Εργασία στη Σουηδία και άλλες χώρες

Σχεδόν καθημερινά λαμβάνουμε μηνύματα από συμπατριώτες μας στην Ελλάδα  όπου ζητάτε πληροφορίες και βοήθεια για μετανάστευση στη Σουηδία.

Δυστυχώς εμείς δεν είμαστε σε θέση να απαντήσουμε υπεύθυνα στα ερωτήματα που μας θέτετε και ούτε και μπορούμε να βοηθήσουμε στην εξεύρεση εργασίας.

Θεωρούμε ότι ο πλέον αρμόδιος φορέας να δώσει σωστές και υπεύθυνες πληροφορίες αλλά και να βοηθήσει σ’ αυτό το θέμα είναι η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΣΟΥΗΔΙΑΣ (ΟΕΣΚΣ).

Η ΟΕΣΚΣ έχει τεράστια πείρα (40 χρόνια ανελλιπώς) στο μεταναστευτικό κίνημα και είναι και ο μόνος φορέας αποκλειστικός γνώστης της σουηδικής κοινωνίας σε όλους τους τομείς.

Η ΟΕΣΚΣ είναι το συντονιστικό όργανο δεκάδων φορέων ελληνισμού στις κυρότερες πόλεις της Σουηδίας και συμμετέχει σε πλήθος άλλων συντονιστικών φορέων και ομοσπονδιών άλλων εθνικοτήτων στη Σουηδία.

Επίσης έχει πολύχρονη και ενεργητική συμμετοχή στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (ΣΑΕ), στο ΣΥΝΤΟΝΙΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ και σε άλλους οργανισμούς παγκοσμίως.

Διαθέτει δίκτυα νεολαιών, γυναικών, επιχειρηματιών, «γυναικείων επιχειρείν» και πολλά άλλα.

Διοργανώνει πλήθος δωρεάν (επιδοτούμενων) μαθημάτων π.χ. κοινωνικού προσανατολισμού σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Λαϊκής Επιμόρφωσης της Σουηδίας (ABF) και μπορεί να διοργανώσει και μαθήματα ταχείας εκμάθησης της σουηδικής γλώσσας.

Πληροφορίες-Επικοινωνία

Κομνηνός Χαϊδευτός

Πάνος Ουλής

Φραντζέσκα Παπαδοπούλου-Ζάβαλη

Γιώργος Κάλαρης

Έλλη Χρηστάκη

Τηλέφωνο: 00468 627 00 27

Fax: 00468 627 00 26

Διεύθυνση:
Grekiska Riksförbundet
Box 19100
SE-104 32 Stockholm
Sweden

E-mail: info@grekiskariksforbundet.se

Ιστοσελίδα: www.grekiskariksforbundet.se

Advertisements

2 Responses

  1. Τι γίνεται έχει γεμίσει Κουμμουνιστές η Σουηδία;;;;

  2. @Kwstas
    Fysika oxi zitima na nai 100 soli ti Souidia alla me ta gnwsta kolpakia organwseis sfragida symahies me antamoivi se dithen pasokous kai neodimokrates kratane tin omospondia kai tsepwnoun epidotiseis apo souidiko kai elliniko kratos.O ellinismos den ehei kammia shesi me daftous .Adeies oi koinotites kai oi syllogoi pou einai kafeneia xartopaixias

Comments are closed.