Πες τα Πάγκαλε, Θεέ! Part II

pagalos2

Μετά τον πρόσφατο χαρακτηρισμό ότι: «Το ΚΚΕ είναι κόμμα κοινωνικής αποβλάκωσης», ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Θ. Πάγκαλος αποκάλεσε χτες στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» το κόμμα της κ. Αλέκας Παπαρήγα «εχθρό της Δημοκρατίας».

Ο κ. Πάγκαλος ανέφερε συγκεκριμένα: «Γιατί δεν διαβάζουμε ποτέ σ’ αυτήν τη χώρα; Το ΚΚΕ στο καταστατικό του, στα πρώτα άρθρα, γράφει ότι είναι υπέρ της ενόπλου εξεγέρσεως, της ανατροπής του υπάρχοντος πολιτικού και κοινωνικού συστήματος και υπέρ της δικτατορίας του προλεταριάτου. Είναι προφανές ότι ένα δημοκρατικό κόμμα, όπως είμαστε εμείς, ανέχεται την ύπαρξη ενός κόμματος σαν το ΚΚΕ, γιατί έτσι πρέπει να κάνουν οι δημοκράτες, να ανέχονται την ύπαρξη και των εχθρών της Δημοκρατίας. Το ΚΚΕ είναι εχθρός της δημοκρατίας και ουδεμία περίπτωση συμπλεύσεως υπάρχει μαζί του».

Ακριβώς όπως και στην περίπτωσή μας εδώ στη Σουηδία το λαμόγιο της καφετέριας, του ABF, των ΚΑΠΗ και του Hassan, ο σταλινοφασίστας Γιάννης Κωνστάντης, ο σταλινοσυμμορίτης γραμματέας-μαριονέτα του ΚΚ€ Σουηδίας, φλογερός εραστής και προπαγανδιστής των εγκλημάτων του Στάλιν και των κομμουνιστοσυμμοριτών, ο οποίος απολαμβάνει τα αγαθά και τα επιδόματα για διαδηλώσεις που του παρέχει η Δημοκρατία ενώ είναι δεδηλωμένος θανάσιμος εχθρός της!

Και έχει το θράσος να αποκαλεί τον κ. Πάγκαλο γουρούνι, γύφτο και φασίστα όπως ακριβώς κάνει και η χυδαία σταλινική φυλλάδα ο «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ» την οποία είναι υποχρεωμένος ο Κωστάντης να διαβάζει καθημερινά για να αφιονίζεται.

Φωτογραφίες από σφαγές κομμουνιστοσυμμοριτών

1. Από τη σφαγή στο Κατίν

katyn7

2. «Έγινε ένα κίνημα, που όλοι αναγνωρίζουν, ότι δεν έπρεπε να γίνη,

ότι έπρεπε να είχε αποφευχθή. Και δυστυχώς κατά το κίνημα αυτό έγιναν,

όσα έγιναν, εναντίον αμάχων και αθώων».

(«Ριζοσπάστης» 3 Απριλίου 1945)

KKE-Egklimata

C2505D

76F71D

Ο Σταλινοφασίστας γραμματέας του ΚΚ€ στη Σουηδία, Γιάννης Κωνστάντης, επί τω έργω!

Två av de ledande vänsterextremister som deltog i attacken mot NDU:s demonstration: Jannis Konstantis (till vänster), ordförande för Greklands Kommunistiska Partis Sverigeavdelning, och Ayman Taki (obs! Porträttbilden till höger är tagen vid ett tidigare tillfälle), aktivist inom den anarkistiska våldsgruppen AFA.

16 Responses

 1. Ενημερώστε μας παρακαλώ για τα περί…Βανδής μαγειρεύματα! Τι είναι πάλι και τούτο;
  Αποφάσησαν τα χούφταλα της μικρής μας ομοσπονδίας που, έστω και μίζερη, της κατακλέβουν τα ζητιανιάτικα ψίχουλα-επιδόματά της να ασχοληθεί με υψηλής στάθμης κουλτούρα;
  Έτσι εννοούν την αισθητική καλλιέργεια του λαού οι θιασώτες της Λαϊκής Επανάστασης; Με άσματα Βανδής και αρκουδοντάουλα;
  Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι!!!

 2. Γιατί τέτοιο μένος εναντίον του ΚΚΕ.

  Το ΚΚΕ δεν ήταν ποτέ κυβέρνηση που σας έκανε μετανάστες..
  Το ΚΚΕ δεν ήταν ποτέ αφεντικό σας να σας κλέβει τα ένσημα και τους μισθούς..
  Το ΚΚΕ ήταν και είναι πάντα δίπλα στον αγώνα των εργατών..
  Οσο αφορά το Κατίν,τα ψέματα θα πέσουν στο κενό.
  Πρέπει να γνωρίζετε ότι η σφαγή έγινε 2 μήνες μετά την αποχώρηση των σοβιετικών σρατευμάτων από την Πολωνία σύμφωνα και με τα απομνημονεύματα του Γκαίμπελς που να αναφέρω επίσης ότι θα ήταν πολύ υπερήφανος για εσάς!!!
  Ακόμα καί οι Δυτικές Καπιταλιστικές χώρες ανάγνώρισαν ότι ήταν Ναζιστική θηριωδία, όπως και διεθνής οργανώσεις και ο ερυθρός σταυρός.
  Η κατηγορία αυτή στηρίζεται μόνο σε μαρτυρίες των ναζί και διαδόθηκε και στηρίχτηκε στις συνθήκες ψυχρού πολέμου.
  Οσο αφορά τον Γιάννη Κωνστάντη είμαι υπερήφανος που είμαι φίλος του.
  Το πάθος του και η αγάπη του για το ΚΚΕ αλλά και για τα κοινά στην Σουηδία και παλαιότερα στην Ελλάδα είναι μοναδικά.

  Αυτά..

 3. Κύριε κομμουνιστή από την κοινότητα της Δανίας,
  Πολύ ευχαρίστως να σας λύσουμε τις απορίες σας! Αν και στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!
  Γιατί τέτοιο μένος με το ΚΚ€;
  Ε, δεν είναι αυτονόητο; Γιατί είναι ένα φασιστικό και αντιδημοκρατικό «κόμμα» με άμεση συνέπεια να υποστώμεθα τις φασιστικές του πρακτικές. (Ψέματα, συκοφαντίες, λάσπη, απάτες, αποκλεισμούς, τραμπουκισμούς, εκλογές-μαϊμού κλπ. Τα οποία σαν Έλληνες δεν έχουμε καμία διάθεση να τα ανεχόμαστε συνέχεια).
  Πράγματι το ΚΚ€ δεν έγινε κυβέρνηση (αν εξαιρέσουμε το βρώμικο 89 που έγινε συγκυβέρνηση με τον αποστάτη τον εφιάλτη) ΕΥΤΥΧΩΣ!
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ, όμως, το ΚΚ€ ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη μετανάστευση εκατομμυρίων Ελλήνων. Όταν τελείωσε ο αιματηρός Β Παγκόσμιος Πόλεμος και η ναζιστική κατοχή και άρχισε η ανοικοδόμηση και η οικονομική αναγέννηση της Ευρώπης, το ΚΚ€ εξαπέλυσε τις ένοπλες συμμορίες του, σέρνοντας την πληγωμένη πατρίδα μας σε δύο ανελέητους συμμοριτοπολέμους που κράτησαν 5 χρόνια με χιλιάδες θύματα και ολική καταστροφή των υποδομών και της οικονομίας της χώρας μας. Και όλα αυτά για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του αιμοβόρου ανθρωπόμορφου κτήνους, Στάλιν, για διαμελισμό της χώρας μας και δημιουργία «ανεξάρτητης» σοσιαλιστικής Μακεδονίας. Αυτός ήταν άλλωστε ο κύριος λόγος ίδρυσης του ΚΚ€ από τον σιωνιστή Μπεναρόγια, η «Ελεύθερη Μακεδονία».
  Προσωπικά, κανείς από εμάς δεν είναι υπάλληλος ή εργαζόμενος σε καμία από τις επιχειρήσεις του ΚΚ€ για να γνωρίζουμε πόσο κλέβει τους εργαζόμενούς του. Ειλικρινά ελπίζουμε και επιθυμούμε να κολλάει τα ένσημα στους εργάτες και υπαλλήλους της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ και των άλλων επιχειρήσεων της ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΑΕ.
  Όσο για το ότι είναι δίπλα στους εργάτες, αυτό είναι σωστό, στα λόγια βέβαια για να παίρνει την ψήφο τους. Γιατί στην πράξη μάς είναι λίγο δύσκολο να καταλάβουμε πώς γίνεται να είσαι ταυτόχρονα αφεντικό και εκπρόσωπος εργαζομένων. Κάποια σύγκρουση συμφερόντων δεν βλέπεις, σύντροφε;
  Για το Κατίν που αναφέρεσαι, τα ψέματα του σταλινισμού για το φρικαλέο έγκλημα των μπολσεβίκων ήδη έχουν πέσει στο κενό. Η παραπληροφόρηση της σταλινικής φυλλάδας «Ριζοσπάστης» δεν είναι ικανή να ανατρέψει την αλήθεια μέσα από δημοσιεύματα των Μπογιό, Κρητικού, Μαϊλη κ.ά. σταλινικών προπαγανδιστών. Τα στοιχεία, τα συνταρακτικά ντοκουμέντα και οι μαρτυρίες και η διερεύνηση από διεθνείς επιτροπές και οργανισμούς είναι αδιαμφισβήτητα. Και δεν υπάρχει περαιτέρω λόγος συζήτησης λόγω σεβασμού απέναντι στα χιλιάδες θύματα και την ιστορική αλήθεια.
  Σου συνιστούμε να διαβάσεις τα ίδια τα απομνημονεύματα του Γκαίμπελς, εφόσον αναφέρεσαι εσύ σ’ αυτά, και όχι να αρκείσαι στην γκαιμπελική εκδοχή-παραχάραξη του «Ριζοσπάστη»!
  Όσο για τον ψεύτη, συκοφάντη και απατεώνα Γιάννη Κωνστάντη, μιας και είσαι φίλος του, μήπως μπορείς να μας πεις εσύ πού ακριβώς βρίσκονται κρυμμένα αυτά τα ΚΑΠΗ που ισχυρίζεται ότι έφτιαξε με επιδότηση εκατοντάδων χιλιάδων κορονών από το σουηδικό και ελληνικό κράτος; Γιατί αυτός δεν μας λέει! Το κρατάει μυστικό.
  Το πάθος του και η αγάπη του για το ΚΚ€ είναι γνωστά. Για τα κοινά όμως τι ακριβώς έχει κάνει; Μήπως εννοείς τα κουρς-μαϊμού που έκανε και άρπαζε τα κονδύλια από τη Λαϊκή Επιμόρφωση της Σουηδίας με μαθητές τη λίστα μελών της ΚΟΒ Στοκχόλμης; (Την έχουμε δημοσιεύσει). Ή μήπως την αρπαγή της λίστας των μαθητών του Σαββατιάτικου Σχολείου Στοκχόλμης για να δημιουργήσει κουρς-μαϊμού μαζί με την μπολσεβίκα απατεώνισσα τη Χουλιάρα χωρίς οι γονείς να το ξέρουν;
  Φυσικά και είσαι υπερήφανος για τον φίλο και σύντροφό σου, Κωνστάντη, γιατί όλοι εσείς στο ΚΚ€ έχετε επαναστατικό καθήκον την καταλήστευση των χρημάτων των φορολογουμένων ενός καπιταλιστικού κράτους. Αυτό διακήρυττε και ο φυλακισμένος για κλοπές, απάτες και πλαστογραφίες, Καριοφύλλης Χατζόπουλος, ο προκάτοχος του Κωνστάντη στην ιεραρχία του «κόμματος».

  ΥΓ. Όσο για τον Γκαίμπελς… γιατί θα ήταν υπερήφανος για εμάς την στιγμή που υπάρχει ο «Ριζοσπάστης» και το ΚΚ€; Ευαγγέλιο τον έχετε κάνει! Συνέχεια στο στόμα σας είναι! Πού ξέρεις, μπορεί να έχουμε και ντοκουμέντα γι αυτά που καταγγέλλουμε. Δεν σου περνάει καθόλου απ’ το μυαλό να μας τα ζητήσεις κάποια στιγμή; Μήπως το IQ του φίλου σου του Κωνστάντη κουβαλάς κι εσύ;
  Άντε γεια και να μας διαβάζεις τώρα που μας βρήκες!

 4. Sintrofe apo tin Dania prepei na eise iperifanos kai gia kati akomi. Ohi mono gia ton k. Konstanti. O k. kariofilis Hantzopoulos etihe na ehi mia eksaori eksodo apo ta mpountroumia tis Koumla, opou ektiei varia poini filakisis gia megala egklimata kai amesos to komma ton timise me to na ton orisi sinedro sto telefteo maimoudosinedrio tis omospondias. O allos filakismenos o K. Psaros den katafere na parei eksodo κe etsi den mporese na simetashi. EΥΓΕ ΣΑΣ.

 5. Κύριοι κουκουέξαλλοι!

  Ρίξτε μια ματιά στην πρώην Σοβιετία και τις άλλες ΚΚ-πληγείσες χώρες. Δεν σας προβληματίζει γιατί ο κοσμάκης σας έχει φτυσμένους;
  Σκέτη καταπίεση και φασισμός!

  Έχετε μήπως διαφορετική άποψη;

 6. Ontws einai aksiosimeioto pou oi KKEdes den exoun estw kai ligi tsipa apanw tous kai katevazoun ton syntrofo, freskoksyrismeno apo tis fylakes, Kariofylli sto synedrio tis Omospondias. Malista se ena proigoumeno synedrio itan tautoxrona kai sto Proedreio!! Kai milouse gia tis mamounies pou ekane to ABF, oxi gia tis dikes tou!! Fonazei o kleftis, fonazei kai o lopodytis!
  Afeiste omws ton K.Psarro sti mizeria tou, autos den einai KKE (katevainei me tous sosialodimokrates) kias prifise kai ekane business me ton Komnino.

 7. Min tsakoneste syntrofoi !

  H gramateas mas ta eipe ligo mperdemena alla ego katalava oti prepei na kanoume eirini me to PASOK ! Den vlepete tin katastasi stin Ellada ? Edo ti tha kanoume emeis ta antitheta ? Se ligo tha tous dioxei tous neodimokrates o Komninos ! Tha vrei leei kai allous Pasokous gia na sigourepsi tin karekla tou.
  Min tsakoneste allo ftanei…. tha mas katastrepsete ta sxedia

 8. Τα περί Βανδής μαγειρέματα, φίλε “Να ‘μαστε πάλι εδώ Αντρέα!”, είναι το ίδιο ακριβώς που γίνεται κατά καιρούς από τους θιασώτες της Λαϊκής Επανάστασης για να γεμίσουν τις τσέπες τους.
  Είναι ό, τι έγινε και παλαιότερα με τον Σφακιανάκη, με τον Νταλάρα, με την Βίσση.
  Παίρνει ο βόθρος επιχορήγηση από το κράτος για κάποια πολύ μεγάλη τάχα πολιτιστική εκδήλωση για τον ελληνισμό της Σουηδίας.
  Η Βανδή είναι αγαπητή σε μία μεγάλη μερίδα της νεολαίας και αναμένεται να γεμίσει η αίθουσα από νεολαία. Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για το βόθρο των Ουλοχαϊδευτών της σταλινικής σέκτας του ΚΚ€ να τραβήξουν μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες από το κοινό για να εξαπατήσουν αργότερα τις υπηρεσίες που τους χρηματοδοτούν ότι στην «οργάνωσή» τους, την οργάνωση-σφραγίδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΕΩΝ ΣΟΥΗΔΙΑΣ (ΕΟΝΣ), έχουν χιλιάδες μέλη.
  Σε αριθμούς αυτό σημαίνει ότι τα έσοδα από την μεγάλη αυτή πολιτιστική εκδήλωση θα είναι τουλάχιστον 600.000 σουηδικές κορόνες συν την κρατική επιδότηση μείον την αμοιβή της Βανδή.

  Φυσικά τα ποσά αυτά δεν πρόκειται να φανούν σε κανένα οικονομικό απολογισμό.
  Όπως ακριβώς έγινε και με τους Σφακιανάκη, Νταλάρα, Βίσση κ.ά.

  Μην ξεχνάς ότι από τον Οκτώβριο του 2007, εδώ και 2 χρόνια δηλαδή, όταν έγινε η συναυλία του Αηδονίδη με χρηματική στήριξη του ελληνικού κράτους και του ΕΟΤ μέχρι σήμερα τα λαμόγια του βόθρου δεν έχουν κάνει καμία εκδήλωση. Παρόλο που στα ταμεία τους αυτά τα δύο χρόνια έχουν περάσει περισσότερα από 4 εκατομμύρια κορόνες από τις επιδοτήσεις του σουηδικού κράτους και την κυβέρνηση Καραμανλή. Τα μόνα μηδαμινά έξοδα που είχαν ήταν τα νοίκια τους και το συνέδριο-μαϊμού.

 9. Μα είναι πολλά τα λεφτά, βρε Άρη!
  Μήπως έτσι εξηγείται γιατί τα ίδια άτομα εδώ και δεκαετίες στρογγυλοκάθονται στις καρέκλες της ομοσπονδίας φέρνοντάς την στα μέτρα τους;
  Μικρά ανθρωπάκια – μίζερη ομοσπονδία.

  Τι κακός που είμαι τέλος πάντων. Ούτε την τόσο ανεβασμένης στάθμης κουλτούρα της Βανδής δεν εκτιμώ, όπως π.χ. στίχους σαν κι αυτούς:

  “Δεν σε θέλω δεν μου λείπεις
  δεν σε θέλω και δεν μου λείπεις
  δεν σε θέλω θα ζω δεν θα μου λείπεις
  δεν σε θέλω και δεν μου λείπεις
  δεν σε θέλω θα ζω δεν θα μου λείπεις
  άντε γεια
  δεν μου λείπεις
  δεν σε θέλω και θα μου λείπεις
  δεν σε θέλω θα ζω δεν θα μου λείπεις”.

  Μα γιατί διάολε. Σε πηγάδι κατουρήσαμε για να μας ξευτελίζουν τα καθήκια που κατακλέβουν τα επιδόματα των συλλόγων και κοινοτήτων που δήθεν εκπροσωπούν;

  Έτσι δεν είναι, μεγάλε δημοκράτη Κωστάντη; Τους ψήφισαν, ε; Όπως ψηφίζουν κι εσένα, ε; Μοχθηρέ επαναστάτη – ψιλοπονηρούλη.

 10. Ααα! Εντάξει, φίλε, υπάρχει και η ανάποδη, μια πιο ανεβασμένη έκδοση του άσματος που λέει:
  «Πόσο σε θέλω, πόσο μου λείπεις…»
  Ίσως αυτό να το εκτιμήσεις καλύτερα. Σίγουρα θα τα πει και τα δύο για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Για δες το!

  Πάντως 500σάρικο ούτε για την Έφη Βώδη δεν θα έδινα στο Solna Hallen.
  Σιγά μη χώσω πεντακοσάρικο για μια μαλακία και να τα τσεπώσει ο τυρόβλαχος ο Χαϊδευτός.
  Άμα θέλω να την παίξω, την παίζω και στο σπίτι μου τζάμπα με το YouTube. 😉

 11. na synharo ton opado tis etairias i opoia epi 10 xronia limainetai tin elliniki parikia stin souidia parasitevontas san tsimpouria isvaros tou ellinismou . i ellada itan apo tis tiheres xores logo tsortsil pou den kyvernithike apo tin kokini akrida. gia skepsou ti dimoktatia tha ihame stin ellada efoson analisis tin istoria ton sinthikalistikon organon stin souidia ta opoia me magiremata apoklismous kai agorasmata me diafores idrikes ekenhonte apo tous monimous ergatopaters tou kke

 12. Είστε αστείοι.Και είμαι σίγουρος πως δεν είστε αντιπροσωπευτικό δείγμα Ελλήνων Σουηδίας.Δεν ανήκω στο κκε υπό οποιαδήποτε στελεχική μορφή, όμως πραγματικα η λάσπη σου είναι ελεινή.
  Ας πούμε ότι συμφωνώ πάνω κάτω για τον Στάλιν.Με έναν ηλίθιο συλλογισμό βέβαια κάνετε και την αντικομμουνιστική σας επίθεση.Το μέρος έναντι του όλου, δηλαδή ό,τι έκανε ο Στάλιν το χρεώνεται ο κομμουνισμός ως θεωρητικό σύστημα.Σίγουρα θα έχεις υπόψη σου την μαύρη βίβλο του Κομμουνισμού.Υπάρχει και το αντίστοιχο βιβλίο για τον καπιταλισμό, ως ανταπάντηση.Με την επιφανειακή λογική σας, για τα εγκλήματα της Αμερικής, λίκνο του ολοκληρωτικού καπιταλισμού, θα έπρεπε να απαξιώνετε τον καπιταλισμό ως θεωρητικό-οικονομικό σύστημα.
  Για να μιλήσουμε σοβαρά για τη λάσπη σας.Υποστηρίζετε τον Θεο Πάγκαλο-΄ραμματα πολλά για την γούνα του, παράνομη διορισμοί θυγατέρων, Ήμια, συμμετοχή στις κυβερνήσεις Σημίτη.Το χειρότερο είναι πως σε άλλα άρθρα, από ασχετοσύνη(πχ το αρθρο ΑΦΜ ΚΚΕ) διαστρεβλώνετε τις θέσεις τους.Επειδή λέτε είναι κατά της ατομική ιδιοκτησίας, στρέφεται κατά των εργατών και τους κατηγορεί ότι έχουν ατομική ιδιοκτησία.Άντε τραβάτε διαβάστε τί λέει ο μαρξισμός, δεν κατακρίνει κανείς γενικά και αόριστα τους αγρότες με ιδιοκτησία, αλλά όσους έχουν την κυριότητα των μέσων παραγωγής.Κα αυτοί δρουν στο καθεστώς του καπιταλισμού δεν κατακρίνονται οι ίδιοι, αλλά η λογική της ιδιοποίησης αυτή καθαυτοί.Με αυτό το ηλίθιο σκεπτικό σου, ο Λενιν δεν θα είχε συμμαχήσει με τους αγρότες που είχαν ατομική ιδιοκτησία, ούτε θα είχε περιορισμένο αριθμό ιδιωτικών επιχειρήσεων στις αρχές(με τα προγράμματα της ΝΕΠ).Διαβάστε εσείς οι κομψευόμενοι χάνοι την ιστορία, διαβάστε και λίγο το πρώτο ρωσικό σύνταγμα τί προέβλεπε.Εκεί πρωτομπήκε η καθολική ψήφος των γυναικών, τα τυπογραφικά μέσα μοιράστηκαν στον λαο, καταργήθηκε πρώτη φορά η παιδική εργασία, οι αντιπρόσωποι των σοβιέτ ήταν οποτεδήποτε ανακλητοί, όχι ανα τέσσερα χρόνια,Άπειρα μπορώ να παραθέσω, απλά διαβάστε το σύνταγμα(και το προσχέδιο του 1918).Μισώ τον Στάλιν, γτ αμαύρωσε όλο αυτό.Αλλά η κριτική σας είναι ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.και αφού έχεις προσκόλληση με την νομιμότητα, επειδή σπουδάζω στην νομική αθηνων, ρώτα για τις συνταγματικές παραβιάσεις του πασοκ.Για να δούμε ποιος σέβεται το σύνταγμα.Με γνωμοδοτήσεις του επιστημονικού συμβουλίου της βουλής και του ελεγκτικού συνεδρίου, έχουν παραβιαστεί πάνω από δέκα συνταγματικές διατάξεις επί πασοκ στην τελευταία διακυβέρνηση.Επίσης με ερμηνεία του άρθρου 29 του Συντάγματος και με απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου, οποιοδήποτε κόμμα ανεξαρτήτως πεποιθήσεως μπορεί να είναι στις εκλογές, ακόμα και αν θέλει να καταργήσει την κοινοβουλετική δημοκρατία.ο παγκαλος είπε ότι αρκετά ανεχτήκαμε την νομιμότητα του κκε, αλλά η νομιμότητα δεν είναι προιον ανοχής, είναι η επιστημονική ερμηνεία του συντάγματος.Και αν θέλετε να πούμε περισσότερα είμαι ανοιχτός.Αλλά ανοίξτε λίγο τα κρανία σας για να χωρέσουν οι πληροφορίες.

 13. @mantras
  Ti malakies grafeis gia nomika kai syntagmatika dikaiomata re blhma. Olh h Ellada einai ena mpourdello pou me th mitza kai th politikh diafthora ginesai plousios kai dynatos. Pote sebasthke kaneis to syntagma sth Ellada. Na pareis ta panephsthmia me oloys toy dieftharmenoys kathigites kai na toys ftiseis an theleis dikaiosynh

 14. @ Mantras

  Αγαπητέ φοιτητή της νομικής Αθηνών!
  Φαίνεται πως έχεις μπερδέψει το …έτσι με το …γιουβέτσι. Η κριτική που διατυπώνεται στο blog αυτό δεν κινείται στα πλαίσια της γενικής κι αόριστης μαρξολογίας, που ανθεί ευδοκίμως στα ελληνικά πανεπιστιμιακά “άσυλα”, αλλά αφορά στην πολιτική συγκεκριμένου κομματικού μορφώματος που διαστρεβλώνει τη μαρξική θεώρηση των πραγμάτων και οικοιοποιείται το όραμα μιας πιο ανθρώπινης κοινωνίας.
  Επειδή μιλάμε για το ΚΚΕ, η όλη του πρακτική μόνο με μαφιόζικο μηχανισμό μπορεί να συγκριθεί.
  Αν αφήσεις το μυαλουδάκι σου ελεύθερο από κουκουέξαλλουςς επηρεασμούς κι αγκυλώσεις υπάρχει επλίδα να γίνεις καλός επιστήμονας.

 15. («Ριζοσπάστης» 3 Απριλίου 1945)

  afto to filos exei xrhsimopoihthei poles fores gia fadastikous logous opos gia, fadastikh edolh me thn opio diataxtike h katastrafi ths akropolh.

  http://www.nlg.gr/digitalnewspapers/ns/pdfwin_ftr.asp?c=65&pageid=-1&id=36296&s=0&STEMTYPE=0&STEM_WORD_PHONETIC_IDS=&CropPDF=0

  afto einai to filo gia to opio ginete tosos logos kai me afto h apodiksh gia ta megala psemata pou skarfizode gia na midenisoun ena komma tou 7% me 90 xronia hstoria.

  Oso gia to katin opios katsi na asxolithei tha dei oti htan propaganda ton nazi pou xrhsimopoihthike stin anatroph ths sovietikhs enoshs gia na riksoun lasph sto KKRU to dikastirio kai oi erevnes den ediksan tipota pou na martira eglima ton soviet.Afto fenete kai apo thn dikh ths ninemverghs opou me protovoulia ths sovietikhs enoshs gia na ginei erevna telika to etima den egine dekto apo tous aglous kai amerikanous pragma pou dixnei to ofthalmofanes ths ipotheshs, akoma to simvoliko mnhma tou katin exei ftiaxth apo tous sovietikous

 16. Κύριε κάποιε, η γνωστή κωλοφυλλάδα «Ριζοσπάστης» είναι κομματικό όργανο και όχι ειδησεογραφικό. Καλό θα ήταν λοιπόν να διαβάζεις τις θέσεις της σταλινικής σέκτας της ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΑΕ, όπως π.χ. για την ανεξάρτητη Μακεδονία και τον πατερούλη Στάλιν και για τις ειδήσεις διάβασε καμιά σοβαρή εφημερίδα.
  Ακόμα καλύτερα, διάβασε τα ίδια τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα του ΚούκουΣΕ των ίδιων των σφαγέων δηλαδή για την κατακρεούργηση στο Κατίν και άσε την γκεμπελική λασποφυλλάδα της ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΑΕ να μιλάει για λάσπες και προβοκάτσιες.
  Διασταύρωσε τις «γνώσεις» σου και με κάποια άλλη εφημερίδα κ. Κάποιε μου!
  http://www.nytimes.com/1992/10/15/world/russian-files-show-stalin-ordered-massacre-of-20000-poles-in-1940.html?pagewanted=1

Comments are closed.