Οι «εκπρόσωποι»

Πολλές φορές διερωτάται κανείς, αν αυτά τα άτομα, που αυθαίρετα και χωρίς την εκλογή τους από εμάς επιμένουν να μας εκπροσωπούν, είναι μόνο διεφθαρμένα, αντιδημοκρατικά, με φασιστοκομουνιστική αγωγή και νοοτροπία ή είναι ψυχικά ασθενή. Γιατί κάνω αυτό το συλλογισμό τώρα οφείλεται στα παρακάτω συμβάντα των τελευταίων ημερών.
Ως γνωστό έγινε πριν από λίγες μέρες η 6η παγκόσμια συνέλευση του ΣΑΕ. Εκεί λοιπόν παρουσιάστηκε το φαινόμενο ότι όλοι οι «αντιπρόσωποι» από τη Σουηδία δεν έχουν καμία σχέση με τον ελληνισμό εδώ. Ένας κύριος από το Malmö πήγε στη Θεσσαλονίκη ως εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων. Έχετε ακούσει ποτέ αυτό το φορέα; Οι γονείς και οι κηδεμόνες γνωρίζουν τον φορέα αυτό; Από τον καφενέ του Rinkeby πήγαν 2 άτομα κρυφά. Ούτε τους δεξιούς συμμάχους της «Αριστεράς» στο συμβούλιο ενημερώσανε οι «αριστεροί εκπρόσωποι». Φανταστείτε τι έγινε όταν μαθεύτηκε το νέο!

Από την καταργημένη ομοσπονδία του φοριδο-ουλο-χαϊδευτού είχαμε ενισχυμένη εκπροσώπηση, 4 άτομα (3 άνδρες και μία κυρία). Είναι βλέπετε μεγάλη η «επιρροή» και το «κύρος» τους στην παροικία μας. Είναι για κλάματα τα άτομα.
Όμως το πιο ενδιαφέρον είναι ότι από τη μεριά του Ιδρύματος της Ελληνικής Πολιτιστικής Στέγης (ΕΠΣ) αυτοί στείλανε τον επί χρόνια «θησαυροφύλακα» της συμμορίας της «ομοσπονδίας», χωρίς ο κύριος αυτός να ξέρει ούτε καλά-καλά πού είναι η Στέγη.

Ένα άλλο γεγονός που μου δημιουργεί ανησυχία για την ψυχική υγεία των «εκπροσώπων» μας είναι τα συμβάντα στην ΕΠΣ. Εκεί λοιπόν η αποδεκατισμένη παρέα των κομουνιστών, παρά του ότι έχει πάρει πληθώρα εντολών, απειλών και ενταλμάτων από τη Νομαρχία, ούτε φεύγει ούτε μένει. Υπάρχει λέει αλλά δεν φαίνεται πουθενά. Τους ψάχνει η Νομαρχία (ίσως τους φράξει μέσα) και δεν τους βρίσκει. Στέλνει γράμματα η υπηρεσία και δεν απαντούν. Τους καλεί να απολογηθούν για τον άνομο βίο τους στο ίδρυμα τα τελευταία χρόνια και δεν τους βρίσκει πουθενά. Η λεγόμενη αντιπρόεδρος ψευδότανε επί χρόνια ότι είναι από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και όμως, όπως αποδείχτηκε πρόσφατα από το ρεμπελιό των «λενινιστών» και προφανώς σε κατάσταση παρανομίας γι’ αυτό και δεν μπορεί η Νομαρχία να τη βρει και να την επαναφέρει στην έννομη τάξη. Ίσως αυτό να γίνει και με το επερχόμενο δικαστήριο εις βάρος της «κυρίας αντιπροέδρου». Εγώ έχω μια συμβουλή γι’ αυτούς. Πάρ’ τε τα και φύγετε γιατί ο Άγιος Ιωάννης, την ευχή του να έχετε όλοι, ήρθε πίσω και θα μείνει για πάντα. Θα είναι άγρυπνος οφθαλμός πάνω σας. Το αντέχετε αυτό; Μπορείτε να λειτουργήσετε χωρίς παρανομίες; Εσείς ξέρετε. Εγώ πάντως δεν το νομίζω. Άλλωστε δεν έχουν περάσει και πολλά χρόνια από τότε που εγώ σαν γραμματέας γέμισα 2 μεγάλες σακούλες με χαρτιά και αποδείξεις-μαϊμούδες. Αυτά βεβαίως στάλθηκαν δεόντως στην υπηρεσία. Γι’ αυτό μάλλον δεν σας πίστεψαν ποτέ ούτε θα σας πιστέψουν όποιους και όσους δικηγόρους και αν βάλετε και ότι κι αν κορακίζετε περί Αγίου Ιωάννου. Αυτό το κατάλαβε ο πρώην ηγέτης σας (ο καλόγερος) και εξαφανίστηκε δια νυκτός.

Γιάννης Καστρινάκης

Advertisements

One Response

  1. Αντε, με τον νέο χρόνο να απαλαχθεί επιτέλους ο Ελληνισμός της Σουηδίας απο την πλέμπα των Χαιδευτοκαλόγερων με Ουλές και ΧουλιαροΠανγκαλιούς.

    Καλές Γιορτές στο site και σε όλους όσους μας ενημερώνουν και παλεύουν για την υπόλιψη όλων μας.

Comments are closed.