Τι μας λες, κυρά Χουλιάρα;

Σύγχυση και αγανάκτηση έχουν προκαλέσει στον ελληνισμό της Στοκχόλμης οι ισχυρισμοί της Μαρίας Χουλιάρα σε διάφορα «πηγαδάκια», η οποία μαζί με τη συμμορία του Χαϊδευτού έχει κάνει κατάληψη στο ίδρυμα, ότι το Ίδρυμα του Ελληνισμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ δεν βρίσκεται υπό την εποπτεία της Νομαρχίας Στοκχόλμης, γιατί αυτό αναφέρεται στην ιδρυτική πράξη του ιδρύματος.

Πράγματι, στην §5 έτσι λέει η ιδρυτική πράξη (Stiftelseurkund)!
Αυτό όμως, κουτοπόνηρη κυρία Χουλιάρα, αναιρείται στο καταστατικό του ιδρύματος (Stiftelseförordnande) και στην §16 ορίζει ότι το ίδρυμα του ελληνισμού, όπως και όλα τα ιδρύματα, θα τελεί υπό την επιτήρηση της Νομαρχίας. Τελεία και παύλα.

Το ίδρυμα του ελληνισμού στη Στοκχόλμη, κυρία Χουλιάρα, δεν είναι κάποια χαρτοπαιχτική λέσχη σαν αυτές που ιδρύουν και διοικούν εφαρμόζοντας κάποιο νόμο της στρατιωτικής δικτατορίας του Στάλιν ο Κομνηνός Χαϊδευτός, ο Πάνος Ουλής, ο Κώστας Φουκάκης και η υπόλοιπη σταλινική συμμορία της ομοσπονδίας-μαϊμού με την ύποπτη δράση της στη Σουηδία.

Το ίδρυμα του ελληνισμού είναι μια τεράστια περιουσία που έχει δωριστεί από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ και το Δ.Σ. του πρέπει να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την περιουσία του για την επίτευξη του διττού σκοπού του. Δηλαδή, πολιτιστική συνεργασία ΕΛΛΑΔΑΣ-ΣΟΥΗΔΙΑΣ και δραστηριότητες νεολαίας. Τίποτε περισσότερο.

Από τον καιρό που ιδρύθηκε αυτό το ίδρυμα οι διάφοροι «κομματάρχες» και διάφορα ψώνια που ακόμα αυτοαποκαλούνται μεταναστοπατέρες και ιστορικά στελέχη, τρομάρα τους, και προπαντός οι παλαιοημερολογίτες «ιδεολόγοι» του ΚΚΕ κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την απαξίωση του ιδρύματος και κατ’ επέκταση του ελληνικού πολιτισμού και του ελληνισμού γενικότερα στη Σουηδία.

Σήμερα ύστερα από 28 χρόνια το ίδρυμα αιμορραγεί και χαροπαλεύει από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα και τις επιδρομές λεηλασίας από μια χούφτα σταλινικών υπολειμμάτων που λέγονται ΚΚΕ Σουηδίας, με τις ευλογίες βεβαίως του Περισσού.

Σήμερα, δεν δικαιολογείται κανείς ύστερα από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι όπως ο Χαϊδευτός, ο Ουλής, ο Αντωνιάδης, ο Φουκάκης και η υπόλοιπη συμμορία να μην γνωρίζει τι είναι ίδρυμα. Ο τσαρλατάνος ο Χαϊδευτός ακόμα περιφέρεται και δηλώνει ιδιοκτήτης του ιδρύματος. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που ο Χαϊδευτός καλούσε γενικές συνελεύσεις(!) του ιδρύματος. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που απόλυε το Δ.Σ. του ιδρύματος και ανέθετε τη διοίκηση σε «επιχειρηματίες» της παροικίας. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που πήγε να το πουλήσει κιόλας! Αποκαλύφθηκε όμως εγκαίρως, μόλις λίγο πριν το πουλήσει, και γλίτωσε τη φυλακή.

Νόμος του ιδρύματος, Χαϊδευτέ και Χουλιάρα, είναι το καταστατικό του και ο Νόμος περί Ιδρυμάτων. Κανένας νόμος του Στάλιν ή της Παπαρήγα δεν ισχύει εδώ. Βαλ’ τε το καλά στο μυαλό σας! Τα 10 και τα 50 χιλιάρικα πρόστιμο που σας έριξε αντίστοιχα η Νομαρχία είναι για τη σφοδρή παραβίαση των νόμων.

Η συμμορία του ΚΚΕ με τον Χαϊδευτό. Τον Ουλή, την ομοσπονδία και τις κοινότητες-μαϊμού έχει διασύρει ανεπανόρθωτα τον ελληνισμό της Σουηδίας στη σουηδική κοινωνία.

Ακούστε λοιπόν σταλινικοί καταληψίες!
Οι νόμοι θα υπερισχύσουν!
Μερικά πράγματα που σίγουρα έχετε υπόψη σας, αλλά κοροϊδεύετε τον κόσμο και πιο πολύ αυτούς που ανήκουν στο κόμμα σας.

Σε αντίθεση με τις ομοσπονδίες και τις κοινότητες της πλάκας που «διοικείτε»:

 • Τα ιδρύματα δεν έχουν ιδιοκτήτη.
 • Τα ιδρύματα δεν έχουν μέλη.
 • Εφ’ όσον δεν έχουν μέλη, δεν είναι δυνατόν να γίνουν και γενικές συνελεύσεις.
 • Εφ’ όσον δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες και μέλη δεν γίνεται λόγος και για δημοκρατία. Εδώ ακολουθούνται πιστά οι νόμοι και το καταστατικό.
 • Τα μέλη του Δ.Σ. πρέπει να έχουν τουλάχιστον φυσιολογικό δείκτη νοημοσύνης και πάνω. Μερικά προσόντα, γνώση της σουηδικής και της ελληνικής γλώσσας. Ικανότητα και θέληση να υπηρετήσουν το ίδρυμα.

Χαϊδευτέ και Χουλιάρα ο κόσμος ήδη σας έχει πάρει είδηση. Είναι ολοφάνερο πού το πάτε. Δεν θα μπορέσετε να αρπάξετε αυτή την περιουσία. Πληροφορούμαστε ότι περιμένετε να πεθάνουν οι τρεις σεβάσμιοι γέροντες γιατί τότε νομίζετε ότι θα είναι πιο εύκολα τα πράματα για σας. Πλανάσθε πλάνην οικτράν.

Είναι τυχαίο το γεγονός ότι και οι 8 καταληψίες προέρχονται από τη σταλινική κοινότητα Στοκχόλμης η οποία χρόνια τώρα ζει εις βάρος του ιδρύματος;

Το ίδρυμα ανήκει στους Έλληνες και δεν θα το πάρει ποτέ το ΚΚΕ.

Advertisements

9 Responses

 1. Φίλοι μου, όπως έχομε διαπιστώσει τώρα και πολλά χρόνια, αυτά τα άτομα που μονίμως απασχολούν την παροικία, αλλά και τις αρχές του σουηδικού κράτους, είναι τα ίδια και τα ίδια. Είναι μια δεκάδα περίπου, που στο σύνολό τους προέρχονται, από τα υπάρχοντα καταγώγια, αυτά που οι κομουνιστές και ο Ουλής ονομάζουν μαζικούς φορείς του ελληνισμού. Τις χαρτοπαικτικές λέσχες που έχουν φτιάξει οι κομουνιστές για να παίρνουν τα επιδόματα του σουηδικού και ελληνικού κράτους.

  Αυτά τα άτομα λοιπόν κάθε 2 χρόνια περίπου, μαζεύουν μερικούς αφελείς και με την βοήθεια και κάποιου κεράσματος διεξάγουν εκλογές για την ανάδειξη των νέων διοικήσεων των πολιτιστικών φορέων του ελληνισμού. Οι νέες διοικήσεις που προκύπτουν αποτελούνται πάντα από τα ίδια παλιά άτομα εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων. Όταν κάποιο παλιό άτομο της δεκάδας απουσιάζει, π.χ. είναι μέσα ή ανακρίνεται, τότε μπαίνει προσωρινά κάποιο από την δυάδα των εφεδρικών.

  Ετσι λοιπόν έχουν δημιουργηθεί τα «ιστορικά στελέχη» στην παροικία μας. Τα ίδια άτομα από τα ίδια καφενεία και πάντα στα ίδια πόστα. Εάν το καφενείο διαλυθεί η αποχωρήσει από το όργανο ελληνικών καφενείων Σουηδίας ,αυτό που λέγεται και ομοσπονδία/μαϊμού, αυτό δεν πτοεί τα «ιστορικά στελέχη». Αυτά πάνε σε άλλο καφενείο και συνεχίζουν την εκπροσώπηση από το νέο τους χωρο.

  Μέχρι εδώ θα ήταν όλα καλά εάν αυτά τα άτομα δεν καταχραζότανε τα επιδόματα που δίδονται για τα μέλη της παροικίας, και δεν προέβαιναν σε ανοιχτές άπατες π.χ. ΑΒF, KAΠΗ ή σε παραχαράξεις, η άλλες αξιόποινες πράξεις.

  Τώρα αν η ελληνική πρεσβεία τους αναγνωρίζει σαν εκπρόσωπους μας εδώ ,αυτό οφείλεται σε εμάς όλους και βαρύνει όλους εμάς που μέχρι τώρα δεν έχομε αντιδράσει όπως αρμόζει.
  Το πρόβλημα όμως άρχισε να παίρνει άλλες διαστάσεις από τότε που η συμμορία αυτή των δέκα κομουνιστών , εκμεταλλευόμενη ορισμένες υπάρχουσες αδυναμίες κατάλαβε και εγκαταστάθηκε στην ελληνική πολιτ. Στέγη Στοκχολμης. Από τότε μέχρι και σήμερα, με απύθμενο θράσος, και με μια πρωτοφανή ασυδοσία εις βάρος της περιουσίας του ιδρύματος, κάθονται, παίρνουν εντάλματα, δικαστικές αποφάσεις και εντολές να απομακρυνθούν από το ίδρυμα και αυτοί λοιπόν αντί να συμμορφωθούν πληρώνουν δικηγόρους και αναμένουν την σωτηρία.

  Αυτό έχει ήδη κλονίσει οικονομικά το ίδρυμα, και το κυριότερο το έχει ,εξευτελίσει. Δεν είναι και μικρό πράγμα να ταυτίζεται η Στέγη με την οργάνωση των κομουνιστών Σουηδίας. Ο απώτερος στόχος της σταλινικής συμμορίας είναι , όπως εύστοχα έχει αναφερθεί στο άρθρο της σελίδας, δοθείσης της ευκαιρίας να το ρευστοποιήσουν, η να το κάνουν γραφεία κομουνιστικά, χαρτοπαικτικές λέσχες, και ότι άλλο ξέρει να φτιάχνει το ΚΚΕ Σουηδίας.

  Αν αυτό δεν έχει γίνει μέχρι τώρα οφείλεται στην παρουσία και στους αγώνες της κοιν. του Αϊ Γιάννη. Είναι και η εξήγηση γιατί η σαπίλα του Χαϊδευτού, της Χουλιάρας, του Καρανίκα με συνοδοιπόρους τύπου Μαθιουδάκη κ.λ.π παθαίνουν αναφυλαξία στο άκουσμα της λέξης Αϊ Γιάννης και νευρική κρίση στο άκουσμα των ονομάτων που εκπροσωπούν την κοινότητα. Όπως εύστοχα αναφέρεται στο άρθρο της σελίδας, οι καταληψίες πρέπει να γνωρίζουν ότι έχουν χάσει το παιχνίδι. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι έχουν και νομικό στο επιτελείο τους, εκείνη, την Φραντζέσκα, που περιμάζεψε ο Χαϊδευτος και την έστειλε εκεί από ένα ανύπαρκτο συλλογο.

  Τωρα γιατί επιμένουν, εφόσον γνωρίζουν; Για τον απλό λόγο ότι μόλις εκδιωχθούν από εκεί καταρρέει το κομουνιστικό καφενείο του ισογείου και κατά συνέπεια όλο το έκτρωμα που έχουν σκαρώσει οι κομουνιστές εδώ. Βέβαια μπορούν να κάνουν άλλο καφενείο, όμως ποιος θα το πληρώνει τότε; Και πώς θα μπορούν να λένε ότι είναι ιδιοκτήτες της στέγης ,και με αυτό το κόλπο να αρμέγουν το ίδρυμα και να έχουν βάλει όλη αυτή την περιουσία των Ελλήνων σε σκληρή ομηρία.

  Ας υπενθυμίσομε ότι οι κομουνιστές στην Σουηδία μαζί με τους ουραγούς τους δεν ξεπερνούν τα 120 άτομα. Η γνώμη μου είναι να εφαρμόσετε τις αποφάσεις των υπηρεσιών και τους σχετικούς νόμους. Αφήστε τους λεονταρισμούς. Πετάξετε την Χουλιάρα και τον Χαϊδευτό στον κάλαθο των αχρήστων και στείλετε από αυτούς τους δέκα που έχετε 2 άλλους . Κάτσετε στο τραπέζι ήσυχα. Η εποχή που ταϊζατε τους Έλληνες κουτόχορτο εδώ πέρασε. Δεν το καταλάβατε ακόμη;

 2. Agapitoi Filoi
  Syghartiria gia tin eis vathos enimerwsi gia ta “erga”
  tis imeres kai tis apates tou stalinikoy vothrou me ta
  peritomata tou organomenou
  ellinismou tis paroikias mas.
  O zoferos vothros tis kommounistikis symmorias toy
  stalinikou KKE pou katefthinetai apo tous HAIDEFTO,
  OULI,HOULIARA,MARGETI kai ta ypoloipa ypokeimena
  epou apoteloun meli twn DS omospondias/maimou,
  Ellinikou(?) syllogou Stockholmis kai PARANOMOU ! ! !
  DS ELLINIKIS Politistikis Stegis Stockholmis prepei na antimetwpisthoun emprakta apo olous tous Ellines me
  kathe nomimo kai dimokratiko meso.
  Den hreiazontai polla kai dyskola pragmata.
  APLA na dimosieysetai ta tilefwna kai ta e-mails tis
  kathe ypiresias kai tou armodiou ypallilou tis
  pou i SYMMORIA TWN APATEWNWN stelnei
  aitiseis gia arpagi epidomatwn kai oikonomikwn enishysewn.
  Etsi o kathenas apo mas tha exigei ston anypopsiasto Souido ypallilo kai tin ypiresia tou oti oi SYMMORITES
  APATEWNES den ekprosopoun ton Ellinismo ,
  ta steiheia twn aitisewn tous einai psevdi kai anakrivi
  kai gia na prostateythoun ta hrimata twn forologoumenwn
  i kathe aitisi tous gia hrimatodotisi(katalistepsi dimosiou
  hrimatos) prepei na aporiptetai.
  sto heri tou kathenos mas einai na kanoume ayto to aplo
  pragmataki kai ypohrewsi mas dimokratiki na feroume tin
  katharsi stin paroikia mas apo tin kopro tou Avgia.
  I Kyra-Marika i Bolshevika pou paranoma kanei tin proedrina
  kai leilati to IDRYMA ELLINIKI POLITISTIKI STEGI ,
  prin analavei apo ti SYMMORIA auti ti vromodoulia
  elyne kai edene sto symoritokratoumeno peripathi
  syllogo gonewn kai kidemonwn toy savatiatikou sholeiou.
  Ekei loipon prospathise na stisei megali kompina pou apetyhe tin teleftaia stigmi hari stin antidrasi twn apospasmenwn apo tin Ellada daskalwn twn paidiwn mas!
  Poia itan i kompina tis Kyra-Marikas loipon ?
  To sataniko tis myalo synelave tin faeini idea na parei
  tous katalogous twn mathitwn,pollwn ton arithmo fysika ,
  arketes ekatontades einai .
  Kai na tous paei sto ABF Stockholmis.Ola ayta afou ehei
  vouixei i souidiki koini gnwmi me tis apokalypseis gia tis apates kai tis plastografies ekatomyriwn

  koronwn eis varos tou ABF voreias Stocholmis apo ti SYMMORIA HAIDEFTOU-OULI
  tis opoias i Kyra-Marika i Bolshevika
  einai epilekto melos kai synergos.
  Me tous katalogous autous hwris oi goneis na gnwrizoume tipota i Kyra-marika etoimase tin metavoli twn taxewn
  tou savatiatikou sholeiou se kyklo mathimatwn ABF.
  kai mia kai eihe ginei genikos salos me tin apokalypsi
  tis apatis me ta anyparkta kurs tou ABF voreias Stocholmis
  twra tha ypirhe erythrofrouros tis symmorias se kathe taxi
  o opoios evaftizeto kurs ledare kai oi nomimoi daskaloi
  apospasmenoi tou ypourgeiou paideias pairnousan se
  defteri moira stin idia toys tin taxi.
  To kerdos gia ti symmoria sevasto , ase pou tha epevalan
  stous daskalous gia sympliroma tou anagnwtikou
  kai ti hydeofyllada opws dimosia tin apokalei o tews
  ypoyrgos exwterikwn tis Elladas k. Th. Pagalos, Rizospasti.
  Twra pws eihe sta heria tis tous katalogous twn mathitwn pou diapragmatevotane i Kyra-Marika einai douleia tis dieythinsis tou savatiatikou na mas apantisei.
  Ta kurs itan etoima kai i kompina halase apo
  tin sthenari antidrasi twn daskalwn mas.MPRAVO tous.
  Gia plirofories kai tyhon diamartyries tilefwniste
  sto ABF Stocholm, Sveav. 41. tel 08-453 41 00

 3. SYMPATRIOTES
  ta lefta mas san katanalotes ehoun dynami! na mpoikotaroume ta proionta kai tis ypiresies oswn etaireiwn stirizoun me diafimiseis to periodiko twn apateonwn.
  kai oses etaireies sponsaroun ekdilwseis kai oti allo skarfizontai oi apatewnes gia na “nomimopoioun” tin anomi “parousia” tous sti parikia mas.

  kali i idea pou diavasa parapano.na pairnoume tilefono kathe
  epiheirisi pou stirizei oikonomika tous apateones kai na tous
  leme oti an synehisoun den tha xanagorasoume ta proionta tous.kai tha parotrynome olous osous xeroume gnostous kai
  filous na mpoikotaroun kai aytoi tis etaireies aytes!

 4. Αγαπητοί συμπατριώτες,
  Απο τότε που δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο blog έχει βγει όλος ο βόθρος και η σαπίλα, των μεταναστοπατέρων στην επιφάνεια. Έχουν χάσει τον ύπνο τους οι ΚομνηνοΟυληΧουλιάρες. Πολλοί από τους συμπατριώτες μας δεν είχαν ποτέ ενημέρωση για το τι βρώμα υπάρχει στο λεγόμενο «μεταναστευτικό κίνημα » της μαφίας του Κομνηνού.
  Ολο και περισσότεροι ενημερώνονται πλέον γιαύτα τα θέματα. Πρέπει να εντείνουμε όλοι μας τις προσπάθειες μας για να απαλλαχθούμε μια για πάντα απο την κλίκα του Κομνηνού και του Ουλή. Οι καταγγελίες προς τις Σουηδικές υπηρεσίες αλλά και τα ελληνικά κόμματα αλλά και τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης είναι επιτακτικές. Ας μαζέψουμε όλα τα στοιχεία και να συντάξουμε ένα κείμενο στα ελληνικά και σουηδικά και να το στείλουμε σε ΟΛΟΥΣ! Ο Κομνηνός και η μαφία του έχουν χάσει πολλές απο τις «αρπαχτές» που είχανε παλαιότερα, παρολαυτά χρηματοδοτούνται ακόμα χρησιμοποιώντας την σφραγίδα της Ομοσπονδίας φάντασμα των νέων. Αυτό πρέπει να καταγγελθεί, όπως και η κυβέρνηση της ΝΔ που χρηματοδοτεί απατεώνες και μαφιόζους.

  ΚΟΜΝΗΝΕ , ΧΟΥΛΙΑΡΑ κ ΟΥΛΗ!

  ΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΕΤΕ!
  Η ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΚΑΠΗ» ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ!

 5. I symmoria tou APATEWNA KOMNINOU HAIDEFTOU
  (ABFnorra Sthlm-KAPI projektet-EU Språkåret-traktamente+
  traktamente+traktamente+traktamente+,+,+,+,+,+,+ad infinitum)
  ekane aitisi gia na arpaxei epidotisi ekatommyriwn koronwn
  apo tin ypiresia UNGDOMSSTYRELSEN tou ypourgeiou INTEGRATION&JÄMSTEDHETSDEPARTMENT.
  I aitisi afora drastiriotites tis organosis fantasma GRUF
  i alliws omospondia neolaias.Sto synedrio tragelafo twn
  apataionwn opos grafoun sto prosfato teyhos tou periodikou tous diapistwthike i anyparxia neolaias kai oti prepei na feroun tous neous sta koina.
  Plirofories gia tin aitisi kai apopseis-katagelies stis exis diefthinseis kai tilefwna :
  UNGDOMSSTYRELSEN , Magnusladlåsg. 63A
  Box 17801 ,118 94 STHLM tel.08-566 219 00
  NADA BUCAR handlägare tel. 08-566 219 30
  e-mail:nada.bucar@ungdomsstyrelsen.se

 6. Φιλοι μου ,το ζητημα ειναι πολυ πιο περιπλοκο με την συμμορια του χαιδεφτου, χουλιαρας,και υπολοιπων. Μια κουβεντα ειναι να τα μαζεψουν και να φυγουν. Φανταστητε τι εχει να βγη στην φορα. Φανταστητε τι θα εχει κανει η Χουλιαρα τον καιρο που το παιζει προεδρος εκει χωρις συμβουλιο.Φανταστητε τι θα εχει κανει η Μαθιουδακη με εντολη της Χουλιαρας και τι ο κλειδαρας Καρανικας με τους διαφορους εργολαβους που συνεχως επισκευαζουν τα κτηρια. Σιγα σιγα θα το κανουν καινουργιο. Σαν δε ντρεποντε τα καθαρματα. Ακομη σκεφτητε τι κρασοποτια θα εχουν γινη με την παρεα της Χουλιαρας και με τα αλλα λαμογια που περιτρυγηριζουν το ιδρυμα τωρα 3 χρονια. Τι θα εχει γινει με τα εσοδα απο τα ενοικια ,τα επιδοματα κ.λ.π Τι ποσα θα εχουν παει σαν επιδοτηση στο κομμουνιστικο καφενειο,του ισογειου και τι στην ομοσπονδια καφενειων και χαρτοπαικτηκων λεσχων Σουηδιας. Τι στους δικηγορους και τι στις αλλες κομμουνιστικες δραστηριοτητες Χουλιαρας,Χαηδευτου.Αυτα δεν ειναι εικασιες ουτε φαντασιωσεις. Αυτα ακριβως βρηκαν και διαπιστωσαν οι συμπατριωτες μας που ηταν στο συμβουλιο την περιοδο που η νομαρχια ειχε διωξει τους κομμουνιστες του καλογερου απο εκει και ειχε διορισει 9μελες συμβουλειο. Αν ο απατεωνας ο Κρασας στεκοτανε στο υψος των περιστασεων θα ειχαμε προ πολλου ξεμπερδεψει με αυτην την σαπιλα. Δε εγινε ομως ετσι τοτε. Ας ελπισωμε οτι συντομα θα τακτοποιηθει ξανα το σοβαρο αυτο προβλημα της παροικιας. Μετα ενα αλλο ζητημα που περιπλεκει την αποχωρηση της συμμοριας της προεδρου χωρις συμβουλειο, της Μ. Χουλιαρας ειναι το προβλημα με το κομμουνιστικο καφενειο του ισογειου. που θα παει και πιος θα το πληρωνει, και πανω απο ολα ποιος θα πληρωνει τις λεγομενες πολιτιστικες εκδηλωσεις που κατα καιρους, φθιαχνη η Μαργετη και Φρανσισκα.Και τελος πιος θα εξηγησει και θα αναλαβει τις ευθηνες με τις απατες στα συμβολαια ενοικιασης. Βλεπετε φιλοι εχουν πολα να τακτοποιησουν οι κομμουνιστες της Χουλιαρας και η ανεντακτη η Μ. Μαθιουδακη, πριν μας αποχαιρετισουν.

 7. Λυπηρά πράγματα. Δεν ξέρω αν ολα αυτά ευσταθουν ειδικα οσα γράφει ο ”ΤΑΛΩΣ” αλλά και μόνο οτι υπάρχουν σκοτεινές πλευρές και υποψίες για ατασθαλείες, στο ιδρυμα της Πολιστικής Στέγης, θα έπρεπε να μας προβλιματίζει. Εγώ προβληματίζωμε καθε φορά που μπαίνω στην σελίδα σας και διαβάζω για τα απαράδεκτα αυτά πράγματα συμπατριωτών μας.
  Η κ Χουλιάρα και η κ. Μαθιουδάκη πίστευα πάντα ότι ήτανε σοβαρές ελληνίδες της ομογένειας και με προσφορά στα κοινά. Τι έγινε άραγε και έπεσαν τόσο χαμηλά; Φαίνετε τελικά ότι η καρέκλα και ίσως και το χρήμα είναι πολύ δυνατοι παράγοντες και μπορούν να διαβρώσουν όλους μας.

  Λυπάμαι πραγματικά, για τις δύο αυτές κυρίες.

 8. Mou kanei entypwsi oti den anafereste pouthena alou ektos apo kapious sunexia. Den grafetai tipota gia tin xartopaiktiki lesxi tis solnas kai gia ton Niko Dimitriadi pou kai aftos ekane polus mines filaki gia apates kai ekbiasmous. H gia ton Zaxaria ton Zagoriti pou ton ediwxan me tis klwtsies apo to Akropol giati kataeklepse to tameio. Kai bebaia min xehname kai to M. Nikolaidi apo to Rinkeby pou ton pyrobolisan se xartopaiktiki lesxi. kai oi treis ine proedros proedros ke gramateas sto Rinkeby kai Solna

 9. Φίλε Aristidis,
  Για τα πρόσωπα στα οποία αναφέρεσαι έχουμε να πούμε τα εξής:
  Πρώτον, δεν εκπροσωπούν τον ελληνισμό της Σουηδίας όπως το σκυλολόι της συμμορίας-«ομοσπονδίας» του απατεώνα Κ. Χαϊδευτού.
  Δεύτερον, δεν έχουν καμία σχέση και ούτε και κατάληψη έχουν κάνει ποτέ στο ίδρυμα όπως οι μπολσεβίκοι της «ομοσπονδίας».
  Τρίτον, οι κοινότητές τους έχουν καταγγείλει τις απάτες των κομουνιστών της «ομοσπονδίας» και έχουν αποσείρει τις κοινότητές τους από αυτό το μαγαζί της απάτης του ΚΚΕ.
  Τέταρτον, κανείς από αυτούς δεν είχε ούτε έχει σχέση με το ταμείο του ιδρύματος σε αντίθεση με τον γενικό δερβέναγα του ΚΚΕ Σκανδιναβίας, Καριοφύλλη Χατζόπουλο.
  Εμείς γράφουμε για πρόσωπα και γεγονότα που γνωρίζουμε. Τέτοιες λασπολογίες μόνο το ΚΚΕ είναι ικανό να εκτοξεύει όπως όλοι γνωρίζουμε (πάγια τακτική του ΚΚΕ από ιδρύσεώς του). Αυτά που λες σίγουρα προέρχονται από τη γιάφκα των μπολσεβίκων καταληψιών της Ομοσπονδίας και του Ιδρύματος.

  Εμείς δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε αυτά τα πρόσωπα που εσύ συκοφαντείς, την παράταξη και τις κοινότητες που εκπροσωπούν, για τη γεναία στάση τους απέναντι στις απάτες των μπολσεβίκων του αντιδημοκρατικού ΚΚΕ (όπως σωστά επισημαίνει ο τ. Υπουργός Εξωτερικών, κ. Θ. Πάγκαλος), και σε ευχαριστούμε που μας έδωσες την ευκαιρία αυτή.

Comments are closed.