Το κομμουνιστικό κόμμα στην Ελλάδα ως άρνηση του διαλόγου

Οι μπολσεβίκοι αποτρελάθηκαν

Οι κινητήριες αρχές του κομμουνιστικού κινήματος είναι τέτοιες, ώστε του απαγορεύουν, κάθε καλή πίστη, κάθε ανοχή, κάθε διάλογο. Υπήρξε η φύση του κομμουνισμού, σαν καθεστώς, η μή αποδοχή της δεύτερης γνώμης. Η άρνηση της δεύτερης γνώμης συνεπάγεται και την άρνηση της προσωπικότητας, της ανεξάρτητης συνείδησης, της κριτικής σκέψης και της  υπεύθυνης στάσης στα γεγονότα.

Στη Μαρξιστική θεωρία δεν υπάρχουν άτομα, η έννοια «άνθρωπος» είναι άγνωστη. Υπάρχουν μόνον τάξεις κοινωνικές, δηλαδή μάζες ανώνυμες, λαός ισοπεδωμένος και μία φανταστική ενιαία σκέψη, συνείδηση, θέληση. (Ο λαός δεν θα ανεχθεί, ο λαός θα κάνει απεργείες και πορείες, ο λαός υποφέρει κλπ., το 2% μιλάει εξ ονόματος του 98%). Αυτές τις Σταλινικές αντιλήψεις εφαρμόζουν σήμερα τα αριστεροκομμουνιστικά κόμματα στην Ελλάδα. «Καμιά συναίνεση στη λεγόμενη πατριωτική συστράτευση», καλώντας σε λαϊκές συμμαχίες πεζοδρομίων και αντεπιθέσεις, σε στυλ αναστάτωση στις πόλεις από την αρχηγό του ΚΚΕ που φιλοξενείται (να ιδούμε μέχρι πότε) στην Ελλάδα.

Πιστό στις αντιλήψεις του το ΚΚΕ προσπαθεί να επιβάλλει τον συλλογικό «κολλεκτιβίστικο» τρόπο παραγωγής, ζωής και δημιουργίας. Πουθενά ατομικές αξίες. Για το ΚΚΕ υπάρχουν μόνον οι Σταλινικές αντιλήψεις και οι  οπαδοί τής εκάστοτε δογματικής ηγεσίας του. Όλοι οι άλλοι είναι εχθροί του «λαού» της «μάζας» και υπονομευτές του «κόμματος». Είναι αντικομμουνιστής ο Χρυσοχοΐδης επειδή, όπως εδήλωσε, δέν έχει την εικόνα του Στάλιν, στα εικονίσματα ή ότι δεν έχει και πολλούς ή καθόλου, προσθέτει ο γράφων, συναισθηματισμούς για τον ανύπαρκτο κομμουνισμό, όπως έξάλλου και το 98% του Ελληνικού λαού. Έτσι και σήμερα στο διάλογο που τους προτείνει ο 3 μηνών πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι επαγγελματίες συνδικαλιστές, μπουκαδόροι, αντιπροτείνουν άρνηση στα πάντα. Αντιπροτείνει άρνηση η κα Παπαρήγα ερχόμενη σε αντιπαράθεση και πλήρη ανυποταγή στους νόμους και τη δημόσια τάξη, αλλά ακόμη και τη ΓΣΕΕ. Εδώ ο ποινικός κώδικας πρέπει να πέσει βαρύς και ανελέητος.

Διαβάζουμε στο «Κυριακάτικο ΒΗΜΑ»: «Τό άρθρο 183 ορίζει σαφώς όποιος με οιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει δημόσια σε απείθεια κατά των νόμων ή διαταγμάτων ή εναντίον άλλων νομίμων διατάξεων αρχής, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών. Το ΚΚΕ στην Ελλάδα είναι υπόλογο στους νόμους και παραπλανά τον λαό, εξαπατώντας τον καλώντας τους εργαζομένους σε απεργία πανελλαδική, σέ αντίθεση με την ΓΣΕΕ.

Ομοίως τα άρθρα 185, 187, 189, ( ΒΗΜΑ Κυρ.) σαφώς ορίζουν τις ποινές για τίς παραβάσεις και τις αντεθνικές ενέργειες, σε βαθμό κακουργήματος, των αριστεροκομμουνιστικών κομμάτων στην Ελλάδα. Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει το πρόβλημα ΚΚΕ δεν είναι οι λύσεις που προτείνει, αλλά ότι το ίδιο αποτελεί πρόβλημα κοινωνικό για το οποίο πρέπει να βρεθεί μία λύση. Διότι αυτό το πρόβλημα έχει  προ πολλού καιρού αρχίσει να έχει κοινωνικό κόστος, το οποίον κόστος πληρώνει όλη η Ελληνική κοινωνία εξαιτίας του 2,5% στην Ελλάδα.(Ι.Κ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ) και η Ελληνική Ομογένεια από 5 έως 10 ατόμων στη χώρα που μας φιλοξενεί (ο υπογράφων).

Το μονοπώλειο του λόγου και της σκέψης του σωστού και της αλήθειας, ανήκει στο ΚΚΕ και στους αρχηγούς του. Αυτοί αποφασίζουν «ομόφωνα». Μόνον όσοι ομοφωνούν έχουν δίκιο. Οι άλλοι πρέπει να αφανιστούν. Οι απόψεις του Ν. Ζαχαριάδη δεν έγιναν γνωστές στο κόμμα του, μετά τήν καθαίρεσή του 1956. Ο Χρουστσώφ καθηρέθη αναπολόγητος, η δε μυστική έκθεσή του προς το 20ό συνέδριο δεν έγινε γνωστή στους λαούς της Ρωσίας. Ο Ζ.Π. Σαρτρ το 1964 έγραφε: «Στρατιοτικοποίηση του πολιτισμού δεν είναι ο ιδεολογικός αγώνας αλλά αντίθετα ο διαχωρισμός και η άρνηση επαφής με τις άλλες ιδέες. Έτσι ο αγώνας των ιδεών που πρέπει συνεχώς να αναπτύσσεται με τις επαφές, τις ανακαλύψεις, τα βιβλία, την Τέχνη, τη συζήτηση, μένει μπλοκαρισμένος. Πρέπει δίχως άλλο ο Μαρξισμός να πάψει να αρνιέται συστηματικά τη δυτική κοινωνιολογία, τήν κυβερνητική, την ψυχανάλυση, τα μεγάλα έργα της αστικής λογοτεχνίας και Τέχνης, μόνο και μόνο επειδή είναι προϊόντα της άλλης περιοχής και να βλέπει σ’ αυτά πράγματα που θα μπορούσαν να τον δηλητηριάσουν.

«Φωνή βοώντος έν τή ερήμω» η φωνή του Ζ.Π. Σαρτρ. Γιατί ο κομμουνισμός, αποδεχόμενος πραγματικά τον διάλογο θα έπαυε να είναι κομμουνισμός. Θα αυτοκτονούσε. Είναι από την ίδια του τη φύση καταδικασμένος να μονολογεί. Ταυτόχρονα απαιτεί να έχουν όλοι οι άλλοι ανοχή και μάλιστα απεριόριστη απέναντί του. Έτσι και το ΚΚΕ αποδεχόμενο το διάλογο και τη συναίνεση, δέν θα ήταν ΚΚ, θα ήταν κάτι άλλο. Θα αυτοκτονούσε μονολογώντας. Αυτό είναι το κόμπλεξ/σύνδρομο του ΚΚΕ, με πρίμο σεκόντο τον Συ.Ρι.Ζα. Πάσχουν από οργανική  αδυναμία, να ακούσουν άλλη γραμμή. Γι αυτό ενώ επικαλείται όλα τα ανθρώπινα και τα πολιτικά δικαιώματα για να εξασφαλίσει την ανοχή των άλλων, το ίδιο το κόμμα τα απορρίπτει ως απαράδεκτα. Τα ανθρώπινα δικαιώματα της 10ης Δεκεμβρίου του 1948 δεν εχουν ψηφισθεί από το ΚΚΣΕ. Ιστορική διαπίστωση ότι ο πραγματικός Άνθρωπος, η αξία του ονόματός του, υποφέρει στον κομμουνισμό και στον κάθε μονόλογο. Αισθάνεται αλυσοδέσμιος από την έλλειψη του δικαιώματος να αμφιβάλλει, να κρίνει, να αναζητά, να διαφωνεί, να λέγει όχι στον οποιονδήποτε.

Αντιλαμβάνεται το 98% του Ελληνικού Λαού πόσο επικίνδυνο για την ύπαρξη και συνοχή της ίδιας της Ελληνικής κοινωνίας, είναι το ΚΚΕ στην Ελλάδα και παρακολουθεί την κατιούσα του και με ημερομηνία λήξης εξαφάνισή του. ‘Οπως γράφει και ο Γ. Μαρίνος στο ΒΗΜΑ «Θα έπρεπε οι αρμόδιοι εισαγγελείς  να δραστηριοποιηθούν, αυτεπαγγέλτως, κατά των επαγγελματιών επαναστατών μπουκαδόρων του ΚΚΕ, δια απείθεια κατά των νόμων και διάλυση του κοινωνικού κράτους».

Δια χειρός

Γιώργου Κουβάτσου

Advertisements

15 Responses

 1. Αφου το ΚΚΕ θα εξαφανιστεί όπως λες, τι κόβεσαι και τρελλαίνεσαι, εκτός αν είσαι και εσύ ανήσυχος όπως και η αστική τάξη στην Ελλάδα και αλλού ότι ο λαός και προσωπικά ο καθένας, δεν είναι χαζοί/χαζός.

  Όπως έγραψα και παλιά, έχεις αναλάβει τον αντικομμουνιστικό σου ρόλο και τον παίζεις πολύ καλά. Πολλοί δεξιοί και αστοί αλλά και φασίστες, θα σε ζήλευαν (μιας και υπάρχει αυτό το αντικομμουνιστικό κοινό μένος).

  Οι εργάτες μπορούν να ζούν χωρίς τα αφεντικά τους και τους υποτακτικούς τους. Τα αφεντικά και οι υποτακτικοί τους δεν μπορούν!

 2. Apo to bhma
  Η δική μου παρέμβαση στο ταραχώδες μνημόσυνο του αδικοχαμένου Αλέξη θα είναι η πολλοστή υπέρ της χαμένης νομιμότητας και κατά της παγιωμένης ατιμωρησίας στην κοινωνία μας. Ενα καθεστώς που με τη συστηματική παραπλανητική προπαγάνδα κάποιων ψευδοδημοκρατικών «προοδευτικών» δυνάμεων έχει οδηγήσει σε παράλυση του κράτους δικαίου και σε κλονισμό της κοινωνικής γαλήνης. Ειδικότερα έχει εξοπλίσει με τη λεοντή του λαϊκού αγωνιστή κάθε εραστή της βίας, της χωρίς μόχθο καλοπέρασης και κάθε φιλόδοξο για εξουσία ερήμην των δημοκρατικών διαδικασιών, εν ονόματι μιας εξ αποκαλύψεως αλήθειας της οποίας έχουν αυτοανακηρυχθεί μόνοι κάτοχοι. Αυτή την αλήθεια επαγγέλλονται κυρίως το ΚΚΕ και ο ακόμη πιο επικίνδυνος ΣΥΡΙΖΑ (με ένα συγκαλυμμένο μείγμα σταλινισμού, τροτσκισμού και αναρχισμού που διακατέχει τις περισσότερες από τις ασώματες κεφαλές του), που ισχυρίστηκαν (πλην Μανώλη Γλέζου και κάποιων αμήχανων ανανεωτών) ότι καταλύθηκε όλη η νομοθεσία. Ας δούμε λοιπόν τι προβλέπει ο ποινικός νόμος, τον οποίο τουλάχιστον κάποιοι διαπρεπείς νομικοί του Συνασπισμού οφείλουν να γνωρίζουν:

  * Το άρθρο 183 του Ποινικού Κώδικα ορίζει ότι «όποιος με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει δημόσια σε απείθεια κατά των νόμων ή διαταγμάτων ή εναντίον άλλων νομίμων διαταγών αρχής τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών». Αρα η κυρία Παπαρήγα και το κόμμα της που καλούν τον λαό σε ανυπακοή θα έπρεπε να καταγγελθούν από την κυβέρνηση του ΠαΣοΚ και τα άλλα δημοκρατικά κόμματα για διέγερση σε απείθεια κατά των νόμων και οι αρμόδιοι εισαγγελείς να δραστηριοποιηθούν αυτεπαγγέλτως κατά των επαγγελματιών «επαναστατών» του ΚΚΕ.

  * Κατά το άρθρο 184 «όποιος δημοσία με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών». Αρα ο ΣΥΡΙΖΑ, τα διάφορα αριστερίστικα κόμματα και αποκόμματα και οι ομοϊδεάτες τους δημοσιογράφοι, συνήγοροι των κουκουλοφόρων και μη, που δέρνουν, καταστρέφουν, πετούν βόμβες μολότοφ, πυρπολούν αυτοκίνητα και τράπεζες, αυτοί είναι που παραβιάζουν τον νόμο και όχι η Αστυνομία, που προσπαθεί να αποτρέψει τις παρανομίες των «παιδιών», οσάκις βέβαια δεν εκτρέπεται και αυτή.

  * Το άρθρο 185 προνοεί ότι «όποιος εγκωμιάζει δημόσια και με οποιονδήποτε τρόπο έγκλημα που διαπράχθηκε και εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη τιμωρείται με φυλάκιση τριών ετών». Και πάλι τα κόμματα και οι λοιποί πλειοδοτούντες σε εγκώμια υπέρ των παρελαυνόντων με μαγκούρες, σιδηρολοστούς, σακίδια με μολότοφ, γκαζάκια, πέτρες και λοιπά «ειρηνικά» σύμβολα θα έπρεπε να τιμωρούνται για παραβίαση και του άρθρου αυτού.

  * Το 187 προβλέπει ότι «όποιος ενώνεται με άλλον για να διαπράξει κακουργήματα ή πλημμελήματα(συμμορία) τιμωρείται με φυλάκισηκτλ.». Αρα τα παιδιά που συνιστούν ομάδες για ρεσάλτα στο Ψυχικό ή στο Κερατσίνι ορθώς οδηγήθηκαν στο δικαστήριο, όπως και οι γονείς των ανηλίκων που πετάνε μολότοφ και τα σπάνε.

  * Το ακόμη πιο επίκαιρο άρθρο 189 καθορίζει ότι «όποιος συμμετέχει σε δημόσια συνάθροιση πλήθουςπου με ενωμένες δυνάμεις διαπράττει βιαιοπραγίες εναντίον προσώπων ή πραγμάτων ή εισβάλλει παράνομα σε ξένα κτίρια τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών», κύριε δήμαρχε του Κερατσινίου. Ξέρουν άραγε οι ζωηροί ενήλικοι και ανήλικοι διαδηλούντες ότι η δημοκρατία μας τιμωρεί αυτή τη συμπεριφορά τους και εκείνοι που τα αντίθετα τους λένε είναι ψεύτες και υπονομευτές των δημοκρατικών ελευθεριών μας; Και ας σκεφθούν επίσης (γιατί και οι ανήλικοι ακόμη μπορούν να σκεφθούν) ότι με αυτά που διέπραξαν και διαπράττουν τις τελευταίες ημέρες όχι μόνο δεν τίμησαν τη μνήμη του Αλέξη αλλά την αμαύρωσαν, τη λέρωσαν, όπως κατήγγειλαν ματαίως οι γονείς του αδικοχαμένου παιδιού.

  Για τα περί παραβιάσεως του Συντάγματος την άλλη Κυριακή.

  G. Marinos

 3. Προλετάριε, δεν μας τα κάνεις λίγο πιο λιανά για να καταλάβουμε κι εμείς τι λες;
  Από πότε ο κομμουνισμός δεν είναι φασισμός;
  Δεν αφήνεις το τυράκι και να μας πεις καλύτερα για τη φάκα του ΚΚΕ;
  Αν σε μια χώρα όπως η Ελλάδα που οι πολίτες της σε ποσοστό άνω του 95% είναι δεξιοί και αστοί, τι δουλειά έχει τότε ο κομμουνισμός σ’ αυτή τη χώρα;

  κομμουνισμός=φασισμός
  και
  αντικομμουνισμός=αντιφασισμός

  Τις μπούρδες της Παπαρήγα και των ναζιστών του Περισσού αλλού να τα πεις!

 4. Ο κομμουνισμός είναι ο χειρότερος εχθρός του φασισμού (διάβασε τι λένε οι ιδιοι οι φασίστες αλλά και το τι έγινε στον Β΄Παγκόσμιο πόλεμο).

  Η αστική τάξη δεν είναι παραπάνω από το 5%! Με τα ΜΜΕ, την κρατική καταστολή και άλλους υποτακτικούς, στυλ Μαρίνος, Μανδραβέλης κλπ προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία με νύχια και δόντια (ρουσφέτια, εξαγορές, υποσχέσεις, απειλές κλπ).

  Και κάτι άλλο. Ενδιαφέρον ότι φοβόσαστε τόσο πολύ που ουσιαστικά ζητάτε να μας βγάλουν στη παρανομία. Έγινε και αυτό πάμπολες φορές στο παρελθόν αλλά μάταια!!!

 5. H gonsth karamela tou KKE . Osoi den einai mazi me tous koumounistes einai enantion tous. Ksypniste oi egkathetoi sthn Ellada tou PAME dernoun tous syndikalistes pou pane ston dialogo gia to asfalistiko.

  Ta idia kai edw osoi den akoulouthoun afta pou leei o arxiklefths o ouloxaideutos stelnoun tous gnostous trampoukous

  An nomizete oti me to 7,52% tha dioikeite ton ellhnismo ths Souhdias eiste gelasmenoi. O kosmos ksypnise to KKE htan moda pou perase. Apo pantou sas petane ekso. Ean den eksyxronisteite sto telos tha meinete me tis fotografies tou Stalin paramasxala

 6. Ρε Προλετάριε αφού είστε άγιοι σαν και μένα και μιας και φοράμε τα ίδια χρώματα τότε γιατί ποτέ δεν είσαστε στην ΕΞΟΥΣΙΑ; Το 5%-7% στην Ελλάδα και Σουηδία αποδεικνύει ότι δεν τραβάει η ομάδα εδώ και πολλά χρόνια αλλά ξέρεται εσείς να ονομάζεται όλους τους άλλους φασίστες αλλά το βραβείο του ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΤΟ έχετε εσείς στην Σουηδία και Ελλάδα.
  Η διαφορά με μένα τον Άγιο Βασίλη και με εσάς τους σφυροδρεπανοκόκκινους είναι ότι εμένα με αγαπάνε και μοιράζω αγάπη και δώρα σε όλο τον κόσμο ενώ εσείς την δυστυχία και την ξεροκεφαλιά σας.

 7. Re vromere kouvatso pou katanthses. Apo sosialistikes diakhrykseis kai prasinoys hlious katanthses gerofasistas antisosislisths, antikoumounhsths kai kapitalas roufianos. Den vlepeis th katantia tou kapitalismou me th terastia anergia ftwchia diafthora klp pou th plhrwnoun oi neoi. Vovasai gia ena koma (KK) twn 5%. Giati den grafeis gia to omo fasismo tou karatzaferh kai twn Sverige Demokrater. Alla gia sena autoi den einai exthroi sou. H fovasai h einai filoi sou giati theoreis ton eayto sou asto kai fovase mh sou paroune th skatoperiousia sth Ellada.
  Alla na xereis oti ayta ta liga dikaiomata pou exeis shmera sa metanasths, invandrare, poy efage th zwh tou sta mageiria kai sta katagwgia sth souhdia ta xrwstas stoys sosialistes kai toys koumounistes pou kanan epanastash enantion toy kapitalismou.
  Timh stous neous mas pou xesykothykan kai kapsane th athina kai th shmaia . Den toys emeine tipota allo sto megallo mpourdello Ellada apo na kapsoune ta panta.
  Stamata na grafeis mpoyrdes gia syntagma kai anthropina dikaiomata gia to megalo mpourdelokratos Ellas.

 8. –Re vromere kouvatso pou katanthses-

  Xanadiabase to keimeno sou kai ayto toy Kouvatsou.

  O K, leei thn apopsh tou kai esy brizeis! Brizeis giati h politiki sou paideia den sou epitrepei na apodexteis thn diaforetikothta.
  Ayth einai kai h diafora metaxi dhmokratias kai ths dikias sou fasistokomounistikhs ideologias

 9. –Timh stous neous mas pou xesykothykan kai kapsane th athina kai th shmaia .–
  isi apo ena elliniko blog

  βια ειναι καταδικαστεα απο οπου και αν προερχεται Apanyποσο μαλλον απο ανιδεα παιδακια των βορειων προαστιων. Το γελοιο ειναι πως οι ομοιδεατες τους προκειμενου να δικαιολογησουν την ιδεολογικη τους ξεφτιλα καταφευγουν παντα σε υβρεις. Πως να γινει δηλαδη αντικειμενικη κριτικη μιας τρομοκρατικης οργανωσης που χρησιμοποιει πιτσιρικαρια για να βαζει βομβες? Οτι κανουν δηλαδη και οι καφροι ταλιμπαν! Αλλα κατσε κατσε…μπορει και οι ταλιμπαν να ειναι παρεξηγημενοι και αυτοι οι κακομοιρηδες…αν το ψαξουμε λιγο θα καταλαβουμε το βαθυ τους ανθρωπισμο και τον ομορφο κοσμο που ετοιμαζουν για το αυριανο Αφγανισταν με την ολοσωμη μπουργκα.

 10. Η αλήθεια είναι πικρή καί επώδυνη,ακόμη και γιαυτούς,πού ξέρουν νά διαβάζουν καί νά κατανοούν μερικά απ αυτά,πού διαβάζουν,θεωρόντας τά, απίστευτα Αλλα γιά οσους προσπαθούν να διαβάζουν αυτά καί δεν χαμπαριάζουν τί ειναι τό….α,(αλφα)..καί τί είναι τό…ο(όμικρον) και το μόνο πού έχουν μάθει στη ζωή τούς είναι τά…….κάπα..κάπα..αυτοί είναι ή προσωποποίηση ενός ξύλου απελέκητου και ακατεργαστου.Συνήθως μονον γιά το….πύρ(φωτιά) τό αιώνιο.
  Γ.Κ.

 11. Re xyth xristiane xwrofylaka Kouvatso sketos talimpanas egines. H parafrwnhses h mastourwmenos eisai. POLY GIA FWTIES MILAS. Pallia stellnane toys sosialistes kai koumounistes sta niasia twra thes na toys kapseis oxi mono se ayth th zwh alla kai sthn allh. Na xesw th dhmokratia sou.

 12. Κουκουέξαλοι αλήτες!
  Το μόνο που ξέρετε καλά είναι να βρίζετε όποιον έχει μια άποψη που δεν την εγκρίνει το μουλωχτό και κατασκότεινο ιερατείο σας.

  Στο δικό σας “κράτος” το Ιερατείο το παίζει εξουσία και τρώει με χρυσά κουτάλια απομυζώντας την Εργατική Τάξη.
  Δεν ξέρω αν ταυτίζεστε με το Ιερατείο ή την Εργατική Τάξη αλλά θα έπρεπε να έχετε πάρει χαμπάρι τι έγινε στις χώρες του σταλινοκομουνισμού σας;
  Ντροποί σας φασιστόμουτρα που τολμάτε να μιλάτε για διωγμούς και ανθρώπινα δικαιώματα…

  Αν θέλετε να συμβάλλετε σε μια ευνομούμενη Πολιτεία θα πρέπει να μάθετε να πληρώνετε … φόρους και όχι να φοροδιαφεύγετε είτε στην “καπιταλιστική” Σουηδία είτε στο “μπουρδελοκράτος” Ελλάς (βλ. Perissos Ltd & Other Red Brothers, πχ Germanos και ΣΙΑ)

  Ρίξτε μια ματιά να δείτε πίσω από πια σίδερα βρίσκονται τα χούφταλα του κομμουνιστικού σας Ιεραχείου στη Σουηδία και μετά να μιλάτε.

  Αη Σιχτιρ!

 13. Na zhseis palikarh aste dhmokrath forologoumene. Kapoios prepei na sykwsei to anasthmatou kai na kaythriash th gaggrena tou sionismou kai koumounismou. Aytoi exoun katastrepsei to eynomoumeno kratos dikaiou ths patrida mas kai th exoun kanei bourdello kai rezili twn skyliwn. H katastrofh pou exoun epiferei einai tosh megalh pou h Ellada exei ftasei sta epipeda diafthoras isa me ayta ths Nighrias kai ths Yemenhs.
  Kathgoroune thn Ellada pou edwse kai dinei ta fwta toy xristianismou kai ths dhmokratias gia mpourdello kai protrepoun toys neous mas sth exegersh kai sta gazakia. Giayto gia na swthoumai xreiazontai perissotera palhkaria san kai sena kai to Kouvatso kai allous eypatrides sta swmata asfalias gia na yperaspisoun to eynomoúmeno xristianiko kratos dikaioy Ellas. Alliws xathikame tha mas fane laxano oi synimosies twn sionistwn kai koumounistwn.

 14. Καλά τα λές σύντροφε εθνάρχη, διαφθορά, ναρκωτικά,ληστείες, δολοφονίες, σωματεμπορεία, καμένα δάση, (σχεδόν το 70% τών δασών που υπήρχαν το 1974 είναι καμένα). δηλητηριασμένα ποτάμια καί νερό δεκαδες χιλιάδες λαθρομρτανάστες που λυμαίνονται ττις πόλεις και σκορπούν τον τρόμο, καταχρεωμένα νοικοκυριά, πρωτοφανής ανεργία κυρίως στους νέους, η μισή Ελλάδα στο δημόσιο διορισμένη απ τα κόμματα, να παίρνει μέχρι 5.000 ευρώ από επιδόματα να βγαίνει στη σύνταξη απ τα 55, με εφάπαξ 500.000 ευρώ (τραπεζικοι, ολυμπιακή κλπ. ) χωρίς να παράγουν τίποτα. Εκεί μας έχει οδηγησει η “αριστερή” γενιά του Πολυτεχνείου που κυβερνάει τήν Ελλάδα απ το 74 μέχρι σήμερα. Όλοι οι ποιλιτικοί μας βασισμένοι στο μαρξισμό και στις αριστερές ιδέες. Ενάντια στίς ιδιωτικοποιήσεις την οικονομία της αγοράς, τη διαφάνεια και την πραγματική δημοκρατία. τελικά συγχαρητήρια στο κΚΕ που κατάφερε να περάσει τις ουτοπικές μασονομαρξιστικές ιδέες του σε μιακοινωνία ολόκληρη και να φτασει την Ελλάδα εκεί που κατάντησε. Δεξί χέρι του Μητσοτάκη του Καραμανλή και του Ρουσόπουλου δεν είσαστε σύντροφε; Αλλά ευτυχώς εκεί που μας καταντήσατε πήρε τα ηνία η Ευρώπη και ίσως να γίνουμε άνθρωποι.

 15. Μπρρρρρρρρρρ-άβο Εθνάρχη!!!!!!
  Μπρρρρρρρρρρρρρρ-άβο παλικάρι!
  Ε-μπρρρρρρρρ-ός κι εσύ στον αγώνα ενάντια στην εξέγερση των σωματεμπόρων και εμπόρων ναρκωτικών του ΣΥΡΙΖΑ που σπάνε και καίνε τα μαγαζιά των καπιταλιστών και δεν αφήνουν τους προλετάριους να δουλέψουν.

  Κι εσύ Pantiera rosa για ποιο ΚΚΕ μιλάς; (Timh stous neous mas pou xesykothykan kai kapsane th athina kai th shmaia .). Προφανώς όχι για την Ανώνυμη Εταιρεία του ΠΕΡΙΣΣΟΥ ή μήπως δεν ειν’ ιένα του κώμα τώρα; Που έλεγε κι ο κατσαπλιάς Φλωράκης.
  Η Λιάνα η Κανέλλη, πάντως, της ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΑΕ γκαρίζει και ουρλιάζει στα κανάλια ότι μπορεί να αποδείξει ανά πάσαν στιγμήν ότι αυτοί που κάψανε την Αθήνα είναι σωματέμποροι, έμποροι ναρκωτικών και κοινοί εγκληματίες του ποινικού δικαίου. Για διευκρίνισε γιατί μας μπέρδεψες!

Comments are closed.