Η κατάντια ενός Πολιτιστικού Κέντρου σε… φωτογραφίες!

Μερικές από τις φωτογραφίες που δείχνουν την πραγματική κατάντια του ιδρύματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ – ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ως απάντηση στις μπούρδες του συμμορίτη σταλινικού, ανθέλληνα, προφέσορα, Αποστόλη Παπακώστα, που δημοσίευσε στις προπαγανδιστικές σταλινικές ιστοσελίδες του ΚΚΕ της παροικίας μας και άλλων, δήθεν αριστερών, αγκιτατόρων.

www.grefis.se
vregmenisanida.wordpress.com
www.toxotis.se 

Κανείς από όλους αυτούς του ΚΚΕ που δήθεν κόπτονται για τη λειτουργία του ιδρύματος και διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για τα καταστατικά, τις δημοκρατικές διαδικασίες και αυτή την ίδια τη Δημοκρατία δεν κάνει λόγο σήμερα για την άθλια κατάσταση των κτιρίων του ιδρύματος, αποτέλεσμα πολυετούς κακοδιαχείρισης και λεηλασίας από τους λεγόμενους ιστορικούς μεταναστοπατέρες, τους ισόβιους καρεκλοκένταυρους και σπουδαρχίδηδες, τα ψώνια και τους απατεώνες της παροικίας μας.

Αντιθέτως, επιδίδονται όλοι αυτοί οι… δημοκράτες, οι οπαδοί της σταλινικής σέκτας του ΚΚΕ, στο γνωστό τους σπορ της κατασυκοφάντησης και προπηλακισμού του νέου ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΣ του ιδρύματος, το οποίο μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έφερε εις πέρας το τιτάνιο έργο της αναστήλωσης και ανακαίνισης των ετοιμόρροπων κτιρίων του ιδρύματος.

 Κάντε κλικ εδώ και δείτε παλαιότερο άρθρο σχετικά με το θέμα!

2 Responses

  1. STA 4 HRONIA OI AI GIANNIOTES FRONTISAN NA TO ANAKENISOUN
    TSAPOS, NIKOLAIDIS,NIKOLOPOULOS,KOTAIDIS KAI ALOI DOULEPSAN ME ZILO NA AFISOUN STIS EPOMENES GENIES TON ELLINON ENA IDRYMA ME ANAKENISMENO TO MPROSTINO KTIRIO

    OXI STAULO OPOS TO EIHAN KATANTISEI.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s