Οι έκπτωτοι σταλινοφασίστες του ΚΚΕ και καταληψίες της ΟΕΣΚΣ «καταγγέλλουν»!

Τα κάτωθι σταλινοφασιστοειδή τρωκτικά, έκπτωτοι προ πολλού από την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΣΟΥΗΔΙΑΣ (ΟΕΣΚΣ), γατζωμένοι στις καρέκλες και στο ροκάνισμα των κρατικών επιχορηγήσεων που τους δίνονται για λογαριασμό του ελληνισμού της Σουηδίας εξέδωσαν πρόσφατα ανακοίνωση-καταγγελία στην προσπάθειά τους να πείσουν την κοινή γνώμη και πιο πολύ τα σταλινοφασιστοειδή (και τραμπούκους) μέλη τους ότι διακαιούνται να ροκανίσουν και τα ταμεία του Ιδρύματος Ελληνική Πολιτιστική Στέγη – Άγ. Ιωάννης ο Θεολόγος (Idungatan 4, Στοκχόλμη).

Χαϊδευτός Κομνηνός
Φουκάκης Κώστας
Ουλής Πάνος
Τερζάκης Μανώλης
Γκόγκος Σπύρος
Κάλαρης Γιώργος
Παπαδοπούλου Φραντζέσκα
Καραπάλας Λεωνίδας
Ουλής Πάνος
Κωνσταντινίδης Νίκος
Αλουτζανίδου Λένα
Χρηστάκη Έλλη
Φαντέλας Σάκης
Κελεκίδης Πασχάλης
Ψωμάς Κώστας
Κυριαζής Νίκος
Παπαθανασίου Θωμάς
Ιορδανίδου Κωνσταντίνα

Για δέκατη συνεχή χρονιά τα πειναλέα τρωκτικά του ΚΚΕ (το κόμμα σου Χαφιέ) της ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΑΕ, με αρχηγούς τους απατεώνες Κομνηνό Χαϊδευτό, Πάνο Ουλή και Κώστα Φουκάκη απασχολούν τις σουηδικές υπηρεσίες, τα σουηδικά δικαστήρια και τη σουηδική κοινωνία με τις ληστρικές αξιώσεις τους!

Ιδού η ανακοίνωση-καταγγελία των παράνομων, έκπτωτων πλέον και πειναλέων ζητιάνων απατεώνων του ΚΚΕ, των θανάσιμων εχθρών κάθε έννοιας Δημοκρατίας και διοργανωτών αιματηρών επεισοδίων στη Σουηδία!

Ελληνική Πολιτιστική Στέγη, 3 Νοεμβρίου 2011

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011, κλήθηκαν μετά από πολύμηνη καθυστέρηση οι εκπρόσωποι των ελληνικών φορέων Στοκχόλμης να συμμετάσχουν στη Συνεδρίαση για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Πολιτιστικής Στέγης Στοκχόλμης, σύμφωνα με το άρθρο 3 του ισχύοντος Καταστατικού στο οποίο αναφέρεται ότι στο Δ.Σ. του Ιδρύματος συμμετέχουν εκπρόσωποι των φορέων. Θα περίμενε κανείς ότι ο Θεόφιλος Τσάππος θα ακολουθούσε την καθιερωμένη διαδικασία, με την ανάγνωση των εκπροσώπων των φορέων, αλλά αντί γι’ αυτό η όλη διαδικασία εξελίχθηκε σε μία φασιστοειδή φάρσα άνευ προηγουμένου.

Τους εκπροσώπους (τακτικοί και αναπληρωματικοί, σύνολο 14) των φορέων, υποδέχθηκαν 4 ένστολοι φύλακες (vakter) οι οποίοι ανήγγειλαν ότι η είσοδος στην Ελληνική Πολιτιστική Στέγη θα επιτραπεί μετά από εντολή των παρευρισκομένων εντός της Στέγης. Ύστερα από μισή περίπου ώρα εμφανίζεται ο Ηλίας Νικολαΐδης με κατάλογο ονομάτων και μετά από έλεγχο επιτρέπει την είσοδο των εκπροσώπων.

Στην αίθουσα παρευρίσκονται ήδη μέλη του προ πολλού απελθόντος Δ..Σ. (Θεόφιλος Τσάππος, Νικόλαος Κοταΐδης, Αθανασία Τσιλιγκίρη, Σεβαστή Ψαρρού, Δημήρτιος Λέκκος, Βασίλης Παπαγεωργαντάς, Ευάγγελος Νικολόπουλος, Ηλίας Νικολαΐδης, Κωνσταντίνος Σανδαλής και Ιωάννης Αμανατιάδης) και δέκα περίπου άλλοι άγνωστης προέλευσης και ειδικότητας.

Τα μέλη του Δ.Σ. καθισμένα πίσω από τραπέζια με τον τέως πρόεδρο Θεόφιλο Τσάππο στη μέση, μπροστά τους οι εκπρόσωποι των φορέων σε απόσταση μερικών μέτρων μακριά σε καρέκλες και οι άγνωστοι από πίσω τους. Πίσω από τον Τσάππο βρίσκεται εγκατεστημένη σταθερή κάμερα λήψης στραμένη προς τους εκπροσώπους των φορέων που μπαίνει αμέσως σε λειτουργία. Δύο από τους φύλακες στέκονται σε ετοιμότητα πίσω από τους εκπροσώπους των φορέων, ενώ οι άλλοι δύο επιτηρούν την είσοδο!

Ο Τσάππος παίρνει το λόγο και εξηγεί ότι για ”προσωπικούς λόγους” δεν μπορεί να αναλάβει τη διαδικασία και παραχωρεί αυθαίρετα τον προεδρικό θώκο στον Νικολαΐδη που σε ένα παραλήρημα ασυναρτησίας μιλάει ακατάπαυστα και κανείς δεν καταλαβαίνει τι λέει και πού αποσκοπεί. Καμία εκλογή προεδρείου της συνεδρίασης, δήλωση κατ’ επανάληψη ότι η Νομαρχία (Länsstyrelsen) έχει εγκρίνει αυτή τη διαδικασία της συνεδρίασης (;) και κανείς δεν επιτρέπεται να πάρει το λόγο για οτιδήποτε. Ούτε ελάχιστο ίχνος ροής τακτικής συνεδρίασης και ακόμα ελαχιστότερο ίχνος δημοκρατικής διαδικασίας.

Δεν θα αναφερθούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες και η ελάχιστη φαντασία έχει αντιληφθεί τη συνέχεια. Στους εκπροσώπους του Σαββατιάτικου σχολείου Αποστόλη Παπακώστα και της Ομοσπονδίας Σπύρου Γκόγκου, δεν τους δόθηκε το δικαίωμα να εκφράσουν οποιανδήποτη γνώμη, ούτε καν να μιλήσουν (δεν το επέτρεπε ο Νικολαΐδης) και το αποκορύφωμα ήταν όταν είπε στον Απ. Παπακώστα ότι απαγορεύεται εκεί η παρουσία του διότι έχει αντιταχθεί με διάφορους τρόπους στο έκπτωτο προ μηνών Δ.Σ. -συνονθύλευμα- της Στέγης και πρέπει να αποχωρήσει -διαφορετικά θα μπουν σε ενέργεια οι φύλακες και θα τον απομακρύνουν βιαίως. Η κατάσταση έχει φθάσει σε τραγελαφικό σημείο και ο εκπρόσωπος του Σαββατιάτικου αποχωρεί μαζί με τους υπόλοιπους 13.

Πιθανώς η παράνομη συνεδρίαση να συνεχίστηκε με τους 8 έκπτωτους συμβούλους.

Η Ομοσπονδία καταγγέλει την κατάπτυστη αυτή τακτική και θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην Ελληνική Πολιτιστική Στέγη.

Στοκχόλμη 3/11/2011

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΕΣΚΣ

114 Responses

 1. Αυτό το έκτρωμα με οσμή βόθρου χρηματοδοτείται αδρά επί 10ετίες από διάφορες υπηρεσίες για να μην κάνει ΤΙΠΟΤΑ! Ή ακόμα καλύτερα να φρενάρει οποιαδήποτε αντίδραση ή διεκδίκηση θα μπορούσαν νά έχουν οι Έλληνες Μετανάστες στη χώρα τούτη.

  Το χαφιεδοόργανο τούτο του σταλινισμού υπάρχει για να προσφέρει πληροφορίες και υλικό σε οποιαδήποτε υπηρεσία ελληνική ή σουηδική, μυστική ή φανερή, όποτε χρειαστεί και όποτε τους ζητηθεί.
  Άλλος ένας βασικός λόγος ύπαρξης και χρηματοδότησης του χαφιεδομορφώματος είναι να διαλύει και να διασπάει οτιδήποτε συλλογικό θα μπορούσε να προκύψει στην κοινωνική ζωή των Ελλήνων.

  Μάλιστα έχει και ρόλο προληπτικό. Οι πιο «επικίνδυνοι» πάντα λόγω της μαχητικότητας και της διάθεσης για αλλαγή είναι διαχρονικά οι νέοι, η νεολαία! Γι’ αυτό το λόγο τα χαφιεδόσκυλα του ΚΚΕ με την πληρωμένη (και από την Ελλάδα βέβαια) ομοσπονδία τους κοιτάξανε να προλάβουν οποιαδήποτε κίνηση νέων θα μπορούσε να προκύψει και δημιούργησαν τη νεολαία-σφραγίδα-φάντασμα που χοντροπληρώνεται με πάμπολλα εκατομμύρια όλα αυτά τα χρόνια.

  Τους πληρώνουν τους χαφιέδες του υποκόσμου, τα βοθροσταλινόσκυλα και τους συνεργαζόμενους τυχοδιώκτες, παρότι δεν τηρούν ούτε τη στοιχειώδη νομιμοφάνεια στις προϋποθέσειςς της χρηματοδότησης της νεολαίας αυτής (συνέδριο, καταστατικό, μέλη, δραστηριότητες κτλ.)

  Η τελευταία τρύπα του ζουρνά σε κάθε κοινωνία σ’ οποιαδήποτε χώρα είναι οι μετανάστες και οι ξένοι. Άρα, αυτοί είναι εκείνοι που θα διαμαρτυρηθούν, θα κινητοποιηθούν για να καλυτερεύσουν τις συνθήκες διαμονής τους και να αντισταθούν στις διακρίσεις και τις αδικίες. Ο καλύτερος τρόπος να «προλάβεις» τέτοιου είδους κινήσεις και «αναταραχές» είναι να βάλεις πληρωμένα άτομα του υποκόσμου και αμφίβολης ηθικής υπόστασης να τους «εκπροσωπούν».

  Να γιατί λοιπόν στη χαφιεδοομοσπονδία του βόθρου του ΚΚΕ έχει παρελάσει κάθε καρυδιάς καρύδι και έχει και μέχρι προέδρους που καταλήξανε στις φυλακής τα σίδερα για τις εγκληματικές τους δραστηριότητες!
  Μέσα στα πλαίσια της χαφιεδίστικης και καταστροφικής τους δράσης είναι και η ιστορία τους στην Πολιτιστική Στέγη. Το ίδρυμα έπρεπε να περιθωριοποιηθεί, να λεηλατηθεί από τους πόρους του και τελικά να διαλυθεί με πώληση της περιουσίας του για να μην υπάρχει «κίνδυνος» να γίνει συνδετικός κρίκος των Ελλήνων συμπατριωτών μας και να προσφέρει στον ελληνισμό.

  ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, ΧΑΦΙΕΔΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ!

  ΚΟΠΡΟΣΚΟΥΛΗΚΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ!

 2. Η Ομοσπονδία καταγγέλει την κατάπτυστη αυτή τακτική και θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην Ελληνική Πολιτιστική Στέγη.

  Komnine i katastastasi einai omalopoiymeni edo kai ena hrono sto Idrima apo tin stigmi pou ANOMALOI san kai sena kai ton Papakosta den ehoun kai den tha ehoun sto melon kamia thesi sto Idrima.

  Anastatomenos

 3. Ti se perimenei Komnhne , ti se perimenei. Sou ta eipa kapote oti tha se petsokopsei o giatros alla den akouges.
  Parathse ta giati sou erxontai kai alla . Pare kai thn patsavoura thn Pasxou pou travouse video , alla den to grafeis stalinokomouni kai pane na ksigitheis sthn ypoga tous vothrou thn Frantzeska

  Mhn mou peis pali oti den sou to eipa komnhne mhn mou peis

 4. Η μητέρα πατρίδα εμάς τους απόδημους επί χρόνια μας αντιμετωπίζει φορολογικά σαν δεύτερης κατηγορίας πολίτες εν σχέσει με τους ελλαδίτες. Άρμεγμα κανονικό και διάκριση για μας τα ξενιτεμένα τα κορόιδα!
  Τα κοπρόσκυλα της Ομοσπονδίας ποτέ δεν ασχολήθηκαν με το θέμα αυτό (που αφορά οικονομίες μόχθου μιας ζωής στα ξένα) για να μην ενοχλήσουν τα αφεντικά τους των διάφορων κυβερνήσεων που ξεπούλησαν την Ελλάδα στους Γερμαναράδες και οδήγησαν ένα λαό στην φτώχεια και την απόγνωση.
  Γι’ αυτό επί χρόνια ο κάθε απατεώνας πολιτικός απ’ την Ελλάδα και οι πρέσβεις τους έτρεχαν να φωτογραφηθούν με τα σκουλήκια του βόθρου, Κομνηνό, Ουλή και τους παρατρεχάμενούς τους. Και να τους στήνουν δεξιώσεις όπως αυτή στο Grand Hotel από τον παππούλη τον πρόεδρο, που λέει ότι έκανε «αντίσταση» στους Γερμανούς, όταν ήταν 12 χρόνων!!! Και χρυσοπληρώνεται με 300.000 ευρώ το χρόνο την ώρα που υπάρχουν 1.000.000 άνεργοι χωρίς εισοδήματα και συνταξιούχοι που ζουν με 300 έως 500 ευρώ το μήνα.
  Αυτή είναι η πληρωμένη δουλειά του ΚΚΕ πάντα, πώς να βοηθάει το σύστημα για να απομυζάει τον εργαζόμενο λαό.
  Διαβάστε την επιστολή του ΣΑΕ στο grekisk.se στο παρακάτω λινκ!
  http://ellinismossouidias.wordpress.com/2011/10/22/παρέμβαση-δρας-όλγας-σαραντοπούλου-γ/

 5. I giafka tis Margetis exei apopse taberna me moysikh. Tha katanalwsoyn ena karo rebma. Kai me tis mikrofonikes kai ta organa akoma poio poly.
  To rebma tha to klepsei h kleftra ap to idryma opws to klebei tosa xronia.
  Prepei to symboulio ths stghs na prostatepsei to idryma,kai mia kai yparxei dikastikh apofash oi kommoynistes na plhrwnoyn to rebma sto idryma na parete th deytera to proi to kronofogden,na steilei synergio na toys too kopsei.
  To kronofogden den mazebei mono xrostoymena lefta alla vohthaei toys fastighetsägare me ta synergeia toy kai stelnei kai th lyphterh meta.

 6. @ dimman
  Απ’ ό,τι ξέρω σήμερα θα μαζευτούν τα σταλινοβρωμόσκυλα να γιορτάσουν τα γενέθλια της ίδρυσης της σέκτας του ΚΚΕ, που έφτιαξε ο βούλγαρος σιωνιστής Αβραάμ Μπεναρόγια για να απελευθερώσει τη Μακεδονία από τον ελληνικό «ζυγό».

  Το happening θα γίνει στο σύλλογο του Παΐτα στο Ρίνκεμπι, αυτό το κρυφοκομούνι που το παίζει ΠΑΣΟΚ.
  Το τελετουργικό θα περιλαμβάνει επίκληση στο πνεύμα του Στάλιν (των ψυχών σήμερα) από τον αρχιδιδάσκαλο της σέκτας Τοντόρωφ Χουλιάρωφ.

  Το μενού που θα γευθούν τα ζόμπι του ΚΚΕ θα περιλαμβάνει ωμά τεμάχια από το πτώμα του καπιταλισμού, που άρχισε να τους βρομάει κιόλας τώρα τελευταία. Αυτού του άθλιου καπιταλισμού που αναγκάζει τα κομούνια να κυκλοφορούν με μερτσέντες, λαντ ρόβερ, λέξους και άλλα χλιδάτα αυτοκίνητα και να αναγκάζονται να μένουν σε διώροφες βίλλες στα κυριλάτα βουλεβάρτα της Στοκχόλμης.

  Τι, θα γλεντήσουν το «θάνατο» του καπιταλισμού και στη γιάφκα της κλέφτρας της Μαργέτη;
  Τι έγινε, έχουν διασπαστεί τα κομούνια; Ή θέλουν να δείξουν ότι είναι τόσα πολλά τα μέλη τους που δεν χωράνε στη λέσχη του Παΐτα;

  Ή μήπως η μαντάμ σουσού, η Όλγα η Μαργέτη θεωρεί μπας κλας το Ρίνκεμπι;

 7. ELLINES EBROS GIA ALI DIMOKRATIKI OMOSPONDIA DEN PAEI ALO ME TON KOMNINO KKE. EINAI KOLIMENOS STIN KAREKLA TIS OMOSPONDIAS EPI 30 HRONIA KAI KABALA STON SVERKO TON ELLINON TIS SOUIDIAS.

  Επανέρχομαι στην ουσία. Υποστολή σημαίας θα γίνει όταν καθαριστεί η κόπρος από παντού. Αφού γίνει η κάθαρση θα γίνει η σπορά του καινούργιου σπόρου και θα γίνει ως εξής: Εκεί που υπάρχει θέληση για δημιουργία πολιτιστικού φορέα θα γίνονται οι διεργασίες από τη βάση (τον κόσμο) και θα ελέγχονται από τη βάση, πάνω στο τρίπτυχο Δημοκρατία-Διαφάνεια-Παραγωγή Πολιτισμού. Καταστατικά δημοκρατικά, με επιβεβλημένη την υποχρέωση της βάσης να ελέγχει τα όργανα. Αν δημιουργηθούν περισσότεροι φορείς και θέλουν να συντονίζονται από ένα δευτεροβάθμιο όργανο, θα δημιουργηθεί και αυτό ακριβώς στην ίδια βάση, όπως οι πρωτοβάθμιοι φορείς. Σε κόμματα και παρατάξεις δεν θα επιτραπεί να δολοπλοκούν και να υποβιβάζουν το επίπεδο των φορέων. Η συμμετοχή στα μελλοντικά πολιτιστικά όργανα της παροικίας θα είναι βασισμένη στην εθελοντική προσφορά. Τα εκτός έδρας φακελάκια και διάφορες μυστήριες μισθοδοσίες και τιμολόγια θα ανήκουν στο παρελθόν, στους σκοτεινούς μεσαίωνες της απάτης. Όταν απαιτείται έμμισθη εργασία, θα γίνεται με τους κανόνες της σουηδικής νομοθεσίας. Αγορασμένες αποδείξεις, ανύπαρκτες εκδηλώσεις, ατελείωτα λουκούλλεια γεύματα, «επαναστατικά» ταξίδια για επίλυση δήθεν προβλημάτων μας θα καταγγέλλονται στις αρχές. Αυτό να το λάβουν καλά υπόψη τους όλοι όσοι κηρύττουν την συμφιλίωση και όλες οι ύαινες που καραδοκούν να πέσουν πάνω στο ψοφίμι του «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΕΛΗΝΩΝ ΣΟΥΗΔΙΑΣ».

 8. Η Ομοσπονδία καταγγέλει την κατάπτυστη αυτή τακτική και θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην Ελληνική Πολιτιστική Στέγη.

  Einai entelos faidroi oi anthropoi ……kai fedra osa lene
  Tolmoun k kanoun k katagelia.Panw se ti kanoun thn katagelia?
  Kai gia pia omalopoihshs milane?
  As thimithun pos eixan parathsh to Idrhma na metatraph se eripio.
  Ena ktirio kosmhma eixe apaxiothei kai eixe entelws perifronithei apo tous apateones tou arximafiozou Komnhnou.
  Mipos milontas gia omalopoihsh enooun thn mh iparksh tou Idrmatos?
  Giati malon afto exoun kata nou……opos afto prospathisan na kanoun
  merika xronia prin sxediazontas thn polhsh tou kai malista se exeftelistikh timh.
  Oti fame k oti arpaxoume einai o stoxos twn komplexikwn metanastopaterwn koinws apatewnwn dithen ekprosopwn tou ellinismou pou tseposan plithos epidotisewn apo to souidiko k to elliniko kratos xoris na prosferoun kanena ergo.
  Eftixos pou iparxoun atoma sto Idrima (kai den enow vevea ton Papakosta kai thn parea tou) pou me entimh k anidiotelh prospathia frontizoun gia th sinthrhsh tou oxi mono ws ktirio ala k ws thesmo……..

 9. Kati mou thimizei kati mou thimizei.Kapou to eho xanadei afto to ergo me tous kakous tis Omospondias.Antoniadis kai Papakostas ehoun kamia shesi metaxi tous?

  Τελεσιδικία της δικαστικής απόφασης

  Posted on Μαρτίου 30, 2006 by ellinessouidias
  Στην προσπάθειά της η Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας (Ο.Ε.Σ.Κ.Σ) να αποκτήσει την απόλυτη πλειοψηφία στο Ίδρυμα της Ελληνικής Πολιτιστικής Στέγης Στοκχόλμης είχε καταθέσει, μέσω των εγκαθέτων της στο ίδρυμα, ένσταση ενώπιον του διοικητικού δικαστηρίου Στοκχόλμης (Länsrätten) για την προσβολή της απόφασης της Νομαρχίας Στοκχόλμης (Länsstyrelsen) που έλεγε ότι η Κοινότητα του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου είναι υπαρκτή οργάνωση και ως εκ τούτου πρέπει να αντιπροσωπεύεται στο διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος με 3 (τρεις) αντιπροσώπους, όπως επιτάσσει το καταστατικό του ιδρύματος.Το Länsrätten εκδίκασε το προφανές και με την απόφασή του στις 11 Ιανουαρίου 2006 απέρριψε την ένσταση των εγκαθέτων της Ο.Ε.Σ.Κ.Σ.Η απόφαση αυτή λοιπόν κατά της οποίας οι εγκάθετοι της Ο.Ε.Σ.Κ.Σ. δεν άσκησαν έφεση εμπρόθεσμα σε ανώτερο δικαστήριο αποτελεί πλέον το δεδικασμένον από τελεσιδικία της δικαστικής απόφασης.
  Η Νομαρχία Στοκχόλμης, το Διοικητικό Δικαστήριο, ο Νόμος περί ιδρυμάτων, το καταστατικό του ιδρύματος συνηγορούν υπέρ της κοινότητας του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου. Παρ’ όλα αυτά όμως το αντικαταστατικό, παράνομο και λειψό Δ.Σ. του ιδρύματος αρνείται κατηγορηματικά να ενσωματώσει τους αντιπροσώπους της κοινότητας του Αγ. Ιωάννη στο Δ.Σ. του ιδρύματος.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη διεκπεραίωση των σκοτεινών σκοπών τους οι εγκάθετοι της Ο.Ε.Σ.Κ.Σ. ανέθεσαν την υπόθεση αυτή σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Στοκχόλμης. Τα τεράστια χρηματικά ποσά που έλαβαν οι δικηγόροι τους για να προσπαθήσουν να πετύχουν το ακατόρθωτο, φυσικά πρέπει να επιβαρύνουν το ταμείο της Ο.Ε.Σ.Κ.Σ. ή την τσέπη του εγκάθετου ή «εστεγασμένου», όπως τον αποκαλεί το περιοδικό της Ο.Ε.Σ.Κ.Σ., Γιάννη Αντωνιάδη ο οποίος τρέμει στην ιδέα ότι θα χάσει την καρέκλα του στο ίδρυμα που με τόσους παράνομους τρόπους απόκτησε

 10. Mipos gnorizei kapoios na mas pei me leptomereies ti egine to 2006 sto Idrima me aftin tin Ipothesi dikastirion me tin Omospondia kai ton Komnino kai ti rolo epaixe o Antoniadis?

 11. Ti egeinai re komnine se mperdepse auti i
  ELLINIKI KOINOTITA AGIOU IOANNI

  KAI EPI 4 HRONIA DEN MPOREIS NA TOUS XILOSIS? ESU O MAGAS POU EISAI STIN ELLINIKI OMOSPONDIA 30 HRONIA.

  XAXAXAXAXAXAXAXXA

 12. KOMNINE KKEOMOSPONDIAKOI

  AFOU DEN MPORITE NA TOUS XILOSETE TOUS AGIANIOTES APO TO ELLINIKO IDRYMA STOCKHOLMIS MALON HEZMENI EINAI I FOLIA SAS.

 13. Poia omalopoiysi kai trihes katsares mas leei o Komninos?Aftos den einai pou ethinetai gia tin diaspasi olou tou Ellinismou stin Souidia?Aftos den einai kai i parea tou pou prospathisan na poulisoun to Idrima?Ti leei o mahlepas pou tha ton ehoume kai sto Idrima na to xanakanei ereipio.Kounia pou ton kounage.Pano apo ta ptomata tou agiou Ioanni tha perasei o Komninos kai i parea tou gia na paroun to Idrima.
  Komnine arhipoustara tolmise na xanapatisis sto Idrima ean tolmas.

 14. AFOU DEN TA KATAFERAN TA TSIRAKIA TOU KOMNINOU NA ARPAXOUN TO ELLINIKO IDRYMA STOCKHOLMIS APO TIN ELLINIKI KOINOTITA AGIOU IOANNI
  ANALAMBANI PALI O KOMNINOS TO ERGO ME TIN KKEOMOSPONDIATOU.

 15. @kkedes

  Den ton lipase ton mparmpa Xouliara me toses enies pou exei?
  Aipnies ton pianoun edw k 4 xronia….kai katastronei sxedia gia th dialish ths Steghs….efialths tou exei ginei..!!!!.
  kai natan mono afto?
  tora exei na antimetopisei k ton vraxna ths neas omospondias….
  giati opos k na to kanoume…..einai vary na sou pernoun th mpouklia mesa apo to stoma kai na sou menoun mono oi maseles……
  Komnhneeeeeeee pes alevriiiiiiiii…………!!!!!!!!!
  mia nea omospondia se girevei…………….

 16. Tous kkedes tous perase auto to koma malon tha tou dialisi

  http://www.dimokratikiaristera.eu/

  komnine pes aleuri o koubelis se girebei

 17. KAI GIA NA GELASOUME LIGO:

  Ο Κωστίκας κατουρούσε κάτω από τα γραφεία του ΚΚΕ. Τον είδαν κάτι ΚΝΙΤΕΣ και τον έκαναν ξερό στο ξύλο.
  Και ο Γιωρίκας:
  – “Τι έκανα ρε παιδιά; Αφού γράφει Κ(ωστίκα)Κ(ατούρα)Ε(λεύθερα).

 18. Στο προαύλιο ενός τρελοκομείου, ένας κομμουνιστής διαφωτιστής ανεβαίνει σε ένα σκαμνάκι και αρχίζει να προπαγανδίζει με πύρινους λόγους την σοσιαλιστική ουτοπία. Με το που τελειώνει, οι υπόλοιποι τρόφιμοι τον αποθεώνουν στο χειροκρότημα, εκτός από έναν, που καθόταν παραπέρα.
  – Κι εσύ; Εσύ γιατί δε χειροκροτείς; τον ρωτάει με ένταση ο διαφωτιστής.
  – Γιατί εγώ δεν είμαι τρελός, εγώ είμαι ο νοσοκόμος, αποκρίνεται εκείνος.

 19. Ο Κομνηνός Χαϊδευτός και το σταλινικό ΚΚΕ δεν μπορούν να κερδίσουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ με νόμιμα μέσα. Ποτέ δεν κέρδισαν στο παρελθόν και ούτε και τώρα μπορούν.
  Ιδεολογία του σταλινικού ΚΚΕ είναι η παρανομία, οι απειλές, η λασπολογία, ο εκβιασμός, ο τραμπουκισμός, οι πλαστογραφίες κ.οκ.

  Πάνω σ’ αυτά στηρίζεται η συμμορία του ΚΚΕ για να πετύχει ορισμένα πράγματα. Με νόμιμα μέσα είναι φύσει αδύνατον να πετύχει το σταλινικό ΚΚΕ το παραμικρό!
  Στόχος του ΚΚΕ είναι φυσικά η διάσπαση και ο διχασμός με απώτερο σκοπό να ελέγξει μόνο του το… χρήμα και να το τσεπώσει!

  Υποθέσεις που δεν επιφέρουν χρήμα στις τσέπες τους δεν ενδιαφέρουν καθόλου τη συμμορία του ΚΚΕ.
  Το δημοσίευμα της «καταγγελίας» των απατεώνων του ΚΚΕ ήταν για να τους χλευάσουμε. Αυτή η ομοσπονδία των απατεώνων και κλεφτών του ΚΚΕ όπως όλοι γνωρίζουμε δεν έχει αντικείμενο ενασχόλησης εδώ και δεκαετίες. Έχει μετατραπεί, αφότου με κουκουεδίστικες πουστιές και αλητείες, άρπαξε την «εξουσία» ο απατεώνας Χαϊδευτός, σε εισπρακτικό μηχανισμό καρατικών και άλλων επιδοτήσεων.

  Γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο απατεώνας Χαϊδευτός και τα υπόλοιπα λαμόγια του ότι αυτή τη στιγμή κρατούν μια ομοσπονδία, η οποία κάποτε ήταν των Ελλήνων, ΠΑΡΑΝΟΜΑ!
  Για να δείξουν λοιπόν τα κατά βάθος δυστυχισμένα και κομπλεξικά ανθρωπάκια ότι κάτι είναι, αλλά και για να στρέψουν την προσοχή αλλού (πονηρά υποκείμενα), πληρώνουν κάποιον αποτυχημένο (wannabe) συγγραφέα να τους γράφει ανακοινώσεις γιατί ούτε καν αυτό δεν μπορούν να κάνουν μόνοι τους!

  Πριν από αυτή την ανακοίνωση ο κουλτουραρουραίος wannabe τούς είχε γράψει μιαν άλλη. Πρόκειται για την ψήφιση του νέου Νόμου για την Παιδεία. Να τι έγραψαν για το νέο νόμο αφού βεβαίως πρώτα συσκέφτηκαν.
  Και γνωρίζετε βεβαίως τι λένε για τα κομούνια. «Όταν η αριστερά δεν σκέπτεται… συσκέπτεται».
  Να τι έγραψαν: Η Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σοηηδίας, σε σύσκεψη που πραγματοποίησε με τους ελληνικούς φορείς της Στοκχόλμης, συζήτησε το σοβαρό αυτό θέμα και κατέληξε στα εξής:
  – Απορρίπτουμε συνολικά τον νέο νόμo
  Ανάθεμα κι αν τον διάβασαν. Είπε η Παπαρήγα, που ούτε κι αυτή τον διάβασε, ότι δεν τον γουστάρει κι αυτοί εδώ τον… απέρριψαν παμψηφεί!

  Βεβαίως δικαίωμά τους είναι τα σταλίνια να έχουν την ομοσπονδία τους και να κάνουν ό,τι γουστάρουν, να μην κάνουν συνέδρια, να βγάζουν ανακοινώσεις του κώλου, να γελοιοποιούνται όπως γουστάρουν, να κάνουν τα γλέντια τους, να είναι παράνομοι, να νομίζουν ότι κάποιοι είναι κλπ.

  Δεν έχουν όμως κανένα δικαίωμα να επεμβαίνουν στα εσωτερικά νόμιμων φορέων, να λένε ότι εκπροσωπούν όλους τους Έλληνες της Σκανδιναβίας και των Βαλτικών χωρών (ΝΑΙ! Έτσι λένε τα ψώνια!) και το κυριότερο δεν έχουν δικαίωμα να χρηματοδοτούνται με κρατικές επιχορηγήσεις. Το ΚΚΕ της ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΑΕ μπορεί κάλλιστα να τους χρηματοδοτήσει! Όχι όμως το κράτος, εμείς οι φορολογούμενοι!

  Σε αντίθεση με το βόθρο του ΚΚΕ, το Ίδρυμα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ – Άγ. Ιωάννης ο Θεολόγος είναι αυτοδύναμο και δεν επιχορηγείται από το κράτος και συνεπώς δεν μας πέφτει λόγος για τα οικονομικά του.
  Τα οικονομικά του βόθρου του ΚΚΕ όμως, όπως και η δραστηριότητά του αφορούν τον κάθε πολίτη της Σουηδίας!
  Υπενθυμίζουμε ότι την κύρια επιχορήγηση, το πολύ χρήμα, τα εκατομμύρια, τους τα χορηγεί η υπηρεσία UNGDOMSSTYRELSEN, η οποία ευχαρίστως δέχεται και καταγγελίες από τους πολίτες για τους απατεώνες του βόθρου του ΚΚΕ.

  Κάντε τον κόπο να ζητήσετε από την υπηρεσία να σας στείλει με email την αίτηση που άφησαν οι απατεώνες του ΚΚΕ για να δείτε με τα μάτια σας με τι παραμύθια κοροϊδεύουν το σουηδικό κράτος για να τσεπώσουν τα εκατομμύρια. Δεν χρειάζεται ούτε καν να πάρετε τηλέφωνο. Στείλτε ένα email και θα σας στείλουν ό, τι έγγραφο ζητήσετε στο email σας! Δεν κοστίζει τίποτα!

  Alla har rätt att läsa brev och e-brev som skickas till oss. Om du vill ta del av post som kommit in, kan du vända dig till myndighetens registrator:
  registrator@ungdomsstyrelsen.se
  Telefon 08-566 219 60

 20. “Η Ομοσπονδία ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ την κατάπτυστη αυτή τακτική και θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην Ελληνική Πολιτιστική Στέγη.
  Στοκχόλμη 3/11/2011
  ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΕΣΚΣ”

  ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ

 21. Autoi pou den anoikoun sto kke souidias prepei na bgoun kai na dosoun mia apantisi stin Omospondia kai sugekrimana ston komnino.
  gia tin Anakinositou.

  I koinotita tou Agiou Ioanni hriazete opossdipote na stirihti apo tous Ellines tis Souidias pou den anikoun sto kke.
  Ehei paragei megalo ergo kai prepei na paramini sto Elliniko idryma Stockholmis. I Elliniki Koinotita Agiou Ioanni einaii sugouria gia to melon tou Idrymatos.

  30 hronia eisai komnine stin omospondia kiala tosa sto Idryma ftanei poia.
  Ase ta kamomata sou me ta tsirakia sou.

  Anoixe auto to link na deis pws afises to Ellinoki Idryma.

  http://www.grekiskakulturhuset.se/renovering/

  http://www.grekisk.se/documents/93.html.

 22. OI ELLINES STOCKHOLMIS PREPEI NA APANTISOUN DUNAMIKA STO GRAMA TIS OMOSPONDIAS TOU KOMNINOU.

  TO IDRYMA ANIKI STOUS ELLINES KAI OXI STIN OMOSPONDIA TOU KOMNINOU.

  https://ellinessouidias.wordpress.com/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%B3%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%BC/

 23. OI ELLINES TIS SOUIDIAS EGATALIPOUN TIN OMOSPONDIA TOU KOMNINOU

  Κανένα μέλος της κοινότητας Τένστας δεν έβαλε υποψηφιότητα για να εκπροσωπίσει την κοινότητα στο 20ό συνέδριο της ΟΕΣΚΣ

  Posted on 2011/11/05 by Grekisk.se

  1

  Η Ελληνική Κοινότητα Τένστας,όπως έχει ενημερώσει τα μέλη της ,είχε ορίσει την ημερομηνία 11 10 23 ,για την εκλογή αντιπροσώπων
  της κοινότητας μας στο 20 ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας ,που θα διεξαχθεί στις 11 12 03 στην Στοκχόλμη,αλλά δεν έχει καθορισθεί ακόμη
  ο τόπος διεξαγωγής του.
  Κανένα μέλος της κοινότητας μας δεν έβαλε υποψηφιότητα για να μας εκπροσωπήσει.
  Το Δ.Σ. στην συνεδρίαση του της Πέμπτης ,σεβόμενο την ετυμηγορία του λαού ( των μελών ) να μην στείλουμε αντιπροσώπους στο 20 ο
  Συνέδριο της Ομοσπονδίας θεωρεί το θέμα λήξαν.Μάλιστα το Δ.Σ. ειδοποίησε πολλά μέλη ,για την εξέλιξη αυτή,όμως αρκετά μέλη ήλθαν
  στην συνάντηση, ήπιαμε καφέ και συνομιλήσαμε για το θέμα που λέγεται Ομοσπονδία και πολλά άλλα.
  Για την Ομοσπονδία και το Συνέδριο θα επανέλθουμε.
  Με εκτίμηση

  ο πρόεδρος ο γραμματέας

  Παναγιώτης Χατζηπαυλής Γεώργιος Τζιντζής

 24. Arhisan oi sunantiseis gia tin dimiourgeia NEAS ELLINIKIS DIMOKRATIKIS OMOSPONDIAS SOUIDIAS
  POLES EINAI OI KOINOTITES POU ENDIAFERONTE.

 25. Ζήτω η νέα δημοκρατική ομοσπονδία/
  κομνηνούλη πες αλευρι!
  Ο ντοτόρε σε σε γυρεύει!!!!

 26. Το Καρφί

  Anagnostis
  Αναρτήθηκε 2011/11/06 στις 19:52 | Permalink

  AGIANIOTES-STOCKHOLMIS, on Νοεμβρίου 6, 2011 at 7:00 μμ said:

  Autoi pou den anoikoun sto kke souidias prepei na bgoun kai na dosoun mia apantisi stin Omospondia kai sugekrimana ston komnino.
  gia tin Anakinositou.

  I koinotita tou Agiou Ioanni hriazete opossdipote na stirihti apo tous Ellines tis Souidias pou den anikoun sto kke.
  Ehei paragei megalo ergo kai prepei na paramini sto Elliniko idryma Stockholmis. I Elliniki Koinotita Agiou Ioanni einaii sugouria gia to melon tou Idrymatos.

  30 hronia eisai komnine stin omospondia kiala tosa sto Idryma ftanei poia.
  Ase ta kamomata sou me ta tsirakia sou.
  ———————————————————————————————

  Αν καταλαβα καλα ο Αη Γιαννης εχει 3 αντιπροσωπους.

  Για να φυγει καποιος αλλος συλλογος/ιδρυμα/οργανωση κλπ ΠΡΕΠΕΙ με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ τροπο ν αλλαξει το καταστατικο της Στεγης…και αυτο χρειαζετε μια πλειοψηφια των παροντων νομιμων αντιπροσωπων συμφωνα με το παρων καταστατικο.

  ΟΛΑ τ αλλα ειναι λογια του αερα και πολυ μπλα μπλα …και τιποτα αλλο!

  ΔΕΝ ειναι δημοκρατια οταν αποκλειοντε ατομα η συλλογος/ιδρυμα/οργανωση κλπ λογω των πολιτικων πεποιθήσεων καποιων.

  Η βασικη αρχη της Δημοκρατιας…”Εκει που αρχηζουν τα δικαιωματα καποιου,εκει τελειωνουν τα δικα σου δικαιωματα” ειτε αριστερος,δεξιος η κεντρο η, …η….!

  Μπορειτε εσεις οι Αη Γιαννιωτες να ακολουθησετε ενα απλο καταστατικο;

  Απ οτι φενετε ΜΑΛΛΟΝ οχι.

  Αρα πια ειναι η διαφορά σας απο την Ομοσπονδια συμφωνα με αυτα που γραφετε και κανετε;

  Μη κατουρατε αντιθετα στον αερα γιατι θα γινετε μουσκεμα.

 27. Οι διαφορές ανάμεσα στον έντιμο Άγ. Ιωάννη και τα σταλινοβρομόσκυλα τους κλέφτες της ομοσπονδίας και του φυλακισμένου για απάτες, κλοπές και δουλεμπόριο αρχηγού τους, Καριοφύλλη Χατζόπουλο, τον οποίο οι σταλινοφασίστες του ΚΚΕ είχαν τοποθετήσει στα ταμεία του Ιδρύματος των Ελλήνων, έχουν προ πολλού κοινοποιηθεί από τον αείμνηστο συμπατριώτη μας Γιάννη Καστρινάκη. (Οκτώβριος 2007).
  Το άρθρο του αείμνηστου αγωνιστή Γιάννη είναι σήμερα τόσο επίκαιρο, όσο ήταν και τότε.
  https://ellinessouidias.wordpress.com/2007/10/24/d45/

  Συμπατριώτες,
  Oι απατεώνες της συμμορίας των μπολσεβίκων (γνωστής και ως Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας), που ως γνωστό, πολλοί από δαύτους είναι στην ψειρού, παρουσιάζουν το πρόβλημα στο ΙΔΡΥΜΑ σαν μια διαφορά μεταξύ της Ομοσπονδίας-Συμμορίας και της Κοινότητας του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.
  Αυτό είναι ψεύδος! Πρόκειται για σύγκρουση 2 απόψεων.
  Αυτή των μπολσεβίκων που επιβάλλει την μετατροπή του ιδρύματος σε Κ.Ο. του ΚΚΕ αυτό που επίσης ονομάζεται και κομουνιστική γιάφκα. Και αυτή της Κοινότητας του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.
  Η άποψη της Κοινότητας του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, σε αντίθεση με τη συμμορία του Κ. Χαϊδευτού, υποστηρίζει ότι:
  Tο ίδρυμα είναι όλων των Ελλήνων
  Είναι χώρος σεβασμού
  Δεν το κλέβουμε
  Δεν σπαταλάμε τους οικονομικούς πόρους του ούτε σε κομουνιστικά τσιμπούσια ούτε σε απάτες με τη βοήθεια μεγαλοδικηγόρων
  Δεν πουλάμε συμβόλαια ενοικίων στα μαύρα
  Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να τσεπώνει ενοίκια
  Δεν σπιτώνουμε κομουνιστικά καφενεία-χαμαιτυπεία στο Ίδρυμα με επιδοτούμενα ενοίκια
  Δεν δίνουμε χώρους του ιδρύματος σε μέλη του Δ.Σ. έστω και αν είναι κολοβό και παράνομο
  Δεν εξαπατούμε με ψεύδη τις υπηρεσίες
  Δεν αναθέτουμε ποτέ την κράτηση των οικονομικών βιβλίων του Ιδρύματος σε μεγαλοαπατεώνες
  Δεν παρεμποδίζουμε τη συσπείρωση του ελληνισμού στο ίδρυμα
  και τέλος
  Ακολουθούμε το καταστατικό, την ιδρυτική πράξη του ιδρύματος και όλους τους νόμους του κράτους
  ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ-ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΣΟΥΗΔΙΑΣ!
  Γιάννης Καστρινάκης

 28. Stin ellada i kubernisi ethnikis enotitas,

  Tha efarmosi politiki tis kubrnisis tou pasok.

  Pou itan kubernisi tis ethinikis katastrofis

  DILADI THA PSIFISI OLA OSA ELEGE I EUROPI KAI TO PASOK

 29. Mathainoume apo egires piges oti o Komninos to sinedrio den tha to kanei logo tis krisis stin elada kai tis kakis oikonomikis katastasis stin Omospondia.Me liga logia Giannis pinei Gianeis kernaei opos dimosiefsai kai i Houliarosanida.

 30. Ο σταλινομαοϊκός Προφεσοπαπάρας Παπακώστας, τον τίτλο του μαλάκα τον έχει κατακτήσει με το σπαθί του και κατοχυρώσει επαξίως εδώ και καιρό!
  Τι θέλει τώρα με τις σταλινοπαπαριές που μας τσαμπουνάει στη σανίδα του Χουλιάρα, να κατοχυρώσει και τον τίτλο του βλάκα;
  Ωραία, λοιπόν του τον απονέμουμε και αυτόν!
  Ποιος απόκλεισε, ρε σταλινοφασίστα, συλλόγους/ιδρύματα/οργανώσεις κλπ. λόγω πολιτικών πεποιθήσεων (να και η παραδοχή επιτέλους ότι είστε ΚΚΕδες!).
  Ποια είναι η ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;
  Να μην αποκλείονται κλέφτες και απατεώνες από συλλόγους και ιδρύματα;
  Να τους δέχονται με ανοιχτές αγκάλες δηλαδή αυτούς που πλαστογραφούν καταστατικά, πουλάνε μαύρα διαμερίσματα, κάνουν κομουνιστικά τσιμπούσια με τα λεφτά του ιδρύματος, προσπαθούν να πουλήσουν το ιδρύμα λες και είναι ιδιοκτησία τους, κλέβουν με τα χαμαιτυπεία τους που τα αποκαλούν ιστορικούς συλλόγους τα νοίκα και το ηλεκτρικό από το ίδρυμα, να αρπάζουν διαμερίσματα και να τα νοικιάζουν σε άλλους μαύρα;
  Σε ποιανού πατερούλη το βιβλίο το διάβασε αυτό ο σταλινοπαπάρας, του Μάο ή του Στάλιν;
  Σίγουρα τις βασικές αρχές της ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ και όχι της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ υπερασπίζεται ο σταλινόβλαξ Παπακώστας!

 31. HANIA

  2011/11/07

  RE MANOLI POU KANEIS TIS SUNELEUSIS SOU NA ERTHOUME KI EMEIS NA GRAFTOUME STIN KOINOTITA SOU KI EMEIS APO TIN KRITI EIMASTE.

  MATHAME OTI FERNEIS KAI ORHISTRA APO TIN KRITI ORE GLENTIA. PERNATE KALA BLEPW

 32. PATRIOTIS

  2011/11/07

  Hanioti
  emis den vazoume mesa opion ki opion.Tha kanis etisi me xartosimo ke meta an tha se gkrinoume.Ti nomizis ate ate.Emis exoume organosi oxi pexe gelase.O komninos giati mas evale stin Omospondia.

  Grekisk.se

  2011/11/08

  Σας παρακαλώ μόνο να παραμένουμε στο θέμα της συζήτησης. Η λίστα των μελών της ΟΕΣΚΣ για παράδειγμα δεν κολλάει πουθενά Πέτρο, και εσείς οι κρητικοί αντί να αντιλογίζεστε εδώ πέρα γιατί δεν ζητάτε απο τον πρόεδρο της ΟΕΣΚΣ καλύτερα να σας βάλει αντιπρόσωπο στην Πολιτιστική Στέγη Στοκχόλμης ;

 33. Η Ελληνική Κοινότητα Τένστας,όπως έχει ενημερώσει τα μέλη της ,είχε ορίσει την ημερομηνία 11 10 23 ,για την εκλογή αντιπροσώπων
  της κοινότητας μας στο 20 ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας ,που θα διεξαχθεί στις 11 12 03 στην Στοκχόλμη,αλλά δεν έχει καθορισθεί ακόμη
  ο τόπος διεξαγωγής του.
  Κανένα μέλος της κοινότητας μας δεν έβαλε υποψηφιότητα για να μας εκπροσωπήσει.
  Το Δ.Σ. στην συνεδρίαση του της Πέμπτης ,σεβόμενο την ετυμηγορία του λαού ( των μελών ) να μην στείλουμε αντιπροσώπους στο 20 ο
  Συνέδριο της Ομοσπονδίας θεωρεί το θέμα λήξαν.Μάλιστα το Δ.Σ. ειδοποίησε πολλά μέλη ,για την εξέλιξη αυτή,όμως αρκετά μέλη ήλθαν
  στην συνάντηση, ήπιαμε καφέ και συνομιλήσαμε για το θέμα που λέγεται Ομοσπονδία και πολλά άλλα.
  Για την Ομοσπονδία και το Συνέδριο θα επανέλθουμε.
  Με εκτίμηση

  ο πρόεδρος ο γραμματέας

  Παναγιώτης Χατζηπαυλής Γεώργιος Τζιντζής

 34. xenon

  2011/11/06

  Χα Χα Χα
  Η καλύτερη του του Κομνηνου!!!!
  Αυτό θέλει καί αυτός. Να μην συμμετάσχει η Τένστα.
  Το μόνο που τον ενδειαφέρει το Κομνηνό είναι να παραμείνει μέλος η Τένστα να τού πληρώνη συνδρομή και νά δηλώνει τα μέλη της κοινότητας στισ υπηρεσίες για να παίνει αυτόςτα εκατομύρια!

 35. I KKEVREGMENOSANIDA DEN GRAFEI KATI NA GELASOUME. TI EGEINAI RE HOULIARA PERNAME KRISI?
  GRAPSTE KATI BALTE TON KALARI AUTOS XEREI TON EHEI VALEI O KOMNINOS STO IDRYMA EINAI KALO PAPAGALAKI

 36. Στην παρακάτω διεύθυνση υπάρχει νεότερη επίσημη λίστα των κοινοτήτων/συλλόγων υπαρκτών και μη, που είναι μέλη στην ομοσπονδία του ΚΚΕ και τελούν υπό τας διαταγάς του απατεώνα Κομνηνού Χαϊδευτού.

  https://ellinessouidias.files.wordpress.com/2011/11/koinotitesoesks2010.pdf

  Η εντολή που έχει ο απατεώνας από ΟΛΕΣ τις κοινότητες (υπαρκτές και μη) είναι να απομακρύνει την Κοινότητα του Αγ. Ιωάννη από το Ίδρυμα.
  Να τι ειπώθηκε στο προηγούμενο συνέδριο-μαϊμού του KKE όπου προήδρευε ο ανθέλληνας απατεώνας Ντορής Χουλιάρας:

  Stiftelsen Grekiska Kulturhuset i Stockholm
  Vi hade ett nära samarbete med Styrelsen i Grekiska Kulturhuset i Stockholm (GKiS). GR har tre ordinarie medlemmar i styrelsen. Fram till slutet av 2008 arrangerades ett stort antal evenemang i GKiSs lokaler och den övervägande majoriteten av dessa stod GR och Stockholms föreningar för.
  Detta förändrades då majoriteten av styrelseplatserna, enligt de gamla stadgarna, övergick till den så kallade Församlingen S:t Johannes Teologen, som inte existerat sedan 70-talet. Kring denna församling samlades alla de element som sedan ett antal år bedriver en smutskampanj mot samtliga grekiska organisationer i Stockholmstrakten.
  Det är den nya styrelsens uppgift – som det står i våra stadgar – att värna om GKiSs välbefinnande och korrekt fungerande organisation för att bibehålla och utveckla sin verksamhet. För att åstadkomma detta måste dessa element avlägsnas ur GKiSs styrelse som endast ska bestå av medlemmar från de grekiska organisationerna i Stockholm.

 37. @ Tsaldaris
  Ε, κάποια πορδή μεγατόνων θα αμολύσει και φέτος ο ανθέληνας απατεώνας Χουλιάρας.
  Απλώς περιμένει το σήμα από την παπάρω την Παπαρήγα!

 38. Robin Hood
  Cafe Latte Sandalis me ton Vaggo.

  To VLIMA na leei dinata pos tous tin ferame, to kke newer wins elege.
  O Sandaliz xydeos ekfrastis tis katharebousas mono na brizei tous diaforous foreis kai andiprosopous, pos koumando kanei o kominos, ta klasika tou Sandali.

  Re psixoanomale Sandali mono eseis §erete kai kanenas alos, ola afta ta kaneis giati ta fagate ta fraga, kai to miosate to elima leei to Vlima.
  Tha tin fate kai tha ponaei otan H Nomarxia sas xosei mesa gia oikonomikes apates.

 39. Rbin Hood

  Tha tin fate kai tha ponaei otan H Nomarxia sas xosei mesa gia oikonomikes apates.

  Auta grafei autos o anoitos tis bregmenis kkesanidas kala den xerei poios peige filaki apo to kke souidias?
  Gia pesta re El Zorro autoi tha mas trelanoun sto telos

 40. @ Ο Ρομπέν των Χαζών
  μπούχαχχαχχαχχχαχα
  Να μη φάει κι ο Σανταλήζ κανένα φραγκάκι;
  Τι ακριβώς καταγγέλει η κυρία;
  Κλοπή φράγκων ή κλοπή της πατέντας του απατεώνα Κομνηνού Χαϊδευτού και του σταλινικού ΚΚΕ;

 41. POLU ASHOLITHIKATE ME TON PAPARA KWSTAS

  I KKEOMOSPONDIA EINAI TO PROVLIMA ME TIN TROIKA.

 42. @ ANAGNOSTIS
  Α, δεν έχεις δίκιο!
  Τι Παπακώστας τι Χαϊδευτός. Τα ίδια ψώνια είναι και οι δύο!
  Ο Παπακώστας είναι τελευταία ο επίσημος αντιπρόσωπος του Χαϊδευτού, σύμφωνα με το ΚΚΕ.
  Από την άλλη, σε λίγο θα έχουμε και ανακοινώσεις από το ΚΚΕ για το δεύτερο «νόμιμο» Δ.Σ. του Ιδρύματος των Ελλήνων με πρόεδρο τον Παπαρακώστα!
  Πρόκειται για τη δεύτερη λεγόμενη κυβέρνηση του βουνού!
  Την πρώτη την ξεχάσατε; Αυτήν με πρόεδρο τον Δημήτρη Γεωργιάδη;
  Σε λίγο αυτές οι 2 συμμορίες του ΚΚΕ θα αρχίσουν να τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος καπετάνιος είναι πιο «νόμιμος»για πρωθυπουργός της κυβέρνησης του βουνού.
  Τώρα είναι που αρχίζει η πλάκα!

 43. Egw pantos psifizw Georgiadi Dimitri

  Xereis El Zorro ta adiana barelia kanoun polu thoribo tetios einai kai o Papakostas giauto makria apo auton.

  Vevea gia na mein mperdebomaste tha parameinoun kai oi duo kubernisi bounou den ehoun douleia sto Elliniko Idryma Stockholmis.

 44. @ KAPETANEOI
  Εσύ μπορείς να ψηφίζεις ό, τι θέλεις, αλλά στο ΚΚΕ δεν υπάρχει ψηφοφορία.
  Όταν το ΚΚΕ μιλάει για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ διαδικασίες, εννοεί… γιουρούσια.
  Μην ξεχνάς και το αιματηρό οκτωβριανό γιουρούσι που έκαναν οι χουλιαροπαπακωσταίοι του ΚΚΕ στο Σαββατιάτικο σχολείο όπου το διέσπασαν και κράτησαν το αυστηρώς σταλινικό κομμάτι του για λογαριασμό του ΚΚΕ!

 45. Oi Agianiotes paragoun ergo mesa sto Elliniko Idryma oxi logia
  san to kke souidias me tin omospondia

  http://www.grekiskakulturhuset.se/category/meddelanden/

 46. se ligo kairo egeinan polla se 30 hronia me tin kkeomospondia tipote
  Anoikste suto to link ta leei ola

  http://www.grekiskakulturhuset.se/senaste-nytt-om-renoveringen-bade-grekisk-och-svensk-text/

 47. Apo tin vregmeni sanida tou kke merikes vlakies

  Και αφου εσυ El Zorro εισαι τοσο καλος ανθρωπος και δεν σου αρεσουν οι κλεφτες, να πας στον Νικολαιδη το Γιατρο και τον Βαγγο τον αργοσχολο που πηραν καρεκλα στην Στεγη μεσω του Αη Γιαννη,και πεσ τους να πανε μια μερα στο Åsö με την σφραγιδα του συλλογου,τα αρχεια,το laptop και μια συσκευη κινητου τηλεφωνου(ας ειναι παλια το μοντελα δεν μας πειραζει) και να παραδωσουν τα κλεμενα.

  ΑΠΛΑ γιατι τα ΕΚΛΕΨΑΝ.

  E kala auta einai psilopramata edw ehete pari 15 ekatomiria i kkeomospondiakoi gia ta paidia mas pou einai auta ta hrimata?
  KlopimaiaNeolaiasKKE

 48. tha tha tha tha tin fate kai tha ponaei…… leei to kommouni.
  re kommouni esy pou tin tros edo kai poly kairo ponaei poly e.kati xereis.

 49. @ metanastis για χουλιαροσανίδα ΚΚΕ
  Το Kronofogden στο οποίο κατέφυγε το ΚΚΕ δεν θέλησε να τα πάρει και να σας τα δώσει, λόγω του ότι είστε παράνομοι είπαν από την υπηρεσία.
  Ως εκ τούτου, δυστυχώς, δεν μπορώ να σας βοηθήσω.

  Μη κατουρατε αντιθετα στον αερα γιατι θα γινετε μουσκεμα.

  Μην παίρνετε ναρκωτικά! Δεν φτάνουν για όλους!

 50. BALTE TON KALARI RE KKEDES ISOS SAS BOITHISI AUTOS EINAI OPADOS TOU KOMNINOU KKE
  MALON TSIRAKI.

  XAXAXAXAXXAXAX

  O DOLIS STELEHOS TOU PASOK SE SUGENTROSI TOU PASOK TOU EIPE KALA ESU ME TON KOMNINO EISAI?
  TI DOULEIA EHEIS EDW MESA STO PASOK.

  Giuto ton estile apo tin kkeomospondia antiprosopo sto Elliniko Idryma o komninos .
  Magas einai sto diere kai basilebe palia karabana.

 51. To karfi
  apo tin vregmenisanida organo tou kke pali epanerhete

  Το τι εχετε με την Ομοσπονδια ειναι δικο σας θεμα.

  Για μενα ο Παπακωστας ειναι ο νομιμος αντιπροσωπος του Ελληνικου Σχολειου στην Στεγη και αυτο μου φτανει

  Sovara re file?

  Den tin xereis tin Elliniki Omospondia?
  Oute Agonizese giautin?
  E kala mein orkizese se pestevoume.

  Kalo bradu!

 52. Χα χαχαχαχαχχαχ
  Καλά το λένε ότι είναι σταλινοβλαμμένες αυτές οι κυρίες της χουλιαροσανίδας!
  Αν αυτό το ψώνιο ο Παπακώστας είναι… νόμιμος εκπρόσωπος του Ελληνικού Σχολείου (αυτό του Στάλιν εννοεί, του ΚΚΕ Åsö), τότε γιατί εμφανίζεται στη Στέγη και τη Νομαρχία ως αντιπρόσωπος της ομοσπονδίας (του βόθρου του ΚΚΕ);
  Μπέρδεψε τα ονόματα ο προφεσόρος;

 53. Sumpatriotes pate polu kala ws neo sumboulio tou Ellinikou Idrumatos.
  Thelo omws na pw tin gnomi mou gia tin Istoselida tou Idrymatos. .Prepei na tin emploutisete me pola pramata kai akomi na enimeronete ton Ellinismo tis Stockholmis gia tis ekdiloseis me glosa Ellinika kai Souidika.
  Simera i istoselida einai polu ftohi .Eno to Ergo sas polu plousio.

  Genika ena megalo brabo gia to ergosas.

 54. @File tou Idrimatos

  DIikio exeis gia thn istoselida tou Idrimatos .
  Prepei na emploutistei me perisoteres anafores sto Idrima kai na enhmerwnetai gia tis ekdhlwseis tou provalontas videakia kai fotografies apo aftes .
  Omos as eimaste ligo ipomonetikoi……..h arxh egine ……..
  Vepoume to ergo tou sivlouliou kai exoume apta paradigmata gia oti exei kanei gia to Idrima.
  Hdh arxisan me th episkevh kai sinthrhsh tou ktiriou pou htan k epivevlimeno na ginei mia k ta arpaxtika ths omospondias to eixan afisei na ginei eripio.
  Einai keros na arxisei to Idrima na zontanevei kai na ginei polos elxis olwn twn ellinwn .

 55. APO TO GRAMMA TIS ELLINIKIS OMOSPONDIAS

  Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011, κλήθηκαν μετά από πολύμηνη καθυστέρηση οι εκπρόσωποι των ελληνικών φορέων Στοκχόλμης να συμμετάσχουν στη Συνεδρίαση για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Πολιτιστικής Στέγης Στοκχόλμης, σύμφωνα με το άρθρο 3 του ισχύοντος Καταστατικού στο οποίο αναφέρεται ότι στο Δ.Σ. του Ιδρύματος συμμετέχουν εκπρόσωποι των φορέων. Θα περίμενε κανείς ότι ο Θεόφιλος Τσάππος θα ακολουθούσε την καθιερωμένη διαδικασία, με την ανάγνωση των εκπροσώπων των φορέων, αλλά αντί γι’ αυτό η όλη διαδικασία εξελίχθηκε σε μία φασιστοειδή φάρσα άνευ προηγουμένου.

 56. Τι λένε τα ληγμένα πλέον σταλινοφασιστοειδή της ομοσπονδίας του βόθρου του ΚΚΕ που έχουν διαλύσει τα πάντα;
  Ποια ακριβώς είναι η «καθιερωμένη» διαδικασία του ΚΚΕ 40 χρόνια τώρα;
  Κανένας Κάλαρης μήπως μπορεί να μας την αναλύσει;
  Άκου καθιερωμένη διαδικασία!
  ΟΥΣΤ!

 57. ……………..όλη διαδικασία εξελίχθηκε σε μία φασιστοειδή φάρσα άνευ προηγουμένου.

  Exoun to thrasos na apokaloun fasistoeidh th diadikasia kai fasistes aftous pou meteixan sth diadikasia ekloghs tou D.S tou Idrimatos???
  Yvristes ipirxan panta kai laspologoi ………
  Anarotieme an den einai fasismos to na eisai egkathetos 30 xronia
  se ena forea kai na epivaleis ton eafto sou me paranomes kai adiafaneis diadikasies ston forea afton TOTE TI EINAI FASISMOS???

  Komnhne h leksi fasistas einai poly ligh gia sena…..pou san apolytos monarxhs exeis edreothei sthn Omospondia .
  Sou epistrefoume loipon ton xarakthrismo…(fasistoeides)…..giati einai o monos pou se ekfrazei.

 58. Apo tin vregmeni sanida ta idia oti leei kai i Elliniki Omospondia souidias

  Οι φασίστες της Στέγης κύρηξαν τον πόλεμο εναντίον όλης της παροικίας…

  an einai dunaton to kke na einai oli i parikia.

 59. Gris sou papakosta spoudarhidi….. hahahahahaha

 60. Anoigw to Grekisk.se kai diavazw auto:

  Ta pernw agria otan diavazw tetoies malakies.

  “Άποψή μου είναι να κατεβούν οι τόνοι από όλες τις πλευρές και να ορίσουν από έναν εκπρόσωπο Στέγη και Ομοσπονδία, οι οποίοι θα αναλάβουν τις επαφές και την διοργάνωση μίας μελλοντικής συνάντησης με στόχο την εξεύρεση οριστικής λύσης και διευθέτησης του ζητήματος. Να θυμηθούμε ότι αυτός που νομιμοποιεί την Στέγη και την οντότητά της δεν είναι άλλος από τις σουηδικές Νομαρχιακές αρχές, αφού η σύστασή της αποτελεί κυρίως οικονομικό γεγονός. Τα υπόλοιπα είναι νεοελληνικά κουροφέξαλα και καμώματα που κρύβουν ἐν πολλοίς και δόλιες σκοπιμότητες. Με άλλα λόγια, εμείς οι έλληνες που υπάρχουμε σε αυτήν την χώρα για αρκετές δεκαετίες κι έχουμε βαρεθεί τις ηλίθιες αντιπαραθέσεις, καλούμε όλα τα μέρη να συμβάλουν στην εξεύρεση λύσης που θα αποκαταστήσει την ειρήνη και θα καταλήξει σε μία δημιουργική αξιοποίηση του ιδρύματος.”

  Stergios Bakas

  TI LEEI O ANTHRWPOS???

  Pios paliopoustis endiaferthike pote gia tin stegi (ektos merikwn pou oloi tous gnorizete) kai xafnika xefytrwnoun arxidia apo aristera kai dexia kai tha mas poun oti prepei na synantithei h Stegi me thn omospondia kai alles paparies. Milaei gia dolies skopimotites! Katarxhs xerei kaneis pios eine ? Ton exei dei pote kaneis sthn stegi? Evgalan alloi to fidi apo thn trypa twra kai myristikan ton para autoi pou tosa xronia kanan tsimpoukia ton komnino kai erxontai na to paixoun swtires. Ai sihtir. Alloi malakes milane gia politistikes ekdilwseis … POU NA VRETHOUN TA LEFTA RE PAPARES otan tosa xronia to kataklevan to ydrima. Kai auta pou exoun diorganothei polla eine.

  Gambro thelw twra ton thelo.

  An thelete, tote diorganoste eseis kati mia pou oso kairo h stegi den diorganone tipota kai eseis kseskistikate na diorganonete ekdilwseis.

  Akoma den borw na synelthw apo thn malakia pou egrapse o typos … να ορίσουν από έναν εκπρόσωπο Στέγη και Ομοσπονδία …. thee mou. Ti na pei kaneis.

  Gia sou re ElZorro.

 61. Mpravo Kouvatso pou vgikes me anakoinosi os PAMKE Solnas gia ta halia tis Omospondias

 62. Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα,στην χώρα των αρχικαραλαμόγιων,στη χώρα των αρχικαρατεμπέληδων και αρχικαραρουφιάνων.

  Καλως ήρθατε στην Ελλάδα της γενιάς του Πολυτεχνείου και της γενιάς των πρασινοφρουρών συνδικαλιστών της δεκαετίας του 80.

  Καλώς ήρθατε στη χώρα των διαλυμένων δημοσίων υπηρεσιών και των ανίκανων πολιτικών ηγεσιών.Καλώς ήρθατε στην χώρα των ΜΚΟ,στη χώρα των ανίκανων και ξεδιάντροπων.

 63. To kke einai apomonomeno. Epikinonei monon me tin borio korea kai tin kouba.

  Edw stin souidia epikinoni monon me ton terzaki.

  Kai auto logw to oti panai sta bouzoukia mazei komninos kai Terzakis.

 64. SHOLIO APO TI ISTOSELIDA TOU GREKISK.SE

  AUTO EINAI KAINOURGIO LOULOUDI.

  PARTON EL ZORRO STON PARADINW.

  ellinogrekoς

  2011/11/09

  ΜΕΡΙΚΑ ΠΕΡΙ ΙΔΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ

  Πανε 37 χρονια απο το 1974 τοτε που οι μετεπειτα ιδρυτες Α.Φραγος, Δ.Νταλιανης και Δ.Μερακος σαν επιτροπη των ελληνων μεταναστων εγιναν αποδεκτοι σαν αγοραστες των κτιριων στην Idungatan 4 . Πωλητης μια αιρεση εκχριστιανισθεντων εβραιων με βαση την Βιεννη που αποφασισαν να αυτοδιαλυθουν. Η αγορα αντι συμβολικου ποσου με σημαντικα ομως δανεια εγινε στο ονομα της Ενοριας Αγιος Ιωαννης ο Θεολογος μελη της οποιας εισαν οι μετεπειτα 3 ιδρυτες . Λεμε μετεπειτα διοτι τα κτιρια ηταν ιδιοκτησια της Ενοριας επι 6 χρονια και θα παρεμεναν αν η Ενορια με τους ιδρυτες βλεποντας αδυνατη την διαχειριση των κτιριων δεν περναν την αποφαση οπως γραφει ο Α.Φραγκος να τα επιστρεψουν στους εβραιους..

  Τοτε ομως τους δοθηκε σαν νομικη συμβουλη μια αλλη λυση ,Να καταγραφει ενα Ελληνικο κοινωφελες ιδρυμα με υποδομη σε ολη την ελληνικη παροικια κατω απο τον ελεγχο της Νομαρχιας οπως γινεται με ολα τα ιδρυματα.
  Οι ιδρυτες εστραφησαν τοτε στους ελληνικους φορεις της Στοκχολμης 7 τον αριθμο και σε κοινη συνεδριαση πηραν την αποφαση συστασης του ιδρυματος και αποδοχης των κτιριων απο την Ενορια κατι που εγινε το καλοκαιρι του 1980.
  Το ιδρυτικο και το καταστατικο υπεγραψαν οι λεγομενοι ιδρυτες και οι εκπροσωποι ολων των ελληνικων φορεων.
  Το Διοικητικο Συμβουλιο αποτελειτω συμφωνα με το καταστατικο απο 17 μελη (σημερα 16 ) ,
  συν τους 3 ιδρυτες (εφ ορου ζωης ) , ως κατωθι:

  Ομοσπονδια Ελληνικων Συλλογων Σουηδιας ……………………3
  Πρωην Ενορια Αγιος Ιωαννης ο Θεολογος…………………………3
  Συλλογος Γονεων Ελληνικου Σχολειου ( Åsö )……………………2
  Ελληνικη Κοινοτητα Στοκχολμης………………………………………1
  Πανηπειρωτικη Αδελφοτητα…………………………………………….1
  Σουηδο-Κυπριακος Συλλογος…………………………………………..1
  Γυναικειο Τμημα Συλλογου Στοκχολμης ……………………………1
  Συλλογος Ελληνων Φοιτητων Στοκχολμης ………………………….1 ( Δεν υπαρχει πλεον )
  Κοινης αποδοχης ( καταλληλα προσωπα της παροικιας ) 4
  ———–
  Συνολον 16

  Η Ενορια Αγιος Ιωαννης διαλυθηκε με τον ερχομο του Μητροπολιτη Παυλου και την αποκτηση της Εκλησιας Αγιος Γεωργιος με την επωνυμη Ενορια.

  Εδω πρεπει να κανουμε γνωστο οτι η Ενορια Αγιος Ιωαννης ειχε στην ιδιοκτησια της ενα κτιριο στην .Högbergsgatan – Södermalm απεναντι απο την Sofia Kyrka το οποια καποια στιγμη το πουλησαν και οπως λεγεται ενας των ιδρυτων βρεθηκε εκει με ενα η δυο διαμερισματα .

  Οι ιδρυτες οπως γραφει ο Α.Φραγκος ειχαν προθεση να παραμεινουν στο Δ.Σ. της Στεγης μεχρι την εγκαθιδρυση του πρωτου Δ.Σ. παρεμειναν ομως εφ ορου ζωης αποβιωσαντες και οι τρεις τα 2 τελευταια χρονια χωρις να επιτυχουν την συνυπαρξη ελληνα με ελληνα στην Στεγη.

  Ο ρολος τους θετικος η αρνητικος θα ερμηνευτει στο μελλον εφ οσον υπαρχουν πολλα ερωτηματικα.Ενα απο αυτα η παραιτηση μιας προεδρου παρουσια και του Ελληνα Πρεσβυ
  οταν αποκαλυφθηκε η πωληση ενος διαμερισματος στα μαυρα υψους 250.000 σεκ.εν γνωσει δυο ιδρυτων και εν αγνοια της τοτε προεδρου τελειως αντιθετης με τετοιες ενεργειες.

  Οπως πλεον ειναι πασιγνωστο η Στεγη ειναι πλοιο ακυβερνητο με πληρωμα πειρατες.
  Δευτερη φορα που αστυνομευεται με πληρωμενα βακταρια .
  Τι φοβουνται αραγε ? Η μαλλον τι προσδοκουν ?

 65. Autos o ellinogrekos vaktaria blepei monon sto Idryma ta baktaria tis omospondias den ta eide.

  Oute to ergo pou paragei i koinotita tou Agiou Ioanni.

  Oute oti afise eripio i omospondia tou komninou to Elliniko Idryma.

  TO ERGO TIS KOINOTITAS TOU AGIOU IOANNI
  anikse to link

  http://www.grekiskakulturhuset.se/senaste-nytt-om-renoveringen-bade-grekisk-och-svensk-text/

  ETSI AFISE I OMOSPONDIA TOU KOMNINOU(KKE) TO IDRYMA STIN KOINOTITA TOU AGIOU IOANNI
  anikse to link

  http://www.grekiskakulturhuset.se/renovering/.

 66. Apantish pros ellinogrekos.

  Anevika se mia mhlia na kopsw ena axladi
  Ma to peponi eitan vary
  Paokara, ole ole ole
  Gamiete o thrylos kai o peiraias.

  ( megalo sygnwmh pros olous tous opadous Tou olympiakou kai tous peiraiwtes)

  Toso malakes antrwpoi den pisteva pote oti yparxoun.

 67. Re sy ElZorro.

  Kapote eixa dei mia epistimonikh sou analysh gia ton malaka. Den borw na thn vrw. Mhpws boreisna dhn anadhmosieuseis edw?

  Autes tis meres mou xreiastike.

  Kai mia pou eise edw. To plasto katastatiko pou ekane to KKE gia to ydrima mhpws kai to exeis?

  El kakalo grande

 68. DETECTIVE

  Κάκαλον Τρανόν, on Νοεμβρίου 9, 2011 at 9:13 μμ said:
  Anoigw to Grekisk.se kai diavazw auto:

  Ta pernw agria otan diavazw tetoies malakies.

  “Άποψή μου είναι να κατεβούν οι τόνοι από όλες τις πλευρές και να ορίσουν από έναν εκπρόσωπο Στέγη και Ομοσπονδία, οι οποίοι θα αναλάβουν τις επαφές και την διοργάνωση μίας μελλοντικής συνάντησης με στόχο την εξεύρεση οριστικής λύσης και διευθέτησης του ζητήματος. Να θυμηθούμε ότι αυτός που νομιμοποιεί την Στέγη και την οντότητά της δεν είναι άλλος από τις σουηδικές Νομαρχιακές αρχές, αφού η σύστασή της αποτελεί κυρίως οικονομικό γεγονός. Τα υπόλοιπα είναι νεοελληνικά κουροφέξαλα και καμώματα που κρύβουν ἐν πολλοίς και δόλιες σκοπιμότητες. Με άλλα λόγια, εμείς οι έλληνες που υπάρχουμε σε αυτήν την χώρα για αρκετές δεκαετίες κι έχουμε βαρεθεί τις ηλίθιες αντιπαραθέσεις, καλούμε όλα τα μέρη να συμβάλουν στην εξεύρεση λύσης που θα αποκαταστήσει την ειρήνη και θα καταλήξει σε μία δημιουργική αξιοποίηση του ιδρύματος.”

  Stergios Bakas

  TI LEEI O ANTHRWPOS???

  Pios paliopoustis endiaferthike pote gia tin stegi (ektos merikwn pou oloi tous gnorizete) kai xafnika xefytrwnoun arxidia apo aristera kai dexia kai tha mas poun oti prepei na synantithei h Stegi me thn omospondia kai alles paparies. Milaei gia dolies skopimotites! Katarxhs xerei kaneis pios eine ? Ton exei dei pote kaneis sthn stegi? Evgalan alloi to fidi apo thn trypa twra kai myristikan ton para autoi pou tosa xronia kanan tsimpoukia ton komnino kai erxontai na to paixoun swtires. Ai sihtir. Alloi malakes milane gia politistikes ekdilwseis … POU NA VRETHOUN TA LEFTA RE PAPARES otan tosa xronia to kataklevan to ydrima. Kai auta pou exoun diorganothei polla eine.

  Gambro thelw twra ton thelo.

  An thelete, tote diorganoste eseis kati mia pou oso kairo h stegi den diorganone tipota kai eseis kseskistikate na diorganonete ekdilwseis.

  Akoma den borw na synelthw apo thn malakia pou egrapse o typos … να ορίσουν από έναν εκπρόσωπο Στέγη και Ομοσπονδία …. thee mou. Ti na pei kaneis.

  Gia sou re ElZorro.

  TO EPANO SXOLIO PARTHIKE APO TO LASPOBLOG TOU KONSTANTINOU VROMOSANDALI .

  MIN PEI KAPOIOS TIN GNOMI TOU GIA TIN STEGI.
  TON EXOUN KANEI ROMBA.
  O STERGIOS EXEI DIKIO SE AUTO POU LEEI ALLA POU NA TO VREI.
  TA PERISOTERA SXOLIA ANOIKOUN STON EVAGELO VAGGOULA NIKOLOPOULO.
  TO PAIDI EXEI PRAGMATIKO PROVLIMA.
  EXEI DYO XRONIA STIN STOXOLMI KAI EXEI XAPSEI TO KATHE PSEMA POU TOU SERVIRAN O ILIAS IL DUCE NIKOLAIDIS KAI VROMOSANDALIS.
  VAGGOULA TO AN ENDIAFERTHIKE KOSMOS GIA TIN STEGI ESY MALLON THEN MBOREIS NA TO KSEREIS EFOSON THEN ISOUN EDO.
  ARAGE OTI SOU LENE TA PISTEVEIS.
  AKOMI KAI MIA KATSIKA EXEI KALYTERO KRITIRIO APO ESENA RE VAGGOULA.
  ALA POU THA PAEI, THA MINIS POLY MONOS. CAPICE!!!!!!

  στο 10/11/2011 στις 12:56 μμ DETECTIVE

  Filemou eheis hasei pou den pernas apo to Elliniko Idryma .
  Parolou pou eihame tin anakenisi ehoun ginei ekdiloseis .
  Ekei pou usteri to Elliniko Idryma einai i pliroforisi.
  Pragmati stin enimerosi den ta pame kala hriazete enan kalon stin istoselida mas.

  Auto to vlepoume kai suntoma prepei na diorthothi.
  Tha haroume polu pantos na se doume stis 20 Noembriou gia ton eortasmo tou politehniou.

  Se genikes grames eheis dikeo kalo to sholiosou.

  RE DEITE POIOI THA “GIORTASOUN” TO POLYTEXNIO.

  TA FASCISTAKIA KONSTANTINOS SANDALIS, EVAGELOS NIKOLOPOULOS KAI O ILIAS NIKOLAIDIS.
  TA POULAKIA POU KANAN TA PANTA GIA NA KLEISOUN TO SXOLEIO TOU ÅSÖ.
  POU VRIZOUN TON KATHE ELLINA POU TOUS KANEI KRITIKI GI’AUTA POU KANOUN.
  POU APOKALOUN OLO TON KOSMO STALINIA, KOUMMOUNIA KAI VALE.
  OI NEKRANASTIMENOI AI’GIANNIOTES.

 69. I DAMANAKI I EKFONITRIA TOU POLITEHNEIOU EINAI STO PASOK

  KAI OXI STO KKE. EFYGE APO ESAS GIATI SAS KATALABE

 70. Tous perimenane na erthoun 3 xronia sto idryma h omospondia kai meta apo mono 15 lepta peire ta lamogia tou o klefths o Komnhnos kai efyge. Giati katalave oti o neuroxeirourgos tha tou eperne to kefali

  Se 15 lepta tous egxeirise o giatros.

  Afth htan h prosfora tou klefth tou komnhnou sto Idryma.

  Oso gia gia ton autistiko ton blaka ton Papakosta tha ton deite syntoma sto video. Telika gia thn kolombianh thn patsavoura thn Pasxou ouden sxollio.

  Tous emeine mono o agrammatos o Themoleon to karfi. Gia steilton apo to idryma re Komnhne na ton giatrepsei o giatros kai auton gia steile na gelasoume

 71. Ωραίος αυτός ο τύπος, ο ελληνογραικός! (Έλλην γραικύλος θέλει να πει)
  Με μια δήθεν σοβαροφάνεια παρουσιάζει μια ιστορία με λίγες αλήθειες, μικρά αποσπάσματα από κάποια έγγραφα (ελαφρώς αλλοιωμένα) και περνάει… εντέχνως, νομίζει, στο υποσυνείδητο των αναγνωστών το… μήνυμά του, σύμφωνα με τη γνωστή μέθοδο προπαγάνδας που σχεδόν ένα αιώνα τώρα χρησιμοποιεί το σταλινικό ΚΚΕ αλλά πιο πολύ το ΣΥΡΙΖΑ.
  Στόχος του ήταν να «περάσει» 2 κυρίως (και όχι μόνο) πράγματα.
  1. Πρωην Ενορια Αγιος Ιωαννης ο Θεολογος (σοβαρά ρε κανάγια, γραικύλε;)
  2. Γυναικειο Τμημα Συλλογου Στοκχολμης (ΟΥΣΤ! Μαλάκα!)

  … και οπως λεγεται ενας των ιδρυτων βρεθηκε εκει με ενα η δυο διαμερισματα
  Πολλά λέγονται!
  Σοβαρά; Ποιος ήταν αυτός που βρέθηκε με διαμερίσματα; Δεν τον ονομάζει για να πάρει η μπάλα και τον αείμνηστο Δημήτρη Μεράκο.

  Η μοναδική γυναίκα που ήταν πρόεδρος του ιδρύματος ήταν κάποια Λαμπρινή, διορισμένη από τον απατεώνα Κομνηνό Χαϊδευτό σύμφωνα με το πλαστογραφημένο καταστατικό των απατεώνων, αυτό που έλεγε ότι η ομοσπονδία, ο βόθρος του Χαϊδευτού, διορίζει 9 συμβούλους. Όσους δηλαδή απαιτούνται για νόμιμη λήψη αποφάσεων.

  Και τελειώνει ο αλήτης γραικύλος (από κάποια συνιστώσα ή ρεύμα ή τάση του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός, μπρρρρρ):

  «Οπως πλεον ειναι πασιγνωστο η Στεγη ειναι πλοιο ακυβερνητο με πληρωμα πειρατες.
Δευτερη φορα που αστυνομευεται με πληρωμενα βακταρια .
Τι φοβουνται αραγε ? Η μαλλον τι προσδοκουν ?»
  Αντί για ήταν, γράφει ΕΙΝΑΙ πλοιο ακυβέρνητο, ο αλήτης!

  Τι να φοβούνται άραγε;
  Φοβούνται για τη σωματική τους ακεραιότητα!
  Η σωματική τους ακεραιότητα κινδυνεύει από τους τραμπούκους του ΚΚΕ που επιτίθενται σαν πεινασμένα όρνια λόγω των ψυχικών διαταραχών τους εξαιτίας της εγκληματικής ιδεολογίας που πιστά υπηρετούν, αλλά και από το σύνδρομο στέρησης που δεν μπορούν πλέον να καταληστεύουν και να λεηλατούν το ίδρυμα των Ελλήνων, αυτά τα τα αιώνια αρπακτικά, τα σταλίνια.

  Τι προσδοκούν;
  Προσδοκούν την απομάκρυνση όλων των όρνεων και τρωκτικών από το ίδρυμα, που τελευταία έχουν λυσάξει τα τρωκτικά του ΚΚΕ, καθ’ όσον μετά την ανακαίνιση η αξία του κτιρίου έχει ανέβει κατακόρυφα!
  Έχει και άλλους … άσσους στο μανίκι του ο απατεώνας Χαϊδευτός ή αυτό το λαμόγιο, ο σπουδαρχίδης (όπως τον είπε κάποιος αναγνώστης) ο σταλινισμένος, μαλακισμένος και πεινασμένος προφεσόρος, ο Παπακώστας είναι το τελευταίο του χαρτί;

 72. Αυτή την άποψη που εξέφρασε κάποιος Στέργιος Μπάκας την είχε εκφράσει και παλαιότερα ο Γ. Αντωνιάδης, πρώην καταληψίας του ιδρύματος εκπροσωπών βεβαίως βεβαίως το βόθρο του ΚΚΕ, την ομοσπονδία.
  Έλεγε μάλιστα να πιούν και κανένα κρασάκι και να σηκώσουν τα ποτήρια τους για τη συμφιλίωση.
  Και ο αείμνηστος Γιάννης απάντησε: Ακούστε τι προτείνει ο αθεόφοβος καλόγερος! Να γίνουμε , δηλαδή, όλοι μια συμπαγής μάζα κλεφτών!
  Ύστερα από 30 χρόνια λεηλασίας και κλοπής, καμία συζήτηση με τις πεινασμένες ύαινες της Παπαρήγας!
  ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!

 73. Detective.

  To blogg tou Giofkou se sygrish me thn Poutanosanida eine teleio.

  An eise from El Chouliar clan aplws ante kai gamhsou.

  An eise El Proffessore perimene thn anmälan pou etoimazw gia to Personalansvarsnämnden på Stockholms Universitet.

  ALLA!!! An eise h omorfi Elisabeth tha eithela na sou pw oti xaramizese me ton andra pou exeis. Tetoia atithasi pou eise tha hthela polly na se damasw. Na se mathw na agapas to mastigio kai ta skampilia. Egw kai esy tha vgazame polly wraia gousta! Krima omws.
  Tha meinei ena oneiro apathlo.

  P.S.
  Den eime o Vaggoulas. Autos oute Me tsimbida den se akoumbaei. Egw omws se agapaw sta kryfa.

 74. @ Κάκαλον Τρανόν

  Ποιος απ’ τους δύο Μάρτυρες του Αυνάν είναι αυτός;
  Ο ανθέλληνας Χουλιάρας ή ο ανθέλληνας Παπακώστας;
  Παπαχουλιαροκώστας

 75. Auto eine “kuggfråga”.

  Apantaw, kai oi dyo.

 76. pantws o ellinograikylos einai apo to pagari tis omospondias kai oneireyetai met onyroxews to pagari tou idrymatos ! stis stegis to pagari ah kai pws na eglyfe!aei sta skoupidia palio skoupidi skoupidiaree stalinogrekyle !

 77. kato i kyvernisi tis ploutokratias kai tis EE.symporeysi me to kke gia to
  megalo laiko metopo tis anatropis tis exousias topn monopolion gia ti laiki exousia.Rizospastis 111110. 1918-2011.akoma stin priza einai.

 78. Τι τους φταίει η νέα κυβέρνηση τώρα. Ρε τα κομούνια!
  Τόσο καιρό παρακαλούσαν Παπανδρέου και Σαμαράς τον Κομνηνό να τον κάνουν πρωθυπουργό κι αυτός τους εκβίαζε και ήθελε περισσότερα ανταλλάγματα. Ήθελε, λέει, να του δώσουν και ένα iPhone σαν της Αλέκας.
  Για ένα iPhone δηλαδή χάλασε η δουλειά και επειδή ο ΓΑΠ βιαζόταν να την κάνει και δεν μπορούσε να περιμένει άλλο αφού του έβαλε και κατσάδα ο Καρατζαφέρης, έβαλαν άρον άρον μια δευτεράντζα για πρωθυπουργό, κάποιον Παπαδήμο καπιταλιστή το επάγγελμα, άνθρωπο των μονοπωλίων και του ευρωμονόδρομου.
  Ε, τι να κάνουμε τώρα Αλέκα μου; Ας του έδινες εσύ το δικό σου το iPhone που έχει και ρώσικο λογισμικό με κόκκινο δόντι (RedTooth)! Καλά να πάθεις!
  Να δούμε τώρα πώς θα καταφέρεις να ρίξεις την κυβέρνηση των μονοπωλίων. Άντε, βγες πάλι με το ΠΑΜΕ τώρα να κάνεις ξανά παρελάσεις με τα σημαιάκια με τα μεγάλα γερά κοντάρια!
  Για ένα ψωροiPhone, μωρή, χάσαμε τέτοιον… λαϊκό απατεώνα πρωθυπουργό;
  Και μείναμε κι εμείς χωρίς συνέδριο…… γιατί το είχε σίγουρο ο Κομνηνός ότι θα γινόταν πρωθυπουργός και το είχε χεσμένο το συνέδριο της ομοσπονδίας.

 79. Ο λογος που γραφω αυτο το κειμενο εινε ο εξης.

  Εχω δει εδω και καιρο την προελευση αρκετων κακαλων στη ιστιοσελιδα αυτη.

  Για αυτο τον λογο αποφασισα μετα απο δημοκρατικες διαδικασιες και εκλογες με τον εαυτο μου να αλλαξω ψευδονυμο. Και μετην ευκαιρια αυτη θα ηθελα να ευχαριστησω την ομοσπονδια που μου εμαθε να πρατω Δημοκρατικα. Απο εδω και στο εξης θα ονομαζομαι Ο Ψωλίκας για να ταιριαζω με τον Γιωρικα και τον Κωστικα.

  Και για γιορτασω αυτη την αποφαση θα σας απαγγειλω ενα ποιημα στα Ποντιακα.

  Η Χουλιαρα πειν νερον και τερει σον ουρανον
  Και απο πισω ο Θοδωρων συρατεν εναν φτερον
  Κι Χουλιαρα ασο ζορνατς φταει στρογγυλον σκατον

  Μεταφραση

  Η Χουλιαρα πινει νερο και κοιταει τον ουρανο
  Και απο πισω ο Θοδωρος της πεταει ενα “φτερο”
  Και η Χουλιαρα απο το ζορι της κανει στρογγυλο σκατο.

  Να εισνε τσιπ καλα παιδιαμ.

 80. Να εισαι καλα ρε Ψωλικα επεσα απο την καρεκλα απο τα γελια.

 81. TIN BREGMENI KKESANIDA DEN TIN DIABAZEI PLEON KANEIS GIATI DEN EHOUN NA POUN KATI.
  DEDECTIVE ADIKA POLEMAS EISAI MONOS SOU .
  TO ELLINIKO IDRYMA STOCCKHOLMIS BADIZEI STO SOSTO DROMO.
  GLITOSE APO TA KORAKIA.

 82. To Elliniko Idryma Stockholmis prepei na dehthei antiprosopous sto sumbouliotou kai apo tis Ellinikes Koinotites, Boreias Stockholmis,
  Notias Stockholmis Solnas kai Tenstas.
  To idio kai apo ta Gunekia Tmimata ton koinotitwn auton.
  Dioti apo to 1980 pou dimiourgithike to Idryma monon i kentriki Stockholmi stelnei antiprosopous sto sumboulio tou Idrymatos.
  parolo pou oi koinotites kai ta Gunekia Tmimata pou anefera proerhonte apo tin kentriki Stockholmi.
  To idio na ushiei kai gia to sabatiatiko Sholeio dioti to neo sabatiatiko Sholeio proerhete apo to palio Sabatiatiko Sholeio Sunepos sira ehei to neo sabatiatiko sholeio.
  Oso gia tin Elliniki Omospondia den prepei na dehthite antiprosopo ews otou kanoun dimokratiko Sunedrio.
  Kai ean ginei Nea Omospondia sira ehei i nea Eliniki Omospondia

 83. Να κι ένα κομμούνι απ το μαντρί του Χουλιάρα που θυμάται τον Στάλιν και τα ψυχιατρία του και τι ωραία που περνούσε τοτε κάνοντας βασανιστήρια στα άλλα κομμούνια.

  Psyxiatros
  Τι τα θες, όλοι τους είνε θύματα της καπιταλιστικής θηριωδιας, περικοπες, κλεισιμο ψυχιατρικων κλινικων . Αλλα ειναι και τοσο μαλακες που πενευουν τον καπιταλισμο δες Κουβατσο ,Σανταλια Ιλια Βαγγο κλπ.
  Τον μπογια χρειαζονται

 84. I BREGMENI SANIDA ORGANO TOU KKE KATIGOROUSE ALOUS GIA KASETOFONA KAI KANEI AKRIBOS TA IDIA AUTO DEN EINAI UPOKRISIA?

  http://vregmenisanida.wordpress.com/2011/11/10/allhelgonens-tider-och-grekiska-spokhuset-%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B3%CE%B7/

 85. Βρηκα πληροφοριες για τον Γκογκο στο ιντερνετ. Μεγαλος μπισναδορος.

  Κανει παιχνιδια.

  Πρεπει να μπει στο υδριμα

 86. Rizospastis 111111.
  Metopa kai esties palis pantou kai tautohrona na orimazei i idea ths ergatikis laikis Exousias.
  Kala edv stin Souidia ta kommounia den diavazoun Rizospasth!.

 87. Ευρηκα

  1. Ο ορατός: κοίτα ένα μαλάκα
  2. Ο τεφάλ: ξεκόλλα ρε μαλάκα
  3. Ο σταθερός: έμεινε μαλάκας
  4. Ο αδιόρθωτος: ε τον μαλάκα
  5. Ο επώνυμος: έλα ρε Μαλάκα
  6. Ο νυχτωμένος: ξύπνα μαλάκα
  7. Ο χαμένος: που σε ρε μαλάκα;
  8. Ο φευγάτος: την έκανε ο μαλάκας
  9. Ο βαθμοφόρος: ά, τον αρχιμαλάκα
  10. Ο αμφίβολος: καλά μαλάκας είσαι;
  11. Ο διττός: και πούστης και μαλάκας
  12. Ο ευρεσιτέχνης: μαλάκας με πατέντα
  13. Ο εμετικός: τα ξέρασε όλα ο μαλάκας
  14. Ο καλοδεχούμενος: καλώς τον μαλάκα
  15. Ο εξακριβωμένος: είναι τελικά μαλάκας
  16. Ο επιρρεπής: Μη γίνεσαι μαλάκας τώρα
  17. Ο εκνευριστικός: άι γαμήσου ρε μαλάκα
  18. Ο ανεκδιήγητος: μα πόσο μαλάκας νά ‘σαι!
  19. Ο αργοκίνητος: άντε ρε μαλάκα, κουνήσου
  20. Ο φαφλατάς: μιλάμε για πολύ χοντρομαλάκα
  21. Ο επαναλαμβανόμενος: την είπε πάλι ο μαλάκας
  22. Ο σωβινιστής: μαλάκας μπορεί να είμαι, πούστης όμως όχι!!

  Πρεπει να μπει Sticky post να μπορουμε να καταταζουμε τους μαλακες που μπενουν εδω μεσα.

 88. ΧΑ ΧΑ
  Μόνο που ξέσασες τον πιο σημαντικό!
  Τον Παπακώστα!
  Συμπλήρώνω
  23. Ο εστεμμένος: μαλάκας με περικεφαλαία

 89. Και αυτός του ταιριάζει.
  24. Αυτός που τον τρώνε οι κότες: Mαλακοπίτουρας!

 90. νεα απ το καφε κολομπια
  Καθοτανε η Ελιζαμπετ Πασχου και επινε κολομπιανο καφε με ενα ηλικιωμενο μπαρμπα και μια κακια κυεια διπλα του με ξινισμενα μουτρακαι τους ελεγε οτι τωρα που θα παει στη στεγη θα βαλει μπρος μιας και ειναι μαικλαρε και ξαιρει πολυ καλα την αγορα να πουλησει στα μαυρα τα διαμερισματα της Στεγης. Παραπολλα λευτα θα βγαλλουμε τους ελεγε του μπαρπμα και της κακιας κυριας γιατι ειναι στο κεντρο της πολης και ειναι κο-μαιρκτ και θα μοσχοπωληθουν.
  Αλλα πρεπει πρωτα να ξεφορτοθουμε αυτους τους μαλακες το βαγγουλα το βλημα, το ψυχασθενη το γιατρο τον λουδοβικο το Τσαππο και το βρομοσανδαλια τον ψυχοπαθη που δεν καταλαβαινουν απο μπιζνες και μας χαλανε τη ν δουλεια.
  Καταλαβαινεις κυριε μπαρπμα τι ζημια εχουμε παθει μ αυτους, θα πεσουν οι τιμες γιατι ερχεται κριση. Καταλαβενεις μπαρμπα τι λευτα θα χασουμε απ αυτους αμα δε τους διωξουμε αυτους;
  Τωρα που ειμαι νεα και κρατιεμαι ακομα τα θελω τα λευτα να τα γλεντησω. Τι να τα κανω οταν γερασω;

 91. Η ελισαβετ εινε νουμερο 12 και 13.

  Σιγουρα.

 92. Ποιηση για γερα δοντια.

  Μερος πρωτο.

  Τιτλος. Ελ Αραπ ταχιμ αμανε.

  Βαγγουλα, Βαγγουλα
  μου τσιμπαγες τα μαγουλα
  Η Κεραμιδα ζηλευε
  και αραπαδες φιλευε

  Της αρεζε το Γκραντε
  το ηθελε πικαντε
  αγγουρι απο την Γκανα
  βοηθησε με μανα

  Με τα γοβακια δεν μπορει
  στο δαπεδο να περπατει
  το αγγουρι της επεσε βαρυ
  και δεν φοραει αλλο βρακι

  Νιωθει τον δροσερο αερα
  να γαργαλαει την τζιμινιερα
  το αγγουρι ειπαμε βαρυ
  της ξεφυγε μια πορδη

  Υποκληση

 93. Ποιηση για γερα δοντια.

  Μερος δευτερο

  Τιτλος. Εινε μεγαλος ο πονος μου

  Καπιος τυπος Σανδαλης
  λεγανε ειταν βαρυς
  Η Ελισαβετ τον ποθουσε
  σπιτια αλλο δεν πουλουσε

  Τα βραδυα ολο ανγκομαχουσε
  με ενα βλακα ομως ζουσε
  τον Δανηηλ τον καφετζη
  δεν τον ευνουχιζε η χαζη

  Τωρα θα ειχε παλικαρι
  οπως γουστερνει να την παρει
  Μπρος, πισω, πανω κολλητα
  και μακρια η πεθερα

  Αλλα μοναχη στο κρεββατι
  με δονητη την περνει ματι
  ο καφετζης πολλυ γουσταρει
  ενας αραπης να τον παρει

  Υποκληση

  Υ.Γ.
  Το Καντο Τζενεραλ της χενιτιας. Ισως ο Θεοδορακης γραψει μουσικη.

 94. Kolombiana kolobithropoula gia tin kavloshizofreni tis poutanosanidas !

 95. @Pswlikas
  Kako prama i agamia stis gynekes .Psyhopathi lyssara tin katantise tin
  Kolombiana mas .

 96. rizospastis 11 11 12 arxiki selida .
  P o l e m o s na fygei h kyvernisi mia ora grigorotera.
  ti mania exoun ta kommounia me tous polemous.
  mialo den evalan;
  apo thn omospondia pote tha fygoun ta kommounia;

 97. GIATI DEN FEVGEI O KOMNINOS USTERA APO 30 HRONIA RE EL ZORRO .
  PAROLO POU ANTIDROUN TOSO POLU I ELLINIKI PARIKIA SOUIDIAS?

  POIOS EINAI O LOGOS POU DEN FEVGEI?

 98. Χε χε
  Κοίτα εδώ στο δεξιό περιθώριο και θα καταλάβεις!
  15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ αφορολόγητα ΜΟΝΟ από ένα το ένα μαγαζί του.
  Πόσα μαγαζιά σαν κι αυτό έχει στην κατοχή του ο Κομνηνός Χαϊδευτός (μέλος του πολιτικού γραφείου του ΚΚΕ);
  Τι μερίδιο από όλα αυτά τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ έχει το ΚΚΕ της εταιρίας ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΑΕ;
  Τα υπόλοιπα δικά του!

 99. APO AURIO PSIFIZW KKE

 100. O MIMIS ANDROULAKIS EHEI DIKEO ALA EDW STIN SOUIDIA EHOUME TON KOMNINO 30 HRONIA STIN ELLINIKI OMOSPONDIA KAI DEN FEVGEI

  POION NA PEISTEPSOUME?

 101. HARISMENA STIN KKEVREGMENO SANID

 102. rizospastis 11 11 13 arxiki
  -Diafimisteite ston Rizospasti.
  -ma kala posoi ton diavazoun;xerei kaneis;
  -Anagki gia kinima antistasis( mipos ennoei agima );kai allilegjkieis se kathe geitonia.
  kokkina syneffa vlepo na erxonte.

 103. Τζίμης Πανούσης 30 Χρόνια σκατά

  titlos diskou panoush

  Xαιδευτός Κομνηνός 30 Χρόνια σκατά

  titlos KKEomosmondias

 104. meipws kserei kaneis ean telika tha ginei auto to skatosunedrio tis kkeomospondias tou komninou?

 105. Nomizw oti kalo tha itan to Elliniko Idrima Ag.Ioannis na erthei se mia
  epafh
  me ton Andrea Mpouka tou Grekiskt Kulturcentrum.
  Mia sinergasia aftwn twn dyo Idrimatwn tha eixe thetika apotelsmata.

 106. Apo tin kkevregmenosanida

  Το καρφί
  Τα σχεδια τους παλαια…..απ οτι φενετε!!!
  Αλλα τωρα το μπαλακι μαλλον ειναι στα χερια τής Νομαρχιας μετα το

  ΟΧΙ των περισσοτερων αντιπροσωπων στην φαρσα συμβουλιο της 28ης Οκτ.
  Μετά το όχι του ΚΟΜΝΙΝΟΥ – ΚΚΕ έτσι πέστε αυτό είναι το σοστό.

 107. MONO OTAN FUGEI O KOMNINOS APO TIN ELLINIKI OMOSPONDIA TOTES THA MPOUN MESA STIN OMOSPONDIA OI KOINOTITES TIS SOUIDIAS TENSTAS, SOLNAS, PONTIAKOS SULOGOS KOINOTITA AGIOU IOANNI KAI ALES KOINOTITES APO EPARHEIA,
  SE DIAFORETIKI PERIPTOSI THA GINEI ALI OMOSPONDIA.

  Komnine ftanei 30 hronia mesa stin omospondia einai arketa.

 108. Na prosexoun mipos h Nomarxia tous traviksei tetio karfi me thn mpala
  pou oute to kalitero mplozon tous den tha to sosei…..
  Tha to fane sta moutra k tha tous tzouzeiiiiiiiiiiiiiii
  Pontos loukoumos tha einai gia to Elliniko Idrima pou exei parei idi to protathlima.

 109. Ta skandala kai oi apateonies tou Komnhnou kratane exw tis
  koinothtes Tensas,Solnas,Agiou Ionannh kai ales
  opos kai ton pontiako sylogo
  Den theloun na anamixthoun me ta lamogia kai th symoria tou
  Komnhnou me apotelesma na sterhte h omospondia apo ikana
  kai entima atoma.
  Gia poso akoma tha einai sthn omospondia o lhstarxos Komnhnos???
  Keros den einai na ksekatharisei o topos apo tous koprous
  kai na anasanei epitelous kai o ellinismos ths Souidias?

  Komnhneeeeeeee aron thn karekla sou kai peripatei………..

 110. La tsula Colombiana
  Αναρτήθηκε 2011/11/15 στις 16:48 | Permalink

  To symvoulio tou idrymatos prepei na prostateyei ta symferonta tou !
  Giati loipon den fernei to KRONOFOGDEN sto syllogo tou KKE pou den plirwnei ta noikia tou?
  Giti den vazei to KRONOFOGDEN na tous kopsei to revma ? Apofasi dikastiki yparhei.
  O syllogos einai i vasi tou KKE Stockholmis kai kanoun tis kommatikes tous synantiseis.Lefta ehoun apo ta ekatommyria pou pairnei apo to kratos i Omospondia tous me tis apates tis.Giati prepei na tous hrimatodotei
  to idryma . Ligi zimia kanan oi apatewnes tou KKE sto idryma tosa hronia kai prepei na to listevoun akoma ?
  Ti adiaforia einai afti ,toso dyskolo einai na parete to KRONOFOGDEN tilefwno i na steilete ena mail

 111. ellinas

  2011/11/11

  I ENOTITA TOU ELLINISMOU TIS SOUIDIAS THA PROELTHEI MONON EAN FUGEI O KOMNINOS APO TIN ELLINIKI OMOSPONDIA SOUIDIAS.
  30 HRONIA NOMIZO EINAI ARKETA KOMNINE OTI ITAN NA DOSIS TO EDOSES.

  PARADIGMA AUTO TO LINK.

  http://www.grekiskakulturhuset.se/renovering/

  ellinas

  2011/11/12

  Mipos xerei kaneis an yparxei pamke sto rinkeby?

  Thanos

  2011/11/14

  Sto RINKEBY nai uparhei PAMKE einai o KALARIS .
  Pou apokali tous pasokous fasistes kai ton komnino Dimokrati.

  DIMOKRATIS

  2011/11/14

  PAME OLOTAHOS GIA ALI NEA DIMOKRATIKI ELLINIKI OMOSPONDIAS

 112. rizospastis 11 11 16
  Kai . . . tin efimerida.
  ANTEPITHESI.
  olos o laos gia tin anatropi tis exousias.

Comments are closed.