Κεραμίδα στο κεφάλι της Κεραμέας

Κεραμίδα στο κεφάλι της θείας Όλγας και κακά μαντάτα για το σκυλολόι της γιάφκας των σταλιναπατεώνων της σέκτας του ΚΚ€ η γνωμάτευση της Νομαρχίας Σοκχόλμης.

Λίγες μόνο μέρες μετά το αποκαλυπτικό δελτίο ειδήσεων της σουηδικής τηλεόρασης για την έρευνα που εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει το Ungdomsstyrelsen, η υπηρεσία που χρηματοδοτεί με εκατομμύρια την ανύπαρκτη Ελληνική Ομοσπονδία Νέων Σουηδίας, ήρθε τώρα και η γνωμάτευση-κόλαφος, κεραμίδα στο κεφάλι τους, για τις παρανομίες και τα οικονομικά εγκλήματα των μπολσεβίκων εις βάρος του ιδρύματος. 

Αδικαιολόγητο, παράνομο και ασύμφορο φυσικά για το ίδρυμα το συμβόλαιο που μαγείρεψαν μεταξύ τους οι δύο μπολσεβίκες Μαρία Χουλιάρα και Όλγα Μαργέτη-Κεραμεύς.

Πρωτοφανές, για τα σουηδικά τουλάχιστον δεδομένα, την ώρα που τα νοίκια όλων αυξάνονται, η μπολσεβίκα και παράνομα διορισμένη από τον άθλιο εστεγασμένο Γ. Αντωνιάδη, Χουλιάρα, να κατεβάζει το νοίκι στη σέκτα του ΚΚ€ με ποσό άνω του 20%.

Έτσι εκδηλώνουν την αγάπη τους προς ίδρυμα οι μισέλληνες μπολσεβίκοι αλλά και προς τα μέλη τους όταν ξεδιάντροπα τους ανακοινώνουν ότι η νέα νόμιμη διοίκηση του ιδρύματος έχει ανοίξει πόλεμο με τη σταλινοσυμμορία του απατεώνα Χαϊδευτού και της θείας Όλγας.  

Διαβάστε στην επίσημη γνωμάτευση της Νομαρχίας Στοκχόλμης όλο το σχέδιο-λεηλασία που σκάρωσαν οι δύο τρισάθλιες μπολσεβίκες, μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου για την αφαίμαξη του ιδρύματος από τα τρωκτικά της σέκτας του ΚΚ€.

Η γνωμάτευση της Νομαρχίας Στοκχόλμης (Και σε PDF εδώ!)

lst-20623789-2008-1lst-20623789-2008-2lst-20623789-2008-3

Advertisements