Ψυχικά άρρωστες οι Ελληνίδες της Σουηδίας!…

… σύμφωνα με το πόρισμα των Χαϊδευτουλοφραντζέσκων.

Όσο και ενθαρρυντικά να τα λέει τα πράγματα η συντρόφισσα Φραντζέσκα Παπαδοπούλου-Ζάβαλη στη φυλλάδα της σέκτας των απατεώνων του ΚΚ€, το μυστικό πόρισμα που έστειλε στο Ungomsstyrelsen δείχνει μια ζοφερή εικόνα.

Οι περισσότερες γυναίκες που συμμετείχαν στο, παρ’ ολίγον μυστικό αν δεν το δημοσιεύαμε εμείς, πρόγραμμα ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ είναι ψυχικά άρρωστες, απογοητευμένες και μελαγχολικές.  

g3

Μέσα από το Δίκτυο αυτό γνωρίσαμε γυναίκες με κοινά ενδιαφέροντα, με διαφορετικό ίσως «παρελθόν» μα με την ίδια φλόγα. […] Τα αποτελέσματα του Προγράμματος ήταν τέτοια που πραγματικά αποτελούν την κινητήριο δύναμη για μία προσπάθεια να το συνεχίσουμε και να το προβάλουμε ακόμα περισσότερο. […]
Χωρίς το «Γυναικείο Επιχειρείν» δεν θα γνώριζα ποτέ τόσες καταπληκτικές, ξεχωριστές γυναίκες, και δεν θα μάθαινα όλα αυτά που μου μάθατε.

Αυτά έγραψε η Φραντζέσκα Παπαδοπούλου-Ζάβαλη στη φυλλάδα της Αλουτζανίδου «Ελληνισμός του Βορρά» (Οκτ. 2008). Το «Γυναικείο Επιχειρείν» όπως είπε η ίδια συγχρηματοδοτήθηκε από την ΟΕΣΚΣ και το Ungdomsstyrelsen.

Όλα καλά κι όλα ωραία!

Αυτό που δεν είπε η Παπαδοπούλου-Ζάβαλη είναι ότι το Ungdomsstyrelsen της κατέβαλε για το πρόγραμμα και τον κόπο της 570.000 σουηδικές κορώνες. Πόσα της έδωσε η «ομοσπονδία» της σέκτας του ΚΚ€ δεν μας είπε, αλλά ούτε και εμείς γνωρίζουμε.

Στη μυστική έκθεση προς το Ungdomsstyrelsen όμως η συντρόφισσα Φραντζέσκα αλλιώς τα διηγείται τα πράγματα.

Ασκηθήκαμε πάρα πολύ στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των συμμετεχουσών.

Οι περισσότερες γυναίκες παρακαλούσαν να μην παρουσιάσουν τις ασκήσεις στις υπόλοιπες γιατί δεν τολμούσαν.

… αλλά κάπου κάπου ήμασταν σκληροί και τις «αναγκάζαμε» να δείξουν τις εργασίες τους.

Η πλειοψηφία αυτών που συμμετείχαν νιώθουν συνεχώς στρεσαρισμένες και ψυχικά δεν είναι καλά.

Για να επιτευχθούν οι στόχοι μας είναι πάρα πολύ σημαντικό να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθησή τους.

Για να διερευνήσουν λοιπόν οι Χαϊδευτουλοφραντζέσκοι της σέκτας του ΚΚ€ τις αιτίες για τις οποίες πολλές από τις γυναίκες αισθάνονται απογοητευμένες, άχρηστες και μελαγχολικές ζήτησαν από το Ungdomsstyrelsen 255.000 κορώνες.

Μαζί με τις 40.000 που λένε ότι θα έβαζαν οι ίδιοι από το μαγαζί τους την ομοσπονδία-μαϊμού (σιγά να μην έβαζαν) φτάνουμε στις 295.000 κορώνες.

Ζήτησαν επομένως να πληρώσει το κράτος στους Χαϊδευτουλοφραντζέσκους 300 χιλιάρικα για να μας το παίξουν τώρα και ψυχαναλυτές και ψυχοθεραπευτές.

Τι άλλο θα ακούσουμε από τη συμμορία του ΚΚ€;

Πριν από μερικά χρόνια ζητούσαν 200 χιλιάρικα για να μάθουν τους άντρες να μη δέρνουν τις γυναίκες τους! Και αυτό ύστερα από έρευνα των Ουλοχαϊδευτών: Οι Έλληνες κακοποιούν τις γυναίκες τους!

Και τι δεν λένε αυτοί στις υπηρεσίες για τα φράγκα!
Εθνική προδοσία; Μπα, καθόλου!

To Ungdomsstyrelsen θεώρησε φαίνεται γελοίο το να το παίζουν οι Ουλοχαϊδευτοφραντζέσκοι ψυχοθεραπευτές και δεν τους έδωσε παραδάκι.

Όπως μαθαίνουμε όμως και πρώτοι σας ανακοινώνουμε, το Ungdomsstyrelsen ενέκρινε στη συμμορία του ΚΚ€ 205.000 κορώνες για κάποιο πρόγραμμα με την κωδική ονομασία ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ.

Μόλις μάθουμε περισσότερα για το σχέδιο “ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ”, θα σας ενημερώσουμε.

epixirin1epixirin2  Κάντε κλικ επάνω στα έγγραφα για να μεγαλώσουν!

Και σε PDF! κάντε κλικ εδώ!epixirin

Advertisements