Χαστούκι ήταν η απόφαση για την «ομοσπονδία» των κομουνιστών

Αν ποτέ μάθετε την αλήθεια από τους Χαϊδευτό, Ουλή, Σημαιοφορίδη, Τερζάκη και όλο το σταλινικό συρφετό της ομοσπονδίας-μαϊμούς, εμάς να μας τρυπήσετε τη μύτη!
Οι ανωτέρω κύριοι χρηματοδοτούνται με εκατομμύρια κορόνες ετησίως από σουηδούς και έλληνες φορολογούμενους για την εκτέλεση έργου με συγκεκριμένες κατευθυντήριες γραμμές και εκείνοι τα κατασπαταλούν όπως γουστάρουν οι ίδιοι ενώ επιμένουν να εξαπατούν τούς πάντες και να επιδίδονται στο αγαπημένο τους σπορ, την παραπληροφόρηση.

Από το κείμενο της απόφασης αφαίρεσαν (είναι πλέον γνωστοί ως παραχαράκτες) το μεγαλύτερο μέρος της, το χαστούκι ή μάλλον τη γροθιά, μόνο και μόνο για να εξαπατήσουν τις κοινότητες-μέλη τους αλλά και όλο τον κόσμο.

Από τον τίτλο αφαίρεσαν τη λέξη μόνο (enbart).
Ο σωστός τίτλος στη σουηδική γλώσσα είναι: Grekiska riksförbundet beviljas enbart organisationsbidrag (Στην ελληνική ομοσπονδία εγκρίνεται μόνο η επιδότηση διοικητικών εξόδων).

Η κρατική επιδότηση αποτελείται από δύο μέρη. Το πρώτο είναι επιδότηση για τα διοικητικά έξοδα. Το δεύτερο μέρος είναι η επιδότηση δραστηριοτήτων. Όπως γράψαμε σε προηγούμενη είδηση, η επιδότηση δραστηριοτήτων δεν καταβάλλεται στην κομουνιστοομοσπονδία από το 2003 για τον απλούστατο λόγο ότι αυτή η «ομοσπονδία» δεν πραγματοποιεί καμία δραστηριότητα η οποία θα πρέπει να χρηματοδοτείται από τους φορολογουμένους. Οι ανωτέρω κύριοι δεν διστάζουν όπου σταθούν κι όπου βρεθούν να κατηγορούν τις υπηρεσίες ότι τους μειώνουν τα κονδύλια. Δεν μειώθηκαν τα κονδύλια, απλώς αυτοί δεν έχουν δραστηριότητες. Ας αναπτύξουν δραστηριότητα για να πάρουν τα κονδύλια.

Ας δούμε όμως γιατί το κομουνισταριό αφαίρεσε τη λέξη μόνο από το κείμενο της απόφασης.
Για να καταλάβετε μεταφράζουμε τη συνέχεια του κειμένου της απόφασης.
Επιδότηση δραστηριοτήτων:
Οι απαιτήσεις για την είσπραξη επιδόματος δραστηριοτήτων δεν έχουν εκπληρωθεί. Για να αιτιολογηθεί μία έγκριση επιδόματος δραστηριοτήτων θα πρέπει να πληρούνται μία σειρά βασικών απαιτήσεων. Ο τομέας δράσης πρέπει να πληροί τους στόχους της ενσωμάτωσης (ίσα δικαιώματα, υποχρεώσεις και δυνατότητες για όλους ανεξάρτητα από εθνική και πολιτισμική προέλευση). Τον τομέα δράσης θα πρέπει να τον διαπνέουν δραστηριότητες οι οποίες εξυπηρετούν την αυτοσυντήρηση και τη συμμετοχή των νεοαφιχθέντων. Πέραν τούτου, ο τομέας δράσης θα πρέπει να περιέχει διεκπεραιωμένες αλλά και προγραμματισμένες δραστηριότητες, οι οποίες φέρουν στο φως και καταπολεμούν εθνικές διακρίσεις.

Το τριετές πρόγραμμα ανάπτυξης της Ελληνικής ομοσπονδίας στερείται προγράμματος ενσωμάτωσης. Η διαπίστωση που κάνει η ομοσπονδία όταν λέει ότι η διαδικασία ενσωμάτωσης έχει την απόλυτη προτεραιότητα δεν διευκρινίζει το πώς θέλει να εργαστεί η ομοσπονδία για την ανάπτυξη της ενσωμάτωσης. Είναι πολύ ασαφές το πώς η ομοσπονδία θέλει να εργαστεί κατά των διακρίσεων και την είσοδο των νεοαφιχθέντων στην αγορά εργασίας. Ασαφές επίσης είναι το πώς θέλει η ομοσπονδία να περιφρουρήσει τα δημοκρατικά δικαιώματα και να εργαστεί σε δίκτυα κατά του ρατσισμού.
Η έκθεση δράσης του 2005 δεν επιβεβαιώνει τις δραστηριότητες για την προαγωγή της ενσωμάτωσης.

Σύμφωνα με τη διάταξη SFS 2000:216 η Κρατική Υπηρεσία Ενσωμάτωσης δύναται να πάρει απόφαση για τη διακοπή της καταβολής της επιδότησης και επίσης να απαιτήσει την επιστροφή τού ήδη καταβεβλημένου ποσού. Αυτές οι περιστάσεις εμφανίζονται εάν αποδειχθεί ότι σε μία αίτηση υπάρχουν λανθασμένες/ψευδείς πληροφορίες, εάν η επιδότηση χρησιμοποιήθηκε για άλλους σκοπούς ή εάν μία εθνική ομοσπονδία δεν παρουσιάσει σημαντικά και ακριβή έγγραφα.

Για επιδοτήσεις άνω των 200.000 κορονών η Κρατική Υπηρεσία Ενσωμάτωσης απαιτεί λογιστικό έλεγχο από ορκωτό λογιστή.

Η Κρατική Υπηρεσία Ενσωμάτωσης κάνει τακτικές δειγματοληπτικές έρευνες για να διαπιστώσει εάν τα αναγραφόμενα στην αίτηση ανταποκρίνονται σε πραγματικά στοιχεία.

Η επιδότηση καταβάλλεται από την εγγραφή Β10:2 του προϋπολογισμού για τα μέτρα ενσωμάτωσης, λογαριασμός 77614 (επιδότηση διοικητικών εξόδων) σημείο δαπανών 25.

Το πιάσατε τώρα το υπονούμενο της Κρατικής Υπηρεσίας Ενσωμάτωσης;
Μόνο εδώ μαθαίνετε όλη την αλήθεια!

3 Responses

 1. Ολη τους η πορεια τα τελευταια 30 χρονια ειναι βασισμενη στην απατη,στη παραχαραξη,και στο ψευδος.γιατι να μην συνεχισουν τωρα? Βεβαια αυτο εχει μια αλλη παραμετρο που θα επρεπε να μας προβληματιζει ολους .Πως ειναι δυνατο να επιτρεπου τα καφενεια των ελληνων της Σουηδιας σε αυτα τα διεφθαρμενα ατομα να παριστανουν τους παραγοντες και μαλιστα να επιμενουν οτι ειναι και προιοντα δημοκρατικων διαδικασιων.Δεν μπορουνε αραγε να βρουν αλλους αρχικαφεντζιδες που τουλαχιστον δεν κλεβουν και δεν παραχαραζουν?

 2. Elate na kanoume mia nea politistikh organosh tou Ellhnismou xwris kommata kai alhtes ergatopateres. Ti perimenoume? Eimaste h pleiopsifia oloi emeis pou eimaste ekso apo kommatikous mhxanismous!

  “Den eimai Pasoka den eimai ND den eimai KKE den eimai Synaspismos,LAOS kai Lebentikos…Eimai ellhnas perhfanos ,aplos kai panw apo ola …oxi arpaktiko!”

 3. onira glika file laki
  logia logia logia
  ke afti pou fonazoun, molis paroun eksousia i sfragida sta xeria, to idio kanoun.
  xoris komatiko elenxo tipota den ginete.
  iparxoun xiliades paradigmata………….

Comments are closed.