ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Βοθροομοσπονδία ΚΚ€, Στάλιν και τροπάρια

Ή για να θυμούνται οι παλιοί και να διδάσκονται οι νέοι!

Αναδημοσιεύουμε παλαιότερη είδηση για τους παραχαράκτες της Χολησθερίνης και του Κουραμπιέ!
Όπως βλέπουμε δεν παραχαράσσουν μόνο καταστατικά και άλλα έγγραφα αλλά και την ιστορία.
Τα ψώνια της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας, οι απατεώνες, όλα τα σφάζουν όλα τα μαχαιρώνουν!

Παρουσιάζοντας την ιστορία (μέσω φωτογραφιών) των 30 χρόνων της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας, η φυλλάδα του Παγκαλιά «Ελληνισμός του Βορρά» και όργανο της εν λόγω «ομοσπονδίας» δημοσίευσε στο τεύχος του Ιουνίου 2002 την παρακάτω φωτογραφία.

TheodorakisParaharaksi

Στην αυθεντική φωτογραφία υπήρχε κάποιος ανάμεσα στον Θεοδωράκη και την «προεδράρα» (γραμματέας ήταν τότε). Αυτός ο κάποιος δεν ήταν άλλος από τον πρόεδρο (τότε) Δημήτρη Παγουλάτο. Εξαφάνισαν λοιπόν από τη φωτογραφία τον Παγουλάτο έτσι ώστε ο γνωστός μαϊντανός Χαϊδευτός να μη φαίνεται ότι έχει άλλον δίπλα του, όταν φωτογραφίζεται με celebrities.

Μετά από αυτό ο Χαϊδευτός έγινε αντικείμενο γενικής κατακραυγής, γελοιοποίησης αλλά και σοβαρών καταγγελιών για χρήση σταλινικών μεθόδων και παραποίησης της ιστορίας.

Ύστερα από το γενικό κράξιμο αναγκάστηκε η άλλη «μεγάλη πολιτική φυσιογνωμία όλων των εποχών», ο Πάνος Ουλής, ως υπεύθυνος Τύπου της «ομοσπονδίας» να δημοσιεύσει την αυθεντική φωτογραφία στο τεύχος του Μαρτίου του 2003 (9 μήνες αργότερα) με το εξής κείμενο: «Η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα φωτό (Ε.τ.Β. Ιούνιος 2002, σ. 17) και δίπλα η πρωτότυπη. Συγνώμη για την παραδρομή. Πάνος Ουλής».

Με τροπάρια της Κασσιανής δικαιολόγησε ο Ουλής τα αδικαιολόγητα αλλά κυρίως το έπραξε για να βοηθήσει την άφωνη και «άτακτη» φωτογραφία να δείξει μεταμέλεια για την παραδρομή της. Αφού και οι φωτογραφίες σήκωσαν κεφάλι, εμείς τι άλλο να πούμε;

Δείτε παρακάτω την αυθεντική φωτογραφία.

TheodorakisOriginal

Advertisements

One Response

  1. Ti tha gini, afisate aheoi entelos asxoliasti tin paraxaraksi ton mouladon tou VOTHROU. Oute to VATRAHION TO VROMERON Den eipe tipota, parolo pou o svimenos kai paraxaragmenos ine sintrofos ke stelehos tou Pasok.VRE VROMOBATRAHE PREPEI NA PIRES POLA GIA NA MIN MILAS, KOTHONI.

Comments are closed.