithen akomatistwn Komnhnos giati aftos kserei kala ton nomo tou dierei k vasileve………fainete aloste apo tis koinothtes pws tis exei diaspasei….
  Sinepos mhn prospathite na apopoihthhte twn efthinwn sas.
  Kai den katalavenw giati de kai kala na iparxei ena stratopedo mono-to diko sas tou KKE.
  O plouralismos kai h polyfonia einai vasikes arxes mias dimokratias kai stis dimokratikes diadikasies- pou amfivalw an exete gnosi apo aftes-einai themito na iparxei kai h antitheth gnomh.
  O H Nikolaidhs edeikse me ta erga tou sto Idrima poso ikano kai drasthrio atomo einai kai posa polla mporei na prosferei akoma.
  H ellinikh paroikia exei anagi apo tetoia atoma .
  Giafto otan milate gia neo aima na rixete mia matia sthn Omospondia na mas peite pio neo aima thn apartizei????
  Tosa xronia oi idioi k oi idioi kareklokentavroi….to idio sinafi …..o idios proedros egatesthmenos sthn karekla tou les kai exei kanei simvoleo aoristou xronou me thn proedria.
  Pote loipon tha ginei k sthn Omospondia katharsi?
  Pote tha mpei neo aima gia mia nea epoxh apalagmenh apo tis doloplokies kai tis ipogies simfonies kai diavoulefseis?
  (Poios efere ton Rosso agorasth gia na poulhthei to Idrima?) gia thimithite…….
  Xexnate vevea oti sto para pente glitose to Idrima apo thn pwlhsh
  pou htan etoimos na kanei o alximisths twn oikonomikwn proedros sas.
  Shmera loipon an den ipirxe afto to ktirio ektos tou oti tha htan ftoxoteros politistika o ellinismos ths paroikias den tha ipirxe kai antikeimeno sizitishs .
  Sinepos giati kopteste toso poly gia to Idrima afou o proedros sas eixe thn “”exeretikh kai akrws fillelinikh”” idea na to poulhsei???
  Gia poia arxh neas epoxhs milate afou an den ipirxe to Idrima den tha ipirxe ..oxi mono arxh alla oute k telos.
  Mas mperdevete ligo me ola afta……gia ginete pio safeis……

  Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ! ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ !
  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

 121. APO TIN BREGMENI SANIDA ORGANO TOU KKE SOUIDIAS

  Bόμβα χιλίων μεγατόνων στο κεφάλι τους η απόφαση του Länsstyrelsen…

  26/01/2012 από vregmenisanida

  Δημοκρατική πλειοψηφία στο νέο ΔΣ της Στέγης. Απομονωμένη και ανίσχυρη πλέον η ομάδα του Νικολαίδη και των υπόλοιπων που είχαν μετατρέψει την Στέγη σε άντρο παρανομιών και φασιστικών πρακτικών. Το Länsstyrelsen ταυτόχρονα απαγόρεψε την παράνομη αλλαγή καταστατικού που είχαν κάνει και στην οποία απέκλειαν απο το ΔΣ όλους τους δημοκρατικούς συλλόγους που βάσει του ισχύοντος καταστατικού έχουν δικαίωμα να στέλνουν αντιπροσώπους στο ΔΣ της Στέγης.

  Οι προσπάθειες τους να βάλουν παράνομα στο ΔΣ το διασπαστικό τους δημιούργημα “Hellenic School” απέτυχαν.

  Η συνομωσία εναντίον όλων των φορέων (πλην Σόλνας) απέτυχε χάρι στην δημοκρατικότητα και επαγρύπνηση εκατοντάδων δημοκρατών στην Στοκχόλμη. Αυτή η επαγρύπνηση και η ενότητα του κόσμου που επιτεύχθηκε σε όλο αυτό το διάστημα επιβάλλεται να διαφυλαχτεί και να ενισχυθεί αφού είναι βέβαιο, μετά και τις τελευταίες απειλές τους, ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν τις προσπάθειές τους.

  Διαβάστε την απόφαση του Länstyrelsen:

  beslut och protokoll 2012-01-23(917448)_TMP

  OI MONOI POU DEN MPOROUN NA MILOUN GIA DIMOKRATIA EINAI I OMOSPONDIA TOU KOMNINOU

  POIOS EFERE TON ROSO STO IDRYMA?

  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2006/10/eurostate1.pdf

  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2006/10/eurostate1.pdf

  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2006/10/eurostate3.pdf

 122. Ma giati asholeisthe me ta skotomena fidia, tis sapiosanidas.Den exei thn pleiopsifia h kkeomospondia.O Chronos tha to deixei.Toulahiston to Idryma,Ellhnikh Politistikh Stegh, Agios Ioannis o Theologos, twra den kindyneuei na poulhthei.Oute o Apostolos, oute kai o Stelios, tha kanoun ta hatiria sto kke se sovara zhthmata, pou aforoun to Idruma mas, naste sigouroi gia auto.An kai polles fores ta sholia orismenwn xepernoun to orio tou epitreptou.To thema einai epikoinwniako.Eprepe o hronos kai h peira na eixe didaxei kati.Opoios den paizei swsta ta hartia tou hanei.Vevaiws to symboulio ths Stegis mas ekane polu kalh douleia kai me thn leitourgia kai me thn anakainhsh.ENA MEGALO EYGE TOUS. Omws to provlima einai allou.Polloi to gnwrisoun. Omws kaneis den tolma na piasei ton tauro apo ta kerata.Kai oi apsimahies sinehizonte, ta pragmata fountwnoun, me ola ta epakoloutha.Kai to Idryma sthn mesh tou kyklwna.To ti lene oi sapionofouskes-sapiosanides -sapiomuala, egw ta akouw verese.
  Polles fores krataw thn koilia mou apo ta polla ta gelia diavazontas tis sapounoneres tous.Xeroume ti hreiazetai kai sto mellon tha fanei.

 123. O THEODROA AGGELOPOULOS EFUGE APO KONTA MAS

  KALOSOU TAXIDI THEODORE AGGELOPOULE

 124. APO TIN ISTOSELIDA TIS BREGMENIS SANIDAS POU EINAI ISTOSELIDA TO KKE SOUIDIAS

  TO KKE DITHEN ENDIAFERETE GIA TO SHOLEIO KAI MESA STO
  ARTHROTOUS POU TO ONOMAZOUN (EPIKARA) EHOUN TIS DIADILOSIS TOU PAME SUNDIKALISTIKOU ORGANOU TOU KKE

  SE POION TA LETE AUTA KKEDES SOUIDIAS OTI ENDIAFERESTE GIA TO SHOLEIO AUTA POU BAZETE MESA STIN ISTOSELIDA SAS EHOUN KAMIA SHESI ME TO SHOLEIO?

  EMEIS TOULAHISTON DEN KOROIDEBOUME TOUS ELLINES TIS SOUIDIAS

  EDW STO BLOK LEME OTI EIMASTE ENANTIA STIS TAKTIKES TOU KKE SOUIDIAS GIA TIN OMOSPONDIA , ELLINIKO IDRYMA, KAI TO ELLINIKO SHOLEIO

 125. KAI POIA ITAN I BOMBA TIS PAPARIGOMOSPONDIAS?

  OTI EHOUN 3 SUMBOULOUS APO TIN OMOSPONDIA STO IDRYMA?
  MAI AFOU PRIN 4 HRONIA STELNATE 9 SUMBOULOUS APO TIN KKEOMOSPONDIASAS STO SUMBOULIO TOU IDRYMATOS TORA TELIOSAN AUTA.

  ESEIS PROTA PEIGATE NA ALAXETE TO KATASTATIKO ME TON ANTONIADI PROEDRO STO IDRYMA TO (2001-2003)

  ME TOUS 9 SUMBOULOUS KKEOMOSPONDIAKOUS POU STELNATE STO IDRYMA
  APO ESAS MATHANE TA KOLPA KAI OI AGIANIOTES.

 126. Anagnostis, on Ιανουαρίου 27, 2012 at 8:38 μμ said: Το σχόλιό σας περιμένει έγκριση

  Sholio apo tin bregmeni sanida kke souidias tou komninou

  Robin Hood

  O Trelos me ton trelo kanei parea.

  Me rotane pos ton Dr.Hlia upostirizoune merika atoma san Kouva, Google-lakis, Kota-dis, Karioli(dis), Vlima, Sandalizz, Tarifas.

  Tous lew trelos den einai mono enas, tin astenia tin exoun poloi.

  APANTISI

  KKEDES EHETE ESEIS KATI LOGIKOUS KAMAROSTETOUS EINAI OLOI TOUS MARGARITARIA

  BALTE RE PAIDIA TON STELIO SIMEOFORIDI STO ELLINIKO IDRYMA EINAI MEGALO STELEHOS TON EIHATE KAI STIN ELLINIKI OMOSPONDIA ANTIPROEDRO KAI PSIFIZE TON KOMNINO GIA PROEDRO KAI O KOMNINOS TON PSIFIZE ANTIPROEDRO

  http://www.youtube.com/user/ellinessouidias/featured

  ALA TORA EHETE ANTIPROEDRO TON MANOLI TERZAKI MEGALO STELEHOS KAI AUTOS THA MAS LISI TA METANASTEUTIKA PROVLIMATA
  XAXAXAXAXAXXAXAXAXAXXAXXXA

 127. “Το ΚΚΕ είναι ο πρώτος που εφάρμοσε το μνημόνιο απολύοντας τους εργαζόμενους από τις κομματικές επιχειρήσεις. Το μόνο που νοιάζει το ΚΚΕ είναι να πάρει κρατική επιχορήγηση.”

  Τους εμαθε κ ο Καζαζης πλεον…και τους τα λεει εξω απο τα δοντια

 128. TO KKE BAZEI VINDEAKIA
  STIN ISTOSELIDA TOU BREGMENI SANIDA

  AFOU SAS ARESOUN TA VIDEAKIA AKOUSTETA

 129. KAPOS ETSI THA LITOURGISI TO IDRYMA. APO TIN OMOSPONDIA
  TON DINOSAVRON

  18 synedrio omospondias

 130. O Komounismos einai oloklirotikio systima diaklyvernisis pou vasizetai sti via kai to aima .Dimiourgima evraiomasonwn megalotrapezitwn gia tin katalistefsi kai ka katastrofi twn ethnwn pou ypodoulwnei.Oi koumounistes den ehoun patrida oute thriskia .Theos tous kai patrida tou einai to komma .

 131. Gia ton koomounismo gia na katalavenoume ta erga twn apateonwn sti paroikia mas kalitera.

 132. TELIKA TI EGINE STHN STEGH ?
  Ayth h isstoselida prepei na mas plhroforhsei thn poragmatikothta.
  Synantame plhthos ellhnvn poy panhgyrizoyn kai alloys poy lene ta
  antitheta.
  Kalo einai na paroysiasthei h pragmatikothta dioti xanetai to endiaferon gia aythn thn istoselida.
  Gnorizete an einai proedros o kyrios Tsappos h enas profesoras
  apo to ellhniko sxoleio kai akomh an grammateas exakoloythei na einai o kyrios Hlias Nikolaidhs ?

 133. NEOTERA PERI STEGHS

  Extes plhroforhthika apo ton toxoti oti pragmati egine allagh sthn Stegh kai oti to apoxoron symboylio dystyxos ediespasthei.
  Akomh oti o kyrios Tsappos den einai npleon proedros alla en
  toytois enas apo 2 antiproedroys kai oti o teos grammateas kyrios Hlias Nikolaidhs einai sta dikasthria me thn Nomarxia Stokholmhs poy den ethrhse mystikes prosymfonies!
  Ean einai etsi kai yparxoyn apodeixeis tote prepei o kyrios Nikolaidhs na apokalypsei thn alhueia se dikasthrio oste na mhn epanalambanontai tetoies aprepeies kai na fanei anoixta kai epishma
  h allhtheia. Taytoxrona opos ematha sto neo VU ekprosopoyntai
  5 – 6 ellhnikoi foreis metaxy ayton kai o Agios Ioannhs o Theologos
  opote exoyme kati poly thetiko gia thn omo9nia ths ellhnikhs paroikias.
  Kalode tha einai na paysoyn oi brisies kai oi prosboles dioti den einai
  deigma ellhnikoy politismoy
  H diaspash toy ellhnoikoy sxoleioy einai plhgma opos kai opoiadhpota allh diaspash. Oi foreis prepei na einai anoixtoi gia olloys kai na exoyn
  dhmokratikh leitoyrgeia opoy o enas na sebetai ton allon. Oi brisies
  einai deigma adynamias kai katoterothtas .
  Nomizo oti piso apo tis diamaxes yparxoyn prosopikes antitheseis poy
  me to kainoyrgio D.S. sthn Stegh prepei na xeperastoyn

  Eyxaristo

 134. APO TIN BREGMENI SANIDA ORGANO TOU KKE SOUIDIAS

  MA AUTO EINAI THRASOS NA MILATE GIA TA OIKONOMIKA POIOS ESEIS!!!!!!!!!!!!!!!!!

  TOSA SAS VGALAME EDW MESA AKOMI MILATE?

  Το Καρφί

  …….Διαβάζοντας αυτά τα ”πραγματικά μαργαριτάρια” που έστειλαν με μαίηλ στην Νομαρχία αναρωτιέται κανείς πραγματικά για την καταλληλότητα των κυρίων αυτών να αντιπροσωπεύουν κάποιο φορέα στο ΔΣ της Στέγης….
  ——————————————————————————–
  Αυτα να τα διαβασει πρωτος ο Κοντορινης και μερικοι αλλοι για να δουν με ποιους κανουν παρεα και ΟΛΑ αυτα στο ονομα της δημοκρατιας και το καλο του Ελληνισμου.

  Το καινουργιο ΔΣ της Στεγης πρεπει να ζητησει απο την Νομαρχια να κανουν κοινο ελεγχο στα οικονομικα της Στεγης για να δουμε τι ταμειο θα παραδωσουν οι εντιμοι Ελληναρες!

  στο 31/01/2012 στις 10:50 μμ oa

  Koumanto ekane o Nikolaidis. Pistos voithos o Nikolopoulos.

  Kala, aftous tous kserame apo to sxoleio, den itan ekpliksi.
  Oi alloi omos ti ekanan? Den katalavaine o Tsappos ti kanoun? Oute o Sandalis? Oute o Kouvatsos i o Lekkos? O Kotaidis, o Amanatiadis, o Kyprios? O Gougoulakis?
  Oloi einai enoxoi. O giatros paraligo na tin faei tin Stegi.

  Prepei na ginei epaggelmatikos elegxos sta oikonomika kai na paei o kathe katergaris ston pagko tou.

 135. Αριστερές λύσεις στα σύγχρονα οικονοµικά προβλήµατα δεν υπάρχουν. Σε µια παγκοσµιοποιηµένη αγορά, όπου διεκδικούν την κυριαρχία οι Κινέζοι κοµµουνιστές µε έναν ιδιαίτερα επιθετικό καπιταλισµό, σε µια Ευρωπαϊκή Ένωση γερµανικών προδιαγραφών, η υπερχρεωµένη Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια µιας αριστερής αναζήτησης, που δεν οδηγεί πουθενά.

 136. AUTA GRAFOUN OI KKEDES

  DETECTIVE

  “Hej mina vänner!

  Inte heller denna gång verkar Stiftelsen ha begåvats med de bästa förutsättningarna för en fungerande och förnuftig styrelse. Det är uppenbart att styrelsearbetet kommer att förpestas och paralyseras av en vendetta mellan några personer som har sin upprinnelse i en konflikt inom Föräldraföreningen.”

  AUTA GRAFEI O ANAGOUGOULAKIS

  APANTISI:

  RE ANAGOGOL, KSAFNIKA MAS PARISTANEIS TON DIKIO KAI TON EKSYPNO.
  KATARXAS , POU ISOUN ESY OTAN O ILIAS DIEGRAPSE 80 GONEIS
  APO TON SYLLOGO TOU ELLINIKO SXOLEIO TOU ÅSÖ?

  POU ISOUN ESY OTAN O ILIAS IL DUCE ESTEILE TO DOKUMENTO GIA TOUS ANTIPROSOPOUS TIS STEGIS STIN NOMARXIA POU POTE THEN ENGRITHIKE APO TO TOTE SYMVOULIO ALLA FYSIKA OUTE APO TIN SYNELEFSI?

  POU ISOUN ESY OTAN O ILIAS EVRIZE KAI SYKOFANTOUSE TOUS GONEIS STO ÅSÖ APOKALONTAS TOUS STALINIA, EMBOROUS NARKOTIKON, KLEFTES , PSEFTES KAI POLLA ALLA?

  APO TO SXOLIO SOU VGAZW TO SYMBERASMA OTI MONO ESY KAI TO
  SYNAFI SOU ILIAS IL DUCE KAI VAGGOULAS NIKOLOPOULOS EINAI TA
  “BEGÅVADE” ATOMA POU KATAFERNOUN TIN STEGI.

  ANAGOGOL , PREPEI NA KATALAVEIS ENA PRAGMA!
  POTE THEN YPIRXE “KONFLIKT” STO SXOLEIO TOU ÅSÖ.
  AUTO POU YPIRXE ITAN MIA MAXI APO TOUS GONEIS STO ÅSÖ POU EIXAN KATALAVEI O ILIAS IL DUCE EIRTHE STO SXOLEIO ME KRYFI AGENDA KAI SKOPO NA DIALISI TO SXOLEIO.

  SIGA MIN TON AFINAME.

  PARAKOULOUTHONTAS TA GEGONOTA STO SXOLEIO, STIN STEGI KAI EPISIS STIN KOINOTITA TIS SOLNAS EXW KATALAVEI ENA PRAGMA.
  EISAI ENA APO TA PIO DEILA ATOMA POU EIXA TIN ATYXIA NA GNORISW.
  KRYVESE PISO APO TON IL DUCE, VAGGOULA KAI SYNAFI TIS STEGIS.
  KAI OTAN THEN PANE KALA TA PRAGMATA TA MAZEUEIS KAI FEUGEIS.
  OTAN OMOS PANE TA PRAGMATA ETSI OPOS THELEIS FRONTIZEIS NA PIASEIS KAMIA PAXIA KAREKLA VIP, AKRIVOS OPOS O
  IL DUCE.

  SAN SYMVOULATORAS KAI PROFANOS ENAS APO TOUS SXEDIASTES TIS KAPILEUSIS TIS STEGIS.
  AUTO FANIKE KSEKATHARA STIN SYNANTISI ME TIN NOMARXIA STIS 12 IANOUARIOU. TET A TET ME TON IL DUCE TA LEGATE PSYTHIRISTA
  KAI KATASTRONATE TO KATHE VIMA.
  KAI OTAN THEN PIGAN TA PRAGMATA OPOS LOGARIASES EGINES LUIS.

  ELLINES DIMOKRATES, on Ιανουαρίου 25, 2012 at 1:36 μμ said:

  I ELLINIKI OMOSPONDIA SOUIDIAS (KKE KOMNINOS)

  STO 17 SYNEDRIO TIS 16 APRILIOU 2005 STO ANDERSTORP
  DIEGRAPSE KAI EDIOKSE TIN MEGALITERI ELLINIKI KOINOTITA SOUIDIAS TO RINGEBY

  ME APOTELESMA NA FIGEI OLI I PARATAKSI TIS PAMKE-PASOK
  APO TOTE EINAI EKSO APO TIN ELLINIKI OMOSPONDIA O MISOS ORGANOMENOS ELLINISMOS TIS SOUIDIAS.

  KAI TORA MAS MILOUN GIA DIAGRAFES STO SHOLEIO?
  ESEIS OI KKEDES DIAGRAPSATE 1000 ELLINES
  EIHATE KAI VAKTARIA.

  APO ESAS TO MATHANE AUTOI POU SAS DIEGRAPSAN

  APO TOTE MILATE GIA NIKITES KAI ITIMENOUS EDO FENETE I ALAZONIASAS OTAN METAXI TON ELLINON MILATE GIA NIKITES KAI ITIMENOUS

  http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=2823258&textCriteriaClause=%2BΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ+%2BΕΛΛΗΝΙΚΩΝ+%2BΣΥΛΛΟΓΩΝ+%2BΚΑΙ+%2BΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ+%2BΣΟΥΗΔΙΑΣ
  ELLINES DIMOKRATES, on Ιανουαρίου 25, 2012 at 5:47 μμ said:

  APO TIN BREGMENISANIDA ORGANO TPOU KKE SOUIDIAS

 137. To ypo amfisvitisi me enstasi sta dioikitika dikastiria staliniko symvoulio tou idrymatos den kanei ti douleia tou symfwna me plirofories kyklwn
  tou Ai Gianni. Idi den ehoun plirwsei trehontes logariasmous me kindyno hrimatikwn prostimwn kai den kanoun tis doulies pou einai ypohreomenoi na kanoun gia tous enoikiastes tou ktiriou.
  Den apantane sta tilefwna twn enoikiastwn kai den ehoun katharisei ta hionia metaxy allwn.Einai ypohreomeni i dioikisi tou idrymatos na kanonizei kathimerina ta trehonta zitimata pou prokyptoun (förvaltning )
  Epeidi o apateonas Komninos Haideftos ehei steilei perierga atoma sto symvoulio anakatamena me speires lathremporwn kokainis sto parelthon ena apo ayta kai ena allo se perierges etairies pou ehoun afisei fesia sto Kronofogden 700000 kai kapoio logistako pou katelixe ki aftos sto kronofogden syn ton anthellina Mega Napoleonta pou gyrnaei kai dialalei oti einai proedros yparhei kindynos gia ti periousia tou idrymatos .Kalo tha einai oi symvouloi tou Ai Gianni na katagrapsoun ola ta periousiaka stoihia tou idrymatos mehri tin teleftea karfitsa kai na ypohrewsoun ti stalinosymoria na ypograpsei sto ti paralamvanei.Metaxy allwn i kleftra i Margeti pou klevei to revma apo to idryma ehei sti giafka tou KKE 3 me 4 zwgrafikous pinakes pou tous arpaxan apo to idryma .Na epistrafoun amesws.
  Theloun epivlepsi kai prosohi ta kleftronia tou Haideftou gia na min xanakatantisi to idryma stavlos opws to eihan rimaxei tote pou to eihane xana sta heria tous me to plasto katastatiko .
  Dekara den tha arpaxoun ta lamogia twra me ton synehi elegho
  tou Ai Gianni .

 138. Exstratia laspis apo to sovarofanes tou blog toxotis ehei xekinisei o kollitos paratrehamenos tou anthellina malakoprofessorou Papakosta
  Panagiotis Kalogiannis.To hafiedoypokeimeno ayto zitaei metaxy allwn
  kommounistikwn asynartisiwn o Ai Giannis na allaxei symvoulous pou ehei sto DS tou idrymatos giati den tous goustarei o kollitos tou Papakwstas o Haideftos ki o vlakas Houliaras. Akou dw re hafiedoskylo Kalogianni melos tou AiGianni den eisai oute prokeite na gineis gi
  afto palio koproskouliko de sou peftei logos gia to poious tha hei i de thahei meli i koinotita sto DS.
  Re Karagiozi opsime latri tis nomimotitas kai tis dimokratikis omalotitas pou souna tosa hronia pou ta stalinoapovrasmata lymainontan ti stegi me plasta katastatika kai 9 symvoulou tis vothroomospondias kai tin eihan katantisei eroipio ? Tote leitourgouse i dimokratia ?.Ftou sou re
  hafiedograikyle paratrehamene tou katalipsia Antwniadi kai tou anthellina Papakwsta . Xeroglyfese skouliki giati nomizeis oti tha xanarhisei to pliatsiko .Na ta xehasete afta pou xerate .Ante na hafiediseis kananthrwpako metanasti ekei pou xereis skouliki .

 139. Na plaisiosoume tous filous tis stegis osoi endiaferomaste gia to idryma .Plirofories gia tis drastiriotites kai to symvoulio yparhoun stin istoselida tou sygrafea ypnotisti kyriou Tatsona

  http://www.tatsonas.com/grekisk.html

 140. Κάποιος ηλίθιος που κρύβεται πίσω από το DETECTIVE πρέπει να έχει πρόβλημα με τον Γουγουλάκη. Σίγουρα είναι ένας απ’ αυτούς που εμφανίζονται ως μέλη του “νέου” σταλινοβαρούς ΔΣ της Πολιτιστικής Στέγης.
  Το πόσο διεστραμμένο πρέπει να είναι αυτό το DETECTIVE εύκολα συμπεραίνεται από το απόσπασμα που παραθέτει ο ELLINES DIMOKRATES.
  Αν δεν είμαστε λάθος πληροφορημένοι ο Γουγουλάκης έστειλε μήνυμα επώνυμα σε όλους όσους αυτοαποκαλούνται μέλη του ΔΣ της Στέγης αλλά κανένας απ’ αυτούς δεν τολμά να του απαντήσει επώνυμα στα όσα αναφέρει.
  Το ποιος είναι δειλός βλαχαδερό DETECTIVE δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη. Γιατί δεν του απαντάς κατ’ ευθείαν; Και γιατί δεν δημοσιεύεις ολόκληρο το κείμενό του αλλά μόνο μια παράγραφο;

 141. Mου φαινεται Ελ Ζορο οτι το γυρισες απο πισω και εγινες κατινα. Τι μαλακιες για ομοσπονδιες και στεγες ΚΚ και πασοκ και αλλες πουστομαλακιες για να καταρακωνουν τον Ελληνισμο. Ασε το ελληνισμο χαρει τη ζωη του στη σουηδια και μη τον καταθλιπτεις με τις μπαστουνατες χοντρομαλακιες σου. Αφησε και καμια τσοντα να φχαριστηθουμαι. Οι περισσοτερες ελληνες&ιδες λογω γηρατος δεν τους σηκωνεται και θελουν καμια τσοντα απο την ομοσπονδια και στεγη για να τη βρουν.
  Εκτος αν και σενα δεν σου σηκωνεται και τοριξες σα μουστογρια στη συκοφαντια για να τη βρεις.

 142. Ρε ξυλοκόπε,
  Η σούρα που έχεις χτεσινή είναι ή τα έτσουξες πάλι μεσημεριάτικα;
  Ποιες χοντρομαλακίες και συκοφαντίες τσαμπουνάς;
  Συκοφαντία είναι ότι το λαμόγιο δεξιοκομούνι ο Μουσχοπάνης άρπαξε ένα εκατομμύριο και το τρώει μαζί με τον απατεώνα Χαϊδευτό και τη Φραντζέσκα;
  Ψέματα είναι ότι η νεολαία του απατεώνα Μουσχοπάνη δεν υπάρχει;
  Συκοφαντία είναι ότι δεν έχει γράψει ακόμα μια σελίδα πρακτικά για κάποιο υποτιθέμενο συνέδριο νεολαίας;

  Εγώ λέω να πας σήμερα στη γιάφκα της μπαμπούσκας Όλγας να ακούσεις καμιά σταλινική ομιλία από ένα συμμορίτη, που έμαθε για το εκατομμύριο και τον στείλανε να πάρει το μερτικό του κώμματος, εκεί στης μπαμπούσκας και του επαγγελματία διαδηλωτή Κωνστάντη από την ΚΕ του ΚΚΕ να ευφρανθεί η ψυχούλα σου.
  Θα έχει και πάνελ με τον απατεώνα Χαϊδευτό και τον φυλακισμένο κλέφτη Καριοφίλλη Χατζόπουλο και το ηλίθιο ανθελληνικό σταλινοϋποκείμενο το Χουλιάρα.
  Στις 4 μμ σήμερα στη γιάφκα της Μαργέτη!
  Μετά τη διάλεξη του λαμόγιου από την ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΑΕ ο… σινεμάς της μπαμπούσκας θα προβάλει και τσόντες λεσβιακού περιεχομένου με την Κανέλλη, την Καφαντάρη αλλά και με διάφορες τσούλες από το μεταναστευτικό κούνημα της γιάφκας.

  Και ρώτα και το λαμόγιο της ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΑΕ πόσοι τελικά είναι οι απολυμένοι από τις επιχειρήσεις του κώματος του λαού και πόσους μήνες απλήρωτους μισθούς έχουν στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ, 902 κλπ.; Και τι θα γίνει θα ενταχθεί τελικά η ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΑΕ στο άρθρο 99 για να φάει τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στις επιχειρήσεις του κώματος;

  Δε ρωτάς και τι θα γίνει με την ψήφο των μεταναστών που είχε σημαία του ο απατεώνας Χαϊδευτός και που τώρα το βούλωσε επιδή το ΚΚΕ μπλοκάρισε το θέμα με το αιτιολογικό ότι αν ψηφίζουν και οι απόδημοι από τον τόπο διαμονής τους το ΚΚΕ δεν επωφελείται σε ψηφαλάκια.

  Περιμένουμε το ρεπορτάζ σου να το δημοσιεύσουμε!

 143. Αστα ρε Ελ Ζορρο το αστυνομο, το ρουφιανο η το παππα μα κανεις? Θα βαλεις τελικα καμια τσοντα απο ομοσπονδια και στεγη για τις παρτουζες που γινονται εκει η θα μα χαλασεις τη διαθεση πρωι πρωι με χοντρομαλακιες του Πασοκ, κκ

 144. Ορίστε ξυλοκόπε,
  πάρε την τσόντα σου από ομοσπονδία.
  Και ρουφιάνους και παππάδες και φραντζέσκα έχει.
  Δεν πιστεύω να έχεις παράπονο τώρα;

 145. Ετσι ελ ζορρο. Τωρα ξυγιεσαι μαγκικα!!!!!!

 146. Στα δεξιά της Φραντζέσκας έχεις και τον κώλο του απατεώνα Χαϊδευτού, αυτόν με το χοντρό σβέρκο και την καράφλα να κανονίζει με το λαμόγιο το μασώνο τον πρέσβη, το νούμερο τον Καρόκη που είχαμε τότε τι απάτες θα σκαρώσουν.
  Όπως βλέπουμε από την τσόντα φαίνεται ότι τον Κομνηνό ήδη τον… πέρασε ο ηγούμενος.

 147. Ξερετε πως γινεσαι ηγουμενος στα ορθοδοξα μαναστηρια.
  Σε γαμαει ο προηγουμενος

 148. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΖΟΡΡΟ ?

  Τον Γεναρη του 2010 εγραφες τα εξης

  Υπαρχει ιδρυτικη πραξη του ιδρυματος . Ειναι η διαθηκη των ιδρυτων.
  Ετσι το ηθελαν οι ιδρυτες και ετσι το εκαναν.
  Γιατι να αλλαξει το καταστατικο ? Για να ταιριαζει στο ΚΚΕ ?

  Τωρα την 10 Γεναρη 2010 η Νομαρχια απαγορευσε την αλλαγη του
  καταστατικου που αποπειραθηκε μονος ο Αγιος Γιαννης. Αιτια οτι
  λογω του καταστατικου χρειαζοντουσαν 13 ψηφοι και για να γινουν τοσοι ψηφισε και η κουτση Μαρια. Δηλαδη ενας και μονο τακτικος και οι υπολοιποι αναπληρωματικοι , αναπληρωματικοι των αναπληρωματικων, κοινης αποδοχης ψηφισμενοι απο τον εαυτο τους, εκτακτοι απο το παραθυρο και παει λεωντας.

  Σ αυτο συμφωνεις ετσι ?

 149. @ Patatrak
  Πολύ σωστά έγραφα τότε που λες!
  Δεδομένου όμως ότι οι σταλινοσυμμορίτες ληστές του ΚΚΕ από το 2008 (που εκδιώχθηκαν από τη Νομαρχία λόγω του ότι και ο ορκωτός λογιστής του ιδρύματος δεν τους έδωσε απαλλαγή για τις απάτες και παρανομίες τους) δεν έστειλαν νέους αντιπροσώπους για τη διοίκηση του Ιδρύματος, τι έπρεπε να γίνει;
  Να μην αλλάξει το καταστατικό;
  Ακόμα και στην τελευταία συνεδρίαση ο απατεώνας Χαϊδευτός μετά από λίγο έκανε νόημα στους σταλινοσυμμορίτες του και αποχώρησαν όλα τα στρατιωτάκια του ΚΚΕ από τη συνεδρίαση.

  Εσύ τι λες; Μια διοίκηση αποτελούμενη από 17 συμβούλους, όπως ήθελαν οι ιδρυτές, θα είναι έρμαιο για πάντα στις ορέξεις του απατεώνα Χαϊδευτού του ΚΚΕ; Τώρα θέλω, τώρα δε θέλω;
  4 χρόνια πού ήταν όλοι αυτοί οι απατεώνες και εμφανίστηκαν τώρα ξαφνικά που πέθαναν οι ιδρυτές;
  Αυτό δεν περίμενε τόσο καιρό το ληστρικό ΚΚΕ; Να πεθάνουν οι ιδρυτές!
  Η αλλαγή του καταστατικού που επιχειρήθηκε πρόσφατα ήταν νομικά τεκμηριωμένη από νομικό και κατατέθηκε στη Νομαρχία για έγκριση!
  Δεν τέθηκε σε εφαρμογή χωρίς την έγκριση της Νομαρχίας όπως πολλές φορές στο απώτερο και πρόσφατο παρελθόν είχαν κάνει οι ληστές του ΚΚΕ.
  Αυτή είναι η διαφορά!
  Και όχι οι μαλακίες που λένε οι ανθέλληνες Χουλιάρας και μαλακοπροφεσόρος Παπακώστας του εγκληματικού ΚΚΕ.

  Και επί τη ευκαιρία να σε πληροφορήσω ότι κυκλοφορεί και πλαστή ιδρυτική πράξη. Πήγαινε εκεί επάνω που λέει ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ στο stiftelseurkund να δεις!

 150. Sklires diapragmatefseis mathame ginane xtes me to stalini apo to KKE pou irthe trexontas sti Souidia me to pou egkrithikan ta lefta tis neolaias maimou gia na parei to meridio tou kommatos pou prepei na dinoyn oles oi organoseis ston PERISSO.
  To KKE ithele to 50% apo to ekatomirio tis neolaias eno o anthellinas Xoyliaras kai to lamogio o Komninos Xaideftos ypostirzan oti exei eksoda i omospondia kai i giafka tis Margetis kai den vgainoune giati exoyne kopei ta extra apo tis douidikes atxes kai oti akoma den evalan kai xeri sta oikonomika tis stegis.
  Mono o Stavroylakis elege oti osa thelei to komma na ta dwsoyme gia ton agwna.
  O Konstantis topaikse poutanitsa kai eipe oti einai swstes oi apaitiseis tou kommatos alla akoma den exei ksekatharisei me ti Stegi ti mporoyn na paroyn ap to tameio tis giati molis mpikane kai oti tha ta steiloyn argotera afta pou zitaei to komma.
  Proteinane na dosoyn 200 xiliarika ston PERISSO alla telika kleisan sta 300.

 151. Ta skoulikia vgikan pali apo tin sapia sanida kai einai etoima na xanafane..Milane gia elegho, otan kai gia kafe efernan apo to spiti tous to prwin D.S. kai den fortwsan me dekara to idryma.Autoi pou eprepe na einai filaki ,otan mia terastia periousia tin katehrewsan kai kindineuse na poulithei apo tis trapezes kai metepeita apo ton kommounisti igeti tous tis omospondias kai to kwmma tous.Auta ta skoulikia pou eprepe na hwthoun poio vatheia stin gi kai na min xanafanoun stin epifaneia tis gis , einai epikindina stoiheia apomeinaria mias pepaleomenis thewrias pou teini na exafanisti apo tin ydrogeio sfaira, alla logw adraneias tou ellinismou edw kai logw tou oti ehoun ton mixanismo sta heria tous kai me tin voitheia dexiwn exapterigwn, anthrwpakia tis dekaras, ameleitees posotites,enanti pinakiou fakis kai me tin anohi kai voitheia twn souidikwn arhwn exakolouthoun na diatirounte stin epifaneia kai einai etoima na xanarhisoun to ergo tous ekei pou stamatisan kai mas milane gia oikonomiki diafaneia.Autoi pou efernan tis apodeixeis me tis sakoules tou ICA.Autoi pou hrewnan ta gamisiatika tis omospondias sto idryma.auta ta skoulikia den exoun oute iero oute osio.Auta ta skoulikia to mono pou tous endiaferei einai to kwmma.Auta ta skoulikia pou den sevonte oute ton eauto tous kai me ta logia tous kai me tis praxeis tous to ehoun apodeixei ekei opou anakateuonte.To thrasos tous den ehei oria.Den xeroun ti simenei dhmokratia.Den xeroun ti simenei sevasmos.Den xeroun ti simenei dialogos.Mazi me ton trampoukismo tous einai oi kyriarhoi tou paihnidiou.

 152. ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
  ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

  (Ανάξιος όποιος δεν μπορεί μες το σεισμό, το χαλασμό κάστρο τη γνώμη του να στήσει και λέει… να ιδώ.) Κ. ΠΑΛΑΜΑΣ

  Εγέρασα μωρές παιδιά σαράντα χρόνια κλέφτης

  τον ύπνο δεν εχόρτασα και τώρα αποσταμένος

  θέλω να πάω να κοιμηθώ, εστέρεψε η καρδιά μου

  βρύση το χρήμα έφαγα, σταλαματιά δε μένει.

  Ποιος ξέρει απ’ το μνήμα σας τι δένδρο θα φυτρώσει

  Κι αν ξεφυτρώσει πλάτανος, στον ίσκιο του από κάτω

  Θάρχονται τα κλεφτόπουλα το χρήμα να φυλάνε

  Να πλένουν τις λαβωματιές, τους Δήμους να σχωρνάνε.

  ΒΑΛΑΩΡΙΤΗΣ

  Η διασκευή και ενορχήστρωση αφιερώνεται στη ομοσπονδία.
  Σήμερα, είναι αρκετά εύκολο να δει κανείς και να διαπιστώσει, τα αποτελέσματα μιας πορείας, αυτής του μεταναστευτικού κινήματος, που έχει καταλήξει σε διασυρμό και υποβάθμιση της ελληνικής παροικίας

  Η σημερινή κατ’ ευφημισμό ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΣΟΥΗΔΙΑΣ (ΟΕΣΚΣ), ενώ δεν έχει κανέναν λόγο ύπαρξης με τη δομή που έχει και τους στόχους που δεν έχει, απομυζά χρήματα από τις υπηρεσίες και τα κατευθύνει προς άγνωστες κατευθύνσεις, κι αφ’ ετέρου παρασύροντας τον Ελληνισμό, χωρίς ίχνος ευθύνης, σε διάσπαση και αλληλοφαγωμάρα και τους… άλλους σε αφανισμό και διαίρεση, στήνοντας… το δόκανο με το τυρί μιας ουτοπικής καρέκλας.

  Σε παλαιότερο άρθρο μας (Απρίλιος 2009) έχουμε αναλύσει διεξοδικά τους λόγους μη ύπαρξης της ΟΕΣΚΣ, η οποία προφανώς καθοδηγείται από το Κ.Κ. του Περισσού, για λόγους, γοήτρου είτε για λόγους επειδή ανέκαθεν ήταν το εμπειρότερο κόμμα σε «κόλπα»

 153. ΠΕΡΙ ΑΡΩΣΤΟΥ ΑΝΤΙΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΥ.

  Εδω επαψε να υπαρχει ελληνικο κρατος με τα αλληλοδιαδεχομενα την
  εξουσια αστικα κομματα που την οδηγησαν στην καταστροφη με τους
  ψευτικους ισολογισμους και προγνωσεις, την κακοδιοικηση.

  Τωρα πλεον πιστοι υπηρετες των αφεντικων τους και παρεα με τον κυριο Καρατζαφερη θα μετρανε ποιος θα φαει τις περιστερες καρπαζιες απο τον επαναστατημενο και προδομενο ελληνικο λαο

  Οι ποιο πονηροι λακισαν Σημιτης, Καραμανλης, Παπανδρεου
  οπως και πολλοι αλλοι περνοντας μαζυ τους τα αρπαγμενα ευρω.
  .
  Παραδοξα υπαρχουν ακομη οπαδοι τους ορισμενοιι των οποιων στρεφονται εναντια της αριστερας που ποτε δεν εκυβερνησε την Ελλαδα.και πιπιλιζουν την ιδια καραμελλα του αντικομουνισμου.

  Ενα πραγμα ειναι σιγουρο. Μονο μια ενωμενη αριστερα μπορει με
  λαικη κυριαρχια να φερει σε κοινωνικη οικονομικη και εκολογικη ισορροπια το ελληνικο κρατος.
  Μονο οταν ο ελληνικος λαος γινει αφεντικο του εαυτου του θα βρει ξανα την χαμενη του αξιοπρεπεια.
  Τα αστικα κομματα εχουν κυριολεκτικα χρεοκοπισει, ειναι αχρηστα !

  .


 154. Κομνηνέ σταλινα που κάνεις δοξολογιες και οργια στα καταγόγια της Σολνας

Comments are closed.