Δυσαρεστημένο το Πρεζίντιουμ από την Οκτωβριανή Επανάσταση του ΚΚ€ στη Στοκχόλμη

Τα διαπιστευτήριά τους κατέθεσαν στο Πρεζίντιουμ του σταλινικού ΚΚ€ της γνωστής συμμορίας-σέκτας των σταλινικών στη Στοκχόλμη (ΟΕΣΚΣ) οι μαριονέτες της «νέας κυβέρνησης» μπολσεβίκων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ύστερα από την Μπολσεβίκικη Οκτωβριανή Επανάστασή τους.

Ο πονοκέφαλος όμως στο Πρεζίντιουμ του σταλινικού ΚΚ€ φαίνεται ότι συνεχίζεται. Κύριος στόχος των ζητιάνων μπολσεβίκων ήταν η κατάληψη του ταμείου του συλλόγου. Η όρεξη των σκληροπυρικών μπολσεβίκων για επανάσταση  κορυφώθηκε όταν έγινε γνωστό ότι ο μακαρίτης Αλέξανδρος Φράγκος κληροδότησε στο σύλλογο 100 χιλιάδες σουηδικές κορόνες. Σαράντα μέρες έχουν περάσει και ακόμα να πάρουν στα χέρια τους τα πολυπόθητα ταμεία με τα φρέσκα σπαρταριστά χιλιάρικα να τα χαρούν, χρονιάρες μέρες που έρχονται.

Φυσικά, δεν είναι δυνατόν (και δεν επιτρέπεται) ο «έκπτωτος» πρόεδρος,  Ηλίας Νικολαϊδης, ο δικτάτορας Μουσολίνι (όπως τον αποκαλούν οι πρωτεργάτες της Οκτωβριανής Επανάστασης οι σκληροπυρινικοί μπολσεβίκοι και ζητιάνοι, το ζεύγος Χουλιάρα και Ελισάβετ (καφετζού) Πάσχου, τρομάρα τους), να τους παραδώσει το ταμείο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Παρόλο που το Πρεζίντιουμ του σταλινικού ΚΚ€ επιστράτευσε (εκτός από το σκυλολόι που διαθέτει, τους τραμπούκους μπολσεβίκους Καρανίκα και Συνοδινό) ακόμα και ανώτατα διευθυντικά στελέχη, ελληνικής καταγωγής, κορυφαίων σουηδικών αρχών και υπηρεσιών με πολυετή πείρα σε δημοκρατικές διαδικασίες (μπουγελώματα, γρονθοκοπήσεις κλπ.) δεν κατάφερε να παρουσιάσει έστω και κατά το ελάχιστο δημοκρατικοφανή πρακτικά της Οκτωβριανής Επανάστασης των Μπολσεβίκων.

Ο «αγών» λοιπόν σύμφωνα με το Πρεζίντιουμ αλλά και τα γραφόμενα στο φόρουμ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ (στρατηγείο επιχειρήσεων ΚΚ€) της μουλιασμένης Χουλιάρας και της βρεγμένης Πάσχου συνεχίζεται. Το Πρεζίντιουμ θεωρεί ότι οι τρεις στόχοι των μπολσεβίκων 1. Αρπαγή έστω και δια της βίας των ταμείων του συλλόγου γονέων, 2. Αποπομπή της Συντονίστριας Εκπαίδευσης της ελληνικής Πρεσβείας και 3. Επανακατάληψη των ταμείων του Ιδρύματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ, πρέπει να επιτευχθούν πάραυτα.

Εάν δεν επιτευχθούν αυτοί οι τρεις βασικοί στόχοι, το Πρεζίντιουμ απειλεί ότι το φετινό Διεθνές Βραβείο του Στάλιν θα δοθεί στους τραμπούκους Συνοδινό και Καρανίκα και όχι στους προτεινόμενους από το κώμα, το ζεύγος Χουλιάρα και Ελισάβετ (καφετζού) Πάσχου όπου οι τελευταίοι θα υποστούν και τις συνέπειες που θα αποφασίσει το κώμα.

Απόλυτα σύμφωνο με τους τρεις στόχους των μπολσεβίκων και στρατευμένο στις τάξεις του σταλινικού ΚΚ€ είναι και το ΠΑΣΟΚ με κύριο εκπρόσωπο και ένθερμο υποκινητή της Οκτωβριανής Επανάστασης και πρωταγωνιστή το μέλος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, σύντροφο Κώστα Παπαδόπουλο.

Φωτο: Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του Πρεζίντιουμ του σταλινικού ΚΚ€ αποτελούμενο από τους βλοσυρούς σταλινοφασίστες ζητιάνους Κομνηνό Χαϊδευτό, Πάνο Ουλή, Μανόλη Τερζάκη ενισχυμένο με τους ζητιάνους μπολσεβίκους του ΠΑΣΟΚ, Σπύρο Γκόγκο και Γιώργο Κάλαρη και τους εκπροσώπους του επαναστατικού συμβουλίου της Οκτωβριανής Επανάστασης, τις μπολσεβίκες Στέλλα Σαββίδου, Ελισάβετ (σκοπιανή καφετζού) Πάσχου και Λάμπρο Μπούτζια.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να διατάξει ο σταλινικός κουραδόμαγκας Χαϊδευτός το υπουργείο Παιδείας της Ελλάδας ώστε το υπουργείο να στέλνει στη Σουηδία συντονιστή εκπαίδευσης με τα απαραίτητα προσόντα που απαιτεί το ΚΚ€ (να είναι λαμόγιο δηλαδή) για να μπορεί το Πρεζίντιουμ να προωθεί χωρίς εμπόδια τις απάτες του π.χ. απάτες με το ABF, να κάνει τσιμπούσια (εκπαιδευτικά) στο Χαϊδευτό και τον Κάλαρη που θα τα χρεώνει στο σύλλογο, δημιουργία βιβλιοθήκης-μαϊμού, διδασκαλία μόνο στις χαρτοπαιχτικές λέσχες και τα κρασοπουλιά του ΚΚ€, φαγοπότια με τα ταμεία του συλλόγου στα ταβερνεία του Συνοδινού κλπ.

Στον αγώνα του Πρεζίντιουμ των ξελιγωμένων λιγούρηδων του ΚΚ€ συμμετέχουν και σύντροφοι μπολσεβίκοι από την πρεσβεία μας, εκλεκτές και επιτυχημένες προσωπικότητες και μέλη του επαναστατικού συμβουλίου που επεβλήθη με την Οκτωβριανή Επανάσταση.

ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!

WE ARE ONLY IN IT FOR THE MONEY!

Ευχαριστούμε τους αγαπητούς συναδέλφους μπλόγκερς, σύντροφο και συντρόφισσα Χουλιάρα για την ευγενική παραχώρηση της φωτογραφίας του σταλινοτσολιά!

Πολύ το ψάχναμε τέτοιο κελεπούρι!Advertisements

14 Responses

 1. Αυτό δημοσιέυτηκε στο ΒΗΜΑ προχτες και νομίζω ότι ισχύει για το πρόβλημα που έχουμε σαν ελληνισμός με τα 40-50 άτομα του ΚΚΕ στη Σουηδία

  Το «πρόβλημα ΚΚΕ»
  Ι. Κ. Πρετεντέρης

  Δεν είναι κακή ιδέα αυτή του ΚΚΕ για «πόλεμο στον πόλεμο» . Ούτε καινούργια. Την τελευταία φορά που την ενεργοποίησαν οι κομμουνιστές ήταν το 1939, όταν υπό την επιφοίτηση του Γερμανοσοβιετικού Συμφώνου είχαν κηρύξει «τον πόλεμο στον πόλεμο» των δυτικών δημοκρατιών εναντίον του Χίτλερ. Αλλά αυτό είναι το ωραίο μαζί τους: πάντα έχουν ένα άθλιο παράδειγμα να θυμηθούν.

  Φυσικά, τώρα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Αφού συνέπραξαν με τον ΣΥΡΙΖΑ του Κωνσταντόπουλου για να ανέβει η ΝΔ στην εξουσία, έβαλαν όση πλάτη μπορούσαν να την κρατήσουν εκεί. Ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ (υπό τον Αλαβάνο και τον Τσίπρα, πλέον) πήρε κάποια στιγμή τις αποστάσεις του. Τώρα, είναι προφανές ότι στο ΚΚΕ ετοιμάζουν νέο γύρο αντιπαράθεσης με τη νέα κυβέρνηση.

  Να ξεκαθαρίσω κάτι: είναι απόλυτο δικαίωμά τους. Κάθε κόμμα έχει τη δημοκρατική ευχέρεια να επιλέγει τους φίλους και τους αντιπάλους του. Δεν πιστεύω ότι ισχύουν οι παλιές ιδεολογικές γραμμές και δεν θεωρώ ότι ένας κομμουνιστής είναι υποχρεωμένος να συμπεριφέρεται φιλικότερα προς τη ΝΔ ή προς το ΠαΣοΚ ή προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο καθένας πολιτεύεται για πάρτη του, συμπεριφέρεται όπως του γουστάρει και κρίνεται γι΄ αυτό.

  Από την άλλη πλευρά όμως, ακριβώς όπως ουδείς δικαιούται να επιβάλλει στο ΚΚΕ τις επιλογές του, ούτε αυτό έχει το δικαίωμα να επιβάλλει στους άλλους τις δικές του. Δεν του αρέσει ο διάλογος για το Ασφαλιστικό; Ας μην περάσει ούτε απ΄ έξω! Αλλά αν θα κάνουν οι άλλοι διάλογο, αυτό δεν είναι δική του δουλειά.

  Μόνο που εκεί ακριβώς εντοπίζεται το «πρόβλημα ΚΚΕ». Δεν είναι ότι έχει απόψεις, οι οποίες συμβαίνει να αποδοκιμάζονται από τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού- από το 92,5% στις τελευταίες εκλογές… Είναι ότι θέλει να επιβάλει τις απόψεις αυτές στους υπολοίπους.

  Πώς; Με κάτι δασύτριχες αρλούμπες ως ιδεολογικό περίβλημα. Στο όνομα μιας υποθετικής εκπροσώπησης κάποιων ταξικών συμφερόντων, τη στιγμή που καμία τάξη της ελληνικής κοινωνίας δεν έχει αναθέσει κατά πλειοψηφία την εκπροσώπησή της στο ΚΚΕ. Αλλά κυρίως με τη φασαρία, με τη φωνή και με το ζόρι.

  Με άλλα λόγια, το «πρόβλημα ΚΚΕ» δεν είναι οι λύσεις που προτείνει αλλά ότι το ίδιο αποτελεί πρόβλημα στο οποίο χρειάζεται μια λύση. Διότι, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει, αυτό το πρόβλημα αρχίζει να έχει κοινωνικό κόστος το οποίο πληρώνουμε όλοι.

 2. To eftiakse to malaki vlepo h stelitsa gia na dei ton arxiklefth Komnino. Giati ksinizei omos ta moutra tis ? Mallon epeidh akomh den tou edose oute ta tameia tou syllogou oute ta onomata tvn paidvn gia na ta steilei o kleftis sto ungdomsstyrelsen kai o xronos piezei h aithsh prpei na stallthei syntoma. Den tis emathe o pateras tis pou eklebe ta parkometra prn apo merika xronia pos na thn kanei thn douleia?

  H kafetzou apo thn allh fenetai na proseyxetai. Meta apo toso agona pali me adeia xeria peige ston arxiklefth. Ematha tha to paei to sxoleio sto mäklarhuset i Tyresö se topo xloero eki sthn eksoxh. Gaiti thn les skopianh re El zoro apo to Tyresö einai

  O terzakis koitaei ta tetoia tou

  kai Kalaris araxtos ston kosmo tou. O paitas pou einai?

  Polloi wraioi oloi toys alla mallon anthrakes o thysauros.
  Pos einai dynaton to 7.52% na dioikei ton ellhnismo ths souhdias?

  Oi ypoloipoi pou einai arage?

 3. Re paidia den tous vlepw kai poly xaroumenous sthn fotografia, san na peigan sthn khdia tou Stalin einai. Mhpos phgane me adeia xeria? Kai tora pos tha ginei o Komnhnos ungdomsförbund?

  O kafes kai ta pothrakia einai apo to sxoleio? Ta bullar einai mallon afta pou perisepsane to sabbato

 4. mpravo ston sintrofo kosta papadopoulo.
  ean ine opos ta lete ke voithise ke aftos sto na figi to fasistario pou eklise to sxolio mas, tote ine aksios.
  tetious theloume na stirizoun tous elines edo ke ta pedia mas.
  akomi mia fora AKSIOS

 5. Ε, ώπα, parkadoros,
  Τύρεσε είναι είδος τυριού των Σκοπίων. Η περιοχή Tyresö της Στοκχόλμης πήρε το όνομα του τυριού από την Πάσχου, τιμής ένεκεν, που έμενε και το έπηζε εκεί πριν γίνει καφετζού στο σχολείο.

  @ Goneas & parkadoros
  Δεν τους βλέπεις και πολύ χαρούμενους, ε;
  Ε, φυσικό δεν είναι;
  Περιμένουν τον αρχιδοκόφτη το Συνοδινό να τους τα κόψει που δεν του έφεραν τα ταμεία. Γι αυτό ο Τερζάκης τα καμαρώνει πριν του τα δώσει σε λαδόκολλα. Ο Κάλλαρης είναι αραχτός, ε, βάρος περιττό τού είναι έτσι κι αλλιώς. Η Τσαρίνα των Σκοπίων δεν προσεύχεται, αλλά προσπαθεί να θυμηθεί τους στίχοι ενός ερωτικού τραγουδιού της Κάρλα Μρούνι να το βάλει στη βρεγμένη τής φίλης της, της κουλτουριαραίας.
  Για να τη βοηθήσουμε γράφουμε τους στίχοι παρακάτω:

  «Είσαι το ναρκωτικό μου
  πιο θανατηφόρο από την αφγανική ηρωίνη
  πιο επικίνδυνο από την κολομβιανή άσπρη (κοκαΐνη)»

 6. @ Rinkepiotis

  ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ ο ηγούμενος, αφού τον … πέρασε ο προηγούμενος!

 7. @ Rinkepiotis

  – Σιγά, ρε Κωστάκη! Μπας και μπερδεύεις τις βούρτσες με τις πούτσες ; Μα καλά, δε σού ‘πε κάνας θείος ότι άλλο Τουπαμάρος κι άλλο το μουνί της Μάρως;

 8. Aksio to vatraxion to ektinasomeno pou katafere ton teke tou Rinkeby na ton paei falimento. Pou tha mazeutai twra to skyloloi tou Paita? Pou tha valoume ta paidia mas?
  Pos tha peirazoume tis mamades pou fernoun ta paidia tous?
  Pou tha diavazei Brecht o Kalaris?

  Kante tou ena agalma tou ethnikou hroa dipla ston Stalin, ton Mao kai ton Kim II Sung

  Afta einai sovara erothmata pou prepei na apantithoun. Kapios na mas enhmerosei epitelous

 9. Rinkebioti i paita i basmenos i vatrahos i papadopoulos i ehtros tou kourea i pws allios se lene: Adiases ton silogomas me tis malakies sou dinontas kartes melous se alkoolikous,ksegelases tin daskala perisi kai pires tin lista me ta onomata kai ta diloses san ungdomsversamhet en agnia ton gonion gia na katavrohthizeis ta bidragia ligouri eisai kai aksios kai apo panw re aftareske?evales ta pedia mesa stis kapnes ,stous alkooloikous kai tous hartopehtes kai zitas kai ta resta kai apo panw?Kolopsefti pou les oti ehi 22 pedia eno einai mono 5 .sigoura agalma aksizeis na se valoune stin mesi tis platias sto rinkeby na se hezoune ta peristeria kai na se katourane oi methisoi pou potizeis stin leshi sou.pires kai ta 200.000 apo ton komnino epomizese kai ta bidragia tou städatzi pou katharizei tis toualetes apo tis 5 to proi ki esi ta ksineis kai tous douleveis kai apo panw re parasito .Oson afora ton Kastrinaki.prosospika ligo ypervoliko na apokalite iroas o Kastrinakis.Apla ehei KAKALA (arhidia) o anthropos pou esei sterise, evnouhe.Ehei kakala na pei tin alithia vromopseftare.Dite re enen mapa pou aftoapokalite kai aksios.Na re(mountza)

 10. min xerese kastrinaki – kafentsi
  o paitas den ine san esena na klini kapi ke stegi

  ta tsirakia sou klinoun sxolia. aftos anigi.
  opos tha ksananiksi to sxolio mas afti tin vdomada.
  pali se xalai ta sxedia ke se gemizi pikra.

  opos episis etimazoun mia sira ekdiloseon stin kinotita tora.
  ke ksana pros tin doksa travoun.

  mporis tora pou se enimerosa na fas ta lisaka sou

 11. lisaksate?
  sta arxidia tou sas exi gramenous olous.
  eki
  na fate ta antera sas karagkiozides.
  stiste kolo na dite an exi arxidia.
  pantos mexri simera sas piponi sinexia.
  amigdalies den sas afise………….

 12. Den sas eipe o paitas-rinkepioti oti pige mexri to grafeio ths yporgou sthn ellada o atheofobos kai paraponethike kai molis emathe h yporgos oti to sxoleio einai se kapnhsthrio kai mparpoutiera tou erikse porta.

  Opos ematha oute thn yporgo eide o zhtianos o ethnikos symboulos tou PASOK ntroph ston alhth pou kseftelizei to komma. Mono anonimes kataggelies kserei na grafei o ethnikos symboulos

  Alla se ligo kairo tou etoimazoune polla oi syntrofoi tou, wre kati maxairia pou tha vgoune kai kati katharmata opos paitas gkogkos kai kalaris tha apokefalistoun. Kai tote o Kastrinakis tha fteei re alhtes tou ellhnismou?

  Pws tha plhrosete ta noikia re paita ematha psaxneis kainourio lokal giati to noikio einai megalo kai den ftanei na klebeis apo auta pou vgazei to bar. Oute kan oi dikoi sou erxontai sto kafenio

  Na kaneis ekdhloseis me to allo lamogio to komnhno mpas kai to dhloseis na parei o arxiklefths kanena bidrag akoma

 13. Poly ytareskeia o Rinkempiotis ‘ PAP¨

  H logikh tou einai to poso sas katatropose me ta grafomena tou. Kate seira sta grafomena tou kai sas grafei sta paparia tou.

  Eidika apo tote pou egine ‘SYMBOULOS’ toy exoun megalosei alla ta eixe kai megala apo palaia!

  Exo akousei oti to krithrio gia na ton baloun sto ethniko symbouleio htan to megethos ton paparion tou. Oi kakes oi glosses pali lene oti htan nyxta kai toys xegelase.

  Na ton xairontai oi enapomeinantes toy ‘PASOK Souidias’

 14. O Rinkempiotis h ‘PAPAD…..’ grafei
  “amigdalies den sas afise………….”

  OLOI OI OI ELLHNES THS SOUHDIAS PREPEI NA DIAMARTHRHTHOUN STON PROEDRO TOU PASOK.
  O SYMBOULOS TOU EXEI TOSO MEGALA KAI EINAI KAI POLY ENERGOS POU APOTELEI KINDYNO GIA TOYS ELLHNES THS SOUHDIAS. ME THN FORA POU PHRE THA MAS PNHXSEI OLOUS.
  APOTELEI KINDYNO GIA THN DHMOSIA YGEIA. EINAI TOSES OI ‘ORMES’ TOY POY EXEI BALTHEI NA PNIXEI OLON TON ELLHNISMO THS SOUHDIAS!

  SOSTE MAS K. PAPANDREOU, BOHTHSTE KAI ESEIS TOU PASOK SOUHDIAS. TOYLAXISTON NA ARXISEI APO ESAS KAI AS AFHSEI EMAS TOYS ALLOYS STHN HSHXIA MAS!!!!!!!

Comments are closed.