Μόνο ΑΠΑΤΕΣ έχει στην ημερήσια διάταξή του το (Σ)ΚΚΕ;

Ε, θέλει και ρώτημα;

Μια περίεργη, γελοία και πάρα πολύ ύποπτη ανακοίνωση έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της… λεγάμενης ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΣΟΥΗΔΙΑΣ.

Η ανακοίνωση αυτή αναφέρεται σε κάποιες «συναποφασισμένες» προτάσεις προς τον ελληνισμό  ύστερα από «εκτενή συζήτηση», όπως λέει, σε κάποια κοινή συνεδρίαση που πραγματοποίησαν κάποιες «παρατάξεις που δρουν στο χώρο της Σουηδίας».

Οι παρατάξεις που «υπογράφουν» την ανακοίνωση είναι η ΔΑΚΕ, η ΑΣΕΜ, η ΕΑΣ και η ΠΑΜΚΕ.

Πρώτη παρατήρηση: Καμία από αυτές τις παρατάξεις δεν υπάρχει στη Σουηδία!

Ποτέ δεν υπήρξαν!

Οι «παρατάξεις» αυτές είναι τα καμουφλαρισμένα ονόματα των ελληνικών πολιτικών κομμάτων, Νέα Δημοκρατία (ΝΔ), [Σταλινικό] Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας ((Σ)ΚΚΕ), Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ) και Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ).

ΝΔ=ΔΑΚΕ

(Σ)ΚΚΕ=ΑΣΕΜ

ΣΥΡΙΖΑ=ΕΑΣ

ΠΑΣΟΚ=ΠΑΜΚΕ

Το (Σ)ΚΚΕ (προφέρεται σουκουκουέ ή στακακαέ) έχει την ίδια διεύθυνση με το αντίστοιχο σταλινικό κόμμα Σουηδίας, ιστοσελίδα http://kkeskandinavien.wordpress.com και το κινητό τηλέφωνο +46 70 511 62 19 χωρίς κανένα όνομα παρά μόνο ένα γελοίο, αλλά γεμάτο νόημα, ποιηματάκι του Μπέρτολτ Μπρεχτ, το οποίο με λίγα λόγια μας λέει «τι ψάχνεις να βρεις, ρε φίλε, τώρα;)! Αραιά και πού εμφανίζονται κάποια ονόματα σε διάφορες ανακοινώσεις. Πρόσφατα, Κώστας Σαββίδης, γραμματέας της ΝΟ Σκανδιναβίας του (Σ)ΚΚΕ και Γιάννης Κωνστάντης, γραμματέας ΚΟΒ Στοκχόλμης του (Σ)ΚΚΕ.

Το ΠΑΣΟΚ έχει μόνο ιστοσελίδα http://ne.pasok.gr/souhdia και διεύνθυνση e-mail pasok-souidias@hotmail.com τα ονόματα των συντονιστών της ΝΕ και των ΔΟ Σουηδίας.

Για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν γνωρίζουμε τίποτα.

Αν κάποιος έχει κάποια στοιχεία επικοινωνίας γι αυτά τα δύο ελληνικά κόμματα, ας μας τα στείλει!

Για τις «παρατάξεις» όμως δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα! Κανένα απολύτως στοιχείο επικοινωνίας!

Μόνο σαν ψηφοδέλτια ξεπετάγονται από «κάλπες» σε κάποιες… εκλογές.

Δεύτερη παρατήρηση: Ποιοι συμμετείχαν σ’ αυτή την… εκτενή συζήτηση; Όπως καταλαβαίνετε, δεν πρόκειται ποτέ να το μάθουμε! Για όσους γνωρίζουν λίγα πράγματα για τα… της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΣΟΥΗΔΙΑΣ δεν θα τους είναι δύσκολο να μαντέψουν ποιοι συμμετείχαν.

Για να δείτε τη γελοία ανακοίνωση του (Σ)ΚΚΕ κάντε κλικ εδώ!

Το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του για την επταετή (σήμερα) ανωμαλία που έχει επιφέρει το Σταλινικό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας στην ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΣΟΥΗΔΙΑΣ και τον ανελέητο πόλεμο των σταλινικώνεναντίον κάθε ελληνικού φορέα που θέλει τη νομιμότητα, καταλήγει ως εξής:

Το ΠΑΣΟΚ Σουηδίας αρνείται πλέον να σέρνεται πίσω από τις προσωποκεντρικές και ανεύθυνες μικροπολιτικές των υπευθύνων της ΟΕΣΚΣ. Αρνείται να είναι θεατής σε ένα θέατρο του παραλόγου.

Κατά συνέπεια καταγγέλλουμε τις «πολιτικάντικες» ταχυδακτυλουργίες και καλούμε όλα μας τα μέλη αλλά και τους φίλους μας να αρνηθούν να συμμετάσχουν σ΄ αυτήν την φαρσοκωμωδία με λίγους πρωταγωνιστές και πολλούς κομπάρσους και να καταγγείλουν με την σειρά τους τις μεθοδεύσεις της ηγεσίας της ομοσπονδίας, που για ακόμη μια φορά απροκάλυπτα πλέον δείχνει να ενδιαφέρεται πρωτίστως για την προάσπιση των δικών της συμφερόντων και όχι αυτών της παροικίας.

Τα δε μέλη του ΠΑΣΟΚ που με δική τους πρωτοβουλία θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν στο επερχόμενο «συνέδριο»/ παρωδία θα το κάνουν με την γνώση ότι ταυτόχρονα και σύμφωνα με απόφαση του Συντονιστικού Οργάνου Σουηδίας θέτουν τον εαυτό τους εκτός Κινήματος.

Το ΠΑΣΟΚ της Σουηδίας από τώρα και ύστερα κόβει οποιαδήποτε γέφυρα επικοινωνίας με την ΟΕΣΚΣ και θα πάρει και πάλι πρωτοβουλίες για να την στήριξη με διάφορους τρόπους των υγιών δυνάμεων όλων των φορέων της παροικίας μας.

Ποιο ΠΑΣΟΚ λοιπόν υπογράφει αυτήν την γελοία ανακοίνωση-απάτη που εξέδωσε το σταλινικό ΚΚΕ;

Ανάλογες ανακοινώσεις έχει κάνει και η ΝΔ και πριν δυο-τρια χρόνια και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σίγουρα μόνο ΑΠΑΤΕΣ έχει στην ημερήσια διάταξή του το (Σ)ΚΚΕ!

Advertisements

20 Responses

 1. Οι ποιο πολλοι ελληνες που μένουνε στη Σουηδία έιναι συγγεντρωμένοι στην πόλη της Στοκχόλνης. Η πλεοψηφιά των ελλήνων της Στοκχόλμης ψηφίζει πασοκ. Τα περισσότερα μέλη και φίλοι του πασόκ της Στοκχόλμης βρίσκονται στη Σόλνα και έχουν και σχέση μέ τον ελληνικό συλλογο εκεί.Ο σύλλογος της Σόλνας δεν έχει καμία σχέση με την ομοσπονδία του Χαιδευτού και του κκε.Με λιγαλόγια το μόνο πασόκ που συμετέχει στις μαιμουδιές του Χαιφευτού και του Ουλή είναι ο Παίτας/ και το πεταγμένο με κλωτσές για τις απ΄τες του στο Ακροπόλ λαμόγιο Γκόγκος. που αυτοδηλώνεται πασόκ.
  Και ο γραφικός Κουλούρης που κάποτε ήτα υπουργός του πασόκ αυτοδηλώνεται πασόκ παρόλο που τον έχουνε ξαποστείλε κι αυτόνε.
  Με λίγα λόγια ο απαταιώνας Χαιδευτός βρήκε 2 ατομα ποθ ψηφήζουν πασόκ και λεέι ότι συμμετείχε το πασοκ στην ανύπακτη συναντηση που δήθεν έγινε στις 16 Δεκεμβρίου.
  Η ΝΔ έβγαλε το γραμμα που κυκλοφορεί και αποκύρηξε σα προδότες τον κρυφοσατανιστή χριστιανό Φουκάκη.Το κρυφοκομμούνι το χαρτοπαίχτη το λαμόγιο το Τερζάκη
  Δε μασλέει ο καραγκιόζης ο Τερζάκης το κρητικό σύλλογο με τα μέλη τουκαι τη κρητική νεολαία με καμια κατοσταρια μέλη που έχουν έδρα στην κουζίνα του ποσες φορές τους μαζεύει κάθε πότε κάνουν εκλογές και χωράνε όλοι μεστη κουζίνα του?
  Κ αι το άλλο το κομμούνι ο Φανέλας που επι χρονια ηταν στην απατη τής νεολαίας π ποσες φορες έχει βρεθεί σε καποια εκδήλωση της ΝΔ?
  με λιγαλόγια ούτε το κόμμα της ΝΔ έχει καμία σχέση με την ομοσπονδία του ΚΚΕ. Το συνασπισμό τους το χαρίζουμε να τον χαίρονται δικός τους είναι.Ουλής Αντωνιάδης Κανδήλα Τα ονόματα μιλάνε μόνα τους.
  Σας έχει γυρίσει τη πλάτη ο ελληνισμός και κλέφτες σας ανεβάζουνε και απατιώνες σας κατεβάζουνε.Η ξεφτίλα που σας δερνει δέν έχει όριο πια.

 2. to pasok ine edo
  me paita arxigo

  etsi gia na skasete ke na fate ta lisaka sas

 3. Ωπα ρε μεγάλε,
  Διόρισε η Παπαρήγα κι ο χαλβάς ο Χαλβατζής τον Παϊτα αρχηγό του ΠΑΣΟΚ;
  ΜΠΟΥΜΜΜΜΜΜ!
  Τώρα σκάσαμε!

 4. afto o paiteri pou mpike vasilia sto pasok einai sinadelfo poulai kilimia kai xalia?

 5. Εδώ η βόμβα, εκεί η βόμβα – ΝΑ Η ΒΟΜΒΑ!!!

  Λένε ότι όποιος γελάει τελευταίος γελάει πολύ και καλά.

  Διαβάσετε προσεκτικά τα παρακάτω για το προσκήνιο της επιστολής «Βόμβα» του Νταλιάνη και θα καταλάβετε. Θα διαπιστώσετε ακόμα μια φορά το πόσο αδίστακτοι και αισχροί είναι αυτοί οι τύποι που μας εξευτελίζουν καθημερινά. Μιλάμε για μερικά άτομα που κρύβονται πίσω από κομματικές ταμπέλες κι ανύπαρκτους συλλόγους κατακλέβοντας, στο όνομα του ελληνισμού, επιδοτήματα εκατομμυρίων κορωνών. Είναι τα ίδια άτομα που εμφανίζονται με διάφορες ιδιότητες σε διαφορετικούς συλλόγους κοροϊδεύοντας με περισσό θράσσος και εκβιασμούς κάθε αγαθό συμπατριώτη που ενδιαφέρεται να προσφέρει στα κοινά.

  Λοιπόν. Με απειλές και ανυπόφορες πιέσεις τρομοκράτησαν κι εκβίασαν, οι ανήθικοι, το γέροντα Νταλιάνη και του πλάσαραν να υπογράψει μια επιστολή, που ουσιαστικά τον εκθέτει ανεπανόρθωτα στα μάτια των σουηδικών υπηρεσιών και κάθε αξιοπρεπούς συμπατριώτη.
  Άλλα τον μπαλαμούτιασαν ότι γράφει η επιστολή και άλλα του έβαλαν να υπογράψει. Το γεγονός αυτό μας το επιβεβαιώνει ο ίδιος ο Νταλιάνης. Υποστηρίζει ότι σε καμιά περίπτωση δεν υπέγραψε να επιστρέψουν στο ΔΣ της Στέγης τα άτομα που διέγραψε κι απέπεμψε η Νομαρχία, όπως π.χ. ο γιδοβοσκός Καρανίκας που τόσο πρόστυχα φέρθηκε στον Νταλιάνη στο παρελθόν.

  Τώρα που ο Νταλιάνης συνειδητοποίησε το μέγεθος της απάτης ετοιμάζεται να στείλει νέα επιστολή προς τις υπηρεσίες καταδικάζοντας τους εξαπατητές του ονοματίζοντάς τους: Παγκαλιάς, Φραντζ. Παπαδοπούλου, Χαιδευτός, Χουλιάρες, Αρχιδοκόφτης.

  Τέλος, την επιστολή, και αυτή τη φορά, θα παραδώσει αυτοπροσώπως ο ανεξάντλητος πατενταλισμένος βλαξ-Καρανίκας.
  Λέγετε ότι αντίγραφο θα αποστείλει και στην Πριγκίπησα ώστε να την προλάβει πριν παντρευτεί.

 6. Στο ΄΄τρωκτικό΄΄
  Όταν ξαναβγείς από τον υπόμονο που μένεις να μας πληροφορήσεις για τη ΄΄νέα επιστολή΄΄ του γέροντα ΄΄εξαπατημένου΄΄ Νταλιάνη (σώπα ρε). Ως τότε κολύμπα στον υπόνομο και μη μας φλομόνεις με μαλακίες. Γράψε επώνυμα ρουφιάνε.

 7. Επώνυμε alexiou alexis!

  Τσίμπα ένα αρχίδι. Είναι προς το παρόν το μόνο που διαθέτει το κατάστημα για κάτι αποβράσματα σαν και του λόγου σου.
  Κοπρίτη!

 8. Τα τρωκτικα τους αρουραίους και τα κοπροσκουληκα ρε επωνυμε ανωνυμε αλεξιου ταβρισκης μεστους βοθρους τους σκοτεινους και βρωμερους για να μπορουν να καταβροχθιζουν ανενοχλητα. Ο δυσοσμος και σιχαμερος οχετος και βοθρος της παροικιας ειναι η ομοσπονδια των σταλινικων αποβρασματων του ΚΚΕ. με τις απατες της τους τραμπουκισμους τη λασπη και τα μαιμου καταστατικα σα καιαυτο που φκιαξανε με τον αρχηγο τους το φυλακομενο παραχαραχτη Χαντζοπουλο για τη στεγη.
  Αντε κολυμπα στο βοθρο μεσα μπας και μασουλησης και συ κανα κοκαλακι γιατι το πολυ φως σε βλαφτει.
  Αυτο τον ειδικο στα σκουπιδια συγραφεα καταλογων που τον ξεθαψανε για να γραψη την επιστολη μαιμου ?

 9. Mesa se ena mina 40 000 episkepseis.

  Apo 01/01/2010 – 31/01/2010
  40 000 atoma diavasane tous Ellines tis Souidias.

  H vregmeni sanida eixai 10 000 episkepseis mesa sto idio xroniko diastima.

 10. Re tzoufie Houliara vomvisti tou kolou ektos oti mas rihnis tzoufies vothrovomves nomizeis oti oloi kolimpane sta skata opos esi?Parto Hampari to vothro simvoulio pou eheis analavi ipo tin prostasia sou sto Åsö kai kato apo tis diatages tou MASONOU KOMNINOU den perase.Me 40 atoma Geniki Sinelefsi hfes sto Sholeio APETIHES PATAGODOS HOULIARA giati oloi oi goneis sas timoroun me tin apohi tous se oti ehei shesi me to D.S gia ton tropo pou ferfikate ton proeigoumeno hrono kai mprosta sta paidiamas.
  Tora xafnika Houliara Zitas1.TO TAMEIO TOU SHOLEIO ENO DIADIDIS OTI TO EHEIS PAREI,(TO TAMEIO TOU SILOGOU GIA OSOUS DEN GNORIZOUN a)DEN DEHTIKAN NA TO PARALAVOUN APO TO PROIGOUMENO D.S. b)OTAN THA GINOTAN I PARADOSI ARNOUNTAI NA IPOGRAPSOUN OTI TA PARELAVAN.c) OSO GIA TO TI EGINE ME TIN TRAPEZA O LOGARIASMOS PAGOSE META APO TIN MINISI POUEKANE O PROEDROS TOU PROEIGOUMENOU D.S KAI GIA TON LOGO OTI STO LOGARIASMO TOU SILOGOU EINAI DIAHEIRISTES TOU LOGARIASMOU 2 PROEDROI KAI 2 TAMEIES.TORA TON LOGO EHEI O EISAGELEAS GIA TIN ETHINI TIS TRAPEZAS ALLA KAI GIA TIN ETHINI TOU SHOLEIOU GIA TO EGRAFO POU ESTEILE TO SHOLEIO KAI EFERE TIN TRAPEZA SE ADIEXODO KAI ME APOTELESMA NA MPLOKARI TON LOGARIASMO.ETSI PERIMENOUME TO PORISMA TOU EISAGELEA GIA TO AN THA IPARXOUN POINIKES KIROSEIS STIN TRAPEZA KAI SHOLEIO.
  TO SIMPERASMA EINAI OTI I TRAPEZA GIA NA MPLOKAREI TON LOGARIASMO KATI VROMAEI KAI OPOU IPARHEI DROMA APO PISO EINAI HOULIARAS KAI KOMNINOS.GIA MIA AKOMA FORA VITHISAN STON VOTHRO TOUS TON ELLINISMO TIS SOUIDIAS.

 11. ΚΚΕ Ο ΑΔΙΣΤΑKΤΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ

  ΚΚΕ ΤΟ ”ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ” Ο ΠΙΟ ΣΤΥΓΝΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ

  ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ

  http://typografeio.blogspot.com/

  Η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε Στέλνει χιλιάδες στην ανεργία, και ακόμη περισσότερους σε εργασιακές σχέσεις γαλέρας.

  Το κκε να δώσει σε όλους τους εργαζόμενους της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ ΑΕ τα 1400 ευρώ βασικό μισθό που ζητάτε να δώσουν οι άλλοι εργοδότες. Και τις αυξήσεις που διεκδικούν τα επαγγελματικά του στελέχη από τα άλλα τυπογραφεία.

  Ελεύθερες εκλογές στο εργοστασιακό σωματείο της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ για καλύτερες συνθήκες δουλειάς και αυξήσεις.

  Οργή και αγανάκτηση για τον εκφοβισμό και τα αντιλαϊκά μέτρα στην τυποεκδοτική. Να μη χάσουν άλλο χρόνο οι εργαζόμενοι. Ίδια αμοιβή και αυξήσεις σε όλους.

  Όσο κι αν ψάχνουν μισόλογα, για να αποπροσανατολίσουν τους εργάτες στην τυποεκδοτική, η επιδίωξή τους είναι ο εργάτης να παράγει κέρδη για το κόμμα μέχρι να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του.

  Την ίδια στιγμή, οι τόποι δουλειάς στο κομματικό τυπογραφείο μετατρέπονται καθημερινά σε τόπους μαρτυρίου για όλο και περισσότερους εργαζόμενους. Για όλους εκείνους που κάτω από το φόβο της ανεργίας, δέχονται να γίνονται θύματα!

  Οι κόκκινοι καπιταλιστές να εφαρμόσουν πρώτοι αυτά που ζητάνε να εφαρμόσουν οι άλλοι…

  Αλέκα Παπαρήγα: Το ζητούμενο είναι να διευρυνθούν οι στόχοι πάλης της εργατικής τάξης

  Γιατί δεν το εφαρμόζετε ξεκινώντας από την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ σας;;;

  typografeio: Δεν πρέπει να περάσει η ιδεολογική τρομοκρατία

 12. ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. (ΚΚΕ), Τυπώνουμε τα πάντα εκτός από λεφτά

  Αναδημοσιεύουμε από το ιστολόγιο των Ελλήνων μικροτυπογράφων τις πολύ ενδιαφέρουσες καταγγελίες.
  1) Ανήκει σε κόμμα που είναι στη βουλή, το ΚΚΕ!
  2) Δεν έχει κανένα προσωπικό επιχειρηματικό ρίσκο!
  3) Τελευταία πήρανε επιδότηση χωρίς απολύτως διαφανή κριτήρια 1.000.000 ευρώ!

  4) Αρκετοί δήμοι ανήκουν στο ΚΚΕ όπως και δημοτικές επιχειρήσεις από όπου παίρνουν όλες τις δουλειές!
  5) Τα κεφάλαια προέρχονται από εισφορές μελών. Τσάμπα χρήμα!6) Στο βωμό των πολιτικών διαπραγματεύσεων, έχουνε πάρει όλες τις δουλειές από το Δημόσιο, εφημερίδες, περιοδικά, νομαρχίες, δήμους, δημοτικές επιχειρήσεις, όλες τις μεγάλες εταιρείες, το ΒΕΑ, όλα τα συνδικαλιστικά έντυπα. Ακόμα και δεξιές εφημερίδες τυπώνουν για να τους εξασφαλίσουν ήρεμο εργασιακό περιβάλλον!
  7) Διαθέτουν μια ολόκληρη στρατιά επαγγελματικών (μισθωμένων) στελεχών του κόμματος σε όλες τις ειδικότητες!
  Διαθέτουν μια ολόκληρη στρατιά από επαγγελματίες (μισθωμένοι του ΠΑΜΕ) συνδικαλιστές όπου οι περισσότεροι κατεβαίνουν για βουλευτές και με αυτούς πολεμάνε τους ανταγωνιστές τους!
  9) Οι επιχειρήσεις του ιδιωτικού ή του δημοσίου τομέα με συνδικαλιστικό σωματείο εργαζομένων και πρόεδρο που ανήκει πολιτικά στο ΚΚΕ τυπώνουν όλα τα έντυπα τους στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ.!
  10) Οι εργαζόμενοί της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ Α.Ε του ΚΚΕ, δεν έχουν κάνει ποτέ απεργία ούτε ποτέ έχει σταματήσει η παραγωγή!
  11) Καμία δημόσια υπηρεσία δεν τολμάει να εισβάλει στις εγκαταστάσεις τους όπως κάνουν σε τόσους άλλους μικροτυπογράφους!
  12) Η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ του ΚΚΕ. έχει τα πιο φτηνά μεροκάματα. Δεν εφαρμόζει την ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ του ΣΕΜΕΕ που θέλει να επιβάλουν πανελλαδικά οι επαγγελματίες βουλευτοσυνδικαλιστές του ΚΚΕ.
  13) Το 2008 ο τζίρος της τυποεκδοτικής είναι περίπου 80.000.000 ζεστό χρήμα που το άρπαξαν με κομματικά, πολιτικά και συνδικαλιστικά μέσα από τους μικροτυπογράφους.
  14) Δεν μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν!
  ΘΕΤΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
  Ποιο άλλο τυπογραφείο πανελλαδικά λειτουργεί όπως η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε ΤΟΥ ΚΚΕ;
  Ανταγωνίζονται αθέμιτα τους μεροκαματιάρηδες μικροτυπογράφους, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

 13. Καλά ρε @τυπογράφος, και πως θα γίνει η μεγάλη κομμουνιστική επανάσταση χωρίς προλετάριους εξαθλιωμένους και καταπιεσμένους; Με αξιοπρεπείς εργατικούς μισθούς;

  Η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ είναι φροντιστήριο που προετοιμάζει για την μελλοντική κομμουνιστική κοινωνία που θα ελευθερώσει την ελλαδίτσα από τα ελλείμματα και τα αβάσταχτα δάνεια. Πως;

  Μα τυπώνοντας άφθονο χρήμα στα …προλεταριακά τυπογραφεία της μιας και μοναδικής ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ.
  Έτσι απλά είναι τα πράγματα.

  Μήπως το ξαναείδες το έργο;

 14. Posa leuta exoun parei gia fetos (2010 )
  i elliniki omospondia newn?

  Mporei na ksana valete ton pinaka?
  theloume na doume sunolika apo to 1995-2010.

 15. ke ego simfono oti:

  to pasok ine edo
  me paita erxigo.

  gia afto den itane pano apo 10 atomo stin sinatisi tou pasok vorias stokholmis tin proigoumeni evdomada, me thema sizirisis tis ekloges tis kinotita vorias stokholmis

  alla pioi tha skasoune omos?
  otan ( rinkebioti) kataferete na klisete tin xreokopimeni kinotita sas?

  ftani pia na glifete eki pou ftinate mexri persi!!!!

 16. etsi ine ………..
  den gnorizo ean itan 10 atpoma opos les,
  (alithia pou to kseris?)
  ala stis ekloges tha ta dis.
  opos ke tis proigoumenes aloste.
  ego pantos akousa oti itan 75

 17. Akousa oti ke stin teleutea sinantisi pou ihe to pasok vorias stockholmis pali 10 atoma itane.

  Eki katantisate ti pio megali organosi tis souidias.
  Tora ean esi rinkepioti akouses oti itane 75, mallon lathos tha akouses.

  Ta exete dialisi ola:
  oti ipirxe sti voria stockhomi exi klisi H ipolitourgi….
  ke se ligo opos ta kataferate tha klisete ke tin kinοtita.

  Mpravo sas timi sas ke kamari sas,
  To posa atoma tha psifisoune, ligi simasia exi…
  giati i kinοtita ine prin ton gremo…eki pou tin odigisate diladi.

 18. Paita(rinkebitis) play the bird now

 19. gousgounis
  pes alevri
  mia mpananaaaaaaa

  afto tha paris
  ououououou

 20. Zhto ston Rinkebioti ton Paita. Polloi kathontai ekso apo thn koinothta giati den theloun na enysxisoun ton klefth ton Paita. Auksise kai pali thn syndromh o apisteutos. Alla den ftanei gia ta noikia kai ta klemena tou paita kai tou Giannh. To allo to lamogio ton arxideksio pou egine o blakas PASOK o Kyriazhs pou ton exete . Eitane kai tamias . Rotiste ton pou peigan ta lefta apo thn mparmpoutiera tou Rinkeby

  Oloi dietharmenoi. Na tous xeretai to PASOK

Comments are closed.